Uroda Polska
2 81 6 1

Opinie o Uroda Polska

Filtruj opinie po kryteriach:

.
 Opinia

Kobieta jak wino, czym starsza tym lepsza w układaniu klocków ;)

Pomocna?
TakNie
Iławianin
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czytając komentarze zdaję sobie sprawę, że wszędzie jest tak samo źle. Panuje wyzysk, najniższa krajowa, zmuszanie do nadgodzin i.t.d. Pracowałem w kilku zakładach i wszędzie był praktycznie taki sam "wschodni" model rządzenia. Nie dać, zabrać, oszukać... Tak jest w całej Polsce. I będzie do tej pory, dopóki ludzie rzeczywiście nie zaczną walczyć o swoje. W Polsce panuje niewolnictwo, naród jest zniewolony finansowo. Dopóki ludzie nie odejdą od swoich stanowisk pracy, wszystko nie stanie, zapanuje ogólny paraliż kraju - to nic się nie zmieni... Przychodzi mi na myśl tytuł amerykańskiego filmu z 2007 roku "To nie jest kraj dla starych ludzi" - bo Polska to nie jest kraj w ogóle dla ludzi...

Pomocna?
Ja
 Opinia

Ta firma to dawny PGR a sołtys z Iławy, któremu słoma z butów wystaje nie ma pojęcia o zarządzaniu. Stawki dla managerów to jakaś porażka. Trzeba być dupolizem by mieć dobrze. Sołtysowa i jej pomysły na biznes są lepsze niż Kabareton w Opolu. Poza tym nie wypłacanie ostatniej pensji to już standard. Sąd pracy tylko zaciera ręce na takiego buraka. Nie warto tracić czasu chyba, że ktoś ma ochotę zobaczyć jak to było w PRLu. Nikomu nie polecam.

Pomocna?
Kaska
 Opinia
@Ja 10.01.2019 12:28

Jak nie wypłacił ostatniej pensji to proponuję PIP i sąd pracy. Jest już tam znany za takie numery i płaci z odsetkami.

Pomocna?
Okradziony
 Opinia
@Kaska 17.01.2019 21:58

Dokładnie ! Tylko sąd pracy !!! Na dzień dzisiejszy 2:0 dla mnie ; jeszcze jedna sprawa się ciągnie bo odwleka jak tylko może ... i zapłaci z odsetkami.

Pomocna?
TakNie
Mickey
 Opinia

Powiem Wam, że większość wpisów , jakie tu czytam są chyba pisane przez zapienioną konkurencję. Pracowałem w tej firmie kilka miesięcy w tym roku i nie jest tak, jak piszą. Może kiedyś w 2013 albo 2014 było źle, ale teraz jest zdecydowanie inaczej. Samochód miałem 2-letnią Fabię z klimą i z radiem - nie musiałem wybierać, jak ktoś sobie tu dworował. Kasa zawsze na czas, ani dnia poślizgu. Podstawa może i niska - miałem 1700 na rękę, ale z premią przeganiałem 3 tysie. I premie realne - może nie zawsze 100%, ale tylko raz nie dostałem na 5 miesięcy. Pracowałem po 8 godzin normalnie, tylko na okresie próbnym dłużej, bo wiadomo trzeba było poznać trasy, rynek i klientów i nauczyć się trochę. Firmą teraz rządzi Pani (usunięte przez administratora) z czego wszyscy są zadowoleni. P.S. Odszedłem, bo mam swoje lata i taka praca to już trochę nie dla mnie. Ale dla kogoś, kto zaczyna pracę i ma 20-30 lat, albo dla dziewczyny, która sama nie utrzymuje mieszkania - praca jest naprawdę dobra - spokojna, bez godzin z mailami, jak w korporacji i przyjemna. I nie jestem podstawiony. W przeciwieństwie chyba do wielu pieniaczy z konkurencji ;)

Pomocna?
s
 Opinia
@Mickey 22.10.2018 15:11

Z tego co piszesz to jest część prawdy. Ok premie może i tak ale samochodu nie można uzytkowac po pracy, Kierowniczek śmieszny gość któremu się wydaje ze robi dobra robote a jest odwrotnie . Firma dla początkujących ph , firma krzak

