Civis Polska Sp. Z. o. o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 567 ocen.

Civis Polska Sp. Z. o. o.
2 567 6 1

Opinie o Civis Polska Sp. Z. o. o.

Wal

Pracowałem w tej firmie jest ok to ludzie so sobie winni piszo głupoty

Mocny dworcowy
@Wal 14.11.2018 11:57

To prawda to najwspanialsza firma w jakiej pracowałem. I jak się jest dobrym w swoim fachu można awansować na koordynatora.

Artur
@Wal 14.11.2018 11:57

Zadzwoń do Artura.

Stróż

Tej mocny dworcowy imponujesz mi swoja postawa w pracy i odwaga, ile masz w lapie mistrzu?

mocny dworcowy
@Stróż 12.11.2018 02:53

mam mózg i śpb i tego używam jestem mocny dworcowy

Stróż
@mocny dworcowy 12.11.2018 08:24

Ja na razie śpb nie mam ale moim marzeniem jest pośiadanie śpb tylko mam druga grupe i nie wiem czy zdam testy mozg tez mam to chyba wystarczy myslalem ze mocni dworcowo sa silni a to pewnie zwykle zwiodczaki. Kiedys tez dostane śpb i bede mocnym dworcowym. a ty ktora masz grupe mocny dworcowy?

Chleb powszedni
@Stróż 13.11.2018 08:41

Dawaj do Katowic na monitoring. Na pewno się nadasz. Będziesz czuł się jak u siebie . Zobaczysz prawdziwą ochronę w akcji.

Partyzant
@Stróż 12.11.2018 02:53

U Dworcowego obwód bicepsa jest równy liczbie IQ.

Mocny dworcowy
@Partyzant 14.11.2018 07:24

Przyjdź dam ci dotknąć haha

Gruszczyński Ty lebero

pracujesz tam jeszcze (usunięte przez administratora) jeden z beta D?

Don Diego

Bunt na Centralnym. Haha tak wszyscy narzekali na Civiska choć płaci tyle ile obiecał. Nowa firma na Centralnym i wpadka bo nie zapłacili obiecanej kwoty za godzinę. Od piątku braki, a dzisiaj cała obsada, ponad 20 osób nie wyszło na dworzec.

Chleb powszedni
@Don Diego 13.11.2018 15:23

Brawo. Trzymamy kciuki. Mocni Dworcowi.

centralnyDGP
@Don Diego 13.11.2018 15:23

Zastrajkowalismy dzis przez 3 godziny. Cala zmiana dzienna plus schodząca nocna plus kilka osob z kolejnej. Roznice w wyplatach po kilkaset zlotych. Dgp to taki sam shit jak civis. Zadna roznica. Centralny i srodmiescie byly dzis przez 3 godz bez zadbej ochrony. Dalismy firmie czas do piatku. Jak nie zaplaca to nikt w ogole nie wyjdzie na obiekt. Trzymamy sztame.

Borek

Czyli jutro wypłata z umów o pracę?Tak by chyba wychodziło. Czy firma dotrzymuje terminu do 10 dnia mca?

mocny dworcowy
@Borek 08.11.2018 18:11

weź nie siej propagandy

Borek
@mocny dworcowy 08.11.2018 20:48

Zadałem pytanie merytoryczne. Wiesz , co to takiego?

Seba
@Borek 09.11.2018 05:45

Zadzwoń do swojego koordynatora

Borek
@Seba 09.11.2018 13:00

Dziękuję za instruktaż, ale miałem ochotę porozmawiać z pracownikami Civis na ten temat. Cywilizowanym nawykiem jest komunikowanie się.

