opak met

Inowrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 243 ocen.

Opinie o opak met

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie opak met

Damian INO
użytkownik zarejestrowany

Ilu Ukraińców pracuje w tym zakładzie?

Posępny
@Damian INO 20.09.2017, 22:42
Ilu Ukraińców pracuje w tym zakładzie?

Na moje posępne oko sytuacja w firmie kreuje się mniej więcej tak : 69% Polaki 28% Ukraina 0,5% Hindusi 2,5% Inne narodowości

Stasiek

Cuacho Opryskliwy to poprostu glupek i karierowicz umie dobrze wchodzic w d i to jeszcze po politologii i tyle nadaje sie do patologii w firmie

karizma

slyszalem od kolegi ze podobno tam w firmie kierownik produkci wali ruska mete i czasami jest zbyt opryskliwy do pracownikow i czepia sie o byle co ? to prawda,prosze o jakies informacje zastanawiam sie czy skladac tam cv

car
@karizma 19.09.2017, 01:43
slyszalem od kolegi ze podobno tam w firmie kierownik produkci wali ruska mete i czasami jest zbyt opryskliwy do pracownikow i...

Kierownik jak to kierownik, jak się wkurzy to wyzywa ale nie znam kierownika co by nie wyzywał

Matryca
@karizma 19.09.2017, 01:43
slyszalem od kolegi ze podobno tam w firmie kierownik produkci wali ruska mete i czasami jest zbyt opryskliwy do pracownikow i...

Faktycznie może mieć styczność z jakimiś sterydami. Coś tam nawet słyszałem jakiś czas temu, że po wymianie zdań z niejakim technologiem o pseudonimie Ksiądz doszło do lekkiej szarpaniny oczywiście zapoczątkowanej przez kierownika produkcji. Obaj podobno trafili na dywanik do szefa i ciasteczko musiał go przepraszać. Na pewno wiem ze swojego doświadczenia, że nie należy z nim dyskutować o niczym więcej niż minimum potrzebne do pracy. A kategorycznie nie wchodzić na żadnego nawet najmniej ważne rzeczy z życia prywatnego. Najpierw zagra Twojego kumpla, pośmieje się i niby wszystko okej. Ale później potrafi z tego kręcić beczkę z innymi ludźmi albo wykorzysta to na swoją korzyść, jeżeli się tylko da. W klasyfikacji fałszywych osób w firmie z kierownictwa znajduje się na podium.

Wściekły pies

Właśnie byłem dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej. Ogłoszenie które firma umieściła na operatora cnc zarobki 3500 do 3600zl brutto. Po przyjściu do firmy dowiedziałem się że potrzebują operatora do prasy. Nic nie wspomnieli o kasie dopóki sam nie spytałem. Odpowiedź była żenująca umowa zlecenie i najniższa. Mnóstwo drogich maszyn i firmie się wiedzie a Ciebie traktują jak pionka. Dwóch kierowników zapewniali mnie że firma się rozwija i oczywiście wszystko w samych superlatywach. Nic dodać nic ująć tylko rwac się do roboty do opakmetu. Śmiech na sali. Współczuję tym co tam pracują.

Wściekły pies
@Zzz 26.08.2017, 11:52
Uwierz mi, że wiem że nie umie obsługiwać prasy cnc

Nie ważne czy ktoś ma doświadczenie czy nie trzeba takiego człowieka zatrudnić na umowe o pracę. Co do opinii Zzz najlepiej według niego pracować na umowe zlecenie i za minimum. Ja w tym przypadku nie mam zamiaru sie z tym tematem rozciągać, ale pracownik ma mieć prawa i obowiązki a nie tylko obowiązki. Takie oferty typu opakmet są wszędzie, ale trzeba szukać lepszych albo w moim przypadku jechać do Anglii. Nie dawać się dla bandy darmozjadów, którzy czyhają na głupków, którzy podpiszą umowe zlecenie od zaraz. Ja stanowczo mówię nie!!!!!

Pita
@Wściekły pies 03.09.2017, 09:46
Nie ważne czy ktoś ma doświadczenie czy nie trzeba takiego człowieka zatrudnić na umowe o pracę. Co do opinii Zzz najlepiej wed...

