Brak kilometrówki dla kierowcy, dla drugiego -uwaga: dodatek w wysokości 25 zł. Materiały, które dają są często zdekompletowane, stare i zniszczone. Kontakt z przełożonymi na zasadzie: „zrób tak, żeby było dobrze i nie zawracaj nam gitary”. Często oszczędzają na hotelach i noclegach więc zamiast jechać dzień wcześniej, jedzie się na realizację gry o 3 czasem 4 w nocy. Aktualizacji kwot dla animatorów i realizatorów niemalże nie było. Kwoty za język angielski: dodatek 50 zł. Niektóre gry są lepiej płatne, ale nie dlatego, że trzeba wykazać się zdolnościami aktorskimi i wcielić w postacie, tylko dlatego , że trzeba targać ciężkie materiały (czyli to jest bardziej dodatek tragazowy).
Stitch
15.02.2026 05:36
Mecząco jeśli takie oszczędności nawet na hotelach. Da sie jeszcze dowiedziec ile mogą ważyć te cięższe materiały? Na dłuższą metę niektórym pewno szkoda zdrowia
maks
17.09.2024 13:55
Czy w firmie nie ma w zwyczaju dawać podwyżek? Tak rozumiem wczesniejsze wpisy. W takim razie trzeba od początku negocjowac jak najwyższą pensje, bo potem sie nie zmieni?
14.02.2025 13:12
Organizacja przygotowała i pracuje na konkretnej ścieżce rozwoju dla każdego pracownika. Wiąże się to z awansami w zależności od stażu pracy oraz doświadczenia. Pełne informacje o ścieżce awansu udzielamy na rozmowie kwalifikacyjnej.
Przychody i zysk Wyjazdy integracyjne - Projekt Efektywny Events &Travel
55,3 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Przychody firmy za rok 2023 wyniosły 5 mln 303 tys. zł. Wartość zmniejszyła się o 21% rok do roku. Wypracowano zysk brutto w wysokości 55 tys. zł.
Co o tym myślicie? Jak spadek przychodów wpływa na Waszą pracę?
S
31.05.2023 15:35
Nie polecam, obiecują góry a później nie dotrzymują słowa. Obowiązków przybywa, wymagania wygórowane a awans i podwyżka tylko obiecywana.
Muniek
09.05.2024 22:53
Czyli to nie tylko mi obiecywali góry złota, a później przyszła szara rzeczywistość
Jeszcze dwa lata temu można było tu zarobić 2-3 tys oczywiście plus premia. A jak aktualnie wygląda tutaj wynagrodzenie? Sporo podskoczyło?
29.06.2022 19:58
Tak
25.07.2022 08:00
15-30% w zależności od stanowiska
15.05.2022 13:42
Czy rozmowa kwalifikacyjna do Wyjazdy integracyjne - Projekt Efektywny Events &Travel Sp. z o.o. odbywa się w siedzibie firmy?
Jac Enty
13.06.2022 14:02
Tak
28.03.2021 10:56
Co jaki okres czasu w Wyjazdy integracyjne - Projekt Efektywny Events &Travel Sp. z o.o. można ubiegać się o podwyżkę?
Kamil Tomaszek
02.04.2021 20:50
Podwyżka uzależniona jest od piastowanego stanowiska. W agencji oferujemy 4 poziomową drogę rozwoju. Awans uzależniony jest od minimalnych okresów, jakie pracownik zobowiązany jest przepracować na danym stanowisku oraz wyników w pracy. Okresy awansu wahają się od 3-12 miesięcy w zależności od stanowiska.
Edyta
25.01.2021 19:53
Na stronie firmy nie zauważyłam żadnych ofert pracy, ktoś wie, czy obecnie trwają jakieś rekrutacje? Firma działa w specyficznej branży, czy zatrudnione osoby mają możliwość skorzystania z niektórych atrakcji lub otrzymują zniżki pracownicze na usługi oferowane przez Wyjazdy integracyjne - Projekt Efektywny Events &Travel?
Kejper
25.02.2021 11:35
Obecnie prowadzona jest rektutacja do działu handlowego :) Więcej informacji pod linkiem - https://www.pracuj.pl/praca/event-expert-dzial-handlowy-bielsko-biala,oferta,1000785332?s=277e0d71
15.12.2020 12:54
Wiele osób zainteresowałaby kwestia, związana z możliwością rozwoju w Wyjazdy integracyjne - Projekt Efektywny Events &Travel Sp. z o.o.. Czy taka w ogóle w niej istnieje?
