Trans Polonia

3.1/5

• Dlaczego warto?
  • Kogo szukamy? Poznaj nasze zespoły
  • Szkoła kierowców
  • Jak wygląda proces rekrutacji?
  • Tak się u nas pracuje

Dlaczego warto?

Kogo szukamy? Poznaj nasze zespoły

Szkoła kierowców

Jak wygląda proces rekrutacji?

Tak się u nas pracuje

• Lisewo Malborskie
  • Zajączkowo
  • Czarlin
  • Dąbrówka Tczewska

3. Opinie o pracodawcach Tczew
  5. Opinie o Trans Polonia

Opinie o Trans Polonia Tczew

Nie przegap nowości o Trans Polonia!

Piter

24.03.2020 21:12

Serio az tak zle?
    Volvo

26.03.2020 11:03

A jakie jest twoje zdanie? Kiedys ta firma to bylo cos, teraz nawet nie pozostalo to cos. Spedytorzy naginaja czas moze chca sie wykazac jak ktos napisal a moze ich cisna z gory. Nikt o nic nie dba, sam wszystkiego pilnujesz, jakiekolwiek uwagi lub tzw sprzeciw odbierany jest z riposta w twoha strone. Brak przeplywu informacyjnego wrwnatrz firmy, kierowcy przyjmowani z ulicy, brak przejrzystosci i zasad. Mozna mnogosc wymieniac ale po co jak zawsze sie ktos chetny do pracy tutaj znajdzie
    Pan zlota raczka

21.03.2020 19:24

Nie polecam zrabana spedycja, balagan w calej firmie, oczywiscie potwierdzam poprzednie wpisy sie duzo zmienilo na gorsze ja szukam nowej roboty i nie mige doczekac sie chwili kiedy jebne kluczykami im
    Swiezak z biedry

22.03.2020 18:20

Spedycja jest mlodziutka i chce sie wykazac i to jest blad, bo albo kierowcow sie szanuje albo kierowcy odchodza proste rownanie kolego
    Gienio Frenio

22.03.2020 21:14

Spedycja jest ok tylko pamietac trzeba ze system 3 na 1 nie istnieje trxeba dluzej zostac pewnie brakuje kierowcow, kasa raczej na czas z poslizgiem moze kiljudniowym wiec jest ok, nowe volva a cysterny to loteria, trzeba byc milym by inni tez cie tak traktowali a ty pewnie jakis inny byles lub jestes to co sie dziwisz

14.03.2020 17:20

Blabla

22.03.2020 21:10

Pewnie byles niedouczony jak i marny kierowca, nic dziwnego ze ci nie wyszlo, Lidl rekrutuje moze tam sie odnajdziesz
    Swiezak z biedry

22.03.2020 18:19

Heja szofery poczatek profeska ze az milo, potem sie okazuje ze nagle zmieniaja zasady gry. Przeciaganie czasu w trasie wiec system nie istnieje, albo sie godzisz na to albo masz przekichane u spedycji. Siedzisz w budzie niewiadomo ile, niewiadomo kiedy zjedziesz, niewiadomo ile bedziesz w domu, ogolnie nic nie wiadomo, kasa roznie przychodzi, bedzie trzeba wrocic na biedronke
    Były

21.03.2020 20:24

Ja czekam na wynagrodzenie juz ponad 2 lata w Sadzie. Nie zaplacili mi za 2 miesiace bo powiedzialem ze odchodze. I to byl moj blad. Powinienem wziac kase chociaz za jeden miesiac i wrzucic im kluczyki do baku. Straty bylyby mniejsze. Firma dla desperatow. Inne warunki w ogloszeniu a inne w rzeczywistosci. Dla tych co jeszcze pracuja radze nie wspominac o odejsciu, tylko rzucic robote po ostatnim przelewie. Inaczej tak jak ja bedziecie sie sadzic a oni przeciagaja sprawe aby jak najpozniej zaplacic.
    Tom7665

16.03.2020 20:28

Niestety rowniez potwierdzam negatywne opinie, mlodzi spedytorzy co chca sie wykazac, dziwne podejscie z poczatku spoko potem tylko gorzej, hotel dla wybranych etc dziwna klika ktora tworzy spedycja, sprzety zaniedbane, kasa jak na firance, nie uwazam by warto ryzykowac z adr i z ta firma, kiedys bylo ok teraz to tylko kolejny (usunięte przez administratora) a szkoda bo juz bywalo fajnie i nagle bum
    Nowy kierowca

