MediaExpert

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o MediaExpert

Opinie o MediaExpert Łódź

WebsiteIconMediaExpert

Nie przegap nowości o MediaExpert!

Olisaaa

19.06.2017 22:44

Odchodzą ludzie, odchodzą, szkoda ze coraz częściej dobrzy sprzedawcy. Pokaż mi sklep, w ktorym nie ma spin, pracownicy przychodzą uśmiechnięci pełni energii i działania ? Nie ma takiego.! W tej pracy zawsze będzie presja na wyniki, i duża rotacja pracowników. Większość ochodzi właśnie przez to, lub jest zwalniana. Prawda jest taka, że będąc ucziwy nie zrobisz wyników.

21.06.2017 13:43

Ale proszę cię nie porównuj pracy w sklepie a w centrum logistycznym
    P4acownik

19.06.2017 19:10

Wszyscy którzy narzekają i płaczą to idioci. Nie pasuje to dowodzenia. Obecnie rynek jest wolny i praca czeka na człowieka więc nie widzę problemu. Jeśli źle płacą w me to po co pracujesz... niektórzy od 2 lat mówią że mają dość i odchodzą. Wszyscy są mądrzy tylko w gadce....
    P4acownik

26.06.2017 13:56

Jakoś nie zauważyłem aby dużo osób odchodziło większość osób jest zwalnianych bo są po prostu leniami i patrzą aby stanąć i pogadać.... oczywiście czasami atmosfera nie jest zbyt ciekawa Ale da się przeżyć.
    były

11.07.2017 16:11

Chyba nie wiesz o czym piszesz ,ludzie odchodza , na zwonienia chodza bo kregosłupy strzelaja , stawy siadaja ....poladuj sobie wahadel tyle ton sprzetu kilka ,tras i pier. Kilkanascie kilosow za 1oo zlociszy dziennie tez mi majatek za kalectwo na cale zycie , do tego wyladunek smieci i odpadow smierdzacych sprzetow agd .Jestescie tylko' planktonem na wymiane' jak to powiedzial kiedys dyrektor czy inny kireo Na szczescie mam to juz za soba i pracuje w mniejszej firmie za przyzwoita pensje i z mila atmosfera.

17.06.2017 11:15

19.06.2017 08:21

Jeleniu jak Ci zle to zmien prace(usunięte przez administratora) ty jestes biedny i pokrzywdzony, Sam zdecydowales sie na prace tam to nie narzekaj
    były

15.06.2017 06:59

kolchoz jakich malo ....nie polecam..........a pieniadze to tu zadna rewelacja ale jak ktos w zyciu pieniedzy nie widzial to .......tez nie polecam
    Vender

29.05.2017 16:52

Najgorsza praca ever. Atmosfera miedzy kierownictwiem a pracownikami fatalna. Wspolpraca zadna. (usunięte przez administratora). Nawet kanapek nie da sie zjesc z automatu bo sa poprostu nie dobre i nie swieze.
    Gosciu

25.05.2017 22:13

Generalnie nie polecam pracy na niciarnianej bo na głównym debil maciaszczyk a na reklamacjach (usunięte przez administratora)czyli z deszczu pod rynne.Ostatnio z głównego pozbył się dobrego lidera.Jeszcze chwilę i nie będzie komu zarządzać tym gównem
    Usatysfakcjonowany.

21.05.2017 14:10

Ogólnie jako firma ok, dająca zatrudnienie wielu osobom na terenie łodzi( i to jest dobre ). Zarobki moim zdaniem takie sobie jeżeli porównamy pracę + płacę w innych firmach ( nie jest źle ale szampana się nie spija ) przepaść finansowa między niektórymi działami. Najsłabszą strukturą tej firmy ( jeżeli chodzi o pracowników magazynu ) są de facto ludzie którzy zarządzają. Poczynając od Wyższych Szczebli kończąc na liderze, nie ma sensu wskazywać palcem, kto pracuje bądź pracował dobrze wie o kim mowa. Hipokryzja, brak profesjonalizmu. Warunki pracy ok, zaplecze socjalne to fikcja karta multi-sport żeby zamknąć usta tym bardziej wymagającym. Zarząd robi wielki ukłon w stronę pracownika ( tak było to przedstawione rok temu ) i oddaje mu jego ciężko zarobione, własne pieniądze odkładane na konto inwentaryzacji. Nie ma sensu pisać obraźliwych słów na pewnych ludzi pracujących w tej firmie ( nie mówię tu o pracownikach najniższego szczebla ) gdyż te słowa są za mało obraźliwe i nie przedstawią ich w taki sposób jakimi naprawdę są. ZERO empatii ze strony pracodawcy. Pozostaje mi tylko przestrzec tych którzy tam podejmą lub mają zamiar podjąć pracę żeby uważali na ludzi którym po prostu wydaje się że mają władzę i że nic im nie grozi na stołku. Gdyby nie oni ocena byłaby wyższa AHA zapomniałbym o wzorach z fizyki kwantowej które są stosowane do obliczenia premii świątecznej. Pozdro
    elx