Kamil Tomaszek
25.01.2021 12:10
Tak, zapewniamy 3 etapową ściężkę rozwoju w naszej agencji. Więcej informacji na spotkaniu kwalifikacyjnym.
05.09.2020 13:19
Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Wyjazdy integracyjne - Projekt Efektywny Events &Travel Sp. z o.o.?
13.10.2020 19:25
W zależności od stanowiska od 2-3k miesięcznie. Plus premie od uzyskanych rezultatów.
12.12.2018 14:13
Wywiadu udzielił/aKamil Tomaszek
30.10.2018 08:49
1. Jak zmieniła się Państwa firma od czasu jej powstania?
Założeniem, jakie przyświecało nam przy tworzeniu Projektu Efektywnego były zdrowe relacje i atmosfera wśród pracowników. Wychodzę z założenia, że sukces zespołu zależy mocno od tego jak ludzie czują się w swoim miejscu pracy. Dlatego też początki były bardzo kameralne, relacje luźne i nastawione na kooperację. Przez 8 lat skład zespołu zmienił się nieznacznie, ale wartości pozostały te same. Pomimo faktu, że w pierwszym roku pracy zrealizowaliśmy 27 wydarzeń dla firm, a dzisiaj robimy ich przeszło 250, nadal stawiamy na ludzi i dobrą atmosferę.
2. Jakie były początki Państwa firmy?
Początki to standardowa historia polskiego przedsiębiorcy usługowego. Zaczęliśmy w dwie osoby z domu, a konkretnie jednego z pokoi mieszkalnych, by nie generować zbyt dużych kosztów za wynajem. Po pierwszym roku było nas już 5 osób i działaliśmy w pierwszym, wynajętym biurze. Z sentymentem wspominam te czasy, gdy mieliśmy dużo czasu na rozmowy nie tylko o pracy. Rynek eventowy w Polsce jest nadal bardzo młody, dlatego też wszystkiego uczyliśmy się sami, można powiedzieć, że odkrywaliśmy naszą pracę dzień po dniu. Zresztą tak jest również dzisiaj.
3. W historii wielu przedsiębiorstw mają miejsca momenty przełomowe, które wytyczają dalszy kierunek rozwoju firmy. Jak to wyglądało u Państwa?
Zawsze zastanawiałem się czy nie przegapię takiego momentu i po czym go poznać? Natomiast ten moment nadszedł właśnie teraz, a konkretnie to ostatni rok 2018 ukazał pełen potencjał sprzedażowy oraz dał nam jasne przesłanie, że za rok, dwa, możemy stanąć w obliczu realizacji 300-400 wyjazdów integracyjnych w roku. Nasze gry i zabawy integracyjne stały się bestsellerami, które przekazywane są z jednej firmy do drugiej drogą opowieści pełnych emocji. Zdobyliśmy kilkuset stałych Klientów i mamy ochotę na więcej.
4. Czym dokładnie zajmuje się Państwa firma? Co dokładnie wchodzi w zakres świadczonych przez Państwa usług?
Zajmujemy się kompleksową organizacją wyjazdów integracyjnych w Polsce oraz w krajach całej Europy. Posiadamy uprawnienia organizatora turystyki, dlatego też nasze programy są bardzo atrakcyjne dla środowiska biznesowego. Oprócz ogromnej oferty gier i zabaw integracyjnych czy też szkoleń miękkich, mamy także pełen wachlarz propozycji o charakterze rekreacyjno-turystycznym. Każda firma znajdzie u nas coś dla siebie i to jest chyba nasz największy atut. W jednym roku możemy zorganizować dla danego Klienta wyjazd motywacyjny, turystyczny i dostarczy przy okazji kilku gier i zabaw integracyjnych.
5. Jakie firmy są Państwa klientami?
Nasze firmy to czołówka polskiego biznesu, w naszym portfelu posiadamy przeszło 450 brandów, które znane są wszystkim Polakom.
