UTC CCS Manufacturing Polska Sp. z o.o.

Ropczyce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 163 ocen.

Opinie o UTC CCS Manufacturing Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UTC CCS Manufacturing Polska Sp. z o.o.

Weronika

@truskawkaa ja rozumiem, że nie trzeba wszystkich akceptować i lubić w firmie, ale forum to nie jest miejsce, by obrażać tą osobę. Jest to nawet podkreślone w regulaminie gowork.pl: https://www.gowork.pl/regulamin Wpisy łamiące regulamin są usuwane przez administratora.

Pracownik

Wszystkim Pracownikom firmy UTC życzę Wesołych Świąt ☺

Weronika

Firma UTC CCS Manufacturing Polska w tym momencie prowadzi rekrutację na 3 stanowiska: Inżynier Jakości Dostawców, Inżynier Procesu PFX, Księgowa / Księgowy. Na stronie firmy również doczytałam, że oprócz atrakcyjnego wynagrodzenia, pakietu socjalnego, karnetu sportowego są jeszcze inne benefity. Może ktoś napisać jakie?

Szukasz pracy?

Esap

Kto tak samo jak ja uwaza ze spawarka typu ES to porazka na firmie niech da lapke w gore :-)

Chcemy.inna spawarke precz z e
@Esap 02.11.2017 17:21

Zadamy wymiany tej spawarki na spawarke typu MiSiak-su69siak polskiej produkcji ktora mozna spawac pradem ac/dc stale aluminiowe bo za rok wprowadzimy nowa gaśnice z aluminium a tym kiepskim esem to nie idzie juz spawac nawet zwyklej stali weglowej.

Sypok

Czy wie ktos gdzie mozna dobry miod kupic? Bo podobno jakis facet incognito sprzedaje na firmie xd

lewy
@Sypok 22.10.2017 16:58

Spóźniłeś się.Już po miodzie, wypalili mu ule.

Kamil
@lewy 23.10.2017 15:42

A to pech a taka mialem ochote na ten miodek

strzelec

Hubert. Z warszawy z Konstruktorskiej 13 uwaga na niego ! swoje kompleksy a ma ich więcej jak włosów na......:) próbuje odreagowywać na pracownikach ! osobiście nie jest wart nawet splunięcia. takich ludzi powinno się pozbawiać możliwości zatrudniania kogokolwiek. lać i patrzeć czy równo puchnie. ile łez i ludzkich nieszczęść taki osobnik spowodował to nie starczyłoby tutaj miejsca aby opisać. omijać z daleka. zresztą widać po ilościach ogłoszeń, ciągła rotacja!

bialy fiord

panowie spawalnicy chcialem napomniec ze pisuary nie sluza do oddawania stolca tylko moczu.

Weronika

@Niszczyciele z utc dziekuję za odpowiedź. Przykra sytuacja, ale może jest jak pisze @były operator? Co sądzisz o tej sytuacji, która aktualnie panuje w UTC CCS Manufacturing Polska? Ktoś jeszcze ma podobne odczucia?

Waldi

Są, a Ty byś dostał buraka

Waldi

A czy sa dalej odznaczenia dla najlepszego działu/osoby na firmie w danym miesiącu? Dawniej cukierki dawali a teraz podobno ziemniaki bo tańsze :-)

były operator

Kazdy, komu te warunki nie odpowiadaja może zmienić pracę, tylko, że w wiekszości ludzie tylko narzekają, ale i tak pokornie ida do kołchozu ????, bo im brak odwagi, są już przyzwyczajeni tym ciągłym tyraniem, a jakby im przyszło zmienić firmę to by się nie odnaleźli, po prostu się boją zmian - oto cała prawda. Pozdrowienia dla operatorów pokryć????, Misiak ciągle dowodzi ????????????

Narzekacze

Dokładnie tak jest nikt nikogo nie zmusza żeby tam pracował, a skoro wszędzie jest tak super i tak doborze płacą to tam idźcie, a nie narzekanie. Wiem że wiele narzekaczy będzie zbulwersowanych moim wpisem ale mam dość czytania tych bzdur, a prawda zawsze najbardziej boli.

