• About Us

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k.

Opinie o OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k. Wrocław

Nie przegap nowości o OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k.!

ME

27.02.2021 13:57

Typowe call center. Praca na umowie zlecenie i kiepskie, wybiórcze podejście do pracownika. Nie ma perspektyw na dłuższą, poważniejszą współpracę, a dorobić sobie można w wielu innych miejscach, gdzie są przyjemniejsze warunki pracy. Nie polecam.
    Dawid

25.02.2021 13:15

Czy w firmie każdy przestrzega bhp?

25.02.2021 16:17

Oczywiście! Dokładamy wszelkich starań, aby każdy pracownik przestrzegał zasad BHP.
    AS

20.01.2021 14:42

Pracuję w OpsTalent od pażdziernika na projekcie z językiem angielskim. Bardzo fajna atmosfera już od rozmowy rekrutacyjnej. Szkoda, że pracujemy narazie online, ale mam nadzieję, że wrócimy do biura. Moje początki były trudne, pomimo, że dobrze znam angielski. Dostałam duże wsparcie. Zespół jest bardzo pomocny, szczególnie liderka. Atmosfera pełna luzu, pracuje tu bardzo dużo pozytywnych ludzi.

14.01.2021 09:17

Hej, pracuję w OpsTalent prawie 2 lata i jestem zadowolona. Podoba mi się fakt, że jest to firma rodzinna z łatwością w dostępie do przełożonych, HR, a nawet właścicieli. Moje sugestie lub uwagi są brane pod uwagę i często skutkują zmianami. Firmowe imprezy są tez legendarne:) OpsTalent nie ma charakteru korporacji, co mi odpowiada- choć może niektóre osoby lubiące sztywne procedury będą mieć trudności w odnalezieniu się w takim miejscu. Są podwyżki - przy rocznej ocenie pracownika, ale również zdarzają się w między czasie. Bonusy kwartalne tylko dla kilku osób, które się czymś wyróżniły. Fajnie byłoby mieć szansę na otrzymanie rocznego bonusa. Ponoć ma się to zmienić. Trzymam kciuki:) Są szanse na wewnętrzne awanse lub zmiany stanowiska, które zdarzają się dość często. Ja na pewno jeszcze długo tutaj popracuję;-)
    AA

08.01.2021 03:05

Nie dajcie się zwieźć, że ta firma ma coś wspólnego z Software Housem. Jest to firma typowo słuchawkowa, która totalnie nie czuje IT,a próbuje tam wejść, bo jest hajs. Problemem jest to, że są strasznymi (usunięte przez administratora). Plusy: - Spoko ludzie Minusy: - Fatalne biuro pod IT. Wielki jeden open-space z ludźmi na słuchawkach - wyobraź sobie hałas - Fałszywi(usunięte przez administratora) - wyślą dwa cukierki na święta, nagrają tragiczny film na święta, ale w między czasie będą starali uciąć na Tobie hajs. Wystrzegaj się ich jak ognia. - Firma zupełnie nie jest przygotowana do IT. To tak jakby firma produkująca krzesła nagle zdecydowała otworzyć "Software House". ZERO procesów. ZERO benefitów. Podwyżki - jak są to maksymalnie 5% - to tylko potwierdza moją opinie, że ta firma jest oderwana od rzeczywistości. Nie polecam firmy. Programiści - nie idźcie tam. Ta firma nie ma nic Wam do zaoferowania. Projekty są słabe - jakiś VB. Studio (serio? XD), hajsu nie ma, firma nie ma żadnego pomysłu na Was - bo ciągle myśli, że to co na słuchawce zadziała, zadziała też w IT. We Wrocławiu jest MASA, MASA lepszych firm.

11.01.2021 08:12

Szkoda, że tak postrzegasz naszą organizację, ale nie zgadzamy się z Twoją opinią. Jesteśmy firmą, która rozwija się z naszymi pracownikami i dzięki naszym pracownikom. Dlatego zachęcamy zainteresowanych kandydatów do kontaktu z nami, ponieważ zawsze rzetelnie i obiektywnie dostarczamy informacji o naszej kulturze pracy i możliwościach. Pozdrawiamy.