6. Jak bardzo zmieniła się branża, w której Państwo działacie na przestrzeni ostatnich 5,10,15 lat?
Zaczynaliśmy w momencie kiedy na rynku było trudno i wyjazdy integracyjne kojarzyły się jeszcze z nocnymi spotkaniami przy napojach wyskokowych. Natomiast z roku na rok zauważyliśmy, że branża dostała jakby drugie życie, a nasza oferta zaczęła trafiać do coraz większego grona Klientów biznesowych. Postanowiliśmy iść za ciosem, zainwestować w nasze programy integracyjne i wypaliło. Dzisiaj rynek wyjazdów integracyjnych rozwija się również szybko jak gospodarka. Z roku na rok trafia do nas przeszło 1000 zapytań. To bardzo dużo.
7. Jak według Państwa będzie wyglądała Wasza firma za 10 lat?
Myślę, że będziemy jednym z liderów polskiej sceny integracyjnej. By osiągnąć ten poziom wystarczy być konsekwentnym. Mamy już wszystko czego nam potrzeba. Doświadczoną załogę, nowatorskie i ciekawe programy, ogromną bazę hoteli i skuteczne know-how.
8. Jak według Państwa będzie wyglądała branża, w której działacie za 10 lat?
W ostatnich latach zaobserwowałem, że system wartości w wielu dużych podmiotach zmienia się na bliższy człowiekowi. Pracownik i jego komfort znalazł się w centrum zainteresowania. To od tego, jak czuje się pracownik w danej korporacji zależą jego wyniki. Dlatego jestem spokojny o rozwój naszej branży. Firmy będą inwestowały w swoich ludzi, nie tylko pod kątem podnoszenia ich kwalifikacji, ale także dostarczania im rozrywki i organizowania imprez, które mogą pozytywnie wpłynąć na relacje. Jesteśmy na taki rynek gotowi.
9. Jak wygląda poziom konkurencji w tej branży? Jaką pozycję w tym wszystkim zajmuje Państwa firma?
Konkurencja w naszej branży od lat jest bardzo mocna, trzeba trzymać rękę na pulsie i ciągle wymyślać nowe programy wyjazdów integracyjnych. Korzystać z nowinek technologicznych, być na bieżąco z tym co dzieje się w mediach, rozumieć co w danym czasie ludzi „kręci”. Jeśli ktoś zaśpi na kilka miesięcy, może to kosztować sporo problemów. Pozycję naszej firmy utorowaliśmy przede wszystkich unikatową ofertą gier i zabaw team building dla pracowników. Takie programy jak „Kto zabił pokojówkę?” czy też „Sabotaż” to perełki w naszej branży i mamy je tylko my.
10. Z jakimi problemami mogą borykać się firmy działające w tej branży?
Problemów jest zawsze kilka, od mógłbym tutaj wskazać na model biznesowy, czyli to w jaki sposób firma ma funkcjonować i zarazem generować zysk. Od przyjęcia właściwego modelu, zależy potem bardzo wiele. Ponadto rynek jest momentami niestabilny jeśli chodzi o płynność, zdarza się, że Klienci płacą z opóźnieniami. Na szczęście mamy na to możliwości asekuracyjne.
11. Jakie wartości przyświecają działalności Państwa firmy?
Relacje, dyscyplina oraz energia. Chcemy, by pracownicy w naszej firmie czuli się, jak w rodzinie, ale również nie zapominali o 100% wykonaniu planu, jaki do nich należy. Dodatkową wartością jest energia, wszystko co robimy, powinno odbywać się z energią, od sprzedaży, po przez realizacje, aż po obsługę posprzedażową Klientów.
12. Co uważają Państwo za swój największy dotychczasowy sukces?
Fakt, że rok, zwiększamy ilość swoich Klientów o przeszło 20%. W naszej branży to naprawdę sporo. Z naszych ostatnich obliczeń wynika, że możemy ten wskaźnik jeszcze zwiększyć.
13. Czego można życzyć Państwu w najbliższym okresie?
Utrzymania dobrej atmosfery w firmie, mądrych decyzji managerów oraz wielu zadowolonych klientów.
Dziękujemy za rozmowę.
Daniel Skoczyk
08.03.2018 19:07
Największą siłą PE jest atmosfera w jakiej się tam pracuje. To niezaprzeczalnie zasługa wyjatkowego podejścia do ludzi. Nigdzie się z takim zyczliwym, ludzkim i pozytywnym podejściem nie spotkałem wcześniej, a trochę już tych firm przerobiłem przez 12 lat...
Marta
03.07.2017 17:57
Ta firma to synonim profesjonalizmu, zaangażowania i kreatywnosci. Pracownicy elastyczni, otwarci na ciągły rozwój.