Weronika

@Niszczyciele z utc a czy nie dało się porozmawiać z pracodawcą, żeby poprawić warunki pracy? Czy to nie jest łamanie przepisów BHP? Może warto zwrócić uwagę, że w takich warunkach nie da się pracować?

Niszczyciele z utc
@Weronika 28.09.2017 10:34

NIKT WAS TU SIŁĄ NIE TRZYMA - taka odpowiedz na jakiekolwiek uwagi

Niszczyciele z utc

Moja opinia po pracy w tym zakładzie jest taka.Jezeli jestes po szkole,kawaler to mozesz tam pracować,dostaniesz 1800 na ręke,reszte musisz klepac na nadgodzinach.Praca na 3 zmiany,dodatków za nocki praktycznie nie ma.Bardzo ciezko i duszno,0 powietrza..Mistrzowie bez wyksztalcenia i szacunku dla ludzi,drą sie i tyleee.Goooorąco na hali strasznie.dziekuje Bogu ze juz tam nie pracuje.Zapraszam do sasiednich firm,na Hispanie dostaniecie duzo wiecej,tak samo Stomil placi 16 zł na ręke a w UTC porażka!!!!odradzam prace w tej firmie,pozdrawiam i zycze pracownikom produkcyjnym sily bo napewno sie przyda...

Weronika

@Nie jestem robotem jeśli jakieś posty naruszały dobra osobiste firmy albo pracowników to serwis gowork miał prawo je usunąć, ponieważ naruszały regulamin serwisu. Dostępny tutaj: http://www.gowork.pl/regulamin. Inne komentarze, również te o negatywnej treści na forum pozostają.

Brudno

W sobote ktos tak sie sfajdolil w szalecie ze Stoch moglby zrobic lądowanie telemarkiem. Ludzie ogarnijcie sie, w domu tez tak robicie? Ta szczotka co obok stoi to nie sluzy do mycia zębów!!!

zainteresowany

Po raz kolejny pojawia się oferta na technika napraw. Warto aplikować ? Czemu tak często szukają na to stanowisko pracowników ?

lolo
@zainteresowany 09.09.2017 14:42

Często szukają bo przychodzą chłopaki z wiedzą, większość po studiach lub w trakcie a dostają stawkę jak zwykły monter, więc umowa próbna się kończy i uciekają ;) Żeby tu mieć dobrą kasę to musisz długo chodzić na siłownie i odpuścić "klatę i barki" a skupić się na PLECACH :)

Ewka z nowsio

Jak to sie wam moze tutaj nie podobac? Ja zarabiam 4 tysiaczki netto i jest fajnie a nic nie robie. Hehehe.

Jarkacz

Marc damjan jusz.gdzies słyszałem to przezwisko xd

blabla
@Ewka z nowsio 08.09.2017 19:14

chyba z premią kwartalną, 3 sobotami i całym tygodniu (albo nawet dwóch) chodzenia po 12h (od 3:00 do 15:00 i odwrotnie). Zero życia byle hajs się zgadzał :D This is UTC!!

Janusz z ropczyc

Jesli chcesz poczuc sie jak dziw....qa idz do utc. Tam cie konkretnie wydymaja.

Weronika

@Wyzwolony Kołchoźnik dzięki za obszerną opinię na temat UTC CCS Manufacturing Polska. Czy są użytkownicy, którzy mają podobne doświadczenia z tą firmą? To ważne dla osób, które będą starać się o pracę.

Inzynier piontkiewicz

Dzisiaj znowu deska klozetowa cala obryzgana w kiblu na spawalni. Koledzy nie grillujcie tak ostro na weekendach bo jak wchodze do szaletu to musze na Małysza to robic.

Pracownik

Witam wszystkich.W nawiązaniu do moich komentarzy z dnia 24-07-2017 oraz 03-08-2017 i ich przemysleniu na "trzeźwo"stwierdzam że moje opinie zapisane na tym forum nie są prawdziwe,publicznie je wycofuje i jeżeli kogoś urazilem to bardzo przepraszam.Ponadto pisałem je nieszczerze i pod wplywem niezdrowych emocji za co urażonych przepraszam. Pozwolę sobie dodać ze pisałem już do Administratora o ich usunięcie z uwagi na ich nieprawdę.

