• Dlaczego My

• Miechowice
  • Sławęcinek
  • Cieślin
  • Latkowo

3. Opinie o pracodawcach Inowrocław
  5. Opinie o OPAKMET Spółka z o.o.

Opinie o OPAKMET Spółka z o.o. Inowrocław

Nie przegap nowości o OPAKMET Spółka z o.o.!

Bartek

20.03.2021 18:52

Co się wyprawia w tym Opak Met. Była u was oferta pracy dla Technologa - Spawalnika więc postanowiłem aplikować. Odzewu, żadnego nie było więc pomyślałem, że byli lepsi. Minęła chwila (2 może 3 tygodnie), a tu na Linkedin zaczepia mnie jakiś Headhunter i zachęca by wziąć udział w procesie rekrutacji. O co kaman ??
    Bartek

24.03.2021 22:32

Dzięki za info. Będę pamiętał na przyszłość. Puki co już dawno znalazłem nową robotę i nie szukam nowej firmy.
    Monter

26.03.2021 07:14

Dziełem na który aplikował kolega jest dział technologiczny którym też nie zarządza wybitna jednostka. Dlatego taki bałagan.

15.03.2021 15:57

Kolejnego kierownika magazynu szukacie? Brawo właściciele.
    Praca

17.03.2021 07:03

A co z poprzednim ?

19.03.2021 10:16

(usunięte przez administratora) Brud i syf na magazynie to każdy ucieka. (usunięte przez administratora)
    Młody

19.03.2021 08:53

Witam. Mam pytanie do pracujących i byłych pracowników, jak jest atmosfera w tej firmie i zarobki?I jakie jest szefostwo?
    Mati

11.03.2021 21:13

(usunięte przez administratora) , i fatalne podejście do ludzi każdy ponad każdym , niektórzy normalnie starają się robić swoje ale zarządzanie naprawdę na poziomie przedszkola, No (usunięte przez administratora) leci z góry a tam na szczycie no mają ludzie troszkę z głową i tak sobie spada aż trafia na produkcję ???? tak że spoko szefostwo, no prekursorzy podejścia do ludzi tacy życzliwi pomocni wyrozumiali ;D tam się tylko kwit liczy ale nie twój pracowniku
    MB

10.03.2021 17:21

Jaki sa zarobki na krawedziarkach ?Pracownik z kilkuletnim doswiatczeniem!
    Xxxx123

10.03.2021 17:16

Witam! Mam pytanko,jakie sa zarobki na krawedziarkach?

27.02.2021 15:12

Stefan

02.03.2021 17:25

Tak jest pseudo brygadziści łażą z rękoma w kieszeni o niczym nie mają pojęcia a ilu ich teraz jest i na wszystkich nierobów trzeba zarobic
    monter konstrukcji

07.03.2021 22:38

Loksiu to najlepszy człowiek ever bez spiny kontakt i zna się na robicie oraz kontaktach międzyludzkich.Okoń zarządzanie w porządku, ale wiedzy o montażu brak.Jak pigmej to ten mały w okularach, to ma dość poważne zadanie.Przynosi detal rano i kładzie go w określone miejsce a później minimum 5 razy sprawdza,czy tam nadal jest:D

18.02.2021 16:09

Jak wygląda praca na wózku widłowym jakie zarobki ?
    TreleMorele

22.02.2021 16:50

"Chociaż te 3500" hahahhahaha ... żeby 2500 ...
    Klucz

26.02.2021 17:35

Chyba syczuanskich peso

13.02.2021 09:29

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Opak Met?
    Drejk

14.02.2021 00:27

Firma zapewnia wszystko co jest potrzebne na danym stanowisku. Z tym akurat niema problemu.
    Michal

13.01.2021 21:15

Witam, jaka u Was panuje atmosfera w biurze, w dziale technicznym ?
    Audi rs6

19.01.2021 11:26

A jakie były kryteria
    ŻyrafyWchodząDoSzafy

30.01.2021 15:28

(usunięte przez administratora) Wielkie roszady w firmie, nielogiczne przenoszenie pracowników z dnia na dzień na zupełnie inne stanowiska. Brak szacunku do zatrudnionych, atmosfera koszmarna, a to właśnie pracownicy tworzą tą firmę. Zarządzie, wstyd i hańba!