10.03.2020 18:49

Radze trzymac sie z daleka od tej firmy, po 1 nieterminowe wynagrodzenia diet po 2 zmiana aneksu do umowy brak kwoty diety a diety okresla jakis wewnatrz zakladowy regulamin po 3 przy przyjeciu mydla oczy potem juz wszystko sie zmienia o 180 stopni po 4 slabej jakosci sprzet bhp i lojalki za przydzial odziezy bhp po 5 brak przypisanego zestawu a cysterny czesto i gesto wielokomorowe w slabym stanie etc NIE POLECAM

23.02.2020 10:56

Witam, Jak najbardziej popieram opinię obywatela i tak samo mam doczynienia z tą firmą i ostrzegam wszystkich przewoźników. Po podpisaniu umowy współpracy umowa w ogóle nie jest realizowana. Stawki za kursy są tragiczne... nawet jeśli w umowie jest zapisana atrakcyjna stawka.... obciążają przewoźnika pełną stawką za wynajem cystern a zleceń nie dają (jeśli im się wytknie zaniżone stawki). Nie płacą za zjazdy kierowców. Logistyka jest opłakana. Jeśli zestaw zakończył kurs po Hamburgiem to następny kurs dają np. z Czech... oczywiście dojazd do załadunku nie płacą... Generalnie firma jest nastawiona na "łapanie" przewoźników a później realizują swoją nieuczciwą politykę.
    Andi

22.02.2020 21:43

Pracuję prawie rok.Zawsze wszystko było Ok. System 3×1 auto zgodnie z umową pod domem.kasa na czas i nowe samochody słowem bajka....... Ale nic nie trwa wiecznie właśnie ma być wdrażany system 3 samochody na 4 kierowców co spowoduje,że po każdym wolnym trzeba wsiadac na inne auto A tego już nie polecam.Coz,takie czasy A auta nie są nasze prywatne niestety
    Obywatel

28.01.2020 10:00

Mam doczynienia z tą firmą i ostrzegam wszystkich przewoźników. Po podpisaniu umowy współpracy umowa w ogóle nie jest realizowana. Stawki za kursy są tragiczne... nawet jeśli w umowie jest zapisana atrakcyjna stawka.... Kontakt telefoniczny jest ograniczony... Cały czas obciążają przewoźnika pełną stawką za wynajem cystern a zleceń nie dają (jeśli im się wytknie zaniżone stawki). Nie płacą za zjazdy kierowców. Logistyka jest opłakana. Jeśli zestaw zakończył kurs po Hamburgiem to następny kurs dają np. z Czech... oczywiście dojazd do załadunku nie płacą... Generalnie firma jest nastawiona na "łapanie" przewoźników a później realizują swoją nieuczciwą politykę.
    Bary

28.01.2020 12:43

Nic dodac, nic ujac. Przy rezygnacji potem problemy z zaplata. Ja czekam juz 2 lata, sprawa w Sadzie.... W KRD widnieja ale malo kto to sprawdza.
    Nik

28.01.2020 14:07

Prawda często leży po środku... Trzeba myśleć za siebie, pytać u źródła i mądrze sprawdzać tak samo pracodawcę jak i kontrahenta...
    Xyz

04.11.2019 20:41

Cześć, jak w temacie kierowcy? Na umowę o pracę
    Grażyna

06.09.2019 01:06

Grupa Kapitałowa Trans Polonia jest międzynarodowym operatorem transportowo-logistycznym, świadczącym usługi w zakresie transportu różnego rodzaju środków płynnych (m.in paliw oraz płynnych środków chemicznych). Niestety nie mają aktualnych ofert pracy, ale może wypowiedzą się na forum obecni pracownicy tej firmy? Zachęcam!

06.09.2019 09:25

Hahaha ... Go Work nabija sobie statystyki :-)
    Cham

20.03.2019 10:20

Witam. Pracowałem w biurze, dział chemii. Wyścig szczurów ponieważ są dwa działy. Budżet do wyrobienia wysoki, atmosfera niby "koleżeńska" ale jak się okazuje nie do końca. Każdy gra do swojej bramki nie zważając na przeszkody... Zawiodłem się na tej firmie, pomimo tego polecam każdemu kto zaczyna przygodę z transportem. Można się wiele nauczyć ale trzeba być opanowanym i robić dobrą minę do złej gry. Firma nie stawia na ambicję i zaangażowanie a raczej na osoby ulegające wymaganiom pracodawcy. Jeżeli ktoś nastawia się jedynie na zarobek, sukces i awans i potrafi wykazać się lizusostwem to idealna praca dla niego. Pozdrawiam.
    R.Food

04.04.2019 05:07

Na początku jest okres próbny 3 miesięce, dostaniesz około 2.400 zł netto. Później po okresie próbnym umowa o pracę na rok, i stawka około 3.000 zł netto.

