4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Patryk

23.10.2022 12:08

Chętnie wyjadę z kimś do pracy obojętnie jaki projekt mam samochód pisać na priv [email protected]
    Ania

26.10.2022 12:45

Hej ,podaj jakieś namiary do siebie
    Patryk

26.10.2022 21:49

Xxmkd

26.10.2022 21:23

Mógłby ktoś wypowiedzieć się o pracy automotiv w bockenem? Mogę podać maila
    Ilona

19.10.2022 14:28

Uczcie się niemieckiego bo agencja nie wymaga ,ale początki bez języka to tragedia wszędzie na zakładzie potrzebny

22.10.2022 08:26

Ilona na jakim projekcie pracujesz? Obawiam się właśnie języka.
    siska

26.10.2022 15:02

chyba faktycznie trzeba się podszkolić, bo no zawsze to łatwiej się dogadać, a ang może nie starczyć
    Luki

26.09.2022 06:31

Hej Jest ktoś może z okolic Krakowa ( Bochnia, Brzesko) kto chciałby jechać w październiku na którąś z ofert? We dwójkę zawsze lepiej
    Piotr

26.10.2022 13:47

Hej,podaj jakieś namiary do siebie

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

21.10.2022 18:57

Czy ktoś pracował jako pomocnik na produkcji ryb w Hamburgu albo się tam teraz wybiera? Jest ktoś w stanie coś więcej napisać o tym projekcie? Jak wygląda praca i czy jest ciężka? Jak z zarobkami? Jak wyglądają warunki zakwaterowania i czy daleko trzeba dojeżdżać do pracy?
    tk

26.10.2022 09:08

ale godzin było sporo i kasa fajna
    tk

26.10.2022 09:52

jeszcze zależy na jakie stanowisko się trafi, ale ogólnie fizycznie ciężko, trzeba się czasami udźwigać no i jest zimno
    Wojtek

26.10.2022 01:02

Cześć, czy jest ktoś chętny na wyjazd w listopadzie?
    Wojtek

26.10.2022 00:58

Cześć, ktoś chętny na wyjazd w listopadzie ?
    Marta

19.10.2022 12:13

Czt ktoś był w lokalizacji Magdeburg na komisjonowaniu i mógłby powiedzieć jak to wszystko wygląda (zakwaterowanie, praca itp.)?
    Kumpel

20.10.2022 11:35

Hej Ja na pon tam mam byc wiec sie dowiem co i jak xd
    Arrek

25.10.2022 18:16

Hej i jak to wygląda? Kwatera daleko od pracy? Jak warunki płacy i pracy?
    Aaa

25.10.2022 13:12

Jest ktoś lub pracował przy produkcji książek ? Jak wygląda praca , czy ciężka.
    Kacper

24.10.2022 22:01

Pracowalem 8 miesiecy i jako do agencji nie mam kompletnie zadnych zastrzezen. Wszystko co mialo byc to bylo, wszystko na czas i zalatwione, kontakt z koordynatorami bardzo w porzadku. Reszta za i przeciw nalezy juz do wyboru konkretnego projektu.

23.10.2022 21:33

Czy ktoś byłby tak uprzejmy i powiedział ile jest się w stanie zarobić na projekcie automotive bockenem po pełnym przepracowanym miesiącu ponieważ słyszeliśmy że różnie bywa. Pozdrawiam

23.10.2022 21:30

07.10.2022 11:24

Wybieramy się na projekt do Bockenem automotive i chciałabym się dowiedziecz czy jest możliwość zmiany miejsca zamieszania jeżeli warunki nam się nie podobają?
    Pracujący

21.10.2022 11:08

Warunki mieszkaniowe raz lepsze raz gorsze, jeżeli trawisz do typowego hotelu to też nie jest strasznie po prostu dużo ludzi, ale nie ma problemu z kuchnią czy pralką (zawsze jest czas i miejsce dla siebie) lepiej na mieszkaniach to wygląda, a praca jest lekka i w większości nudna zazwyczaj układasz uszczelki samochodowe do kartonów, nic na szybko i nikt cię nie pogania ani nad tobą nie stoi.
    Qwerty

