TRI (Poland) Sp. z o.o.

Adres: 1 Maja 100, 32-340 Zagórz

NIP: 6371873808 KRS: 0000099563

TRI (Poland) Sp. z o.o.
2 380 6 1

Opinie o TRI (Poland) Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Rompi
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

A więc tak. Zarobki od 1700-1950 zł. Po 5 latach stażu może dojdziesz do 2050. 4 brygadowka. Smród, goroco, obcokrajowcy od lipca 3 zmiany

Pomocna?
annaw
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Rompi 15.03.2019 00:03

Trochę lepiej niż mówi kolega. Zarobki od 2050 zł tak po 2,5 lub 3 latach stażu; po 5 latach 2200 zł, ale już później nie rosną, chyba że po podwyżce

Pomocna?
BejbiB.
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Już wiadomo jakie zmiany liderów?

Pomocna?
TakNie
XxBUBELXX
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Możecie mi powiedzieć jak jakiś typ który został zatrudniony jest od razu liderem?.?? Przychodzi, nie ma pojęcia o niczym, zero komunikacji a kasa na konto wpływa. Inni pomocnicy pracują, 4-,5 lat i nic. Wiadomo znajomy Superpisiora to nie do ruszenia

Pomocna?
2
On
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@XxBUBELXX 09.03.2019 17:40

Ma pewnie takie samo pojęcie jak i sam SV czyli żadno ????????

Pomocna?
TakNie
anonymus
 Opinia
@XxBUBELXX 09.03.2019 17:40

Po prostu chodził do szkoły średniej póżniej na studia dobrze się uczył, zdobywał doświadczenie na praktykach, pierwsza praca caly czas zdobywał doświadczenie i tak firma przyjęła go od razu na lidera bo i jak miał zaczynać od maszyn na maszyny to idą ciecie bez szkoły i niczego w głowie. Ludzie wykształceni cenia się po prostu. dlaczego od razu znajomości wystarczy mieć w głowie. To twoja ocena ze on nie ma pojęcia. Człowiek po prostu wdraża się w pracę wszystkiego nie wie ale szybko się uczy Tak to w życiu po prostu jest. Wy ciemniaki po prostu mu zazdrościcie dlatego na niego głupoty piszecie. Jak ty wyobrażasz sobie jego karierę w tej firmie miał przyjść na maszyny i z czasem awansować. Na pewno nie był by zainteresowany taką pracą Dla ludzi wykwalifikowanych pracy w okolicy nie brakuje... Piszesz że inni pomocnicy pracują 4-5 lat i nic a co niby ma być. Ludzie pokończyli kiepskie zawodówki i w tej firmie chcą zrobić karierę w inny sposób tzn. liżąc (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) innych Firma to widzi i szybko kończą swoją karierę. Przykład malarz-tapeciarz z QA burak z blokowiska ten to miał przebicie marzyło mu się zostanie liderem szansę niby miał ale szybko dostrzeżono jego "braki" no i skończył na maszynach. Widać że honoru nawet nie ma bo jeszcze w tej firmie pracuje. Inny po takim spektakularnym upadku znalazł by sobie pracę w innej firmie a tego na to nie stać...

Pomocna?
Operator Zagórz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@anonymus 11.03.2019 04:54

Już nie lukruj. Ilu to firma miała ludzi z wyższym wykształceniem, którzy cały czas na maszynach stali po kilka lat, i co, i nic. Sprowadza się ludzi z zewnątrz, choć zasoby są wewnątrz

Pomocna?
TakNie
anonymus
 Opinia
@Operator Zagórz 11.03.2019 14:16

No i ci ludzie z wyższym wykształceniem poszli zostali malarze-tapeciarze Firma łata nimi dziury i co i gó…. Gnębią ludzi i ludzie odchodzą... Firma pogłębia straty i co myślisz ze można tak funkcjonować no i jak długo. Japończyk zwinie interes firmę spisze na straty i pójdziecie do domu. Nikt z malarzy tapeciarzy z pod blokowiska nie miał pożytku to i ta firma nie będzie miała kwestia czasu kiedy do tego dojdzie oby nie było za póżno...

Pomocna?
ona
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@XxBUBELXX 09.03.2019 17:40

Tak się skłąda , że znam tego goscia . Nie wiem czy jest znajomym SV , ale wiem , że robił w firmie gumowej w zagórzu która już nie istnieje a potem w stomilu jako lider . W sumie co najmniej 15 lat . Więc cos się zna . Poza tym jest po studiach - a może kierownictwo nie chce mieć lidera po podstawówce nawet jak jest dobry ?

Pomocna?
operator zagórz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@ona 12.03.2019 16:18

Na której zmianie jest liderem, bo nie wiem co się dzieje (chorobowe) ?

Pomocna?
TakNie
anonymus
 Opinia
@ona 12.03.2019 16:18

Więc jest tak jak pisałem gość konkretny a matoły mu zazdroszczą i nurtuje ich to dlaczego gościu jest liderem. Tak to jest w tej firmie ludzie chcieli by rządzić a w głowie nic nie mają.