04.04.2019 13:34

Witam. Dokładnie tak jak piszecie, w Firmie panuje lekki podmuch chamstwa i obłudy. Odnoszę wrażenie, że ludzie rozmawiają ze sobą bo muszą. Kierowca traktowany jest jak tępak bez rozumu, który nie ma nic do powiedzenia. Jak coś już powie to UWAGA masz przesrane. WSZYSTKIE BRAKI KADRY DZIAŁU TECH. I PANI Z DZIAŁU REKRUTACJI WYCHODZĄ WTEDY NA JAW. Dlatego mądre wyjście jak w powiedzeniu -morda w kubeł. Jeżeli szukasz pracy w zgranym zespole w miłej atmosferze, to nie ten adres. Tutaj jesteś przytłoczony ciężarem kamienia w/w pracowników, ich EGO I chyba niespełnionych marzeń.... Będą starali ciebie ogłupić za wszelką cenę, niektóre metody wzięte rodem z wojska. Jak się dasz, poddasz lub nie zauważysz co z tobą robią będziesz pracował, ale nie będziesz się uśmiechał, nie będziesz chodził z podniesioną głową , wszystko co dobre musisz zostawić przed bramą tej Firmy. Stajesz się debilem i pokornym chamem-pracujesz....ale zastanów się czy taką atmosferę udźwigniesz, czy będziesz czuł się z tym dobrze. Czy nie lepiej być pogodnym, uczciwym dającym innym ludziom dobry przykład człowiekiem. Czy swoim dzieciom popatrzysz uczciwie w oczy, wiedząc że dajesz im swoim postępowaniem dobry przykład. To taka inna strona medalu o pracy w tej Firmie , o której zazwyczaj nikt nie pisze. Uważam , że trzeba. Teraz zejdźmy na ziemię Firma nie rozlicza się z kierowcą solidnie, nie płaci za bilety(już ktoś o tym pisał) Ich tabor to lepsze wersje starego Kamaza. Gdy odbierałem zestaw z obszarpanym przez chyba stado wilków Reno EURO 5. pokazałem usterki na to pracownik z działu tech odpowiedział mi tak- kim Pan jest? Czy jest Pan kierowcą? odpowiedziałem cicho tak. -To jak jest pan kierowcą, to se pan może w wolnym czasie ciężarówkę naprawić. Po co jest dział tech? chyba tylko po to żeby dać Ci nowy kierowco protokół do podpisania, Bo tylko na tym podpisie im zależy i na ten podpis czekają jak na zbawienie. Podsumowując, nie polecam tej Firmy nikomu! OCZYWIŚCIE NIE CHCĘ WRZUCAĆ DO JEDNEGO WORKA WSZYSTKICH , POZNAŁEM DWIE OSOBY KTÓRE BARDZO WYRÓŻNIAŁY SIĘ NA TLE RESZTY , SWOIM ZACHOWANIEM , KULTURĄ OSOBISTĄ, SZACUNKIEM DO DRUGIEGO CZŁOWIEKA, SZCZEROŚCIĄ. Serdecznie ich pozdrawiam. Nie tracę wiary, że są też inne osoby, ja poznałem dwie i o nich piszę. Nie chcę używać przymiotników, nikogo obrażać. Piszę opinie ku przestrodze. Sam zastanowisz się czy na pewno oby chcesz tan pracować. Ja na tę chwilę odradzam!!! Szkoda bo jak się przyglądam to widzę duży potencjał, gdyby zrobić kilka zmian, i tak na prawdę nie chodzi o zwolnienia, to Firma w której jeszcze pracuję mogłaby być liderem, a o pracę trzeba by się prosić i czekać w kolejce. A tak praktycznie ciągła rekrutacja, ogłoszenia , opinie mówią same za siebie. Jest wiele innych firm, które moim zdaniem są dużo lepsze. Oczywiście opinię opieram na moich doświadczeniach, obserwacjach. Każdy ma prawo myśleć inaczej. Nie chcę być anonimowy, ale nie widzę sensu dyskusji. Oczywiście jako pracownik mogę wszytko dokładnie wyjaśnić, tylko czy jest w tym jakiś sens i komu?
    Masakra