21.10.2022 18:13

Dokładnie tak jest tyle że nie tylko układasz uczczelki do pudełek jest i lakiernia gdzie nakładasz gumy na formy i robot je maluje jest i kontrola jakości oraz opalanie praca łatwa nikt nie pogania

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Pracownik produkcji (k/m/d)

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

Augsburg

15.5 - 15.5 EUR / h

Langos

18.10.2022 15:07

Siema, nie chce ktoś jechać do pracy z autem ? w trójkę z znajomymi chcemy sie podjąć pracy szukamy 1 osoby chętnej z autem mamy ofertę 1600-1900 euro netto wymagane auto.

20.10.2022 14:18

[email protected] proszę o więcej informacji byłbym zainteresowany jak jest dalej możliwość
    Pablo

21.10.2022 07:40

Na jaki projekt chcecie jechać? [email protected]
    Polacy za granica

20.10.2022 20:52

Witam, pracuje ktoś może na sortowni warzyw i owoców w Launie? Może ktoś wypowiedzieć się o pracy? Bardzo ciężka praca? Norma obowiązuje?
    Ina

20.10.2022 14:12

Hej szukam kogoś do wspólnej pracy i mieszkania w niemczech , najlepiej z samochodem na dojazdy do pracy, ponieważ ja nie posiadam a jest to konieczne. Szukam kolezanki. Mam 30 lat. Moge również dojechać jeśli ktoś już jest na jakimś projekcie.Jeśli chcesz napisz na email [email protected]
    Krzysztof

20.10.2022 14:00

Jest ktoś albo był na automotive w BOCKENEM? Proszę o opinie pracy i zakwaterowania
    a

18.10.2022 20:34

Był ktoś w ostatnim czasie na produkcji automotive w Bockenem? Jak wrażenia? Podejrzewam, że chodzi o produkcję "Meteor GmbH". Da radę bez samochodu, czy raczej zakwaterowanie jest daleko? To prawda, że pracuje się przy 100 stopniowych piecach?
    …

19.10.2022 14:21

Ja pracuje i drugi raz bym meteora nie wybrał potwierdzam z dojazdem daleko,zmiany tak porobią ze często jeździsz samemu i proponuje auto na gaz ,w lecie to jak w hucie,tu nie ma klimatyzacji itp
    Krzysztof

20.10.2022 13:51

Możesz coś więcej powiedzieć o pracy i warunkach mieszkania ?
    kandydat

20.10.2022 12:29

Szukam osob chetnych ktore byly Albo chca pojechac do pracy do niemiec.Jezeli chodzi o wiek nie stanowi wedlug mnie zadnego problemu grunt to trzymac sie razem I jednak zawsze jest latwiej jak i razniej niz samemu jechac. Niestety auta do wyjazdu nie mam. Jezeli tez myslisz nad wyjazdem Czy szukasz osob pisz smialo na email [email protected]
    Moniaaa92

19.10.2022 22:08

Cześć! Chciałabym wyjechać przez ta agencje do pracy.. ale wolałabym z kims,z jakas dziewczyna.. zawsze to razem raźniej :) jeśli jakas dziewczyna zamierza po nowym roku wyjechać do pracy a nie chce sama to ja jestem chętna na wyjazd we dwójkę! ;) [email protected] :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

Beata

18.08.2022 08:35

Hej.Spodobalo mi się ogłoszenie pracownik przy produkcji słodyczy (pomocnik ) .Był ktoś wcześniej? Jak zakwaterowanie ? Daleki dojazd do pracy ?