31.12.2020 08:28

Kapitanbomberka.

09.01.2021 10:39

Firma rodzinna atmosfera już nie . Powiem tak jeśli pracownicy nie szanują narzędzi to nie mają czym robić. Za moich czasów to się naprawiało samemu bo serwis czy dział utrzymania ruchu . Nie robili nic a szkolenia były i to dla chetnych. Tylko potem problem bo pracownik produkcji wiedział wiecej jak technolog. Jak nie docenia się ludzi to szuka się nowych . Tam jest nietypowa produkcja co dzień robisz coś innego . Bałagan powstaje bo nie ma czasu by sprzątać tam pracuje się na akord ile zrobisz tyle zapłacą. Tzw. Godziny produkcyjne . Co do braku szacunku wynika to tylko że sobie na to pozwala pracownik . Nie polecam tam pracować.
    Krystian510

13.01.2021 07:45

Bardzo słusznie opisane! Firma powinna się wstydzić i w końcu coś z tym zrobić. Brak słow (usunięte przez administratora) ????
    Koszmarna firma

26.12.2020 16:31

Nikomu nie polecam odbywać stażu w opakmecie. Zakres obowiązków niezgodny z umową, złe traktowanie przez opiekunów, bałagan w dokumentach i nieodpowiednie miejsce pracy. Ciągłe kontrolowanie i przyglądanie się pracy stażysty, a sami od siebie niczego nie dają i niczego nie uczą. Wszystko na zasadzie jak poprosisz, to się może dowiesz. Stażysta jest gorszy od pracownika, taka zasada. Kadry umywają ręce. Radzę omijać szerokim łukiem!
    Zazdrosna

09.12.2020 20:34

Kierownik technologi kiedyś lubił blondynki teraz lubi czarne, a żona ruda. Ma narcyz rozmach.
    Technolog

09.12.2020 20:50

Racja Nie można na to patrzeć

Oferty pracy - OPAKMET Spółka z o.o.

Osoba do prac pomocniczych na lakierni (l.proszkowa lub l.mokra)

39 - 46 PLN / h

Osoba do prac lakierniczych - pojazdy szynowe (lakiernia natryskowa )

39 - 46 PLN / h

Osoba obsługująca maszyny CNC z możliwością przyuczenia

33 - 46 PLN / h

Osoba obsługująca krawędziarki CNC

Osoba wykonująca prace szlifierskie

34 - 36 PLN / h

Osoba wykonująca prace spawalnicze TIG stal nierdzewna i aluminium

47 - 57 PLN / h

27.10.2020 09:39

Interesuje mnie czy pensja w Opak Met składała się z samej podstawy, czy może również z ewentualnych dodatków? Konkretnie jako Pracownik Działu Handlowego, ich ogłoszenie widziałam 25 października na Praca.gov.pl.
    Edzia

29.10.2020 10:20

owszem dodatki są- 10 wskaźników/kpi które co miesiąc muszą sie zgadzać i które raportujesz. Od początku roku w handlowym z 6-7 osób się przewinęło, jakoś tak. Nikt nie spełnia standardów. Do tego dochodzą "przemiłe" koleżanki z działu, które regularnie będa na ciebie donosic kierowniczce.
    Renia

28.11.2020 11:59

Jeśli dla kierowniczki najważniejsze są promocje w Kazar to czego tu oczekiwać? I te miniówki i szpile 12 cm na spotkania z klientami...
    Nowe

27.11.2020 14:55

Praca na magazynie ? Polecacie?

