3.1/5

• Dlaczego warto?
  • Kogo szukamy? Poznaj nasze zespoły
  • Szkoła kierowców
  • Jak wygląda proces rekrutacji?
  • Tak się u nas pracuje

Dlaczego warto?

Kogo szukamy? Poznaj nasze zespoły

Szkoła kierowców

Jak wygląda proces rekrutacji?

Tak się u nas pracuje

• Lisewo Malborskie
  • Zajączkowo
  • Czarlin
  • Dąbrówka Tczewska

3. Opinie o pracodawcach Tczew
  5. Opinie o Trans Polonia

Opinie o Trans Polonia Tczew

Nie przegap nowości o Trans Polonia!

29.01.2022 16:04

Widzieliście, że Trans Polonia poszukuje nowych pracowników? Czy warto tam pracować?

31.01.2022 08:42

Dzień dobry, Aktualnie prowadzimy rekrutację na stanowisko Asystenta Spedycji. Poszukujemy kandydatów ze znajomością języka angielskiego, a drugi język, w szczególności niemiecki, będzie na pewno dodatkowym atutem. Planujemy powiększyć również zespół kadr, między innymi ze względu na zmiany w przepisach prawa. W planach firmy jest także poszerzenie floty o kolejne jednostki transportowe, dlatego do współpracy zapraszamy Kierowców zarówno do pracy w kraju, jak i za granicą. Wszystkich szukających stałego zatrudnienia, serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszymi aktualnymi ofertami pracy i benefitami im przypisanymi: https://kariera.transpoloniagroup.pl/ O innych zaletach współpracy z nami chętnie porozmawiamy na rozmowie rekrutacyjnej :-).
    Ewa

20.07.2021 16:21

Czy wiecie jak jest w biurze bo chciałam aplikować do spedycji?
    PanM

01.12.2021 17:38

Oczywiście.

27.01.2022 09:07

Koleżanko, Dziękujemy za Twoją opinię. Stały kontakt z Kierowcą oraz dbanie o realizację zlecenia to stały element pracy spedytora. Przyszli pracownicy tego zawodu mają szansę dowiedzieć się tego na studiach lub poprzez rozmowę ze starszym kolegą lub koleżanką po fachu. Na rozmowach kwalifikacyjnych jasno to podkreślamy i upewniamy się, że nasi potencjalni pracownicy są tego świadomi. Oczywiście przy dobrej organizacji i pełnym skupieniu w czasie pracy można zminimalizować takie trudności. Nie możemy zgodzić się z Twoją opinią co do premii. Zaangażowanie i skrupulatna praca są zawsze doceniane w naszej firmie. Odnosząc się do całości wątku - Trans Polonia nie zatrudnia pracowników na sezon. Szukamy osób do stałej współpracy i każdy, kto sumiennie podchodzi do swoich obowiązków, może u nas liczyć na długotrwałe zatrudnienie.

13.12.2021 11:23

on

22.12.2021 10:17

Nic nie można, trzeba pracować i tyle.
    zainteresowana - praca w kadra

14.11.2021 02:05

Witam wszystkich. Czy mógłby się wypowiedzieć ktoś, kto pracował w biurze w Tczewie? Jestem HR-owcem. Pracowałam zarówno w kadrach i płacach jak i w miękkim HR. Szukają kogoś na Kadry i płace, 2 m-ce temu było ogłoszenie na dyrektora HR. Czy stanowisko dyrektora HR zostało obsadzone? Generalnie widzę że mają często ogłoszenia zarówno na kadry jak i spedytorów... Czy aż tak ciężko się tam pracuje, że co 2-3 miesiące zmienia się osoba w kadrach? Z góry dziękuję za informację. P.S. Proszę o szczere konkretne odpowiedzi osób z biura, gdyż zastanawiam się czy w ogóle składać tam aplikację
    PanM

22.11.2021 17:03

Witam , jeśli chce Pani z dnia na dzień wyleciec i zostać bez środków do życia to polecam :)