09.02.2019 01:13

Nie pracujcie w tej firmie. To zwykli (usunięte przez administratora) Nic więcej. Obciążenia za byle za co. Kierowca ma tyle do powiedzenia co żyd w obozie.
    Rysiek

08.01.2019 16:12

Uwaga! Firma zadłużona! Informacje o długach są ogólnodostępne w Krajowym Rejestrze Długów. Mają problemy z terminową wypłatą wynagrodzeń. Jak powiesz, ze odchodzisz to wogóle nie zobaczysz pieniędzy. Ja tak miałem. Rok się sądzę o zaległą wypłatę. Idą w zaparte i odwołują się od sądowego nakazu zapłaty, tylko po to żeby zyskać na czasie. Jednym słowem firma dla desperatów i alkoholików.
    samuel

20.12.2018 18:03

Dzięki koledzy za ostrzeżenie a już miałem aplikować i dzwonić, ostatnio pracowałem w Erontrans Pruszcz Gdański takie samo (usunięte przez administratora) , korzystając przestrzegam wszystkich omijać z daleka , Eron to firma windykacyjna tam kierowcy płacą za wszystko a nawet jak księgowa naliczy ci prawidłowo to prezesik lub jego gruba berta obetnie ci np.1000zł , jak rozmawiasz o tym ze starymi kierowcami to mówią że to normalne, debile tam tylko pracują , dowody mam niezbite bo sam tego wszystkiego doświadczyłem a sprawa jest w sądzie.
    Przestroga

12.12.2018 18:51

Uwaga na firme Trans Polonia. Jej spółka córka Tempo TP sp. z o.o. s.k.a. widnieje w Krajowym Rejestrze Długów z dlugami na 83 216,01 zł. Inne spółki z grupy Trans Polonia również widnieją w KRD!
    Pracownik Działu Komunikacji

30.11.2018 14:07

Dzień Dobry, zachęcamy do kontaktu bezpośredniego pod numerem telefonu (usunięte przez administratora) (należy poprosić o przełączenie do osoby odpowiedzialnej za rekrutację kierowców). Na forum pojawiają się nieaktualne, nieprawdziwe informacje. Pozdrawiamy!
    Kiero

01.12.2018 00:26

Zapłaćcie lepiej zaległe pieniądze kierowcom i przewoźnikom!
    Braciszek131

20.11.2017 11:28

Przed chwilą dostałem tel. Na samozatrudnieniu ryczałt 1400 plus 0.7pln z km. netto Na umowie o prace 2300 brutto plus diety, Na próbnym połowa wypłaty. Bieda
    Fagot

10.11.2018 22:26

Minus przepaly i inne odliczenia
    Zet

30.11.2018 11:45

Dziwne że takie firmy jeszcze istnieją. Zapewne jeżdżą tam desperaci
    Kornel

06.09.2018 16:37

Pracowałem tam 1 miesiąc, o 1 za dużo... Firma powinna sie nazywać "Obciążenia Sp. z o.o.". Kierowca m.in. odpowiada za zużycie paliwa wg nierealnych norm. Dla nich cysterna 40 ton w górach na Slowacji powinna spalać poniżej 30l :) Za uszkodzenia pomimo AC odejmują kierowcy. Trasę ustala sam kierowca ale jak wybierze wg. dyspozytora za długą to też potrącają za "przepalone" kilometry. Firma przewozi na chemii głównie produkty lateksopodobne, których inne firmy po prostu nie chcą brać. Przygotujcie się więc na wielogodzinne postoje na myjniach (kilkukrotne namaczanie), często trzeba zostać na drugi dzień. Wynagrodzenie na etacie to najniższa krajowa. Na działalności jest jeszcze gorzej, bo liczą za same kilometry bez diet! Zero komunikacji z "szefostwem", nie dotrzymują uzgodnień zawartych ustnie podczas rozmowy rekrutacyjnej, byle tylko ktoś chciał zacząć tam pracę. Potem kietowca traktowany jest jak zło konieczne. Gdyby ktoś jeszcze był zainteresowany pracą w TPG to dostaniecie tylko 1 kombinezon (na 4 tygodnie w trasie), sztuczne buty i kask brudny po koledze. Aha, o kurtce roboczej na zimę zapomnijcie. Trzeba mieć swoją! Autohofy? zapomnijcie, jest zakaz stania na płatnych parkingach. Zlecenia wysyłają SMSami bo szkoda im kupić FleetBoardu. Auto dostałem co prawda czyste ale zarobaczone, stało kilka miesięcy na placu. Nie rozumiem ludzi, którym odpowiada tam praca ale każdy sam wybiera. Na zakończenie jak dowiedzą się że ktoś chce odejść to blokują ostatnią pensję właśnie po to żeby poodejmować za wszystlo co im przyjdzie do głowy.
    hm..