01.11.2020 20:24

Maolat

02.11.2020 22:31

Szkoda zdrowia na pracę w tej firmie. Poniżanie, szukanie błędów, ciężka praca po godzinach a potem dostajesz w (usunięte przez administratora) minusów żeby za dużo pracownik nie zarobił. Nie tylko w kontroli jakości tak jest. Magazyn nie lepszy, brak ludzi do pracy jeden wielki bajzel. Nie można trafić gorzej. Ludzie trzeba się szanować.
    Maolat

02.11.2020 23:01

Niektórzy tej pracy trzymają się jak rak torby. Współczuję. Brak szacunku dla samego siebie. Ile można dawać się poniżać. Życie jest piękne można się rozwijać ale nie tam. Trzeba szukać, być ambitnym a nie siedzieć w tym gównie i się tam urządzać.
    Rambo

27.10.2020 18:58

Witam jakie zarobki jako operator cnc???
    Kuba Guzik

30.10.2020 01:50

Zależy na jakiej maszynie chcesz pracować? Krawędziarka, laser czy frezarka?
    Ketrab

06.09.2020 00:26

Witam. Proste pytanie. Jak zarobki? Konkrety
    gallo

08.09.2020 12:54

Zależy od stanowiska i umiejętności. Na początku kokosów nie będzie ale z czasem jak będziesz dobry to można zrobić.

07.08.2020 12:06

Brak

28.08.2020 16:41

A kto znowu zwolniony z magazynu!??

18.07.2020 10:06

Czy firma Opak Met w całości finansuje szkolenia dla pracowników?
    Nikt

19.07.2020 15:55

Za lojakę jak wszędzie. Długość uzależniona od wartości kursu czy szkolenia. Maks 2 lata

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OPAKMET Spółka z o.o.?

16.06.2020 08:43

Moonnnnnittorringggowy

16.06.2020 10:13

A może sprawdza na kamerach czy ktoś o tej godzinie się nie nudził i nie pisał na komórce wpisu ????
    Kropka

23.06.2020 17:50

No i teraz masz 7 dni na usunięcie tego wpisu bo jak nie to plaga karaluchów cię dojedzie ????
    jo mom dosc

20.06.2020 22:05

Zgłaszasz technologi ze jest brak spoiny to oni mówią żeby zalać klejem albo zamalować bo nie dali tego na dokumentacji, robią wszystko żeby nie dostać minusa. a jak to zgłosisz to jadą na Ciebie z jakimś tematem co miał miejsce miesiąc temu. Panie Dyrektorze my chcemy pracować a nie martwić się o rzeczy typu np, czy jestem na tyle ogolony żeby nie porysować produktu. Firma zmierza w bardzo dobrym kierunku ale z kilkoma osobami nie da się współpracować np. SAM WIESZ KTO. ps a jak zobaczyłam dziurę w stole to nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać.
    Rec

23.06.2020 01:26

Chcesz braki w dokumentacji zgłaszać dyrektorowi jak on sam nie wie jak na rysunku oznaczona jest spoina ....ha ha dobre kolejny amator na stanowisku ....takie rzeczy tylko u nas.
    Spawacz

17.06.2020 19:36

Witamy Opakmeciarzy. Wyjaśni mi ktoś naliczana jest wypłata? Jeśli nie wyrobiłem godzin, co często na moim dziale jest niemożliwe. Jak wyliczane jest wtedy wynagrodzenie??
    Franky

18.06.2020 11:55

Będziesz miał (usunięte przez administratora)wypłatę.Ile godzin Ci brakuje?

16.06.2020 15:57

Krawędziok

16.06.2020 17:03

Ale nie wszyscy się zwalniają przecież zawsze ktoś odchodzi a ktoś przychodzi.
    Biurowy

06.06.2020 21:59

Nie zaglądałem tu już z 5 lat za mnie kierownik Remik i Wolski na produkcji doprowadzali do totalnego chaosu a przy tym traktowali ludzi jak idiotów trzeci muszkieter to kierownik magazynu Pawełek co karierę robił na kablowaniu ale to już przeszłość nigdzie póżniej nie spotkałem się z takimi (usunięte przez administratora)jak te mandaty.Dziś spotkałem znajomego i już te ww .osobniki nie pracują mi powiedział to może wasz zakład w końcu znormalnieje bo w Inie jest spalony.
    Biurowy

