E.G.O POLSKA SP Z.O.O
3 73 6 1

Opinie o E.G.O POLSKA SP Z.O.O

Iza

http://www.egoproducts.com/pl/kariera/polska/oferty-pracy/ Firma działa nie tylko w Polsce, ale także poza granicami kraju. Pod powyższym linkiem znajdziecie oferty z całej Europy, wymagana jest jednak znajomość języka danego kraju. Może ktoś z Was próbował swoich sił w zagranicznych oddziałach? Czy warunki pracy znacznie się różnią? Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie? Zachęcam do dyskusji.

R..

Hej czy sa moze przyjecia do e.g.o jesli tak to przez jaka agencje? I czy sa tam dwie zmiany czy trzy?

Ginter

No i co z tego ze chodza plotki [usunięte przez moderatora] jest jednym z lepszych pracownikow , kiedy mozna sobie posiedziec to ona nie wysiedzi na miejscu tylko zawsze cos robi chyba ze zle sie czuje ale to juz sa dwie rozne sprawy. Przestancie najezdzac na kogokolwiek i wezcie sie za robote a nie za siedzenie i pisanie opinii na temat ego. Jest kilka osob w tej firmie ktore oddalyby wszystko zeby tylko tam pracowac,juz nawet nie bede wymienial jakie. Jedyny plus ze nie ktore dziewczyny dobrze kombinuja i jak to sie mowi zaciazaja zeby troche od tej firmy odpoczac.ZEGNAM Pozdrawiam Ginter

Qaz
@Ginter 07.01.2013 16:34

jaka jest płatność netto w tej firmie?

Iza

Czy ktoś z użytkowników forum może w rzeczowy sposób odpowiedzieć na pytania @pwm odnośnie do warunków pracy jako magazynier? Czy polecacie ten dział? @pwm, przesyłałeś już swoją aplikację? Masz doświadczenie na tym stanowisku?

Qaz
@Iza 25.09.2018 20:41

jaka jest płatność netto w tej firmie???

pwm

Witam. jak wygląda praca na magazynie w E.G.O.

Leo !!!

EGO BOGIEM I NAŁLOOGIEM :))))))))))))))))))))))00000000000000 Tak dla rozładowania EMOCJI

Iza

@szczęściara, czasami bywa tak, że aplikacja gdzieś się zapodzieje, może warto zadzwonić i podpytać o aktualne zapotrzebowanie na pracowników? Mogłabyś jeszcze odpowiedzieć na moje pytania dotyczące rodzaju oferowanej umowy? Czy pracodawca oferuje elastyczny czas pracy?

Szczęściara
@Iza 20.08.2018 02:22

Chyba rozumiem... PRZEKONAŁAM SIĘ,że WARTO "Pracować " w tej Firmie :)) Int5resuje MNIE KAŻDE zaproponowane przez KIEROWNICTWO "Stanowisko"!! Dla TEJ firmy jestEm DYSPOZYCYJNA i mogę SIĘ DOSTOSOWAĆ :) JUŻ WIEM,ŻE DOBRZE PŁACĄ!!!!

agencik

"...OGARNIEMY SIĘ..." , "...WRÓCI W ZIMĘ..." .... OBIECANKI,CACANKI!!!! Żebym "WYROBIŁ NORMĘ 200 Wielkanocy..." TO I TAK ZAWSZE BĘDZIE ZA MAŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1.

Iza

@Szczęściara, czy interesuje Cię jakieś konkretne stanowisko? Posiadasz wcześniejsze doświadczenie zawodowe? http://www.egoproducts.com/pl/kariera/polska/oferty-pracy/ Tutaj znajdziesz aktualne oferty, firma potrzebuje także osób zagranicę. Czy ktoś z Was opowie, jak kształtuje się poziom wynagrodzenia? Czy można liczyć na umowę o pracę od początku zatrudnienia?

szczęściara
@Iza 24.07.2018 00:23

Jestem w BAZIE firmy... Jak będą chcieli to ZADZWONIĄ... ,ALE DZIĘKI!1!!!!

KC

Witam, czy pracował w EGO kierownik, niejaki Maciej K.?

Aaabbbccc
@KC 11.07.2018 10:39

Owszem

Szczęściara

Hej, proszę o info jaka jest TERAZ SYTUACJA w firmie.. Czy są "PRZYJĘCIA"

Leo???

E.G.O. ŁÓDŹ JEST OK :) szczególnie dRukM!!

Administrator

Co teraz dzieje się teraz w E.G.O POLSKA SP Z.O.O? Ostatni post zamieszczony został 5 dni temu. Na pewno od tego momentu wydarzyło się wiele ważnych rzeczy, które dotyczą organizacji pracy i pracowników. Może ktoś jednak śledzi to forum i mógłby coś napisać o tej firmie?

niki

Witam, jakie agencje pracy u Was przyjmują? Dziękuję za jakiekolwiek informacje

Natii
@niki 05.11.2016 20:22

Job impulse na Tomaszowskiej

Iza

@Das Kleine Krokodil, jakie wprowadzanie w błąd masz na myśli? Mógłbyś konkretnie opisać swoje doświadczenie wynikające ze współpracy z E.G.O POLSKA SP Z.O.O? Jak długo pracowałeś w tej firmie?