07.09.2018 13:14

Kornel to od pisarskiego hobby? Mam wrażenie, że te opinie pisze zawsze jeden człowiek...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Trans Polonia?

Kontakt - Trans Polonia

Rokicka 16 83-110 Tczew

Branża główna: Usługi wspierające

futureinvestments

01.08.2018 19:49

mam tam ofertę pracy na spedycji, może ktoś podpowiedzieć jakie są zarobki, czy jest zmiennik i jakiego programu używają? jak speed-a to wolę być bezrobotny. Z góry dziękuje za odp.

21.06.2018 04:48

Myślący

21.06.2018 10:51

Przeczytaj regulamin. Firma ma prawo się bronić. Zwlaszcza w sytuacji, gdy opinia jest nieprawdziwa i wynika że złości po rozstaniu lub czystej złośliwości.
    Kierowca

22.06.2018 23:12

Opinie sa niestety prawdziwe. Firma wykorzystuje ludzi. Nie zwalnia pracownikow ale nie placi i za wszystko co mozliwe obciaza. Pracownik sam odchodzi bez pieniedzy i upokorzony...
    Kierowca

19.06.2018 22:29

Bzdury tu wypisujecie. W każdej firmie reguła jest ta sama, chcesz zarobić musisz jeździć. Nie oszukujmy sie bo po dwóch tygodniach w trasie nie zarobisz kokosow. Wypłata na czas i można dogadac sie z dyspozytorem, a jeśli chodzi o przepały to się zdarzają ale nigdy mi nie potracili. Jak dla mnie jest ok. Normalna firma, a jeśli ktoś szuka ideału niech zatrudni sie przy łopacie albo siedzi w domu i czeka na to że pieniadze same przyjdą.
    Ważne

20.06.2018 20:46

Witam, czy mógłby Pan podesłać nr do swojej firmy?
    Ważne

20.06.2018 20:48

Panie Gienku :) chodzi mi o namiar umożliwiający złożenie aplikacji.
    Naiwny

02.06.2018 20:27

(usunięte przez administratora)! Pensja marna i jeszcze mi zabrali za wieksze spalanie niz niby powinno byc! To co ukradlem czy moze wypilem to paliwo?
    Mokwik

26.05.2018 02:52

Nie polecam trasy obliczają to chyba na Google jedli chodzi o czas ,...
    Leon

02.05.2018 16:24

Najgorsza firma w której pracowałem. Pieniądze nieterminowe i potwierdzam, że ucinaja kasę za wszystko! Lepiej nie składać wypowiedzenia bo nie zobaczycie ostatniej wypłaty. Lepiej odejść np. na zwolnieniu lekarskim - jeżeli ktoś oczywiście jest chory :)
    Stefan

15.03.2018 22:24

Gdyby firmy nie pilnowały paliwa to każda musiałaby się zwijać. Idealnych firm nie ma tak jak i pracowników.

17.03.2018 01:11

Zgadza się. Ale pracownika należy motywowac, np premia za niskie spalanie a nie demotywujące obciążenia za przepal wynikający często z rodzaju trasy, krętej, górzystej, z pełnym obciążeniem. Rownie dobrze mogliby obciążać dyspozytora, bo przydziela trasy gdzie spalanie jest wieksze. Webasto w Transpolonii rozliczane jest razem ze spalaniem silnika (z jednego zbiornika paliwa). Dlatego po tej zimie sporo kierowców odeszło. Jest do wyboru marznąć albo dopłacać do ogrzewania. Chore...
    forest