11.06.2020 10:27

To ten steryd Pawcio co piszesz że jest generalnym to ten sam co kiedyś był kierownikiem magazynu?To już nic nie rozumiem bo tamten był niedoszłym politologiem i na niczym się nie znał od rysunku tech.począwszy.Czyżby to było możliwe że zrobił kariere na kablowaniu ? Chyba że to inny Pawcio?
    Obiektywnie mówiąc

11.06.2020 14:45

Niestety tak się stało,jak widać na poniżaniu ludzi i braniu koksów można zajść całkiem daleko.Ogólnie dużej różnicy nie ma aktualnie na kadrze rządzącej firmą.Pawcio i Rafcio są po tych samych pieniądzach a lepiej brzmiało by ,,po tych samych sterydach’’ jak to ostatnio kierownik magazynu stwierdził.Ten pierwszy rzucał głośnikami pracowników na malarni a ten drugi zaś wieżą pracowników na spawali.Czyli rozwiązywanie problemów(jak nie trafiająca w gust muzyka pracowników jest aż tak wielkim powodem do furii)dokładnie na tym samym poziomie.Jenak Pawcio o wiele lepiej wypadał na kierownika,bo chociaż umiał poprawnie się wypowiadać i prowadzić zebrania.A aktualny kieras ma z tym raczej problemy,czsami zachowuje się i mówi jakby prosto co wrócił z getta albo slamsów.

22.05.2020 12:07

abb

05.06.2020 10:02

sie może znasz na patrzeniu w kamerę i przeszkadzaniu ludziom w pracy jak chciałeś pokazać jak dobrze nitować to zepsułeś nitownice i musiała jechać na serwis wielki mi technolog
    montaż1

05.06.2020 20:02

Na klejeniu także marnie się zna skrytykował uszczelnienie skrzyni a jak chciał pokazać jak to się robi dobrze robi to wyszła mu spoina kleju jakby ptak na to narobił.pracuje krutko ale co koledzy opowiadali o nim to sam się przekonałem

Kontakt - OPAKMET Spółka z o.o.

Marcinkowskiego 110 88-100 Inowrocław

Branża główna: Wyroby metalowe
    LujOgluszacz

03.06.2020 12:01

I jak tam "ciecia" za maj? Cos wiadomo czy juz normalnie?
    FrankSinatra

03.06.2020 12:44

Wszystko wskazuje na to,że tak.Chodź oficjalnego zebrania nie było,ale firma lubi zaskakiwać.Jak dojdą przelewy to mogą być rzucane różne dziwne słowa-w sumie jak zawsze.Najpierw zwolnijmy dużo pracowników.Minął zaledwie misiąc a oni już chodzą i oprawadzają nowych ludzi.(usunięte przez administratora)
    Pracuje trzy lata

29.05.2020 23:21

Nowy kolego jak najbardziej spróbuj,jak się nie spodoba to nic ale chociaż sam zobaczysz jak tu jest.Prawda ogólna,w pracy jak w pracy.jedno polecam z czystym serduchem,współpracownicy na prawdę w porządku.kadra jak kadra.Czasami w porządku,innym razem quta-fiony.roznie jest.Jednak fakt jest taki,że wszystko co jest pisane na forum na prawdę się tu dzieje!Ale zobaczcie na to z innej strony.skoro nie zadowolone osoby piszą jak jest co jest nazywane masowym hejtem to dlaczego zadowolone osoby nie siadają dumnie przed komputerem i nie chwalą sobie dobrej pracy co nie?mi się pracuje ogólnie dobrze,jednak przez te dziwnie akcje tutaj nie mogę powiedzieć super firma szef nas kocha i chce mieć wspolne zdjęcia z każdym pracownikiem.kochaja cyferki i przemiał pracy.My oczekujemy zapłaty za wykonana prace i miła atmosferę.
    Opakmetowiańczykiewicz