Pomocna?
WLadek Kiepski
 Opinia
@anonymus 12.03.2019 16:40

Konkretnie z witkiem podpiera szafke w koncu ma zastępstwo jak on odejdzie to sie nie rozpierniczy, co czynią znajomości i zero rozumu u niektórych. Komentarze jak pisze jedna osoba słodząca to widac Witek tylko tyle umiesz HEHE PAJAC NA SRODKU HALI NIC NIE UMIEJĄCY. NAPISZ CO UMIESZ, JAKIE MASZ WYKSZTAŁCENIE, JĘZYKI : CZEKAMY OPERATORZY Z MASZYN JESTEŚ SKOŃCZONYM FRAJEREM PRZEZ DUŻE F

Pomocna?
TakNie
anonymus
 Opinia
@WLadek Kiepski 12.03.2019 22:44

Jak masz coś do Witka to dlaczego nie powiesz w oczy tylko piszesz anonimowo. Jak masz takie dobre kwalifikacje dlaczego nie wystartujesz na lidera. Egzamin przed kierownictwem taki jak zdawał Witek no i masz swoją wymarzoną pracę. Brakuje liderów więc masz szansę. Pracy dla ludzi z kwalifikacjami jest wokół pełno dlaczego nie odejdziesz i nie poszukasz gdzieś indziej lepszej pracy skoro w tej firmie Cię nie doceniają?

Pomocna?
ktos
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@XxBUBELXX 09.03.2019 17:40

Zapraszam do rozmowy . Nie jak jakas pizdusia przez internet tylko prosto w oczy . Jestem na zmianie B . Jesli ktos ma jakies żale czy pretensje zapraszam do rozmowy prosto w oczy . Chętnie wyjasnie jakie mam doswiadczenie jakie robiłem studia i jakie znam jezyki . Jest ktos odważny xzy tylko potraficie pisać inkognito ????

Pomocna?
lucky luke
 Opinia
@XxBUBELXX 09.03.2019 17:40

Muszę przyznać ze nie rozumiem ludzi pracujących w tej firmie. Pokończyli marne zawodówki zamiast uczyć się woleli pić piwo pod blokiem Opanowali maszynę którą każdy tępak by opanował no i mają ambicję bycia liderami chcą zarabiać jak za granicą. Może trochę pokory ludzie

Pomocna?
Jonus
 Opinia

Mam pytanie, co do tego zakładu: - ile na miesiąc można zarobić? - czy pensja jest taka sama, czy zależy od stażu pracy (jeśli tak, to ile można zarobić po np 3-4 latach pracy) - czy ta praca jest dość ciężka i jak wygląda w porównaniu np do innych typu Pass, czy Stomil - rozumiem że jest 4-brygadówka, ale czy można pracować np na dwie albo trzy zmiany od poniedziałku do piątku?

Pomocna?
TakNie
Operator
 Opinia

Czy będą darmowe baseny w Sanoku tak jak w Lesku?

Pomocna?
Leszek
 Opinia
@Operator 14.03.2019 18:53

Kiedy będą?

Pomocna?
Dagi
 Opinia

Prosze o sprawdze trzech pan z QA z brygady D ile czsu spedzaja na przerwie chodzi o 2 i 3 zmiane

Pomocna?
Operatorrrr
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Dagi 22.02.2019 08:23

Nie narzekaj one są bardzo zmęczone wiec musz odpocząć więcej niż ty około 3 godziny przerwy i jeszcze dodatkowo 1 godzinke siesty. Zapewne sie obijasz w pracy gdy one cięzko pracują PS ciekawe kiedy wyslą tam tego ludka od normowania

Pomocna?
Yogi
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Dagi 22.02.2019 08:23

Chyba miales smutne dziecinstwo, zal mi ciebie. Lepiej bys się za swoja robote wzial a nie czepial innych a i ciekawe czy jestes taki uczciwy i wszystkie ng w raport wpisujesz. Latwo jest kogos oczerniac bez argumentow

Pomocna?
Pamiętający
 Opinia
@Yogi 23.02.2019 06:08

Ciekawe czy Ty jesteś Taka uczciwa i prawdę w arkusze w labolatorium wpisujesz czy piszesz co bądź... Kiedyś ktoś sprawdzi co wy tam wpisujecie i zrobi porządek z wami... Pamiętaj że za takie przekłamania może być wypadek...

Pomocna?
Pamiętający
 Opinia
@Pamiętający 23.02.2019 19:37

A argument wystarczy ze Dyrektor sprawdzi na kamerach ile wy jesteście na przerwie oczywiście na 2 i 3 zmianie albo w weekendy i szybko się przekona ze wy się w pracy nudzicie...

Pomocna?
Andrzej _2.0
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pamiętający 23.02.2019 19:39

Gościu zastanow się co ty piszesz jeden z drugim. Jeżeli masz jakiś problem do jakiegos działu czy osoby to czemu nie powiesz tego osobiście tylko na forum publicznym, a potem czytaja ludzie z biura, czy też z wolbromia albo inni zainteresowani praca tutaj i się śmieją z zakładu jaka tu atmosfera panuje

Pomocna?
Pracowity
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Tak tak wszystkie są dobre jedna przychodzi jak chce druga się jaka trzecia pyskata a czwarta się wszystkiego boi o i to są nasze panie ale co się dziwić kto ma ich poprowadzić ja chuda na niczym się nie zna tylko chodzi i się czepia

Pomocna?
Pipi
 Opinia
@Dagi 22.02.2019 08:23

Nie tylko brygada D ale i kontrola z brygady B potrafią siedzieć godzinę bo one myślą że są nietykalne podnieść im normy i będą popylały może ich ktoś zacznie rozliczać z tego co zrobiły przez 6 godzin bo one tyle pracują

Pomocna?
Pamiętający
 Opinia
@Andrzej _2.0 24.02.2019 05:28

Ja traktuję ludzi tak jak mnie traktują... Wszyscy śmieją się z tego zakładu i słusznie. Ludzie na tym poziomie nie powinni pracować w QA a swoją pracą i zachowaniem zniechęcają innych do pracy w tej firmie. Pora żeby ktoś wziął się za ten dział bo on niszczy tę firmę...