Wypłata
@Borek 09.11.2018 15:03

Powinieneś już wiedzieć, że w to miejsce cywilizacja nie dotarła. Jeśli chodzi o wypłatę to nie dam bo nie mam. A nawet, gdybym miał to bym nie dał hhaaahha

Borek
@Wypłata 09.11.2018 15:06

Widze widze. Troszke innej komunikacji jestem nauczony, ale ok, biore poprawke.p

Mocny dworcowy
@Borek 09.11.2018 16:27

Borek jesteś za miękki na ochronę haha

B
@Mocny dworcowy 09.11.2018 17:54

Miękkie to jest twoje prącie. Albo raczej mikroprącie.

mam płaskostopie
@Borek 09.11.2018 16:27

miękki i rzadki

qwerty
@Borek 08.11.2018 18:11

Zeby pracowac w ochronie trzeba byc twardzielem albo idiota. Nigdy nie wiadomo czy wyplata bedzie, a jesli wplynie to moze byc pomniejszona o kary finansowe. Przepracowujac okolo 300h w miesiacu mozna zyc na srednim poziomie, ale co to za zycie bedac ciagle w pracy?

Mocny dworcowy
@qwerty 10.11.2018 09:47

Nam nikt nie podskoczy jak ino nie ma kasy na koncie od razu nie wychodzimy na dworzec . Civis to wie i się boi .

Borek
@Mocny dworcowy 09.11.2018 17:54

Czlowieku, ja pracuje w ochronie 21 lat i kiedys bys badan psychologicznych do licencji nie przeszedl, wiec moze milcz.

koordynator
@Borek 11.11.2018 09:26

gowin uratował im życie haha mocnym dworcowym

Borek
@koordynator 11.11.2018 12:00

Jasne, przecież to jest poziom szlabanów za pięć złotych sprzed lat. Jechałeś w nocy na kontrol, to trzech na czterech pod wpływem, a czwarty w domu spał i wracał nad ranem otwierać obiekt.

Mocny dworcowy
@Borek 11.11.2018 14:08

Mój kolega prosektorium chronił ciekawe ile wtedy zarabiał na szczęście dzięki Gowinowi może pracować na dworcu. Ciekawe co on wtedy czuł jak nieboszczyków chronił?

Borek
@Mocny dworcowy 11.11.2018 18:45

Sam zapał do pisania tych postów, kimkolwiek jesteś chłopie, daje sporo do myślenia, haha. Kiedyś na jednym forum ochrony był podobny opętaniec, zaczynasz mi się z nim kojarzyć. Tu widzę admini są bardzo tolerancyjni.

mocny dworcowy
@Borek 12.11.2018 04:50

Wy tu piszecie do mnie że jestem waritem ale ja piszę prawdę o dworcu w Katowicach i o mocnych dworcowych tacy jesteśmy i za nim tu trafiliśmy różne rzeczy robiliśmy w życiu na szczęście przyszła reforma i na niej skorzystaliśmy

kadryjanek
@Borek 12.11.2018 04:50

No to już sporo czasu i pieniędzy na konto bankowe jest najlepsze jest to możliwe czy potrzeba utworzenia nowego konta is a great place to work for and y a great deal of experience with the company and the company that you are working with in the past and you are a great asset to your company and your business is the best

Chleb powszedni
@Borek 11.11.2018 09:26

Człowieku nie masz żadnych ambicji tylko całe życie w ochronie? Ja tylko skończę średnie od razu idę do policji.

Hulk
@Chleb powszedni 13.11.2018 05:30

Powodzenia w procesie rekrutacyjnym. Zapewne, widząc cię w KWP i słysząc o ambicjach, od razu nadadzą stopień oficerski i przyjmą do służby. Nie masz tak może jeszcze ambicji wyższych? Co tam Policja- idź do Grom!

Borek
@Chleb powszedni 13.11.2018 05:30

Synku, najpierw trochę dorośnij, naucz się czegoś o życiu, popracuj , a potem pogadamy o ambicjach, ok?Teraz nie masz prawa oceniać i pouczać starszych.

Robię zakupy w małpce

Jestem zły ,że tak źle piszecie na temat CIVIS . Wole ich niż zubrzyckiego . Płacą na konto a nie po nocy w kopertach. I jestem doceniony .