Ja pracuję już pół roku i jestem zadowolony z pensji. Na początku zarobki były słabe ale jak nauczyłem się ibsługi maszyny to pensja też poszła w górę 3 miechy się uczyłem ale było warto

Maciej

Witam jest ktoś kto obecnie pracuję w tym zakładzie i powie czy warto składać cv? W ofercie na olx proponują około 3.500 zł brutto... Nie wiem co o tym myśleć proszę o pomoc

zdun

Złożyłem tam podanie jako operator cnc z możliwością przyuczenia bo tak było w ogłoszeniu. Dziś zadzwonili, że ''może pan przyjść na rozmowe jutro o 9. Czytam te komentarze i sam juz nie wiem czy warto, czy naprawde taka tragedia pod kazdym względem. Może mi ktoś powiedzieć czy gra warta zachodu? Co prawda zależy również ile mi zaproponują pieniążkow bo w ogłoszeniu jest od 2500-3500 brutto.

wicek
@zdun 23.08.2017, 11:19
Złożyłem tam podanie jako operator cnc z możliwością przyuczenia bo tak było w ogłoszeniu. Dziś zadzwonili, że ''może...

ogłoszenia o prace z opaku to fikcja zaproponują ci najniższą i na umowie przez agencje nie patrz co wypisują w ogłoszeniach pracy piszą takie sumy żeby poprawić sobie wizerunek a w praktyce co innego wiem ze mną tak było

Bela

W zeszłym roku złożyłam tam CV, bo potrzebowali specjalistę ds. sprzedaży i logistyki. Kilka dni poźniej zadzwonił telefon, odbieram, a facet nie mówi dzień dobry, nie przedstawia się, a zaczyna od pytania "czy wie pani skąd dzwonię, czy składa pani papiery wszędzie jak popadnie?" Najpierw mnie zatkało, ale po chwili roześmiałam się, no bo chyba każdy normalny, szukający pracy człowiek w tym kraju wie, że żeby zwiększyć swoje szanse na zatrudnienie trzeba próbować w różnych miejscach. Akurat wtedy złożyłam życiorys do dwóch firm, a że wcześniej poczytałam sobie Wasze opinie, niestety domyśliłam się, że pan dzwoni do mnie z Opakmetu i niestety zgadłam. W zasadzie powinnam byłam od razu zakończyć rozmowę, ale porozmawiałam panem, który w końcu zapytał mnie "czy jak jutro do mnie zadzwonią, to przyjadę na rozmowę?". Aha czyli czekam na telefon, oni dzwonią, że rozmowa za 3 godziny, ja rzucam wszystko i lecę. Dodam tylko, że dzwonili, ale nie odebrałam już od nich telefonu. Podsumowując: z takim chamstwem nigdy się nie spotkałam. Unikajcie tej firmy. Szacunek należy się wszystkim jak psu buda.

Domp
@Bela 12.08.2017, 13:11
W zeszłym roku złożyłam tam CV, bo potrzebowali specjalistę ds. sprzedaży i logistyki. Kilka dni poźniej zadzwonił telefon, odb...

Dokładnie tak tu jest, cebulactwo ze strony szefostwa i niektórych osób z kierownictwa nie zna granic. Są te imprezy integracyjne, gdzie szefostwo opowiada jakim to pracownik jest kamieniem węgielnym tej firmy i to jemu należy się największy szacunek, bo tak naprawdę to dzięki niemu spływają pieniążki dla firmy za wykonanie pracy. To w teorii. A w praktyce mijasz się z Szefem albo z Prezesem, mówisz ładnie dzień dobry bo jest się dobrze wychowanym i w sumie z wdzięczności, że możesz zarabiać pieniążki w tej firmie. Może nie duże ale to i tak lepsze od nie mania żadnej pracy i byciu na utrzymaniu np. rodziców. A Oni Tobie nic nie odpowiedzą, jeszcze chamsko się spojrzą w inną stronę, że niby nic nie słyszą ani nie widzą. Czy odpowiedzenie dzień dobry ze strony Szefostwa do takiego zwykłego przeciętnego ciężko tyrającego pracownika czyszczenia to jakiś obciach albo poniżanie się ? Ciężko mi to zrozumieć, naprawdę.