Pomocna?
Urodzianka
 Opinia
@s 05.12.2018 17:44

niby nie można użytkować co co bzdety ...w Bydgoszczy się wozi pani błon kierownik ze swoim fagasem po sklepach w soboty i niedziele nie wspomnę już o pani Dyrektor w czarnym mercedesie kto nie może to nie może a kto dobrze robi... to i może ..Pozdrawiam

Pomocna?
były dyrektor
 Opinia
@Urodzianka 13.12.2018 11:20

dodaj proszę przymiotnik przed słowem Dyrektor............ może najlepsza? może najsłodsza? może najcwańsza? może najprzebieglejsza? może ........jakaś inna? na pewno taka, która potrafi urobić "sami wiemy kogo" :) :) :) Potrafi nawet "urobić" pana dyrektora ze świętokrzyskiego :) :) :)

Pomocna?
były dyrektor
 Opinia
@Mickey 22.10.2018 15:11

a jakie wynagrodzenie miesięczne? przy założeniu, że trzeba spłacić kredyt mieszkaniowy (np.2000 zł.). Jakie szkolenia w terenie z przełożonym? jakie kompetencje merytoryczne przełożonych? .......czy mam zadać więcej pytań?

Pomocna?
olo
 Opinia
@były dyrektor 23.12.2018 13:53

No może i masz rację za dużo tych przymiotnikow byłoby. ..no ale cóż jakie było moje zdziwienie jak mercedes urody stał w sylwka i nowy rok w Pile na Andersa ..czyżby ktoś tam z przedstawicieli handlowych mieszkał ...???nie sadzę bo urody nie stać na mercedesy dla nich wiec kto...? ? Chyba wiemy kto..

Pomocna?
olo
 Opinia

Praca dla desperatów!!!!!!!!!! Traktowanie ludzi na poziomie rynsztoka!!!!!! Kultura pracy zerowa!!!!!! Liczą się jedynie tzw. "du-o lizy"!!!!!! Im więcej chwalenia właścicielki Beci tym jesteś lepszym pracownikiem. Zero socjalu, zero benefitów!!!!! O dziale farmaceutycznym nie wspomnę! Była fajna osoba z marketingu, potem zatrudnili gościa z doświadczeniem farmaceutycznym....ale co z tego? Product manager uciekł, KAMA zwolnili.............nie da się nic zrobić bez inwestycji finansowych!!!!! Jeżeli komuś wystaje słoma z butów...to niech do farmacji się nie dotyka!!!!!!!!! O zastraszaniu pracowników nie wspomnę.......bo przed świętami szkoda czasu. A ludzie piszący pozytywne opinie o tej firmie (ci pracujący kilkanaście lat) to w 99% ściemniacze i leniuchy!!!!!! Albo tacy, którzy w danym regionie nie znajdą innej pracy (czytaj Iława). Reasumując--------zastanówcie się proszę 1000 razy przed podjęciem pracy w tej "pseudo firmie". Poczytajcie opinie na go work, sprawdźcie częstotliwość ofert na pracuj.pl......i sami odpowiecie sobie na pytanie "czy warto pracować w prostackim stresie"?

Pomocna?
Okradziony
 Opinia
@olo 22.12.2018 13:38

Bravo - potwierdzam w całości...

Pomocna?
Zadowolona
 Opinia

Pracuję w firmie uroda ponad 15 lat i jeszcze nie zdarzyło się żeby nie wypłacono nam wynagrodzenia zawsze w terminie nie wiem skąd te wszystkie opinie praca od 7-15 czysto i przyjemnie zarobki jak wszędzie a kawę też wypijemy może nie oficjalnie ale w końcu jesteśmy w pracy więc nie rozumię w czym problem. PS. Jak komuś się nie podoba niech swoją firmę otworzy i będzie super szefem . Pozdrawiam

Pomocna?
olo
 Opinia
@Zadowolona 08.12.2018 16:49

nawet nie skomentuję.........bo to co jest napisane śmierdzi Koreą :) :) :)

Pomocna?
Były Operator
 Opinia

Dodam tylko jeszcze, że nawet Ukraińcy nie chcą już tu pracować - mowa o całym skostniałym od układów mieście Iława... stolarze, stolarze i jeszcze raz stolarze - kiedyś wam się to skończy wyzyskiwacze...

