Promedica24

• O Promedica24
  • Zalety pracy w Promedica24
  • Oferty pracy
  • Rekrutacja
  • Szkolenia dla Opiekunów

O Promedica24

Germany - Promedica24
United kingdom - Promedica24 UK

5. Opinie o Promedica24

Opinie o Promedica24 Warszawa

Nie przegap nowości o Promedica24!

Adela

11.01.2022 21:49

Jestem zadowolona z pracy w Promedica. Placą na czas, opłacają składki i ogolnie nie ma z nimi żadnego problemu. Wyjazdy są fajnie zorganizowane, póki co trafiam na naprawdę miłe starsze osoby.
    Madzik

29.12.2021 06:38

Uczciwa, wypłacalna i profesjonalna firma. Pracowałam już jako opiekunka w innych firmach i w Promedice najbardziej mi się podoba.
    Nikt

10.01.2022 18:14

Mam pytanie czy dostalala pani tyle ile jest pisane na symulacji wynagrodzenia czy mniej
    olguśka

31.12.2021 12:18

polecam
    Owsianka91

31.12.2021 11:55

Wszystko jest ok. Praca jest dobrze płatna, pracodawca uczciwy. Nie mam sie do czego przyczepić.
    Emilia

30.12.2021 12:37

Uczciwa, legalna praca. Jestem zadowolona z zarobków w Promedice. Uważam, ze lepiej wybrac nie mogłam. Organizacja pracy jest na najwyższym poziomie. Kontakt z biurem i koordynatorem jest bezporblemowy
    Mira

30.12.2021 08:48

jestem zadowolona z tej pracy. Mam nadzieję, że zlecenia będą jak najdłużej. Polecam
    Tośka

30.12.2021 06:44

Pracodawca uczciwy i wypłacalny. Juz kilka dni po pierwszej rozmowie miałam zlecenie. Cały wyjazd zawsze organizuje Promedica. Ogólnie praca mi odpowiada. Dużo zależy od tego na jakiego podopiecznego się trafi, ale narzekac nie mogę. Dla mnie najważniejsze są dobre zarobki.
    Hela

30.12.2021 06:21

Uczciwy pracodawca, odpowiednie wynagrodzenie. Wyjazdy i formalności załatwia firma. Polecam
    Edzia

30.12.2021 06:20

Polecam
    Luśka

29.12.2021 06:39

Polecam! Praca może nie jest lekka, ale dzięki niej można sporo zarobić, poznać nowych ludzi i podszkolić się z niemieckiego. Mi ta praca odpowiada i mam zamiar jak najdłużej wyjeżdżać.
    Nilka

27.12.2021 23:10

Wszystko jest ok. Dużo zależy od tego jakiego dostanie się podopiecznego. Czasami są to osoby naprawdę chore. Ja nie narzekam na tą pracę nawet gdy nie jest lekko. W polsce w życiu bym tyle nie zarobiła jako opiekunka co w DE.
    Agaa

26.12.2021 20:00

Pracuje tu rok i jest ok. Praca nie należy do najlżejszych, ale można dobrze zarobić. Jestem zadowolona. polecam
    Kama

26.12.2021 16:04

Praca dobrze płatna, można liczyć na menagera. Wszystkie formalności załatwia Promedica, wyjazd też jest dobrze zorganizowany.
    Sofia

25.12.2021 22:53

Polecam. Wszystko jest w porzadku. Praca legalna, dobrze płatna. Zawsze można liczyć na koordynatora. Podopieczni są różni, ale na to się nic nie poradzi.
    Nadia

24.12.2021 22:35

Praca jest ciężka. Dużo zależy od tego na jakiego seniora się trafi. Czasami trzeba opiekowac się naprawdę schorowanymi ludźmi. Dlatego ta praca nie jest dla każdego. Ja mimo to jestem zadowolona i regularnie wyjeżdżam z Promedica. Płacą dobrze, zawsze każdy wyjazd jest zorganiozwany. Nie mam do czego się przyczepić. Polecam
    Jaga

25.12.2021 13:32

Bo takie sa fakty.Wszystko jest zoorganizowane a wiadomo ze jedziemy do pracy a nie na urlop
    Ella

25.12.2021 09:31

Polecam! Praca bardzo mi odpowiada, zarobki są wysokie.
    Duszka

22.12.2021 21:30

Super! Jestem zadowolona
    Nika

22.12.2021 21:25

Wysokie zarobki, legalna praca, korzystna umowa. Kontakt z koordynatorem bezproblemowy. Wszystko w porzadku.
    Luiza

20.12.2021 23:02

Praca jest wymagająca i odpowiedzialna. Nie każdy się w niej sprawdzi i z tego trzeba zdawać sobie sprawę. Ja jestem zadowolona. byłam już na 4 wyjazdach w Promedica i planuję kolejne. Umowę trzeba dokładnie przeczytac, żeby później nie było zdziwienia. Ogólnie mmi sie podoba, płacą dobrze.
    bordowa

19.12.2021 18:32

Polecam. Wszystko jest ok. Jestem zadowolona.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Promedica24?

