Promedica24

• O Promedica24
  • Zalety pracy w Promedica24
  • Oferty pracy
  • Rekrutacja
  • Szkolenia dla Opiekunów

O Promedica24

Germany - Promedica24
United kingdom - Promedica24 UK

5. Opinie o Promedica24

Opinie o Promedica24 Warszawa

Nie przegap nowości o Promedica24!

10.02.2016 19:16

dzwoniłam oczywiście głupie tłumaczenia ze to nowa umowa okres rozliczeniowy od tego o tego raz może wychodzić wiecej kasy raz mniej sranie w bambus !!

10.02.2016 19:47

ale pierduty...choćbyś była od 01.01 to powinnaś mieć wypłacone za 25 dni stycznia to i tak dużo za mało a byłaś dłużej i przez dni świąteczne ,...normalnie jaja..
    Agata

10.02.2016 17:55

Ja tez mam 200e mniej niż w tamtym miesiac! Czemu ktos wie?!

10.02.2016 17:02

mi tez promedica jest cos winna ja tez tego nie popuszcze
    misia

10.02.2016 15:54

Niska płaca

10.02.2016 14:25

od końca grudnia na zleceniu siedze do teraz a dostaĺam 2800 z groszami paranoja sylwester, nowy rok,trzech króli płakać się chce.

11.02.2016 16:00

Kasia, a może się pomylili? dzwoniłaś pytałaś? Mi dali za mało i wyrównanie jakies dostałam...teraz by się zgadzało...ale nie wiem jak u innych jest. Nie wiem jaką miałaś stawkę, wylicz ile Ci brakuje , zadzwoń i zapytaj gdzie reszta, może dojdzie dzisiaj:)
    Kaśka

11.02.2016 20:23

Ewka, ja odpowiadałam na posta Oli ;-) sama nie pracuję w promedice - przymierzam sie dopiero, ale jak przeczytałam, że wypłata za cały miesiąc takiej ciężkiej pracy to 2,8 tys to przyznam szczerze, że mam bardzo mieszane uczucia

10.02.2016 14:10

jestem ta kasa załamana dostałam oferte z polski mam dyplom w tym kierunku wracam do kraju dla złodzieji zza biurka nie bede pracowaľa.

10.02.2016 14:21

Ja też zaczynam mieć dziwne uczucie, że popełniłam błąd nie wierząc w opinie o tej agencji...
    Nieźle

10.02.2016 13:41

Ją też mam o 200 euro mniej wypłaty ale ją tego tak nie zostawie poruszenie niebo i ziemie czekam jeszcze kilka dni co Promedica wyprawia jeszcze im mało kasy w głowie się nie miesci

10.02.2016 12:39

10.02.2016 14:18

Albercik, ale jak kupię nowy telefon i kartę i będę płaciła abonament to nie wydam kasy? Jak bym miała wszystko w porządku to bym nie musiała nigdzie dzwonić :)

10.02.2016 12:13

moi drodzy oni sie przyzwyczaili ze płacili po 25 zł do Zus a teraz koniec musza płacic od najmniejszej krajowej to muszą odebrac aby wyjsc na swoje
    Sandra

10.02.2016 12:07

U mnie też marne wynagrodzenie, odkąd wprowadzili te umowy, a co najgorsze od 5 miesięcy proponują mi najgorsze miejsca pracy w tą samą okolicę z tego samego oddziału,a z innych oddziałów lekceważą i w ogóle nie proponują pracy. No cóż czas na zmiany i przejście do innej agencji zatrudnienia. Radzę omijać Promedica24.

10.02.2016 11:58

ja też jestem w plecy pożegnam się z nimi poprostu mnie okradli kończe z nimi

10.02.2016 12:09

więc nie ma sensu nawet dzwonić, pewnie telefony się urywają , a jak się dodzwonię to jeszcze mi kasę z komórki zeżre i dopłacę do interesu...normalnie załamka...

