Promedica24

• O Promedica24
  • Zalety pracy w Promedica24
  • Oferty pracy
  • Rekrutacja
  • Szkolenia dla Opiekunów

O Promedica24

Germany - Promedica24
United kingdom - Promedica24 UK

5. Opinie o Promedica24

Opinie o Promedica24 Warszawa

Nie przegap nowości o Promedica24!

?

25.07.2021 22:19

Czy naprawdę płaci się za pokój, tak jak to ktoś pisał wcześniej?

26.07.2021 13:53

Tak na starej umowie pisze kwatera prywatna 80 albo 100 euro Tygodniowo tygodniowo

26.07.2021 13:55

No nowej znikło słowo kwatera prywatna i zastąpiono napisem Koszty
    Iwona

22.07.2021 15:12

Poczatki są rozne... ale jak to w każdej pracy nigdy nie jest łatwo na poczatku. Raz było lepiej raz gorzej ale nie zrezygnowalam. potrzebna była mi gotówka na już. Wlaśnie problemy finansowe zmusiły mnie do wyjazdu za granice. Najgrosze było rozstaie się z bliskimi na tyle czasu ale nie bylo wyboru. Teraz już się do tego człowiek przyzycził. Dobrze ze ttrafil mi się mily pan na zleceniu wiec nie mam co narzekać.
    Córka

21.07.2021 14:17

Moja matula zdecydowała się wyjechać za granicę do pracy w opiece. Pamiętam jak początkowo była przerazona ale jednak się odwazylla. Jeździ na zlecienia od kilku miesięcy i nie narzekała jeszcze. mam nadzieje ze tak pozostanie. jestsmu w ciągłym kontakcie, coraz lepiej radzi sobie z jezykiem mimo że poczatki były trudne. W razie czego jest też w stałym kontakcie z koordynatorem wyjazdu gdyby coś się wydarzyło.

18.06.2021 22:38

stokrotka611

19.07.2021 14:50

Jak kiedyś miałam problem to mi koordynatorka pomagała. Na infolinie też można dzwonić i się zwrócić o pomoc jeśli sytuacja tego wymaga. Nikt nikogo z kwitkiem nie odsyła . Od tego są. Co do zarbków to każdy ma wszytsko wyszczególnione wystarczy czytać a nie potem mieć ząle do każdego. Twaoja rodzina nie popuści bo nie doczytałeś umowy? Dla mnie to śmeiszne.

17.07.2021 09:37

Liliana

17.07.2021 23:24

Widzę, że znajoma opowiedziała Pani wszystko jak na spowiedzi, co moim zdaniem jest dosc dziwne. Jakby tak było to sama by pisała a nie ktoś inny. Jak dla mnie histoia wyssana z palca. Praca w opiece jest cięzka niezależnie od tego z jaką firma isę wyjeżdża i trzeba być na to gotowym. Ja nigdy nie zostałam oszukana a wypłatę mam taką jak na umowie. Opiekunka to nie robot. Noce przesypiam, mam też czaas dla siebie w ciągu dnia. Najważniejsze to czytać umowy, a nie dopowiadać sobie coś a potem narzekać...
    Darek

18.07.2021 11:18

Już nie jedno zlecenie z nimi zrobiłem i jakoś nie narzekam. Przecie wszystko jest w umowie, wystarczy umieć czytać a nie narzekać publicznie.. Ile się zarobi też napisali. Jak dla mnie firma jak inne. Cięzka praca jest wpisana w zawód opiekuna nieważne czy się jedzie samemu czy przez jakas firme i trzeba być na to gotowym.
    Klara

15.07.2021 13:40

Nic się kompletnie nie interesują gdy zadzwoniłam z problemem mieli całkiem wywalone na to powiedzieli że nie mogą nic z tym zrobić mimo że mówiłam że podopieczna nie współpracuje cały czas krzyczy bije laska po plecach gdy powiedzialam że chce wrócić do Polski powiedziały że mam nie wymyślać tylko pracować bo na wakacjach nie jesteś są beszczelna i aroganckie nie pozdrawiam ich
    Nysa

16.07.2021 20:03

Tylko koordynatorzy mają to gdzies. Mówią że zadzwonią do rodziny porozmawiać i nic z tego. T

