Polskie Towarzystwo Pożyczkowe
4 115 6 1

Opinie o Polskie Towarzystwo Pożyczkowe

ja123

Adres tej firmy jest bardzo dziwny??? Radom ma kod Warszawy? jest kolejną dzielnicą??? Co to za firma i gdzie w końcu ma siedzibę??

Grzegorz
@ja123 28.12.2018 11:20

Radom??? Ja mam informację że ta firma ma siedzibe w Warszawie bynajmniej tak mam na umowie napisane. Nigdy nie słyszałem że to Radom.

ja również
@ja123 28.12.2018 11:20

Radom? jaki Radom? Widzisz obok adres.

Maciej

Koniec roku nastroił mnie do "odwiedzin" tej strony. Mam na imię Maciej i jestem byłym pracownikiem. Żeby nie być bardzo anonimowy, to napiszę że z woj. kuj-pom. Widzę, że coś tam się dzieje u Krzysia. Chyba niekoniecznie idzie to w zakładanym kierunku. Nie żeby mi zależało na porażce, ale spodziewałem się upadku. Parafrazując znane przysłowie: "woził wilk razy kilka, powieźli i wilka" ;-) Nie będę pisał o moich przypuszczeniach takiego stanu rzeczy - bo musiałbym pisać o cechach osobowych basiora, ale dziwi mnie, że wplątał w to najbliższych. Taki strateg :-) A straszenie policją, prokuratorem..... To (usunięte przez administratora) najgłośniej krzyczy "łapać złodzieja".

Nic

Witam mam pytanie komu wplacac i czy wogole wplacac np biuro w lublinie i ludzie tam pracujacy?

Jola
@Nic 27.12.2018 20:08

Ja i koleżanka wpłacamy w biurze firmy na ul Świętoduskiej to jest stare biuro i są tam pracownicy a umowa pożyczki jasno określa gdzie płacić . Na miejscu wszystko wyjaśniają.

Michal P.
@Jola 28.12.2018 09:43

JA I KOLEGA slyszelismy ZE JAkis (usunięte przez administratora)w radomiu zostal zrobiony, umowy (usunięte przez administratora) itd. Ltos cos wie? Jtstesmy z radomia i nie wiemy co kest grane. Michal P.

Michal P.
@Nic 27.12.2018 20:08

W radomiu tel. milczy. Firmapodobno po zmianie zarzadu. Cos niby ze w piotrkowie kombinuja... pod nowym adresem

Święta Czas Cudów

Wesołych Świąt i czystego sumienia

Nick

"A po nocy przychodzi dzień, A po burzy spokój..."

anonim

(usunięte przez administratora)

Mariusz Kowal

Witam. O co cjdzi z tym Polskim towarzystwem pozyczkowym? Firma dziala? Przycjodza smsy z oddzialu w Piotrkowie na slowackiego. Jest nadal ta firma?

Nick

Jesteście co najmniej naiwni, policja wzywa klientów i prokuratora ma nadzór nad wyłudzeniami przez KLM i SERWIS a kilka kolejnych spraw jest w trakcie. Dzod w białych rękawiczkach rękami syna policjanta wyłudza pieniądze. Tak dalej lista pokrzywdzonych rośnie. Proponuję pisać na temat rodziny dziodów na na stronie PFP i PTPserwis

Arni
@Nick 06.12.2018 10:25

Witam. O co chodzi z tymi Panami z Piotrkowa?

anonim

(usunięte przez administratora)

ja

nie wiesz że po nazwisku to po pysku(usunięte przez administratora), ja się zastanawiam jak takie cos jak ty może funkcjonować spazmatyczko

Mg
@ja 04.12.2018 09:27

Pech nie zgadlaś, a ja mam dalej zabawę z nieudaczników waszej (usunięte przez administratora) firmy która (usunięte przez administratora). Zrozumcie kto może niech się ewakuuje z tego tonącego statku. Polskie Towarzystwo Pożyczkowe (usunięte przez administratora).. I co mają robić wasi pracownicy dalej wierzyć w bajki (usunięte przez administratora)że jest ok. Ha ha ha

nie uwierzę
@Mg 04.12.2018 22:43

skoro tak twierdzisz to czemu piszesz anonimowo??