Bosz

Ostatnio w firmie mozna takze spotkac szczury, takie spotkania odnotowano juz w sztaniach, na magazynie i frezarkach. Wypadalo by sprobowac jakos wyelimonowac ten problem, bo raczej nikt nie chce spotkac takiego osobnika wyskakujacego z szafki zaraz po jej otwarciu. Przydal by sie takze nowy czajnik na jadalni, bo 15 minutowa przerwa niestety nie starcza na zagotowanie wody w czajniku, w ktorym znajduje sie 1.5 kg kamienia ;/

Tina
@Bosz 07.07.2017, 19:19
Ostatnio w firmie mozna takze spotkac szczury, takie spotkania odnotowano juz w sztaniach, na magazynie i frezarkach. Wypadalo...

Czego chcecie od tych biednych zwierzątek ? Są na pewno ładniejsze od widoku rudego, którego można spotkać nieopodal piły i nie krzyczą sieeeemaaaa przez pół hali do nowozatrudnionej dziewczyny uskuteczniając próbę znalezienia koleżanki.

Jacek brat Placka

Notorycznie zapchane kible pani Czesi delikatnej kobiety powinien wyeliminować przepychać pomagać w obowiązkach pan Remigiusz doskonale się zna więc bierz się chłopie do roboty bo czuć smród z daleka....z ulicy .

mamba

a czemu praktycznie nigdy nie znika ogłoszenie o pracy do działu sprzedaży? Od kilkunastu lat kojarzę ich ogłoszenia, wszyscy uciekają, firma ich wyrzuca czy o co chodzi??

były pracownik
@nnn 15.05.2017, 09:17
jak mało umiesz to mało zarabiasz

Ciekawe ile tam pracujesz ????

były pracownik
@nnn 15.05.2017, 09:17
jak mało umiesz to mało zarabiasz

Po kilku latach pracy w tym "zakładzie" na tzw. etacie "osoby niepełnosprawnej" za którą szef z PFRON co miesiąc zgarniał sporą kasę ( bo Opak-Met był zakładem pracy chronionej i kasa mu się "należała" ) przy dźwiganiu ponad ludzkie siły bez suwnic i dźwigników jak jest to obecnie dorobiłem się : rozwalonych dysków kręgosłupa , tętniaka aorty przy sercu zoperowanego w ostatnim momencie ( a zagrażającego bezpośrednio życiu) i wielu jeszcze innych chorób. Kiedyś z ciekawości podliczyłem sobie ile w ciągu 12 godzin(bo tak wymagała firma) przerzuciłem towaru czyli materiału i gotowych detali na maszynie i wyszło mi bez oszukiwania i naciągania ponad 40 ton !!!!!!!!! Płaca tzw. "zdrowych" i "normalnych" zawsze była zróżnicowana ze szczególną szkodą dla niepełnosprawnych. bo jak inaczej nazwać przypadek osoby niepełnosprawnej wg prawa zarabiającej w tej "firmie" 6,80 brutto/h plus ewentualna premia do 60% uposażenia gdzie młody "szczawik" po szkole nie potrafiący użyć przyrządów pomiarowych na samo "wejście" dostawał 13 zł i wzwyż plus premia?????? NO I CO WY NA TO ?!?!?!?!?!?!?!?!?

mgf

to iść tam póki szukają na przyuczenie na spawacza, ? czy to będzie jak w inodrogu 420 godzin za 2300 neto na rękę ? bo jeśli tak wolę się powiesić.

tank

szukam pracy warto w to wejsc

SześciogwiazdkowyDżon

Wypadało by wyeliminować problem zapchanych notorycznie kibli oraz towarzyszącym im powodzi, o woni tego zapachu niosącego się przez cały zakład wolę nie wspominać. Jak ktoś jest na tyle twardy i nie boi się tego zapierającego dech w piersiach i uginającego nogi zapachu, nie musi korzystać z toalety przez te osiem godzin dziennie to najgorsze już za sobą.