Pomocna?
Były Operator
 Opinia

Iława jest miastem skostniałym, zero inwestycji, nowych zakładów pracy - tylko masz zaiwaniać u stolarzy dosłownie za jedzenie... - zdecydowanie nie polecam...

Pomocna?
Były Operator
 Opinia

Pracowałem tam kiedyś - rzeczywiście te maszyny wszystkie na klucz... Powodzenia... Duża odpowiedzialność i najnizsza krajowa... Te maszyny pamiętają króla Ćwieczka... Nie polecam...

Pomocna?
Były Operator
 Opinia

Słaba firma - nie polacam... - maszyny z epoki kamienia łupanego...

Pomocna?
TakNie
Były Operator
 Opinia

Pracowałem tam jakiś czas temu - i powiem tak - zdecydowanie nie polecam tej firmy - maszyny - pożal się Boże - chyba pamiętają króla Ćwieczka - wszystko na klucz - zero komputera - w XXI wieku to siarka, nic innego - i jeszcze ta najniższa krajowa...powodzenia (usunięte przez administratora)... NIE POLECAM TEJ FIRMY...

Pomocna?
TakNie
No name
 Opinia

Czytam te opine i aż koszula się w tyłek wkręca od tych bredni... Prawda jest taka , że firma docenia dobrych-lojalnych pracownikòw , a nie pseudopracownikòw, nierobòw i krętaczy. Dodam, że codziennie popijam kawę z pięknym widokiem na Ogród Saski. Stawiam na tradycję, spokòj, rzetelnà pracę a nie korpo#wyścig szczòròw# poker face# pionek w sztuczniej machinerii życia

Pomocna?
TakNie
Żulik
 Opinia
@No name 06.10.2017 22:24

Strasznie naciągana ta opinia no name, jak możesz codziennie pić kawę skoro w biurze z pięknym widokiem na ogród saski jest zakaz picia kawy i herbaty. Więc jeżeli pijesz to ukrywasz się z kubkiem za jakimś segregatorem bo jak są P. Nie pijesz bo się boisz. Opanuj się i nie kłam naciągając fakty.

Pomocna?
Były
 Opinia
@Żulik 24.10.2017 23:00

On akceptuje poprostu albo nie rozumie faktu, że jest ich parobkiem tudzież murzynem :))))

Pomocna?
TakNie
Kawa?????
 Opinia
@No name 06.10.2017 22:24

Kawa w biurze to tylko może pisać pani B. Nikt inny kawy tam nie piją. Zakaz, zakaz i jeszcze raz zakaz dobrze że pozwalają oddychać. Nie polecam. Mijać szerokim łukiem!!!.

Pomocna?
Okradziony
 Opinia
@No name 06.10.2017 22:24

Jedyna prawda we wpisie No Name to widok na ogród Saski ... kanapki jedzone pod biurkiem, zero kawy i herbaty - chyba ,że "szefostwo" było poza biurem... P.S. A skoro jesteś takim/taką docenianym/ą osobą , która tak wiele może na Niecałej to dlaczego się ukrywasz pod nickiem No Name ? Bo oboje wiemy ,że piszesz bzdury i panicznie się boisz państwa P. ŻENADA !

