• Dlaczego My

• Miechowice
  • Sławęcinek
  • Cieślin
  • Latkowo

3. Opinie o pracodawcach Inowrocław
  5. Opinie o OPAKMET Spółka z o.o.

Opinie o OPAKMET Spółka z o.o. Inowrocław

Nie przegap nowości o OPAKMET Spółka z o.o.!

Leonidas

17.02.2023 20:15

Może szef i kierownictwo w tym roku przejrzy w końcu na oczy bo to co się w tej firmie wyprawia to (usunięte przez administratora) :)
    Leonidas

19.02.2023 14:38

Pieniądze zawsze są na czas, ale jakie to już inna sprawa

12.01.2023 19:54

Nie polecam pracy na lakierni proszkowej. Praca sama w sobie nie jest zła. Jedynym problemem jest konkubent brygadzistki. Chodzi otumaniony zapewne nie po melisie. Trzeba się z nim dzielić czasami które mu się nie należą. Nic nie robi, ruchy jakby chodził w smole, przysypia, ziewa, ciągle gada, że nic mu się nie chce... Nie dosyć, że przez cały miesiąc trzeba mu oddawać swoje wyrobie to jeszcze na koniec miesiaca w magiczny sposób spada wyrobie a jemu rosnie. Gdy brygadzistka na niego krzyknie przybiera pozycje embrionalną zakrywajac głowę rekoma. Czasem przykro się to ogląda... Nie polecam
    Mariusz Pudzianowski

13.01.2023 13:32

byłem świadkiem tej sytuacji wielokrotnie, widok pracownika w pozycji embrionalnej przyprawia mnie o spadki nie polecam.
    Sterydstoo

24.01.2023 09:58

Tak - sterydownia zarządzająca tym (usunięte przez administratora),która na to przyzwala i każdy o tym wie.w razie czego zrzucą na hobbita co ten obszar ma jako technolog
    Łysy

30.11.2022 16:45

Dlaczego na wigilię są zaproszeni tylko nieliczni
    Świstak

20.12.2022 07:34

Jak dla mnie to jest perfidia i brak szacunku dla reszty załogi. Jeśli tylko szefuncio osiągnął jakieś zyski tylko dzięki tym, których zaprosił na wigilię to niech ta wyselekcjonowana liczba zaiwania razem z prezesem i dyrektorami. Ogromne faux pas ze strony organizatorów. Słoma z butòw wystaje ale nie można pp nich oczekiwać więcej moim zdaniem.
    karp

02.01.2023 14:16

200 zl xD
    Renata..

21.06.2022 14:09

Informacja dla szukających zatrudnienia. Dwa zdania o firmie. Cokolwiek by mówić, Opakmet osiągnął sukces patrząc na rozwój firmy. Kontracheci z górnej półki a i to co się produkuje to nie są pierogi ( te tez trzeba umieć zrobic). Jak na warunki inowrocławskie- czapka z głowy. Niemniej, czasy się zmieniają a jeśli chodzi o politykę kadrową i podejście do pracownika to firma zatrzymała się na latach 2004 - 2012. Jeśli szukasz pracy i jesteś zdesperowany. Zadowala Cie 2500 do 3500 na rękę? Dostaniesz w zamian pracę fizyczna w stresie i z groźbą kary nad głową. Współczuję tym którzy tam pracują bo nie mają wyboru z przyczyn "zyciowych" lub braku odwagi na zmiany. Jeśli masz wykształcenie i mierzysz wyżej (np.technolog) i zadowoli Cię 3500 do 4500 . Idź tam i módl się byś trafił ta tych kilu fajnych młodych i ambitnych ludzi którzy tu się jeszcze uchowali . Bo są tacy- może z15 proc kadry. Tak czy inaczej ta firma ma szczęście że jest w Inowrocławiu i tak naprawdę na ma gdzie z niej uciekać. Trzymam kciuki by kadra zarządzająca doszła do wniosku, że z niewolnika nie ma pracownika i jak najszybciej wprowadziła zmiany.
    Xyz

