3.1/5

• Dlaczego warto?
  • Kogo szukamy? Poznaj nasze zespoły
  • Szkoła kierowców
  • Jak wygląda proces rekrutacji?
  • Tak się u nas pracuje

Dlaczego warto?

Kogo szukamy? Poznaj nasze zespoły

Szkoła kierowców

Jak wygląda proces rekrutacji?

Tak się u nas pracuje

• Lisewo Malborskie
  • Zajączkowo
  • Czarlin
  • Dąbrówka Tczewska

3. Opinie o pracodawcach Tczew
  5. Opinie o Trans Polonia

Opinie o Trans Polonia Tczew

Nie przegap nowości o Trans Polonia!

12.05.2022 20:19

Zwykła rozmowa o pracy jaką oferują przerodziła się wydzwanianie kilka razy w tygodniu ,gdzie nie jestem zainteresowany ich warunkami i trasami oraz działalnością gospodarczą. Chyba nóż na gardle ,że taka desperacja by ktoś wsiadł i pojechał. Ogólnie nie polecam.
    Karol konczyk

10.01.2023 18:01

Gadasz tak bo pewnie nie trafiłeś tak jak ja pod skrzydła rekin transportu z trzema scaniami po 2mln km n blacie.
    Szymon

21.01.2023 11:47

I proponujecie 450 zl na dzialanosci? Odliczając podatek zus ksiegowa zostaje 300? Za tyle mozna isc jezdzic busem albo uberem po miescie.
    Szymon

18.01.2023 10:06

Zalozenie dzialalnosci za (usunięte przez administratora) Rozlaczylem sie z Pania bo szkoda baterii w telefonie na takie propozycje.
    Karol kończyk

10.01.2023 18:07

12lat pracowalem jako handlowiec w jednej z największych korpo na świecie produkujących browar. Nie było lekko ale nigdy nie upominałem się o wypłatę, lux med, bilety do kina,auto służbowe baz limitu kilometrów, konkursy w których wygrywałem głośniki jbl za 1500zl albo wyjazd do Bułgarii na mecz w siatkę...oczywiście trzy dni wcześniej przylot i bajlndo
    Grażyna

09.01.2023 14:14

Spedytor Krajowy na jaką umowę może liczyć? Mam nadzieję, że jest umowa o pracę od razu, ale lepiej się upewnić. Pytam, bo pisali, że szukają kogoś nawet tutaj w komentarzu.

09.01.2023 14:19

Dzień dobry, Dziękujemy za pytanie. Oczywiście w Trans Polonii można liczyć na umowę o pracę również na samym początku zatrudnienia. Zapraszamy do składania aplikacji i pozdrawiamy serdecznie. :)
    Pstar76

09.01.2023 13:52

Witam, czy w Trans Polonia są oferty pracy kierowcy cysterny kat.C ?

09.01.2023 14:18

Dzień dobry, Dziękujemy za pytanie. Oferujemy pracę przy transporcie cysternowym dla kierowców kat. C+E. Prosimy o kontakt z działem rekrutacji w celu omówienia szczegółów oferty. :) Tel. 609 601 532
    Panicz

13.12.2022 21:12

Musicie nieźle właścicielowi tej strony płacić że usowa 85 procent (prawdziwych)ale wam nieprzychylnych komentarzy .to znaczy dużo więcej o was niż te opinie.dziadtrans i tyle

02.01.2023 09:35

Dzień dobry, Opinie, zarówno te pozytywne, jak i negatywne, nienaruszające regulaminu serwisu GoWork są widoczne dla każdego użytkownika i nie są usuwane. Dlatego Wszystkich zachęcamy i prosimy o wyrażanie swojego zdania w sposób merytoryczny i zgodny z regulaminem strony. Pozdrawiamy serdecznie.
    Damiano

29.12.2022 16:50

Witam. Szukam pracy jako kierowca, lokalizacja Radom. Preferowany system codziennie w domu. Czy macie coś w swojej ofercie?

02.01.2023 09:21

Dzień dobry, Na chwilę obecną nie mamy niestety bazy w Radomiu, ale nie jest wykluczone, że w przyszłości się tam pojawi. Aktualnie nasze najbliższe Radomia bazy mieszczą się w Warszawie oraz miejscowości Głuchów. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z działem rekrutacji (nr tel. 609 601 532), w celu indywidualnego omówienia szczegółów i warunków możliwego zatrudnienia dopasowanych do Pana preferencji. Pozdrawiamy serdecznie.
    Piotr

30.12.2022 16:33

Dzień dobry. Mam pytanie czy w Trans polonia jest praca dla kierowcy tylko na kraj?

