MediaExpert

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o MediaExpert

Opinie o MediaExpert Łódź

WebsiteIconMediaExpert

Nie przegap nowości o MediaExpert!

kanclerz

08.02.2018 13:16

ja tam pracuje na zaladunkach i jest super .Atmosfera kosmiczna tylko duzo ludzikow z ukrainy
    barbados

08.02.2018 13:12

co wy tu sami do siebie piszecie
    barbados

08.02.2018 13:12

co wy tu sami do siebie piszecie ????
    Szary

06.12.2017 07:17

Słyszałem ze na niciarnianej pracują same przyglupy, zwalniają bez podania przyczyny, teraz na jakimś dziale pracuje koleś jest koordynatorem a ma podstawowe wykształcenie!!!
    On po 40

08.02.2018 06:45

???? mnie się to nie dotyczy ale wiem o kim mowa ????
    gimnazjum

08.02.2018 13:10

pewnie ty masz studia magisterskie i musisz tam pracowac bo cie nigdzie nie chcieli
    Me

31.01.2018 19:37

Czy miał ktoś okazję pracować w IT w Łodzi dla tego Pracodawcy? Jakieś opinie? :)
    Prawda

02.01.2018 17:25

Magazyn na zakładowej w łodzi to zakład samych fałszywych i dwulicowych ludzi aż wieje w tych regałach hipokryzją...
    Prawda

12.01.2018 21:55

Tego akurat nie wiem jaka jest tam atmosfera....
    yogi bubu

31.01.2018 11:07

Straszna ,ludzie zmykaja do innych firm ...brak motywacji a pieniedzy sie tutaj nie zarobi
    eresy

28.01.2018 12:53

Dziękuję Panu Darkowi ze sklepu na Teresy w Łodzi za szybkie załatwienie reklamacji.
    Maciek

10.01.2018 00:59

Widziałem, że na początku roku ME szukało Lidera Zespołu do Centrum Dystrybucyjnego w Łodzi, ktoś wie jakie jest wynagrodzenie, atmosfera, czas pracy? Rozumiem, że Lider Zespołu = Koordynator, może jakiś były koordynator się wypowie? Pozdrawiam Maciek
    Były lider

11.01.2018 10:10

Cześć lider to nie jest to samo co koordynator jesteś po koordynatorem a z kasą nie jest za dobrze
    Jaa

09.12.2017 07:44

Jak są przyznawane premie swiatwczne , ?jakiegos funduszu ?

10.10.2017 18:11

Jak sie nazywają koordynatorzy w dziale reklamacji?

17.11.2017 21:24

Stasiek,Heniek Mietek i Gerwazy

15.11.2017 20:15

No jest pakiet socjalny karta za którą sam Płacisz i premia w grudniu której i tak całej nie dostaniesz bo zawsze coś się znajdzie żeby zabrać i to chyba wszystko z pakietu socjalnego hehe

15.11.2017 11:14

czesc gdzie sa te filmiki na stronie bo niestety nie mogę znaleźć a chętnie bym zobaczył jak ładnie tam kłamią:)
    ryba

13.11.2017 18:36

Mam pytanie na temat filmików zamieszczonych na stronie https://kariera.mediaexpert.pl/ Regionalny mówi min. o pakietach socjalnych. Mam kilkuletni staż w ME. O jakich on pakietach mówi? To jest jakaś wiedza tajemna tylko dla ASM'ów czy po prostu bajki opowiada na potrzeby filmu?

18.10.2017 23:21

Slyszalem ze tam dobrze placa. Podobno na malym agd na niciarnianej jest ok. Dlatego pytam jacy sa: kierownicy czy liderzy
    xyz

25.10.2017 10:35

ktoś cie wpuszcza w maliny z ta pensją, poza tym na niciarnianej nie ma działu małe agd, taki dział jest na zakładowej
    Lkt

18.10.2017 15:03

Odpuść sobie pracę na Niciarnianej albo zakładowej. Chcesz być popychadłem wymiennym planktonem który jak się znudzi jest zwalniany bez podania przyczyny. Cyrk po prostu cyrk.

17.10.2017 20:09

Jaka atmosfera jest na niciarnianej - małe Agd. Jacy są liderzy? Czy wrto tam iść do pracy?