Pomocna?
anonymous
 Opinia
@No name 06.10.2017 22:24

Popijasz kawę jak starej nie ma :) ciebie docenili szczególnie że tak się ukrywasz pod nikciem no name a kazdy wie kto tam pracował kim jestes :) i przestan scieme walic ze cos robisz ogladasz (usunięte przez administratora) pod biurkiem :):) myslalem ze padne jak to widziałem :_)

Pomocna?
Nick
 Opinia
@No name 06.10.2017 22:24

Ty No name a ty nadal w tym ścieku? Każdy wie że popijasz kawe z kubka i udajesz ze to woda:) Po drugie non stop siedzisz w biurze i (usunięte przez administratora) do klienta nie ruszysz a jak masz cos obejrzec na telefonie typu (usunięte przez administratora) to sie chowasz pod biurkiem ze strachu ze Pani p. cie złapie na nierobieniu niiczego i po 3 słaba jesteś sprzedażowo :) takie mam zdanie o tobie:)

Pomocna?
TakNie
Tsubasa
 Opinia

Pracowałem jako PH w tej śmiesznej firmie przez rok 2013/2014. Podstawa wtedy wynosiła 1450 zł netto, a premia mimo że wyrobiona była wypłacana w zależności od "widzi mi się prezesa" czyli rzadko. Samochód wtedy to Skoda Fabia 1.2 60KM bez klimy. Nie chcecie wiedzieć jak się wyglądało wchodząc do klienta latem :) auto nie miało GPS i mimo podpisanego oświadczenia o nie korzystaniu z niego prywatnie, można było pojeździć na własne ryzyko, aczkolwiek były limity na karcie flotowej więc i tak było to ograniczone-kwota z karty musiała starczyć na cały miesiąc. Były też ograniczenia na takie rzeczy jak myjnia/płyn do spryskiwaczy w kwocie..... Uwaga..... 50 zł więc zimą było ciekawie bez płynu, bo czystość auta schodziła na 2 plan :) przez jakiś okres nie mieliśmy także takich narzędzi jak testery perfumow bo prezes twierdził że go okradamy z tych wspaniałych zapachów :) o innych narzędziach jak budżet nie WSPOMINAM, bo tego nie było . Każdy z góry traktowany tam był jak (usunięte przez administratora) i nierób, prezes bez pardonu darł się do kierowników regionalnych na spotkaniach przy PH. Mobbing jak nic. Polecam omijać ta firmę szerokim łukiem, bo nie wierzę że wielce się tam coś zmieniło a już na pewno nie mentalność prezesa Sławka P.

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia

@Brak kasy, jak często w Uroda Polska dochodziło do niewypłacenia wynagrodzenia? Czy pracodawca wyjaśniał Ci powód swoich działań? Proszę o wypowiedź na ten temat ze względu na innych użytkowników poszukujących informacji o tej firmie.

Pomocna?
TakNie
Brak kasy
 Opinia
@Zuzanna 09.08.2018 23:11

To tradycyjna praktyka właściciela. Jeżeli odchodzisz z pracy nie płaci należnego wynagrodzenia. Obecnie sprawy są wyjaśniane przez sądy. Słyszałem, że Sąd już prawomocnie w jednej sprawie ukarał właściciela za łamanie praw pracowniczych min. za nie wypłacenie wynagrodzenia. Jeszcze raz podkreślam mijać tą firmę szerokim łukiem.

Pomocna?
ja
 Opinia
@Zuzanna 09.08.2018 23:11

Z tego co wiem zarobki mizerne ale jeden plus autami można jeździć do bólu zero kontroli brak GPS.paliwo tankujemy i w świat nasza pani dyrektor z Bydzi co tydzień służbowym autem lansuje się nad morzem za firmowe pieniądze widać ze w Urodzie jakieś plusy są

Pomocna?
TakNie
Autko
 Opinia
@ja 19.08.2018 17:18

Ciekawe? Jak przecież prezes rozlicza 100%vat od samochodów. Po drodze nie można zrobić nawet zakupów a ty takie rzeczy piszesz. Tam jest pełna kontrola. Jak ją wyrzucą lub odejdzie dostanie obciążenie za przejechane kilometry. Tak już pan S zrobił jednego pracownika. Policzył za kilometry jakby jeździł luksusową limuzyną.

Pomocna?
TakNie
Aga
 Opinia

A pani D...Z...z pamapolu jeszcze pracuje z jednej firmy poleciala to do drugiej sie doczepila I tez pojdzie uroda na dno jak pamapol za jej czasow???