Pomocna?
Pamiętający
 Opinia
@Andrzej _2.0 24.02.2019 05:28

P.S W Tym dziale pracują przypadkowi ludzie którzy jak powiedziała M.SZ w podanym filmie "cieszą się ze w ogóle mają pracę" :):):) Co też od takich można oczekiwać

Pomocna?
Uchodzca
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pipi 24.02.2019 17:38

Kto ich zacznie rozliczać ta chuda zmija niech da troche jadu da to sie posmarujemy na maszynach aby byc uodpornieni na audytorki

Pomocna?
Operatorrr
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Uchodzca 25.02.2019 19:53

Ten dział QA to porażka zobaczy jak przejdziemy na 3 zmiany jak wrócą na maszyny bo bez dodatku 4 brygadowego >>> Do Widzenia Dyrektorze. Podwyżki są w innych firmach tylko nas 4 brygady jeszcze trzymaja Ludzi Pracujących a nie pierdzących w stołek lub podpierających szafki.

Pomocna?
TakNie
Chrobry
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Operatorrr 26.02.2019 19:09

Jak z zarobkami i stawką po zmianach ? 1 kwietnia zmiana, w Aprilis ?

Pomocna?
TakNie
Edek z krainy kredek
 Opinia
@Chrobry 28.02.2019 14:21

Tak, będzie 20zł/h.

Pomocna?
TakNie
Oparatorr
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Edek z krainy kredek 08.03.2019 17:55

coś ci się popierniczyło w tym małym móżdźku tyle to przez 10 lat nie dostaniemy :) maks 40 groszy bedzie na waciki z biedry

Pomocna?
TakNie
ktos
 Opinia
@Pamiętający 24.02.2019 19:27

to po co pracujesz ???

Pomocna?
TakNie
Spawanie
 Opinia

Cześć, mam kilka pytań odnośnie działu spawania, czy jest prowadzona rekrutacja, na co można liczyć z 3 letnim stażem na podobnym stanowisku (zrobotyzowane centrum spawalnicze) z umiejętnością pisania programów od podstaw oraz usuwania awarii. Jakiej firmy są roboty?

Pomocna?
TakNie
Kowalski
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Spawanie 25.02.2019 20:47

A jest taki dział spawania ? No chyba że trzeba płot pospawać.

Pomocna?
Miki
 Opinia

Znajac życie to Panie mają normalnie przerwę tylko zegary źle chodzą i komuś się wydaje że siedzą długi a może one nie wiedzą zegary ktoś poprzestawiał ???

Pomocna?
TakNie
JohnyKangur
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

No i będziemy mieć 3 zmiany. Jak wasze opinie.? Bo mi średnio się podoba.

Pomocna?
operatorAreQ
 Opinia

a podwyżki kiedy, wiadomo co? czy związki w tym zakładzie śpią nadal snem zimowym czy są tylko po to bo są...?

Pomocna?
TakNie
Qtas
 Opinia
@operatorAreQ 09.02.2019 19:52

Będą podwyżki. Ceny paliwa do góry, śmieci do góry, ceny żywności do góry a w SUMIRIKO będzie podwyżka o 40 gr. Bo Dyrekcja nie widzi co się wokół dzieje

Pomocna?
vitek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Qtas 10.02.2019 12:45

Nie będzie podwyżek, bo dopiero co były. Mało wam ? Jak wam mało, to jeździe za granicę. Nikt was tu na siłę nie trzyma. Zrozumcie, firma ma straty, więc nie może nalać z pustego kielicha. I tak musimy zatrudniać obcokrajowców i więzniów żeby przetrwać

Pomocna?
Były
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@vitek 11.02.2019 14:57

Z większością tego co Pan pisze Panie Dyrektorze można się zgodzić... Zatrudniacie obcokrajowców i więźniów bo nikt do takiej(usunięte przez administratora)już nie przyjszie

Pomocna?
Murzyn
 Opinia

Średnio polecam tą firmę. Menadżer, witek i inne "ważniaki" potrafią podpierać szafki przez całą dniowke a Ty nawet nie możesz spojrzeć na zegarek bo zaraz zje... Zarobki są śmieszne. Zasuwasz nie raz na 2-3 maszynach a masz płacone jak byś leżał bebnem do góry. W biurze buraki siedzą, które nie potrafią dzień dobry powiedzieć bo przecież z plebsem nie będą rozmawiać(nie wszyscy ale większość). Atmosfera w pracy jest fajna, można porozmawiać z ludźmi nawet z obcokrajowcami ale atmosfera się psuje jak biurowiec przychodzi. Ogólnie to w skali od 1 do 10 daje trójkę. Jak ktoś ma nóż na gardle to przyjdzie pracować a jak ktoś ma większe ambicje niż 1700 to wydaje mi się że znajdzie lepiej płatną robotę.