17.07.2021 22:13

Jaga informacje o podopiecznym z roku 2017 teka otrzymałem informowałem o tym biuro i co i nic ktoś nowy przyjedzie i zdziwiony więc jak Pani tak słodko nie jest po drugie opłaty za pokój 80 100 euro tygodniowo teraz na nowej umowie ukryto to jako koszty wypłaty oczywiście na czas Ale nie takie jak liczysz zawsze wycięte na maksa jak dzwonisz i pytasz za co to brak odpowiedzi koordynator na miejscu to jakiś żart nie istnieje wogole brak pomocy Ale warto DAĆ sprawę do sądu i wygrywasz
    Op123

09.07.2021 09:24

Praca w opiece nie jest łatwa, nie oszukujmy się. Trzeba być silnym i fizycznie i psychicznie. Ja doświadczenia w zawodzie takowego nie miałam, ale zajmowałam się moimi rodzicami. W PL w moim wieku niestety dostać pracę to graniczy z cudem. Agencja niedawno otworzyła swoją siedzibę u mnie w mieście. W sumie to poszłam z ciekawości, nie nastawiałam się na wyjazd. Zdziwił mnie szybko telefon i tak wylądowałam na zleceniu w Niemczech u jednej kobiety. Nie znałam języka, ale w tych czasach to nie jest mocna bariera. kobieta miała młodszą wnuczkę i na telefonie jakoś się dogadywałyśmy. Jak to mówią pierwsze koty za płoty, dalej było już tylko łatwiej.
    Janka

15.07.2021 14:11

Przechodziłam przez to samo, w pewnym wieku o prace to już ciężko. Z Promedicą jest o tyle dobrze, że nie wymagają języka. A doświadczenie przecież się na miejscu zdobędzie. Początki u mnie były niezbyt przyjemne. Nie rozumiałam totalnie co do mnie mówili. Z czasem było łatwiej, bo poznałam kulturę i język.
    basiula

14.07.2021 14:09

Wyjechałam z firmą niecały miesiąc jak pandemia dała o sobie znać w Europie. Szczerze troche sia balam jak to bedzie. Koordynatorka stanela na wysokosci zadania, uspokoiła mnie powiedziała wszytsko co i jak. Mialam z nia staly kontakt, kilka razy sama dzwonila czy czegos mi nie brakuje. Potem jak sie jechało do NIemiec to testy za darmo robili a wiem ze inne agencje kazały placic. Teraz musiałam sobie zrobić roczna przerwę od pracy ze względów osobistych ale jak już wszystko się poukłada to wracam spowrotem.
    NiKoDem

12.07.2021 09:15

Podziwiam kobiety pracujące w opiece, bo mi jako facetowi niekiedy jest ciezko. szczególnie przy lezących seniorach. Ale do wszystkiego da się przyzwyczaić. Z tą firmą jechałem kilka razy i dobrze to wspominam. Teraz już jeżdże prywatnie. Sam nei odważyłbym się pierwszy raz wyjechać samodzielnie w ciemno, dobrze że ktoś zorganizował wszystko za mnie i miałem pewną sztele.

12.07.2021 15:53

Ma pan rację. Początki dobrze mieć zorganizowane,czas na oswojenie się z "robotą", na naukę zasad i realiów. Jak się dobrze trafi to pal licho ich kanty z pieniędzmi. Można za to korzystać z nauki życia i pracy przy starych ludziach. Ale po takich lekcjach zabierać swoje manatki i do normalnie płacących firm się udać. Na start i początek można w Pr24 popracować.
    Op123

09.07.2021 14:20

Irena

07.07.2021 10:50

Osobiście bardzo dobrze wspominam Promedice. Pracowalam z nimi kilka lat i stwierdzsm ze naprawde bylo warto. To dobry wybor na poczatek ale i lojalnych opiekunow rownirz doceniaja. Zakonczylam wspolprace bo urodzila mi sie wnuczka i corka mnie teraz potrzebuje. Firme polecam sprawdzic samemu, to duza i stabilna agencja
    DK

07.07.2021 09:50

Niestety covid spowodował że straciłam pracę i musiałam szukać czegoś nowego. Było ciężko tak z dnia na dzień coś znaleźć. Koleżanka poradziła mi bym zadzwoniła do tej agencji i zapytała ona już od dawna z nimi pracuje. Okazało się że było miejsce po rozmowie , organizacji kursów i całej reszcie wyjechałam do Niemiec. Jestem u nich opiekunką prawie od rok. Praca lekka nie jest ale uważam że nie ma co wybrzydzać. Piniadze same do portfela nie przyjdą. .
    Matyldka