02.12.2021 15:32

Nie ma takich praktyk w firmie, jeśli już dochodzi do zwolnienia, to można zwolnić z obowiązku świadczenia pracy. Wtedy zwolniona osoba nie musi po prostu przychodzić do biura
    Radek

30.07.2021 18:55

Odradzam nie liczą się z czasem kierowcy a nawet (usunięte przez administratora)jazdę po upływie czasu jazdy za marne grosze
    tomek

18.10.2021 09:09

jak mogą się nie liczyć z czasem kierowcy ? to kierowca decyduje kiedy zaczyna kiedy kończy czas pracy czy czas jazdy,siłą nikt cię nie zmusi do przekraczania czasu , nie rozumiem takich wpisów
    wolf

25.10.2021 12:36

Jak cie złapią to jest mandat ale zwykle nie sprawdzają. To jest ryzyko.
    haxan1922

17.10.2021 12:48

w (usunięte przez administratora) i bylejakości ta firma wiedzie prym, omijać z daleka to (usunięte przez administratora), (usunięte przez administratora) kiedy tylko mogą (usunięte przez administratora), nawet dla młodych szkoda czasu i zdrowia na użeranie się z (usunięte przez administratora)
    ks

02.05.2021 23:17

Ciekawie ja od miesiaca jeżdze tylko na kraju , i nie wypełniałem zadnych papierów czy tankowania czy obsługi technicznej czy czegos takiego , nikt nie mowił że mam coś takiego wypełniać to nie wypełniam :D , ustalam sobie kiedy wyjazd z rafineri żeby wyrobić sie przed wieczorem żeby 11 albo 9 pauzy sobie odleżeć następny dzien jeden załadunek jeden cel powrót i znowu 9 albo 11 odpoczynku.A pani na spedycji całkiem miła i pomocna . zobaczymy jak bedzie dalej
    Greg

08.09.2021 08:07

Pani Krysia jest przesympatyczna. Na tym kończą się plusy w TPG
    Kiero

14.10.2021 13:57

Nie jest ???? (usunięte przez administratora) kierowców na wypłatę jak nikt inny poziom mistrz ????????

09.09.2021 13:26

Witam, bede wdzieczna za opinie na temat pracy w dziale kadr i płac?

09.09.2021 14:39

Dzień Dobry, pracy jest dużo, nie nudzimy się ;-) Mamy zgrany zespół i możemy na siebie liczyć. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu :-)
    bs

30.08.2021 15:32

pracuje w firmie od po roku i musze powiedziec ze wszytsko jest ok. kasa na czas, wszytsko sie zgadza. swoje trzeba robic, czasami jest ogien ale z chlopakami idzie sie dogadac. pozdrawiam wszytskich zadowolonych
    Stefan

10.07.2021 19:20

Czy jest możliwość podjęcia pracy w TPG ??

22.08.2021 11:00

Uszkodzenie polegało na zdarciu ślizgu z tworzywa i nie przeszkadzało w żadnym razie z korzystania z ciągnika. Gdyby tego sam nie zgłosił nikt by na to nie zwrócił uwagi .Zresztą jest odpowiednie zdjęcie tego elementu .
    haha

23.08.2021 08:36

A może warto sie przedstawić? Tak z imienia i nazwiska? Wszyscy odważni jak mogą oczerniać bez podpisu. każda firma jest be, a ja czysty kryształ, tzn. kolega, bo ja nie przecież, ja tylko obywatelsko donoszę ;-)

19.08.2021 15:23

Pit

20.08.2021 11:33

Toś napisal, o Tobie to mówi najwięcej...
    Stasiek

12.08.2021 18:01

I znów się wypłaty wam nie zgadzają ?? Hahahah
    Xxx

10.05.2021 19:17

Witam , chciałbym podjąć pracę w TRANS Polonia , dystybucja gazu LPG na kraj. Oferta tylko na działalność, gra warta świeczki??? Jest tu ktoś co jedzi na działalności lub jedzie???
    Xyz