09.03.2015 17:55

znam to

15.04.2015 09:08

serdecznie współczuję Tobie,przechodziłam przez takie sytuacje,my musimy byc wypoczęte,ale kogo to interesuje,życzę wytrwałości o ile jeszcze jesteś w pracy,pozdrawiam
    elle

09.02.2016 21:25

może byś sama zaczęła pracę na podcieraniu dup starym niemcom, a nie piszesz z za biurka i reklamujesz swoją firmę , nawet nie masz pojęcia o tej pracy.
    kocica

09.02.2016 17:32

Ja dostałam 3 przelewy,ale złotówki Mam pytanie, powiedzcie dziewczyny czy promedica płaci za dzień przyjazdu do klienta, bo za dzień wyjazdu z Polski wiem , że nie płacą, ale jak np. przyjechałam 22 stycznia o 10 rano to zapłacą mi do 25 za 4 dni czy za 3 ? jestem w promed od niedawna i doliczyć się nie mogę , bardzo proszę o odpowiedź

09.02.2016 16:41

Gdyby były dwa to byśmy miały po 200e. A to nie jest możliwe. Myślimy mile Panie
    grażyna

09.02.2016 13:52

ja mam dwa ale w złotówkach , czekam na trzeci , mam nadzieje, że będzie trzeci
    poprostu ja

09.02.2016 18:04

Poprostu namieszali z tymi wypłatami i wszyscy się pogubili ale o to chyba im chodzi.Ja też nie moge sie doliczyć pomocy

10.02.2016 08:50

wysłali mi na konto dewizowe wszystko w złotówkach, po przewalutowaniu jestem "w plecy" super, czekam do końca zlecenia i czas szukać czegoś innego...
    MartA

09.02.2016 12:16

Ile będzie teraz tych przelewów? Trzy? Jeden zł i dwa w euro?

09.02.2016 12:16

Dostałyście już wszystkie przelewy???

09.02.2016 11:43

Hej, Ja nie mialam żadnych problemow z dostaniem sie, moja rekrutacja trwała zaledwie kilka godzin, kilka dni pozniej dostalam juz kontrakt mimo ze doswiadczenia nie mam zadnego na papierze. Sa tez rodziny ktore wola młodsze opiekunki. Ja bylam u jednej rodziny zaledwie dwa tygodnie przed swietami i tak bylo fajnie ze teraz chcueli mnie spowrotem, jeszcze dwa tygodnie i do Polski ale wiem ze jeszcze tu wroce. Na dzien dzisiejszy promedica chyba przyjmuje wszystkich, takze to dobrze bo chociaz daja szanse na prace, nie placa moze zbyt wiele ale jak sie trafi na fajna rodzine to tez sie nawet nie czuje ze sie pracuje. Ale sa zawsze dwie strony medalu. Mozna trafić dobrze ale i tez zle.

08.02.2016 16:44

Witam was :) Chciałabym się dowiedzieć jak to wygląda w Anglii...są tu jakieś dziewczyny,które tam były?? bo ciągle Niemcy i Niemcy. Jak to wygląda z zarobkami(wiem,że zależy to od znajomości języka,ale w jakich granicach się wahają) Z góry dziekuję za jakiekolwiek informacje i pozdrawiam :)

08.02.2016 11:20

dzienna podwyzka

08.02.2016 13:21

tak dzienna,czyli wychodzi na m-c aż 30 lub 31 euro więcej do wypłaty,pozdrawiam
    dzienna podwyzka

08.02.2016 13:24

cięzko było doprosić się o podwyżkę także na więcej nie liczę

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Promedica24?

Kontakt - Promedica24

Aleje Jerozolimskie 94 00-807 Warszawa

Branże: Księgowość i podatki

06.02.2016 11:31

Hej , dzwoniłam i wszystko mi się rozjaśniło. To tylko ta część z umowy na Polskę , reszta ma być normalnie pozdrawiam :)
    monia87

05.02.2016 21:49

Wszystko ok

05.02.2016 20:07

05.02.2016 20:23

05.02.2016 20:25

Na pewno się ich zapytam , ale to jakieś dziwne, żeby wysyłać złotówki na konto w euro. Jak mi tak zrobią z całą wypłatą to mnie ładnie załatwią. A Tobie normalnie euro przelewają ? Dziękuję Ci bardzo:)

05.02.2016 19:52

Mam pytanie, czy jak mam konto w euro i chce żeby mi przelewali wypłatę w euro bo umowę mam na euro a nie na złotówki. Dzis dostałam pierwszy mały przelew a tam jest , że wysłali 144 złotych na konto walutowe i po kursie wyszło mi 30 pare euro,,,czy oni zawsze tak robia???? myślałam, że będą euro przelewac na konto w euro czy może mi ktoś to rozjaśnić, byłabym wdzięczna:)