15.05.2017 16:02

Witam wszystkich mam pytanko . praca od 13-23 wtf ale do rzeczy . Jaka jest płaca? Stała pensja czy na godzine ? Proszę o konkrety . Pozdro Wam robolki
    niki

14.05.2017 17:54

Umowa o prace i premie wypłacają. Ludzie są spoko zwykle, więc źle nie jest.
    -----

09.05.2017 09:29

(usunięte przez administratora)niech uważa niciarka to nie zakadowa i tu ludzie się nie beda cackac z tobą
    Cichy

11.05.2017 11:34

Widac kolejny odwazniak co pokazuje co to nie on na forum a boi sie powiedziec to prosto w oczy bo (usunięte przez administratora) z pracy

09.05.2017 19:05

Generalnie na niciarnianej na reklamacjach dopóki (usunięte przez administratora)był kieronem to było ok. Odkąd pojawił się puupilek złotowa to pogorszyło się i to bardzo
    Gość

09.05.2017 19:01

(usunięte przez administratora)zapamiętaj:reklamacje to nie magazyn i jak komuś podpadniesz to ci nie odpuści.Pozatym te swoje "zmiany na lepsze" to sobie wprowadzaj w domu. Nie podskakuj.
    Byly Retrakowiec

26.04.2017 11:50

Bo niee ma co ukrywac w Media Expert pracuja tylko tzw gwiazdy w necie (usunięte przez administratora) w swiecie. Duzo mowia malo robia , dlatego jak kazdy tu wchodzi to ma polewke z was wszystkich. Pozdrawiam Emilke, Peziora, Matiego, Malego czerwonego z Sieradza, Kamienia,Sroika, Wyzyka - yooo KKolega od polamanego regalu;-)
    Kobieta z wydaniówki :P

16.04.2017 08:34

A ja napisze tak.... Ogólnie uważam, że praca jak praca, nawet ją lubię. Do tego parę kilo zrzuciłam :P Co do plusów dobra pensja, karta multisport, czip na kanapki i napoje ( choć wolałabym te pieniążki na konto niż korzystać z tych maszyn, ale zawsze dobre i to:P ) no i wiele fajnych osób. (nie mam tu na myśli obrabiaczy (usunięte przez administratora) chociaż muszę przyznać że z wielu ploteczek mam całkiem niezły ubaw.. :D ) . O minusach nie chce mi się pisać :P Oprócz jednego... Największym minusem są godziny pracy w moim dziale (czyt. 13-23, 19-5). To jest dla mnie, ale również dla wielu innych osób coś kompletnie nie do zrozumienia. W tym dziale pracują kobiety , osoby które mają dzieci , męża, żonę, hobby, i chciałyby więcej czasu spędzać z nimi, a nie przez 14-16 (zależy jaki miesiąc) wieczorów w miesiącu spędzać w pracy. To jest strasznie frustrujące dla nas. Ciągle słyszymy, że nie da się zrobić rannej zmiany. Według mnie WSZYSTKO SIĘ DA. Np. zamiast godz. 19-5 --> 6- 16 , a godz. 13-23 zostawić (ewent. do 24 ) Zrobić dwie zmiany. 3 godz. by były wspólne.Meski robiłaby ta druga zmiana (p.s. zdążyłaby zrealizować te meski, które klienci zamówią do 21--->tak się firma reklamuje) Natomiast normalne zlecenia dla sklepów byłyby robione od 6 (DAŁOBY SIĘ ). Tak, tak...teraz pewnie osoby zajmujące sie planowaniem wysyłki mówią"nie da się". Bzdury jakich mało. Wystarczy planować wysyłkę do sklepu dzień wcześniej. Mam nadzieję, że przeczyta to ktoś z "Góry" i NIE wybuchnie śmiechem, tylko zastanowi sie nad tym, czy nie lepiej jest , kiedy ludzie chętniej przychodzą do pracy... a właśnie godz. pracy, czyli WOLNE popołudnia to jeden z motywatorów. Mój mąż na prawdę chciałby częściej robić dla swojej kochanej żonki kolacje... a nie jeść samemu... To tyle w tym temacie... P.S. Uruchomić zmianę ranną !!!!!!!!!!!!! :P P.S. pozdrawiam zmianę "Arka" , czyli moją :D P.S. ciekawe ile jeszcze popracuję w Media za tą wypowiedź... :P A teraz lecę do kościoła..:D a poźniej na jedzonko (w pracy się spali kalorie) :P Wesołych Ś. !