21.05.2021 23:02

Też się zastanawiam. Jak z normami za spalanie? Obciążają za duży przepał? Przez telefon mówiła mi, że nie.
    Piotr 503

21.07.2021 10:05

Zapomnij że widziałeś tą ofertę, dobra rada
    Gienek

06.01.2018 14:01

Pracuje na miedzynarodowce w (usunięte przez administratora) Trans Polonii (cysterna chemiczna z ADR) od niedawna i rezygnuje. Obiecuja jak wszedzie zlote gory przy rekrutacji a rzeczywistosc inna. Teraz obiektywnie: Na dzialalnosci : 1. Podstawa(usunięte przez administratora)zl (czyli tylko na zus i tania ksiegowosc) 2. Kilometrowka (usunięte przez administratora)l / km. Niby ok ale w trybie 3/1 jazdy jest max. 7.000km. Daja krotkie trasy, czesto kabotaz. Reszta to praca za darmo, tj. zaladunki, rozladunki, myjnie (po latexach nawet cala doba schodzi a w skrajnych wypadkach 2-3 dni). Diety zadnej nie daja za ten czas ani za postoje. Wychodzi wiec 0,7x7000=(usunięte przez administratora)zl -19% podatek = (usunięte przez administratora)zl Do tego norma spalania w zimie (usunięte przez administratora)/100km. Za przepal odejmuja z wyplaty, kolega dostal gorzysty teren i ponad (usunięte przez administratora)zl mu odjeli. Jak chcesz odejsc to blokuja (usunięte przez administratora)zl na kilka miesiecy z naleznej pensji na ew. mandaty. Zadnego ubezpieczenia ani platnego urlopu i daja odziez ochronna letnia na zime :) Plusy: - nowa flota - auto przypisane do kierowcy - idealna praca dla bezdomnych bez rodziny i bez wymagan finansowych. (usunięte przez administratora)Dobra firma na start zeby nauczyc sie jezdzic. Tylko takich szukaja bo malo kto pracuje tam dluzej. Ciagle rotacje i rekrutacja trwa non-stop. Polecam :)
    inspektor

01.10.2020 19:20

kolego,nikt normalny nie pracuje na własnej działalności przy takiej specyfice pracy tzn mycie przestoje itd ja jestem na etacie i bardzo sobie chwalę
    Adamo

15.07.2021 00:58

Co ty gadasz wiadomo nieroby to nigdy nie będą pracować a kiepscy kierowcy to płaczą wielce mi szofer jak narzeka na spalanie przy nowej flocie Zero z twojej jazdy ekonomii patrzysz tylko na czubek swojego Nasa a nauczyłes się pracy w simfarm kolego jest takie powiedzenie złej baletnicy rąbek u spódnicy przeszkadza na nierobstwo i debilizm niema lekarstwa
    Renata

04.07.2021 11:24

Witajcie, czytałam sobie co oferuje Trans Polonia swoim pracownikom i jest tam informacja 'Zadbamy o Ciebie i Twoich bliskich'. Zainteresowało mnie to i chciałabym wiedzieć o co chodzi :D Jak firma dba o pracowników i ich bliskich? Co zapewnia?

05.07.2021 08:25

Niestety tak nie jest Ci innego jest mówione co innego napisane .W razie problemów utrudniony kontakt oraz niechęć w podejmowaniu decyzji typu ..pomoc drogowa gdy skład zakopuje się na nieutwardzonym podłożu na zadupiu...
    jerzy