Zapinają każdy projekt na ostatni guzik.
Realizacja, satysfakcja klienta i pracownika na bardzo wysokim poziomie.
Polecam z całą odpowiedzialnością :)
Robercik
12.12.2016 07:40
Są uczciwi, to chyba najważniejsze. Brałem udział w 4 realizacjach eventowych, zawsze było wszystko zgodnie z umową.Kasa też się zgadza. Szefa mają też spoko gościa.
monia
05.10.2016 22:50
@mirek a właśnie wiesz więcej o pracy animatora? Najbardziej chodzi mi o to czy jak z nimi wyjeżdżam to czy oni opłacają mi pobyt i wyżywienie czy jednak nie ma co na to liczyć?
Mirek
05.10.2016 21:06
Dobre stawki, pozytywna ekipa, ciekawe animacje, polecam!
marek
05.02.2016 15:05
Miałem możliwość poznać właściciela jeszcze zanim rozpoczął Projekt efektywny. Ludzie którymi kierował bardzo pozytywnie oceniali pracę dla niego. Zawsze zaangażowany, odpowiedzialny za swoich ludzi. Praca z nim daje dużo satysfakcji i pozytywnego nastawienia do życia, sam dobrze wspominam współpracę z nim. Jestem pewien, że praca w jego firmie daje satysfakcję i możliwość, naprawdę polubienia swojej roboty.
Jacek vel Chomik
27.01.2016 23:50
Od ponad roku jeżdżę z nimi na realizacje. Pięć razy na tak!!! Po pierwsze primo - profesjonalne przygotowanie, po drugie primo - szalenie ciekawe pomysły scenariuszy, po trzecie primo - wspaniała ekipa współpracowniczek i współpracowników, po czwarte primo - zawsze zadbają o mój brzuszek, a to ważna kwestia na wyjeździe... po piąte primo - zawsze rzetelnie płacą umówione kwoty!!! Mógłbym tak wymieniać jeszcze sporo zalet, ale ktoś pomyśli... "że włażę bez mydła do d..." A właśnie, że tak... Zasłużyli sobie na to!!! ;-):-)
27.01.2016 14:50
Aicha
28.01.2016 10:17
W tej chwili poszukują animatorów i handlowców , zarobki w zależności od stanowiska , ale jak dla mnie bardzo dobre . Mając porównanie do innych tego typu firm stwierdzam iż są nieco wyższe . Najlepiej kontaktować się bezpośrednio http://www.projektefektywny.pl
Pozdrawiam
Aicha
27.01.2016 12:18
Wspaniała atmosfera pracy w gronie ambitnych i kreatywnych osób . Ogromne możliwości rozwoju dla ludzi chcących realizować się w branży artystycznej i eventowej . Współpracuje z tą firmą od roku i jestem mega zadowolona . Bardzo profesjonalne podejście do klienta , wszystkie realizacje na wysokim poziomie . Godny polecenia pracodawca .
Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Wyjazdy integracyjne - Projekt Efektywny Events &Travel?
будь ласка
27.01.2016 11:56
Współpraca z firma Projekt Efektywny to sama przyjemność, nazwa firmy nie jest przypadkowa w 100% efektywna :) Organizacja na najwyższym poziomie, szybki rozwój, ciekawe pomysły, kreatywność... W pracy motywacja, miła atmosfera, wsparcie i pomoc przy realizacjach, można by było wymieniać bez końca lecz jak wiadomo, dobry produkt nie potrzebuje reklamy. Pozdrawiam :)
seitenberg
27.01.2016 11:03
Profesjonalna firma nie tylko dla klientów ale również dla pracowników. Fantastyczna atmosfera pracy, wsparcie, szkolenia i płace na rewelacyjnym poziomie. Na pewno nie dla tych, którzy chcą tylko przetrwać i poleżeć sobie w pracy za najniższą krajową bo jaka płaca taka praca. Jest to miejsce dla osób ambitnych, kreatywnych. Jakkolwiek długo by ta przygoda z tą firmą nie trwała dostaniesz ogrom wiedzy, doświadczenia i motywacji. Przyda się wszędzie, gdziekolwiek będziesz potem :) Pozdrawiam i dziękuję firmie Projekt Efektywny i całej ekipie a wspaniałe chwile i wszystko co otrzymałem.
Zostaw merytoryczną opinię o Wyjazdy integracyjne - Projekt Efektywny Events &Travel Sp. z o.o.