30.06.2021 21:49

Praca do lekkich nie należy, ale trafiłam tu z doświadczeniem i znajomością języka to i pieniądze można zarobić normalne. Trzeba mieć na uwadze, że jedzie się opiekować ludźmi, a to wymagająca praca jednak jak pieniądze trafiają na konto to wiem, za co pracuje i wiem, że warto.
    elizabetkaa

30.06.2021 14:05

Właśnie odpoczywam w kraju, 2 zlecenia za mną. Na konto trafiło tyle kasy na ile sie umawialiśmy. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy to nie wczasy tylko ciężka fizyczna praca na obczyznie bo jedziemy do schorowanego seniora ale i tak jest lżej niż na saksach gdzie sie haruje w polu od świtu do zmierzchu w jednej pozycji i na upale
    Sabina

30.06.2021 13:52

Moja sytuacja w domu nie była ciekawa. Sąsiadka poleciła mi u nich prace. Zdecydowałam się spróbować i do był dobry ruch z mojej strony. Na zlecenie musiałam trochę poczekać. Bałam się, że sobie nie poradzę bo mój język nie należał do najlepszych. Pracuję z nimi do tej pory, pieniądze się zgadzają z umową, warto było zaryzykować.
    Krzysztof

29.06.2021 13:27

Mam za sobą kilka zleceń z firmą Promedica24 i bardzo dobrze oceniam współpracę. Wszystkie moje wyjazdy do pracy były udane, trafiałem na takie kontrakty jakie Promedica Mi przedstawiała. Zarobki są ok na pewno dużo lepsze niż w Polsce. Promedica załatwia wszystkie formalności, zawsze miałem kontakt z Moją opiekunką kontraktu w razie pytań dostawałem szybką odpowiedź. Ja polecam tego pracodawcę :) Z każdej 'szteli' wracałem zadowolony
    Danuta

26.06.2021 15:43

Dzięki promedicy zaczęłam pracę w opiece, bo tylko oni odezwali się do mnie i dali mi szanse, mimo że słabo znałam język. Byłam na kilku zleceniach i nie było źle, praca wymagająca, ale sobie radziłam, nie było problemów na sztelli. Jak czegoś nie wiedziałam, to mogłam się odezwać do pań z biura. Zarobiłam też całkiem niezłe pieniądze w tym czasie. Jednak rozłąka z najbliższymi była dla mnie za trudna i zrezygnowałam. Nie lubię być daleko od córki i wnuków.
    Baśka

24.06.2021 14:51

Do pracy w opiece zmusiła mnie dwa lata temu trudna sytuacja rodzinna Pierwszy raz wyjechałam do Niemic z inną agencją, ale już po jednym zleceniu zrezygnowałam z paru przyczyn. Później zdecydowałam się wyjechać z promedica od tamtego czasu po dzień dzisiejszy z nimi współpracuje. Nie mam powodu żeby narzekać wszystko jest okej.
    Epitafium

24.06.2021 08:10

Ja rowniez jestem zadowolona z wyjazdu i z tego miejsca chcialabym serdecznie podziekowac calej zalodze Swietej Promedici za zorganizowanie wszystkiego od A do Z. Dopiero teraz zaczynam zyc. Zlecenie, na ktore jezdze regularnie, jest wiecej niz doskonale. Bedac na nim, nigdy noe potrzebowalam wsparcia, gdyz rodzina wszystko zorganizowala na najwyzszym poziomie. Zaluje, ze wczesniej nie zaczelam jezdzic. W Polace pracowalam w biurze co bylo bardzo stresujace. Zwlaszcza, ze ludzie lubia dzisiaj kopac dolki pod soba. Na zleceniu mam jedna osobe, ktora jest mi bardzo wdzieczna za pomoc i nie musze niczego wysluchiwac za swoimi plecami. Jestescie patriachami polskich opiekunek w Niemczech. Niech runa mury i nie zyje Promedica24!!
    Epitafium

24.06.2021 12:23

Przepraszam, mialo byc: "Jestescie patriarchami polskich opiekunek. Niech runa mury i niech zyje Promedica!".
    Marzena