23.04.2021 13:06

jak czytam te wasze wiejskie wypociny to mi sie rzygac chce.widze was codziennie na parkingach ,brudasow,pijakow ,meneli w przepoconych łachach bo inaczej nie moge powiedziec.kazdy pajac to (usunięte przez administratora) nad (usunięte przez administratora) ,co to on nie zrobil ,gdzie to on nie byl ,ja szefa to mam w (usunięte przez administratora) ,robie co chce i nikt mi nic ,itp,......przejezdzilem 40 lat za fajerą i nic sie nie zmieniło im młodszy tym bardziej (usunięte przez administratora).kazdy by chcial zarabiac po 50 tysiecy ,w domu siedziec telefon w rece i opowiadanie weselnych wiesci .otrzasnijcie sie chcesz zarabiac duzo to zrob badania ,naucz sie buraku jezyka ,ubierz jak człowiek i pokaz co potrafisz .
    kubafun

29.06.2021 19:10

A ja tam myślę że ty mlody jesteś i nie bardzo cię chcieli gdziekolwiek przyjąć to się wyzywasz

29.06.2021 20:00

Najpierw to trzeba trafić do firmy która uczciwie.traktuje swojego pracownika.Wówczas jest o wiele miej problemów lecz skoro inne są obietnice A całkiem inna wypłata to każdy się zrazi i innych ostrzega...
    Stazysta

28.05.2020 19:37

Smieja sie z was w biurze ze po 5 tygodni w trasie jestescie a wy boicie sie odezwac. Gdybyscie wiedzieli co o was gadaja. Szkoda mi was kierowcow
    DJ

22.05.2021 10:21

Powiedz co mówią i kto a pomożesz skoro Ci żal. Pomóż kierowcom
    R..

31.05.2021 01:01

Zgadzam się z Tobą. Kierowca jest nikim dla spedytorów TPG. NiePozdrawiam.
    Wasz Kierowca

05.05.2021 22:02

Nic mnie tak nie cieszy jak widok stojących 4 zestawów na parkingu w Kutnie w środku tygodnia !!! Nie szanujecie kierowców to auta stoją nie obsadzone i nie zarabiają !!!
    Xyz

21.05.2021 22:58

A jak z normami paliwa?Ściągaja kasę za spalanie?
    Szofer

21.05.2021 22:45

Pracuje od roku na spożywce...robota się układa ze spedycja się dotarłem..robota jak wszędzie chcesz zarabiać to musisz robić...kasa na czas... Nie narzekam
    Ini

11.12.2019 13:41

Pracuję tu 6 lat i nie mogę powiedzieć złego słowa. Jestem na spedycji, wypłata się zgadza, kierowców traktujemy po ludzku. Część z tego co czytam rzekomo opinie byłych pracowników to takie bzdury, że aż nóż się w kieszeni otwiera na te kłamstwa.
    Kierwca

14.05.2021 16:31

Bzdury gadasz kłamiesz jak z nut

14.05.2021 17:43

Mój syn od miesiąca pracuje i nie narzeka ...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Trans Polonia?

Kontakt - Trans Polonia

Rokicka 16 83-110 Tczew

Branża główna: Usługi wspierające

07.05.2021 13:00

07.05.2021 17:31

Świetnie !!! Im więcej się nas zgłosi tym gorzej dla (usunięte przez administratora) Kroi się pozew zbiorowy !!!

02.05.2021 14:54

Tadek

07.05.2021 09:59

O dzięki za ostrzeżenie bo już miałem dzwonić .
    Halina

04.02.2019 17:07

Trans Polonia to zespół ludzi, którzy czują potrzebę rozwoju i nie boją się wyzwań. Może zatem chcielibyście dołączyć do ich zespołu? W chwili obecnej chętnie zatrudnią przewoźnika, asystenta spedytora oraz kierowcę C+E w ruchu międzynarodowym. Więcej cennych informacji o rekrutacji znajdziecie na ich stronie. Dla ułatwienia podaję Wam link: http://transpolonia.pl/kariera A może ktoś z Was już ostatnio aplikował i powie nam, w jakiej atmosferze przebiegała rozmowa kwalifikacyjna? Zachęcam Was bardzo serdecznie do dyskusji.

