Opinie o PORR S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PORR S.A.

Zawiedziony

Ostatnio pisalem o warunkach panujacych w Porr w niemczech jak to obiecuja w Warszawie kokosy a na mniejscu okazuje sie ze zarabiasz okolo 7 euro na reke . Ale niestety admini tego portalu usuwaja negatywne opinie. Co wam z tego przychodzi, dlacego nie dajecie uczciwym ludzia pakowac sie na mine

Bob
@Zawiedziony 07.11.2017 18:54
Ostatnio pisalem o warunkach panujacych w Porr w niemczech jak to obiecuja w Warszawie kokosy a na mniejscu okazuje sie ze zara...

Nic nie usuwają. Stawka nie taka jak chcesz to negocjuj...!!!!

Zawiedziony
@Oczekujący 13.11.2017 09:03
Proponuję spróbować negocjować stawkę - no bo co chcesz innego zrobić?

Wszystko było dopiete w Warszawie co innego obiecują a co innego dostajesz to co tu negocjować? Miała być Norwegia pp okresie próbnym a okazuje się że jak pracuje w Niemczech to nie ma szans na wyjazd do skandynawii to z kim negocjować z oszustami?

Diana

Co kto lubi z tego co zauważyłam to każdy działem zarządza facet który lubi się otaczać młodymi kobietami z podtekstem dla mnie jest to słabe zwłaszcza szef administracji

Marwina
@Diana 10.11.2017 18:12
Co kto lubi z tego co zauważyłam to każdy działem zarządza facet który lubi się otaczać młodymi kobietami z podtekstem dla mnie...

Z tym, że każda z nich ma męża i dzieci.... Faktycznie, to że firma daj pracę młodym kobietom to SKANDAL!!!! Powinny w domu siedzieć, przy garach.

PioTr123456

czy PORR zatrudnia pracowników do pracy za granica tylko i wyłącznie na POLSKA umowę o pracę? Czy są w stanie np. pójść na rękę w sytuacji gdy ktoś NIE MOŻE mieć polskiej umowy gdyż ma... taką a nie inną sytuacje życiową?

PioTr123456

czy PORR zatrudnia pracowników do pracy za granica tylko i wyłącznie na POLSKA umowę o pracę? Czy są w stanie np. pójść na rękę w sytuacji gdy ktoś NIE MOŻE mieć polskiej umowy gdyż ma... taką a nie inną sytuacje życiową?

Zawiedziony

Nie polecam firmy dobrych fachowców wysylaja do Niemiec bo maja braki płaca grosze bo na czysto wychodzi okolo 7 euro. Obiecuja kokosy, a po pewnym czasie dowiadujesz sie ze na Norwegii pracuja kasjerzy z lidla czy biedronki a ty co znasz sie na robocie masz 20 lat stazu pracujesz za polowe tego co oni . Gdzie tu jest logika . Z takim podejsciem to straca dobrych fachowcow bo zapotrzebowanie jest sam odeszlem po miesiacu poniewaz obiecali mi Norwegie a po pewnym czasie dowiedzialem sie od kierownika ze nic z tego nie bedzie to co w biurze mowia to tylko obiecanki. po pracy w Niemczech nie ma szans na wyjazd do skandynawii.

Robert

Może mi ktoś podpowiedzieć coś w temacie stażu w dziale handlowym? Jaka jest atmosfera w firmie? Czy praca tylko w Warszawie czy może poza terenem?

Dzidek

Pracowałem pod tą firmą w Warszawie przy zbiornikach retencyjnych nie polecam (usunięte przez administratora)

Marta

Czy ktoś odpowie użytkownikowi forum @luk? Obecnie firma PORR S.A. poszukuje pracownika na stanowisko Młodszy Specjalista ds. Podatków. W ofercie pracy napisali, że zapewniają umowę o pracę, interesującą i odpowiedzialną pracę w międzynarodowej Spółce, bogaty pakiet świadczeń socjalnych, m.in. Multisport, MyBenefit oraz opieka medyczna, pracę z najlepszymi specjalistami w branży budowlanej. Czy ktoś z was może zastanawia się nad złożeniem cv?

