PORR

Praktykuj z nami

• Skierniewice

5. Opinie o PORR S.A.

Opinie o PORR Warszawa

Nie przegap nowości o PORR S.A.!

Mostowy

04.04.2020 01:06

Porr w Austrii zamknął wszystkie budowy ok 20.03 gdzie w Austrii było mniej zakażeń o prawie 1000 i o 1/3 mniej zgonów, w Polsce wszystko hula w najlepsze, polski pracownik się nie liczy to mięso armatnie dla zachodniego koncernu. Polski pracownik może zasuwać między Ukraińcami jeździć samochodem, którym jeździ dwudziestu innych chłopa, (cud ze czasami jest płyn do dezynfekcji, załatwiony po znajomosci) musi zarobić na Austrie, a i tak w końcu w Polsce za chwile obniżą nam pensje w celu ratowania firmy, dwa razy takich rzeczy naszemu zarządowi nie trzeba mówić. Austrii pewnie to nie dotknie. Raz już był pewien pan z Austrii( taki z wąsem ), historia lubi się powtarzać, szkoda ze w porr. Pozdrawiam wszystkich na budowach, może uda się nam i naszym rodzinom przeżyć.
    Robert Toruń - wski

28.04.2020 23:59

Całkowita racja . Tutaj też mają nas za nic .
    Obecny

12.03.2020 09:26

Firma chyba celowo zaniża wypłaty w Niemczech i chce by ludzie sami odeszli bo skoro operator żurawia z pensją 2200.sami oceńcie
    Obsluga masy

08.03.2020 19:35

Garbus to najgirsza lajza sprzedawczyk i donosiciel pozdrawiam wszystkich
    Fizycznyz masy

07.03.2020 07:52

A ta tez widzialem wszystko umiącego i donosiciela Maciusia z masy z walca z beczki do insigni dziwie sie ze kierowca beczki na takie cos sie zgodził a z tym logo firmy to swiadczy o jego kapleksie
    Krzychu

27.02.2020 18:32

Chce się podzielić informacja którą przekazał nam w tym tyg kierownik. A mianowicie mieliśmy jechać na nową budowę, obiecywali że tam to roboty tyle że soboty i nadgodziny wrócą i co się dziś dowiadujemy że owszem robota tam jest, i że PORR dumny bo główny wykonawca ale że ludzi potrzeba z PORRA tam tylko 4 i że już ich tam mają a my mamy urlopy brać albo jak to majster określił oglądać się za inną robotą. Czyli firma obiecuje a jak przyjdzie co do czego to albo siedź w domu i czekaj aż może gdzieś cię będą potrzebować albo poprostu zrób im te przysługę i się sam zwolnij żeby Ci nie musieli odprawy dawać. Czy u kogoś na budowie też się zdarzyła taka sytuacja i co się później z wami dzialo? Bo nie wiem czy brać urlop i czekać czy lepiej się odrazu zwolnić i zacząć coś szukać zanim się sezon dopiero zaczyna.
    kamil

14.02.2020 13:29

Wie ktoś może czy są przyjęcia do firmy porr jako cieśla szalunkowy/betoniarz na terenie Warszawy ?
    Piotr

14.02.2020 20:04

Raczej nie
    Rafał

17.02.2020 20:54

Chłopie oni cięcia finansowe na budowach robią a nie pracowników szukają. Teraz na budowach sami podwykonawcy robią a ludzi z PORR to może 4 się doliczysz.
    Gość

07.02.2020 21:16

Porr nie ma swojego sprzętu drogowego .Sami Podwykonawcy u was robią? Na podwykonawcach daleko nie zajedziecie
    Ziomekxd