Placek

Remigiusz i Marcinek Kręci dupka też lubią kakałko , czy to na miękko lub na twardo nie ważne grund , żeby bylo kakałko

Vadim
@Placek 06.03.2017, 18:03
Remigiusz i Marcinek Kręci dupka też lubią kakałko , czy to na miękko lub na twardo nie ważne grund , żeby bylo kakałko...

Żal czytać takie coś..... ale z tego co widzę to masz kakao zamiast mózgu Firma rozwojowa i jak nie masz kakałka zamiast mózgu zarobisz i będziesz zadowolony.

Cust

Pracuje tam i powiem tyle jeśli potrafisz pracować i zadbać o swoje sprawy to firma daje możliwość rozwoju. Ale trzeba chcieć .

Byly pracownik

Pozdrawiam ciepluchow z czyszczenia ze stali czarnej Tadeusza I Łysego uwazajcie na nich atakuja z nienacka lubia kakao.

Nowy partner
@Byly pracownik 30.01.2017, 21:50
Pozdrawiam ciepluchow z czyszczenia ze stali czarnej Tadeusza I Łysego uwazajcie na nich atakuja z nienacka lubia kakao....

No Tadziowi I Łysemu zawsze malo, wiem cos o tym.

Placek

REMIGIUSZ RAZEM Z WOLSKIM MARCINEM OD 1 LUTEGO MAJĄ ZOSTAĆ DOZORCAMI SPRZĄTAĆ ZAKŁAD ,WYNOSIĆ ŚMIECI ,KOSIĆ TRAWĘ I ODŚNIEŻAĆ W RAZIE POTRZEBY , NA UMOWĘ ZLECENIE ZA 8 ZŁ ZA GODZINĘ BO TYLKO DO TEGO SIĘ NADAJĄ . REMIGIUSZ TO NAWET NA PORTIERA NADAJE SIĘ .

były pracownik

Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem. Taki tekst powinien wisieć w każdym zakładzie na widocznym miejscu. A szczególnie w gabinetach szefów i osób odpowiedzialnych za zasoby ludzkie w firmie !!! A szczególnie w tej "firmie" ! ! ! !

obecny pracownik
@były pracownik 18.01.2017, 12:21
Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapł...

jak tu pracuje a pracuje 3 lata pensja zawsze jest na czas, a to że trzeba mieć wyrobienie to nic dziwnego

Zabrczy

Co to za człowiek ten Marcin Wolski ? proszę o pinie

były pracownik
@Zabrczy 13.01.2017, 21:26
Co to za człowiek ten Marcin Wolski ? proszę o pinie

Wolski to człowiek ,który dopiero kiedy dostał się do kontroli jakości uczył się posługiwania przyrządami pomiarowymi typu suwmiarka itp :)

Wywalony

No co do zarobków zgodzę się miałem lepiej niż w obecnej pracy co do kierownictwa to się zgodzę nie ciekawą mają opinię a i kompetencje to mają nie zbyt wysoką

Acc
@Wywalony 10.01.2017, 11:53
No co do zarobków zgodzę się miałem lepiej niż w obecnej pracy co do kierownictwa to się zgodzę nie ciekawą mają opinię a i ko...

Skoro się rozwijają budują nowe hale i zatrudniają ludzi to widocznie kierownictwo jest kompetentne

Gwiazda
@Acc 17.01.2017, 21:29
Skoro się rozwijają budują nowe hale i zatrudniają ludzi to widocznie kierownictwo jest kompetentne