Brick
@Marta 06.10.2017 19:33
Czy ktoś odpowie użytkownikowi forum @luk? Obecnie firma PORR S.A. poszukuje pracownika na stanowisko Młodszy Specjalista ds. P...

A skąd my mamy wiedzieć, jakie są stawki? Wiadomo że poszły do góry, bo ludzi brak - wszyscy powyjeżdżali. Najlepiej jeśli złoży aplikację i sam wynegocjuje dla siebie stawkę, albo zadzwoni do działu kard.

luk

Witam. Jakie są stawki dla operatorów koparek lub ładowarek?

Nowegryp
@luk 06.10.2017 08:15
Witam. Jakie są stawki dla operatorów koparek lub ładowarek?

Zadzwoń sobie do kadr, bo to się cały czas chyba zmienia - zwłaszcza teraz, jak widać że brakuje ludzi do pracy na takich stanowiskach

Marta

Zachęcam wszystkich forumowiczów do przeczytania wywiadu z Dyrektor Biura Personalnego PORR S.A., który znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,823475,wywiad-agnieszka-stanczyk Opowie ktoś o swoich doświadczeniach związanych z pracą w PORR S.A.?

Urlocht

Czy mógłby ktos napisać jaka jest atmosfera teraz w firmie? Jest to ważne dla mnie ponieważ chcę aplikować. Czy są jakieś dodatki do podstawowej stawki? Może jest jeszcze coś co jest warte poznania?.

Ochotnik

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć jaka praca jest w miarę dobrze opłacalna? Taki wyjazd byłby dla mnie po raz pierwszy!. Jakie zabezpieczają mieszkania ?

Teeddd

Jakie zarobki w Norwegii pszy mostach? ??

Marian

Na tunel jusz nie pszyjmujom z tego co wiem ostatnio dojechalo 2

Jarek

My pszy zbrjeniach mamy 2000

Marian

Obecnie pracuje na tunelu w niemczech zarobki 2500 euro na reke polecam

Marian

Obecnie pracuje na tunelu w niemczech zarobki 2500 euro na reke polecam

Marta

@Kos skąd taka informacja? @Były widzę, że byłeś zadowolony, a czy mógłbyś powiedzieć nam coś o warunkach pracy w PORR S.A.? Obecnie rekrutują na stanowisko Młodszy Specjalista ds. modelowania (program Revit). W ofercie napisane jest, że zapewniają umowę o pracę, pakiet świadczeń socjalnych w tym m.in.: Multisport, Mybenefit oraz opieka medyczna, bogaty pakiet szkoleń, stabilne zatrudnienie w międzynarodowej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.

Jerzy

PORR to duża firma , zatrudniają dużo osób a że jest to branża budowlana czyli trudna to nic dziwnego, że są opinie negatywne. Słyszałem o firmie sporo dobrego.

Kos

Podobno że do pracy zagranicznej to rekrutuje pedagog po studiach pedagogicznych !!! Jakim cudem pracuje w koncernie budowlanym ??!! dzwonił do kilku znajomych ale mu odmówili pracy bo wyczuli że nie mówi szczerze,zaczął ściemniać że są bonusy a na godzinę stawkę to kierownik ustala a to jak pan się zakwalifikuje to porozmawiamy o pieniądzach,to ludziki odmówili... PEDAGOG PO STUDIACH PEDAGOGICZNYCH zatrudnia i kwalifikuje w zawodach budowlanych.. A TO W Polsce wszystko możliwe....

ja

Jakie wynagrodzenie na stanowisku technolog laboratorium?

Przyszły?

Nie można się wesprzeć opiniami ponieważ są tak skrajnie różne, że nie podpowiedzą niczego. Z doświadczenia wiem, że jak człowiek pracuje sumiennie to zawsze zyska dobra pozycję w firmie i nie narzeka później ani na kasę ani na inne sprawy. Będę aplikował!