Pomocna?
c
 Opinia
@Murzyn 15.02.2019 14:10

W skali 1-10 ja bym dał 1

Pomocna?
Rompi
Nazwa działu: PRODUKCJA
 Opinia

Chciałbym złożyć papiery do pracy.. Jakie najlepsze stanowisko? Produkcja czy logistyka?

Pomocna?
TakNie
rymcimcim
 Opinia
@Rompi 08.02.2019 11:56

To zależy kto co lubi.. wydaje się że na logistyce lżej jest

Pomocna?
Operator autospreja
Nazwa działu: PRODUKCJA
 Opinia
@rymcimcim 08.02.2019 18:33

Idz do qa tam nic nie robią tylko kawe piją i co jakiś czas spacery po hali w dwie osoby bo pojedynczo by się zgubili

Pomocna?
ŁoperatorNoxaa
Nazwa działu: PRODUKCJA
 Opinia
@Rompi 08.02.2019 11:56

Idź na Superpisiora????Wystarczy Ci telefon i nieograniczony internet ????Robota polega na podpieraniu szafki na środku hali przez 8 godzin i patrzeniu w telegon

Pomocna?
Supervisior
 Opinia
@ŁoperatorNoxaa 09.02.2019 09:21

Szafka ma 4 nogi nie trzeba jej podpierać za to w qa nie będziesz musiał dużo pracować myśleć i konkurencja to takie słabe pszczółki ginące po jednym użądleniu przy chudej królowej.

Pomocna?
Supervisior
Nazwa działu: PRODUKCJA
 Opinia
@ŁoperatorNoxaa 09.02.2019 09:21

Szafka ma 4 nogi nie trzeba jej podpierać za to w qa nie będziesz musiał dużo pracować myśleć i konkurencja to takie słabe pszczółki ginące po jednym użądleniu przy chudej królowej.

Pomocna?
JohnyKangur
 Opinia

Czy ktoś zrobi cos z wyciągami na hali? Czy dalej będziecie mieć nas daleko..... Od tygodnia nie działają, wszędzie smród i dym. Na hali zamglone, maski nie pomagają. Gdzie jest Dyrekcja? Gdzie jest Witek co odpowiada za załogę? Mają nas w tyle.

Pomocna?
No problem
 Opinia
@JohnyKangur 27.01.2019 12:51

Dokładnie, smród jak w gorzelni. To są warunki pracy?? To jest BHP ? Gdzie jest inspekcja? Zajmują się tym co nie trzeba!!!

Pomocna?
Leszek
 Opinia
@No problem 27.01.2019 21:10

Nie przesadzajcie, w biurze nie śmierdzi.

Pomocna?
Superpisior
 Opinia
@JohnyKangur 27.01.2019 12:51

Tam pachnie fiołkami zebranymi wiosną radosną

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia
@Superpisior 03.02.2019 10:10

Sarkazm obecny w Twojej wypowiedzi można z powodzeniem uznać za zbędny. Skup się proszę na aspektach, które są tu bardziej istotne. TRI (Poland) prowadzi teraz nabór, a swoim nowym pracownikom oferuje przede wszystkim stabilne miejsce pracy w firmie wyróżnionej licznymi nagrodami i prestiżowymi certyfikatami, w firmie która wchodzi w skład dużego, międzynarodowego koncernu i należy do grona czołowych dostawców Toyoty w Europie. A wiesz może, czy zapewniają im dostęp do bezpłatnej opieki medycznej?

Pomocna?
TakNie
Superpisior
 Opinia
@Zuzanna 03.02.2019 12:36

Zuzanno ta firma to SRKP a nie tri myslenie i czytanie ze zrozumieniem nie jest twoja mocna strona. Dostaja za ciebie dotacje w pracy ?

Pomocna?
Renia
 Opinia

Czy zatrudniają teraz osoby do pracy? Dobry moment by tam iść?

Pomocna?
SlodkooSlodkaaa
 Opinia
@Renia 01.01.2019 20:00

Najlepszy. Postaw Witkowi flaszkę i trafisz na super stanowisko

Pomocna?
Ivo
 Opinia
@SlodkooSlodkaaa 03.01.2019 18:12

A warto iść ze względu na zarobki?

Pomocna?
ŁoperatorNoxaa
 Opinia
@Ivo 03.01.2019 18:13

Oczywiście 4 brygady, soboty niedziele, a na wypłacie szał 1800! Pan Dyrektorek chyba nie widzi co się wokół dzieje i podwyżki typu 70 gr to sobie Pan może wsadzić w (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Witek
 Opinia
@ŁoperatorNoxaa 04.01.2019 19:14

Q-wa ludzie czy ktoś was tam na siłe trzyma. Tyle jesteś warty na rynku pracy ile ktoś Ci płaci nie podoba się poszukaj innej pracy

Pomocna?
Bob
 Opinia
@Witek 04.01.2019 20:53

Przyjdź będzie ciekawie :Ukraińcy, Gruzini, Moldawia, Nepal :) Dzicz na (usunięte przez administratora) Tak się traktuje Polaka w tej firmie. (usunięte przez administratora) kila i mogiła. Zarząd masakra, nie ma ludzi którzy się znają na rządzeniu. Witek największy nierób płacą mu za stanie na środku hali i zabawie telefonem