21.11.2020 11:49

Jakie są warunki zatrudnienia w OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k.?

26.11.2020 10:20

W OpsTalent mamy szeroki przekrój projektów zarówno IT, jak i związanych z telefoniczną obsługą klienta. W związku z tym warunki zatrudnienia są ściśle związane z wymaganiami projektowymi i dopasowywane indywidualnie. To, co nas charakteryzuje, to duża elastyczność, jeśli chodzi o formę zatrudnienia, czyli uwzględnianie potrzeb naszych pracowników odnośnie godzin oraz dni pracy. Jest to dobre rozwiązanie zwłaszcza dla studentów, którzy mają możliwość pogodzenia pracy z zajęciami na uczelni, młodych rodziców oraz dla osób w wieku 60+. Oferujemy rynkowe wynagrodzenie, którego wysokość uzależniona jest od dotychczasowego doświadczenia zawodowego, znajomości języka obcego, dyspozycyjności oraz umiejętności twardych i miękkich.
    Noname

06.11.2020 12:13

Pracodawca organizuje szkolenia ale z tego co wiem ściśle w IT. Co do customer service 200 zł podwyżki max, 3000 zł na rękę. Co do tego rozwoju pracowników jest to przesada - dają tyle ile potrzebują czyli przygotowanie na stanowisko i nic poza tym. Owoce i tzw eventy są po to by przyzwyczaić do średnich zarobków. Na eventach obowiązkowe klaskanie i mówienie jacy to my nie świetni, ludzie do nas wracają, chwalenie manadżerów i kaska dla "najlepszych" lekko sekciarskie według mojej subiektywnej opinii. Miła atmosfera od samych współpracowników, co do HR i pani z dwuczłonowym nazwisku przesiadującej w szklanej puszce - cóż manipulacja bezwzględne zwalnianie osób które pracowały 3-4 lata gdy tylko problemy z projektem powstaną. Średnia firma próbująca nadrobić formą, eventami spotkaniami i pokazywaniem jacy my nie pomocni dajemy na chore dzieci - co w sumie jest prawdą (szkoda tylko że pracownicy są elementem który jest najmniej ważny w tej układance) i typowo amerykańskim uśmiechem, za czym się kryje się jedynie zimna kalkulacja. Przy zwolnieniu teksty w stylu dajemy ci to wypowiedzenie bo wiemy że sobie poradzisz hahha dobre Sobie. Firma jak dobry serial oglądnąć, pobawić się i szukać nowej tylko nie przyzwyczajać się bo większość to krzywe lustra i efekty dymne.

06.11.2020 16:08

Pomimo upływu czasu, jaki minął, odkąd nasze drogi się rozeszły, emocje z tym związane, są nadal w Tobie żywe. Masz prawo do swoich odczuć i takiej a nie innej opinii, przykro nam jednak, że zapamiętałeś nas wyłącznie w negatywnym kontekście. Dbamy o dobre samopoczucie pracowników i jak słusznie zauważyłeś, również doceniamy ludzi, którzy wyróżnili się swoją proaktywnością i wnieśli cząstkę siebie w tworzenie naszej wewnętrznej społeczności. Liczne bezpłatne benefity (codzienne świeże przekąski, lekcje języka obcego czy zajęcia taneczno-ruchowe), a także eventy i nagrody w systemie motywacyjnym to nasza forma docenienia zaangażowania pracownika i powiedzenia dziękuję. Stawiamy na komunikację i transparentny feedback, szkoda, że nie chciałeś się nim z nami podzielić, będąc jeszcze częścią OpsTalent. Życzymy Ci, żeby Twoje życie zawodowe potoczyło się zgodnie z oczekiwaniami i żebyś trafił na takiego pracodawcę, który spełni Twoje oczekiwania.

06.11.2020 16:09

12.08.2020 12:10

Czy w OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k. są szkolenia zewnętrzne?