20.10.2019 22:13

Witam. Może jest tu osoba która mogłaby napisać coś wiecej odnośnie zatrudnienia w firmie Porr na stanowisku chociażby pomocniczy pracownik budowlany lub cieśla w delegacji w Niemczech konkretnie budowa bodajże w Darmstadt? Podpisałem Polską umowę z firmą Porr jako Cieśla rzekomo od dnia w którym to zrobiłem jak również byłem na szkoleniu BHP mam juz normalnie płacone mimo tego iż siedzę w domu w Polsce, ubrali mnie juz w ubranie robocze od stóp po czubek głowy na lato jak i na zimę teraz mam czekać na informacje odnośnie gdzie i kiedy mam jechac do pracy w Niemczech( wiem juz na 99% ze wlasnie darmstadt) w międzyczasie kurier ma mi dostarczyć do podpisania Niemiecka umowę. Mam tam znajomego pracuje jako ciesla juz 5 miesiąc twierdzi ze nie wiele tam robi zarabia miesięcznie ok 1800-1900€ a dokladnie za 3 tyg bo robi 3:1 czyli 3tyg w delegacji i tydzien w domu w Polsce( to akurat sie zgadza bo jak Amen w pacierzu 3tyg mija on zawsze na tydzien w domu) ogólnie zachwyca się ta pracą wyraża w samych superlatywach jednak znajomy to znajomy nie powie przecież ze mu źle skoro ciągle tam jeździ wiec chciałbym zaczerpnąć opinii osoby postronnej może ktoś pracuje/pracował wlasnie w Darmstadt i mógłby coś na ten temat napisać?
    Janek

08.01.2020 10:14

Darmstsdt najgorsza budowa jaka jest w Niemczech. Majstrowie kłócą się między sobą szczególnie Banasik. Nic z nim nie można załatwić i jeździ po ludziach jak nie wiem co. Wypłaty max 1900 za 185 godzin wypracowane w 3 tyg. Jeden wielki haos i zero organizacji
    jelow

07.02.2020 20:03

ja własnie pracuje i nie widzę problemu .Chyba ze komuś nie chce pracować
    Johny

30.01.2020 17:55

Jak wam nie pasuję możecie się zwolnić,po co pracujecie.tyle firm jest na rynku. Firma PORR jest uczciwa w stosunku do pracowników
    Pozdr.

22.01.2020 19:34

No nie ładnie tak manipulować czytelnikiem. W czyjim interesie jest ta strona utworzona. Chcecie być wiarygodni to opinie czy wpisy zostawiajcie na swoim miejscu. Mam na myśli oczywiście wpis ze stycznia 2020 r. o budowie FAIR Darmstadt
    Pozdr.

18.01.2020 10:55

Może w końcu ktoś się przyjży budowie FAIR w Darmstadt. Pewnie dotrą do was niedługo info co tam się wyprawia. Mobbing jednego typa doprowadził do takiego stanu człowieka który obił mordę tej mędzie. Widzę tylko jednego winowajcę tej całej sytuacji to osoba czy też osoby do ktorych docierały informacje na temat tego typa i nie reagowały. Facetowi pomieszało się w głowie chyba nie z wysiłku ale z nadmiernej chęci władzy absolutnej. Całe to zajście na pewno będzie rzutować i odbije się wizerunkiem na firmie

15.01.2020 17:52

Hardkorowy czy słoma wiedział o wywuzce stali i spotów do skupu razem z emiliuszem na nocki tylko wy i i kierunek skup
    Pk

14.01.2020 23:51

Drodzy koledzy “fachowcy" co piszecie te komentarze trzeba było się zwolnić samemu a nie czekać na koniec umowy jak tak źle było.Teraz nagle żale wylewacie, jest na to jedno określenie (usunięte przez administratora) facet z jajami idzie i mówi wprost osobie zainteresowanej a nie wypisuje anonimów pozdrawiam cie (usunięte przez administratora).
    Krzysiu