Pracownk
@Pracownik 06.08.2017 15:46

Pracownik ogarynij sie po co ta sciema

Wyzwolony Kołchoźnik

Widzę tu wśród was bardzo duże niezadowolenie z pracy w tym ,,kołchozie", i nic w tym dziwnego. Sam postanowię też nieco przybliżyć ewentualnym kandydatom do pracy na produkcji warunki, jakie tam obecnie panują. I nie dlatego, że tym wpisem zrobię złą reklamę, ale dlatego aby was ostrzec i pokazać wam, na co musicie być przygotowani. Po pierwsze temperatura: za przeproszeniem, co za idiota wymyślił te nadmuchy na hali H9 (gaśnice), gdzie w okresie letnim panują temperatury nawet powyżej 35 stopni, a z nadmuchów idzie powietrze o temperaturze otoczenia na zewnątrz. Czyli jak mamy upały, to do hali wtłaczane jest powietrze o temperaturze, jak panuje na dworze. Wielkie pieniądze na to poszły (nie wiem jaka to była wartość, więc nie będę strzelał), ale nie ma KOMPLETNIE ŻADNEJ POPRAWY warunków pracy. Jak było gorąco tak jest dalej. Również zadymienie jest dużym problemem, którego nie widzi (lub tylko udaje że nie widzi) kierownictwo. Zamiast obudować maszyny, aby te pyły i dymy nie wydostawały się na zewnątrz, to oni będą remontować biura, w których warunki pracy są naprawdę ciężkie. Gospodarowanie pieniędzmi w tym zakładzie się w głowie nie mieści. Jak takie sumy można wydawać na za przeproszenie w gów*o? Po drugie: inżynierowie i technolodzy wzięci chyba z łapanki. Z całym szacunkiem dla tych ludzi, ale jak oni chcą usprawniać produkcję i unowocześniać stanowiska pracy bez zaczerpnięcia opinii operatorów, którzy na co dzień mają do czynienia z maszynami (żeby nie określić złomami)? Jak przyjechała nowa maszyna na zakład, to wszyscy operatorzy się za głowę złapali. Zamiast ułatwiać prace i unowocześniać stanowiska pracy, to cofamy się w rozwoju. Przyjdzie pan inż. K. (ci co tam pracują wiedzą o kogo chodzi), i powie, że ma być zrobione tak a nie inaczej. Później tak zwanego inżyniera nie obchodzi już, czy to poprawiło pracę, czy też proces produkcji, bo przecież on na tych stanowiskach nie będzie pracował. Napiszą raport i wszystko będzie cacy, a raz wdrożona zmiana zostaje na wieki i nawet nie są rzeczywiście weryfikowane rezultaty tych zmian. Potem omamią prezesa jak to się poprawia na produkcji, a ewentualne niedociągnięcia i niedoskonałości przemilczą, zatają, wymarzą. Mam tu na myśli pewne usprawnienie produkcji na jednej z linii spawania. Po wdrożeniu nowej technologii liczba złomowanych płaszczy oraz zbiorników wzrosła co najmniej kilkukrotnie. To tak ten zakład się rozwija? Jak tak dalej pójdzie to wywiozą całą tą GLORIE na złom razem z tymi zbiornikami, inżynierami, technologami i kierownictwem. Po trzecie: pracownicy (operatorzy i UR). Tutaj apel do kierownictwa: SZANUJCIE OPERATORÓW!!! Bo to co oni robią, i jak się poświęcają (przynajmniej co niektórzy) w pacy, to aż mnie wprawia w osłupienie. Operatorom płaci się wynagrodzenie za wykonywanie pracy na danym stanowisku, a wam za myślenie. W tym zakładzie jest to mocno zachwiane, ponieważ to operatorzy myślą, jak na tych trupach wykonać plan i przetrwać kolejny dzień w pracy. Oni myślą i często mają rezultaty w postaci wykonanego planu. Zatrzymanie Ruchu również ma związane ręce, jeśli chodzi o naprawy: a to części nie ma, a zamawiane były pół roku temu, a to czasu nie mają, bo te rupiecie się non stop psują przez co i nie mają kiedy naprawić, a jak już naprawią, to tak, aby przetrwać do końca zmiany. Większość maszyn nadaje się na złom albo na kapitalny remont. A kierownictwo? Dla nich liczą się sztuki, sztuki, sztuki. Niech nikogo nie zmyli stwierdzenie, że nasze zbiorniki są z najwyższej półki oraz, że nasza firma stawia na jakość ( oj, przepraszam przejęzyczyłem się), nie na jakość, ale na ,,jakoś to będzie". Napisałem głównie o spawalni, ale to podobnie dotyczy się całego działu produkcji gaśnic. Ale mimo wad, istnieją również dobre strony pracy w tym zakładzie. Stałość i pewność wynagrodzenia (choć nie są to kokosy - 2400 zł brutto na start, a jak chcesz więcej, to: chodź na wszelkie nadgodziny i uprzejmie donoś mistrzom i kierownikom na pracowników, siedż cicho, głópkowato się uśmiechaj i udawaj, że maszyny są sprawne, a warunki pracy wyśmienite oraz ciesz się z podwyżki w wysokości 20 zł), premie kwartalne (ok. 400 zł brutto) i premie świąteczne, wczasy pod gruszą (raz na dwa lata), program ,,Ruszamy do szkoły", busy pracownicze (super sprawa!!!), możliwość rozwoju osobistego: kursy (na wózek widłowy, spawania, gazowy - niestety tylko dla ,,najlepszych"), program scholar oraz nauka języka angielskiego, możliwość wyrobienia karty Multisport, kluczyki do automatów z żywnością (może tylko 20 zł, ale dobre i tyle) oraz impreza integracyjna (noworoczna) dla wszystkich chętnych pracowników. P.S. Na koniec dodam, że nasza firma cały czas się rozwija, ponieważ ciągle obserwujemy wzrost zatrudnienia pracowników biurowych!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

