UTC CCS Manufacturing Polska Sp. z o.o.

Ropczyce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 179 ocen.

UTC CCS Manufacturing Polska Sp. z o.o.
2 179 6 1

Opinie o UTC CCS Manufacturing Polska Sp. z o.o.

Mirek

Byłem na rozmowie jak serwisant w Warszawie i żenada marnie płacą wręcz śmiesznie oczywiście jazda też po Polsce czego w ogłoszeniu nie było do tego zatrudnienie przez firmę zewnętrzną Nie wspomnę o ludziach rekrutujących gdyż nie chce nikogo obrażać

es kup se c330

dobra powiedzcie mi jakie gleby uzytku rolnego sa na terenie powiatu Ropczycko-Sedziszowskiego ze takie dorodne buraki jak esiok tam pracuja XD

Weronika

@Były pracownik, Twój komentarz został zgłoszony i może zostać usunięty lub ocenzurowany. O tym zdecyduje administrator. Piszę o tym na forum, aby użytkownicy, którzy czytają ten wątek wiedzieli, że dodawane komentarze powinny być zgodne z regulaminem.

Były pracownik
@Weronika 16.08.2018 18:37

Który komentarz został zgłoszony? Ten co obraża pracowników UTC, czy Wasze forum.

Pracownik
@Były pracownik 18.08.2018 14:15

Wszdzie dobrze gdzie Nas nie ma . Ale kto chce niech idzie zasmakowac tego miodu

esiok
@Pracownik 18.08.2018 22:03

a byl taki jeden co miodem handlowal, ksywa esiok ale taki z niego i jego brata gospodarz ze pszczoly zastrajkowaly haha

slawomir

Zapraszamy do Hutchinsona!!! Umowa bezpośrednio przez firmę a nie śmiesznie grupa comy Pensja na czas Premia w 99% przypadków - sporadyczne są sytuacje że ktoś jej nie dostaje. Gwarantowana umowa o pracę na stałe po okresie próbnym. Coroczne podwyżki Promocje wewnętrzne - podwyżka po okresie próbnym Zatrudnianie kobiet i mężczyzn którym nie jest łatwo znaleźć pracę ze względu na wiek - spory odsetek osób ok 50 tki Odkąd pracuję nikt na mnie nie wydarł mordy Lekka fizyczna praca

tromba pytona
@slawomir 18.08.2018 08:06

w UTC nikt nie wydziera mordy, to okrzyk motywacyjny xD

rum
@tromba pytona 16.09.2018 19:28

walczykowa przypomina na bol glowy na malarnii naginaj xD

Weronika

@Były pracownik, ten który obraża pracowników firmy UTC CCS Manufacturing Polska, ponieważ w ten sposób narusza regulamin strony Gowork. @Pracownik, czy zechciałbyś napisać opinie o pracy w UTC CCS Manufacturing Polska? Jakie warunki zatrudnienia proponuje pracodawca? Jakie są relacje między pracownikami a szefostwem? Chyba zgodzisz się ze mną, że dobra atmosfera pracy pozytywnie wpływa na jej efektywność?

Lion

Łukasz R.I.P. [`]

?
@Lion 20.08.2018 18:22

?

Weronika

@Były pracownik, proszę Cię abyś nie obrażał innych pracowników. Jest to niedozwolone o czym mówi regulamin forum: https://www.gowork.pl/regulamin Może mógłbyś napisać co Twoim zdaniem zmieniłoby sytuację w firmie?

Były pracownik
@Weronika 09.08.2018 21:59

Jak jest niedozwolone w regulaminie to dlaczego tego nie usuniecie ? A piszecie o tym na forum, co za administrator? Ta strona to porażka.

Weronika

@Paweł, na stronie internetowej firmy pod zakładką kariera znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Są tam aktualne oferty pracy oraz formularz aplikacyjny. Ten link przekieruje Cię na stronę: http://www.kidde.com.pl/Pages/Contact.aspx @Waldis, @Karolina, @Janusz Nosacz, jeśli jesteście pracownikami w tej firmie to zachęcam Was do tego, abyście wyrażali opinię na temat pracy w UTC CCS Manufacturing Polska. Wszelkie merytoryczne komentarze będą mile widziane i pomocne dla osób, które planują podjąć pracę w tym miejscu.