02.02.2016 21:19

08.02.2016 16:50

Hej :) piszesz,że masz 19 lat,a to nie stanowiło jakiejś przeszkody,ze niby za młoda i małe doświadczenie masz?? Ja mam 28 lat i się zastanawiam czy w takim wieku przyjmują w ogóle :P

01.02.2016 19:53

No i jesli poniższa Pani zwraca sie do podopiecznych tak jak do mnie to nie dziwie sie ze później takie osoby narzekają. Moze i pracuje tu krotko, moze i mam 19 lat ale jakos odkad jestem u rodziny i kiedy opiekowałam sie babcia czy mialam wolontariat w domu opieki nigdy nikt nie zwrocil mi uwagi ze robie cos zle. Jezeli kazdy pracodawca skreslalby mlode osoby to nikt z nas nie mialby pracy. To wedlug Pani mlode osoby jak powinny zarabiac na przyszlosc? Siedziec do trzydziestki na utrzymaniu rodzicow czy pracowac za 800 zl miesięcznie.? I niech Pani nie pisze ze nic nie wiem bo jestem taka sama opiekunka jak reszta i tak samo pracuje, nie mam zadnej taryfy ulgowej

08.02.2016 16:52

Agata

01.02.2016 16:07

Aha, dzięki za pomoc. Czyli na walutowym pewnie będzie 12.02 wynagrodzenie.

01.02.2016 15:26

kiedyś się pytałam czy to obowiązek powiedzieli ze tak. najśmieszniejsze jest to ze ja mam wykształcenie medyczne i posiadam dyplom a i tak musiałam pojechać. także nie wiem jak z tym do końca jest. mogę tylko doradzić ze to jest dobre szkolenie bo uczą jak umiejętnie przezucic np osobę leżąca z łóżka na wózek bądź umiejętnie umyć osobę w łóżku zważając na nasz kręgosłup pokazują nawet jak najlepiej go odciążyć.tylko później trzeba odpracować ten kurs w Niemczech
    Biiip

01.02.2016 11:48

A wie moze ktoras z Pan czy szkolenie, kurs czy jak to sie tam nazywa z transportu i chorob otepiennych jest obowiązkowy? I czy trzeba rowniez po tym podpisac ze przepracuje sie dla nich 3 miesiace..?
    Anai

17.02.2016 03:03

nic nie jest obowiazkowe, sam byłam na tym kursie . podpisujesz papier że będziesz dla nich pracował dodatkowo 90 dni na wyjeżdzie ,a jak nie to odpowiednio do dni potrącą kasę z 500 zl bo tyle niby wynosi cena kursu jednodniowego z obiadem;)

01.02.2016 11:42

Ja moze nie pracuje z Promedica za dlugo bo dopiero od grudnia, ale kazda opiekunka z ktora sie spotkalam mowila ze ma przerwy w ciagu dnia, ja osobiscie tez mam wolne 3 godziny w ciagu dnia (wiadomo ze czasami trzeba wykorzystac jakas czesc na sprzatanie), koncze o 21 takze nie jest zle. Mysle ze to ze ktos nie ma przerwy nie zalezy od firmy a od rodziny, ale tez mysle ze jak jest ciezko to po co jechac kolejny raz do tej rodziny. Ja tam ogolnie promedici jako firmy nie oceniam zle, chociaz fakt ze malo placa. No ale na moje 19 lat, komunikatywny niemiecki i prawie zero doswiadczenia to i te 900 euro jest dobrze.
    kitka34

01.02.2016 16:47

jeździsz od grudnia czyli krótko, wiec nie masz pojęcia o czym tu rozmawiamy, do tego na pewno nie masz zadnego doświadczenia przy twoim wieku , naprawdę powinnas być szczesliwa, że cie ktoś zatrudnił
    Anka

30.12.2015 21:38

A jak z tymi podwyżkami jest??? Bo mi koleżanka mówi że ona ma juz 100 euro podwyżki po pierwszym miesiącu pracy i może sie starac po każdym wyjexdzie i beda jej podnosić o 100 euro a przypadek z tego co wiem ma bardzo lekki w sumie to sie nudzi. siedzi w Koblenz z 40 letnim facetem który jest lekko uposledzony i sam chodzi do pracy. Mówi że jest znudzona ta pracą bo nic nie robi i najpierw miała 850 euro a ze teraz sama pani koordynator podniosła o 100 więcej.
    małgosia

31.01.2016 17:52

O jakiej przerwie mówisz na spanie , czy na sr... nie ? Innych niestety w tej pracy nie ma, wiem co mówię, jastem w tej chwili na 7 kontrakcie. Nikt tu nie jest dla przyjemności, to najgorsze co mozna robić, ale czasem życie nas do tego zmusza.