Kariera

Po raz kolejny akcja czyszczenia postów śmieciami bez znaczenia z pomysłu grubej redaktorki biuletynu. Żałosne

Kariera

Witam a co to jest to KLM bo trochę wypadłem z obiegu, to już (usunięte przez administratora) razem lodów nie kręcą? Zaskakujące

Nick
@Kariera 29.11.2018 22:34

WEJDŹ NA STRONĘ KLM I POCZYTAJ SOBIE - TO PORTAL INNEGO PODMIOTU... A O DZIOKU POCZYTAJ NA PTP SERWIS

Kariera
@Nick 30.11.2018 22:14

Wcześniej myślałem że polskie towarzystwo pożyczkowe, ptp serwis i pfp to podmioty należące do (usunięte przez administratora)tylko zapisane na słupy, domniemam że(usunięte przez administratora) poszli dalej za (usunięte przez administratora)? A polskie towarzystwo pożyczkowe szuka nowego zespolu

Andrzej

To jest jedno wielkie (usunięte przez administratora).Szkoda ludzi(klientów)Myślę ,że sami się (usunięte przez administratora)

pracownik

(usunięte przez administratora)cała jego banda odczepicie się już od tej firmy, nic was nie łączy z Polskiem Towarzystwem Pożyczkowym. Robicie innym pod górkę pracującym uczciwie i normalnie czego wy nie umiecie, zajmijcie się swoją pracą. Polskie Towarzystwo Pożyczkowe zakończyło z wami czyli firmą PTP Serwis współpracę, więc o to chodzi, skończyło się to co dobre. (usunięte przez administratora) Szkoda na was czasu!!! Nie obrażajcie ludzi i nie straszcie nikogo, co tylko tyle możecie zaoferować ze swojej strony!!! Potraficie obrażać tych co wam potrafią odpowiedzieć i mieć swoje zdanie!!! Dobrze ze zostaliśmy w Polskim Towarzystwie Pożyczkowym, (usunięte przez administratora)- ty potrafisz tylko wykorzystać ludzi. Zastanówcie się co robicie, bo KARMA wraca - a do was wróci napewno.

jo

Niedzielne popołudnie, centrum Lublina. Policyjny patrol, w towarzystwie pracowników socjalnych, pojawia się przed drzwiami jednego z mieszkań. Policjanci słyszą dobiegający z wewnątrz płacz niemowlaka. Nikt jednak nie ot

jo

Odejście od zmiany czasu z zimowego na letni już tej wiosny jest mało prawdopodobne - powiedział w Brukseli szef resortu infrastruktury Andrzej Adamczyk. Jak wyjaśnia RMF FM, prezydencja austriacka zaproponowała kolejny termin. To 1 kwietnia 2021 roku. - Wydaje się że jest on akceptowalny - tak stanowiska innych państw określił minister Adamczyk. Zaznaczył, że przed podjęciem decyzji najważniejsze jest, aby nie doprowadzić do "mozaik czasowej" w Europie. Mówił też, że polski rząd podkreśla też aspekt ekonomiczny ewentualnych zmian.

jo

ntralna część Europy znajduje się w objęciach izobar ułożonych równoleżnikowo - tłumacząc to na język ojczysty linie “leżą” płasko. Wymusza to jednocześnie zachodnią cyrkulację, która da nam temperatury na zachodzie kraju rzędu 10 stopni. Spadnie śnieg Sytuacja baryczna faworyzuje kolejne niże i opady. Zauważyć trzeba, że wschód Polski za parę dni znajdzie się w szponach nieco chłodniejszej masy powietrza. Spodziewany front, który około 5 grudnia wejdzie nad terytorium Polski może przynieść dość znaczące opady śniegu. Tyczy się to przede wszystkim Mazowsza, Warmii oraz Podlasia i Lubelszczyzny. Uwaga, opady mogą być na tyle znaczące, że będą powodować paraliż ruchu komunikacyjnego.

jo

W Krakowie odsłonięto fragmenty muru obronnego pochodzącego z XIV w. Okalał miasto królewskie Kazimierz, które obecnie jest dzielnicą byłej stolicy Polski. Odkrycia dokonano podczas budowy sieci ciepłowniczej.

