• Dlaczego My

• Miechowice
  • Sławęcinek
  • Cieślin
  • Latkowo

3. Opinie o pracodawcach Inowrocław
  5. Opinie o OPAKMET Spółka z o.o.

Opinie o OPAKMET Spółka z o.o. Inowrocław

Nie przegap nowości o OPAKMET Spółka z o.o.!

Zenin

06.01.2022 23:56

Trening w tej firmie po rozmowie z kierownikiem był obiecywany na dwa miesiące. Jak ktoś nie robił przy takich maszynach to okres 3 tyg to zdecydowanie za mało. Chcą szukać doświadczonych czy takich co nie znają się na rzeczy? Zadajcie sobie takie pytanie a potem piszcie te bzdury.
    Ze

07.01.2022 18:02

Po 3 tyg widać ze ktoś nie ogranie nawet jakby miał się uczyć 3 lata
    Waclaw

05.01.2022 16:36

Nękanie pracowników to jest chleb powszedni tej firmy. Narzucanie norm i żadnych pakietów socjalnych. Na początku umowę zlecenie a potem jak jesteś dobrym parobkiem to zrobią ci wielką przysługę i może cię zostawią. Tragedia po całości.
    Stefan

05.01.2022 15:59

Te miejsce przypomina zoo. Brak organizacji pracy i końskie normy. 30zl za minus, który jest ściągany z twojej wypłaty to jest totalny brak szacunku do ludzi. A tych minusów możesz mieć i nawet 10 w ciągu miesiąca. (usunięte przez administratora)Jednym słowem dramat.

05.01.2022 09:09

viva

05.01.2022 11:47

myślałem że tik toka to tylko dzieci oglądają.... życie wciąz mnie zaskakuje
    Mściciel

04.01.2022 08:15

(usunięte przez administratora) dają tobie 2 tyg umowę zlecenie a potem się ciebie pozbywają i szukają kolejnych jeleni. Jednym słowem szukają tam nie wiadomo kogo. Mam nadzieję, że te ich wieczne szukanie ludzi doprowadzi do zamknięcia firmy czego im z całego serca życzę. (usunięte przez administratora)

29.12.2021 21:28

Masakra

03.01.2022 12:53

Co symulować? W tej firmie po kilku miesiącach pracy nie da rady normalnie funkcjonować. Niestety prawda jest taka, że jeżeli ktoś bardzo się stara a dostaje za to po łbie wtedy ludzie nie wytrzymują psychicznie. Wielu dobrych pracowników nie dało rady. Smutne
    Terapeuta

03.01.2022 16:33

Układając rozwój sytuacji chronologicznie: Pracownik ma zakoszone 1/3 pensji nie wiadomo za co. Idzie na l4 ( albo symuluje albo faktycznie dostaje zapaści) bo nie chce pracować za półdarmo. Jakie możemy wniosku tutaj wysnuć ? Proste ! Drogie kierownictwo zmusza pracownika do takich zachowań a później mówią, że pracować mu się nie chce. Teoretycznie, kierownictwo uważa pracownika za jelenia propagując zachowanie jelenia. Mamy tu do czynienia z tak zwanym paradoksem Opakmetu. Im więcej ludzi z Pakości(łącznie z tymi z siłowni) zarządza firmą tym bardziej pracownik jest poszkodowany co skutkuje l4:)
    Szukający

21.12.2021 22:54

Witam jak zarobki na spawaniu MAG? 5 lat w zawodzie wiek 25 jakieś tam pojęcie mam. Chce zmienić firmę na lepszą. Na jakie zarobki mogę liczyć w OpakMet? Czy soboty płatne 100% i nadgodziny ?
    niv

31.12.2021 11:17

Czy ja wiem czy bez sensu, normalne, że chce się wiedzieć już coś wcześniej, zanim się zaangażuje w rekrutację itd.
    niv

31.12.2021 11:18

Choćby czysto szacunkowe sumy
    kontrola jakości

05.12.2021 14:11

Pierwszy naleśnik nigdy nie wychodzi, bo jest robiony na zbyt zimnej patelni.
    Collins

22.12.2021 11:47

Może przeniesiecie się na forum kulinarne?
    kolo

28.12.2021 12:41

Albo filozoficzne, bo już się sam pogubiłem na czym stoimy

26.12.2021 22:00

pracownik innej firmy

26.12.2021 23:34

Spokojnie. W europanels zero świątecznego. Nawet składaliśmy się na wigilię zakładową bo szef nic nie dołożył.
    Polo

27.12.2021 12:03

nie wiesz jak to jest? trawa zawsze wydaje się zieleńsza po drugiej stronie. ale życie szybko weryfikuje. nie mozna mieć wszystkiego niestety
    Bonus CNC