29.05.2020 22:04

Pewnie że tak. Piszę teraz do Ciebie i wszystkich, którzy to przeczytają aby się zastanowili nad sobą i spojrzeli w lustro. A widziałeś kiedyś żeby na jakimkolwiek forum były komentarze bez bóu doopy? Trzeba robić swoje a nie szukać powodów do narzekania. Firma płaci na czas, praca jest więc czego oczekiwać więcej? Jeżeli będziesz pracować a nie wiecznie wymagać to na pewno zostaniesz zauważony i doceniony. A jeżeli się zastanawiasz i chcesz zasięgnąć tu opinii to znaczy że sam nie wiesz czego chcesz i lepiej daruj sobie i firmie czas bo najpierw trzeba było zapytać jeżeli tak bardzo musisz polegać na zdaniu innych zanim wyrobisz własne a potem składać papiery. Tego typu fora mają niewiele już wspólnego z informaciami o firmie. Służą bardziej do wylewania żalu wśród ludzi, którzy nie potrafią wprost powiedzieć sobie co ich boli. Stawka? Jak w każdej firmie - zależy od umiejętności i zaangażowania. Jeżeli ktoś jest fachura i robi swoje to zarabia i jest zadowolony i nie ma potrzeby wchodzić tu i pisać że zarabia nic albo jeszcze mniej Atmosfera? Jak w każdej firmie taka jaką tworzysz sam w otoczrniu. Jeżeli będziesz chciał widzieć złą to zobaczysz. Jeżeli masz to w doopie bo wiesz ze to nie twój problem tylko innych to będziesz robić swoje poza tym . W każdej firmie i tak samo w życiu zła atmosferę tworzą ludzie niezadowoleni z siebie. Możesz tym żyć albo być poza tym. Powtórzę tu równiesz :jeżeli jesteś zadowolony to po co tu się żalić? W pracy żalić siee sobie nawzajem karmiąc chorą atmosferę i tracąc czas zamiast skupić się na pracy żeby w końcu wyjść do domu i dalej płakać na forum. Z takim nastrojem wrócić następnego dnia do roboty alby kółeczko się zamknęło. A szansa na zmianę rozwój i życie ucieka między palcami bo nie widzisz nic poza tym czym się karmisz- chore wch.. Lepiej zrobić odwrotnie i szukać możliwości w sobie i dobrych stron innych a nie skazywac się na to całe (usunięte przez administratora) Szkolenia, narzędzia, stanowisko pracy? Jeżeli nie będziesz pracować to nie będziesz widział że sprzęt jest i możesz go użyć. Jeżeli nie będziesz pracować to nie będziesz czuł potrzeby żeby poprosić o cos jeżeli jest jakiś brak - to nie jest przedszkole i nie ma tu ludzi na wakatach którzy biegają i pytają czy czegoś może potrzebujesz bo to (usunięte przez administratora) Twoja sprawa jaki masz poziom kultury pracy i nikogo innego. Tak więc najważniejsze - skoro nie masz potrzeb albo je masz i nie mówisz że coś potrzeba a z tego powodu wykonujesz swoją pracę z niechęcią lub niewłaściwie to poprostu taki jesteś i tego chcesz - niestety ale człowiek sam siebie potrafi oszukiwać i tłumaczyć ale ktoś kto stoi z boku widzi to od razu. Kierownicy i reszta kadry? Jak w każdej firmie - to ludzie jak każdy. Mogą pomóc albo postawić do pionu. Mogą popełniać błędy jak każdy albo podejmować decyzje których nie rozumiemy ale taka ich robota więc po kiego oceniać ich? Kadra zarządzająca to nie kolega albo mamusia której można płakać w rękaw. To oni odpowiadają za to żeby była robota i mają na głowie wszystko czego inni nawet nie widzą. Niestety zamiast zająć się sobą to lepiej wytykać błedy innym bo to doskonałe wycisza nasze własne demony. Koledzy z działów naskakuną na siebie na forum zamiast sobie wyjaśnić wprost albo poprostu dać sobie w pysk jak faceci i zapomnieć o sprawie. Pracownicy - mam tu na myśli wszystkich nie tylko produkcyjnych- obraźliwie piszą o kadrze i kierownikach zamiast pokazać że mają poczucie własnej wartości i odwagę porozmawiać na stronie. Komu to ma pomagać? Opisywane na forum są np toalety które są dewastowane przez samych pracowników pokazując tym samym brak szacunku dla siebie i kolegów. Nie widziałem żeby kierownicy czy dyrektor codziennie zakradali się do kibla czy stołwki, żeby zrobić rozpierdooche z tym co wspólne. Kiedyś ludzie zapiera... całymi dniami za michę ryżu bez BHP, w (usunięte przez administratora) i bez nadziei na zmiany ale byli szczęśliwsi. Teraz jest dużo moiwosci ale po co z tego korzystać.. Ludzie pomyślcie o tym chociaż raz - nikogo tu nie bronię. Nikogo nie wskazuje palcem. Poprostu zastanówcie się czasem czy przypadkiem coś w tym jest. @spróbować czy nie? albo idź na rozmowę i rób co potrafisz albo odpuść bo będziesz za jakiś czas kolejną wieczorową duszą towarzystwa tu na forum narzekając na to co sam nie potrafisz zmienić w sobie i otoczeniu. Tak czy inaczej gdzie nie pójdziesz zawsze będziesz miał wybór: pracować i się rozwijać albo odpuścić i szukać wiecznie wymówek przed lustrem. Jak se pościelisz tak się wyśpisz...
    Spróbować czy nie?