Ktoś Cwany

PTP to nie jest skrót od Polskie Towarzystwo Pożyczkowe proszę być rozsądnym i dwa razy się zastanowić . Proszę zgłaszać próbę wyłudzenia !!! Polskie Towarzystwo Pożyczkowe jest jedno i ma się dobrze !!! Dalej funkcjonuje i będzie działać . Szanowny kliencie nie daj się oszukać na SMSy typu trzeba wpłacić na konto Alior. Konto Polskiego Towarzystwa Pozyczkowego jest na PEKAO S.A !!!!!!!! Szanowny Kliencie proszę zobaczyć pierwszą stronę umowy ... Co jest napisane i kto udzielił Pożyczki . Bądźmy Rozsądni ! a Próby wyłudzenia proszę zgłaszać .

hej

Kliencie jakiś Ty dobrze poinformowany na Ty jesteś z tym i tym ?? Brawo Ty. Juz nie będę tego komentował bo wiadomo kto to pisze .

Mh
@hej 02.12.2018 08:30

Czemu nie odniesiesz się do pisania umowy drugiej i trzeciej strony. I (usunięte przez administratora)przekaż (usunięte przez administratora)że nikt nikomu nie każe jeździć z drukarką. (usunięte przez administratora) nie ruszę bo pożyczkę (usunięte przez administratora)też dał mi na ulicy w(usunięte przez administratora) ,tylko że kiedyś to te umowy wpisywał czyli uzupełniał przy mnie a teraz jak firm Polskie Towarzystwo Pożyczkowe jest (usunięte przez administratora) to daje czyste kartki i zero kopi dla klienta. Dzięki za radę i zgłoszone na (usunięte przez administratora)

Lublin
@hej 02.12.2018 08:30

Na ty z tobą i na ty z tamtymi

jo
@hej 02.12.2018 08:30

(usunięte przez administratora)z tobą i(usunięte przez administratora) też wszyscy byli pracownicy też są na ty

Lublin

Trochę się tego nauczyć i jest bardzo proste jak drut kolczasty, jest w stanie upadłości. To już koniec polskich pożyczki, upadła firemka

Franciszek
@Lublin 02.12.2018 23:26

Kto z kręgu zła, z ciemniej strony mocy się ochlał i napisał takim bełkotem że nic się nie da zrozumieć? Czyżby za dużo whisky, hmm??? Impreza musiała być gruba!!!

Lublin

(usunięte przez administratora) nie pij tyle bo klienci czują a ty jesteś w robocie. ,,,..,.@@#@############

Ktoś

SMS-y Które są rozsyłane o rzekomej upadłością firmy są nie prawdziwe . Zapraszamy do każdego jednego biura i czy widać żeby ktoś się wybierał z pracowników do domu ? Spokój opanowanie które towarzyszy doradcą to pewność która jest potwierdzona prawdziwa informacją. Każdy Doradca z Biura jest pewny tego że kwestią czasu jest że ten kto za tym stoi pójdzie siedzieć lub zapłaci taka kwotę zadość uczynienia że mu się odechce . Klienci trzymajcie się doradców z biur których znacie których widzicie którzy są na swoich miejscach . Żadnej upadłości nie ma i nie będzie . Polskie Towarzystwo Pożyczkowe funkcjonuje bardzo dobrze. Pozdrawiam

Lublin
@Ktoś 02.12.2018 08:48

A gdzie jest biuro w Lublinie??? Co to ma być że kogoś obcego przysyła to niby Polskie Towarzystwo Pożyczkowe co jest (usunięte przez administratora), a ci (usunięte przez administratora)przychodzą po pieniądze i mówią że są od was, chyba żart my z sąsiadka znsmy swoich doradców a to nie oni przychodzą. I co mamy (usunięte przez administratora) co po domach jeżdżą, zrobiłam zdjęcia tym typom i na Policji zgłosiłem. Ludzie z Lubelszczyzny to nie idioci i wiedzą że Polskie Towarzystwo Pożyczkowe jest w (usunięte przez administratora)

Niki1993

Od kilku dni przychodzą mi smsy ze Polskie Towarzystwo pozyczkowe (usunięte przez administratora). W wiadomości jest link do dokumentów. A jak jest z tym ja prawdę? Jest jakas ich strona, infolinia?