15.01.2020 16:55

Czytaj uważnie...nie muszę pisać anonimow żeby coś komuś po wiedzieć mogę każdemu powiedzieć co myślę prosto w oczy więc co Cię boli ? Z tego co wiem ta strona jest do wyrażania opinii więc po co te spiny ? Teraz " fachowcy " jakoś był każdy nim przez prawie 3 lata i co już nie ? Zwolnić się ? Czemu ? Jest jakaś kasa lepsza lub gorsza ale jest... Możliwe że ktoś mógł się poczuć źle po nominacjach bo co ? Były sprawiedliwe nie było w nich dziwnych powiązań ? Podchodzę naturalnie bo ta firma męczyła mnie od początku tamtego roku ale chciałem być z ludźmi których szanuje i Lubię z nimi pracować... Ja te osoby rozumiem wspierałem i zawsze bd wspierał bo to lojalność słowo którego część z was nie zrozumie .... Najważniejsze to wyciągać wnioski ze wszystkiego uśmiechać sie żyć ...bo jedyne co sie liczy to zdrowie. Polecam iść do kina może nawet HELIOS ???? leci dobry Polski film gdzie zobaczycie co to honor i lojalność... Proponuję więcej nie nadużywać mojego imienia bo jak każdy wie mam niewyparzony pysk i mogę pisać bardzo długo naprawdę o wszystkim... Jedno jest pewne że zawsze spojrze w lustro i zobacze człowieka co zapracował na wszystko swoimi rękoma nie na czyimś garbie... Próbowaliście nie raz zepsuć moją opinię ale nikomu z was sie nie uda nigdy ....nie szukałem i nigdy nie bd szukał przyjaciół ani nikt z was nie wniósł do mojego życia nic poza kolejnymi refleksjami do czego człowiek jest zdolny goniąc za pieniędzmi... Pozdrawiam wszystkich moich przyjaciół z dawnych kontraktów jak i tych co poznałem na tym Praca z wami to była czysta przyjemność !!! (usunięte przez administratora)
    Pietka

15.01.2020 17:30

Krzysiu jesteśmy zawsze za Tobą ! Dzięki Tobie ta firma wykonała plan pracy , bo ten baran z (usunięte przez administratora) brodą to umie ale złom wywozić tylko (usunięte przez administratora) Do obory się nadaje tam jego miejsce !!
    Zarnik

13.01.2020 17:47

To nie firma to patologia szczególnie w Norwegii Varrod i reszta projektów słoma Stalin czy Wielgus banada nieudaczników inżynierów z bożej łaski po poprawkach i zaocznych nic nie umieją a fachmany ooooooo ludzi maja za nic kłamstwo i niegospodarnosc Wielgus figurant bez pomysłu na życie adekowiec zasrany tylko do klepania po plecach się nadaje a jak przyjdzie co do czego to pierwszy znika mam nadziej że ktoś mu wreszcie ryja obije cwelowi razem z słoma i stalinem karma wraca szczeniaki kiedyś się spotkamy
    Lizus

14.01.2020 15:01

Z tego co wiadomo najwięksi godzinowcy to zostali ? A Tobie Helios kimkolwiek jesteś to życzyć tylko pracy w PNC do konca życia !! Ewentualnie adeczko wypożyczalni dla ludzi jak żarnik napisał bez pomysłu na życie.... jest co płakać taka firma ....tak tylko może napisać osoba bez doświadczenia zawodowego....nastepny co mu PNC życie uratowało !
    Zarnik

14.01.2020 21:35

@helios Co ty wiesz o stosunkasz międzyludzkich jak ty taki jak wielgus Klimek i reszta tych lizodupów. Monitemat twoich wypociny sądzić można że ledwo po 7 klasach szkoły powszechnej jesteś i tylko (usunięte przez administratora) umiesz. Klepac jak gnida Wielgus potrafisz. Wiedz jedno pracowałem na całym świecie ale takiego syfu jak w pnc to nie widziałem takiego marnotrawstwa niegospodarności braku poszanowania dla sprzętu i ludzi to chyba tylko w zadupiu Afryki można spotkać i oczywiście pnc. Zasrany system zarządzania i zmiana oczywiście od 2021 nazwy firmy może jeszcze uratuj ten gnoj od upadku choć nie sądzę bo miliony strat na 18 tce czy innych projektach znaczą o fachowość kadry i ludzi z przypadku hehehe jakich sobie słoma i Stalin sciagneli do pracy nawet młotka nie umieją użyć a cegi i wkrętarka to szczyt możliwość. Tak że pracuj sobie i caluj (usunięte przez administratora) stalinowi za drobne
    Baza