byly

No Anetko teraz bedziesz sie badz chyba ze Tadek dalej zaciemniony toba

były elektronik utc

W zarządzie układy i układziki, albo żyjesz dobrze albo wylatujesz. Brak szacunku dla zwykłego pracownika, ale także dla kierowników i liderów ze strony najwyższych zarządzających. Ogólne pomiatanie ludźmi i straszna spychologia. Podwyżki roczne rzędu 20-30zł netto - kabaret. Do tego w lecie na produkcji temperatury po 35-40st. Ogólnie jak to w amerykańskim korpo na polskiej ziemi: Polacy tania siła robocza aby właściciele amerykańscy mogli się obrzydliwie bogacić:(

PrWda

Najlepsze jak lyderzy z linii przychodza na sitodruk i poganiaja bo nie ma co robic. Jak pomysle o tym to chce mi sie wymiotować. Jacy wy glupcy jestescie to nawet mi was nie zal. Róbcie tam az sie posracie. Nara. Ps. Takich psycholi jak zaloga utc to nie ma nigdzie. Kazdy ma wszystko w tylku a wy rypiecie jak tylko mozecie za jakies zalosne wynagrodzenie. Co to ma byc? Wyscig szczurow? A potem jeden z drugim mistrz sie z was smieja a oni premie za przerob wezma a wy co? Gunwo. Nara rypcie ile mozecie bo tam ciagle mao!!!

Fulipek

Kilka slow mam co do pana ozyka. Chlopecku ty wez sie wkoncu za robote bo ja nie wiem za co ci placa. Co chwile albo komorka w lapie albo mielisz ozorem z wojtkiem pe. Jak chcesz sie zenic to najpierw o robotę zadbaj a jak nie to idz do pleja smartfony sprzedawaj. No chlopie wez sie ogarnij popatrz jak inni robia np lyder tluszcz albo senior operator plemnick xd

Seryjny

A wracając jeszcze do Bułasowa, jak to jest możliwe żeby siostra była mistrzynią siostry. Jest to nie zgodne z prawem, czemu nikt nie zajmie się tym co wyrabia się w tej firmie. Gdzie jest nasz Prezes !? PS: Współczuje tylko tym dziewczyną które pracują z nimi na linii, żeby one tylko wiedziały jak im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiają... XD

Killer szajbus
@Seryjny 25.07.2017 18:12

A jo sie dziwie bo tak porzadny ziomal jak plemnick chcial sie z nia lenic a przecież ona jest queen of the bdsm in nevada city xd by go zajechala jak es lanosa xd nie no jak czytam te komentarze to kisne...

anonim

(usunięte przez administratora)

Bulasy

To zgloscie go do phokuratury za to co wyprawia, jak im sie do anusow dobiora to inaczej zaczna spiewac a co do prostaczki to czego sie spodziewales po bulasach?

anonim

(usunięte przez administratora)

Czerwone punto

Pod weselem?