11.10.2017 00:57

Witam chciał bym się dowiedzieć jak wygląda praca na kolumny,jaka panuje atmosfera itp. Z góry dziękuje za pomoc
    magazynier

12.10.2017 11:15

Witam, nie wiem jak wyglądają relacje między pracownikami tam ale ja jako klient bardzo lubię przyjeżdżać do media expert na kolumny. Jak dla mnie dla klienta panuje tam bardzo miła ciepła atmosfera, personel sklepu potrafi doradzić i nie boi się dojść do klienta jak to bywa w sklepie na Przybyszewskiego przy carefourze . Szybka obsługa, bardzo ładna kobieca część personelu a przede wszystkim wszyscy są mili .
    magazynier niciarniana 2

10.10.2017 10:59

Jestem bardzo zadowolony z ostatniej decyzji jaka zapadła na magazynie CDŁ2 , gdyż została podjęta decyzja o usunięciu całkowitym ze stanowiska i pracy jednego z nowych koordynatorów grupy retail. Koordynator ten był mówiąc w prost głąbem miał wszystko w(usunięte przez administratora) przez co cała grupa miała problemy. Praktycznie gdy coś potrzebował się coś dowiedzieć a nie było kierownika w tym dniu, musiał sam się domyślić ponieważ koordynator nic nie wiedział patrzył na Ciebie jak na ducha .... Dziękujemy CDŁ2 za tak dobry krok dla nas.
    Terg S.A.

05.10.2017 09:07

"Jestescie tylko planktonem na wymiane " - dyrektor
    Gruby

05.10.2017 13:32

Ha ha a ty pusta częścią układanki.
    Emerson

05.10.2017 18:26

Gdyby nie my to siedział byś pod posredniakiem. Uważam że niebawem to nastąpi. Ha ha

01.10.2017 19:23

Ta firma schodzi na psy posrani koordynatorzy razem z kierownikami boją się dyrektora na sam widok wstają i udają że coś robią smieszne????????????jak oni coś potrzebują to można pracować ile tylko się da ale jak ty coś chcesz to niestety nie bo kodeks pracy masakra nie polecam tej firmy niedługo sama Ukraina tam będzie pracowała.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MediaExpert?

Kontakt - MediaExpert

Łódź

MediaExpert
    Były

01.10.2017 01:22

Ten (usunięte przez administratora)z reklamacji spuscil ostatnio kilka osób.A czwarty kwartał się zbliża.Bedzie sam (usunięte przez administratora) Że takiego (usunięte przez administratora) trzymają.(usunięte przez administratora) powinni a nie z zakładowej przenosic

21.09.2017 21:48

@Szymon i udało Ci się wziąć udział w rekrutacji na te stanowisko? Widzę, że obecnie MediaExpert prowadzi szereg rekrutacji ale głównie na stanowisko doradcy klienta. Można też znaleźć ofertę pracy dla kierownika sklepu. Jakie warunki zatrudnienia oferowane są kierownikom?

21.09.2017 22:40

Natalia. Jeszcze się zastanawiam czy warto tam iść. Chciałbym na razie poznać opinię czy warto. Interesuje mnie dział reklamacji, kto tam jest szefem i jak są traktowani pracownicy.
    Emerson

22.09.2017 09:06

Wszyscy traktowani są tak samo. Biały murzyn. (usunięte przez administratora). Chyba że dobrze podpierdzielasz to masz inne traktowanie. W ten sposób właśnie mamy liderów wybieranych.

10.09.2017 23:21

Witam. Chcialbym dostac prace w dziale reklamacji na Niciarnianej. Slyszalem ze jest fajna atmosfera. Do kogo powinienem sie tam dostac. Slyszalem ze o mprzyjeciu decyduje jaki (usunięte przez administratora). Ktos wie ?

10.09.2017 21:54

może i praca jak praca ja wkazdym razie robie do konca umowy i robie wypad robota po 10g targanie grubasów to nie dla mnie
    gall

10.09.2017 12:24

Praca jak praca nie jest zle zalezy jak trafisz magazyn duzy ale brakuje miejsca faktycznie mogliby zrobic cos z tą utylizacja przyjezdza nieraz cały tir i jest wyładowywany na hali gdzie brakuje miejsca smieci steropiany kartony a mogłoby byc miejsce na towar drogi transportowe nieraz sa zastawione co grozi wypadkiem bo jezdzi duzo wózków czy cos z tym zrobią do listopada niewiadomozacznie sie 4kwartał gdzie wtedy jest najwiecej pracy i moze tego byc jeszcze wiecej

09.09.2017 16:08

wypad od listopada

09.09.2017 15:58

won smieciom z sieradza do sieradza..niciarniana 54 :)

09.09.2017 15:53

smieci trzeba utylizowac szczególnie te z sieradza:)
    PRZECIĘTNY

07.09.2017 23:50

napiszvcie troche o wszystkich zarzadzających, bo ci co sie powtarzają to nie jest wykładnik całej polityki w firmie jak traktują ludzi ,kto jest przyzwoity i sprawiedliwy, ludzki . czy ktoś taki jest lub był w tej firmie. do kogo warto iśc na zmianee