Co do inwestycji to sie zgodze. Ale kierownikowi przydałaby sie lekcja manier. Bo to w jaki sposób odnosi sie do pracowników to jest aż żałosne. Na zebraniu wszystko ok ale pojdziesz sam to cie zmiesza z błotem. Jeden z pracowników poszedł po podwyżkę to wytkną prywatną sprawe życiową przy jego kolegach i go wysmial. Co go to kur.. Obchodzi. Szczerze mówiąc ja nie wiem czy bym nie przypier.... Za taki tekst. Ci którzy powinni to wiedzą o co chodzi. Myśli ze jak sie napompuje ruską metą to sie go wiara boi. A wszyscy boją sie odezwać tylko przez te mandaty. Odpyskujesz to cie upierdoli nawet na tym że chodzisz do kibla za często. To chyba powinno wystarczyć tych którzy myślą o podjeciu tutaj pracy. Jeśli jesteś twardy psychicznie to dasz rade w tej firmie. Co do zarobków to tragedii nie ma. Na start to jak w kazdej firmie od najniższej. Potem jakoś wyjdziesz na wypłacie. Jeszcze trochę mają ludzie z technologi do życzenia ale wiadomo nikt nie jest geniuszem.

Roki

Prawda jest taka ze złych zarobków nie ma ale jeżeli masz dwie lewe ręce i pół roku nie mozesz sie czegoś nauczyć to miej pretensje tylko do siebie. Co do atmosfery to sie popierdo.... Po ostatnich zmianach kierownictwa. A ten Paweł to już takich skrzydeł dostał... Pałka z niego i tyle. Ja narazie mam najniższą bo robie na czyszczeniu ale inni zarabiają ram wiecej..

Roki
@Wiara 06.01.2017, 12:05
Paweł to prostak po Politologii, wiedzy technicznej i fachowości zero ,zasłużony dla szefostwa za gnębienie ludzi ale firma nie...

No po ostatnim zebraniu jak kazał ludziom wyjść na środek to przesadził ;p troche z tym przegina ale coś w tym racji miał. Postaw sie na jego miejscu... puścił by to płazem to każdy miał by go w dupie;p a tak to jakiś respect jest (przed mandatami) mówisz że szczęścia nie ma do tego stanowiska to powiedz kogo byś wybrał na kierownika? :> kto twoim zdaniem sie nadaje :> moim zdaniem to mietas by tam pasował :> ten to dopiero by wszędzie by węszył ;p

były pracownik
@Gwiazda 05.01.2017, 20:51
Oceniasz Pawła a pewnie zero styczności z nim masz. Jest jaki jest. Atmosfere robią pracownicy a nie kierownictwo... Jak każdy...

Za złą atmosferę i spory ruch kadrowy w tym zakładzie jest odpowiedzialne właśnie kierownictwo a nie ludzie. Każdy pracuje tak jak go doceniają. Jak się chce psa uderzyć to zawsze kij się znajdzie. Coś o tym akurat w tej firmie wiem. Jakiś czas temu tam pracowałem.

hg

Mało płacą tym co mało umieją

KW

Hej! Firma Opak Met dała ogłoszenie,że poszukuje spawaczy bez doświadczenia z możliwością przyuczenia również dla kobiet. Napisane jest w ogłoszeniu że pokrywają koszt kursu na spawacza i że płaca to 2500 netto.Jak ktoś może to niech mi napisze ile jest w tym prawdy bo jak przeczytałam te wszystkie opinie to aż się boję zanieść tam moje CV.

mały bil
@zadowolony 02.01.2017, 12:26
A wg mnie firma jest całkiem ok. Pozmieniało się na lepsze w ostatnim czasie, atmosfera lepsza, wypłata na czas. Pieniandze też...

Dobre pieniadze na czym?? zatrudniaja przez agencjie na najnizsza krajowa czlowieku

RR
@mały bil 04.01.2017, 17:14
Dobre pieniadze na czym?? zatrudniaja przez agencjie na najnizsza krajowa czlowieku

Jak nic nie umiesz to dostaniesz minimum

miglas

Witam Nie dawno ukazało się ogłoszenie, że firma szuka technologa. Chciałbym się dowiedzieć jak jest teraz w tej firmie, czy coś się zmieniło. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi

Dobra morda

Czy ktoś mi może powiedzieć o aktualnej sytuacji firmy? Czy coś się zmieniło? Czy dalej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i te wszystkie negatywne komentarze to kontynuacja tego co było? Dzięki za odp. pzdr

janek
użytkownik zarejestrowany

A wypłata jest zawsze terminowa? Dzięki za odpowiedź

Bela

W tej chwili szukają pracownika działu sprzedaży i logistyki. Kwalifikacje mam, pieniądze (jak na warunki polskie) oferują dobre, tylko odstraszają mnie komentarze. Znacie kogoś kto pracował tam na tym stanowisku? Chociaż wiadomo dlaczego się zwolnił? Czy to nowe stanowisko?

mały 84

a jak wyglada teraz tam praca spawacza ??? sa dwie zmiany ogolnie ????