Mareczek

Widziałem ostatnio spora listę ofert pracy. Jaka jest tego przyczyna? Może ktoś wie i mógłby podzielić się wiedzą z innymi? Pewnie są tematy do poprawki ale ogólnie jest dobrze.

Justus

Jaki jest powód, że tak mało wpisów jest na tym forum? Pewnie jest wszystko dobrze, nie ma problemów i nikomu nie chce się pisać? Tak dla następnych chętnych mógłby ktoś napisać kilka słów jak się z nimi pracuje?

Były

PORR to jest jedna z czołowych firm jako generalny wykonawca. Rozwijają się dzięki profesjonalnej załodze co zawsze podkreślają a to dobrze o nich świadczy. Pracowałem kiedyś w firmie i to był dobry dla mnie czas. Widziałem, że mają sporo wyróżnień.

cieśla

a jak jest w niemczech z porr bo potrzebują cieśli zbrojarzy jakie warónki mieszkalne?i ile mozna zarobic??

ex piktogram

Studencie jesli chcesz isc na staz do Norwegii to warto kasa marna 5-10tys koron m-c, zalezy jak wynegocjujesz, ale mysle ze warto, pracowałem rok dla nich na wczesniejszym kontrakcie, no i chciałbym jeszcze pojechac tam na rok. Pracownik fizyczny moze zarobic najnizsza norweska plus wyzywienie i zakwaterowanie, zwracaja za przeloty i sa rotacje, wiec fizyczny ma bardzo dobrze, mysle ze ciekawa przygoda, a zawsze mozna zrezygnowac jak ktos ma wyzsze wymagania.

Student

Jestem zainteresowany stażem na budowie. Może ktoś mógłby podpowiedzieć kilka informacji. Czy ten staż jest płatny? Jak duża to jest budowa? Czy praca byłaby na zmiany czy tylko jedna wydłużona zmiana?

atraM

bo znam firmę od środka...

atraM
@Momento 17.03.2017 15:18
Może sie podzielisz zatem swoimi wrazeniami z pracy w spółce, bo póki co widać że raczej przemawia przez Ciebie malkontenctwo a...

Niestety komentarze są moderowane i już nie jeden raz zostały rzeczowo opisane... i niestety nie pojawiły się tutaj. Zakładem, ze pracodawca "wspiera" portal a tym samym ma możliwość i wpływ na treść. Ps. Wpisy nie były wulgarne jak również nie obrażały w żaden sposób Firmy.

Bob_Budowniczy
@atraM 18.03.2017 11:16
Niestety komentarze są moderowane i już nie jeden raz zostały rzeczowo opisane... i niestety nie pojawiły się tutaj. Zakładem,...

Chyba pomyliłeś portal :) Jeśli komentarz był merytoryczny - Pracodawca nie jest fizycznie w stanie go usunąć - ponieważ usuwanie takowych jest niezgodne z Regulaminem. Tak więc, albo tekst był niemerytoryczny (wulgarny, personalny, itp.) albo niekoniecznie tutaj go napisałeś, bo haseł "PORR" jest sporo na GoWork. To tutaj, to jest - jak pewnie zauważyłeś - oficjalny profil firmy PORR i oczywiście, tak jak w przypadku innych firm tutaj reprezentowanych poprzez oficjalne profile, firma ma wpływ na jego kształt - ale to nie jest tak, że może usuwać jak leci. Wiem, bo to testowałem - wszystkie moje komentarze merytoryczne się ukazały, nawet te krytyczne.

Marta

atraM, dlaczego tak uważasz?

Paweł

Cześć Wszystkim. Widziałem ogłoszenie na stanowisko kierownika zespołu wycen. Poszukują kogoś na miejsce za kogoś i dlaczego czy wzmacniają zespół ??

atraM

Marta- nie warto...