18.08.2020 16:41

Nasi pracownicy to kapitał naszej organizacji, dlatego zależy nam, żeby rozwijać ich potencjał. Oprócz szkoleń wewnętrznych, które wspierają OpsTalentersów w działaniach na stanowisku pracy, widzimy także potrzebę dodatkowych szkoleń zewnętrznych. Obecnie w dużej mierze korzystamy z platform e-learningowych, zachęcamy także do uczestnictwa w webinarach i konferencjach. Rozwój pracownika jest często związany z jego indywidualną ścieżką kariery, stąd w uzasadnionych przypadkach jesteśmy otwarci, aby dofinansować dodatkowe studia podyplomowe, kursy i szkolenia dla naszych pracowników.

03.05.2020 12:04

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k.?

06.05.2020 14:52

Nasze dwa obszary działalności to IT oraz telefoniczna obsługa klienta. Jesteśmy firmą, która elastycznie dopasowuje się do potrzeb naszych partnerów, więc narzędzia, jakich używamy, są ściśle związane z projektem, na którym się pracuje. Zarówno software, jak i sprzęt dobieramy indywidualnie, bazując na sugestiach naszych klientów.
    Mski

21.02.2020 09:10

Dobre podejście do pracownika, równość w traktowaniu. Bardzo przytulne biuro (powinno być wzorem dla innych). Nie czuć "korki klimatu". To wszystko powoduje, że jest to miejsce pracy godne polecenia. Idealne dla studentów chcących już w trakcie studiów nabrać doświadczenia.
    Mski

21.02.2020 09:11

* "korpo klimatu: *

23.01.2020 11:26

Czy pracodawca OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k. organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

23.01.2020 14:31

W OpsTalent dużą wagę przywiązujemy do rozwoju pracowników zgodnie z ich ścieżką kariery. Uczestniczymy w konferencjach i eventach branżowych, umożliwiamy udział w webinarach tematycznych oraz zapewniamy indywidualny rozwój kompetencji. Pracując w międzyprojektowych zespołach, wymieniamy się umiejętnościami i uczymy od siebie nawzajem. Z powodzeniem łączymy juniorów z seniorami, w myśl idei knowledge sharingu. Od roku działa u nas też Language Cafe - uczymy się nawzajem języków obcych w tandemach lub małych grupach.

08.10.2019 10:33

Jak wygląda ścieżka awansu w OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k.?

08.10.2019 16:00

Podczas całego czasu trwania zatrudnienia w OpsTalent przyglądamy się mocnym stronom i naturalnym talentom pracowników, dzięki czemu ścieżki kariery są u nas często nieoczywiste. Zdarza się, że osoba przyjęta początkowo na inne stanowisko, przechodzi z czasem na pozycję, która jest bardziej dopasowana do jej umiejętności i zainteresowań. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom pracowników, dbamy o to, by się rozwijali i nie popadali w rutynę. Uzyskujemy to poprzez migracje międzyprojektowe, awanse pionowe i poziome. W miarę możliwości personalizujemy zakres obowiązków i dopasowujemy stanowisko do człowieka, nie na odwrót.
    Strange

18.03.2019 08:39

Zastanawiające jest to, ze większość opninii pisana jest w tym samym stylu. Większość wpisów pochodzi od samego OPS, leci korpobullshitem. Uważam, ze w tym przypadku opinie są wyjątkowo niemiarodajne. Administratorze nie widzisz tego?!

18.03.2019 15:19

Dzień dobry Pani/Panu, dziękujemy za dodanie opinii. Naturalnie rozumiemy takie wątpliwości, ale nasza kultura jest oparta na transparentym feedbacku i na bieżąco omawiamy trudności. Ostatnio pojawiają się komentarze pisane przez nas, ponieważ odpowiadamy na pytania Administratora serwisu. Staramy się być szczerzy w tym co opisujemy, dlatego przykro nam, że zostało to odebrane inaczej. Zapraszamy, żeby poznać nas lepiej podczas naszych eventów. Na komentarze zewnętrzne nie mamy wpływu.
    zadowolony

05.06.2018 18:25

Słyszałem, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy!!

06.06.2018 11:12

Bardzo miło nam to słyszeć :) Najlpiej przekonać się o tym osobiście już w najbliższy poniedziałek podczas naszych Open Days. Będzie możliwość o wszystko dopytać i poznać nas bliżej.

17.05.2018 10:02

Czy ktoś może opisać, jak aktualnie przedstawia się firma na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Wrocław.