16.06.2021 13:41

Krzywdy mi nie zrobili, byłam z nimi kilka razy na wyjeździe i wszystko było jak należy. Sztella była ok, tak samo jak rodzina. Koordynator był pod telefonem w razie potrzeby. Niestety przez problemy zdrowotne musiałam w ogóle zrezygnować z pracy jako opiekunka. A szkoda bo przyzwyczaiłam się do tej pracy
    Zdanowska

23.06.2021 13:52

Oho w kimś agresor się zrodził. To już w ogóle nie można się odezwać? Po to jest to miejsce, by wyrażać swoje opinie więc proszę nie szturmować ludzi. Sama pracuje dla tej agencji i jestem zadowolona z pracy. Kontakt z koordynatorem, pieniądze i cała reszta jest taka jaka być powinna.
    XYZ

23.06.2021 21:15

Następna się odzywa co nie odczytano co chodzi ale wypowiedzi tworzy. Pracuj ile chcesz i za ile chcesz. Twoja sprawa. A nad resztą wypowiedzi swojej też się najpierw zastanów a potem konentuj

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Promedica24?

Kontakt - Promedica24

Aleje Jerozolimskie 94 00-807 Warszawa

Branża główna: Księgowość i podatki

Aldona

22.06.2021 23:46

Pierwsze zlecenie było naprawdę ciężkie, bo za bardzo nie wiedziałam co i jak. Ale w sumie znajoma służyła radą i koordynator też odpowiadał na pytania, więc dałam radę. Później było już lepiej. Ogólnie jak ktoś chce spróbować to trzeba liczyc się z tym że lekko nie jest. Ale czas na odpoczynek jest, więc można się spokojnie przyzwyczaić do pracy.
    Jolanta

10.06.2021 09:58

Dobra firma na początek a przy dalszej wspolpracy jest jak w kazdej innej firmie. Naprawde nie ma co narzekac :)

27.05.2021 15:43

XYZ

28.05.2021 13:10

Krótko,zwięźle ale sama prawda. Tak to tutaj działa. W zeszłym roku robili kombinacje i zmieniali nazwę,w tym roku kolejna zmiana. Pół Polski będzie pod jednym szyldem,drugie pół pod inną nazwą chociaż worek ten sam wiec może teraz chociaż coś będzie lepiej. Poczekaj i sprawdź.
    Jaga

29.05.2021 23:37

A dlaczego powrot nastapil po tygodniu? Jezdze z promedica od 3 lat i nie zdazylo mi wrocic przed zakonczeniem kontraktu,a po 2m-cach wracam na ten sam kontrakt i nigdy nie mialam problemow.Zjesdzajac z kontraktu do Polski okreslam koordynatorce od kiedy jestem sklonna pojechac ponownie,

25.05.2021 14:20

Kamila

25.05.2021 22:03

Pracuję tu już jakiś czas i z niczym takim się nie spotkałam. Nie (usunięte przez administratora) zawsze dostaje tyle co w umowie i nie narzekam na wypłatę. A jak masz problemy możesz na infolinię zadzwonić do nich. Pewnie pomogą.
    Wojtek

23.12.2020 23:07

Wymagają bardzo dobrego niemieckiego tak?
    Jaga

19.05.2021 20:36

A moim zdanie pewe osoby skarza sie na zanizone wyagrodzeia a nie biora pod uwage ze maja zadluzenia komornicze i jest one potracane z wynagrodzenia

20.05.2021 15:13

Kobieto! Co ma piernik do wiatraka? Należności komornicze zabiera się z wypłaty i nikt tego tutaj nie neguje. Mają ludzie długi,jadą pracować,komornik należność zabiera i jeszcze coś zostaje na domowe potrzeby. Tutaj problem nie jest przez komornika tylko przez to że firma ludzi robi w balona i innymi kwitami operuje żeby ich skusić do roboty ale wypłata nijak nie pasuje do tego co wcześniej tylko "obiecanką" było.

18.05.2021 11:52

Źle nie jest, ale to co mówią przez telefon o komtrakcie trzeba brać z przymrużeniem oka. Często mówią, że kontrakt lekki i bez problemów (B) a na miejscu okazuje się, że np. noce będą nieprzespane. Jeden plus to opiekunki które są na miejscu, nie owijają w bawełne i mówią jaki dany kontrakt naprawdę jest. Logistycznie zazwyczaj tez są w stanie wszystko spiąć. Cholernie długi ogon przy zwracaniu kosztów, trzeba dzwonić, dopytywać i się przypominać, najdłużej czekałam 7 tygodni.
    Teresa