Marta

Zapoznawaliście się już z wywiadem z pracodawcą? Można się z niego dowiedzieć min. jakie benefity oferuje. Warto zajrzeć do tej zakładki.

Chętny

Czy Bilfinger ma aktualne ofert pracy w Grodzisku Mazowieckim? Jakie ewentualnie prace mogłyby być? Jakie zarobki można dostać na starcie bo pewnie później jest podwyżka ? Czy są jeszcze jakieś ważne info?

przemek

witam!czy bilfinger zatrudnia pracownikow w skandynawi?jesli tak prosze o kakrety w jakim zawodzie czy zbrojarz,betoniarz,ciesla czy inne?pozdr

Uczeń

Słyszałem, że firma przyjmuje praktykantów na staż. Czy to jest aktualne ? Gdzie można się coś dowiedzieć? Czy staż jest płatny i ewentualnie ile można dostać?

JA

Witam,mam pytanie....Ile zarabia Majster w PORR?

Jota
@JA 20.10.2016 10:45
Witam,mam pytanie....Ile zarabia Majster w PORR?

2500pln

anonim

(usunięte przez administratora)

Urey

Najciekawsze że ciągle rekrutują oznacza czy oznacza to o dobrych warunkach? Spora rotacja wiec zapewne szału nie ma. Jak ktoś zobaczy ze nie jest tak jak obiecują to zmienia. ..

kotek

Co to za zmiany w zarządzie? Ktoś coś więcej napisze?

Ooo

Wpisy zachęcające do pracy to psedoreklama

poczytaj mi mamo
@Ooo 29.08.2016 07:07
Do wszystkiego można się doczepić, inteligentny człowiek zrozumie a ... "inny" będzie doszukiwał pominięcia litery P...

Ufff.. Jak to dobrze, że nikt nie każe Ci tam pracować... :P

Ooo
@poczytaj mi mamo 29.08.2016 08:34
Ufff.. Jak to dobrze, że nikt nie każe Ci tam pracować... :P

Pracowałam (w przejętym Bilfinger ) więc wiem co piszę, wyprzedzeniem będzie jak napisze, że odejście było pokojowe a zmiana na lepsze warunki. Do dzisiaj mam kontakt z znajomymi którzy tam pracują i zachwytu nie widzę, stąd moja opinia z którą każdy ma prawo się nie zgodzić.

PONO

W Norwegii zakres tylko mostowy czy drogi z infrastrukturą także?

Ciekawy

Jak wygląda praca w Porr w Norwegii? Ktoś pracuje/pracował?

Top secret

Czy prawdą jest to, że ostatnie komentarze pisze "bot www" aby napędzać dyskusję ?

bot www
@Top secret 22.03.2016 09:06
Czy prawdą jest to, że ostatnie komentarze pisze "bot www" aby napędzać dyskusję ?

Sądzisz, że "bot www" nie stać jednak na nieco wiecej kreatywności niż w tych postach? No naprawdę... :) Pozdrawiamy!

Wtajemniczony
@bot www 22.03.2016 10:28
Sądzisz, że "bot www" nie stać jednak na nieco wiecej kreatywności niż w tych postach? No naprawdę... :) Pozdrawiamy!...

Pozdrawiamy!Zespół goWork ?

Drogowiec

Cześć :) interesuje mnie praca w PORR jako kierownik robót drogowych, jakie są zarobki na tym stanowisku? jakby mi ktoś podpowiedział byłbym wdzięczny.

anonim

(usunięte przez administratora)

Stanislaw

Witam, czy można wiedzieć jakie w przybliżeniu można uzyskać uposażenie w dziale utrzymania. Dziękuję za info.

zainteresowany

Gdzie znajdujecie te oferty pracy, bo szukam na ich stronie i dla Polski nie ma żadnych. Firma będzie realizowała 2 ogromne inwestycje w moim regionie i chciałbym się z nimi skontaktować, jednak nie mam pojęcia jak. Zadnego adresu na stronie czy kontaktu do kadr.

