No to w zasadzie uzupełnię opinie jak wyżej w zasadzie tyle, że pewnie przez tą samą kierowniczkę zostałem (usunięte przez administratora) na start było coś wspominane o dodatkach za prace w weekendy po miesiącu jak przyszło do wypłat okazuje się, że księgowa nic nie wie więc idziemy do kierowniczki a ona też nic nie wie. Moje zdanie przeciwko kierowniczki? No chyba wiadomo kto ma racje ale ja dobrze pamiętam co mi pierwszego dnia mówiła. Dalej... szkolenia początkowego brak odrazu plakietka, długopis i świeć oczami przed klientem w zasadzie tak to wygląda bo nawet nie masz pojęcia gdzie lezy towar a już masz gadać z klientem.
Kierownictwo? No coż jednego zwolnili zamiast tego wpisali mi całą sobotę nawet nikt nie spytał czy mam jakieś plany. Podziękowałem za współprace no cóż Ci którzy tam pracują no wielkiego wyboru po prostu nie mają i tyle takie są fakty. Jakieś dodatkowe godziny nocne na remanent a kierownictwo życzy sobie, że przyjdę na 8 rano wracając z nocnej zmiany do 2 w nocy.
Mój pierwszy weekend na dziale bez żadnego kierownika a ni pracownika który ma jakiekolwiek pojecie co tam się dzieje.
Szukanie zamówień o których nie ma żadnych informacji czy są czy nie czyli biegasz po sklepie i tracisz czas i nerwy.
Szukanie starszego pracownika po sklepie bo no ludzie na prawdę mają czasem ciekawe pytania i ja ich nie winie tylko sklep który nie potrafi poświecić czasu ani pieniążka zeby mieć przeszkolonego pracownika ani tego dobrze zaplanować i tak oto ktoś kto nawet chce popracować i żeby było wporzadku nie ma szans na to. Więc licze, że klienci dalej będą zadowoleni z listw podłogowych oferowanych przez pracowników z materiałów WPC którze przypomiją legary do tarasów ogrodowych.