UTC CCS Manufacturing Polska Sp. z o.o.

Ropczyce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 173 ocen.

UTC CCS Manufacturing Polska Sp. z o.o.
2 173

Opinie o UTC CCS Manufacturing Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UTC CCS Manufacturing Polska Sp. z o.o.

Weronika

@Paweł, na stronie internetowej firmy pod zakładką kariera znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Są tam aktualne oferty pracy oraz formularz aplikacyjny. Ten link przekieruje Cię na stronę: http://www.kidde.com.pl/Pages/Contact.aspx @Waldis, @Karolina, @Janusz Nosacz, jeśli jesteście pracownikami w tej firmie to zachęcam Was do tego, abyście wyrażali opinię na temat pracy w UTC CCS Manufacturing Polska. Wszelkie merytoryczne komentarze będą mile widziane i pomocne dla osób, które planują podjąć pracę w tym miejscu.

Paweł

Gdzie się składa cv?

Waldis
@Paweł 02.07.2018 14:14

W szalecie miejskim, podobno pan Es tam zgloszenia odbiera ewentualnie na Nowsiu albo w sklepie w Brzezinach

joanna

Ile można dostać pracując w kontroli lub w biurze w jakości ?

Janusz Nosacz
@joanna 02.07.2018 18:44

Jak masz silne nerwy to probuj w dziale jakosci

Rtanek stefan

Jak to jest pracować w utc kilka lat i nie odłożyć ani 10 tysiecy polskich złotych? Dodam że jestem kawalerem i mieszkam z rodzicami. Nie palę, pije tylko okazjonalnie na imprezach (raz w tygodniu). Mam białego forda. Moze tu jest problem. Ma ktos podobnie jak ja? Prosze dzielić sie wrazeniami w komentarzach.

Pracownik
@Ford OWNER 30.06.2018 05:06

To zmień firmę,a nie narzekaj.

Henry

Podpowiedzcie czy firma rekrutuje aktualnie?

Klekki
@Henry 21.06.2018 18:21

Na bank na wykonczeniowke (malarnie) spokojnie sie zalapiesz. Wystarcza dwie silne rece i gotowość bojowa przez 8h dziennie, mile widziane osoby ktore nie beda mialy żadnych pretensji nt. Warunków pracy.

Weronika

@NieJestemRobolem, czy oprócz nadgodzin jest inna możliwość wyrobienia premii? Czy można liczyć na dodatkowe benefity ze strony pracodawcy? @Henry, na stronie internetowej firmy można znaleźć aktualne oferty pracy. Zobacz tutaj: http://www.kidde.com.pl/Pages/Contact.aspx

Feliks

Młodzi pracownicy to pokolenie bardzo roszczeniowe. Firma musi nauczyć pracy a tu wymagania finansowe z kosmosu!

Piątek/sobota
@Feliks 14.05.2018 10:35

A czego mozna sie w utc nauczyc? Nalewania plynu do gasnicy czy zakladania gaśnic na tasme malarska? Wybacz ale takie rzeczy jest w stanie wykonac przecietny szympans. Z ta roznica ze szympans moglby pracowac za kilo bananow a czlowiek jednak chce cos zarobic mimo ze nie wykonuje skomplikowanych dzialan. Co do wynagrodzenia zyskiza w, utc corp sa ogromne a wynagrodzenia mizerne na najniszym szczeblu tak byc nie powinno!!!

Weronika

@Kierowca @VERONIKA Staram się uzyskać jak najwięcej informacji dla osób, które rozważają podjecie pracy w firmie UTC CCS Manufacturing Polska, stąd tyle pytań. @obecny @BIK @kobra Dlaczego uważacie, że lepiej pracować w innym zakładzie? Na pewno w tej firmie nie ma nic pozytywnego?

Paweł

Witam jakie są zarobki netto dla nowego pracownika a jakie później

NieJestemRobolem
@Paweł 13.05.2018 16:27

A więc tak dla nowego pracownika zarobki są kiepski no bo jak wytłumaczyć inaczej brak nowych ludzi, a później to tylko Ci nadzieje robią ze za rok będzie lepiej ...

Rav z ochronki

Kupilem fiorda fokusa kilka ladnych lat temu i takie hajsy zbijam ze dalej nim musze jezdzic a fiord juz mocno pognity. Jakbym zarabial tyle co magister 0-żuk to by bylo inaczej ale ja wazelina sie brzydze.

Esie odejdz

Kto uwaza ze Es to burack lapka w gore.

kobra

Kochane dzieci i młodzieży uczcie się pilnie i wytrwale bo jeśli NIE !!! TO TRAFICIE DO utc ccs manufacturing Polska sp.zo,o ropczyce

Weronika

@Kierowca w jaki sposób firma UTC CCS Manufacturing Polska oszukuje na wypłatach? Nie macie jakiegoś rejestru przepracowanych godzin? Czyli pracownicy nie przepracowują się w pracy? To chyba płacę macie adekwatną do zaangażowania i ilości obowiązków w pracy, tak?