Gwiazda
@mały 84 03.01.2017, 18:28
Gwiazda a to ty spawasz na Tigu tam :) ????

Trafiłeś w dziesiątkę..

mały bil
@Gwiazda 05.01.2017, 20:41
Trafiłeś w dziesiątkę..

ale Ty to ta nizsza czy wyzsza ? :) pozdro

white

A jak wygląda sytuacja z zarobkami na początek w tej firmie? I jak wygląda praca elektryka?

maly stas

Czy można karać ludzi jak to robi specjalistka od 5s pani karolinka t za puszkę coli na stanowisku mandatem banda upa

goodbay

Wreszcie masin autor mandatów odchodzi będzie karmił gołębie może da radę .. the end cinek dwa asy w krótkim odstępie czasu -niepowetowana strata

goodbay
@goodbay 03.08.2016, 13:06
Wreszcie masin autor mandatów odchodzi będzie karmił gołębie może da radę .. the end cinek dwa asy w krótkim odstępie czasu -...

miejmy nadzieje że firmie to wyjdzie na dobre

biskup

wielebny oj.Tadeusz ześle na nas klątwę za pracę w Boże Ciało myślał że jego tutejsze "owieczki" niczym go już nie zaskoczą -a jednak?? ..brawoTY

pracownik

Ale za to mają dobrą papugę z wszystkich problemów prawnych ich wyciągnie.

cinek

Firma słynna na całe województwo z powodu mandatów karnych na niespotykaną skalę

łukasz

mam aktualnie pół roczna przerwę w kontrakcie i chcę znależć jakieś zajęcie i proszę o info czy firma zatrudnia ludzi na montażu bo ostatnio z powodu niepodpisanego kontraktu zwalniała,jak wspomniałem pracowałem już u was 4 lata temu i wiem jaka jest tam atmosfera kiedy mistrzem był śmieszny Marcin W. ale chyba przy redukcji załogi pozbyli się nieudaczników? wiem do pracy na zachodzie u nas brakuje jeszcze wielu lat..

765354

"jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma" - rynek pracy jaki jest w inie każdy widzi, ... z drugiej strony-zapewne czytaja to potencjalni pracownicy: jesli jestes drobnym cfaniakiem czy innym kombinatorem to praca wprost dla ciebie,perspektywy szerokie- w przeciwnym razie szkoda zachodu

krolmidas

kierownik tam jest po studiach na turystyce ;D to są jaja

karino

praca dla niewolników nie dla ludzi - najgorsza firma w Inowrocławiu, nawet wrogom nie polecam, niekompetencja szefostwa i kierowników, chaos i zamęt, nie wiadomo kto za co odpowiada, firma do skreślenia!!!!

dick

Ci którzy dłużej tam pracują albo się zgadzają na te absurdy albo już tak bardzo są przesiąknięci tą chorą ideologią szefostwa że wydają się być nienormalni i tak też postępują, nic tu nie ma krótki staż pracy i zaaklimatyzowanie bo jak widzisz tę dziczyznę to po co dłużej się oszukiwać i brnąć w tym bagnie,firma fakt ma dużo zamówień ale podejście do człowieka totalnie zepsute ,nie pracowałeś człowieku w innych zakładach że mówisz że tu jest spoko...

Technolog

Pracowałem, przez krótki czas. Bardzo niski poziom - bardzo nisko wykwalifikoana kadra (łącznie z tą wyższą, technologiczno-kierowniczą), słabe traktowanie pracowników. Standard to zatrudnienie pracownika który wcześniej nie miał doczynienia z branżą, brak dokładnego przeszkolenia go (bo po co?), po czym delikwent coś psuje, dostaje mandat, wkrótce zmienia prace i przychodzi nowy na jego miejsce a historia zatacza krąg. Reżim to nie jest dobre rozwiązanie do polepszenia osiągów firmy, może kiedyś firma to zrozumie.

niasw

pracowałem w firmie. odradzam bo maja zamowienia to robisz. brak zamowien to ci powie kieras "zadzwonie jak beda zamowienia". do dzis dzwoni od dwoch lat. a juz bylo takich po mnie ze 100.