10.01.2020 19:18

Naprawdę jest dramat z tą firmą, większość firm tego typu rozwija się modernizuje a tu od lat tylko sprzedawać majątek. Ten zarząd naprawdę musi być słaby. W celu ratowania firmy proponuję obniżkę pensji dla pracowników , tak, tak, takie rzeczy tez tu były .

13.01.2020 12:23

Obniżka pensji to się już zaczęła w tamtym roku. Niech powiedzą ludziom jaki problem mają i na czym ludzie "stoją" bo wszędzie się słyszy tylko że firma ma problemy a nikt nie wie o co chodzi konkretnie.

13.01.2020 12:20

Witam chciałbym aby wszyscy pracownicy, którzy pracują aktualnie na budowach w Polsce wypowiedzieli się czy u nich też się tak kiepsko zaczyna dziać. Tak więc u nas na budowie : Obcięcie godzin ( 8 godz dziennie) praca tylko 5 dni w tygodniu zabrane premie i inne dodatki opóźnienia w wypłacie delegacji nie przedłużanie umów chodzą słuchy, że firma ma mieć na każdej budowie podwykonawców a swoich ludzi tylko po max 5-6 pracowników, którzy mają pracować po 8 godz bez sobót. Bardzo proszę o wszelkie info, bo nie wiem czy się nie zacząć rozglądać za inna pracą.

03.01.2020 00:39

Pracowałem w tej firmie tylko półtora tygodnia ale nie powiem nic złego bo kase wypłacili elegancko a zwolniłem się bo za daleko miałem i problem z transportem
    Mkrs

21.12.2019 13:49

Witam. Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną. Jestem zainteresowany stabilnością zatrudnienia.Z tego co tutaj ostatnio zostało napisane to z tą stabilnościo bywa różnie. Chciałbym prosić o rzetelną informacje - czy na prawdę szykują się zwolnienia?Nie chciałbym pracować 3 miesiące...
    Jacek

21.12.2019 18:14

Haha stabilność zatrudnienia ... u nas rotacja taka ze nie sposób spamiętać imiona współpracowników na budowie ...
    Mkrs

31.12.2019 17:33

Pracuje teraz w innej dużej firmie i jest podobnie.Interesuje mnie czy to Pracodawca zwalnia,czy Pracownicy w czasach zapotrzebowania skaczą z miejsca na miejsce?
    Jbl

31.12.2019 11:40

Co wy chcecie od Bazy Technicznej tak jak tam się awansuje to w całej firmie nie ma, nawet wagowa może awansować na kierowniczkę dwóch ludzi za pilnowanie dyrektorskiego dziecka, normalnie lepiej jak za PRL-U

21.12.2019 17:56

Jbl

21.12.2019 17:56

Oczywiście twoją służbową fabią

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PORR?

Kontakt - PORR S.A.

Hołubcowa 123 02-854 Warszawa

Branża główna: Deweloperzy

20.11.2019 09:25

Wypłacają dodatkowe nagrody w PORR S.A.?
    tr

25.11.2019 22:09

kiedyś tak
    kola

27.09.2019 11:50

Może każdy niech zajmuje się swoimi obowiązkami a organizacje firmy zostawi kompetentnym ludziom bo jak na razie do dobrze firma działa!!
    ds

25.11.2019 22:01

w jakim aspekcie dobrze i jak długo? od czasu połączenia jest gorzej
    Była pracownica

23.11.2019 00:22

Zdegradowany dyrektor handlowy który dostał czape za handel kruszywem, na kierownika budowy dorabia jeżdżąc służbowym samochodem na blabla car, degenracja. (usunięte przez administratora)
    Jasiek

13.10.2019 07:54

Niemczech porr polska ile można zarobić ???
    Ziomekxd

20.10.2019 22:28

Obiło mi się o uszy że jako pomocnik to od 8000zł do 10000zł czyli + - jakies 1900€ ale ile w tym prawdy.