Pomocna?
anonymus
 Opinia
@Bob 04.01.2019 21:05

Ludzie którzy mogli wnieść swoją wiedzę doświadczenie i umiejętności dawno odeszli z tej firmy Zostali tacy jak Ty wzajemnie gnębiący się i oceniający pracę innych. Firma odnotowuje straty i skończy się jej upadłością. Polacy którzy zostali w tej firmie widocznie na lepszą pracę nie zasługują skoro tu jeszcze pracują. Z twojej wypowiedzi wynika że znasz się lepiej na "rządzeniu" niż np. Witek. Tylko człowieku dowiedz się co to jest zarząd a później pisz. Ja podpowiem tobie Zarząd tej firmy znajduje się w Wolbromiu a prezesem zarządu jest KATO KAZUHIKO

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia
@Renia 01.01.2019 20:00

Jeśli rzeczywiście chciałbyś aplikować do TRI (Poland), to bardzo dobrze się składa. Firma w chwili obecnej poszukuje nowych pracowników i prosi, by osoby zainteresowane podjęciem pracy w Zagórzu przesłały swoje CV. Na ich oficjalnej stronie internetowej znajdziesz wszystkie informacje: http://www.tri.pl/index.php/pl/kariera/rekrutacja A myślałaś o jakimś konkretnym stanowisku, o które chciałabyś się ubiegać?

Pomocna?
Oswald
 Opinia
@Zuzanna 05.01.2019 12:47

Najlepiej superpisiora mogę podpierać szafkę cały dzień na hali i bawić się telefonem.

Pomocna?
SlodkooSlodkaaa
 Opinia
@SlodkooSlodkaaa 03.01.2019 18:12

Renia coś ty zrobiłaś Witkowi jak złapał cug alkoholowy to go do końca miesiąca nie będzie w pracy. A jak już będzie to zmieni miejsce postoju będzie blisko wodopoju.

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia
@SlodkooSlodkaaa 07.01.2019 18:33

Dyskutowanie na takie tematy nie ma tu najmniejszego sensu. Bardzo zatem proszę, abyś już zaczęła opiniować pracodawcę, jakim jest firma TRI (Poland). Czym się w niej konkretnie zajmujesz? Czy oprócz normalnego wynagrodzenia macie możliwość uzyskania jakiejś premii uznaniowej?

Pomocna?
TakNie
Ulala
 Opinia
@Zuzanna 05.01.2019 12:47

Poszukuję ale nie wszystkich chcą bo co niektórych dyskryminuja haha

Pomocna?
TakNie
Kobra
 Opinia

Dziekujemy panu Dyrektorowi za palarnie wkoncu mozna sie chwile odstresowac????????

Pomocna?
Niepalący
 Opinia
@Kobra 13.12.2018 22:46

W końcu się skończy palenie po WC !!!

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia
@Kobra 13.12.2018 22:46

Myślę, że z tymi podziękowaniami powinieneś pójść bezpośrednio do Dyrektora TRI (Poland). Na tym wątku staramy się raczej dyskutować na temat warunków zatrudnienia, na jakie mogą liczyć pracownicy wspomnianej firmy. Długo już tam pracujesz? Jak określiłbyś atmosferę między jej pracownikami? Bardzo serdecznie zachęcam Cię do ciągłej aktywności na forum.

Pomocna?
TakNie
Kobra
 Opinia
@Zuzanna 17.12.2018 12:20

Palarnia jest waznym miejscem w pracy i słuszne sa podziekowania.Nie zrozumie ten co nie pali.Jego szczescie!Atmosfera w pracy nie jest całkiem najgorsza wszystko zalezy od ludzi i ich nastawienia.Jestem pracownikiem z 3 letnim doswiadczeniem i nastawienie mam takie zrób swoje i do domu.Jest to najlepsze podejscie i wszystkim pracowniką to polecam.

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia
@Kobra 18.12.2018 01:04

Zgadzam się z Tobą - palarnia jest niezwykle istotnym miejscem w pracy. Jednak w dalszym ciągu uważam, że podziękowania trzeba kierować bezpośrednio do osób, które zarządzają firmą TRI (Poland). Dziękuję za opisanie Nam atmosfery, panującej we wspomnianym przedsiębiorstwie. A powiedz Nam, czy firma posiada jakieś miejsca pracy dla osób posiadających niewielki stopień niepełnosprawności?

Pomocna?
TakNie
@
 Opinia
@Zuzanna 23.12.2018 16:22

Zuzanno w tej firmie większość to osoby niepełnosprawne. Cierpią na bezmuzgowie

Pomocna?
Kobra
 Opinia
@Zuzanna 23.12.2018 16:22

Takie pytanie prosze kierowac do pañ z kadr ktore przyjmuja do pracy ale specjalnego miejsca według mnie nie ma.

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia
@@ 23.12.2018 18:34

To komentarz całkowicie nie na miejscu. Chyba powinieneś wiedzieć, że nie wolno tu wypowiadać się o nikim w tak nieprzychylny sposób. Ale skoro wypowiadasz się na tym wątku, to pewnie sam jesteś pracownikiem firmy TRI (Poland). Mam rację? W takim razie podpowiedz Nam chociaż, na jakie konkretnie stanowiska prowadzą tam obecnie nabór. Możemy liczyć na Twoje poważne podejście do tej sprawy?

Pomocna?
@
 Opinia
@Zuzanna 30.12.2018 13:10

Zuzanno nie jestem już pracownikiem tej firmy. Jak tam pracowałem miałem właśnie takie wrażenie ze większość ludzi to bezmózgowcy...