29.11.2022 23:48

Zero pochwał, brak motywacji do pracy w niektórych działach. Wciąż tylko nowe wymagania pod groźbą kar.
    Zbyszek

28.11.2022 20:47

Witam! Mogę się dowiedzieć jak wygląda praca na stanowisku spawacza? Widzę oferty na portalu,lecz bez stawek. Można coś więcej na temat pracy na tym stanowisku?
    Nicolas

17.11.2022 13:37

Robota jak robota trzeba pracować kierownictwo takie sobie
    Mezo

17.11.2022 13:36

(usunięte przez administratora) robota będę polecać każdemu Pozdro
    Gość

01.08.2022 12:00

Pozdrowienia dla buźki. Największy sprzedawczyk w całej firmie. Radzę uważać na tego maślaka.
    E60-tka

08.11.2022 23:54

A ty nadal na zasiłku ze tu wypisujesz?
    Ktos

15.11.2022 22:29

Przyjdź i zobacz jak jest w tym zoo. Jak nie dostosujesz się do tego (usunięte przez administratora)to sama odejdziesz.
    luzak

26.10.2022 11:19

WITAM WSZYSTKICH!!! JAK WYGLĄDA PRACA W DZIALE KONTROLI JAKOŚCI I JAKIE PIENIĄDZE ZA PRACĘ DLA KONTROLERA JAKOŚCI FIRMA OFERUJE ,POZDRAWIAM
    luzak

15.11.2022 11:35

PO PROSTU SZUKAM CIEKAWEJ PRACY,A JEŚLI CHODZI O DOŚWIADCZENIE TO JE POSIADAM(METALURGIA)

25.10.2022 10:26

Jakie narzędzia pracy zapewnia Opak Met? Można liczyć na telefon? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?
    @@@

13.11.2022 11:57

Telefon, limuzynę z szoferem i kartę służbową na,, drobne'' wydatki.
    Nowu

23.06.2022 19:53

Witam jak z premiami do podstawy ?
    Nowu

02.08.2022 20:03

zależy na jakim dziale, i wszystko co zrobisz musisz wbijać w komputer. i podstawe masz niską, bez premii to cienka wyplata.
    Ofertujacy

30.08.2022 07:38

W Technologi w ofertach jest podobno luzik.
    STX ST MC

14.08.2022 09:05

Cześć, pracowałem jakiś czas w tej firmie. warunki zatrudnienia są w porządku, Umowa o prace, Badania lekarskie, szkolenia BHP czyli wszystko tak jak być powinno. Lecz ludzie którzy zarządzają tzw. brygadziści, kierownicy czy technolodzy mają za przeproszeniem piórko w (usunięte przez administratora). nie obrażając tu wszystkich bo są także w śród nich ludzie bardzo pomocni i sympatyczni np. pan Dominik L. Lecz i tak cały dzień obrzydzi każdemu pan Krzysztof B. który jest arogancki, chamski, niekulturalny, i powinien się zająć zbieraniem pomidorów a nie zarządzaniem i przydzielaniem pracy pracownikom. Chodź i tak pewnie pomidory miały by go dość. Co do atmosfery to jest ona straszna pod groźbą mandatu czy reklamacji co wiąże się oczywiście z potrąceniami z wypłat, a co tygodniowe spotkania z przełożonymi i kierownikami są niczym innym jak wytykaniem co robimy źle i jacy to źli jesteśmy, pochwał brak. To się nazywa motywacja do pracy w stylu Opak Metu. Pozdrawiam i szczerze odradzam lepiej Iść do pracy na stacje benzynową. pieniądze takie same lecz zdrowia mniej stracimy.
    Opakmetowicz

17.08.2022 23:40

Zagadzam się, Pan B sprawia że chęci do pracy znikają. Jest to osoba dokładnie jak wyżej napisane, wywyższa się i rozkazuje nowym niczego nie wiedzącym pracownikom. Nowy zrobi to co on powie bo jest nowy. Nie chcę obgadywać ale przyjemniej by się zrobiło bez niego, bo osoba pracująca już kupe lat ma ochote odejść przez ów osobe.
    STX ST MC

23.08.2022 17:03

Czy on bedzie czy nie to już nie od nas zależy, ale zęby to by mógł umyć bo jest to kolejnym powodem do odejścia z firmy świeżych i nieświeżych pracowników.