16.11.2019 11:50

@Jasiek jaki pomocnik, normalny pracownik za 12 godzin harówki tyle max zarobi na miesiąc. To są kpiny, bo na budowach w Polsce ludzie z Ukrainy po 6 tysięcy mają

16.11.2019 11:48

Witam wszystkich pracujących w firmie porr na budowach w Polsce. Chciałbym poinformować o tym że chodzą słuchy, że firma planuje jakieś większe zwolnienia. Jak ktoś coś wie już konkretnego na ten temat ( kogo planują zwalniać i kiedy) niech pisze. Niedługo kończy mi się umowa i jak naradzie że strony kierownictwa cisza o jej przedłużaniu a każda chęć rozmowy z kierownikiem na ten temat zostaje zbywana. A podobno tych na stałych umowach też mają redukować.

07.11.2019 19:50

Obecny

09.11.2019 06:30

Myślę że musi coś w tym być bo od czasu zmiany zarządu dzieje się w firmie coraz gorzej.
    Operator

09.11.2019 13:54

Masz rację znam gościa nic dobrego z tego nie wyniknie????
    Zbrodniarz

09.11.2019 06:34

Może ktoś napisać jakie warunki i zarobki są na budowach w Polsce na stanowiskach cieśla, zbrojarz, Operator żurawia
    Rowerzysta

25.10.2019 19:09

Wściekłe lisy chodzą po budowie. Wchodzą do szatni i nikt na to nie zwraca uwagi. Majdan.
    laczek

20.10.2019 22:48

G

03.10.2019 14:01

Orientuje się ktoś ile zarabia inżynier sanitarny na budowie w Warszawie i jaki jest jego czas pracy?

03.10.2019 11:26

Cześć, ile zarabia inżynier sanitarny na budowie w Warszawie i jaki jest jego czas pracy?

03.10.2019 11:22

Witam, czy ktoś wie ile zarabia inżynier sanitarny na budowie i jaki jest jego czas pracy?

03.10.2019 11:15

Witam, czy ktoś wie ile zarabia inżynier sanitarny na budowie w Warszawie oraz jaki jest jego czas pracy? Dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
    XYZ

22.09.2019 02:08

Praca praca żeby ta firma dobrze funkcjonowała to musieli by rozbić układ jaki tam panuje i pozwalniac ludzi którzy zajmują stanowiska bez wiedzdz i szkoły tylko z układu a zacząć czystki od bazy tech. A skan żyć na kontraktach

24.06.2019 22:49

Podają adres do cv, a jak się wyśle cv lub jakieś zapytanie to nawet nie raczą odpowiedzieć.Taka kultura w ich biurach widać w jakim poważaniu mają ludzi.POZDRAWIAM
    K-150

02.06.2019 19:33

Jak dzieci....
    Jan Kowalski

01.05.2019 08:45

Witam. Pracowałem w PNC jakiś czas w Norwegii przy budowie mostu, a konkretnie chodzi o odcinek K-150. (usunięte przez administratora), jaka tam panuje jest nie do opisania. Projekt zarządzany (niby) przez (usunięte przez administratora). Niby, bo tak na prawdę niewiele on ma tam do powiedzenia, nie daje sobie z tym rady i tak na prawdę steruje wszystkim(usunięte przez administratora) Do tego mają 3 prowadzących w postaci piesków(usunięte przez administratora) Wszystkie 3 fałszywe mordy i (usunięte przez administratora) bez pojęcia o robocie. Na tym odcinku nie liczył się twój fach, doświadczenie i profesjonalizm. Z biegiem czasu pozwalniali, lub poodchodzili najlepsi fachowcy. W ich miejsce pościągali pociotków, wójków, ojców, itd itp. Jeden drugiego by w łyżce wody utopił. Konfident na konfidencie. Fałsz obłuda i zawiść. Nie polecam nikomu współpracy z tymi cebulakami. Praca często od 7 do 20 ciągnąca się tygodniami. Były też często sytuacje, że chłopaki wracający w pn rano z urlopów szli od razu do pracy i to nawet na 24h!!! (usunięte przez administratora).
    Babel