17.05.2018 15:32

OpsTalent położony jest przy jednej z glównych arterii miasta z dogodnym dojazdem do centrum, a jednocześnie blisko parków i terenów zielonych. Do dyspozycji pracowników oddajemy bezpłatny monitorowany parking, co niewątpliwie czyni naszą ofertę konkurencyjną na tle innych firm.

15.04.2018 10:59

Co od czasu dodania ostatniej opinii zmieniło się w OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k., jeśli chodzi o wynagrodzenia?

16.04.2018 16:10

Z naszego doświadczenia wiemy, że nie tylko wynagrodzenie motywuje pracownika. Idąc w zgodzie z najnowszymi trendami w zarządzaniu, inwestujemy wiele w ludzi, oferujemy wiele benefitów pozapłacowych, organizujemy eventy jak np. Active Day. Nasze komfortowe i kolorowe wnętrza pomagają w utrzymaniu work-life balance i wpływają na wzrost zadowolenia, a jak wiemy, szczęśliwy pracownik chętniej dzieli się swoim potencjałem z firmą. W OpsTalent każdy pracownik ma indywidualnie dobieraną ścieżkę kariery, dbamy o rozwój OpsTalentersów zgodnie z ideą wellbeingu, czyli stawiamy na dobrostan, zamiast twardych wskaźników.
    Weronika

04.02.2018 00:03

@Gosia, OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k. musiała zauważyć w Tobie potencjał stąd ta szansa rozwoju, o której napisałaś w swoim komentarzu. W jaki sposób wygląda w tej firmie podnoszenie swoich kwalifikacji? Czy rozwój jest równoznaczny z późniejszym awansem na wyższe rangą stanowisko? Podoba Ci się również środowisko, w którym pracujesz. Czy występuje wsparcie merytoryczne między współpracownikami?
    Phew

13.03.2018 13:19

Bzdura. Korpogadanie ktore ladnie wyglada tylko na papierze. W tej firemce nie zainwestuja w Ciebie ani zlotowki.

15.03.2018 16:18

Hej Phew, dzięki Systemowi Motywacyjnemu każdy otrzymuje feedback co 3 miesiące na temat swojej pracy i ma równe szanse na wyróżnienie spośród innych OpsTalentersów. Ponadto sprzyja to rozwojowi pracowników i pomaga efektywnie zagospodarować ich potencjał. OpsLabs jest natomiast programem, który ciągle rozwijamy i staramy się dopasować szkolenia do potrzeb całej firmy. Warto porozmawiać z osobami, które wzięły udział w warsztatach, bo wiemy, że zdobyta wiedza procentuje w codziennej pracy.
    Gosia

26.01.2018 14:54

To jest mój 4 rok tutaj :). Chociaż zostałam zatrudniona na 'entry job,' już na samym początku mojej przygody w Opsie dostałam bardzo dużą szansę rozwoju, którą w innej firmie dostałabym pewnie po kilku latach. To co najbardziej tu cenię to fakt, że naprawdę możesz zachować tutaj równowagę między pracą a życiem prywatnym. Ops zawsze bardzo wspierał mnie w moich działaniach poza pracą, za co zawsze będę wdzięczna. Ludzie tutaj są naprawdę świetni a spędzanie z nimi czasu jest zawsze przyjemnością! Jeśli angażujesz się w to, co robisz, masz zdrową etykę pracy i przyjazne podejście do ludzi, będziesz się tu czuł jak w domu :). Jest to z pewnością niezwykłe miejsce pracy, z własnym charakterem i przesympatyczną atmosferą.

17.01.2018 20:14

R

Przebieg rekrutacji Rozmowa bardzo fajna, luźna rozmowa po prostu. Fajni ludzie, super biuro. Mnie się podobało :) Pytania Nie pamiętam pytań za bardzo, coś o doświadczeniu pewnie.. ogólnie skąd się wziąłem. Parę zdań po angielsku..