Tania

31 stopni na zewnątrz, ale dobrze że nawiewy są zrobione i świetliki otworzone to na hali jest ~34 jak na razie.

Speydon

Tu trzeba ciezko zapier...lac dlatego 90% zalogi jest nie zadowolona w dodatku wynagrodzenie jest relatywnie niskie w stosunku do ciezaru ktory trzeba udźwignąć w danym miesiącu. Na niektorych stanowiskach moze to byc od 100 do 200 ton miesiecznie zresztą sami sobie policzcie

anonim

(usunięte przez administratora)

Walencikowa

A nie ktorym ciagle malo i ida obslugiwac wesela jako kielnerki. Tu jest takie zniewolenie ze nie dlugo w niedziele zamiast na msze to pojdziecie na SUME do esa na spawalnie. A spowiadac sie bedziecie innemu katsapowi typu gargamelowi.

Parówka

Es to takie bajki opowiada ze mnie flaki bola.

Zniewolenie

A gargamel i ta jego lady to juz jest jakas totalna paranoja to nawet szkoda komentować to lepiej se wlaczyc cypisa tak jak es na nocnej zmianie i dac sie poniesc absurdowi.

Co wy robicie?

DUŻO jest tutaj zlych opinii ale wedlug mnie to i tak za mało. Jak mozna sie tak upodlic i zniewolic jak w tej firmie i jeszcze udawac ze jest super? Popatrzcie na Lydera Damiana Tłuszcza jak kiedys wygladal a teraz cien człowieka jak jakis emeryt. No i co bylo warto?

Hnojnica wola
@Co wy robicie? 19.06.2017 03:48

Tak samo plemnick suchoklates za to zuczek gnojniczek jak ponczek w masle

były

dla mnie również praca w utc to głupota całkowita, dlatego się zwolniłem. Tylko nie rozumiem jednego, dlaczego jak pracowałem były osoby, które cały czas straszyły , że się zwolnią, a z tego co wiem to dalej pracują. Na tym forum też niektórzy pisali, że jak nie będzie poprawy to się zwolnią. I co? Poprawy nie ma, a każdy posłusznie codziennie przychodzi, cicho siedzi i zapier...... Gdzie są ci co najbardziej piszczeli, że w maju się zwolnią jak się nie poprawi? cicho siedzą i robią. Ja po prostu zaniosłem wypowiedzenie i się pożegnałem. A co tam u blond pomocnika Anetki ? dalej robi?

Plemnik
@były 14.06.2017 12:47

A o-ŻUK JAK sciemnial tak dalej ściemnia na sipobruku.

ruda + dużo jedzenia

Wiecie co? Praca w tej firmie to najgorsze lata mojego życia, straciłem tu nerwy i zdrowie a przede wszystkim poczucie własnej wartości gdy codziennie mobing i mobing, dziękuje Bogu że ostatkiem sił zwolniłem się a obecny pracodawca daje stanąć mi na nogi, wiem i czuje teraz że warto żyć ponieważ po śmierci można trafić do piekła a ja sobie dokładnie je wyobrażam tak samo jak prace w UTC. Nie pozdrawiam i stanowczo odradzam pracę w tej firmie

sprzedawca butów

Powiem wam jak jest jeśli jesteś takim pracownikiem który chodzi na wszystkie nadgodziny wchodzisz kierownikom i mistrzom w zad tak głęboko że cię nie widać to nawet jeśli pracujesz 2 lata i cię nie ma kilka miesięcy w roku i wykręcisz numer na bramie jako dostawca obuwia to i tak dostaniesz starszego operatora a goście którzy pracują już prawie 5 lat dostają młodszego a są i przypadki że po 10 latach mają operatora tak więc sami widzicie

Batistuta
@sprzedawca butów 09.06.2017 11:58

Co to za głupota z podzialem na starszego i mlodszego operatora? Chodzi o to kto ile ton przerzucil? Czy o doświadczenie bo jesli chodzi o malarnie to chyba bardziej wydajne sa świeże nabytki a nie stare dziadki xd

jozin z bazin
@sprzedawca butów 09.06.2017 11:58

To Kaszana 2 po NAJLEPSZYM jeszcze robi po takiej akcji no widzę, że plecy ESA zrobily swoje. Ale to w tej firmie od zawsze byli ròwni i ròwniejsi.