???

Witam. Znalazłem ogłoszenie w którym ta firma szuka technologa i całkiem nieźle płaci (wynagrodzenie 3.300-3.500 zł netto - do negocjacji). Warto się fatygować, czy to totalna strata czasu?

pracowałem

nie polecam! przez 3 miesiące jak tam byłem to co chwile kogoś nowego się widziało na każdym dziale, ludzie tam są zastraszeni, chaos taki że towar wychodzi miesiąc po tym co jest na kartach napisane,zaczynasz jendno przychodzi ci kilka osób czy czegoś tam nie zrobisz dodatkowego bo ktoś coś zepsuł i tak non stop oczywiscie potrącenie za zniszczony element, mandaty dosłownie za wszystko w miesiacu tyle mandatów na scianie płaczu za stołówką ze szkoda gadac, najlepsze sa typu syndrom turysty. za miesiac wychodzi gdzies 1300 zl na reke za 190 godzin w czym 30 nadgodzin.

lolek

Nie mówcie tak źle na czyszczeniu mam teraz 3 tys.- tylko że na kwartał..

kierowca

Witam poprawiło się coś w tej firmie? Dzwonili do mnie na stanowisko kierowcy , na początek 10 zł na godzinę przez około 3 miesiące na umowie próbnej a później 14 zł. Pan B mówił że te 3 tysie na rękę powinienem dostać. Choć mało realne to ale poszedłem na rozmowę. Przy okazji portiera zapytałem jak się tu pracuje skwitował że tragedia. Że kierowca zapitala od rana do nocy i 2 tysięcy to na oczy nie widział.

były pracownik
@kierowca 11.03.2015, 12:47
Witam poprawiło się coś w tej firmie? Dzwonili do mnie na stanowisko kierowcy , na początek 10 zł na godzinę przez około 3 mie...

Portier ma świętą rację te 3 tysie to byś pewnie zarabiał pracując po 24h/dobe :)

Związkowiec

Panowie czy wy naprawdę nie wiecie co z takim pracodawcą zrobić.Zróbcie to samo co w Solino w Inowrocławiu zrobiło z Prezesem,to proste ale trzeba mieć charakter.POWODZENIA.

DAWID

Pracowałem w wielu zakładach atmosfera i warunki pracy były dobre nikt się do niczego niewtracał jak ktoś czegos niewiedział kierownik albo mistrz zmiany wszystko wytłumaczył i było ok ale wtym zakładzie to liczy się z cudem totalne dno prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracownicy szczególnie młodzież totalnie zastraszona przez kierownictwo boja się odezwac bo odgraza się zwolnieniem to jest mobing totalny i dyrekcja tego niewidzi czy po prostu niechce widzieć jakie kierownictwo ma dla mnie jest to chore opinie ma negatywna na temat tego zakładu i nikomu go niepolecam

olek

za krotki jestes na to

Patologicza Firma w Opak Met Ino.

Jesteś osobą palącą UWARZAJ.Na papierosa mozna wyjść o godzinie 8,10,12,14,16 .... Jak się wyjdzie o 8:05 to zabierają z wypłaty od 300zł do 500zł a na koniec cie wyzucą.Wiec robisz za darmo

Bartosz Rbn

Pracowałem w Opak Mecie Kierownik i Kierownik działu to najgorsi psychopaci zwalniają ludzi żeby inni dostali przyjeci patologia co tam sie dzieje żal brak słów.Młodziesz boi sie odezwać.Pracownik co pracuje tam latami coś on odwali zgania na innego ten ma problemy i zwalniają.Ja tak już miałem.NIE POLECAM TO NAJGORSZA FIRMA W INOWROCŁAWIU.

Zostaw opinię o opak met - Inowrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie opak met