Pomocna?
TakNie
XxBUBELXX
 Opinia

Co z tego jak palarnia jest jak korzystać nie można. Pan Dyrektorek zamknął przez Ukraińców którzy w czasie pracy latali jak na sraczke. A i ciekawe co z podwyżkami które były obiecane od początku roku. Czy znowu będzie 70 gr? Czy nasz Dyrektorek zauważy że wszędzie dookola ceny rosnąl w górę i żyć trzeba....

Pomocna?
Witek
 Opinia
@XxBUBELXX 20.12.2018 14:02

Nie tylko ukraińcy latali do palarni ale polacy mieli jeszcze większą sraczkę. Ci którzy nie palili (usunięte przez administratora)na tych którzy palili. Dlaczego ktoś kto pali ma mieć lepiej od tego co nie pali. Odnośnie twojej uwagi dotyczącej pieniędzy pewnie nie zauważyłeś ze nie biorą się one z kosmosu tylko trzeba na nie ostro (usunięte przez administratora) a wtedy można mówić o podwyżce. Pozatym czy ktoś Cię tutaj trzyma na siłę idz tam gdzie są lepsze pieniądze...

Pomocna?
TakNie
JohnyKangur
 Opinia

W tej firmie jak widać (usunięte przez administratora).można wiele zdziałać. Jedni uczciwie pracują, a inni zakręca wokół SV. albo menadżera i już lecą na lepsze stanowisko. KŁAMSTWO I OBŁUDA!!! RĘKA RĘKĘ MYJE.

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia
@JohnyKangur 22.10.2018 22:02

@JohnyKangur Skoro już aktywnie uczestniczysz w dyskusji, to stosuj się do zasad spisanych w regulaminie Gowork i postaraj się używać kulturalnego języka: https://www.gowork.pl/regulamin Przedstawiasz nam bardzo negatywny obraz firmy TRI (Poland) jako pracodawcy, ale może niektórzy i tak byliby chętni do aplikowania. Prowadzą zatem obecnie procesy rekrutacyjne?

Pomocna?
anonymus
 Opinia
@Zuzanna 28.10.2018 13:24

Rekrutacja cały czas jest bo i nit w tej firmie nie chce pracować. Możesz przyjść w każdej chwili do pracy a szybko się przekonasz co to za firma

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia
@anonymus 31.10.2018 15:48

@anonymus Nie wypowiadajmy się za wszystkich, bowiem mogą być przecież osoby, które cenią sobie TRI (Poland) jako pracodawcę. Mówisz, że procesy rekrutacyjne są tam bardzo często. A na jakie stanowiska są aktualnie wakaty?

Pomocna?
TakNie
anonymus
 Opinia
@Zuzanna 03.11.2018 14:52

Gwarantuję Ci ze niewiele jest takich osób. Zawsze możesz złożyć CV i zapytać na jakie wakaty jest rekrutacja. Przyjdz do pracy w TRI a szybko się przekonasz jaki to pracodawca...

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia
@anonymus 04.11.2018 05:47

Bardzo Ci dziękuję za Twoją odpowiedź. Nie możesz mieć jednak stuprocentowej pewności, że nikt nie zechce pracować w firmie TRI (Poland). Każdy ma bowiem zupełnie inne wymagania wobec pracodawcy. A czy bez problemu przyjmą osoby, które posiadają jeszcze niewielkie doświadczenie zawodowe?

Pomocna?
TakNie
anonymus
 Opinia
@Zuzanna 09.11.2018 12:10

Przyjmują każdego kto ma dwie ręce więc smiało możesz składać CV. Przekonasz się szybko dlaczego tak piszą o tym pracodawcy

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia
@anonymus 09.11.2018 16:26

W takim razie to dobrze, że firma TRI (Poland) zatrudnia osoby po prostu chętne do pracy, a nie posiadające bogatych doświadczeń zawodowych. Ale widać, iż Ty akurat nie masz dobrych doświadczeń z tym pracodawcą. Ale powiedz Nam jeszcze, na jaką formę umowy mogą liczyć właśnie Ci nowi pracownicy?

Pomocna?
TakNie
anonymus
 Opinia
@Zuzanna 15.11.2018 17:50

(usunięte przez administratora) W tej firmie nikt nie chce pracować dlatego zatrudniają kogo się da Tonący brzytwy się chwyta a umowa (usunięte przez administratora) z takiej umowy jak ktoś popracuje chwilę i sam się zwolni...

Pomocna?
TakNie
ssssaaaassa
 Opinia
@anonymus 15.11.2018 20:05

jakbys do tej pory nie zauwazyl to cie oswiecam, ze Zuzanna jest moderatorem pracownikiem portalu gowork i pilnuje przestrzegania regulaminu ale po jakosci twoich wypowiedzi widac ze do najbystrzejszych nie nalezysz

Pomocna?
TakNie
anonymus
 Opinia
@ssssaaaassa 17.11.2018 12:49

Wszyscy wiemy ze jest moderatorem. To chyba ty razem z Zuzanną do najbystrzejszych nie należysz. Zuzanna pisze w koło jedno i to samo broni tą firmę po co niech ludzie piszą co myślą a wpisy nie spełniające regulaminy są usuwane jakbyś nie zauważył/zauważyła

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia
@anonymus 17.11.2018 20:43

Dobrze, że masz świadomość tego, iż jestem moderatorem tego wątku. Ale ja jednak postrzegam nieco inaczej swoją rolę niż Ty. Zostawmy już tę kwestię i zacznijmy dyskutować na temat specyfiki pracy w TRI (Poland). Wiesz, czy zatrudniają tam osoby, które dopiero poszukują swojej pierwszej pracy, bez doświadczenia?