Baska

Mistrzowie powinni zakupczmennego i bylego. Prezesika na rekach nosic.

Srajtaśma
@Baska 08.06.2017 15:38

Czemu?

Weronika

@kate o jakie stanowisko się ubiegałaś? Czy możesz napisać więcej na temat przebiegu rekrutacji? Jakie pytania usłyszałaś? Czy masz jakieś rady dla przyszłych kandydatów? Jak uważasz, jak najlepiej przygotować się do takiej rozmowy?

POLIGOTA Z BOMBAJU.

Na jednym z portali pracuj.pl i olx.pl znalazłem ogłoszenie ze szukają ludzi na jakąś linie co2 ??? Zastanawiam sie czy aplikowac? Ale jak czytam te wymagania o tężynie fizycznej i dyspozycyjnosci to mam wrażenie że tam beton przerzucają a nie gasnice!?? Dyspozycyjnosc i zaangarzowanie i ta tężyna za 2300 -2600 brutto??? To mnie śmiech ogarnia i czuję że tu śmierdzi czymś na kilometr??? Chyba nie warto co? A ręki w nocnik nie chcę wkładać bo wiem jaką opinie ma ta firma w regionie.

Zorientowany w temacie......
@POLIGOTA Z BOMBAJU. 17.05.2017 09:34

Ta. Spróbuj! A gratis dostaniesz garba na plecach! Złośliwe spojrzenia gdy ci coś nie bedzie pasowało! Wiem coś o tym bo jakiś czas tam zapierdalałem! Nie pracowałem! Bo pracą tego nazwać nie można! Brava dla tamtych chłopaków że sie nie dają zgnoić i wykorzystać! Tak trzymać!

Jolka k.
@Zorientowany w temacie...... 17.05.2017 14:42

Powiem wam jak to wygląda gaśnica 6l waży około 10 kilo po napelnieniu przyjmijmy ze ktos pakuje 1200 sztuk przez 8 godzin minus przerwa to daje nam wynik około 9 ton przerzuconego materiału dziennie. 1 tona na godzine to taki standard w tej firmie na malarni liniach lub sitodruku. A przypominam ze sa ciezsze gasnice np 9l lzejsze tez sa ale mlodych zawsze daja na te gorsze linie. Wiec za te 2300 lub 2600 brutto nie oplaca sie pracowac kosztem zniszczonego kregolupa.

Weronika

@PDG, a o jakie stanowisko się ubiegałaś? Co więcej możesz powiedzieć o przebiegu Twojej rozmowy kwalifikacyjnej? Jak najlepiej się przygotować? Może masz jakieś rady dla przyszłych kandydatów.

PDG

Witam byłem też niedawno na rozmowie kwalifikacyjnej, miła pani zapytała mnie o stawkę i jak powiedziałem 2500 zł netto to dostrzegłem już uśmiech na twarzy . Ogólnie mili ludzie, ale nie doceniają młodych ludzi po studiach.

Wołodyjowski

A co to znaczy skącz?

dno
@PDG 12.05.2017 15:17

Znam ten bol...2500 netto i usmieszek. Tak dzisiaj jest, ze czlowieka po studiach sie nie szanuje. Ja po 2 latach pracy w Bydgoszczy prosilem o podwyzke gdyz zarabialem nie cale 1500zl na reke. A studia skonczone i doswiadczenie bylo...i nici z podwyzki. Pozegnalem sie z firma. To przykre jak sie czyta takie komentarze. Czlowiek nie chce pracowac za darmo. Ale takie sa reali w wiekszosci firm w Polsce i nie ma wyboru.

Weronika

@Pa, według Ciebie w firmie UTC CCS Manufacturing Polska Sp. z o.o. nie da się niczego nauczyć. Dlaczego tak uważasz? Co konkretnie masz na myśli? Czekamy na Twoją opinię.