15.06.2022 22:03

To do wasz jakaś "dziewczynka" po kursie z psychologii w wyższej szkole tańca i podskakiwania z filiom w Koziej Wólce szuka spawalnika?
    Prawda boli

16.06.2022 10:48

Tak.musza używać hrów juz nikt nie chce w tym kiblu działać buhahaha.bardzo dobrze niech bankrutują

Oferty pracy - OPAKMET Spółka z o.o.

Osoba do prac pomocniczych na lakierni (l.proszkowa lub l.mokra)

39 - 46 PLN / h

Osoba do prac lakierniczych - pojazdy szynowe (lakiernia natryskowa )

39 - 46 PLN / h

Osoba obsługująca maszyny CNC z możliwością przyuczenia

33 - 46 PLN / h

Osoba obsługująca krawędziarki CNC

Osoba wykonująca prace szlifierskie

34 - 36 PLN / h

Osoba wykonująca prace spawalnicze TIG stal nierdzewna i aluminium

47 - 57 PLN / h

Slawk242

16.05.2022 12:45

Witam. Opakmet poszukuje kandydata na technologa. Ktoś pracował na tym stanowisku wie jak to wszystko w tym dziale wygląda. Wypłata jest taka jaka sie ustala!? Pozdro
    Slawk242

16.05.2022 14:49

Ok dzięki za info. W takim razie muszę się zastanowić czy składać CV. Nie mogę znalleźć tych starych opinii ale trudno. Fakt ze tyle ile tu komentarzy odnośnie opakmet to dawno nie widziałem, ale co gorsza że praktyczni wszystkie albo neutralne albo negatywne to już daje do myślenia. Szkoda bo teoretycznie kasę dają niezłą ale jak mówisz że robią nawet w technologi ludzi w (usunięte przez administratora) no to lipa. Ktoś jeszcze może się wypowiedzieć na temat działu technologicznego może jakiś aktualny pracownik? Dzięki za odp.
    Wyjaśnienie.

23.05.2022 08:45

Pragnę Pana poinformować, że moja osoba nie jest autorem komentarzy niżej wypisanych i tak: 1. użytkownik Slawk242 w dniu 16.05.2022 12:45 2. użytkownik Slawk242 w dniu 16.05.2022 14:49 3. użytkownik Ania w dniu 15.05.2022 13:37 4. użytkownik Ona w dniu 25.03.2022 19:19 5. użytkownik markos w dniu 11.03.2022 13:55 Moja aktywność w portalu GoWork ogranicza się do przeczytania mniej lub bardziej wiarygodnych opinii i na ich podstawie wyrobienia sobie prywatnego osądu odnośnie warunków pracy, płacy i innych tego typu rzeczy w danej firmie. Teza którą Pan stawia, że to niby ''Ja'' jestem autorem komentarzy a w szczególności nr 1 i 2 jest tezą absurdalną, niedorzeczną i nie mającą swojego odzwierciedlenia w żadnym fakcie. Będąc użytkownikiem Gowork cenię sobie jakość zamieszczanych tutaj opinii. Cenię sobie merytoryczność, spójność a także autentyczność wypowiedzi co w obliczu coraz większej ilości komentarzy które nie mają nic wspólnego z pierwotnym profilem działalności tego portalu jest coraz trudniejsze do weryfikacji. Mając na uwadze odpowiedzialność karną oświadczam, że stronię od pisania komentarzy w domenach publicznych których celem jest zniesławienie, pomówienie oraz przedstawienie fałszywego obrazu danej sprawy. Opakmet Sp. z o.o. sp. k. jako przedsiębiorca ma prawo do dochodzenia swoich praw wobec oszczerstw pojawiających się w przestrzeni publicznej a właściciel/administrator portalu na wniosek odpowiednich organów państwowych jest obowiązany do wydania chociażby numer IP komputera z którego został wysłany nieodpowiedni komentarz. Zwracam uwagę na fakt, że możliwość pisania komentarzy tutaj jest w żaden sposób ograniczona chociażby przez fakt posiadania konta użytkownika, które znacząco ukróciło by pisanie pomyj tudzież prowokowania innych użytkowników czy wylewania hejtu.. Na dzień dzisiejszy sprawa wygląda tak, że możliwość pisania komentarzy tutaj jest nieograniczona i może robić to każdy kto ma dostęp do internetu w dowolnym miejscu świata. Podsumowując z ww. komentarzami nie mam nic wspólnego i proszę nie przypisywać mojej osobie ich autorstwa. Będąc przekonanym o słuszności mojego wyjaśnienia, jestem gotów udostępnić numer IP komputera w celu porównania go z numerem IP prawdziwych autorów komentarzy. Na samym końcu życzę wszystkim pracownikom Opakmetu lżejszej pracy, lepszych zarobków, corocznego karpiowego i więcej uśmiechu. Pozdrawiam serdecznie.
    Kneck