24.04.2017 10:42

dobrze prawisz kolezanko :)
    pol

26.04.2017 09:58

To teraz będziesz miała zmianę tylko 13-23 to dziecko będziesz widywać tylko w weekendy ;) no i urlop Ci przesuną,
    Kulig

12.04.2017 13:40

Wszędzie dobrze tam, gdzie nas nie ma. W tej chwili nigdzie nie jest idealnie. Ewentualnie w swojej, własnej firmie, gdzie sami dla siebie jesteśmy przełożonymi. Wszędzie jest hierarchia. Dyrektor truje kierownikowi, kierownik koordynatorowi, koordynator podrzędnym ludziom pracy. Wychodzę z założenia, że jeśli jest mi źle, to nie będę się męczyć, nie jestem na stałe przyklejony do jednego miejsca pracy. Po co się męczyć? Więc, jeśli się męczycie, praca wam nie odpowiada, to szukajcie lepszej ;-) A nóż się uda. Pozdrawiam!
    polej

07.04.2017 23:42

Gadacie gadacie, piszecie, przestańcie sie mazać pedały i zróbcie coś a wasze mazanie tutaj jest śmieszne jak zachowanie tego (usunięte przez administratora)
    Zadowolony obecnie

09.04.2017 18:06

Wiesz ,jesteś śmieszny!!!!Określenie pedały jest bardzo niewłaściwe,ale język jakim się posługujesz jest zrozumiały dla Ciebie i nie tylko..dla wielu podobnych zatrudnionych w Media Expert, nie obrażając tych na poziomie, którzy nie używają słów, których brak jest w Słowniku Poprawnej Polszczyzny. Świadczy on o twoim poziomie inteligencji, IQ u ciebie chyba na poziomie minimalnym, czyli do nauki zapraszam, przynajmniej na poziomie podstawowym ...albo jakieś kursy na doświadczonego pracownika Media Expert. A tak ku Twojej informacji..nie trudno ustalić Twoje IP komputera( tutaj też trzeba trochę wiedzy),jeśli zgłosi się Ciebie, jako tego co obraża swoimi wypowiedziami innych użytkowników...nikt tak na dobrą sprawę nie jest anonimowy w sieci...Więc jeśli mnie obrazisz słownie to ja ciebie mogę odnaleźć i... tylko wystarczy założyć sprawę o słowne znieważenie i co...Sprawa o zadośćuczynienie...pamiętaj wbrew pozorom nie jesteś w sieci anonimowy..Nikt Ci tego nie powiedział?
    Zadowolony obecnie

06.04.2017 18:50

Praca w Media Expert- ODRADZAM!!!!! Pracodawca nie zapewnia narzędzi pracy,ciągle brakowało skanerów,a jak były to niesprawne,brak kabur etc..Firmie nie zależy na tym ,aby pracownik przychodząc do pracy mógł rozpocząć pracę wyposażony w sprawny sprzęt.Premia jest uzależniona od wyników,to logiczne,ale.....to pracodawca ma obowiązek zadbać o wszystkie niezbędne narzędzia,urządzenia do wykonania wyznaczonych zadań.. Taki obowiązek ma pracodawca,niestety kierownictwo Media Expert nie wywiązuje się z niego. Praca jak praca,pracować trzeba wszędzie, nikt nikomu za darmo nie zapłaci. Pracodawca jednak łamie przepisy Kodeksu Pracy,i chyba nawet nie bardzo się tym przejmuje,zmienia warunki pracy, można powiedzieć z dnia na dzień bez odpowiednich dokumentów,czyli wypowiada warunki pracy,które pracownik może przyjąć albo i nie.Zmiana warunków pracy jest równoznaczna z wypowiedzeniem poprzednich i zaproponowaniem nowych na PIŚMIE!!!!!!! Mobbing ?Można go w tej firmie zauważyć,ale oczywiście "czarną robotę"wykonują koordynatorzy,którzy są zobligowani do takich zachowań przez Dyrekcję i nie można winić ich za to,wykonują powierzone im zadania. Nie mam zamiaru opisywać atmosfery w firmie,to jest bardzo indywidualna ocena każdego pracownika,ale z powodu wyżej wymienionych zachowań pracodawcy,nie polecam zatrudnienia w Media Expert. Pozdrawiam pracowników życząc Wesołych Świąt:)))) P.S. Co do(usunięte przez administratora).....,znam osoby które rozstały się z Media Expert z powodu stosowania wobec nich mobbingu,i dziwi mnie, że nie skierowały sprawy do Państwowej Inspekcji Pracy.
    razdwatrzy