Nick
@Niki1993 30.11.2018 11:05

W moim biurze zdementowano tę informacje. Widziałem również na własne oczy zawiadomienie do Prokuratury o podejrzeniu popełnienia przestępstwa oszustwa polegające na namawianiu wpłaty na inne rachunki pod pretekstem niby upadłości. Ja wierzę że ktoś chce ode mnie wyciągnąć kasę. Ciekawe skąd ma mój numer telefonu i wie ze mam pożyczkę?? Informacje te rozsiewa jakiś PTP Serwis bo sprawdziłem w banku po rachunku. Ja nie udzielałem im zgody na wysyłanie mi tego typu SMS-ów.

hej
@Niki1993 30.11.2018 11:05

Polskie Towarzystwo Pożyczkowe nie upada i nie upadło wręcz przeciwnie , ma się bardzo dobrze. Te smsy to próba wyłudzenia pieniędzy idź z tym na Policję .

Klient oszukany przez mg
@Nick 30.11.2018 22:07

Pitu pitu...

Klient oszukany przez mg
@hej 30.11.2018 22:26

Bajki to dzieciom opowiadają...

hej
@Klient oszukany przez mg 01.12.2018 21:55

Na szczęście klienci nie są aż tacy naiwni i jak znają doradcę bardzo dobrze to nigdy nie uwierzą w jakieś smsy. Kliencie oszukany , współczuję tego że masz aż taki ból du.. bo Polskie Towarzystwo Pożyczkowe ma się bardzo dobrze .

hej

W upadłości to Ty jesteś , musisz być bardzo dobrym klientem jak naklejki trzeba było naklejać. Abyś oddal to co wziąłeś czyli 100 zł.Więc się nie ciesz aż tak bo Polskie Towarzystwo Pożyczkowe ma się bardzo dobrze i tyle ludzie mało inteligentni wierzą w to co jest w smsie . Co do czystych kartek a co ma w terenie z drukarką jezdzić jak Tobie (usunięte przez administratora) sie niechce ruszyc i przyjsc do biura po umowe i wplacic tyle ile trzeba ?Pozdrawiam

hej
@Nick 30.11.2018 22:07

Kwestia czasu az Policja się tym zajmie , wszystko jest Na dobrej drodze proszę o cierpliwość .

Mh
@hej 02.12.2018 08:17

A ilu klientów uwierzyła w te brednie (usunięte przez administratora) To jest chory człowiek, wyślijcie go do lekarza był u mnie w (usunięte przez administratora),trzęsie się z nerw i brednie opowiada , na szczęście zweryfikowałam te kłamstwa (usunięte przez administratora)z biurem(usunięte przez administratora)

Mh

Polskie Towarzystwo Pożyczkowe to (usunięte przez administratora) Ludzie nie wplacsjcie tym ...

Klient oszukany przez mg

Polskie Towarzystwo Pożyczkowe (usunięte przez administratora) niestety a może i dobrze :) będzie spokój z tym oklejsniem drzwi i (usunięte przez administratora) ludzi po nocach przez pseudo windykatora z (usunięte przez administratora)

TO TRZEBA ZROBIĆ

KIEDY SIĘ ZBIERAMY ŻEBY JECHAĆ DO DZIOKA PO SWOJE PENSJE I ZALEGŁE SKŁADKI ZUS?? KOLEŚ JAK NAS ZOBACZY TO SIĘ OBSRA ZE STRACHU. A DZIOK SZUKAJĄ CIĘ RÓWNIEŻ INNE OSOBY : NP PANOWIE KTÓRYM WISISZ SPORĄ KASĘ MYŚLĘ ŻE Z NIMI SIĘ WYBIERZEMY DO CIEBIE !!!!!! KTO ZNA JEGO POPRAWNY ADRES??

Nick
@TO TRZEBA ZROBIĆ 22.11.2018 20:12

Rajec Szlachecki 84A k. Radom - już to kiedyś było ale administrator usuwa, ale jak nie zdążyliście spisać to proszę. Ja zdążyłem.