Pomocna?
Kasia
 Opinia
@Aga 07.08.2018 22:10

Tak pracuja obie I pani D.....I pani A.....pierwsze imprezowiczki w Pamapolu I w Urodzie to samo...

Pomocna?
TakNie
Iza
 Opinia

Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Jakieś wskazówki o zarobkach? Jak się generalnie pracuje?

Pomocna?
TakNie
Brak kasy
 Opinia
@Iza 05.08.2018 12:10

Nie, nie, nie, nie, polecam wyzysk, traktują każdego jak złodzieja a i wynagrodzenia potrafią nie wypłacić.

Pomocna?
TakNie
jacek
 Opinia

Uroda powinna nazywać się Ściek Polska, nie dość że pracujesz po 10 godzin , płacą za 8, to jeszcze narażony jesteś na szykany i obelgi. Pan Szyjka fruwa helikopterem i pracowników widzi naprawdę z wysokiej perspektywy .

Pomocna?
nigdy wiecej
 Opinia
@jacek 06.07.2018 17:40

(usunięte przez administratora) mają się tylko dobrze :P a co do nazwy zgadzam się chociaż zmieniłbym na Ściek Prezesa :)

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia

@ślązok :D, jesteś zainteresowany pracą w Uroda Polska czy pracowałeś w tym miejscu? Zachęcam do podzielenia się z nami swoją opinią na temat tego pracodawcy. Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Uroda Polska? Polecilibyście aplikować do pracy w tym miejscu?

Pomocna?
Pomocnik biskupa
 Opinia
@Zuzanna 04.06.2018 15:55

Zdecydowanie nie polecam. Ta praca to antybenchmark dobrego pracodawcy.

Pomocna?
Święta
 Opinia
@Pomocnik biskupa 04.06.2018 21:48

Rzeźnia nie firma. Prezent dla wroga. Omijać z daleka!

Pomocna?
ŚLĄZOK
 Opinia
@Zuzanna 04.06.2018 15:55

HHEHEH Ni9dy w życiu do tego chlewu !!!! znów szukają ludzi ciągła rekrutacja bo ludzie spier..... Jak najdalej od tej firmy za 1400 lepiej iść do jakiegoś sklepu siecowego spokoj cisza :D Są już auta z klimą :D czy dalej radio czy klima :P

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia

@jacek, nadal pracujesz w Uroda Polska? Jeżeli tak, to za jakie obowiązki jesteś odpowiedzialny? Jeżeli nie otrzymujesz dodatkowej zapłaty od pracodawcy za nadgodziny, to możesz je w takim razie odebrać w tygodniu? Zachęcam Cię do wypowiedzi w tej kwestii.

Pomocna?
TakNie
Dziewica
 Opinia

A ja sobie radzę z piciem kawy. Kupuje po drodze w Costa i spokojnie wypijam w toalecie poprawiając makijaż. Na szczęście kamer tam jeszcze nie ma!

Pomocna?
Profesjonalistka
 Opinia

Możecie coś pozytywnego napisać o Zarządzie? Jak firma wspiera pracowników w ich rozwoju? Jak atmosfera?

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia

@Pomocnik biskupa, a dlaczego tak uważasz? Mógłbyś napisać coś więcej na ten temat? Tak ogólna opinia niewiele mówi osobom zainteresowanym pracą w Uroda Polska. Czy ktoś z Was ma jakieś informacje na temat prowadzonych aktualnie przez firmę rekrutacji? Na jej stronie internetowej nie znalazłam aktualnych ofert pracy, ale może któryś z pracowników wie coś na ten temat?