29.05.2020 19:32

Witam serdecznie załogę OpakMet.Złożyłem CV,oddzwonili.Mam przyjść na rozmowę.Właśnie przewertowałem komentarze i się trochę obawiam.Czy ktoś jest w ogóle ktoś coś w stanie o tej firmie dobrego powiedzieć?:)
    Kamień

26.05.2020 16:23

No no komentarze zgodne z prawdą znikają cenzura jak się patrzy.W końcu mamy na zakładzie już Ojca Dyrektora Zordona Arymistrza Ciastusia.TOY STORY jak pomalowane.Uwaga na REX-a.Niby cały czas patrzy w telefon ale skutecznie zbiera informacjce dla Zordona Ciasteczka.
    Nożyce

27.05.2020 20:03

Co to za rex?
    Kamień

27.05.2020 21:47

Aktualny kierownik produkcji.
    HCV

27.05.2020 16:14

ktoś coś o obcięciu wypłaty w tym miesiącu???będzie spoko czy znowu zabiorą i trzeba będzie żreć styropian od wypłaty do wypłaty
    Arcymag

27.05.2020 19:31

W tym miesiącu znowu mają nam bezpodstawnie zabierac
    PoprawSię

19.05.2020 00:42

Pilnie apelujemy do jednego z technologów ( nie chcemy wymieniać kogo, liczymy jedynie na poprawę zachowana ) o polepszenie swojej higieny osobistej oraz zaprzestania puszczania gazów na hali produkcyjnej. Człowieku, zmiana koszulki raz na tydzień to za mało. Okrutny zapach potu. Pomyśl, jak można przyjemnie pracować podczas gdy ten zapach wywołuje emocje skrajnie skrajne. I teraz to najgorsze. Jednorazowe spierdzenie... no okay, każdemu może się zdarzyć ale żeby tak regularnie (usunięte przez administratora) przy wdrożeniach pół metra od pracowników a później palić głupa, że nie wiadomo skąd ten zabójczy smród się wziął. Masakra, brak jakichkolwiek barier świństwa.

07.05.2020 09:14

16.05.2020 07:55

Pracuje niedługo i jak czytam wasze wpisy to już wiem co to hejt. Pracowałem w kilku firmach i tylko tu płacą to co ustalone, kasa na czas bez opóźnień, wszystko na legalu, robota zaplanowana A to ze trzeba pracować? To chyba normalne. Wszystkim malkontentom proponuje spróbować gdzie indziej, może będzie jak w tym jednym wpisie ze dopiero docenicie to co macie
    Kontroller

18.05.2020 19:11

Też tak miałem na początku. To tylko kwestia czasu...
    Ex

12.05.2020 18:53

Ogłoszenia do Działu Zapewnienia Jakości nadal są. Czy zaszły jakieś pozytywne zmiany czy nadal najważniejszy jest obrót i wysyłki?
    Qp

15.05.2020 01:40

Spokojnie, nic się nie zmieniło
    Zxy

16.05.2020 08:32

A ty nie żyjesz z tego ze firma sprzedaje towar który wyprodukuje? Załóż firmę i też będziesz żył jak twój pracodawca
    zainteresowany