Dominika

Kilka osób wspomniało w wątku o karach, może ktoś wyjaśnić, z jakiego powodu są nakładane? Czy jest zapis w umowie, który o tym mówi? @marek, dlaczego masz negatywne zdanie na temat firmy? Byłeś bądź jesteś jej pracownikiem? Wspomniałeś, że "wszystkiego brakuje", co masz na myśli?

cabal
@Dominika 18.09.2018 21:55

Kary brak legitymacji brak stroju sluzbowego nie uzupełniana na bieżąco ksiazka brudne buty śmiech zwłaszcza że w butach się chodzi.Oprocz tego kara za przebywanie w socjalu poza przerwami.Jest zapis jest też cennik kar ile i za co.Trzeba być chorym na umyśle żeby o tej firmie mieć dobre zdanie nieplacone składki,niezgloszone zatrudnienie.Wyplaty nie ma w terminie zawsze po czasie.I na koniec ta wspaniała oszczędność PKP na malych dworcach interwencja pojedynczo ,bo jest tylko jeden pracownik na sluzbie nie ma co się dziwić, że brak chętnych do pracy.

Mocny dworcowy
@cabal 19.09.2018 11:46

Mocni Dworcowi nie płacą kar :)

Mocny dworcowy
@Dominika 18.09.2018 21:55

Żadnych kobiet w ochronie dworca.

cabal
@Mocny dworcowy 19.09.2018 13:19

To chyba nie od nich zależy odciągane jest od wyplaty.W sumie nie wiem kto to jest inne województwo.

cabal
@cabal 19.09.2018 11:46

Napisze jeszcze o ciuchach ze służbowych masz tylko bluzę i koszulkę reszta rzeczy buty i spodnie w swoim zakresie.Ubior zimowy rękawiczki i za mała czapka.Kurtki jedna na trzy osoby.Sami oceńcie jak to wygląda osoba kontrolując patrzy z politowaniem od razu wie że buty i spodnie nie są firmowe.

Jesień idzie
@cabal 20.09.2018 04:37

Przychodzisz w swoich spodniach i butach do pracy to się nie dziw, że nie dostajesz z firmy. Po co firma ma płacić skoro jesteś sowystarczalny.Zglaszam, że nie mam umundurowania i przychodzę w dżinsach i trampkach, jeśli firma nie daje. Koniec, kropka.

Koordynator
@cabal 19.09.2018 11:46

To po co tam pracujesz

Cabal
@Jesień idzie 24.09.2018 05:52

No to w chwili kontroli placisz karę za brak umundurowania nikogo nie interesuje że firma nie zapewnia.Firma ma zapewnić umundurowanie ale widać masz mały staż pracy nie ma sensu dyskusja.

Cabal
@Koordynator 25.09.2018 01:38

Już nie pracuje czego normalnym P.o również życzę.W miescie mam prace za dwa razy tyle i nie ma się czym szczycić koordynator.

Cabal
@Koordynator 25.09.2018 01:38

Spieszymy się kochać koordynatorów C bo tak szybko zmieniają się.

Koordynator
@Cabal 25.09.2018 10:18

Jakie dwa razy tyle co ty synek bierzesz

cabal
@Koordynator 25.09.2018 23:09

To co zarabialem w Civis to ochlapy bez porównania z obecną pensja obiekt podlegający obowiązkowej ochronie jeśli wiesz o czym piszę matolku.

Jesień idzie
@Cabal 25.09.2018 10:05

W chwili kontroli karę płaci firma nie ja. To po pierwsze. Po drugie, w momencie kiedy okazuje się, że firma za swoją winę nie dostarczenia mi pełnego umundurowania, obarczyła mnie karą pieniężną to jest to mój ostatni dzień pracy dla tej "firmy". Koniec kropka.

Wielka Pyda 23 cm
@Dominika 18.09.2018 21:55

Faktycznie w umowie jest wzmianka o karach lecz pracuje w Civisie od Marca i ani ja ani inni pracownicy z obiektu żadnej nie dostalismy. Wypłaty są zawsze na czas a od stycznia stawka bedzie od 15 do 16 zł na reke. Kazda godzina bedzie liczona tak samo na umowie o prace jak i zleceniu ponieważ bedzie 3 umowa wyrównująca stawke.

cabal
@Jesień idzie 26.09.2018 05:42

Pisałem o kontroli bezpiecznika pracujesz w ogóle w ochronie bo nie znasz procedur.Jego nie interesuje czemu nie masz wielką Ci karę i robi wpis w książkę.Albo masz mały staż albo dopiero zaczales prace.Ja w trakcie pracy miałem cztery kontrolę bezpiecznika.Kara obarcza bezpiecznik firmę Ty oddajesz kasę z wyplaty.