02.01.2023 09:09

Dzień dobry, Tak, w Trans Polonii istnieje możliwość podjęcia pracy zarówno na trasach międzynarodowych, jak i krajowych. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu w celu zapoznania się z ofertą i omówieniu jej szczegółów. Nr tel. 609 601 532
    Sylwek

01.01.2023 11:21

Bardzo dobry pracodawca

10.08.2022 13:29

Są trasy tygodniowe w tej firmie?
    Ktos

13.12.2022 17:22

W Bytomiu nie macie żadnej bazy oszuszcie.kierowcy przesiadają się na myjni .śmiech na sali
    Slawek

27.12.2022 09:24

To prawda
    Anton

05.07.2022 10:51

Dzień dobry, chciał bym zostawić opinie o tej firmie. Zacznę od tego że jestem nie doświadczonym kierowcą i propozycja firmy była jak najbardziej podchodząca ( umowa o pracę). Przybywszy do siedziby firmy i zaczynając podpisywać dokumenty, zaoferowano mnie do podpisania deklaracje przystąpienia do umowy ubezpieczenia odpowiedzialności cywilnej kierowców, gdzie ja zgadzam się na potrącanie z mojego wynagrodzenia za pracę 165zl/MSC. Na pytanie co to jest, powiedziano mi że to ubezpieczenie na samochód w razie wypadku i że mogę zrezygnować, ale w razie czego za remont samochodu będę płacił ż swojego kieszenja. Na pytanie dlaczego ubezpieczenie nie opłaca firma, jako właściciel samochodu, otrzymałem odpowiedź, że ja odpowiadam za samochód który otrzymuje i to taka polityka firmy aby jeżeli coś kierowca mógł pokryć wydatki po wypadku. Wygląda to tak że jeżeli będzie podpisane ubezpieczenie to ono pokryje koszty po wypadku ( nie wiem jeszcze czy wszystko, bo było wskazane że suma gwarancyjna to 15.000zl) , a jeżeli nie podpiszę to zapłacę z swojego kieszenja. Nie mam doświadczenia i z takim nigdy nie spotkałem się, ale myślę że pracodawca jako właściciel samochodu musi kupować ubezpieczenie, jeżeli nie tak to poprawcie mnie.
    Ce ADR

14.11.2022 04:30

Piszesz o kodeksie pracy, a ma on zastosowanie w przypadku JDG, gdzie jest umowa B2B, nie umowa o prace ? Pytam bo jeżdżę u konkurencji na B2B i te ubezpieczenia tez sa. Pozdrawiam

07.12.2022 08:34

Dzień dobry, W Trans Polonii oferujemy różne systemy pracy oraz różne możliwości - od tras krajowych z codziennymi powrotami do domu po dłuższe trasy międzynarodowe. Od tego uzależnione jest wynagrodzenie kierowcy. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z działem rekrutacji (nr tel. 609 601 532), aby omówić wszystkie możliwości i szczegóły ewentualnego zatrudnienia. Pozdrawiamy serdecznie!
    !!!!!!!

17.11.2022 12:06

Trans Polonia nie jest taka "zła" jest gorszy (usunięte przez administratora) od nich! Firma Sealand nie dają w ogóle kwitków nie wiadomo ile się zarobiło ciągle jakieś pieniądze się nie zgadzają i cały czas podkreślają że są lepsi od Trans Polonii oczywiście że TPG to (usunięte przez administratora) ale u Sealanda najnizsza krajowa i 55 euro dniówki, spedytorzy tylko patrzą jak tu cię przeciągnąć w systemie 2/2 za te nędzne 55 € kpina jedyny pozytyw to techniczni i to że nie trzeba żadnych papierów wypełniać oprócz karty wydatków.

25.09.2022 11:57

Czy płacicie 350 zł za dzień spędzony w ciężarówce
    Rycky

11.11.2022 10:53

Jak 300 ?
    Kamil

11.11.2022 17:50

Obiecują 350 a wychodzi 300 i nie idzie się dowiedzieć za co potrącają nik nie daje żadnego odcinka faktycznie nie wiesz jak cię rozliczają
    Rycky

11.11.2022 10:58

Czytając opinie tu nie wszystkiego można się dowiedzieć nie które fakty lub mity są usuwane czy jest ktoś kto może opowiedzieć o finansach i ich terminowości oraz o atmosferze panującej w firmie.kandydat o pracę i czy w ogóle warto???
    Zainteresowany

10.11.2022 03:50

Witam, widziałem ogłoszenie tej firmy, że oferują sfinansowanie całego kursu. Czy jest to nadal aktualne? Nigdy nie jeździłem tirem i myślę o zrobieniu kursu. Jak wygląda ten cały kurs i ile trwa czasu i czy ten kurs odbywa się tylko w Tczewie?