Pomocna?
anonymus
 Opinia
@Zuzanna 22.11.2018 19:56

Zuzanno przeczytaj jeszcze raz moje wpisy w tym wątku a uzyskasz odpowiedz na swoje pytanie

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia
@anonymus 22.11.2018 20:51

Dobrze byłoby, jakbyś zrozumiał, że moja dociekliwość może przyczynić się do realnej pomocy osobom, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w TRI (Poland) i w związku z tym szukają tu informacji o tej firmie. W swojej dyskusji poruszyliśmy już wiele aspektów, związanych ściśle z tym pracodawcą, jednak nie było mowy o dodatkach pozapłacowych. Czy w tym przedsiębiorstwie pracownicy dostają jakieś?

Pomocna?
TakNie
anonymus
 Opinia
@Zuzanna 01.12.2018 13:43

Zuzanno przestań pierd.... Lepiej dać sobie spokój z tą "firmą" Jest wiele ciekawszych w okolicy. Zatrudnij się to i się przekonasz Jak masz ładne (usunięte przez administratora)to i daleko dojdziesz w tej firmie

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia
@anonymus 01.12.2018 15:03

W pierwszej kolejności muszę Ci przypomnieć o zasadach, spisanych w regulaminie Gowork: https://www.gowork.pl/regulamin Jasno z nich wynika, że nie wolno tu posługiwać się słownictwem o charakterze wulgarnym. Niektóre osoby naprawdę mogą być realnie zainteresowane pracą w TRI (Poland), a więc należy im pomóc w zebraniu wiedzy na temat tego pracodawcy. Opowiesz Nam zatem o tych dodatkach pozapłacowych?

Pomocna?
SumiRiko
 Opinia
@Zuzanna 08.12.2018 13:01

Nie ma zadnych.

Pomocna?
TakNie
Kazik
 Opinia
@JohnyKangur 22.10.2018 22:02

Drzwi na logistyce już naprawione ? bo ktoś ładnie przykurwił na nowej hali

Pomocna?
Stachu
 Opinia
@Kazik 10.12.2018 03:09

Haha ten mały z logistyki D niezły driver????????Zapikował jak dzik w żołędzie ????????

Pomocna?
358
 Opinia
@Stachu 10.12.2018 12:05

Ja sie pytam jak tam z tym Zakładem Karnym? Dalej będą wysyłać detale do Łupkowa?

Pomocna?
TakNie
Audytor
 Opinia
@358 11.12.2018 16:52

A wysyłane były ? . W takim razie w piątek sprawdzę tą informacje, nie ukrywajcie nic i tak znajdę to co mnie interesuje, PS nie pije alkoholu.

Pomocna?
TakNie
Pytanie
 Opinia

Witam. Mam pytanie. Czy w tej firmie zatrudniają ludzi ze stopniem niepełnosprawności, bo przeczytałem w którymś wcześniejszym wpisie, że zatrudniają ludzi ulomnych przepraszam tzn. niepelnosprawnych? Proszę o odpowiedź.

Pomocna?
Pytanie
 Opinia
@Pytanie 20.08.2017 20:13

Ułomny to taki który w żadnej innej firmie nie dał by sobie rady a w tej go trzymają bo tacy co ciężko pracowali już dawno odeszli z tej "firmy"

Pomocna?
Pytanie
 Opinia
@Pytanie 20.08.2017 20:20

Przepraszam, ale to nie jest wyczerpująca odpowiedź na moje pytanie. Chodziło mi o to, czy w tej firmie zatrudniają osoby, ze stopniem niepełnosprawności.

Pomocna?
F
 Opinia
@Pytanie 20.08.2017 20:58

Masz wyczerpującą odpowiedz na pytanie co w tej firmie rozumie się pod pojęciem ułomny wystarczy przeczytać ze zrozumieniem Jeżeli nie potrafisz widocznie świetnie pasujesz do tej firmy jako człowiek ułomny

Pomocna?
Be
 Opinia
@F 20.08.2017 21:12

Czyli gdybym zatrudnił się w tej firmie, to automatycznie uważano by mnie za ulomnego, bo pracuję tam, a nie gdzie indziej.

Pomocna?
Pytanie
 Opinia
@F 20.08.2017 21:12

Oczekiwał bym więcej szacunku dla osoby niepełnosprawnej. Przecież wszyscy kiedyś będą niepełnosprawni, starzy lub ulomni.