04.04.2019 14:22

(usunięte przez administratora) 20.03.2019 10:20 Witam. Dokładnie tak jak piszecie, w Firmie panuje lekki podmuch chamstwa i obłudy. Odnoszę wrażenie, że ludzie rozmawiają ze sobą bo muszą. Kierowca traktowany jest jak tępak bez rozumu, który nie ma nic do powiedzenia. Jak coś już powie to UWAGA masz przesrane. WSZYSTKIE BRAKI KADRY DZIAŁU TECH. I PANI Z DZIAŁU REKRUTACJI WYCHODZĄ WTEDY NA JAW. Dlatego mądre wyjście jak w powiedzeniu -morda w kubeł. Jeżeli szukasz pracy w zgranym zespole w miłej atmosferze, to nie ten adres. Tutaj jesteś przytłoczony ciężarem kamienia w/w pracowników, ich EGO I chyba niespełnionych marzeń.... Będą starali ciebie ogłupić za wszelką cenę, niektóre metody wzięte rodem z wojska. Jak się dasz, poddasz lub nie zauważysz co z tobą robią będziesz pracował, ale nie będziesz się uśmiechał, nie będziesz chodził z podniesioną głową , wszystko co dobre musisz zostawić przed bramą tej Firmy. Stajesz się debilem i pokornym chamem-pracujesz....ale zastanów się czy taką atmosferę udźwigniesz, czy będziesz czuł się z tym dobrze. Czy nie lepiej być pogodnym, uczciwym dającym innym ludziom dobry przykład człowiekiem. Czy swoim dzieciom popatrzysz uczciwie w oczy, wiedząc że dajesz im swoim postępowaniem dobry przykład. To taka inna strona medalu o pracy w tej Firmie , o której zazwyczaj nikt nie pisze. Uważam , że trzeba. Teraz zejdźmy na ziemię Firma nie rozlicza się z kierowcą solidnie, nie płaci za bilety(już ktoś o tym pisał) Ich tabor to lepsze wersje starego Kamaza. Gdy odbierałem zestaw z obszarpanym przez chyba stado wilków Reno EURO 5. pokazałem usterki na to pracownik z działu tech odpowiedział mi tak- kim Pan jest? Czy jest Pan kierowcą? odpowiedziałem cicho tak. -To jak jest pan kierowcą, to se pan może w wolnym czasie ciężarówkę naprawić. Po co jest dział tech? chyba tylko po to żeby dać Ci nowy kierowco protokół do podpisania, Bo tylko na tym podpisie im zależy i na ten podpis czekają jak na zbawienie. Podsumowując, nie polecam tej Firmy nikomu! OCZYWIŚCIE NIE CHCĘ WRZUCAĆ DO JEDNEGO WORKA WSZYSTKICH , POZNAŁEM DWIE OSOBY KTÓRE BARDZO WYRÓŻNIAŁY SIĘ NA TLE RESZTY , SWOIM ZACHOWANIEM , KULTURĄ OSOBISTĄ, SZACUNKIEM DO DRUGIEGO CZŁOWIEKA, SZCZEROŚCIĄ. Serdecznie ich pozdrawiam. Nie tracę wiary, że są też inne osoby, ja poznałem dwie i o nich piszę. Nie chcę używać przymiotników, nikogo obrażać. Piszę opinie ku przestrodze. Sam zastanowisz się czy na pewno oby chcesz tan pracować. Ja na tę chwilę odradzam!!! Szkoda bo jak się przyglądam to widzę duży potencjał, gdyby zrobić kilka zmian, i tak na prawdę nie chodzi o zwolnienia, to Firma w której jeszcze pracuję mogłaby być liderem, a o pracę trzeba by się prosić i czekać w kolejce. A tak praktycznie ciągła rekrutacja, ogłoszenia , opinie mówią same za siebie. Jest wiele innych firm, które moim zdaniem są dużo lepsze. Oczywiście opinię opieram na moich doświadczeniach, obserwacjach. Każdy ma prawo myśleć inaczej. Nie chcę być anonimowy, ale nie widzę sensu dyskusji. Oczywiście jako pracownik mogę wszytko dokładnie wyjaśnić, tylko czy jest w tym jakiś sens i komu?
    Waldemar