Paweł

Gdzie się składa cv?

Karolina
@Paweł 02.07.2018 14:14

Jesli nie wiesz takich podstawowych rzeczy to nie spodziewalabym sie ze dostaniesz prace w tej firmie.

Waldis
@Paweł 02.07.2018 14:14

W szalecie miejskim, podobno pan Es tam zgloszenia odbiera ewentualnie na Nowsiu albo w sklepie w Brzezinach

joanna

Ile można dostać pracując w kontroli lub w biurze w jakości ?

Janusz Nosacz
@joanna 02.07.2018 18:44

Jak masz silne nerwy to probuj w dziale jakosci

Rtanek stefan

Jak to jest pracować w utc kilka lat i nie odłożyć ani 10 tysiecy polskich złotych? Dodam że jestem kawalerem i mieszkam z rodzicami. Nie palę, pije tylko okazjonalnie na imprezach (raz w tygodniu). Mam białego forda. Moze tu jest problem. Ma ktos podobnie jak ja? Prosze dzielić sie wrazeniami w komentarzach.

NieJestemRobolem
@Rtanek stefan 18.06.2018 12:05

Za mało nadgodzin robisz :)) Byś więcej w pracy siedział to mniej czasu na wydawanie pieniędzy byś miał :)

Jurek
@Rtanek stefan 18.06.2018 12:05

Piszesz na temat tego forda i jego właściciela już tyle razy i co myślisz że to jest śmieszne? Nie, to świadczy tylko o Twoim ograniczeniu, kto tak uważa łapka w górę.

Elza
@Rtanek stefan 18.06.2018 12:05

A kto ma oflozone zasorniki prawie nikt haha ja jezdze merolem i tez nie mam i co !!! A pracujebw duzo wiekszej firmie. Dosam merolek na raty wziety :/

Ford OWNER
@Jurek 20.06.2018 11:13

To nie jest śmieszne, to po prostu smutne realia pracownika utc. Tylko tyle i az tyle.

Pracownik
@Ford OWNER 30.06.2018 05:06

To zmień firmę,a nie narzekaj.

Henry

Podpowiedzcie czy firma rekrutuje aktualnie?

Klekki
@Henry 21.06.2018 18:21

Na bank na wykonczeniowke (malarnie) spokojnie sie zalapiesz. Wystarcza dwie silne rece i gotowość bojowa przez 8h dziennie, mile widziane osoby ktore nie beda mialy żadnych pretensji nt. Warunków pracy.

Weronika

@NieJestemRobolem, czy oprócz nadgodzin jest inna możliwość wyrobienia premii? Czy można liczyć na dodatkowe benefity ze strony pracodawcy? @Henry, na stronie internetowej firmy można znaleźć aktualne oferty pracy. Zobacz tutaj: http://www.kidde.com.pl/Pages/Contact.aspx

Feliks

Młodzi pracownicy to pokolenie bardzo roszczeniowe. Firma musi nauczyć pracy a tu wymagania finansowe z kosmosu!

NieJestemRobolem
@Feliks 14.05.2018 10:35

Na cóż taki mamy teraz rynek pracy. Jak było "za bramą stu chętnych na Twoje miejsce" to można było proponować śmieszne stawki czy też jałmużnę

Piątek/sobota
@Feliks 14.05.2018 10:35

A czego mozna sie w utc nauczyc? Nalewania plynu do gasnicy czy zakladania gaśnic na tasme malarska? Wybacz ale takie rzeczy jest w stanie wykonac przecietny szympans. Z ta roznica ze szympans moglby pracowac za kilo bananow a czlowiek jednak chce cos zarobic mimo ze nie wykonuje skomplikowanych dzialan. Co do wynagrodzenia zyskiza w, utc corp sa ogromne a wynagrodzenia mizerne na najniszym szczeblu tak byc nie powinno!!!

Weronika

@Kierowca @VERONIKA Staram się uzyskać jak najwięcej informacji dla osób, które rozważają podjecie pracy w firmie UTC CCS Manufacturing Polska, stąd tyle pytań. @obecny @BIK @kobra Dlaczego uważacie, że lepiej pracować w innym zakładzie? Na pewno w tej firmie nie ma nic pozytywnego?