10.11.2022 13:12

Dzień dobry, Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą, Szkoła Kierowców oczywiście cały czas funkcjonuje, a nowy nabór ruszy na początku przyszłego roku. :) Kursu nie trzeba robić w Tczewie, Kierowcy wybierają sobie szkoły najbliżej swojego miejsca zamieszkania. Kursy trwają średnio 3-4 miesiące, finansowane są przez firmę, a po zdobyciu wymaganych uprawnień Kierowcy zapewnione mają zatrudnienie w TPG. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do kontaktu po nowym roku. Tel. 609 601 532

05.11.2022 02:19

Co z tą waszą śmieszną szkołą kierowców działa to jeszcze czy też nie?? Wszędzie macie same negatywy.Smiech na sali

09.11.2022 12:42

Dzień dobry, Nasza szkoła kierowców ciągle działa i ma się bardzo dobrze, a chętnych do zdobycia uprawnień nie brakuje. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do bezpośredniego kontaktu, nowy nabór do szkoły ruszy wraz z nowym rokiem.
    XYZ

03.10.2022 20:16

Tak pomyślałem odnosnie komentarzy na logike, że wsumie jeśli jest tak tragicznie jak piszecie, to i tak jesteście wygrani proste robisz kurs popracujesz kilka miesiecy czy tam ileś, splacasz cały kurs firmie idziesz do Niemca.... wiec tak czy siak firmia musi wiedziec teraz jak zatrzymać kierowce, czasem to ja już nic nie rozumiem z komentarzy na go worku dotyczących wszystkich firm taka pół prawda pół nieprawda masakra tak naprawde lepiej nigdzie nie pracować.
    Maciek13112

06.05.2022 09:44

Na początku podchodziłem sceptycznie do współpracy z nimi, opinie w internecie itd.. Ale po kilku miesiącach współpracy ze świetnymi spedytorami, długich tras, uważam że opinie są nieadekwatne. Polecam spróbować! Pozdrowienia dla Julki i Karola :)
    Lukasz

24.06.2022 11:52

Możesz coś więcej na temat obciazen? To na działalności?
    Szponek

29.09.2022 14:57

Jakie mają jeszcze obciążenia?

15.09.2022 16:56

Czy w firmie Trans Polonia można pracować na pół etatu?

16.09.2022 08:25

Dzień dobry, Wszystko zależy od stanowiska, na jakie aplikuje Kandydat oraz specyfiki wykonywanych obowiązków. Jesteśmy jednak otwarci na różne warianty współpracy i wszelkie warunki omawiamy indywidualnie podczas rozmów rekrutacyjnych.
    anonimowa

11.09.2022 16:13

Firma bardzo nieprofesjonalna, zapraszają na rozmowę na konkretne stanowisko po czym na rozmowie dowiadujesz się, że jednak szukają na inne- wielki red flag, dodatkowo powiedzieli że na feedback czeka się około 2 tygodni- mijają 2 miesiące i cisza :) Piszecie o sobie jako o firmie w profesjonalny sposób, a nie potraficie dać żadnej odpowiedzi zwrotnej. Nie pozdrawiam.

12.09.2022 06:40

Dzień dobry, Czasem zdarza się, że rekrutujemy do więcej niż jednego działu i jeżeli widzimy w kandydacie potencjał na dołączenie do innego działu niż tego, do którego aplikował, często informujemy go o takiej możliwości i omawiamy różne opcje. Odnosząc się do drugiej części komentarza - zawsze wracamy do Kandydata z odpowiedzią zwrotną w ciągu dwóch tygodni, niezależnie od naszej decyzji, o czym informujemy Państwa na rozmowie. Jeśli Pan/Pani takiej odpowiedzi (mailowej/telefonicznej) nie uzyskał/a, przepraszamy, jest to najprawdopodobniej niedopatrzenie z naszej strony, jednak nie standard. Zawsze również zachęcamy Państwa do kontaktu, jeśli chcą poznać Państwo szybciej decyzję/jej powody. Jesteśmy otwarci na wszelkie pytania dotyczące rekrutacji i udzielanie na nich odpowiedzi. Pozdrawiamy serdecznie!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Trans Polonia?