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Dostałem pracę

#RozmowaKwalifikacyjna

15.01.2018 16:17

Pelargonia

Przebieg rekrutacji Telefon z propozycją rozmowy otrzymałam tego samego dnia kiedy wysłałam swoje CV. Rozmowa przebiegła w przyjemnej atmosferze. Rekruterki pytały o moje doświadczenie zawodowe, zainteresowania. Mój poziom języka sprawdzał test kilku pytań, na który było dużo czasu. Teścik był bardzo prosty :) Informacje zwrotna otrzymałam w ciągu kilku dni i oczywiście była ona pozytywna. Z Pytania Doświadczenie zawodowe, zainteresowania, poziom języków, dostępnosc, wynagrodzenie.

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Dostałem pracę

#RozmowaKwalifikacyjna

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k.?

Kontakt - OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k.

ślężna 132 53-111 Wrocław

Branże: Oprogramowanie - Systemy IT
    Pelargonia

15.01.2018 16:11

Bardzo polecam pracę w Opstalent :) Atmosfera luźna i przyjazna, praca sama w sobie bardzo rozwijająca i sympatyczna, niesamowicie pozytywni ludzie. Opstalent jest świetnym miejscem. Uwielbiam w tej firmie ten miedzykulturowy klimacik - w całym biurze słychać przeróżne języki. Co tu pisać, same plusy!
    Worker from California

22.12.2017 09:24

Ever wake up in the morning and dread going to work? NOT here. Being here is an experience that makes you want to stay from dawn to dusk. The atmosphere and energy of Ops Talent is nothing like I’ve seen at any firm/company I’ve been at. Time flies when you enjoy your time so 8 hours here feels like just a few. From the hospitality to the positive energy to the laughter and smiles that come around this thrilling to see and feel. Professionalism at its best with a steady work flow destines this place for greatness and success.
    Mała Mi

15.12.2017 20:54

Pracuję tu od niedawna i przyznam, że jestem bardzo miło zaskoczona. Szybko się zaklimatyzowałam, bo ludzie są tu wyjątkowi, niesamowicie uczynni, uśmiechnięci. Pracuję na projekcie francuskim, atmosfera bezstresowa, bo obsługa posprzedażowa. Wielki plus za grafik dostosowywany do dostępności, a bywa różnie, bo jeszcze studiuję. Cieszę się, że tu trafiłam i mam nadzieję, że przedłużą mi umowę.
    Weronika

13.12.2017 12:26

Na stronie OpsTalent Sp. z o.o. Sp. k. znalazłam ofertę pracy na stanowisko IT Project Manager. Z treści ogłoszenia wynika, że pracodawca bardzo dba o swojego pracownika i zapewnia mu komfortowe warunki do pracy jaki i rozwoju zawodowego. Ponadto przeczytałam, że firma organizuje różnego rodzaju imprezy i happy fridays. Jak takie integracje wyglądają w praktyce? Czy często się odbywają?

14.12.2017 10:36

Weroniko, naszą cotygodniową tradycją są happy fridays, które są doskonałą okazją do poznania nowych osób i integracji międzyprojektowej. Chętnie gramy w planszówki, oglądamy filmy, a nawet wspólnie gotujemy :-) Natomiast co trzy miesiące organizujemy większe imprezy firmowe, które są połączone z naszym systemem motywacyjnym.
    Kiwi

13.12.2017 10:58

Tylko Ops! Nie spodziewałem się, że można pracować w tak przyjaznym środowisku. Odkąd tu pracuję poniedziałki przestały być straszne. Jest tu także bardzo zdrowa relacja pomiędzy obowiązkami zawodowymi, a twoim życiem prywatnym. Ponadto znajdziecie tu duże możliwości rozwoju, szkolenia językowe, podnoszenie kwalifikacji w kierunkach, które cię interesują. Nie pasuje ci projekt, nad którym pracujesz? Nie ma problemu, masz otwartą furtkę do innych projektów. POLECAM!
    xx

21.09.2017 13:25

jakie stawki z jezykami skandynawskimi? i czy sprzedaz tez jest wymagana? czy tylko polaczenia przychodzace?
    Nowa

18.09.2017 12:46

Dostałąm wlasnie od nich oferte. Projekt wydaje sie byc bardzo rozwojowy z tego co dowiedzialam sie na rozmowie, kasa tez znacznie lepsza obecna, wiec chyba sie zdecyduje.
    NOwa