19.05.2021 05:55

Też tak miałam o wszystko się non stop dopytywałam jak miałam problem na zleceniu i dzwoniłam nikt nie odbierał telefonu wypłata w transzach co jest naprawdę wkurzające nigdy nie szło się doliczyć
    Saandra

20.05.2021 14:26

Jak ja miałam problemy to koordynator zawsze był pod telefonem, a jak były późne godziny to dzwoniłam na infolinie albo na fb pisałam bo tam cały czas ktoś jest. Co do wypłaty mnie się zawsze wszystko zgadzało co było na umowie to dostawałam. A jak coś się nie zgadzało to można było to wyjaśnić albo dopytać.
    Masz za swoje

10.08.2020 09:37

Ile w promedice płacą za nadgodziny bo mam ich bardzo dużo chodzi mi o prace w Anglii i jak i gdzie mam się po nie zgłosić ? Pozdrawiam z całego serca każdego kto to czyta
    Nysa

03.05.2021 18:59

To masz dobrego podopiecznego który ci dawał 70 euro na swoje wydatki. Bo ja mimo zakazu mycia okien myłam i złamanego centa za to nie dostałam tak samo teraz za ogród nic nie dostałam mimo że nie mam obowiązku się zajmować także ogrodem.
    Tosia

18.05.2021 14:30

W opiece pojęcie nadgodzin nie istnieje dlatego to praca dla ludzi którzy mają dużo wolnego czasu :)
    JackJack

02.01.2021 14:13

Dzień dobry. Ja chciałbym się dowiedzieć dlaczego te wszystkie oferty pracy zamykają się na stawce 1200 lub 1300 euro? Minimalna pensja w \niemczech to przecież około 1470 euro netto - 9,35 brutto za godzinę pracy. Przecież każdy zdje sobie sprawę, że praca w opiece to nie jest praca po 8 godzin dziennie tylko 24 godziny na dobę więc dlaczego te wypłaty sa takie mizerne i dlaczego Wy sie ludzie na to godzicie? Przecież to powinno być minimum 1800 euro netto za przepracowany miesiąc. Dodam jescze, że w Niedziele i święta osoba wymagająca opieki nagle przecież nie zdrowieje tylko w tych dniach też trzeba się nią opiekować a agencje pracy jakby nie widzą problemu tzn. jakoś nie widzą tych przepracowanych niedziel. Co prawda proponują jakieś marne premie za poracę w świeta ale co z niedzielami? No niech mi ktoś kompetentny odpowie. Pozdrawiam wszystkich noworocznie.
    ogarnij sie

04.05.2021 12:10

Stawki sa jakie sa, poniewaz w Promedica24 pracuje sie na polskiej umowie zlecenie. Takze stawka minimalna 18,30 zl brutto :D
    karolina

06.05.2021 00:22

Co to za wymysły. Pracuje z nimi i nigdy mnie nie oszukali. Zarobki mam zawsze takie jak na umowie. Z góry wiem ile dostanę. I z tego co wiem promedica na rynku jest od lat, więc nie rozumiem oszczerstw ze zmianą nazwy.

22.02.2021 23:02

2033 opinie.Oczywiście 99,9% to same negatywne lub nie na temat.Czy ktoś z was myśli gdzie jedzie i do kogo?za ile?czy dostanie jedzenie i 70Euro na tydzień na swoje osobiste wydatki na jedzenie.Czy macie pojęcie co was czeka na miejscu.Jakie przywitanie i dalsze dni.Jak wygląda czas pracy i stan podopiecznego.Czy wcześniej kontaktujecie się ze Stela z opiekunem co tam już jest i konsultujecie co cię tam czeka?czy wiesz co należy a co nie należy do twoich obowiązków na miejscu?ile masz freizeit na dzień i że masz czas na sen od 22.00-6.00.NIE!!!NIC!!! NIE WIECIE!!!A POJEDZIECIE!!!SZOK!!!WSPÓŁCZUJĘ!!!