Malarnia
@BCD 05.08.2017 08:38

A co z imprezami na çyziuwce czyzby pieniadze poszly na podwyzki

Cleo i donatan
@Malarnia 06.08.2017 09:34

Zapomnij o cyziowce spal se z donatanem po lufce na malarii a potem sitodruk ogarnij.

koleszkaaa

Witam, mam pytanie widzę że są przyjęcia na stanowiska : -Inżynier ds. Testów -Inżynier Procesu w Dziale Elektronika Jako że posiadam wyższe wykształcenie zastanawiam się nad wysłaniem CV, może ktoś coś powiedzieć więcej ? Jakie mniej więcej zarobki na takich stanowiskach ?

Pa
@koleszkaaa 10.05.2017 17:20

Nie wiele wieksze niz najniższa krajowa. Najlepiej to sobie darować i isc do innej firmy bo w tej sie nic nie nauczysz. Pozdrawiam

Łysy z Brazzers

Drodzy pracownicy, zastanówcie się co jest ważniejsze w waszym życiu, te namiastki wypłat które wam zaproponowali teraz czy zdrowie. I co z tego że dostał ktoś na aneksie 2800 zł i jeszcze nadgodziny zrobi i bedzie miał te dwa i pół czy tam trzy na ręke, pytanie czy patrząc w przyszłość opłaca się tyrać i tracić zdrowie dla tych paru groszy? nie da się dwóch srok za ogon złapać w tej firmie albo tyrasz jak ciele i uciągniesz tą dwójke czy ile albo szanujesz swoje zdrowie. Możesz zarabiać nawet i 3,5 tysiąca czy nawet wiecej, pytanie tylko czy za te pieniądze warto tracić zdrowie. Pamiętajcie że patrząc w przeszłość tej firmy jeśli pogorszy wam się stan zdrowia to po was, nikt nie pomoże. Wielu ludzi nie widzi tego ale coraz bardziej zmęczeni wychodzicie z tej roboty. Ile tak jeszcze pociągniecie? Rok dwa, widzicie się przy aktualnie wykonywanej pracy za 5 - 10 lat? Życzę powodzenia ale w głębi duszy każdy z was wie że to nie skończy się dobrze, czas na refleksje. Firmą rządzą ludzie którzy mają was gdzieś, tracicie zdrowie a ten zakład może za jakiś czas się wysypać przecież to tylko gaśnice i co po tym? Zdrowie odzyskacie? Niestety nie, firma wyciągnie z was resztę zdrowia, dla nich jesteście tylko cyframi które łatwo wymienić. Tak jak już ktoś napisał i racja jakaś w tym jest, uciekają ludzie do zakładów które po prostu pod każdym kątem są lepsze dla nich, są też tacy co jadą za granice na roboty ale lepiej pojechać na jakiś czas i przywieź sobie pieniądze pieniędzmi niż po 8 czy 12 godzin w gaśnicach wdychać cichego zabójce jakim jest proszek czy opary z chemii dokładając wysiłek fizyczny ponad przeciętny. Już pomijam zdrowie psychiczne i obecny mobing każdy na to reaguje inaczej.

Rafał Stanik

W tej firmie mozna sie co najwyżej dorobic garba. Skandal goni skandal. A mistrzowie dobrze sie maja i smieja sie nam w twarz. Dobrze ze to juz.ostatni miesiąc w jutisi.

anonim

(usunięte przez administratora)

jozin z bazin

To ile teraz daja w tej renomowanej szanujacej sie firmie w ktorej etyka i wynagrodzenie jest na 1 miejscu

Były pracownik z kinii C

Słyszałem że jedna z szanujących się firm wciąga ogarniętych z UTC jak odkurzacz, czy za dwa trzy miesiące zostanie tam ktoś w ogóle? :D nie licząc mistrzów oczywiście no i starych pierników :D

Zbyszek kieliszek
@Były pracownik z kinii C 04.05.2017 12:40

Ponadto zostaną tutaj wykształceni pracownicy dzialu jakosci haha oraz para kochankufff gargamel i smerfetka

Zostaw opinię o UTC CCS Manufacturing Polska Sp. z o.o. - Ropczyce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UTC CCS Manufacturing Polska Sp. z o.o.