Jesień idzie
@cabal 26.09.2018 07:38

Nie rozumiesz, czy udajesz wariata? Wiadomo, że karę nakłada bezpiecznik lub inny upoważniony od kontrahenta. Rzecz w tym, że ty jako pracownik nie może płacić kary za coś co nie jest jego winą i nie z jego winy powstało. Gdyby w umowie było napisane, że ty sam sobie kupujesz ciuchy i je sobie zapewniasz to wtedy to co piszesz miałoby sens. To, że firma zabiera sobie później z twojej wypłaty kasę za swoją winę nie zapewnienia ciuchów to inna sprawa. Gdybym ja zgłaszal że nie mam w czym chodzić, zapisalbym taki fakt w książce służb a firma by mi pieniądze zabrała to w ten sam dzień od razu się zwalniam. Jakiś mało kumaty jesteś albo specjalnie głupka strugasz

Koordynator
@Jesień idzie 26.09.2018 08:30

Cabal ma teraz 27 zł netto na godzinę haha

cabal
@Koordynator 26.09.2018 15:53

Tak jak Ty 500 dodatków za każdy dworzec jak sobie narysujesz.ha ha

Koordynator
@cabal 26.09.2018 19:17

Napisałeś że masz dwa razy więcej niż na dworcu . U mnie na dworcu chłopaki mają 13,50

$$$$
@Koordynator 26.09.2018 21:41

Netto czy brutto?

Człowiek
@cabal 19.09.2018 11:46

no chyba jest regulamin? to co się dziwicie, że dostajecie kary, jak PKP nakłada kary na Civis za Was to chyba normalne, że Civis je przekłada na Was. A co do wypłat- zawsz są na czas a czasami nawet wcześniej i wszystkie na legalu a nie pod stołem.

Barry
@Koordynator 26.09.2018 21:41

Wroclaw 13zl netto

Seba
@Barry 26.10.2018 11:23

Mało

PRACOWNIK
@cabal 19.09.2018 11:46

Proszę opublikować cennik kar,Ja zrobię z niego użytek.

Mocny dworcowy
@PRACOWNIK 31.10.2018 13:00

Po co

śląsk
@cabal 19.09.2018 11:46

za to włóczą się po sądach i prokuraturach

Mocny dworcowy
@śląsk 06.11.2018 18:56

Ty najwięcej wiesz

zadowolony
@cabal 19.09.2018 11:46

Jeśli nie dbasz o swój wizerunek to jesteś zwykła fleja.W każdej firmie która ma obowiązek posiadac ubranie robocze,sie je nosi.W obowiązku jesteś mieć identyfikator oraz ubranie ochrony.Nie jest chyba trudne ubrać się w nie.Co do wyplat to niestety ale sa na czas i takie pieprzenie jest bezsensowne.No chyba ze nie jesteś pracownikiem firmy i chcesz siac zamet.

zadowolony
@cabal 26.09.2018 05:10

A może napisz o tym za co cie wywalili?Wiem kim jesteś i nie pisz bzdur.Wylali cie ,a ty wiesz już za co.

Dominika

Jesteście bardzo aktywni w tym wątku, jednak niewiele tu merytorycznych wpisów. Ostatnio na forum pojawił się temat stawek, ktoś wspominał, że mają one zostać podniesione. Czy to oficjalna informacja? Napiszcie proszę, czy podwyżka dotyczy wszystkich stanowisk. Poruszaliście też kwestię kar oraz umundurowania, jak to wygląda, czy faktycznie pracownik sam musi kupić odzież? Czy za brak stroju nakładana jest kara?