Das Kleine Krokodil

Witam, pracę odradzam ze względu na wprowadzanie celowe pracowników w błąd celem pozyskania korzyści dla zakładu. Atmosfera jest w miarę jak na ~200 pracowników, chociaż są "Królowe" produkcji i z nimi lepiej nie zadzierać. Pan Dyrektor Produkcji, chodzi jak poparzony zależy od dnia... ale w większości ciągle mu nie pasuje. Potrafi powiedzieć załodze że jak nie przyjdą do pracy ( w święto wolne od pracy, gdzie odgórnie dyrektor zarządził wolnym dniem) "to ich zwolni albo wpiszę nagany" Pozdrawiam odradzam.

Iza

@Shadow dokładnie opisałeś warunki zatrudnienia w E.G.O POLSKA SP Z.O.O. Czy mógłbyś dodać do swojego wpisu informacje na temat możliwości rozwoju wewnątrz struktur firmy i awansu? Jak ta kwestia przedstawia się u tego pracodawcy?

Iza

Na stronie E.G.O POLSKA SP Z.O.O zamieszczono wiele ofert pracy, również do polskich oddziałów firmy np. na stanowisko operatora wydziału produkcji. W ogłoszeniu tym podane są tylko wymagania od przyszłych kandydatów, brakuje natomiast warunków zatrudnienia. Jakie Waszym zdaniem warunki mogą być zaproponowane osobom ubiegającym się o to stanowisko?

Shadow
@Iza 14.11.2017 19:23

Jeżeli chodzi o oddział w łodzi. Zakład podzielony jest na dwie hale. Elektroniki oraz druku. Co do druku nie mam zbyt wiele informacji po za tym że robione są tam nadruki (sitodruk) na panelach sprzętu AGD. Co do hali elektroniki. Jak nazwa wskazuje produkowana jest tam elektronika do AGD. Ze względu na charakter produkcji jest tam dosyć czysto, hala jest klimatyzowana oraz utrzymywane są warunki ESD. Warunki zatrudnienia zależne są od stanowiska. Płaca na samej produkcji zdaje się jest wyższa od najniższej o jakieś 20% (zdaje się) +premie. Atmosfera jest całkiem dobra jak na zakład produkcyjny, a praca nie jest tragiczna. Premie również są do osiągnięcia. Jest to produkcja więc są pewne normy i wymagania do sprostania. Nadal jednak jak na zakład produkcyjny są one dosyć uczciwe. System pracy 2 zmianowy, ale to zależne jest od ilości zamówień od klientów więc może przejść w 3 zmiany. Pakiet medyczny w enel med przy manufakturze. Dodatkowa opcja karty multi sport i całkiem dobre ubezpieczenie grupowe. Mówię tu o warunkach zatrudnienia przez EGO, nie wiem jak to wygląda z agencjami. Zdaje się też, że elektronika odchodzi od zatrudnień przez agencje. Pozdrawiam

3er

@Zibi to super ja akurat uwazm ze to jest na prawde spory plus

anonim

(usunięte przez administratora)

Zibi

Wypłata w tej firmie jest zawsze na czas.

Takatam

Witam.Czym ta firma dokładnie się zajmuje....montażem paneli do Boscha czy jak? Pozdrawiam

1234

zalezy na jakie stanowisko

ja
@1234 23.03.2016 21:27

witam wszystkich chce przyjsc do tej firmy przez agencje czy mam szanse jak sie sprawdze ze firma mi zaproponuje przejscie do siebie bezposrednio? Jak długo tam moze pracowac przez agencje?

kaligula

Witam.Bardzo proszę osoby, które pracują w tej firmie o informację, jak obecnie kształtują się zarobki pracownika produkcji"na rękę"z ewentualnymi dodatkami.Czy jest możliwość pracy w systemie 4-brygadowym? Jakie są wymagania? Jakie są układy między pracownikami a kadrą kierowniczą? Czy ze zwolnieniami już się uspokoiło?

Lucjan

Lucjan ...odpuść ...polecam NMi :)

koko
@Lucjan 01.04.2015 20:20

a jaka to ofertę jeżeli można wiedzieć Lucjan

lucjan

Dostałem ofertę pracy w EGO Polska w Łodzi. Proszę o opinie na temat tego pracodawcy. Czy warto zmieniać pracę dla EGO?

adfk

Niestety , teraz to prędzej zwolnienia. Na zatrudnienie raczej nie ma szans. Tym bardziej, że kończy się wysoki sezon

qwerty
@adfk 15.01.2015 15:35

szykuja sie zwolnienia. nawet jesli byś chciał to nie polecam, bo to patogia

hola ho la

m iłosz nie wiem czy zauważyłeś ale ostatni wpiss był przed twoim idealny rok temu. Wiecie, bo nie za bardzo sie orientuje czy jeszcze firma przyjmuje pracowników chciałbym się dowiedzieć czy jest szansa na takie zatrudnienie. Prosiłbym kogoś kto jest zorientowany w temacie. Piszcie a ja czekam . pzdr

???

Słyszałem że w nowym roku będą przyjęcia czy to prawda warto wysyłać cv może ktoś coś słyszał w tym temacie

?

może nie co miesiąc ale co prawda to prawda,zwolnienia są...w swoje szeregi raczej już nikogo nie przyjmą co najwyżej mogą się pozbyć jeszcze paru osób za kolejne parę miesięcy...w końcu zbliżają się premie świąteczne być może niektórzy twierdzą,że nie każdy sobie na nie zasłużył...

?

firma się sypie zwalnia co miesiąc po 6, 8 do 10 osób max ale nie 12 bo wtedy by było grupowe więc ten co jeszcze nie wiem to niech lepiej już szuka innej pracy bo tutaj firma pewnie zlikwiduje się z końcem roku.

Zostaw opinię o E.G.O POLSKA SP Z.O.O - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E.G.O POLSKA SP Z.O.O