25.12.2021 17:30

Firma nie dla każdego. W firmie zdecydowanie można zarobić dobre pieniądze - przynajmniej jak na Inowrocław. Wypłata zawsze na czas i nie ma problemu, żeby się doliczyć każdej złotówki. Jest to też dobre miejsce, gdzie można nabrać doświadczenia, bo tematy na produkcji w większości przypadków nie należą do łatwych. I to jedyne plusy tej firmy, które przychodzą mi do głowy, bo cała reszta to jeden wielki b*rdel. Ciągłe ciśnienie na wyrabianie normy, sprawia, że przychodząc do pracy można już czuć niewidzialny bat nad głową. Dodatkowo to ciśnienie na normę sprawiło, że na producji pospolitym zjawiskiem stało się zwykle (usunięte przez administratora) i wyrachowanie. Dział technologii to całkowita porażka z perspektywy pracownika produkcji. Dokumentacja techniczna jest czytelna i przeważnie dobrze wykonana. Problem jest taki, że większość osób, które tam pracuje, to zwykłe (usunięte przez administratora) którzy sprytnie wykorzystują swoje przywileje, aby wywinąć się z każdego (usunięte przez administratora) Mówimy tutaj głównie o unikaniu konsekwencji własnych błędów, ale trzeba samemu to przeżyć, aby zrozumieć jakie tam siedzą ciołki :D Z kadrą kierowniczą jest tak, że im wyżej tym gorzej. Nie zapominajmy, że za całą złą atmosferę w firmie odpowiada Prezes, bo to właśnie od niego wszystko się zaczyna i spływa w dół niczym (usunięte przez administratora) w kanalizacji. Szereg narzędzi na zabieranie pieniędzy, brak realistycznego podejścia do produkcji, co widać, gdy Prezes wpada na jakiś „genialny” pomysł, tylko po to, żeby za kilka tygodni ludzie pod nim musieli ogarniać chaos, który sam stworzył. No jednym słowem dramat. Jeżeli chcesz od pracy przede wszystkim spokoju, to radzę omijać tą firmę szerokim łukiem, bo tutaj go nie znajdziesz. Jeżeli oczekujesz przede wszystkim dobrych pieniędzy, to tutaj je znajdziesz, jednak należy pamiętać, że przyjdą one bardzo wysokim kosztem. Ja pracowałem w firmie dwa lata i mogę powiedzieć, że było to bardzo ciekawe doświadczenie :)
    dexter

01.12.2021 10:51

Oczekują doświadczenia od kandydatów na lakierników, czy bez jest szansa?
    dexter

20.12.2021 11:53

Najważniejsze, że odpowiedź już mam, więc myślę, że nie trzeba nic dodawać
    Były lakiernik

20.12.2021 14:19

Nawet nie myśl żeby tam iść.szkoda życia.tule mogę napisać bo prawdę i tak wykazują.
    ruti

15.12.2021 15:22

te ogłoszenia na stronie są aktualne? czy raczej szukać gdzie indziej?

17.12.2021 13:08

Jak wiszą to chyba są aktualne nie?

17.12.2021 13:09

Jak masz wątpliwości to tam zadzwoń zresztą. Chyba tam podali jakiś numer do haerów nie

14.12.2021 22:39

alfonso

15.12.2021 10:14

tak to prawda...

04.12.2021 22:20

Ktos

05.12.2021 23:05

A niby kto odchodzi? Pokaż klase i zgłos sie sam na brygadziste a nie jęcz w po internetach.
    uczciwy

02.12.2021 21:56

Te opinie gdzie podkreśla się że jest umowa o pracę. To jakiś żart. Firma nie powinna nawet w ogłoszeniu tego pisać. To powinien być STANDARD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! brak miejsc parkingowych, przyznacie że mam rację. No i ludzie. Wielu tzw. liderów chyba nie rozumie stanowiska na którym są zatrudnieni. Myślę że w domu są pod tzw. ,,miotłą''
    Paul Newman

30.09.2021 18:24

Witam, Ogłoszenie na magazyniera - Jakie warunki? Kierownictwo? Opłaca się?

02.12.2021 08:23

przyczepić zawsze się można do czegoś, grunt, żeby nie chodzić i nie wyszukiwać dziury w całym na siłę, bo na co to komu

02.12.2021 08:23

co do stabilności się zgadzam
    Kodex

01.12.2021 16:01

Co wchodzę to zmniejsza się ilość opinii o około 5.Te prawdziwe(niewygodne dla firmy znikają).Pracuję i widzę,że są prawdziwe i nikt tego z palca nie wyssał(usunięte przez administratora)Czas start... pozdrowienia serdeczne dla ludzi walczących o wypłaty.Bo wynagrodzenie za wykonaną pracę to za mało.Jeszcze walka.Miłego wieczoru koledzy.