07.04.2017 11:11

Czy są zobligowani przez Górę? do stosowania mobingu? dobra są ciśnięci do osiągania wyników, tylko mobilizując pracowników mobingiem nic nie osiągniesz.. wręćz przeciwnie odwrotny efekt.. a co do(usunięte przez administratora) Udowodnić mu takie zachowania będzie bardzo trudno..;]
    Me

06.04.2017 09:54

Na Niciarnianej jednej osoby więcej i popłoch sieje. Nie umiecie z nim porządku zrobić? Ale z was (usunięte przez administratora)

06.04.2017 06:47

A na zakładowej spokój;) jedynie grubas czasami coś odwali ale jak się nie jest u niego na zmianie to jest ok.

24.03.2017 19:32

Wafel ES.

05.04.2017 22:56

Na Niciarce wszyscy pakują manaty i(usunięte przez administratora)coraz gorszy...same L 4 się posypały.... widać że firma się rozwija :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MediaExpert?

Kontakt - MediaExpert

Łódź

MediaExpert

03.04.2017 11:32

Co tu taka cisza nic juz sie nie dzieje w tej nudnej naszej pracy;-)
    kanibal

28.03.2017 13:15

potecjalny jak lubisz upocony latać zapraszamy prawdziwe elderado tu jest ale mozna sie przyzwyczajic w pocie czoła praca
    potencjalnypracownik

28.03.2017 09:29

A jak tam ogólnie jest z wynagrodzeniem? Jest teraz nabór do działu reklamacji. Jak wyglada taka praca i jaka jest podstawa ogólnie? Czy mozna w robocie usiasc czy zapier... caly czas ze sprzetem w rekach? Bede wdzieczny za jakies mniej wiecej konstruktywne opinie bo to czy ktos bedzie co chwile pi..de darł to mnie mało interesuje, na ogol olewam takich ludzi i ide dalej.
    leon

28.03.2017 15:56

Nie ma siedzenia caly czas trzeba cos robic na stojaca. zatrudniaja sezonowo a potem wedle potrzeb wywalaja na zbity pysk
    taki sam

27.03.2017 15:44

Ja Słyszałem żę(usunięte przez administratora) nie ma Kota tylko Psa, haha Niech nie wraca na zakładową, bo tu teraz spokój!!! Bez Ciśnienia i chorych wymogów,
    Ty wiesz kto.

24.03.2017 18:08

M. No chooo ze mną na cafee! !!!

22.03.2017 12:19

Na zakładowej od razu zrobiło się spokojniej
    Koksu

22.03.2017 12:06

(usunięte przez administratora)WITAMY NA niciarce !!!!! JUZ CIE ZNAMY .....

24.03.2017 09:58

Jeszcze (usunięte przez administratora) tam i bedzie komplet
    krowa

15.03.2017 13:48

zarobki w miare ale to co sie dzieje na zakladowej to ludzkie pojecie przechodzi...
    landrynkaaa

15.03.2017 14:14

A tylko harujac jak wol w nadgodzinach mozna bylo dorobic a to przeciez nie o to chodzi, kiedys bylo w miare teraz coraz gorzej
    krowa

16.03.2017 12:22

moze bedzie lepiej z ta automatyka?... wszedzie dobrze a najlepiej tam gdzie nas nie ma
    Kaczor

08.03.2017 12:40

Witam. Chciałam zacząć pracę w weekendy czy mogę prosić o numer telefonu do magazynu na zakładową.
    HGT