Nick

Jestem nowym pracownikiem w tej firmie. Nie widziałem nigdzie w dotychczasowym miejscach pracy takiej energii i zaangażowania pracowników. To co budują i w jaki sposób bardzo mi się podoba. Wcześniej czytając fora miałem obawy, ale to co zobaczyłem na własne oczy to było dużym , pozytywnym, zaskoczeniem dla mnie. Polecam pracę w tej firmie.

Józek
@Nick 21.11.2018 19:28

Ale propaganda sukcesu. Dodatkowa premia gwarantowana ????

Nick
@Józek 22.11.2018 15:05

Zapraszam do kontaktu na główny do Centrali i poproś z działem IT, a się przekonasz. Wypraszam sobie tego typu insynuacje.

Haha
@Nick 22.11.2018 22:09

Hahaha

Nick
@Haha 23.11.2018 12:50

Te się śmieje kto si e śmiej ostatni....

klient

W biurze w Radomiu powinna Pani dokonać wpłaty. Absolutnie nie wpłata na konto w alior bank dobrze wszyscy wiemy że ten ktoś kto wysyła nam sms chce wyłudzić pieniądze od nas. I nigdy tych pieniędzy nie przeleje na Pani pożyczkę, ja również jestem klientką i tak mnie ten sms zdenerwoała że zadzwoniłam na ten nr a tam co jakaś skrzynka i usuwane wiadomości są. Byłam na policji zgłosimy próbę wyłudzenia pieniędzy, i wpłaciłam pieniądze w biurze w Radomiu mam pokwitowanie i umowę. Ludzi pomyślcie troszkę Polskie Towarzystwo Pożyczkowe by się tak nie zachowało wysyłając nam w taki sposób wiadomość.

ktoś cwany
@klient 22.11.2018 20:22

Dokładnie !! Jedyna dobra droga aby nie zostać oszukanym.

zonon tajemiczy

Piszcie o firmie SERWIS i PFP na ich stronach, K.D i M.D już nie współpracują WRESZCIE !!!! Przecież z nimi jest tak dobrze.

Martyna

Witam jestem klientka z Radomia , mam dylemat gdzie dokonać spłaty pożyczki??? Dzwonił pan z biura w Radomiu żeby do niego, potem dostałam sms że spłata na konto w alior banku. Wszyscy pracownicy do ktorych miałam kontakt nie posiadają już tych nr telefonu. Prosze o pomoc co sie dzieje i gdzie dokonać wpłaty???

ktoś cwany
@Martyna 19.11.2018 17:30

Witam. A na umowie ma Pani jak napisane ? na pierwszej str: .. Polskie Towarzystwo Pożyczkowe . Ten Pan z Radomia pod jakim szyldem pracuje ? " Polskie Towarzystwo Pożyczkowe" Więc trzeba się słuchać doradcy z biura z Radomia . Numer konta Alior jest niepoprawny i nie należy do Firmy Polskie Towarzystwo Pożyczkowe.

Jarek
@Martyna 19.11.2018 17:30

Ja tez jestem klientką z Radomia - numer do biura stacjonarny i do doradcy pozostał bez zmian 798085391 - dlaczego piszesz, że nie mają tych numerów telefonów. Tez co prawda dostałam tego sms, ale już doradca z biura wyjaśnił o co chodzi i ja wpłaciłam w biurze. Ktoś próbuje wyłudzać od nas klientów pieniądze więc uważaj.

Klient
@ktoś cwany 20.11.2018 10:27

Od zawsze na pokwitowaniach miałam ptp serwis wiec co sie u was dzieje w takim razie? Biuro gdzie zawsze wplacalam nie jest waszym biurem juz tam mam nie wplacac no chyba jakies zarty

Nick
@Klient 20.11.2018 21:35

Zadzwoń sobie na Centrali firmy - telefon znajdziesz na stronie www tam wszystko Tobie wyjaśnią, czemu kiedyś miałeś kwitki na Serwis a teraz nie, i jak rozpoznać punkt autoryzowany od tego który utracił już taki przywilej.

anonim

(usunięte przez administratora)

Wallenrod

Pieniądze na polecenie największych złodzieji dk pp mh odprowadzali wszyscy ci co się boją zastraszania przez polaka ,cwaniaczka który nic na piśmie tylko zastraszanie. Naodbieral kasy niby na zabezpieczenie wypłaty i co znowu kłamstwo. Ten człowiek to największy hochsztapler tej firmy. Dzisiaj wypiera się wszystkiego a dla mnie oszust to oszust.