03.05.2021 22:39

Dokładnie odniosłem takie same wrażenie!
    Patryk

29.04.2021 02:31

Dzień dobry, czy w dalszym ciągu prowadzona jest "Szkoła kierowców" i finansowane są kursy na prawo jazdy kat. c+e? Pozdrawiam
    Patryk

29.04.2021 15:33

Dziekuję za odpowiedź. Czy w czasie trwania kursu już jest podpisywana umowa i wypłacane wynagrodzenie czy dopiero po ukończeniu kursu?

30.04.2021 10:50

Dzień Dobry, wszystkie formalności powinniśmy uregulować na początku współpracy. Na wszystkie pozostałe pytania chętnie odpowiemy bezpośrednio, wysłałeś nam już swoje dane kontaktowe? Zapraszamy: [email protected] lub 58 533 90 15. Pozdrawiamy i życzymy miłego piątku.

25.04.2021 11:17

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Trans Polonia? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
    Aleksandra

25.04.2021 14:15

Dzień dobry. Pierwszy etap to rozmowa kwalifikacyjna, drugi etap to rozmowa na miejscu wraz ze szkoleniem. Proszę k kontakt mailowy w celu podania nr kom. Jutro oddzwonimy [email protected]

06.05.2019 14:27

Witam dostałem ofertę pracy jako kierowca ,nie na działalność, potrzebuje prawdziwych opini na temat tej firmy od normalnych ludzi jak się pracuje jakie jest podejście do kierowców no i oczywiście ile można realnie zarobić. Z dziękuję za rzetelne informacje za głupoty dziękuję . Pozdrawiam.
    zainteresowana

01.11.2020 13:34

Witam, czy mógłbyś i powiedzieć, jakie są zarobi na tym stanowsko? (asystent spedytora).
    panisko

23.04.2021 13:08

Gienek to gdzie teraz pracujesz i ile masz do emerytury .

10.02.2021 22:01

Witam jestem nowy szukam pracy bez doświadczenia na początek podwójna .Jestem kulturalny spokojny człowiek mający swoją sprawy .tel.881428267
    Rekruter

26.03.2021 18:16

Dzień dobry, nie mamy podwójnych obsad. Zapraszamy tak czy inaczej do współpracy. Wyślij nam swoje CV na adres: [email protected]
    rekruter

29.03.2021 09:09

Dzień Dobry, brak podwójnych obsad. Oferujemy jest możliwość przeszkolenia w pierwszym etapie na szkoleniu teoretycznym i praktycznym następnie na trasach krajowych. zapraszamy do kontaktu. [email protected]

26.02.2021 01:32

anita

23.03.2021 17:01

zadzwoń do mnie , szukam kierowców, którzy wiedzą coś na tamat wypadku w Hiszpanii w Nawara, w którym zginął mój mąż. To nie było zaprószania ognia, ani nie było udziału osób trzecich. Szukam świadkow z wypadku z dnia 20-03-2021. Wszystkich informacji dowiedziałam się z hiszpańskiej prasy! Nasza policja to żenada. A Trans Polonia wydaje się, że chce wszystko zamieść pod dywan. 508144636 to mój telefon
    Thomas