24.02.2021 18:01

No właśnie 100 Euro/Tag.Czy 3 h freizeit.Czy nic dla snu i wypoczynku.Czy einkaufen to nie freizeit.I tak wile innych tu poruszałem spraw.Ale firma przed wyjazdem nie szkoli cie z tego jakie masz prawa.Tylko tam jakiś kurs językowy i nic więcej.Jak zaczynałem bez kursu językowego i miałem tyle co panie nic nie umiejący języka po takim kursie 4 tygodniowym.Bo Niemiecki znam od dziecka.Dodam jeszcze że po 14 miesiącach pracy zadzwoniła do mnie pani co to niby zna język i mnie z kartki pytała że musiałem ją poprawiać w wymowie.Bo sama nie umiała a mi powiedziała że nie umiem i mi zaniżyli pensję.To co!!! nikt nie patrzy że znasz się na wszystkim z opieki i na wszystkich przypadkach chorób już byłeś na stelach tylko ci podziękują tak że zarabiasz 700 euro i masz najgorsze stele.Dobrze wiedzą jakie stele są złe a które dobre.One wiedzą gdzie kto i gdzie jedzie.Więc ja z taką firma nie będę pracował co w podaniu o zwolnienie napisałem prawdę.Brak szacunku do pracownika i to na dodatek fachowca w swoim fachu.Firma się nie liczy z opiekunem.Jesteś nikim.
    Tosia

03.05.2021 12:23

Teoria swoje kochana pani praktyka swoje , ja na zakupy na szteli nie miałam 100 euro nigdy od 50 do 80 maks , kobiety które jeżdżą do opieki to magicy albo swoje jedzenie wioza bo jak żyć we 2 osoby za 50 euro na tydzień A wszystko podrozalo Chyba chleb z serem i kleik ryżowy bo co innego
    MariaDen

31.03.2021 22:45

Mam już za sobą 3 zlecenie z agencją. Bałam się trochę wyjazdu za granicę, tym bardziej w tych ciężkich czasach, ale ostatecznie jestem zadowolona z podjętego ryzyka.
    jagienka

25.03.2021 18:48

Byłam na kontrakcie u bardzo sympatycznej i kochanej seniorki z parkinsonem Pani Elizabet. od 12.01.21r. kontrakt kończył się 19.02.21r, Niestety córka, która mieszka obok razem z mężem, bardzo nie przyjemna, "dzięki" jej skardze (wg niej) musiałam zjechać 12.02.21r. Przychodziła szczególnie w porze gotowania obiadu i sprawdzała co gotuję jak również sprawdzała zakupy,które kupowałam, przychodziła rano i sprawdzała czy wszystkie obowiązki są zrobione. Nie polecam tego kontraktu (usunięte przez administratora)
    Zuzanna

13.03.2021 13:47

Serdecznie wszem i wobec polecam firme PROMEDICA24. Stracilam prace w zwiazku z pogarszajaca sie sytuacja epidemiczna. Dlatego zdecydowalam sie na ten wspanialy zawod opiekunki w Niemczech. Poznalam nowych ludzi i nowe obyczaje. Trafilam do uroczej rodziny w bawarskiej wsi. Wynagrodzenie na czas i takie jak mi obiecano. Transport zorganizowany od drzwi do drzwi. Polecam z calego serca. Pracujac dla tej firmy nie bedziesz juz plakac, ze nie masz pieniedzy.
    był pracownik

24.03.2021 17:12

800 e w skali miesiąca. Inne firmy dają 1200 e na początek. Nie piszę wymysłów to z autopsji

24.03.2021 20:37

Masz kontrakt z firmą to ich pytaj. To zależy od wielu spraw. Każde miejsce i przypadek chodzą swoimi ścieżkami. Co ci mają ludzie odpowiadać?

19.03.2021 16:26

Urszula

20.03.2021 13:44

Ktoś tu chyba premie dostanie za wpisy po nocach
    ElaKoc

22.03.2021 18:44

Nie trafiła Pani, przykro mi. ;) Ale proszę dalej szukać "swojego" wytłumaczenia. ;) Pozdrawiam.

09.03.2021 11:41

Teresa

10.03.2021 22:38

Z jakąkolwiek firmą by się nie jechało trzeba czytać umowy, to nic odkrywczego. Od tego one są aby spisać w nich wszystko co i jak. Jak coś się nie zgadza to trzeba do nich dzwonić i wyjaśniać. Ale u mnie zawsze na konto wpływa tyle ile mam na umowie. Także polecam.
    Aga4

22.02.2021 12:14

Żenada. 40 godzin tygodniowo to pięknie na umowie napisane. A pytam gdzie te godziny kiedy muszę być non stop z podopieczną? Jest demencja przesypia dosłownie 2/4 godzin na dobę. Chyba najtwardszy człowiek będzie zmęczony. Dwa miesiące to jak pół roku w normalnym trybie życia. Wlecze się niesamowicie. Dramat!!!!
    Zdegustowana