Paweł

Witam jakie są zarobki netto dla nowego pracownika a jakie później

NieJestemRobolem
@Paweł 13.05.2018 16:27

A więc tak dla nowego pracownika zarobki są kiepski no bo jak wytłumaczyć inaczej brak nowych ludzi, a później to tylko Ci nadzieje robią ze za rok będzie lepiej ...

Rav z ochronki

Kupilem fiorda fokusa kilka ladnych lat temu i takie hajsy zbijam ze dalej nim musze jezdzic a fiord juz mocno pognity. Jakbym zarabial tyle co magister 0-żuk to by bylo inaczej ale ja wazelina sie brzydze.

Esie odejdz

Kto uwaza ze Es to burack lapka w gore.

kobra

Kochane dzieci i młodzieży uczcie się pilnie i wytrwale bo jeśli NIE !!! TO TRAFICIE DO utc ccs manufacturing Polska sp.zo,o ropczyce

Weronika

@Kierowca w jaki sposób firma UTC CCS Manufacturing Polska oszukuje na wypłatach? Nie macie jakiegoś rejestru przepracowanych godzin? Czyli pracownicy nie przepracowują się w pracy? To chyba płacę macie adekwatną do zaangażowania i ilości obowiązków w pracy, tak?

VERONIKA
@Weronika 14.03.2018 15:53

A ty sie przepracowujesz piszac bzdurne komentarze na gowork?

Niki

Może firma nie jest idealna ale czy takie znacie?

Może nowy pracownik

Gdzie najlepiej pracować spawalnia, malarnia czy na składaniu i pakowaniu gaśnic

obecny
@Może nowy pracownik 08.04.2018 20:32

Najlepiej pracować w innym zakładzie.

BIK
@obecny 09.04.2018 15:31

TO PRAWDA NAJLEPIEJ NIE W UTC

Tadek

A dyrektor tadzik obiecywal cuda...

Dwg
@Tadek 21.03.2018 08:05

Robota masakra najgorsz firma

Major
@Tadek 21.03.2018 08:05

Gdyby nie p. Tadeusz to połowy świadczeń by nie było.

Jaglah
@Major 23.03.2018 12:11

I polowy pseudo mistrzow o puszystej juz nie wspomne.

Kierowca

Weronika, wincyj pytań ...

Kierowca

Firma tragedia pracownicy wala w (usunięte przez administratora) Pracownicy prz y rozładunku i otwarcie mówią że jaka płacą taka praca. Rozładunek kontenera równe 8 godzin gdzie taki towar normalnie 3 godz się rozladowuje. Za to że firma oszukuje ludzi na wypłatach i niema nadzoru inni muszą cierpieć i czas marnować.

Weronika

@ja a co takiego nie podobało CI się w rekruterach? Stosunek do Ciebie czy też przebieg całej rozmowy rekrutacyjnej? Czy uważasz, że mogła ona wyglądać inaczej? Czy inne aspekty pracy w UTC CCS Manufacturing Polska były zgodne z ogłoszeniem, czy również coś odbiegało?

ja

Byłem na rozmowie jak serwisant w Warszawie i żenada marnie płacą wręcz śmiesznie oczywiście jazda też po Polsce czego w ogłoszeniu nie było do tego zatrudnienie przez firmę zewnętrzną Nie wspomnę o ludziach rekrutujących gdyż nie chce nikogo obrażać

Weronika

@truskawkaa ja rozumiem, że nie trzeba wszystkich akceptować i lubić w firmie, ale forum to nie jest miejsce, by obrażać tą osobę. Jest to nawet podkreślone w regulaminie gowork.pl: https://www.gowork.pl/regulamin Wpisy łamiące regulamin są usuwane przez administratora.

Pracownik

Wszystkim Pracownikom firmy UTC życzę Wesołych Świąt ☺

Weronika

Firma UTC CCS Manufacturing Polska w tym momencie prowadzi rekrutację na 3 stanowiska: Inżynier Jakości Dostawców, Inżynier Procesu PFX, Księgowa / Księgowy. Na stronie firmy również doczytałam, że oprócz atrakcyjnego wynagrodzenia, pakietu socjalnego, karnetu sportowego są jeszcze inne benefity. Może ktoś napisać jakie?

Zostaw opinię o UTC CCS Manufacturing Polska Sp. z o.o. - Ropczyce

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UTC CCS Manufacturing Polska Sp. z o.o.