02.12.2021 08:11

zanim zaczniesz wydawać osądy, to przeczytaj regulamin, który klępnałeś przy dodawaniu opinii sorry, ale połowa z wpisów podchodzi pod paragrafy w nim, więc nic dziwnego, że znikają, przecież tutaj siedzi jakiś admin i wywala treści, które się nie nadają na forum publiczne forma ma znaczenie, piszecie kocopoły o obraźliwym charakterze, o innych osobach, z przekleństwami i całą masą innego szitu, a potem płacz, że usunęli opinie i węszenie spisku...
    Wrrrr

24.11.2021 15:04

Słaba płaca ciężka praca

30.11.2021 14:37

kwestia indywidualna. robota lekka nie jest, ale są osoby, którym warunki finansowe odpowiadają
    Conan

23.11.2021 13:16

Jest szansa na uzyskanie premii (fizyczne stanowisko? Jak tak, to za co? Na jakie finansowe dodatki można ogólnie liczyć? Nie wchodzę już w konkretne wysokości i kwoty, bo rozumiem, że nie każdy chce o tym pisać, ale prosiłbym o takie ogólne info co i jak

26.11.2021 14:15

no ja nie zebrałem, piszę na swojej podstawie, innych z tego nie rozliczam

30.11.2021 14:35

to po co krzywo patrzysz na ludzi?
    Doświadczony

07.07.2021 03:56

Witam, jestem fachowcem o 5-cio letnim stażu na krawedziarkach cnc. Jakie zarobki są na tym stanowisku??? Pozdrawiam.
    Kasia

20.07.2021 13:19

Do innej firmy :)
    Wrrrr

24.11.2021 15:03

Najniższa krajowa + premia uznaniowa 200 zł

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OPAKMET Spółka z o.o.?

Feflun

18.11.2021 19:16

Wali chociaż wariat ma więcej rozumu niż zarządzający dziadek za miesiąc na emeryturę a oni na jego miejsce dopiero kogoś szukają poebowo
    Obserwator

18.11.2021 11:40

Tak mnie rozbawiła ostatnia rozmowa kadry kierowniczo-brygadzistowej że postanowiłem się nią podzielić:DZastanawiali się dlaczego ekipa której ostanio obcięli wypłaty z montażu jest na chorobowym i prawdopodobnie szukają innych prac.hahaha normalnie umysły bystre jak w naszej polityce:D
    Sta

15.11.2021 05:57

Dlaczego ukry są faworyzowani w firmie norm nie muszą wyrabiać powie ja nie znaju i nikt się takiego nie czepia a ci z kontroli to wogule zero pojęcia nie dość że przelażą 8 godzin to jeszcze mogą nadgodziny
    Kryspin

18.11.2021 07:47

Szuka naleśników :)
    Opakmetowicz

15.11.2021 20:33

W firmie płaca na tle innych w Inowroclawiu nie wypada źle, a to dlatego że jest system premii 70% . Tak naprawdę kuszą tą ofertą ale tak naprawdę kiedy chcą to ci zabiorą te 70% i nic z tym nje zrobisz bo to tylko premia uznaniowa jak pracodawcy widzimi się. Na czas aktualny firma szuka oszczędności i słyszałem że niektorzy dostali mocno po wypłacie jak nie mieli wyrobienia, a przecież wczesniej przez pare lat kazdy miał chciaż tą część dobijaną ze wzgędu na to że nikt nie bedzie pracować za najniższą krajową. Mam nadzieję że bedzie lepiej, bo teraz dużo osob narzeka.
    worker

02.11.2021 21:01

Firma szuka kolejnych oszczędności.. oczywiście kosztem pracownika jak to zwykle bywa. Rozrabianie mydła z wodą, często jego brak, usuwanie operacji z przewodników i nowa lista za co można dostać minusa... od nowego roku zapewne zostanie ogłoszony zakaz nadgodzin :D firma z tradycjami... Niekoniecznie dobrymi ;) nigdy nie można być w niej niczego pewnym

08.11.2021 18:54

Ja robię 5 lat w firmie i nigdy nie dostałem minusa nigdy ale swoje obowiązki jakie donie należą wypełniam ponad sto procent. Prezes jakby każdemu puszczał to by firma plajtla dawno by go roznieśli. Na forum piszą ludzie którym się robić nie chce którzy myślą że za siedzenie na stołku będą im płacić. Jedyny minus w firmie to nawalone kierowników liderów itd. Jak komuś się nie podoba zawsze może sobie polepszyć gdzie indziej
    Piekny

10.11.2021 05:19

Doklada do interesu? Wolne zarty. Ksiegowosc mowi ze firma zyski przynosi. I to niemałe. Gdyby byly straty to firma juz by ludzi zwalniala a nie zatrudniala ;)
    WSRH

29.08.2021 02:13

Czy odrazu w tej fimie można otrzymać umowę o pracę ?
    Wiater

04.11.2021 11:08

no zdarza się i tak
    Rick

05.11.2021 11:03

głupoty rozpowiadasz, nie wiem gdzie tak dają na pewno nie tutaj

Kontakt - OPAKMET Spółka z o.o.