08.03.2021 08:17

Wolaj zaplate za nadgodziny po przyjezdzie. Spisuj wszystko w jakich godzinach pracowalas. A jak nie chca zapalcic to do sadu i najlepiej rok pozniej, zeby odsetki narosly.
    Dejv

26.02.2021 07:29

Ludzie co Wy narzekacie ?! Super firma, jestem bardzo zadowolony i polecam nowym osobom aby zaczęły prace w Promedica. Dobre wynagrodzenie, kontakt z opiekunem caly czas jest. Uwazam same plusy a jezeli komus sie nie podoba na miejscu, bądź mu zke to mozecie 24h dzwonic do swojego menagera kontraktu i na pewno ta sprawe szybko zalatwi. A więc polecam nowym osoba w 100% i nie czytajcie durnych komentarzy bo czlowiekowi to nigdy sie nie dogodzi ;)

26.02.2021 15:00

Ile ci zapłacili za ten wpis.Aż czuć wazeliną.
    Dejv

28.02.2021 07:34

Nic ale jak komuś sie nie podoba to niech nie jeździ, proste i logiczne. Tutaj macie czysty zysk, nic nie wydajecie a w pl pracuje sie i wydaje na bieżąco więc po co narzekać jak to źle. Od razu kokosów nikt nie dostanie a nie ludzie nawet jezyka nie znaja a chca milony zarabiać to powodzenia... ja jestem bardz zadowolony i uwazam ze warto bylo !

05.02.2021 10:40

Ludzie 2018 opinii w tym 99,9% negatywnych.co wy tam jeszcze robicie?Szok.co za firma co nic się nie zmienia od wielu lat.

07.02.2021 19:23

Dodam ci tu jeszcze że właśnie trzeba tu pisać co złe.Bo trzeba ostrzegać ludzi co mogą się wkopań w nie złe bagno.A ja wiem że 99,9% to negatywne opinie a nie pozytywne.
    Aldona

09.02.2021 09:25

A to Ty decydujesz o tym co można tu pisać? ;D Tu trzeba pisać tak jak jest. Ja akurat mam dobre doświadczenia z firmą i będę o tym mówić. A jakbyś się potrudził i przeczytał opinie inny to zobaczyłbyś, że są one różne, zarówno pozytywne, neutralne, jak i negatywne. A na te negatywne patrzyłabym raczej przez palce, skoro sam przyznajesz rację, że piszą je niezadowoleni, to pewnie je też podkoloryzowali dla lepszego efektu, albo w ogóle zmyślili. Firma jest duża i ciężko dogodzić wszystkim. A jednak pozytywnych jest sporo.

28.01.2021 19:24

Jakie są odprowadzane składki do ZUS i w jakiej kwocie
    Anai

26.01.2021 19:53

Firma działa zgodnie z polskim prawem. Co mi się nie podoba, odnośnie odprowadzanych składek mogłoby się zmienic.. Placa na poziomie innych firm , moze troche odbiega wysokościa wynagrodzenia dla osób ze słaba znajomości a, języka poniewaz inne firmy ogłaszaja się z wyższymi kwotami. Transport z adresu pod adres ,czasmi nawala logistyka . Wypłata na czas , Ja mam wypłate w euro i za przepracowany miesiąc mam jeden wpływ na konto , a kiedy jestem w Polsce zdażają się dwie wpłaty ,ponieważ wpływa wyplata za prace w Niemczech i w Polsce.Nie od firmy zalezy do kogo sie trafi , czasami informacje na temat pacjenta nie sa aktualizowane .Polecam samemu sie przekonac , na początek najlepiej wyjechac na 4 tygodnie , które szybko miną . Zawsze mozna przedłuzyc kiedy bedzie dobrze.
    Grażyna Wypiór

25.01.2021 10:22

jestem bardzo zadowolona z pracy z promediką. dużo się dzięki nim nauczyłam, przede wszystkim języka. na sztele jeżdżę od dawna i przerabiałam już dużo firm, ale tutaj mam pewność że jak jadę do pracy to będę wykonywać tylko to co do mnie należy a nie jeszcze tysiąc innych rzeczy. Koordynatorki sa bardzo mile i pomocne. pozdrowienia dla nich

Zostaw merytoryczną opinię o Promedica24