Pomocna?
zbylwersowana
 Opinia
@Pytanie 20.08.2017 22:04

Po poziomie wypowiedzi widać, że większość osób wystawiających opinię nie ma zielonego pojęcia co to szacunek do drugiego człowieka, nie mówiąc już o szacunku i tolerancji do osoby niepełnosprawnej. Różnie w życiu bywa i zdarzyć się może ze na którąś z tych osób lub na ich bliskich los zesle nieszczęście i owa niepełnosprawność, ciekawa jestem jak wtedy oni sami się poczują gdy ktoś ich będzie wyśmiewać... wstyd... no ale cóż zrobić dobre wychowanie to się z domu ponoć wynosi.. ehh

Pomocna?
Nie bądz taka zbulwersowana bo nie masz powodu
 Opinia
@zbylwersowana 21.08.2017 12:15

Ja nie bardzo rozumiem po co człowiek się pyta na forum czy w tej firmie pracują niepełnosprawni jak wie dokładnie co ktoś miał na myśli pisząc ułomny. Nikt tu nie naśmiewa się z osób niepełnosprawnych tylko z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracujących w tej firmie. W tej firmie nie trzeba mieć wykształcenia i rozumu nawet [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przyjmują do pracy. Wyjaśnię co to jest człowiek ułomny według terminologii użytej wyżej to inaczej debil którego do żadnej innej firmy w regionie by nie przyjęli Wystarczyło zadzwonić do kadr i zapytać czy przyjmują niepełnosprawnych a nie pytać na forum. Czy ty widziałaś osoby niepełnosprawne pracujące w TRI którzy są obrażani przez kogokolwiek ze względu na niepełnosprawność więc nie rozumiem wypowiedzi kogokolwiek na temat obrażania osób niepełnosprawnych

Pomocna?
Sama prawda
 Opinia
@Nie bądz taka zbulwersowana bo nie masz powodu 21.08.2017 12:56

Pani zbulwersowana ma całkowitą rację. Niepełnosprawność może przytrafić się każdemu. Każdy może zachorować lub ulec wypadkowi i być osobą niepełnosprawną. A takie porównanie (w podtekscie) osoby niepełnosprawnej do debila to jest brak wrażliwości, kultury i wyobraźni. Nie ma w tym nic złego, że ktoś kulturalnie zapytał na forum. Ale odpowiedź była fatalna. I źle świadczy o tej osobie, która w taki sposób odpowiedziała. Proszę pomyśleć czy pani/pan będąc kiedyś osobą niepełnosprawną lub starą chciała by być w taki sposób potraktowana, usłyszeć taką odpowiedź na takie lub inne pytanie, będąc porownana w podtekscie do debila tylko dlatego, że o coś kulturalnie zapyta.

Pomocna?
@
 Opinia
@Sama prawda 22.08.2017 11:08

Nie rób dramatów Puki co w Tri nie na osób niepełnosprawnych i nie będą pracowali bo to jest za ciężka praca dla osób niepełnosprawnych. Porównanie było jak najbardziej właściwe i nikt nie obrażał osób niepełnosprawnych. Osoba naśmiewała się z debilów pracujących w tej firmie bo akurat mnóstwo ich tutaj pracuje czyli synonim upośledzeni inaczej Zmień sobie nickaa bo to jest twoje prawda czyli według mnie gówno prawda

Pomocna?
Gosia
 Opinia
@Sama prawda 22.08.2017 11:08

Te mądrości którymi nas dręczysz to sama prawda twoja prawda czy gówno prawda. Sami w tej firmie nakręcacie głupie rozmowy a póżniej wielce oburzeni jesteście. Z twojej wypowiedzi wynika ze ktoś osoby starsze nazywa debilami Już się rozmowa rozkręca. jak kto niby obraza osoby starsze. Osoby ułomne to nie tylko osoby niepełnosprawne więc kontekst był odpowiedny.

Pomocna?
Sama prawda
 Opinia
@Gosia 22.08.2017 12:04

Po pierwsze o jakim doręczeniu mowa? Po to jest forum, że każdy może wyrazić swoją opinię, a ja pisze w sposob kulturalny nie obrazajac nikogo. Po drugie człowiek niepelnosprawny kulturalnie zapytał, gdyby uzyskał prostą i równie kulturalną odpowiedź w rodzaju tak lub nie, pewnie całej dyskusji by nie było. Po trzecie każdy kiedyś może być niepelnosprawny lub stary i to nie jest odkrycie Ameryki ani moja prawda tylko prawda obiektywna. To tyle. Więcej nie chce mi się pisać w temacie. Każdy kto myśli wyciągnie swoje własne wnioski.

Pomocna?
Gosia
 Opinia
@Sama prawda 22.08.2017 12:58

Człowiek niepełnosprawny napisał to dziwne bo akurat nie przedstawiał się jako osoba niepełnosprawna Odpowiedz uzyskał wyczerpującą co to jest człowiek ułomny według powyszczej terminologii. Ty dręczysz ludzi uważając ze to co piszesz to sama prawda a to według mnie gówno prawda. Interpretujesz sobie po swojemu i nakrecasz ludzi jak to niby niepełnosprawnych i starych obrazają. Nikt nie obraza ludzi niepełnosprawnych a tym bardziej ludzi starych tacy jak ty nakręcają w ten sposób temat. Słusznie zmień nicka bo to twoja prawda czyli dla mnie gówno prawda

Pomocna?
Sama prawda
 Opinia
@Gosia 22.08.2017 13:43

To, że ktoś nie przedstawił się jako Niepełnosprawny, a zadał pytanie, to nie znaczy, że niepełnosprawny nie jest. Z tego, co pamiętam pytanie tego człowieka brzmiało czy w tej firmie zatrudniają ludzi ze stopniem niepelnosprawnosci, a nie kto to jest człowiek ulomny. Jeśli fakt, że wszyscy będziemy kiedyś starzy lub niepełnosprawni, to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda, to gratuluję wyobraźni i życzę powodzenia. Wnioski nasuwają się same.

Pomocna?
Znawca
 Opinia