07.01.2022 00:20

Kiedyś byłem na chorobowym 3/4 danego miesiąca i co jest najciekawsze dostałem o 200 zł więcej wypłaty niż jak pracowałem cały miesiąc. Moje wnioski są takie,że im więcej zarobisz tym więcej jakoś mogą od tego uciąć:DSkoro chorobowe to 80 procent to powinien mieć mniej a tu taka niespodzianka.Jednak jak tu musi być na opak:D
    Ania

15.05.2022 13:37

To prawda
    Adii66

13.01.2021 07:41

Czasy pandemii są ciężkie dla wszystkich ale frima, która Cię zatrudnia MUSI trzymać się nadal obowiązujących przepisów. Niestety ta frima nie dba całkowicie o pracownika!!! Nie zapewnia odpowiedniej odzieży po czym każe przez wiele godzin pracować w zimę na dworze bez odzieży ochronnej. Dodatkowo nie obchodzi ich kradzież na terenie zakładu !!! Brak odpowiedzialnosci za pracownika każą robić nadgodziny kosztem zdrowia! Brak słów (usunięte przez administratora) moim zdaniem powinny się tym zająć odpowiednie instytucje.
    Xyz

08.03.2022 18:56

Cała prawda
    Gururu

12.05.2022 19:55

Jak najdalej od tego (usunięte przez administratora) Najgorszy zakład w mieście zero szacunku do pracownika. Zdecydowanie nie polecam nikomu.
    Staszek

28.03.2022 13:26

Wie ktoś jak jest z parkingiem pod firmą? Bez problemu da się zaparkować dla kandydata czy trzeba szukać czegoś w okolicy?
    Dudu

01.04.2022 19:06

Pytaj..

13.04.2022 06:15

Wkoncu dyrektor zrobił porządek z tymi tabliczkami i miejscami parkingowym to był śmiech dziewczyny po roku czasu robią a one miejsca parkingowe zarezerwowane to była żenada już nie długo to za portiernię by zarezerwowali
    maxim

16.02.2022 11:26

Witam. Czy jest tu możliwość dostania się na staż?
    maxim

21.03.2022 14:33

No i dziękuję
    Ona

25.03.2022 19:19

Oprocz tego że każdy kierownik (usunięte przez administratora) A w szczególności Pan A ????

08.06.2021 10:45

Witam forumowiczów.Na olx pojawiło się nowe ogłoszenie na montera.Może ktoś powiedzieć coś na temat pracy na tym stanowisku?W ogłoszeniu piszą o samych superlatywach:)
    mini

25.03.2022 11:27

pracują tu też kobiety? ktoś już pytał to tutaj zapytam lepiej
    Dudu

25.03.2022 18:45

Tak
    dementi

03.03.2022 12:04

Czy w firmie mogę liczyć na stołówkę, w której jedzenie jest w sensownych cenach?
    Zbilansowana stołówka

23.03.2022 15:29

Tak bardzo zbilansowane i dietetyczne; smród z kibla i karaluchy.tebnormalne i ludzkie.
    ambaras

24.03.2022 14:45

Do której z powyższych kategorii należysz ty? ;)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OPAKMET Spółka z o.o.?