Adrenalina 100%
@Wallenrod 18.10.2018 21:26

Proszę cię zmień słowa i gadkę bo powtarzasz to już po raz setny i to już staje się nudne. Weź napisz coś nowego chyba że nie masz już pomysłu i tylko powtarzanie tych niedorzeczności w kółko jednych i tych samych teraz ci pozostało. "Weź nie pier***, weź się przyznaj weź tu od nas spie****** weź nie chudnij weź se przytyj Bez nas sobie idź w piz**"

oszukani

to przy okazji mam pytanie. kd wielokokrotniie i już ok kilku miesięcy odgrażał się ze poda do prokuratury nas za zekomo ukradzione pieniądze. czy na dzień dzisiejszy jest ktoś kogo już podał? proszę o info

niważny
@oszukani 15.11.2018 21:30

zapytaj (usunięte przez administratora) ile był na komendzie słuchany..

Energy Star
@niważny 16.11.2018 17:33

niważny naucz się trochę kultury!!! Po nazwisku to po pysku!!! Chociaż ludzi, którzy są po złej stronie mocy już nic nie nauczy kultury!!!

maroko
@niważny 16.11.2018 17:33

Może się przedstawisz niważny, skoro sam operujesz nazwiskami. Czy wstydzisz się przyznać, że zostałeś z Kd?

Nick
@Energy Star 19.11.2018 09:20

Polak wrzuć na luz....

niważna2
@Energy Star 19.11.2018 09:20

A jak o Dzioku piszecie to jest dobrze? Masakra jakaś... Kto tu powinien się kultury uczyć to wystarczy poczytać wcześniejsze opinie i komentarze. Ale tak tak po nazwisku to po pysku, brawo!

Ufo
@Nick 19.11.2018 16:23

Nick Dick nie zgadłeś niestety

Energy Star
@Nick 19.11.2018 16:23

Własnie tak, że niestety nie zgadłeś Nick. Jak mi przykro !!!

Zaskoczona

Wczoraj dostałam propozycję od Pana Dzioka Albo będę brała udział w przestępstwie i przepisywała umowy na KLM albo rozwiązanie z art. 52 i straszenie sądem. Szanowny Panie jak pan sobie wyobraża dalej współpracę Zgłaszajmy wszyscy do PIPu na Policję i gdzie się jeszcze da Nie dam się zastraszać Dziok to straszny człowiek

oszukani
@Zaskoczona 11.10.2018 11:26

i nie ma na co czekac. w kupie siła

Ufo

(usunięte przez administratora) Bierzesz pieniądze od Pani Kowalskiej która jest klientem Polskiego Towarzystwa Pożyczkowego A gdzie zakładasz nowa pożyczkę, Pani Kowalskiej? W jakiej firmie? Jeżeli w innej np. Jan pożyczki, (usunięte przez administratora) pożyczki, Luz pożyczki itp To pieniądze które przyjąłes od Pani Kowalskiej komu powinienes oddać ?? Komu IMBECYLU? KOMU KOWALSKA WPŁACIŁA? KTO KRADNIE PIENIĄDZE ?

Nick
@Ufo 17.11.2018 09:42

Ufo - ciśnienie wam puszcza ??

jasnowidz

dni tej firmy są policzone....

Nick
@jasnowidz 15.11.2018 15:05

Do końca świata i jeden dzień dłużej !!!!!!! ŚWIETNI PRACOWNICY TWARZĄ TERAZ TĘ FIRMĘ - ZDETERMINOWANI, ZAANGAŻOWANIU, PEŁNI POŚWIĘCENIA DLA UTRZYMANIA PRZYJAZNEGO MIEJSCA PRACY POZBAWIONEGO DOTYCHCZASOWYCH PATOLOGI ( A WŁAŚCIWIE LUDZI KTÓRZY JE TWORZYLI).

Zostaw opinię o Polskie Towarzystwo Pożyczkowe - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polskie Towarzystwo Pożyczkowe