09.03.2017 10:21

co ty jakis niedorozwiniety jestes.??/ nUMERY TU SZUKASZ PRZYGŁU....
    Mati

09.03.2017 11:20

Widać kto pracuje w Media Expert
    Nmag

07.03.2017 15:37

Panowie! Jutro dzien kobiet pamiętajmy o naszych rodzynkach:)
    Powodzenia

25.02.2017 14:14

Media Expert Łódz Zakladowa. W kilku słowach. Megarotacja + beznadziejna atmosfera + kablostwo + wymuszanie nadgodzin + brudne kible i smród w stołówce + coraz więcej przybyszów ze wschodu + szukanie ludzi, az z np okolic S-dza + karierostwo kadry brygadzistow i kierowniczej na plecach magazynierów itd itd Jedni pracuja, inni odchodza. Mnie smieszy tylko, ze pojawiaja sie wpisy (prawdopodbnie z biura) ze jak ktos odszedl to wałkoń i leń. Nie nieprawda. Liczy się też godność i szacunek, a tego brakuje w ME od przynajmniej kilkunastu m-cy jak widzę. Patrząc na to z perspektywy ponad roku stwierdzam jedno: skórka nie warta wyprawki. Kazdy ma prawo wyboru i kazdy ma swoją sytuacje materialną, rodzinną, kazdy tez slucha mniej badz więcej głosu swojego sumienia, intuicji i rozumu. Stroiciel i Arek dla mnie są klonami. Jeden wart drugiego. Oni i tak maja te wpisy gdzies, ale kiedys przyjdzie kryska na Matyska. I na pana (usunięte przez administratora). i na reszte tej psudokadry zarzadzajacej. Bo ludzi to trzeba doceniac a nie gnoic. Chlopaki z Ukrainy nie beda sie z wami pier... Powodzenia
    Michał

01.03.2017 20:39

Ciekawe kim ty buraku jestes pewnie sam konfidentem byłeś a że cię nie docenili i (usunięte przez administratora) na zbity ryj to wypisujesz brednie ..... U nas pachnie na stołówce i w kibelkach natomiast od ciebie (usunięte przez administratora) na kilometr....ha ha jełopie pozdrawiam Media Expert jest the best
    Dick Tracy

03.03.2017 06:09

konfidenci z media nie wylatuje tylko dostają niebieskie kamizelki albo są klepani po plecach jasne jest więc ze walisz z (usunięte przez administratora) jak z kalacha
    Wafel ES.

02.03.2017 13:19

Witam wszystkich i zapraszam do zapoznania się z opinią zanim podejmiecie pracę w Media Expert. A zatem...pracownicy wypowiadający się o ludziach, kierownictwie oraz atmosferze w większości mają racje...tzn trochę przybliżę: sama atmosfera między pracownikami na Niciarce jest ok. Nie ma większych problemów z dogadywaniem się, ludzie są mili, lubią żartować ,wspierają się ,ale Dzięki nim, tak na prawdę da się tam wytrzymać..Są oczywiście wyjątki. Wynagrodzenie nie jest złe ale...z każdym miesiącem inaczej jest się rozliczanym, krótko mówiąc liczą tak ,że nikt nie ma pewności czy dobrze został rozliczony z danego miesiąca. Przyznawana jest premia miesięczna... ale zaraz zaraz...zdaje się że premie dostaje ten kto dobrze liże (usunięte przez administratora) kierownikom...tzn jednemu kierownikowi który ma zaszczyt prowadzić dział wydań. I w (usunięte przez administratora) mu się poprzewracało od rządów...Myśli że jest postrachem pracowników a tak na prawdę każdy się z niego śmieje.Krótko mówiąc,ten kto lubi się płaszczyć i przytakiwać grzecznie na każdy (usunięte przez administratora) spokojnie się dostosuje:) lecz jeśli jesteś osobą która nie pozwoli sobą pomiatać bądź nie lubi kiedy (pozwolę sobie zacytować jak wyżej w opisach) jakiś "burak" odnosi się do Ciebie jak do śmiecia to uwierz że nie zniesiesz tam ani dnia. Wymyślane są tam cuda i przypierdalają się o wszystko...żeby tylko obciąć premie,wprowadzają regóły tj.brak rozmów między sobą :D albo kiedy weźmiesz dzień na żądanie (kiedy należy się bez żadnego tłumaczenia dlaczego Cię nie bd) już potrącają z premii, a co do zmian....co chwile się coś zmienia.Oczywiście na niekorzyść.(np.22-6 ?? 24-8 ??) Bardzo przyciągająca jest umowa o pracę,ale niech was to nie zmyli...po okresie próbnym dostajesz umowę na mniej więcej 2 lata ale...jeśli mają was (usunięte przez administratora) zrobią to z dnia na dzień. Mimo że zawsze chętnie zostaniesz na nadgodzinach,na dodatkowych dniach jesteś zawsze pomocny, zaangażowany,nikogo to nie obchodzi.Wylatujesz bez żadnego do widzenia.I nigdy nie usłyszysz za nic podziękowania.Na Zakładowej zaś są jeszcze koordynatorzy którzy traktują ludzi przyzwoicie.Tak jak ktoś wcześniej napisał - trzeba się szanować.Mam nadzieję że moja nie-krótka recenzja pomogła wam w podjęciu decyzji w tym otóż kołchozie.PZdR.
    T