Marcinkowskiego 110 88-100 Inowrocław

Branża główna: Wyroby metalowe
    FanKaszuby

25.10.2021 12:39

Jak dostaniecie zieloną koszulkę to macie zielone światło - można (usunięte przez administratora) i nie dyskutować.Mistrz!!! Oby więcej takich edukacyjnych filmów!
    Lesz

15.10.2021 11:16

od kilku miesięcy pracuje na magazynie i jak komuś pasuje tego typu robota fizyczna to polecam, bo do niczego nie można sie przyczepić, kasa spoko, ludzie do pogadania i przynajmniej jest stabilność, bo dają umowę o pracę a nie jakieś byle papierki
    queB0

18.10.2021 11:10

A są jakieś integracje organizowane dla pracowników?

14.10.2021 21:17

Władysław

18.10.2021 10:54

Dziekuje tobie za szlugi...

12.08.2021 10:21

Czy istnieje możliwość rozwoju w Opak Met?

07.10.2021 13:18

Tak, jest taka możliwość choćby przez szkolenia zawodowe
    Dreik

13.09.2021 08:24

Witam ile trzeba realnie trzeba czekać na podwyżkę w Opakmet?pracuje już prawie pół roku i miałem dostać jak się sprawdzę i niby się już sprawdziłem.teraz jestem na etapie mitycznej krainy ,,zaraz będzie''.Głupio już pytać tak po kilka razy w tygodniu.To taka zagrywka firmy na czas? Czy może się ktoś wypowiedzieć na ten temat?;)

26.07.2021 11:56

Pacześ

26.07.2021 17:17

Świetna recenzja! Daję 10/10.Sama prawda zawarta w tym artykule,brawa dla autorki.

21.07.2021 20:57

Witam nie rozumie sam chce tam sie zatrudnic a widze same negatywne opinie ..... Pytam jak kolega prosze o szczera odpowiedz jestem spawaczem czy warto tam isc . oferte , ktora znalazlem przedstawia firme jako ok dobre zarobki ... wiec nic juz nie rozumie a mam byc w piatek na rozmowie . Dziekuje za odpowiedz .
    Pelo

23.07.2021 12:47

Przyjdź, zobaczysz opinie z gowork.pl w realu :)

12.06.2021 07:01

4K

12.06.2021 07:21

Bo to wszystko ściema jak koń trojański aby ktoś chciał się zatrudnić.A dlaczego nie ma logo firmy w ogłoszeniach na olx?Bo jak ktoś przegląda ogłoszenia i skojarzy to już wie aby lepiej tu nie aplikować.
    Xxx

11.06.2021 20:50

A znajomy znajomej chwali się że zarabia tutaj po 6 tyś co miesiąc na produkcji. To chyba coś tu nie pasuje.
    On

11.06.2021 21:43

Chyba przez 3 miesiące

20.05.2021 00:30

Insekt

05.06.2021 07:50

Ciekawa reakcja Kto ma wiedzieć ten wie

17.05.2021 12:38

Witam pracownik kontroler jakości ile zarabia i jaka jest atmosfera panujaca?
    Walus

02.06.2021 18:11

Kiedyś był wporzadku ale stanowisko zmienia ludzi
    Gnk

28.04.2021 21:39

Nie wiem co to za firma zwalnia się fachowców a Zatrudnia ludzi z ulicy którzy generuja braki jakie piękne filmiki wrzucają na FB odnośnie stanowiska pracy a co do czego nie realne normy
    Krzysztof

20.04.2021 08:57

Mam pytanie.Jest ogłoszenie na stronie firmy, że zatrudnią brygadzistę na dział pakowania.Chcialbym się dowiedzieć jaka atmosfera w pracy i na jakie zarobki można liczyć.Czy można liczyć na kolegów z pracy i na szkolenia nowego pracownika.
    Kto

07.04.2021 16:21

Co tam nowego w firmie,

Zostaw merytoryczną opinię o OPAKMET Spółka z o.o.

Oferty pracy - OPAKMET Spółka z o.o.

Osoba do prac pomocniczych na lakierni (l.proszkowa lub l.mokra)

39 - 46 PLN / h

Osoba do prac lakierniczych - pojazdy szynowe (lakiernia natryskowa )

39 - 46 PLN / h

Osoba obsługująca maszyny CNC z możliwością przyuczenia

33 - 46 PLN / h

Osoba obsługująca krawędziarki CNC

Osoba wykonująca prace szlifierskie

34 - 36 PLN / h

Osoba wykonująca prace spawalnicze TIG stal nierdzewna i aluminium

47 - 57 PLN / h