Kontakt - Trans Polonia

Rokicka 16 83-110 Tczew

Branża główna: Usługi wspierające

Adek

01.09.2022 09:57

Witam serdecznie !!!! Otrzymał propozycję pracy w tej firmie jako kierowca... Czy może ktoś mi powiedzieć, czy w ogóle warto podejmować tam pracę??? Czy to zmarnowany czas?? Bardzo bym prosił o radę i jakieś informacje... Z góry dziękuję ????
    Hokus pokus

01.09.2022 21:30

Szkoda czasu i pieniędzy
    XD

27.08.2022 21:33

GoWork już dawno się sprzedało a pani K. Z TPG sama sobie pisze pozytywy i sama sobie na nie odpowiada hahahha

12.08.2022 15:54

Czy w firmie Trans Polonia można przejść z umowy o pracę/zlecenie na B2B? Czy ktoś tak zrobił?

16.08.2022 09:08

Dzień dobry, Dziękujemy za pytanie. Oczywiście, w Trans Polonii taka opcja jest możliwa.
    Zadowolony

11.05.2022 19:02

Fakt jest taki, ze łatwo zauważyć, ze złe opinie pisze jedna osoba pod różnymi pseudonimami. Może to nowy sposób konkurencji? ;) Ja współpracuje z nimi od dwóch lat i widzę teraz znaczna różnice, na plus. Gadajcie sobie co chcecie, najlepiej się przekonać samemu. Pzdr

11.08.2022 08:37

tys prowda
    Były Pracownik

18.07.2021 16:01

UWAGA !!! OSTRZEGAM !!! Banda(usunięte przez administratora) !!! Za miesiąc pracy (umowa prace), zarobki(usunięte przez administratora). Nie dajcie się nabrać, tłumaczenia, odsyłania do koleżanek i ciągła walka by odzyskać obiecane pieniądze- tak zakończyła się moja (ale i nie tylko,(usunięte przez administratora) jest dużo więcej) współpraca z tą firmą. Jeżeli jednak zdecydujesz się podjąć pracę w tej firmie to nie podpisuj żadnej lojalnościowi, to swego rodzaju (usunięte przez administratora)(zarówno umowa o prace jak i własna działalność). Ja wiem że w Internecie można pisać wszystko ale by zweryfikować moją prawdomówność wystarczy podjechać na (usunięte przez administratora)i zapytać o TPG. Szerokości !
    marek

08.08.2022 07:05

bo to prawda

10.08.2022 13:28

Są trasy tygodniowe w tej firmie

22.06.2022 10:03

Czy ktoś może dokładnie wytłumaczyć o co chodzi z lojalnościówką? Proponują 3msc na zleceniu i jak przejdę szkolenie i podpiszę lojalnościówkę to nie będę mógł się szybciej zwolnić czy jak?

22.06.2022 13:29

Idziesz na kierowcę czy do biura? W lojalnościówce chodzi o to, że jak podpiszesz ją na szkolenie to firma oplaca ci szkolenie ale nikt nie zabroni ci sie zwolnic. Jesli nie przepracujesz czasu podanego w lojalnosciowce to po prostu bedziesz musial zaplacic za część szkolenia. Kwota sie zmniejsza z kazdym miesiacem pracy, wiec tak jakby "odpracowujesz" to szkolenie. Czyli jak przepracujesz np. polowe ustalonego w lojalnosciowce czasu to zaplacisz za połowe szkolenia itd. Jak przepracujesz caly okres to nic nie zaplacisz.

06.06.2022 20:51

Współpraca bardzo przyjemna, trochę dużo pracy, ale po to się do niej idzie, aby pracować. W zamian za to odpowiednie wynagrodzenie. Bardzo dobrze poukładane trasy, wszystko zgodnie z ustaleniami na rozmowie wstępnej. Polecam.
    Piotrek

25.05.2022 15:46

Cześć Rozmawiaj z Panią z HR o ewentualnej pracy na CE dostarczanie gazu do Stacji Circle. Czy może się ktoś wypowiedzieć na temat tej pracy?
    B@T3K

22.05.2022 13:01

witam na jednym z portali firma Trans Polonia Group ogłasza sie że szuka pracownika na stanowisko operator koparki i koparko-ładowarki. jest tu kolega operator który by coś miał do napisania jak mu w tpg?
    czarny-charakter