30.05.2019 21:04

Czyli widać jakim jestes specjalista skoro to nie pierwszy twój epizod w Norwegii. I próbujesz mieszać. wstydu ludzie nie macie bo z tego co wiem to wy latacie i wchodzicie mu w (usunięte przez administratora) Zresztą było to widać jak byliśmy na wypożyczeniu u was na k150. Co chwilę lataliscie i jak to zrobić czy tamto. I to samo było z Tomkiem. Wstydu nie macie. A jak odeszli na chwilę to wnowu bajera. Na Fante też mówili jaki to on nie jest. U nas na (usunięte przez administratora)też ciągle nagadywali az kuper się zdenerwował. I dał mu wyższa władze. A teraz wchodzą mu w (usunięte przez administratora) Pozdrawiam te osoby które zawsze mają coś do powiedzenia.
    Jan Kowalski

31.05.2019 07:59

O to, jakim jestem specjslistą, to się nie martw, bo jestem w zawodzie już grubo lat i sporą część świata zjeździłem. A takiego frajerstwa, fałszu, dwulicowości i podpieprzania nie spotkałem nigdzie. Po drugie nie próbuję mieszać, bo niby po co? Piszę tylko jak było. Co do reszty zgodzę, śię, że niewielu było tam kumatych gości.
    Młody

06.04.2019 17:32

Pracuje już w PNC PORR NORGE INFRASTUCTURE prawie 5 lat jako zbrojarz cieśla i nie narzekam.Rotacja 3na 1czyli trzy tygodnie w pracy i jeden w domu .Zakwatwrowanie to baraki i są ok ,pokoje jedno osobowe,panie sprzątają dwa razy na 3 tygodnie, internet śmiga,stołóka wypasiona (od 5 do 22 czynna),bilety na samolot plus 20 kilo bagaż kupuje firma,dowóz na lotnisko w Norwegi funduje firma, różne kursy typu na składanie rusztowania,lifty,drogowe,hot worki,hakowy,pierwsza pomoc robi firma i karty dostajesz do ręki.Wypłate dostajesz na kąto walutowe lub do banku do polski do 15 każdego miesiąca i jeszcze nie miałem problemu z kasą w tej firmie.Godziny pracy to od 7.00 -18.00 powyżej 18 do 21 to +50% a powyżej 21do 7 rano 100% w sobote praca od 7.00 do 13.00 powyżej 13 godziny płatne 100% i te nadgodziny płatne w stu procentach.Ktoś tam wyżej pisał o hałasach na barakach....człowieku w sobote każdy chce troszkę wyluzować i ma prawo kazdy jest dorosy , to nie klasztor.
    Adi

15.05.2019 20:58

Jak się dostać do pracy do was jako zbrojarz? Jaka stawka godzinowa i dieta? Pozdrawiam
    Piotr

01.05.2019 23:47

Najlepsze imprezy tylko w Norwegii. Muzyka na Full, wóda się leje i śpiewy. Polecam, pomimo godziny 1 w nocy i jutrzejszego dnia pracującego to można pić śmiało, bo nikt nie sprawdza w jakim stanie jest pracownik. Polecam PNC ;) pozdrawiam chłopaków z baraku nr 5, pokój 218. Tak trzymać, niech wszyscy wiedzą że się bawimy
    mietek

03.04.2019 08:02

czy firma nie poszukuje prawników?

Zostaw merytoryczną opinię o PORR S.A.