Kontakt - Promedica24

Aleje Jerozolimskie 94 00-807 Warszawa

Branża główna: Księgowość i podatki

Nana

19.12.2021 17:10

Jestem zadowolona z pracy. uważam, że lepiej nie mogłam trafić. Wcześniej wyjeżdżałam z innymi firmami i róznie bywało. W Promedice mam pewność, ze praca jest legalna i bezpieczna dla mnie.
    Lena

19.12.2021 17:09

Praca mi odpowiada chociaż nie jest lekko. Wynagrodzenie jest wysokie, podniosłam swój niemiecki. Ogólnie bardzo mi sie podoba.
    Magda

17.12.2021 23:32

Nie jest lekko, ale mimo to opłacaca się wyjeżdżać. Płacą bardzo dobrze. Ja jestem zadowolona, zawsze chciałam wyjechać do pracy za granicą i znajoma poleciła mi promedice. Nie boję się pracy fizycznej więc bez problemu wyjechałam.
    Klara

16.12.2021 20:26

Dobrze płacą, organizacja jest dopięta na ostatni guzik, kasa zawsze na czas. Bardzo polecam
    Magdalena Kamińska

16.12.2021 15:48

Polecam współpracę z tym pracodawca
    Maja

15.12.2021 22:38

Wszystko ok. Bardzo dobra praca. Polecam
    Uleńka

30.11.2021 22:18

Wszystko ok, praca dobrze płatna. Wszystko jest zgodnie z umową.
    Nadina

30.11.2021 21:30

Bardzo fajna praca. Ciesze się, że się na nią zdecydowałam pomimo wcześniejszych obaw. Wynagrodzenie jest odpowiednie :)
    Bunia

30.11.2021 18:19

Cieszę się, że mogę tu pracować. Trafiłam na świetny zespół, wszystko przebiega zgodnie z umową, nie martwię sie o wypłatę i wiem, że zawsze mogę liczyć na koordynatora.
    Janka

30.11.2021 14:44

Polecam! Praca jest godna uwagi. Trzeba się jednak liczyć z tym, ze nie każdemu się spodoba, bo opieka nad seniorami bywa trudna. Jednak wynagrodzenie jest wysokie co mi bardzo odpowiada.
    Sofia

30.11.2021 11:27

Pracuję tu już długi czas i jestem zadowolona. Pracę poleciła mi znajoma, która mieszka w DE. Nie żałuję, że wysłałam CV :) Na oferte pracy po rozmowie kwalifikacyjnej czekałam kilka dni. Wyjazd zorganizowano bardzo sprawnie. Płacą dobrze.
    Zadowolona

30.11.2021 14:24

Ja uważam płacę dobrą do jednej osoby 1700 e bo tak mam a w promedce miałam 1100 e więc z nimi już nie pracuje
    Nicola

29.11.2021 21:35

Fajnie, że zatrudniają osoby bez znajomości języka i dają możliwość nauki. Ja dzięki temu byłam już na kilku wyjazdach i z każdym coraz lepiej mówię po niemiecku. Ta praca to dla mnie świetna przygoda i sposób na zdobycie doświadczenia. Nie jest lekko, ale wypłata zawsze jest na czas i nie mogę na nią narzekać.
    Dana

29.11.2021 21:31

Uważam, że lepiej trafić nie mogłam. Mam doświadczenie z innych firm i w Promedice dbają o pracowników i zapewniają im korzystne warunki umowy. Nie mam zamiaru rezygnować z wyjazdów.
    Kleo

29.11.2021 15:28

Promedica zapewniła mi kurs języka niemieckiego. Na początku nie zarabiałam kokosów, ale z każdym wyjazdem pensja się zwiększała. Teraz myślę o wyjeździe na święta, mają być jakieś bonusy a kasa się przyda.
    Elwira

28.11.2021 16:54

Nie znałam niemieckiego, ale mimo to dostałam pracę. Zorganizowano dla mie kurs językowy i przeprowadzono szkolenia. Z czasem praca stawała się dla mnie coraz łatwiejsza. Teraz widze jak duże postępy zrobiłam. Jestem zadowolona i dumna z siebie, że się nie poddałam. Płacą mi dobrze, mam ubezpieczenie prywatne i zawsze mogę liczyć na swój zespół.
    NinaO

24.11.2021 17:23

Praca bardzo dobrze płatna, atmosfera w porządku. Nie ma problemu z dodzwonieniem się do biura lub koordynatora, zawsze służą pomocą. Fajnie, że każdy wyjazd od A do Z organizuje firma. Ja jako pracownik niczym nie muszę się martwić.
    Ewa

28.11.2021 16:12

To tylko pozazdrościć, ja również pracuje od 2020 ale srodowisko jakie dostałam jako nowych klientów to niezgkdnosc z opisem, cyrk ze wszystkim od leków zmiana opiekuna który pozostawił straszny brud po sobie, w domu lodówka o pożal się Boże i zero odbieranych telefonów. Byłam w tej rodzinie trzy razy, wróciłam z okropnym bólem całego ciała. Nikomu nie zycze takich kontraktów, ze złośliwa rodzinka. Dzięki Bogu firma zrozumiała o co chodzi ale po fakcie. Pieniądze na czas i dowóz do klienta.
    Ula

28.11.2021 13:15

Praca jest ciężka, czasami stresująca, ale nie narzekam. Zazwyczaj trafiam na miłe starsze osoby. Wszystko przebiega zgodnie z umową, płacą na czas i zapewniają kurs jęyzkowy dla tych, którzy nie znają niemieckiego. Ja z niego skorzystałam. Moje wynagrodzenie rośnie wraz z doświadczeniem. To duży plus.
    Camilka

27.11.2021 21:04

Pełen profesjonalizm! Promedica w 100% organizuje cały wyjazd, ja się niczym nie martwię. Wszelkie formalności, transport, testy na (usunięte przez administratora) itd to wszystko leży po ich stronie. Stawka jest wysoka.
    Bella91

27.11.2021 21:04

Polecam! Bardzo dobra praca
    Ewelina

26.11.2021 20:22

Współpraca układa nam się bardzo dobrze. Jestem zadowolona z umowy, wynagrodzenia, kontaktu z koordynatorem i organizacji każdego wyjazdu. Polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Promedica24