27.02.2017 18:08

Pozdrawiam najbardziej pozytywna dziewczynę z niciarnianej ! Aby więcej takich ludzi , odrazu się człowiek uśmiecha.
    Były Pracownik

27.02.2017 06:11

przestańcie leszcze się tu wytrzasać tylko się zbierzcie kilka konkretnych osób o ile takowe tutaj wogule są ,pokarzcie ze macie jaja i zalatwcie sprawę oficjalnie jeśli wogule chcecie coś zmienić bo wypisywanie tych gorzkich żali raczej nic nie da a nie tu kozaczycie a w pracy godzinie się na wszystko
    gosc

08.04.2017 09:09

Racja!ja wyrazilem swoje zdanie ale musialem odejsc.reszta pracownikow biadolila ale i tak nadal godzi sie na te warunki.totalna nie konsekwencja.

24.04.2017 10:38

normalne, na poczatku wszyscy sie zgaduja ze beda razem walczyc a jak dochodzi co do czego to zostaje jeden i dostaje po (usunięte przez administratora) za to ze sie nie wycofal jak reszta tchorzy ktorzy tylko gadac potrafia. makota powinien byc rozliczony za wiele spraw
    Retrack

24.02.2017 10:03

Plusy.... Wyplata na czas Dodatkowe pieniazki za dni wolne (swiateczne) Premia Swiateczna Minusy MOBING MOBING MOBING MOBING PRZYMUSOWE NADGODZINY KARTY NEGAT ZA BYLE JAKIE PRZEWINIENIE BRAK SPRWNYCH PALECIAKOW, SKANEROW, KABUR BRAK DRUGIEJ MESKIEJ TOALETY NA HALI BRAK PRZESZKOLONEJ KADRY DO ZARZADZANIA LUDZMI BRAK SZACUNKU DO INNEGO CZLOWIEKA Czyli jak widac nie jest to zalenie sie bylego pracownika a podstawa i prawda jaka tam jest. Nie wiem czego ludzie boja sie powiedziec co ich boli. Anonimowy pozew nic tu nie da . Duzo gadacie malo robicie. Zrobmy w koncu cos co poprawi stan faktyczny osob nowo zatrudnionych jak i obecnych. Nie badzmy obojetni. Ze my bylismy zobaczylismy jak jest nie znaczy ze nie mamy prawa glosu .

24.02.2017 11:29

Sęk w tym ze dyktafonu i żadnego innego ustrojstwa na magazyn nie da sie wnieść, może inaczej dać sie da. Gorzej wynieść.
    Revenger

24.02.2017 12:09

No to trza zadzwonic do programu np. 'Uwaga' (sic!) Niech jakis dziennikarz śledczy zatrudni sie powiedzmy na poltora, dwa m-ce i materiał na Pulitzera jak sie patrzy. Ich kamerek nie wykryje nawet najlepszy cieć ME. Ja chetnie moglbym wystapic w programie i domyslam sie, ze nie tylko ja. Najpierw czwarta władza, a pozniej trzecia. Z Biedrą zrobili porządek to z tymi Januszami biznesu tez beda mogli
    Magazynier

