OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k.

• About Us

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k.

Opinie o OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k. Wrocław

Nie przegap nowości o OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k.!

rekrutacja

25.02.2016 10:25

hej, we wtorek mam rozmowe na projekt niemiecki. mozecie mi prosze przyblizyc jak wyglada test z jez niemieckiego ? bardzo mi zalezy i chcialabym sie dobrze przygotowac :) z gory dziekuje.
    Madzia

16.02.2016 22:55

Mnie nie przyjęli po studiach filologicznych i po pobycie zagranicą. Musiałam interpretować literaturę z początku 19 wieku w obcym języku oraz teksty polityczne nagryzmolone jakąś małą czcionką. To jakaś kpina, jeśli po studiach filologicznych, twierdzą że nie jestem w stanie tego zrobić to co mają powiedzieć ludzie po kursie językowym? Powodu oczywiście nie podali. Może za dużą stawkę zażądałam, a może nie pasowała im moja osobowość? Nie wiem , ale ogólnie firma z nierealnymi aspiracjami.
    małpkaa34

15.02.2016 13:39

To prawda moja koleżanka aplikowała na francuski i dała mi znać, że teraz szukają kogoś na hiszpański i włoski a poza tymi językami mają jeszcze niemiecki i angielski. Dla każdego coś dobrego ;)
    arbuzzz

10.02.2016 10:20

Hej :) mój chłopak zaczął właśnie pracę w OpsTalent, w dziale IT. Nie narzekamy na jego wypłatę ;) Ja za to złożyłam CV na ich projekt z językiem angielskim, bo mój chłopak zachwalał sobie pracę tam i atmosferę :)
    baletki24

22.01.2016 09:43

Zarobki w dużej mierze zależą od Twojego doświadczenia lub poziomu języka. Jedyne co mogę powiedzieć to to, że na pewno nie są małe i konkurują z największymi firmami we Wrocławiu :)
    Kejt

08.01.2016 19:30

Hej, znalazłam ostatnio ogłoszenie z tej firmy na stanowisko"Specjalista ds. obsługi klienta z językiem niemieckim". Jaki jest konkretnie zakres obowiązków na takim stanowisku? Co to za produkty kosmetyczne?Jakaś marka konkretna? Jakie są zarobki i czy jest szansa na premię? Z góry serdeczne dzięki za odpowiedź :)
    batman89

30.12.2015 15:42

Ja też niedawno byłem na rozmowie kwalifikacyjnej i nie mogę narzekać. Wszystko poszło sprawnie i w miłej atmosferze. Test na angielski wymaga dobrej znajomości języka i trzeba poświęcić na niego dość dużo czasu aczkolwiek bardzo miła Pani zrobiła mi kawę i czas pisania testu szybko mi zleciał. Na razie dostałem się do drugiego etapu i czekam co dalej!
    lisssek

11.12.2015 12:59

Byłam na rozmowie kwalifikacyjne w firmie OpsTalent i jestem z niej bardzo zadowolona. Rozmowa przebiegła w bardzo sympatycznej i niestresującej atmosferze. Wymagania są dość duże, aczkolwiek według mnie wynagrodzenie jest adekwatne do tego czego od nas oczekują. Ponad to dobra lokalizacja biura blisko centrum. Mam nadzieję, że dostanę pozytywną odpowiedź zwrotną! :)
    winogronko

03.12.2015 11:40

Pracuję w firmie OpsTalent niedługo ale już zdążyłam się zadomowić. Wysłałam do nich swoje CV bo zauważyłam ogłoszenie na angielski projekt na fb. Atmosfera panująca w biurze jest bardzo miła. Kadra składa się z młodych ale doświadczonych ludzi.Ponadto zawsze zaopatrzony jest „bufet” codziennie świeże owoce, słodycze, kawa i herbata.
    ops member

03.12.2015 15:03

Ja tez pracuje w Ops od niedawna i jestem super zaskoczona atmosfera w tej firmie. Ludzie sa swietni i zgadzam sie z winogronkiem - codzienne swieze dostawy owocow i slodyczy to swietna sprawa. Ostatno nawet firma zafundowala dla wszystkich sushi party. Przyszedl pan ktory przez pare godzin robil swieze sushi i kazdy mogl sobie jesc do woli :) a po pracy kto mial ochote czekalo na niego winko lub piwko - ha - to sie nazywa SUPER FIRMA. Mam nadzieje ze zostane tu na dlugo. Naprawde polecam :) Pozdrawiam wszystkich z Opstalent!
    Darek3

11.11.2015 13:14

Nie polecam
    Olla

09.11.2015 16:04

Kandydacie niezainteresowany Skąd masz takie informację!? Przemysław nie pracuje z nami od dwóch lat a poza tym nigdy nie prowadził rozmów rekrutacyjnych. W firmie Opstalent pracuje się bardzo dobrze. Ciekawe projekty i mega ludzie. Stawki też nie są niskie! Wręcz przeciwnie! Spokojnie możemy konkurować z największymi firmami we Wrocławiu.

Kontakt - OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k.