31.01.2016 22:26

Co do przerw to ja właśnie mniej więcej takie mam:) wiec nie ma co narzekać...jak śpię to mam przerwę ( jak mi snu nie przerwą) jeśli chodzi o sr...e to jest już ciężej bo w ciągu dnia nie zdarzyło mi się w spokoju załatwić...tylko przed spaniem jak akurat mnie najdzie. Do tego oni tu (jestem o tym przekonana) uważają, że ja mam przerwę jak siedzę przy pdp z np. laptopem na kolanach i w ciągu godziny 20 razy przełączam z kanału na kanał ...bo to bee i tamto nudy..., gaszę i zapalam światło, robie kawę, podaję okulary, taszczę do toalety, wykręcam numery w telefonie itd. i odpowiadam na grad pytań...więc nie wiem nawet po co trzymam tego laptopa, chyba tylko po to żeby czuć kontakt z cywilizacją :):):) Myślę tak jak Ty , pozdrawiam :) ...ale naprawdę słyszałam , że niektórzy mają przerwy i nawet jakiś wolny dzień...

31.01.2016 15:56

Hej pracuję w tej firmie od lipca zeszłego roku. Miałam 2 zlecenia. Wszystko się zgadzało z tym co mi koordynatorka powiedziała w 100% , czytam różnie opinie (więcej tych złych) aż mi głupio pisać, że jestem w miarę zadowolona. Nie mam się czego czepic (jedynie tych składek zus w zeszłym roku co były bo teraz niby większe mają być...zobaczymy...) Nie bardzo podobają mi się moje zarobki bo to niewiele ponad 900 euro ale z tego co czytam chyba przy komunikatywnym i lekkich zleceniach nie idzie więcej zarobić... A próbował ktoś może pisać o podwyżkę? Dziękuję za info o dacie wypłaty bo jakoś to mi umknęło :) pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

30.01.2016 21:18

czyli wypłatę za luty dostaniesz do 10 marca z tym ze jeżeli wyjechała z firmy np 1 lutego to dostaniesz tylko wypłatę za 25 dni. w przypadku kiedy jesteś np od 26 stycznia to jak za cały miesiąc

30.01.2016 21:15

według nowych systemów wynagrodzeń mamy okres rozliczeniowy od 26 do 25 następnego miesiąca. wypłaty mają wpływać w 3 przelewać od dnia 5 do 10 każdego miesiąca

30.01.2016 20:30

nie bo pracujesz na umowie z polską a nie na niemieckiej umowie

08.02.2016 22:50

chyba w złotowkach bo w euro ja jeszcze nie mam chociaz dzis 8.01

30.01.2016 20:25

nie będzie wypłaty w styczniu promedika24 zmieniła system rozliczeń i pierwsza wypłata ma wpłynąć 5 lutego
    kasiuta

30.01.2016 20:54

Dziękuję za odpowiedz w sprawie wynagrodzeń a za luty kiedy będą:)
    lili

08.02.2016 15:22

to prawda...niestety przekonałam się na własnej skórze
    lucia

30.01.2016 15:26

Jaja z tymi wpłatami sobie robią!!!!!!!!!!!
    kasiuta

30.01.2016 10:36

Czy ktoś jeszcze nie dostał przelewu za styczeń?
    maja

30.01.2016 11:51

ja też kasy jeszcze nie dostałam!!!!!!!

29.01.2016 16:59

odpowiedź3

30.01.2016 19:45

JA PISALAM O PRaCY JAKO OPIEKUN OSOB STARSZYCH. WIDAC Mialam pecha, ze natrafilam na oferty pracy i kontrakty z nizszej półki. A zarobki jakie oferuje ta firma nie sa zadowalające jak na 24 h prace z dala od rodziny i rodzinnego domu. NIE POLECAM WSPOLPRACY Z TA FIRMA.
    Dorcia

29.01.2016 13:41

Witam też czekam na przelew za styczeń.Czy ktoś wie kiedy będzie?

Zostaw merytoryczną opinię o Promedica24