24.02.2017 09:44

Swego czasu pracowalem na magazynie przy ulicy Zakladowej. Bylem operatorem wysokiego skladowania. Pieniadze jakie oferowala firma nie byly jakies super wysokie a raczej normalne za to co sie wypracowalo. Jedynie chwalilo sie ze jakos normalnie i ponad norme placili za swieta , dni wolne od pracy. Hmm jedynym mankamentem pracy byla kadra zarzadzajaca ktora w jakim kolwiek z problemow nie dala sobie powiedziec co jest zle i jak by mozna bylo zrobic by bylo lepiej oni po prostu wiedzieli lepiej. Stosowany prawdziwy Mobing tak Mobing nie ma co tego kryc kazdy kto tam pracowal wie o czym mowa. Majac chociazby trzy dni wolne . Szanowna p.Agnieszka na sile zapisywala cie na liste obecnosci i jesli nie chciales sie stawic w wolny dzien do pracy, tlumaczyla sie ze jest duzo pracy i jak cie nie bedzie to zostnie ci przesuniety urlop albo cos tam jeszcze , i kady robil tak jak mu zagrali. Pracownicy....banda podpierdalaczy ktorzy sadzili ze jak doniosa na kolege kolezanke to zablysna przed liderami koordynatorami. Zal mi bylo tych ludzi. Ale co tam jak nie maja swojego zycia lubia zyc, zyciem innych.Koordynatorzy wszyscy byli spoko procz Arka Makoty ma ten czlowiek w sobie cos takiego co odpycha. Mozze to ze jest szczylem i chce spedzic cale zycie w M.E. Juz nie raz sie czytalo tu na forum na jego temat jak to mu japsko obija itd . Z drugiej strony sie nie dziwie bo zasluguje na to. Ale ja zlewalem jego polecenia docinki. Dla mnie byl po prostu smieszny.Wiec Areczku jak to czytasz to wiedz ze w tej firmie jestes na gorze a w innej bedziesz na dole i inni Cie beda tyrac . ZZobaczysz jak to jest byc popychadlem. Jak sie mialo dobre chody to sie moglo stac liderem wystarczylo popatrzec na Krzysia ktory ze znal dobrze sie z P. Chmalem wskoczyl na stanowisko lidera,co prawda to prawda ale nie szlo mu to a bardzo. Wrecz przeciwnie gadka z Krzysiem jak ci sie udalo wskoczyc na stolek lidera odpowiedz prosta ...chmal moj sasiad wiec dalo rade pomanewrowac. . . . . . Na koniec tego zbednego pisania jak umiesz lizac (usunięte przez administratora) pod....ier....dalac na kolegow z prac i byc typowym lizusem bialym murzynem to odpowiednie miejsce na prace w Media Expert. Nie Pozdrawiam Tam Nikogo.
    Morda obita spokoj na bazie

25.02.2017 19:22

Nam z Niciarki nie chce sie pisac bo to gowno daje , my dla przykladu obijemy gebe jednemu czy drugiemu i bedzie spokoj. A tym co wymieniasz plus jakies dodatki dostanie sie pewno predzej niz sie spodziewaja .....

23.03.2017 02:20

Cuda panie cuda pozdrawiam
    Maggi

23.02.2017 20:17

Pracowałam w ME na Zakładowej .Nie polecam.Pieniądze-żadna rewelacja,atmosfera -okropna. Trafiłam na zmianę do (usunięte przez administratora)Szczerze powiedziawszy byłam nieco zdziwiwona jego podejściem do pracowników.Nie dziwię się ,że tam jest taka rotacja.Ja po pierwszej umowie oddałam cudne buciki i podziękowałam.I ani chwili nie żałowałam.Z tego ,co słyszałam z osób które razem ze mną trafiły do (usunięte przez administratora) żadna nie zdecydowała się na pozostanie.
    Dr Jeckyll

23.02.2017 19:54

Pracowałem tu jakiś czas. Ocena: mierna. jezeli ktos ma rodzine na utrzymaniu i boi sie zmiany pracy, bo dojazdy itd to jeszcze zrozumiem. Nie zrozumiem natomiast wiecznego narzekania szefostwa, niejasnych kryteriów naliczania "premii", fochów i achów brygadzistów szczególnie jednego doktorka w okularkach. Konkludując teraz pracuję gdzieindziej zarabiam 3 razy wiecej i jestem chwalony. W ME co bym nie robił to zawsze bylo zle. jedyny moj minus, ze nie bralem nadgodzin. Nie potrzebowałem to nie brałem, nie musiałem. O tym w umowie nie było ani słowa. Nie uwazam sie tez za nieudacznika czy lenia wprost przeciwnie. Jedyny trzezwo myslacy czlowiek (nie wiem czy tam jeszcze pracuje) to pan Majerczyk o ile dobrze pamietam. Pozostali z kierownictwa to zwyczajne sługusy i lizusy co patrza zeby podwladnym uciac jak najwiecej z pensji i zawsze niezaleznie od staran podwladnego beda krecic nosem. Zakonczyl bym to puentą dla pracowników szeregowych: Zacznijcie szanowac siebie to moze zaczną szanować Was" PS A to straszenie znajdowaniem IP to schowajcie do kieszeni ludzie piszą prawdę i to was boli
    "Piwko"