Mocny dworcowy
@Dominika 12.11.2018 11:32

Mundur ma dostarczyć firma. Kar nie płacimy bo jesteśmy mocni dworcowi

Mocny dworcowy

Ja jestem zadowolony z firmy Civis. Jestem szczęśliwy że mogę pracować w Katowicach na dworcu. To moje życie. Mam tu wspaniałych przyjaciół i wszyscy się z nami liczą a jeden z nas robi grafik ino musi brać halitomil ale jest ok. Każdy z nas mocnych dworcowych to prawdziwy komandos wśród ochroniarzy po prostu jesteśmy elitą. Zachęcam innych ochroniarzy żeby przyjmowali się do nas gdzie będą się mogli sprawdzić i czegoś nauczyć przy nas.

bary
@Mocny dworcowy 02.11.2018 09:27

Idz na dworzec na Wroclaw.To zobaczysz.A nie na kanapie siedziec na obiekcie.To tobie nogi do tylka wejda.A le jest wesolo z zulami.

Mocny dworcowy
@bary 02.11.2018 12:45

Na jakiej kanapie ty oszczerco. Dlaczego nas pomawiasz nas mocnych dworcowych ? Firma Civis to najlepsza firma w jakiej dotąd pracowałem.

śląsk
@Mocny dworcowy 02.11.2018 09:27

nieznajomości prawa, głupoty , pychy - to atuty niektórych "mocnych dworcowych" z Katowic, ale zaznaczam że mówię o tych których znam czy skończyli niektórzy sprawy które mieli w sądzie? zarobi i wydaję na adwokatów

mocny dworcowy
@śląsk 08.11.2018 09:52

o czym ty mówisz?

mocny dworcowy
@śląsk 08.11.2018 09:52

oddamy cię do sądu jak tego nie odwołasz ,pomawiasz nas ,nas mocnych dworcowych

Wal

Pracowałem w tej firmie przeszło trzy lata bywało różnie ale to co piszecie to so brednie i oszczerstwa ,piszo ludzie którzy zostali usunięcie za (usunięte przez administratora) ja się zwolnilem przez nieporozumienie ale jak bym mógł dalej bym pracował, poz dla dyr.Artura

Infinity

Widać że się polepszyło w firmie ponieważ od tygodnia brak nowych wpisów. Nawet etatowi narzekacze zamilkli. A Mocny Dworcowy to chyba został przeniesiony na oddział zamknięty gdzie nie ma dostępu do sieci. Oby tak dalej.

Borek
@Infinity 31.10.2018 11:43

Za dwa tygodnie, kiedy rozpoczną się opóźnienia i niezgodności w wypłatach, rozgorzeje tu piekło. Po wypłaceniu i skorygowaniu różnic- cisza, kamizelki na garba i heya odbijać punkty.

Mocny dworcowy
@Infinity 31.10.2018 11:43

Nie mów źle o naszej firmie

Mocny dworcowy
@Borek 01.11.2018 20:53

Nie mów źle o naszej firmie

Mocny dworcowy

Wczoraj znowu się ze mnie śmiali bezdomni jak grzecznie prosilem o opuszczenia poczekalni. A jeden pijaczek na moje wezwanie do zachowania się zgodnie z regulaminem tak parsknoł śmiechem że aż mnie opluł i myślałem że się udlawi ze śmiechu. Ostatnio usłyszałem od elementa że moja pałka służbowa jest większa ode mnie. Ja już nie wiem co mam zrobić ze swoim życiem, jestem klebkiem nerwuw

Mark

Zalegają z wypłatami, obcinają wypłaty, nakładają kosmiczne kary, braki w umundurowaniu, od pracowników wymagają nie wiadomo czego od szeregowca do koordynatora a od dyrektora do góry to święte krowy trzeba się za nich wziąć. Moje sugestie dla Civis Polska Sp. Z. o. o.: Trzeba słuchać pracowników, wykonywać swoje obowiązki a nie tylko wymagać. Lubię atmosferę w Civis Polska Sp. Z. o. o. za: Ta atmosfera to między pracownikami niższego rzędu, bo z górą nie można się dogadać to tylko spychologia.

mocny dworcowy
@Mark 16.10.2018 09:48

Nie nazywaj nas pracownikami niższego rzędu. Jesteśmy Mocni Dworcowi. Elita dworca PKP w Katowicach.