18.10.2022 14:49

Każdy inaczej może odczuwać, może dla kogoś jest lekka i przyjemna

19.10.2022 15:37

Tez poproszę o maila. Rozważam wyjazd w najblizszym czasie. [email protected]
    Mariiita

30.06.2022 15:21

Co sądzicie o pracy w Wernigerode w Wergonie Przy czekoladkach? Jak zarobki, zakwaterowania? Koordynator okej? Może coś więcej o pracownikach?
    …

18.10.2022 11:38

Zazwyczaj dostajesz drugą osobę losowo wybraną bo w większości pokoje 2 osobowe

19.10.2022 15:13

Też rozważam wyjazd w najblizszym czasie. Zapraszam do kontaktu. [email protected]
    Przemek

19.10.2022 06:02

@Hasso ja jeszcze nie dzwoniłem, ale razem jak bym z kimś pojechał to było by raźniej. Mam 39 lat mieszkam w województwie mazowieckim. To byłby mój pierwszy wyjazd bo nigdy nie wyjeżdżałem a szukam dobrej agencji pracy po prostu. Da ktoś jakiś namiar do siebie bo tutaj ciężko mi się pisze. Pozdrawiam.
    Avetiirea

19.10.2022 09:33

Cześć, zastanawiam się nad wyjazdem i podobne przemyślenia, że z kimś będzie raźniej...napisz to porozmawiamy [email protected] Pozdrawiam

19.10.2022 14:49

Hej. Też bym chciała wyjecgać. Byłam juz przez ta agencję i bylo wszystko w porzadku. Posiadam samochod. [email protected]
    karol

11.10.2022 19:08

Witam szukamy kogos z samochodem do wyjazdu za granice, jest nas trójka coś o nas mamy po 20 lat chcemy pojechać na troche dłużej niż miesiąc oczywiście na paliwo się składamy wiadoma sprawa, jestesmy gotowi na wyjazd od zaraz. Praca oczywiście Niemcy

19.10.2022 12:26

skąd jesteście
    Ewa

13.10.2022 18:50

Witam czy pracuje ktoś na pralni? Chce o coś zapytać

15.10.2022 22:43

A od kiedy chcesz zacząć?
    Nati

18.10.2022 19:30

Też jestem ciekawa, jak z tym projektem na pralni. Chciałabym na niego pojechać z chłopakiem, ale na razie tego projektu nie mają na stronie. Jest to oferta sezonowa czy po prostu trzeba uzbroić się teraz w cierpliwość i chwilę poczekać, aż pojawi się ponownie?
    koos

18.10.2022 19:17

Czy ktoś pracował, jedzie na filetowanie ryb w Hamburgu jak wygląda praca? ciężka i mieszkania czy dobre warunki ?

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

Ryszard

18.10.2022 17:57

Czy oferty pracy w Niemczech dotyczą tylko polaków?

18.10.2022 16:10

ktoś wie czy te oferty wszystkie są sezonowe czy jednorazowo się pojawiają?

18.10.2022 16:11

no bo mój problem leży w tym, że uciekła mi sprzed nosa oferta, którą się interesowałem i czy jest szansa, że za jakiś czas pojawi się ponownie?
    Kyle

18.10.2022 12:31

Cześć. Czy można wyjechać ze zwierzętami do Niemiec? Mamy dwa koty i zastanawiamy sie czy sa akceptowane przez agencje w miejscu zamieszkania.

18.10.2022 14:50

Myślę, że w takich sprawach, to najlepiej bezpośrednio dzwonić, najszybciej dostaniesz odpowiedź i to w pełni wiarygodna ze zweryfikowanego źródła

18.10.2022 15:58

dobre pytanie, co prawda nie dotyczy mnie ten problem, ale warto wiedzieć na przyszłość
    Przemek

17.10.2022 16:46

Cześć. Mam zamiar jechać do pracy w Niemczech z tej agencji pracy do pracy na produkcji bądź na magazynie. Czy ktoś też może się wybiera? Pozdrawiam.