18.02.2017 16:54

Weźcie się za pracę a nie tyle na tym necie siedzicie. Jak już wypije się z dwa piwa można to dopiero czytać. Dla osób które piszą pozytywy czy też normalne wpisy ... PLUSIK dla was. Widać że piszą tu nie tylko osoby które mają z sobą problem ale i normalni Ludzie. Co do negatywnych wpisów to widać że Ludzie wylewają swoje żale, w pracy wam nie szło.. nie potrafiliście lub nie potraficie sprostać wymaganiom jakie są na Magazynie a teraz wyżywacie się w Necie. A wymaganie nie są wcale z kosmosu. Pracuje na zakładowej już dłuższy czas robię swoją robotę, efektywność raz jest większa a raz jest mniejsza, czy to na załadunkach na kompletacji czy też na innym dziale jak robisz swoje to jakoś nikt się nie dopierdziela. Sama praca - raz jest ciężko raz jest Lekko, zależy od dnia. Wszędzie są ludzie i oni również mają lepsze i gorsze dni, Lider czy Koordynator też człowiek. Co mnie najbardziej dziwi to to marudzenie że jak stoisz i sobie gadasz to lider czy koordynator się czepiają, jak by ktoś nie wiedział to Firma nie płaci za stanie ale za pracę a Lider czy Koordynator muszą zadbać aby te 250 osób wzięło się za Robotę a nie stało i sobie Gadało. Ciekaw jestem czy jak te osoby które wypisują te Negatywne pierdoły zamieniły by sie z takim Liderem czy Koordynatorem miejscami to dalej wypisywało by te "wypociny" Dla osób które chciałby by jednak pracować na Magazynie i to na prawdę w nim pracować a nie przyjść do pracy, po opierdzielać się, pochować się w regałach i pogadać o pierdołach, a następnie mieć pretensje że jeszcze ktoś im w tym przeszkadza lub zwraca im uwagę to śmiało wbijajcie na zakładową. Wiadomo praca jak praca, ale jak robisz swoje to kasa nie jest zła, umowa o pracę po trzech miechach i wcale nie jest tak źle jak to piszą. Godziny pracy nie są najlepsze na świecie, ale sam grafik jak dla mnie jest super zawsze jakiś dzień w tygodniu się trafi wolny że można na spokojnie swoje tematy pozałatwiać itp.
    UWAGA

21.02.2017 01:06

uwazaj na to co piszesz Cyberstalking – neologizm określający zjawisko używania Internetu i innych mediów elektronicznych do nękania. 190a § 1 k.k. Art. 190a. Uporczywe nękanie - stalking Dz.U.2016.0.1137 t.j. - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny § 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozba­wienia wolności do lat 3. § 2. Tej samej karze podlega, kto, podszywając się pod inną osobę, wykorzystuje jej wizerunek lub inne jej dane osobowe w celu wyrządzenia jej szkody majątkowej lub osobistej. § 3. Jeżeli następstwem czynu określonego w § 1 lub 2 jest targnięcie się pokrzywdzonego na własne życie, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. 6 czerwca 2011 weszła w życie poprawka do kodeksu karnego, uznająca cyberprzemoc i stalking w Polsce za czyn zabroniony (połączenie tych terminów daje pojęcie cyberstalkingu). Czyn ten podlega karze na podstawie art. 190a k.k. Osoba dopuszczająca się cyberstalkingu nazywana jest cyberstalkerem. więc uważaj bo mozna cie szybko namierzyc
    Mr Hyde

23.02.2017 19:38

Was moze szybko namierzyc (usunięte przez administratora)
    prawdziwyLKT

16.02.2017 16:49

PROSZĘ ZMIENIĆ NIK "LKT" BO NIE CHĘ BYĆ KOJARZONY Z WYPOWIEDZIAMI NA TEMAT EMILI z electro POZDRAWIAM ŁUKASZ KROTOWSKI

Zostaw merytoryczną opinię o MediaExpert