15.05.2020 05:41

Firma wszystkich karze co maja dzieci niestety w przyszłości firma nie wiem skąd będzie brała ludzi i trzeba się zastanowić jakimi rodzicami jest szefostwo i współczuć tylko im dzieciom takich rodziców.
    Generał Anders

10.05.2020 13:37

Nowy kierowniczek na spawalni się wygadał,obrót na takim poziomie jak zawsze.Czyli co kłamstwo z żywe oczy jak zawsze.Wkręcili nam starty i jak się policzy co każdemu zabrali razy pracownicy to mamy tutaj kochani drodzy minimum 100 tys w kieszeni szefostwa.Starczy na naprawę auta Lidki i jeszcze na grube wakacje napewno.Świetna opcja, tylko kłamstwo jak zawsze szybko wychodzi na jaw a smród zostaje na długo.Przypomne jeszcze jak zrobili nas w wała na karpiowym hehehe wtedy jak obiecali a później wymyślili, jak nie zapłacić przed samym karpiowym tak teraz jak nas oskrobać na tyle kasy pretekstem Covid19.
    Oświecony

10.05.2020 13:54

W opaku to robią chyba sami analfabeci, czy ktoś czytał swoją umowę o prace? Szefo może nam zabrać premie uznaniowa bez tłumaczenia. A zgodnie z umowa która wszyscy podpisaliśmy to dużo dużo więcej niż 5 czy 10%
    Loko

10.05.2020 14:44

Kto jest nowym kierownikiem na spawalni? Michał jest brygadzista jeżeli o niego Ci chodzi
    Łupłupsuperłup

08.05.2020 08:06

Czyzby nasz planista tak zawalil robote,ze spawalnia czarna nie ma co robic,a na czyszczeniu w(usunięte przez administratora)pracy jest? Na dodatek maszyna popsuta,ludzi brak,widzialem ze ludzie ze spawalni teraz tam pracują. Ciekaw jestem co dalej bedzie. Zaklad powinien dac niektórym postojowe,a kierownictwo niech zacznie sluchac pracownikow ktorzy wykonuja prace i wiedza jak ją wykonac. Czasy oczywiscie w hooy eleganckie. Spawanie na czas :D
    michu

09.05.2020 22:02

Co to ma za znaczenie na jakim dziale pracujesz (usunięte przez administratora) Wystarczy to ze jesteś robolem z produkcji który ma wykonywać proste czynności. Gdybys umiał coś więcej nie bylbys tam gdzie jesteś. Dlatego proszę jeszcze raz żebyś skupił się na rzetelnym wykonywaniu swojej prostej pracy a trudniejsze sprawy zostaw mądrzejszym i nie krytykuj czegoś o czym nie masz pojęcia
    Łupłupsuperłup

10.05.2020 01:11

O czyli ktos z mistrzów lub biura sie wypowiada widze. Sadze,ze bez nas "roboli" którzy cos potrafia to by nie bylo nic. A dużo osób w tej firmie ma do tego predyspozycje,zeby usprawnic prace. Nie to co gora ;)
    Anders

07.05.2020 23:00

Wiecie czy w maju też będą potrącenia z pensji ???
    Niewolnik opakmetu

08.05.2020 15:17

Pod koniec miesiąca żeby czasami ludziom chęci do pracy nie uciekły podczas bieżącego miesiąca ;) to jest kpina i poniżenie dla każdego z nas. Szefuncio musi zacząć liczyć się z tym że masowo polecą wypowiedzenia bo jak tu pracować skoro za poprawnie wykonywaną pracę mamy upierdalaną wypłatę...
    michu

09.05.2020 22:05

Przypuszczam ze kierownictwo drży ze strachu przed twoim wypowiedzeniem
    Azzi

08.05.2020 13:43

jest ogłoszenie do działu Sprzedaży. Może się ktoś wypowiedzieć jak tam się pracuje i jakich warunków można się spodziewać?

Zostaw merytoryczną opinię o OPAKMET Spółka z o.o.