30.08.2017 13:08

@abyłeśwalejce9:) wiadomo, że w pracy nie lubi się niektórych osób ale nie jest to powód do obrażania ich w miejscu publicznym. Czym ta osoba zasłużyła sobie na takie traktowanie? Czy jej działania miały wpływ na to co w MediaExpert się działo?
    A byłeś w alejce 9 :-)

30.08.2017 16:22

Pracuje już tam trochę i nie znam osoby która by w jakiś sposób lubiła tego człowieka mysle ze on sam wie jaki jest i jakie bledy popelnial może z ostatnimy zdaniami w poprzedniej wypowiedzi przesadzilem za co przepraszam ale kto zna człowieka wie o czym piszę a czy miało to wpływ dla firmy myślę że ogromny nie radził sobie z zarządzaniem zespołem a pracowników i liderów miał super jeden lider sam zrezygnowal drugiego zwolnil i nikt nie wie za co kilka pracaownikow dobrych tez ucieklo a szkoda bo byl fajny zespół A wszystko się zepsuło pod rządami kierownika maciaszczyka
    A byłeś w alejce 9 :-)

30.08.2017 11:46

Wreszcie po długim czasie oczekiwania został zwolniony(usunięte przez administratora) który pełnił funkcję kierownika magazynu przyjęć może wreszcie na dziale zapanuje miła atmosfera i ludzie zaczną oddychać bo tego brakowało od czasu przyjścia tego niezrownowazonego psychicznie człowieka który powinien podjąć kroki w kierunku leczenia psychiatrycznego ale gdzieś za granicą bo w Polsce nie ma specjalisty który będzie w stanie udzielić pomocy.
    Pp

30.07.2017 15:55

A na zakładowej niedługo sami Ukraińcy zostaną.... Nie wiem jaką taktykę obrała dyrekcja ale przed 4 kwartałem nie jest to dobre posunięcie.

24.07.2017 12:50

Witam jak wygląda praca na dziale reklamacji godz pracy 7-15 i 10-18,ile da się tak naprawdę zarobić dziękuję

24.07.2017 12:36

O jakim stanowisku mówisz @były? Ofert pracy jest naprawdę teraz wiele i pewnie w każdej placówce praca wygląda inaczej. Sprecyzuj swoją wypowiedź bo wiele osób, które szukają tutaj pracy mogą zostać przez to wprowadzone w błąd.
    Login

25.07.2017 00:09

To forum dotyczy glownie Centrum dystrybucji Lodz 1 i 2... Niestety nie szanuja ludzi wiec w 4 kwartale beda sami pracowac. Nawet jak ktos przyjdzie nowy to po kilku dniach go nie ma i tak wkolko, problemu nie widza. Zobaczymy jak dlugo...
    K

19.07.2017 23:15

Jest tam kilku liderów , a więc sprecyzuj pytanie.

26.07.2017 21:36

Chodzi mi o lidera, kierownika na reklamcji
    K

27.07.2017 11:34

Kierownikiem na reklamacjach jest (usunięte przez administratora). Kto jest u niego liderem nie mam pojęcia.

12.07.2017 22:09

Kto jest liderem na Niciarnianej?

09.07.2017 16:15

Ale chyba nie każdy lider to (usunięte przez administratora) Jest ktoś normalny
    Rayden

04.07.2017 21:53

Witam. Takie pytanko do "starych pracowników" jak wygląda praca na stanowisku lidera bo z tego co tu czytam za bardzo przychylne opinie nie są ;-)
    Agnieszka

02.07.2017 16:08

Czy probet nauczy się dokładać ręczników i papier toaletowy w toaletach stałe ten sam problem
    AREK

05.07.2017 11:11

Oni ludzi nie mają Pan z kamizelka 12 mógłby wziąść się za pracę przedstawia się jako kierownik i tylko przez telefon gada jak przychodzi kontrol w czwartek to Probet pracuję uczciwie tego dnia a reszta dni to palarnia i chowa się w szatni!!!

06.08.2017 14:15

Niech kamizelka12 przestanie gadać przez telefon i niech weźmie się za pracę
    KrzysiekEMm

29.06.2017 14:37

Witam ! Mam pytanie jak wyglądaja zarobki na rozładunku towaru na nocne zmiany 20-6, 16:30 - 2:30? da się wyciągnać z(usunięte przez administratora)reke czy nie bardzo? z mozliwoscia nadgodzin oczywiscie pytanie kieruje do prracownikow bylbym wdzieczny za odpowiedz
    ...

30.06.2017 20:54

Około(usunięte przez administratora) się wychodzi .

Zostaw merytoryczną opinię o MediaExpert