Sputnik
@zainteresowany 15.01.2016 07:39
Gdzie znajdujecie te oferty pracy, bo szukam na ich stronie i dla Polski nie ma żadnych. Firma będzie realizowała 2 ogromne inw...

Oni nie mają ofert pracy na stronie- szukają raczej przez zewnętrzne agencje rekrutujące online albo np na pracuj.pl Popatrz dokładnie bo ja bez problemu znalazłem adres do centrali na stronie inetrnetowej... Chociaż do takich korporacji to raczej nie wysyła się na centrale cv - raczej pod konkretne oferty pracy, o ile są.

Ino

Witam. Jestem umówiony na rozmowę .Może się ktoś wypowiedzieć o pracy na dziale utrzymana ruchu w Bilfinger. Jakie są tam warunki, czy pracuje się po 8h i jak jest z nadgodzinami i pracą w soboty. W mojej obecnej firmie na forum różnie piszą ludzie ,każdy dział ma inną specyfikę pracy, u mnie na utrzymaniu nie jest źle tylko mało płacą, niedziele mamy wolne a soboty sporadycznie do pracy raz na pół roku. Pozdrawiam.

Do aaa

O dobrą pracę w budowlance naprawdę trudno, więc jeśli tutaj pracownik PORR się skarży na ....brak paczki na święta to naprawdę, tylko pozazdrościć takiej roboty! Idź do Strabaga, na pewno dostaniesz paczkę!!! Śmiech na sali.

aaaa

beee to chyba ktoś z HR-u. "paczki" to taki symbol metod postępowania nie bierz tego tak dosłownie, a paczki były bo się podobno związki upomniały dwa dni przed świętami.

aaaa

Szkoda że większość opini została usunięta z tego portalu, co za obiektywizm, mamy tu do czynienia z cenzurą jak za PRL-u. Pracuję w tej firmie od 12 lat w biurze, i jedno co moge stwierdzić że zarządzanie jest coraz gorsze, nasi szefowie na Domaniewskiej są jak dzieci we mgle, a to co sie dzieje na bazie przy Wólczyńskiej obrasta już legendami i anegdotami.Co innego na budowach, przynajmniej w OM, tam jest porządek i dobra organizacja. Co do zarobków, to starzy pracownicy mają naprawdę dobre zarobki, a nowym te z HR-u powymyślały śmieszne stawki i chca ratować firmę. Takie właśnie sposoby są na ratowanie firmy typu " nie dać pracownikowi paczki na swięta". Gratulacje WŁADZO.

beee
@aaaa 01.01.2016 10:59
Szkoda że większość opini została usunięta z tego portalu, co za obiektywizm, mamy tu do czynienia z cenzurą jak za PRL-u. Prac...

Paczki na święta były. I może rzeczywiście był ciężki okres jakiś czas temu bo szukali oszczędności - jak kazdy zresztą w dzisiejszych czasach. Ale wszystko zdaje się być na dobrej drodze, jest nowy inwestor i duzo nowych kontraktów. .

Cinkciarz
@aaaa 01.01.2016 10:59
Szkoda że większość opini została usunięta z tego portalu, co za obiektywizm, mamy tu do czynienia z cenzurą jak za PRL-u. Prac...

Do "aaa": Rozumiem, że skoro pracujesz tam od 12 lat to jesteś w grupie tych "starych pracowników mających naprawdę dobre zarobki" i jesteś w stanie kupić sobie sam karton słodyczy w ramach "paczki"...??? Czy nie...? Roszczeniowa postawa się u Ciebie narodziła przez te 12 lat. Popracuj w innych firmach i zapytaj o paczki - sukces w rozśmieszeniu szefa gwarantowany! A może "te z HR-u" zbierają na paczkę dla Ciebie, wymyślając "śmieszne stawki" nowym?!?

Zostaw opinię o PORR S.A. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PORR S.A.