Mocna dworcowa żona - na obiad
@mocny dworcowy 16.10.2018 20:26

Boze znowu ten (usunięte przez administratora)

ochroniarz ze Skarbka
@Mocna dworcowa żona - na obiad 16.10.2018 22:18

Ci mocni Dworcowi to są prawdziwi?Czy to możliwe ,że tacy ludzie ochraniają dworzec?Jak ktoś ma wiedzę na ten temat to niech da znać.

W
@ochroniarz ze Skarbka 16.10.2018 23:06

Prawdziwi.To są ludzie,którzy albo nie zdali egzaminów na licencję albo ich lekarz odrzucił.

W
@Mocna dworcowa żona - na obiad 16.10.2018 22:18

U mów się z nim i powiedz mu w realu co o nim sądzisz. Bądź mężczyzną a nie (usunięte przez administratora)

W
@W 18.10.2018 20:50

nigdy tego nie zrobi bo jest bardzo bojący i nie powie tego co myśli prosto w twarz taki jest seba,seba bądź mężczyzną

Lech
@mocny dworcowy 16.10.2018 20:26

Mocni Dworcowi heheheh dojebałes do pieca robota jak każda inna mocni Dworcowi miałem okazję przechodzić przez dworzec widziałem tych "Mocnych" heheh

mocny dworcowy
@Lech 22.10.2018 11:01

i co widziałeś? Pewnie chciałeś się do nas dostać ale się nie nadajesz bo jesteś za miękki i nie masz predyspozycji .

Gość
@mocny dworcowy 23.10.2018 19:04

Mocni dworcowi śmiech na sali robią jak każda ina jak widać niektórzy myślą że są bogami tak naprawdę to można go zbesztac z góry nadul nic nie może zrobić tylko grzecznie po prosić żeby wyjść

Jm

Dziady niesolidne.kombinatorzy

mocny dworcowy
@Jm 22.10.2018 01:37

Dlaczego nas tak źle oceniasz,jesteśmy najlepszą ochroną najprawdopodobniej w Polsce. Mamy wielkie doświadczenie z wcześniejszej pracy w ochronie. Jesteśmy elitą. No i traktujemy dworzec jak swój dom. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych ochroniarzy dla których dworzec jest prawdziwym domem.

Xxx

Impel (usunięte przez administratora) gorszy niż civis. Ludzie bez pof na monitoringu pkp Poznań. Atmosfera nie za fajna. Ponoć katuja bezdomnych

Waldek
@Xxx 22.10.2018 17:17

To samo jest w Katowicach. Ludzie bez kwalifikacji ma monitoringu.

E i shsjsjs
@Waldek 22.10.2018 19:09

Przeciez ta praktyka byla stosowana juz przez civis bo pkp na to pozwolilo - na monitor bez pofki

Nick
@Xxx 22.10.2018 17:17

A co mają robić z łajzami? Głaskać po głowie?

QiQ
@Xxx 22.10.2018 17:17

Gdybyś przeczytał przetarg to wiedziałbyś że pkp nie rząda pof na minitoring i nie pisał bzdur. A większość ludzi przeszła z civisu więc Ameryki nie odkryłeś.....

Borek

Mówią ludzie z Civis że niektórym i po dwieście złotych za mało kasy przelali. No tak, służba na zegarek, przerwa wyznaczona, obchody do minuty, kary za cokolwiek a rozliczenie jak u prywaciarzy ze "Sprawy dla reportera"

W
@Borek 17.10.2018 06:35

Co cię to obchodzi. Zajmij się swoją pracą.

Borek
@W 17.10.2018 09:24

Obchodzi i ma prawo obchodzić, bo każdy może zasięgnàć informacji o danej firmie.W BOR ani SOP nie pracujecie.

W
@Borek 20.10.2018 05:50

Zajmij się swoją pracą a nie naszą.

Italianal
@W 20.10.2018 13:13

Chciałbyś. Ta strona jest miedzy innymi po to by każdy zainteresowany dowiedział się jak w Civisie cwaniaczki wykorzystują nieudaczników. To że tak prawdopodobnie lubisz nie gwarantuje Ci intymności doznań.