10.03.2022 20:24

Pojawiło się na stronach urzędu pracy mnóstwo ofert pracy. Niestety oferta tylko Ukraińców. Można powoli zacząć rozglądać się za nową pracą. Tańszy (usunięte przez administratora) ze wschodu niż Polak z ambicjami który chce godnie żyć i zarabiać.
    markos

11.03.2022 13:55

Takie komentarze w obecnej sytuacji na wschodzie są nie na miejscu.
    ...

14.03.2022 13:27

to masz argument chłopie rzeczywiście. takie teksty brzmią jakby ktoś specjalnie chciał coś takiego napisać, słyszy sie w tv jakie to teraz prowokacje robią byleby tylko właśnie skłócić i po co to? jaki to ma cel? i nie obchodzi mnie co pod tym napiszesz bo sobie wystawiasz świadectwo nie mi.
    Operator frezarek

12.03.2022 01:28

Jestem zupełnie z innego województwa... za jakiś czas będę się przeprowadzał do Inowrocławia ... Mam jakieś 10 lat stażu na CNC .. Głównie Siemens i HH .. Mam kilka pytań odnośnie obrabiarek i nie tylko bo na stronce firmy nic konkretnego nie piszą... Są jakieś frezarki? Na jakim oprogramowaniu pracujecie? Jak wygląda robota w tym zakładzie? Operator to zwykły guzikowy,czy jak ta małpa? Firma ma dość ciekawe opinie... Może ktoś coś poleci w tym INOWROCŁAWIU, lub w okolicach bo na necie ciężko znaleźć coś...

12.03.2022 13:10

Będziesz guzikową małpa za wszystko odpowiedzialna.stare wyjadacze zwala na Ciebie winę za wszystko i sam zrezygnujesz.mozesz iść na przeczekanie ale szkoda życia.ta firmą to dni dna tam się nie szanuje nikogo i niczego.pierwszy miesiąc będą Ci słodzic i wyciągać Pomysly,które trafią dzień m trafem do realizacji przez inne osoby ale będzie już za późno bo już się polapiesz w tym o czym pisze.potem zamienisz się w nic nieznaczące (usunięte przez administratora). jak się będziesz stawiał to będzie gorzej i na twoje miejsce będą już innego szukać.tak robią z wszystkimi a pan ołner o tym wie i udaje jasełka.wzywa Cię na rozmowy i pyta czemu słyszy wszędzie że tak dobrze zacząłeś i się wypaliłem.myslisz wtedy że może faktycznie czegoś nie zrobiłeś i wpadasz w paranoję a oni śmieją się i patrzą jak się wiesz i czy już się zuzyles.tak ta firmą funkcjonuje.po tylu latach istnienia byliby europejskim potentatem ale ze kultywują to o czym pisze nigdy nie będą dalej niż na progu przetrwania.to przykład wsadzenia kwatratowego koła z ameba jako sterownik do promu kosmicznego szkoda życia na cofanie się do układów między ludzkich z czasów wąchania sobie (usunięte przez administratora)
    Super nowość

02.02.2022 17:34

Chamstwo w chamstwie. Oddawanie krwi więcej niż raz w roku dyskwalifikuje karpiowe ? Ludzie, krwią się ratuje ludzkie życia. Ktoś będzie mniej oddawał krew żeby dostać kasę a tak ktoś może bez tej krwi nie przetrwać. MASAKRA, wstydu nie macie !
    Kita

02.02.2022 23:19

Już brakuje ludzi na laserach czy frezarkach dziwi mnie to że nie widzą ze wydając dobre roboty do kooperacji a zostawiając samą lipę gdzie nie mozna sie wyrobić tracą pracowników ale z kooperantami ktoś ma jakieś układziki
    OMG