19.05.2022 15:13

Pozdrawiam spedycję, znają się na robocie. zaladunki w gdansku i jazda po calym kraju. fajna robota.
    Albert110

07.05.2022 22:21

Współpracuje z firmą już drugi sezon i sobie chwalę, zwłaszcza od czasu gdy koordynatorem została pani Julia, zawsze można liczyć na jej pomoc bez względu na porę, Trasy ciekawe, praca poukładana, płatności na czas. Naczytałem się różnych opinii, lecz mi osobiście z obecnym zespołem współpracuje się elegancko. Pozdrowienia dla całego bitumu.
    Piotr

11.05.2022 19:21

Ja zgadzam się z Albertem, również jestem zadowolony, a Ty to chyba jesteś jakiś dzi@dtrans, którego pogonili bo jeździć nie potrafisz.
    Albert110

12.05.2022 19:28

Kolego, nie wiem kiedy jezdziles lecz sporo sie zmienilo. Owszem wiem, ze nie bylo kolorowo ale teraz jest na tyle dobrze, ze jezdze juz drugi sezon i sobie chwale i jest to moja opinia, a czy ty sie z nia zgadzasz, czy nie, to juz twoj indywidualny problem.

10.05.2022 14:07

Boar.

10.05.2022 14:14

Panie admiistratorze, dziękuję za dopuszczenie mojego postu, ale nie potrzebnie usunął Pan/Pani słowa (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) Biorę pełną odpowiedzialność za ich użycie. Bardzo chętnie stawię sie w sądzie na Pozew ze strony TPG.

26.04.2022 11:05

Co możecie powiedzieć o pracy w firmie Trans Polonia? Z tego, co widzę, poszukują kogoś na stanowisko Asystentka

28.04.2022 08:03

Hej, Jako pracownik firmy chętnie się wypowiem. Pracy jest dużo, nie nudzimy się. Jak to na spedycji, telefony po godzinach pracy są i trzeba być na to przygotowanym, takie uroki zawodu, ale przy dobrej organizacji da się wszystko ogarnąć. Generalnie fajna atmosfera.

15.12.2021 09:20

Czy firma Trans Polonia w całości finansuje szkolenia dla pracowników?

16.02.2022 07:13

Dzień dobry Piotr, Tak jak wspomnieliśmy wyżej, Trans Polonia w pełni opłaca szkolenia i kursy dla Pracowników. Wiążą się one jednak z niemałym kosztem dla firmy, dlatego objęte są umowami lojalnościowymi - zgodnymi z prawem i jasnymi dla obu stron. Zabezpiecza to firmę przed sytuacją, kiedy ktoś przychodzi "na próbę", szkoli się i zwalnia po chwili. Gdy ktoś jest faktycznie chętny do podjęcia długotrwałej, rzetelnej współpracy nie ponosi żadnych kosztów :) Pozdrawiamy!

10.04.2022 06:36

(usunięte przez administratora)za wszystko na koniec dostajesz (usunięte przez administratora)

25.02.2022 21:22

Cześć jakie są systemy pracy dla kierowców interesuje mnie 2/2 lub 1/1

28.02.2022 09:47

Dzień dobry Panie Marcinie :). Systemy pracy ustalamy indywidualnie z Kierowcą, wiele zależy od tego, czy interesuje Pana praca w ruchu krajowym czy międzynarodowym oraz w jakim transporcie chciałyby Pan pracować (transport mas bitumicznych, gazów LPG itd.) Zapraszamy serdecznie do kontaktu z działem rekrutacji, który na pewno omówi z Panem wszelkie szczegóły: Numery telefonów: 795 404 650, 662 102 099, 697 850 283 Adres email: [email protected] Pozdrawiamy!
    Kierowca adr

11.02.2022 16:31

Powiem tyle ten kto pracuje w tej firmie na umowę zlecenie na własnej działalności to albo jest chory psychicznie albo nie umie czytać umowy jaka ta firma daje do podpisania. Firma bez zaufania stabilnego zatrudnienia resztę możecie poczytać niżej jeśli administrator nie usunął bo to lubi usowac

11.02.2022 18:02

Drogi Kierowco ADR, Polecamy czytanie umów, tak o pracę, zlecenie, współpracy, kredytowych i wszelkich innych również. Polecamy też czytanie regulaminu Go Work. Administrator ma prawo usunąć opinie lub ich fragmenty, które są niezgodne z zasadami forum i przepisami prawa. Anonimowo czy podpisani z imienia i nazwiska musimy się liczyć z zasadami i do tego wszystkich zachęcamy. Nie zmożemy zgodzić się z Twoją opinią i każdemu doradzamy kierowanie się własnym zdaniem. Pozdrawiamy!
    Jasiek

14.05.2018 20:16

Jeśli jest tak źle to nikt nie trzyma na siłę.
    Były.