Borek
@Italianal 20.10.2018 14:10

Jasne że tak. Chciał bym uzyskać rzetelne info o tej firmie, więc czytam opinie tutaj. Niestety, bez urazy, ale poziom kultury i inteligencji wielu dyskutantów jest strasznie niski...

V
@W 20.10.2018 13:13

tee Gruszczyński Ty sierot wypierd z dworca brudasie

chleb powszedni

ja mam tego dość tego nie płacenia na czas moja mama rozkłada towar w małpce powiedziała że mnie też załatwi

Były kierownik

Pytania do Kierownika, który zarządza dworcem w Sopocie: czy kiedykolwiek Pan widział jak zachowuje się pana pracownik w czasie dyżuru? Czy firma Civis Polska wydaje środki przymusu bezpośredniego w takiej ilości jaką pański pracownik nosi przy sobie w czasie dyżuru? Proszę się przyjrzeć uważnie. Pozdrawiam Pana!

Borek

Podobno są opóźnienia i niezgodności w wypłatach?

mocny dworcowy
@Borek 16.10.2018 08:45

Podobno,podobno albo masz wypłatę albo nie

Stróż
@mocny dworcowy 16.10.2018 20:27

bylem w civisie rok teraz ostatnia wyolata weszla, kasa zawsze byla na czas i co do grosza.

Mark
@Stróż 17.10.2018 09:44

dziś dalej nie ma wypłat

Seba
@Stróż 17.10.2018 09:44

(usunięte przez administratora)specjalnie robi zamęt.

Arbuz

Były są i będą opóźnienia i braki w wypłatach. Taka polityka.....

Stróż dworca

Mocny dworcowy masz grupe? Jesli tak to ktora?

Cieć z marketu
@Stróż dworca 14.10.2018 06:34

Wygląda na to że mocny dworcowy ma pierwszą grupę z dodatkiem

Mocny dworcowy
@Stróż dworca 14.10.2018 06:34

Nie mam grupy taki już jestem.

stróż dworca
@Mocny dworcowy 14.10.2018 16:02

dziek za odpowiedz ja man druga i dzieki temu hestem porzadanym przez firme pracownikiem.

Mocny dworcowy
@stróż dworca 15.10.2018 05:54

Współczuje twoim kolegom nie chciałbym z takim robić jak ty. Mam nadzieję że rzeczywiście jesteś stróżem nocnym bo nie wyobrażam sobie żeby na dworcu robili ludzie z grupami czy na rentach.

stróż dworca
@Mocny dworcowy 15.10.2018 08:40

pracuje na dworcu i jestem szanowanym pracownikiem. u mnie na dworcu duzo osob ma grupe.

Mocny Dorcowy
@stróż dworca 15.10.2018 16:47

dlatego nie jesteś Mocny Dworcowy

Mocny Dorcowy

U nas w Katowicach jakby nie zapłacili to od razu bunt robimy. Ale my jesteśmy Mocni Dworcowi z nami wszyscy się liczą.

Kleszcze

Trzeba dzwonić do swoich koordynatorow niech teraz to wyjaśniają i kasę dają to nasze pieniądze na życie

Kleszcze

Brak wypłat nie ka

Qrwa

Kto nie ma wypłaty rączka w górę !!!

Civisguard

Nikt nie dostał przelewu w Trójmiescie!!

Shr

Giovanni gdzie wypłaty są

De la Pasta Malaroni

umowa o pracę na 2100 brutto, plus nieoficjalny dodatek płacony " do ręki" tak to w Civisie wygląda..

Seba
@De la Pasta Malaroni 15.10.2018 11:44

Proszę to zgłosić odpowiednim instytucjom

WloskiCIUL

Kto z was robił badania do pracy ? Z tego co wiem zeby pracowac na umowe o prace trzeba przejsc barania okresowe?

Seba
@WloskiCIUL 15.10.2018 08:47

Ja bym nie przeszedł

SkubiDu

Piniondze za wrzesień są ?

Seba
@SkubiDu 15.10.2018 15:40

Już dawno i to z premiom

Zostaw opinię o Civis Polska Sp. Z. o. o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Civis Polska Sp. Z. o. o.