04.03.2022 22:19

Najlepsze jest to, ze już wiedza kim jesteś … a mimo to dostałeś premie …No już , już … wylej swoje żale , ze saldo na koncie za małe …
    pomocnik

02.02.2022 09:50

Na pomocnika lakiernika przyjmują bez doświadczenia?
    lakiernik

28.02.2022 13:48

Ty masz jakiś kompleks niższości, czy co?
    lakiernik

28.02.2022 13:49

Wizytówkę sobie świetną robisz, nie ma co. Ale cóż, to świadczy już tylko o tobie.
    Misiek

19.02.2022 18:31

Mam pytanie. Co z pracą na magazynie? Jaka atmosfera i zarobki?
    pakość

22.02.2022 20:48

ukraincy żądzą
    smoki

24.02.2022 11:45

a w tej bajce były smoki ciekawe jak hahaha
    Kassela

09.11.2021 11:08

Wiem, że każdy ma jakieś swoje priorytety, ale dla mnie np. bardzo liczą się godziny pracy. Kiedyś jak jeszcze pracowałam po 12h wytrzymywałam, ale teraz w zyciu bym tak nie pracowała, tutaj mam albo 7-15 albo 8-16 i to są dla mnie świetne godziny, bo wracam do domu i jeszcze mam czas, żeby sobie poogarnywać i odpocząć. Wole chodzić codziennie a krócej niż co drugi dzień, ale na dwunastki.
    Coconut

11.02.2022 09:28

Jak tak bardzo musisz wiedzieć, to sobie zadzwoń.
    nilso

14.02.2022 12:33

Skoro @Gar napisał wcześniej, że można przyjśc na później np na 10 to chyba mniej więcej pozwala stwierdzic jakie są godziny pracy, a jak chcesz konkretnie to faktycznie tam zadzwon, bo tu sie możesz niedoczekac odp

Kontakt - OPAKMET Spółka z o.o.

Marcinkowskiego 110 88-100 Inowrocław

Branża główna: Wyroby metalowe
    mim

03.02.2022 15:07

Na technika spawalnika to tak koniecznie wymagane jest wyższe wykształcenie. Średnie plus doświadczenie im nie wystarczy?
    Wieprzowina

04.02.2022 00:40

Nie wystarczy bo jak masz wyższe to nie masz tyle doświadczenia i wtedy pan wielki pseudo spawalnik od karguli będzie mógł po Tobie jechać.dtary nawet nie wiesz ilu tu było fachowców i odpuścili bo z rodzinka prezesowej nie wygrasz.uviekaj i nie pytaj .ta firmą to jeden wielki (usunięte przez administratora)
    Castelgandolfo

25.01.2022 08:53

Może byście mydło uzupełnili na umywalni? Chyba że zwykła woda ma wytarczyć robaczkom do umycia się po pracy.
    Teo

31.01.2022 14:15

Przykro mi, że ich nie masz. Forum jest o opakmecie, zgadza się, ale nadal nie wiem co chcesz tym wpisem zyskać, bo prawdopodobnie nie trafi nawet do grupy docelowej. Chyba, że chciałeś sobie tak o napisać, nie oczekując efektu, to nie wnikam.
    Teo

31.01.2022 14:16

O, właśnie.
    Pantera

08.11.2021 14:21

Cześć wszystkim, pracuję w tym zakładzie już chwilę i co prawda przyznam, że nie zawsze jest kolorowo i wesoło, pracy sporo itd. ale to co się tutaj dzieje na forum to już trochę przesada. Przede wszystkim stabilność jest dla mnie w moim wieku ważna, nie muszę się martwić, że nie będzie zaraz na chleb. Wcześniej pracowałem na zleceniówce, teraz mam umowę o pracę, mogę liczyć na L4 i inne rzeczy. Minusy są przyznawane to fakt, też mi się oberwało raz, ale plusy przecież też są i z tego co pamiętam są więcej warte niż minusy. Nie widziałem, żeby ktokolwiek to powiedział. Łatwo na coś narzekać ale też czasami trzeba docenić więc postanowiłem to zrobić. I ludzi też, pracuję ze spoko osobami. Chyba tyle ode mnie, miłego popołudnia.
    żenuła

11.01.2022 13:46

zapodaj jakiś namiar na ten hit co po necie krąży bo nie widziałem albo napisz co wpisać
    Lolek

30.01.2022 21:41

Bo to stek bzdur.
    Masa

28.01.2022 18:34

Firma rozwija się prężnie jak mięśnie po sterydach.Ucinane wypłaty to tylko skutki uboczne!