18.09.2017 11:44

Dostałam wlasnie od nich oferte. Zastanawiam sie jeszcze, ale dostalam wiecej niz teraz mam w CS, wiec chyba sie zdecyduje. Projekt mega ciekawy i miec takie biuro, super sprawa.
    abc

25.06.2017 22:21

Słabe stawki. Z jezykiem niemieckim moża dostać +30% w innych wrocławskich firmach
    NIck

20.04.2017 11:34

Nie wierzyłam, że znajdę we Wrocławiu miejsce z taką dawką rozwoju! projekty w Go, Scali...po robotyke, duzo start-upowych ciekawych aplikacji. płaska struktura, wiec łatwo dogaduje sie wszyskie sprawy/ na razie jestem na tak
    U5gv

15.08.2016 17:05

O jakiej imprezie na dachu Ty tutaj kolego piszesz? Odpowiedź bo mnie to zainteresowało w sumie powiem Ci dzięki z góry za jakąś odpowiedz z twojej strony
    Lion 23

15.08.2016 15:43

Impreza na dachu była super tylko szkoda, że deszcz padał ;( Dołączam się do fanów słodyczy w OpsTalent! Lion najpyszniejszy! :D
    voss89

15.08.2016 15:34

W OpsTalent pracuję od 4 miesięcy. Mam umowę o pracę tak jak chciałem ale wiem, że dużo osób pracuje na zlecenie i są to głównie studenci. Nie słyszałem żeby ktoś robił z tym problem. Ja pracuję od 8-17 bo mam godzinę przerwy na lunch :) Duuuży plus za integrację zespołów i imprezy co 2 miesiące. Na ostatniej mieliśmy piknik i Bubble Footbal :D
    czarownica

28.07.2016 21:07

Gorąco polecam firmę! Jak przyszłam na rozmowę i czekałam na swoją kolej, to już wtedy dało się wyczuć fajną atmosferę. Teraz po dwóch miesiącach mogę powiedzieć, że bardzo dba się o pracownika, panuje tu atmosfera przyjaźni, życzliwości. Wszyscy uśmiechnięci, pomocni. Nowe osoby bardzo szybko się aklimatyzują i czują przyjęte do zespołu. Mimo open spacu nie czujesz się tu "korposzczurem", wręcz przeciwnie. Stałe wsparcie koordynatora projektu, świetny kontakt z działem HR. Przesympatyczni ludzie z wewnętrzną pozytywną energią. Zarobki takie, o jakich myślałam :)
    italianoo

15.06.2016 11:35

Bardzo fajna firma! Zaczęłam pracę z językiem włoskim i jestem zadowolona! Świetna atmosfera,i zarobki też polecam!
    Madziulla87

10.05.2016 10:03

Cześć ;) Ja pracuję na projekcie z językiem szwedzkim i tu zaproponowali mi największą stawkę ;) Polecam z czystym sumieniem!
    Roszpunka

19.04.2016 10:55

Hej :) widziałam sporo miłych wpisów o tej firmie i też oglądałam ich stronę na fb, wydają się bardzo przyjazną firmą. Wysłałam do nich aplikację na francuski z angielskim i mam pytanie czy ciężko jest się dostać?
    nina89

29.03.2016 15:17

Hej @nat :) szkolenia są w języku polskim. Trwają kilka dni po kilka godzin. Bardzo fajnie prowadzone. W firmie OpsTalent naprawdę dbają o pracownika ;) dostajemy przekąski i kanapki :)
    Dyzio

15.03.2016 08:50

@Piotr nie wiem jak z niemieckim bo ja aplikowałem na włoski i już od dwóch tygodni pracuję w OpsTalent. Zanim zaczęliśmy mieliśmy szkolenie dotyczące produktów jakimi będziemy się zajmować. Bardzo fajnie przeprowadzone. Ogólnie firma jest mega!
    róża

29.02.2016 13:23

Hej @rekrutacja na niemieckim dostaniesz do wypełnienia test gdzie będą zadania otwarte i zamknięte i do tego list motywacyjny. Nie wiem co jeszcze mogę Ci powiedzieć bo sama brałam udział w procesie rekrutacyjnym dość dawno ;) Powodzenia! :)

Zostaw merytoryczną opinię o OpsTalent Spółka z o.o. Sp. k.