VERONIKA
@Weronika 14.03.2018 15:53

A ty sie przepracowujesz piszac bzdurne komentarze na gowork?

Niki

Może firma nie jest idealna ale czy takie znacie?

Może nowy pracownik

Gdzie najlepiej pracować spawalnia, malarnia czy na składaniu i pakowaniu gaśnic

BIK
@obecny 09.04.2018 15:31

TO PRAWDA NAJLEPIEJ NIE W UTC

Tadek

A dyrektor tadzik obiecywal cuda...

Jaglah
@Major 23.03.2018 12:11

I polowy pseudo mistrzow o puszystej juz nie wspomne.

Kierowca

Weronika, wincyj pytań ...

Kierowca

Firma tragedia pracownicy wala w (usunięte przez administratora) Pracownicy prz y rozładunku i otwarcie mówią że jaka płacą taka praca. Rozładunek kontenera równe 8 godzin gdzie taki towar normalnie 3 godz się rozladowuje. Za to że firma oszukuje ludzi na wypłatach i niema nadzoru inni muszą cierpieć i czas marnować.

Weronika

@ja a co takiego nie podobało CI się w rekruterach? Stosunek do Ciebie czy też przebieg całej rozmowy rekrutacyjnej? Czy uważasz, że mogła ona wyglądać inaczej? Czy inne aspekty pracy w UTC CCS Manufacturing Polska były zgodne z ogłoszeniem, czy również coś odbiegało?

ja

Byłem na rozmowie jak serwisant w Warszawie i żenada marnie płacą wręcz śmiesznie oczywiście jazda też po Polsce czego w ogłoszeniu nie było do tego zatrudnienie przez firmę zewnętrzną Nie wspomnę o ludziach rekrutujących gdyż nie chce nikogo obrażać

Weronika

@truskawkaa ja rozumiem, że nie trzeba wszystkich akceptować i lubić w firmie, ale forum to nie jest miejsce, by obrażać tą osobę. Jest to nawet podkreślone w regulaminie gowork.pl: https://www.gowork.pl/regulamin Wpisy łamiące regulamin są usuwane przez administratora.

Pracownik

Wszystkim Pracownikom firmy UTC życzę Wesołych Świąt ☺

Weronika

Firma UTC CCS Manufacturing Polska w tym momencie prowadzi rekrutację na 3 stanowiska: Inżynier Jakości Dostawców, Inżynier Procesu PFX, Księgowa / Księgowy. Na stronie firmy również doczytałam, że oprócz atrakcyjnego wynagrodzenia, pakietu socjalnego, karnetu sportowego są jeszcze inne benefity. Może ktoś napisać jakie?

Esap

Kto tak samo jak ja uwaza ze spawarka typu ES to porazka na firmie niech da lapke w gore :-)

Chcemy.inna spawarke precz z e
@Esap 02.11.2017 17:21

Zadamy wymiany tej spawarki na spawarke typu MiSiak-su69siak polskiej produkcji ktora mozna spawac pradem ac/dc stale aluminiowe bo za rok wprowadzimy nowa gaśnice z aluminium a tym kiepskim esem to nie idzie juz spawac nawet zwyklej stali weglowej.

Sypok

Czy wie ktos gdzie mozna dobry miod kupic? Bo podobno jakis facet incognito sprzedaje na firmie xd

Kamil
@lewy 23.10.2017 15:42

A to pech a taka mialem ochote na ten miodek

strzelec

Hubert. Z warszawy z Konstruktorskiej 13 uwaga na niego ! swoje kompleksy a ma ich więcej jak włosów na......:) próbuje odreagowywać na pracownikach ! osobiście nie jest wart nawet splunięcia. takich ludzi powinno się pozbawiać możliwości zatrudniania kogokolwiek. lać i patrzeć czy równo puchnie. ile łez i ludzkich nieszczęść taki osobnik spowodował to nie starczyłoby tutaj miejsca aby opisać. omijać z daleka. zresztą widać po ilościach ogłoszeń, ciągła rotacja!

bialy fiord

panowie spawalnicy chcialem napomniec ze pisuary nie sluza do oddawania stolca tylko moczu.

Weronika

@Niszczyciele z utc dziekuję za odpowiedź. Przykra sytuacja, ale może jest jak pisze @były operator? Co sądzisz o tej sytuacji, która aktualnie panuje w UTC CCS Manufacturing Polska? Ktoś jeszcze ma podobne odczucia?

Waldi

Są, a Ty byś dostał buraka

Waldi

A czy sa dalej odznaczenia dla najlepszego działu/osoby na firmie w danym miesiącu? Dawniej cukierki dawali a teraz podobno ziemniaki bo tańsze :-)

Zostaw opinię o UTC CCS Manufacturing Polska Sp. z o.o. - Ropczyce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UTC CCS Manufacturing Polska Sp. z o.o.