02.09.2018 14:20

Zastanawiam się z jakiego działu jesteś ? Food ? A może chemia 1 lub chemia 2. Brak słów co za firma.

10.02.2022 09:10

Dzień dobry Homer. Nie możemy zgodzić się z tym, że pracują u nas jedynie osoby w wieku przedemerytalnym, chociaż nawet gdyby tak było, nie widzielibyśmy w tym nic złego. Osoby z dużym doświadczeniem w pracy wnoszą do firmy wiele dobrego, tak samo, jak osoby, które są znacznie młodsze i dopiero nabierają doświadczenia. Młodych, zdolnych ludzi z chęcią do pracy u nas nie brakuje :-).
    Zbyszek

09.02.2022 13:48

Polecam wszystkim normalnym ludziom, którzy wiedzą, że pieniądze nie biorą się z niczego i chcieliby zarabiać po 10 tyś od razu najlepiej za nic nie robienie. Kasa na czas, czasem faktycznie są nadgodziny, ale płatne, jak mówi stare przysłowie, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Szerokości wszystkim.
    kadrowa

20.01.2022 00:15

Witam wszystkich Widzę, że kolejny raz wstawili ogłoszenie na kadrową. Po około 2 miesiącach od poprzedniego ogłoszenia... Czyżby ktoś zrezygnował? A może taka jest tam rotacja w kadrach? Dlaczego ludzie odchodzą? Czy mogę prosić o komentarz osoby z biura lub byłych pracowników biura w Tczewie? Nie wierzę, że po 2 miesiącach uznali, że tak po prostu zatrudnią kolejną osobę... O jakich zarobkach można rozmawiać w kadrach w TPG? Z góry dziękuję za informację P.S. A mają kogoś od miękkiego HR-u? Koleżanka byłaby zainteresowana
    kadrowa

07.02.2022 19:35

No i nie odezwaliście się. Wydawało mi się, że spełniam (lub przekraczam) wymagania na to stanowisko. Być może szukaliście kogoś do przyuczenia... Szkoda że raport na pracuj.pl pokazuje, że nie otworzyliście mojej aplikacji. Chyba że wycofaliście się z rekrutacji...? No trudno. Życzę wszystkim tej mistycznej "szerokości" :-) Pozdrawiam

08.02.2022 12:09

Dzień Dobry, spieszymy z informacją, że rekrutacja do działu kadr nadal trwa. Musiałą zajść jakaś pomyłka, ponieważ w naszym systemie wszystkie aplikacje wysłane na to stanowisko wyświetlają się jako otwarte. Chcemy wyjaśnić tą sytuację, dlatego uprzejmie prosimy o przesłanie informacji (wystarczy imię i nazwisko, dzięki którym będziemy wyszukać Pani aplikację) bezpośrednio na adres [email protected]. Odezwiemy się na pewno. Tymczasem pozdrawiamy i życzymy miłego dnia :-)
    Janusz

05.02.2022 12:08

Witam. Czy transpolonia zatrudnia kierowców na umowę o pracę czy tylko na własnej działalności. Jakie stawki można u nich uzyskać rozumiem że każdy pracownik jest traktowany inaczej.

07.02.2022 10:39

Dzień dobry,   Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą.   Oczywiście zatrudniamy kierowców na umowę o pracę.   Chętnie zatrudnimy osoby z doświadczeniem na cysternach, ale do współpracy zapraszamy też osoby bez doświadczenia.   Do każdego pracownika podchodzimy indywidualnie, patrzymy na jego kwalifikacje, doświadczenie czy uprawnienia. W Trans Polonii kierowcy na umowie o pracę mogą zarobić średnio od 6.000 wzwyż. Wiele zależy od tego, czy decydują się na jazdę po kraju, czy za granicą oraz przede wszystkim od systemu pracy, jaki wybiorą. O ostatecznym wynagrodzeniu chętnie porozmawiamy podczas rozmowy :).

Zostaw merytoryczną opinię o Trans Polonia