28.04.2021 14:00

Cześć mam pytanie o pracę w magazynie jest ogłoszenie na brygadzistę w dziale pakowania.Jaka atmosfera? Warto aplikować?
    ?

12.01.2022 11:57

no a jak myślisz?
    Ehh

24.01.2022 11:50

Umiesz czytać ze zrozumieniem to przeczytaj jeszcze raz co wyżej napisali... zaczynam wątpić.
    Wolny

21.01.2022 00:24

Co tam na magazynie słychać?
    ee

21.01.2022 10:10

a co ma być niby słychać konkretnie?
    Szpak

20.01.2022 20:31

Pytam się babci jak było za czasów (usunięte przez administratora) a ona do mnie, pracujesz w opakmecie to już co nieco wiesz... Niech ktoś mi powie,że starsi ludzie nie mają poczucia humoru:)
    Pioter

20.01.2022 19:46

A który to kieras poszedł do Busterka robić porządki?
    adam

21.04.2021 12:10

hej, jak zarobki w "biurach" i atmosfera?
    Gloria

19.01.2022 08:56

to ktoś pracuje w biurze może? jakie tam stanowiska? jest coś dla osób bez doświadczenia?
    Onotono

20.01.2022 12:56

A jakie stanowisko masz na myśli?
    where are the opinion?

12.01.2022 17:25

gdzie się podziały ostatnie opinie gdzie ludzie pisali prawdę o tym co się dzieje w firmie i dlaczego od razu ocena skoczyła w górę?
    opinions*

13.01.2022 13:19

pewnie spadły z rowerka za łamanie regulaminu ja w mojej nie złamałem, a też mi admini usunęli, takie życie jak się pisze na jakimś portalu, to trzeba się dostosować do jego zasad (co zresztą się zaznacza przy dodawaniu każdego komentarza)
    zolw

18.01.2022 10:23

i co więcej kazdy se regulamin może przeczytać tylko się nikomu nie chce a do pretensji to pierwsi
    polomarket

17.01.2022 21:39

nie giną wam euro palety? stany magazynowe okay?
    Kogol

25.10.2021 11:15

dla mnie firma spelniła moje oczekiwania i nie będę mówić, że jest inaczej. w zasadzie wszytskie aspekty pracy są na plus, czasem są gorsze dni albo można sie z kimś posprzeczac, no ale to jak w życiu. mam umowe o prace, czuje sie pewnie i to jest teraz dla mnie ważne
    Odpowiedź

14.01.2022 11:51

magazyn najczęściej I zmiana, czasami się różnią te godziny
    gargamel

17.01.2022 10:04

ale to zależy od dostawy czy w tygodniu one się różnią ale to jest stałe?
    Rolek

10.01.2022 20:11

Prosty ze mnie człowiek.Może nie za mądry,ale.Co tyle ludzie gadają na firmie,żeby walczyć z hejtem na gowork to nie lepiej przestać (usunięte przez administratora) ludzi,żeby nikt nie musiał w ramach frustracji siadać to tego pisania.Wydaje mi się,że problem można załatwić na samym początku jego powstawania.

08.01.2022 00:09

Mściciel

08.01.2022 01:25

Ta firma powinna być dawno zamknięta. A z tym, że trzeba prosić się o swoje pieniądze to jest prawda.
    Marko

08.01.2022 16:32

ja musialem miesiac sie prosic o to zebym dostal to co mi sie nalezalo a koniec koncow dostalem i tak mniej niz powinienem.......

Zostaw merytoryczną opinię o OPAKMET Spółka z o.o.