ślężna 132 53-111 Wrocław

Branże: Oprogramowanie - Systemy IT
    Ola

26.10.2015 13:30

:-)
    franc25

21.10.2015 16:04

A ja W OpsTalent pracuję od niedługo. Na stanowisko z jezykiem franuski (jestem z Francji i w Polsce od 6 miesiecy) Super ludzie, miejsce. Fajna pieniadze!
    sowa77

14.10.2015 10:54

Jestem mega zadowolona, pierwszy raz udaje mi się łączyć studia z pracą. Ostatnio pracowałam w Stradivar… i byłam umęczona po kilku godzinach pracy. Biegałam od kasy do przymierzalni i miałam tylko 15 minut przerwy… W OpsTalent pracuję na projekcie z angielskim, siedzę za biurkiem i mogę odpocząć w każdej chwili. Tu nikt nie stoi nad głową i nie liczy przerw. Duży plus za darmowe słodycze i kawę :D A jeszcze większy za multisport.
    Talencik :)

09.10.2015 14:49

Panowie, panowie! Wstyd! Mówi się, że plotkarstwo to domena kobiet ;) Pracuję w Ops od początku i nie zamierzam tego zmieniać. Do wszystkich zainteresowanych! Nie kierujcie się tymi żenującymi komentami! Dopóki nie sprawdzisz nie będziesz wiedział! Pozdro :)
    Mick

30.09.2015 09:09

Sąsiad, a możesz zdradzić ogólnikowo jakie to pikantne szczegóły zawiera owa korespondencja? Chętnie się dowiem czy coś się zmieniło od czasu kiedy byłem tam zatrudniony i może dorzucę parę ciekawostek od siebie.
    Ania

25.06.2015 16:32

Kuba, mówisz tylko o jednym projekcie. Owszem praca jest na nim w tych godzinach o których piszesz, ale to są zmiany i bardziej opcja dla studentów. Co projekt to inne wymagania i warunki. Ja od 2 lat pracuję na projekcie niemieckim od 9 do 17, normalnie na umowę o pracę, zlecenie miałam prze 3m-ce na okresie próbnym.
    Jakub

10.06.2015 13:29

Praca od poniedziałku do niedzieli oraz we wszystkie święta bez wyjątku w godz. 7.30 - 23, praca na umowę zlecenie, dla tych którzy nie wiedzą.
    A

09.05.2015 14:15

Pracuję w tej firmie od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Owszem, nie wszystko jest idealne, ale firma się rozwija. Atmosfera jest bardzo przyjemna, ludzie, którzy tu pracują przyjaźni, ponadto są naprawdę wartościowymi, wykwalifikowanymi pracownikami, z którymi współpracuje się bardzo dobrze. Rozmowa kwalifikacyjna przebiega różnie - w zależności od projektu. Faktycznie, czasem wymogi mogą wydawać się nieadekwatne do stanowiska, o które się ubiega, ale wynika to z wymagań klientów zewnętrznych. Testy, o których pisała jedna z osób, do łatwych nie należą, ale na swoim przykładzie wiem, że da się je dobrze zdać. Robienie takich testów podczas rozmowy kwalifikacyjnej jest jak najbardziej legalne i praktykowane przez wiele firm. Wydaje mi się, że jeśli komuś nie powiodło się podczas rozmowy kwalifikacyjnej, powinien zwyczajnie zastanowić się, nad czym powinien popracować, by następnym razem poszło lepiej, zamiast zwalać winę na czynniki zewnętrzne. I próbować dalej :)
    pracownik OPS

08.05.2015 11:21

OPS to firma, w której pracują młodzi ludzie, często jest to ich pierwsza praca. Uważam, że nie ma wielu takich firm, gdzie możesz się tak dużo nauczyć w tak krótkim czasie. Często osoby rzucane są na głębokie wody, jeśli oczywiście tego chcą i mogą stać team leaderami bardzo szybko. Oprócz tego panuje tu świetna atmosfera i nie ma problemów absolutnie żadnych jeśli ktoś potrzebuje wziąć wolne, czy coś mu wypadnie. Wiadomo, że nigdzie nie jest idealnie, ale do tej pory pracuje mi się tutaj najlepiej i zdobyłam mnóstwo doświadczenia przez ostatnie kilka miesięcy. Jeśli się komuś nie podoba, ok ale większość powyższych opinii jest zdecydowanie przerysowana i brzmi jakby ktoś próbował nadrobić sobie niedostanie się na wybrane stanowisko. To jest moja szczera opinia i tak pracuję w tej firmie od prawie roku.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k.?

M.

10.02.2015 15:53

Gorąco polecam! Pozytywni ludzie, fajne projekty i możliwości rozwinięcia skrzydeł :)
    faith

14.01.2015 11:53

Na każdym projekcie są inne stawki i inne wymagania. Na niektóre projekty łatwiej jest się dostać, na inne trochę trudniej - to tak naprawdę nie zależy od ludzi z OpsTalent, tylko od ich zagranicznych klientów. Pracuje w Ops już kilka miesięcy i jestem niezmiernie zadowolona. Strasznie sympatyczni ludzie! W pracy jest ciepło, więc do tych wszystkich, co narzekali, że jest zimno - nie, nie jest zimno. Można spokojnie chodzić lekko ubranym ;) Jeszcze raz co do wynagrodzeń - to jest bardzo dobre pytanie na rozmowę kwalifikacyjną. Ja na swoje zarobki absolutnie nie narzekam, jestem bardzo zadowolona. Nie jest to moja pierwsza praca, mam porównanie z innymi firmami. Szczerze mogę powiedzieć, że w Ops pracuje mi się najlepiej i mam nadzieje, że będę tu pracować jeszcze przez kolejne miesiące.

Zostaw merytoryczną opinię o OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k.