05.03.2018 22:54

Pracowałem tam, zawsze za wszystko winny jest kierowca. Tłumaczenia nic nie dają. Odszedłem po kilku miesiącach i nie dostałem ostatniej wypłaty. Dostałem za to obciążenie za przepał paliwa (sic!) oraz za uszkodzenie cysterny przez inne auto!!! Kierowca za wszystko w tej firmie odpowiada. Jak można odpowiadać za spalanie paliwa ciężarówki? Normy ustalają ludzie, którzy nigdy nie jeździli ciężarówką. Są na odpowiednim poziomie spalania ale bez ładunku... Jak dostaniecie Słowację (teren górzysty) to nie ma możliwości żeby nie było obciążenia za przepał. Generalnie odradzam tą firmę.
    gość

18.02.2018 20:35

Celem pracy jest wykonać swoje zadanie najlepiej jak potrafisz i wyjść na tym z korzyścią dla pracodawcy. Problem leży w zarządzaniu, na braku szacunku do ludzi, obgadywaniu ich do kolegi/koleżanki z działu i myślenie że nikt się o tym nie dowie. Przykre jest to, że nawet jak masz wartościowego człowieka w zespole to potrafisz go zgoić za jego plecami. To nawet w stosunku do samego siebie jest wredne, a potem przychodzi i się uśmiecha. Fałsz, jeden wielki fałsz. Jako firma nie dojrzeli do zarządzania ludźmi, bo na kierowniczych stanowiskach są ludzie którzy już dawno zapomnieli skąd pochodzą. Niestety kultury osobistej trzeba chcieć się nauczyć i szacunku do drugiego człowieka trzeba chcieć się nauczyć. I jeszcze jedno pamiętaj wszystko co będzie się działo to najprawdopodobniej Twoja wina, bo kierowniczka nie umie przyznać się do bładu.
    Marcin

05.02.2018 14:32

Wszystkie te opinie są związane z pracą na własnej działalności a jak wygląda praca na umowie o pracę

06.02.2018 17:17

Nikt normalny nie będzie pracował u was za darmo. Za wszystko tylko obcinacie pensje. Skończyły się czasy niewolnictwa.
    mateusz

07.02.2018 16:20

Na umowie o prace jest podobnie. Poczytaj komentarze. Pracowalem tam i w tej firmie nie ma normalnych ludzi. Masz same obowiazki i zero praw. Wyplata nieterminowa i na koniec zobaczysz jak bardzo sie zdziwisz.........
    Baśka

22.01.2018 10:50

Czy ktoś mógłby się podzielić opinią na temat pracy w biurze w Trans Polonii? Jakie warunki i atmosfera pracy?
    Pracownik Działu Komunikacji

23.01.2018 15:54

Dzień Dobry, zapraszamy do kontaktu bezpośredniego pod numerem telefonu 58 533 90 15 (należy poprosić o połączenie z osobą odpowiedzialną za rekrutacje) i przesłania CV na adres e-mail: [email protected]. Pozdrawiamy
    marcin

07.01.2018 18:11

a jak wygląda praca jako kierowca ale nie na samo-zatrudnieniu.?
    Marcin

28.12.2017 16:43

Ludzie napiszcie czy warto się zatrudnić w tej firmie jako kierowca tak czy nie.

16.12.2017 18:53

Niektórzy tak bardzo mijają się z prawdą, że aż czytać się nie chce!!!
    marcin

18.12.2017 17:53

czy mógł byś napisać coś więcej?
    marcin 19

30.11.2017 14:05

witam szukam opinii na temat firmy TRANS POLONIA czy warto jest się tam zatrudnić jako kierowca na cysternie spożywczej . z góry dzięki
    Henryk Walezy

27.10.2017 16:35

Do odważnych świat należy!
    Henryk Walezy

27.10.2017 14:30

To jest byznes!

07.09.2017 12:03

19.09.2017 23:32

Jaka jest forma zatrudnienia osób pracujących w biurze i spedycji?
    Jozi

29.08.2017 07:25

super firma 300h w miesiacu i 2800 na reke polecam szczerze naj naj naj supcio dla ludzi co nie maja dzieci i mieszkaja u rodzicow ta praca jest idealna !!
    jerzy

24.08.2017 12:09

Witam, czy ktoś z obecnych pracowników mógłby wypowiedzieć się jak wygląda sytuacja w firmie? Rozwija się? Są dobre warunki? Perspektywy na przyszłość? Pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o Trans Polonia