Pomocna?
TakNie
Nick
 Opinia
@Zuzanna 10.06.2018 16:14

Tak jak napisali wcześniej. Nie polecam tej firmy zresztą ciężko nazwać to firmą, praca od 9-17 kawy się nie napijesz bo nie wolno przerwa o 13-13:45 nie zjesz tylko musisz iść do wynajętej kuchni 200 metrów dalej, w tej firmie brak awansów pionowych i poziomych będąc Kierownikiem czy kimś innym cały czas jesteś nikim, brak jakiejkolwiek decyzyjności, produkty to jeden wielki (usunięte przez administratora) , który leci do biedry i lidla i uwaga na wysokim wysokim stanowisku przysługuje Szkoda FABIA 1.0 60 koni i musisz (usunięte przez administratora) po całym kraju :) Pozdrawiam

Pomocna?
Nick2
 Opinia
@Nick 19.06.2018 22:55

Potwierdzam !!

Pomocna?
Obserwator
 Opinia
@Nick 19.06.2018 22:55

Smutna prawda o tej firemce. Ale bezrobocie ciągle spada. Nie będzie komu robić.

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia

@anonymous, co masz na myśli pisząc, że jestem "podstawiona"? Nikogo nie udaję - jestem moderatorem forum GoWork.pl i moją rolą jest dopytywanie o wszelkiego rodzaju szczegóły, tak, aby osoby zainteresowane pracą w danym miejscu miały jak najbardziej pełny obraz sytuacji. Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Uroda Polska?

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia

@Nick, czy nie ma możliwości na więcej przerw? Co w momencie, gdy ktoś na przykład pali papierosy i musi wychodzić co jakiś czas chociaż na chwilę? Bardzo proszę o nieużywanie wulgaryzmów w swoich wypowiedziach. Forum GoWork.pl jest miejscem wymiany rzetelnych opinii na temat pracodawców.

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@Zuzanna 21.06.2018 16:45

Skąd Ty się urwałaś?

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@Zuzanna 21.06.2018 16:45

rozumiem jesteś podstawiona :)

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@Zuzanna 21.06.2018 16:45

jesteś w pracy albo w palarni:) musisz wybrać

Pomocna?
TakNie
HEJKA
 Opinia

Pracowałem w tej firmie cały 2013 rok. Nawet nie chcę się wypowiadać na temat poziomu rozmów prowadzonych przez właścicieli z pracownikami wtedy jeszcze Bi es, teraz Uroda

Pomocna?
Royce Rolls
 Opinia
@HEJKA 25.04.2018 13:02

Nie dziwi mnie to. Wlasciciciele to zdecydowanie prosci ludzie. Słoma...

Pomocna?
ślązok :D
 Opinia

Czyżby znów zmiana PH na śląsku :)Czy może firma tak intensywnie się rozwija, że kolejnych rekrutują :D

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia

@Mara, rozumiem, że byłaś na rozmowie rekrutacyjnej w Uroda Polska tak? Czy jesteś pracownikiem tej firmy? @Rooster, długo pracowałeś w Uroda Polska? Czy w firmie nie ma problemu z uzyskaniem umowy o pracę? Jaka panuje w niej atmosfera? Zachęcam Was do dodawania swoich opinii!

Pomocna?
TakNie
Mara
 Opinia

Zwroccie uwage na kulture osobista p. Prezes, w szczegolnosci na punktualnosc, mimike, poziom merytoryczny pytan oraz na to, czy zechce sie pozegnac usciskiem dloni, czy podziekowanie za przybycie na spotkanie. Spotkanie z nia to niezly folklor. Niebywale!

Pomocna?
Rooster
 Opinia

Zarobki ponizej sredniej rynkowej, toksyczny klimat, poziom merytoryczny wlascicieli szorujacy po parkiecie, (usunięte przez administratora) i brak szacunku wlascicieli do pracownikow. Trzymac sie z dala od tej pseudo firmy

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia

@Szczęśliwy, ale czy sam miałeś do czynienia z tym pracodawcą? @Igor, a co chciałbyś wiedzieć? Jesteś zainteresowany pracą w Uroda Polska? @HEJKA, powiedz proszę coś więcej na temat pracy w Uroda Polska. Czy warunki oferowane przez tego pracodawcę były dla Ciebie satysfakcjonujące?

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Uroda Polska - Iława

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Uroda Polska

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.