18.10.2022 14:52

Ja, ale jeszcze nie wiem kiedy konkretnie
    Nowa

18.10.2022 12:27

Hej. Jak wygląda zakwaterowanie? Czy macie dobre warunki? Czy jest to jakis hotel jak sie wyjezdza gdzie wszyscy razem mieszkaja? Czy para mieszka razem? Bo na tym nam zalezy.
    Anonimowy

18.10.2022 13:51

Warunki to mieszkanie w 11 osoby z jedna kuchenką i 2 toaletami bez osoby , która regularnie przychodziła by posprzątać mieszkanie. Wiadome jest , ze co do ogarniania chaty nie ze wszystkimi można się dogadać , tym bardziej , ze ludzie chodzą na różne zmiany i co chwile wymieniają nie osoby. Mieszkania porażka.

18.10.2022 14:51

Para mieszka razem, a co do warunków to pewnie zależy jak na danym projekcie to wygląda

18.10.2022 14:16

Hej. Szukam osoby chętnej na wspólny wyjazd przez Agencję MG. Projekt do ustalenia. Pracowałam już i chętnie wrócę. Posiadam samochód do dyspozycji. Woj. Śląskie. Zapraszam do kontaktu. [email protected]
    Kyle

18.10.2022 12:29

Czy mozna posiadac zwierzeta w miejscu zakwaterowania od agencji? Wie ktos?
    ŁUKASZ

11.09.2022 23:36

Cześć Jest ktoś chętny na wyjazd od początku października? Oferty jeszcze nie mam żadnej wybranej ale we dwójkę zawsze raźniej.
    Robert

16.10.2022 17:03

Hej. Już pojechałaś? Ja się wybieram nie długo. Jeśli jeszcze aktualne zostaw kontakt
    Robert

16.10.2022 17:05

TomekW

16.10.2022 16:37

Proszę o informację jak zorganizowany jest dojazd do pracy z miejsca zakwaterowania, a jeśli we własnym zakresie to jaka odległość. Dotyczy: Berlin oraz Magdeburg, praca jako magazynier (komisjoner). Pozdrawiam.
    Nikola

14.10.2022 08:38

Witam czy pracuje ktoś na magazynie Edeki koło Magdeburga i mógłby powiedzieć jak wygląda kwestia języka ? Dostaliśmy informację że system słuchawkowy jest w języku niemieckim , następnie w języku polskim i nie wiemy już w co wierzyć :D

15.10.2022 16:15

System jest w języku polskim.

15.10.2022 19:45

Nam też mówili, że jest w języku niemieckim a na miejscu szok jednak w języku polskim :D
    Ab

12.10.2022 13:24

Czym różni się to ze do firmy rzekomo nie zatrudniają kobiet bo ciężki towar a jeżeli idzie para to są zatrudniani oboje i wtedy nie patrzą ze to kobieta?

13.10.2022 15:43

zakładam, że pary przyjmują też tylko na konkretne projekty, gdzie mogą pracować i kobiety i faceci

15.10.2022 16:17

Na niektórych projektach np. komisjoner gdzie zatrudniane są pary w teorii jest „lżejsza” praca. W praktyce jednak kobiety tyrają i dźwigają tyle co mężczyźni, a czasami nawet więcej.

06.10.2022 19:31

Na jakie wynagrodzenie można liczyć, pracując na stanowisku: Pracownik magazynu w firmie MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?
    Pracujaca przez mg

13.10.2022 22:11

Tak, zostala wyjasniona
    Xxx

14.10.2022 10:41

Super

12.10.2022 18:45

Witam, czy ktos pracuje w miejscowości Morsbach w automotive? Potrzebuje info jak z chatami i praca tam, czy sa godziny i czy w miare atmosfera w robocie? Z gory bardzo dziekuje za odpowiedz

13.10.2022 15:41

Do Morsbach widzę tylko ofertę na koordynatora pracowników, o to ci chodzi?

13.10.2022 22:09

Nie, chodzi o pracownika produkcji
    Pracaberlin

12.10.2022 10:13

Wybiera się ktoś na magazyn do Berlina, projekt sezonowy od 17/10?

13.10.2022 15:45

Do Berlina szukają? a to nie wiedziałem, chętnie bym się wybrał da radę się jeszcze zgłosić?

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.