19.02.2021 09:24

Byłem kierowcą na etacie i przyznam szczerze, decyzja że będę tam pracował była jedną z najgłupszych. Ludzie którzy mają kontakt z kierowcami, bo tylko takich poznałem mają kieruwcow za nic. Dosliwnie za nic! Moim zdaniem powinno takie zachowanie w relacji warunków pracy/zatrudnienia zwyczajnie karane więzieniem i pogardą społeczną. W moim odczuciu kierowca nie jest człowiekiem, jest czymś gorszym(usunięte przez administratora). Wstyd mi jest przyznać że tam pracowałem. Ja stanowczo odradzam nie tylko z powodu płacy. Główny powód to TOTALNY BRAK SZACUNKU DLA BLIZNIEGO SWEGO. Ciężko jest opisać szczegóły w kilku zdaniach. Ja namawiam tych którzy nie są zdecydowani żeby przeczytali opinie. Po moim doświadczeniu uważam że są prawdziwe. Dzięki doświadczeniu w tej Firmie wiem czego w swoim życiu nigdy nie zrobię, bo wiem juz jak wygląda zło. Pozdrawiam byłych, obecnych i przyszłych pracowników. Życzę przede wszystkim obecnym pracownikom dużo prawdy, poszanowania, empatii i odwagi. Tę opinię są tak naprawdę o Was
    Ktos

02.03.2021 18:18

Masz racje
    anita

23.03.2021 16:47

napisz do mnie lub zadzwoń jak masz jakiś kontakt z kierowcami. Mój mąż zginął w pożarze cysterny 20-03-2021 na parkingu w Hiszpanii w Nawarra. To nie było zaprószenie ognia ani udział osób trzecich. Auto było 5 dni po przeglądzie. 508144636. Proszę szukam osób, które coś wiedzą
    Karol

25.02.2021 20:15

Czy firma ma jakiegoś specjalnego maila do wysyłania cv ?
    Martyna

18.03.2021 22:01

Zapraszam na [email protected]
    Rekruter

19.03.2021 20:12

[email protected] - zapraszamy do współpracy
    Stary Pracownik

11.01.2019 13:21

Witam, Rysiek dla takich zdesperowanych alkoholików jak ty nie ma miejsca w Traspolonii, zatrudniają na umowę o pracę, można dogadywać się z spedytorem jak chcesz zjechać do domu. Kasa wychodzi w miejsiącu od 6,500 nawet do 9000pln i zależy to w głownej mierze ode mnie. w Systemie 3 na 1 średnio mam 7300-7500. Obyś Rysiek nigdy tutaj nie trafił...
    Franc

14.02.2020 11:38

Powiedz mi możesz się że mną skontaktować podaje (usunięte przez administratora)jak to faktycznie wygląda pozdrawiam
    sherlock

25.02.2021 00:09

ile?
    Karol G.

13.04.2020 22:31

Trans Polonia! Pracowalem tam transport wodki z Norwegii do Biesko Biala Pl to najlepsza robota z mozliwych wspaniala i niezapomniana przygoda po dzis dzien. Zwolnilem sie aby nie popasc w uzaleznienie .Pozdrawiam
    Karol.G

24.05.2020 13:25

Kolego Siwy jezeli twierdzisz ze moj wpis jest zalosny to chyba nie jestes dobry w czytaniu ze zrozumieniem. Czy to takie dziwne ze ja jako jeden z wielu tu piszacych nie mialem tych problemow o ktorych wiekszosc opiniodawcow tu pisze ?? czy dziwne jest to ze podobala mi sie robota ktora mi zlecono?? czy to moja wina ze nie zrozumiales zartu zawartego w tych wpisach ?? Coz to znaczy typowy polaczek ?? przeciez moj post jest jedyny i inny niz wszystkie!! I na koniec najwazniejsze to ja odszedlem na wlasna prosbe i dzis pracuje za wieksza kase zycze tego samego wszystkim tu piszacym !!! Post scriptum choc bedzie wam trudno w to uwierzyc ale juz dwa razy mialem telefon z propozycja powrotu na razie nie skorzystalem Hejka
    cierpliwy

24.02.2021 23:36

bredzisz, sa tez niedomowienia i klamstwa,lub celowe zatajanie prawdy. Masz slaba wyobraznie.

14.01.2021 09:17

Czy w Trans Polonia występują paczki/bony świąteczne?
    Dd

18.01.2021 12:13

A może bo tpg ma kilka spółek i widocznie takie otp to gorszy sort
    zachwycony

24.02.2021 23:08

nie no ,to jak jest kalendarz to ide w ciemno, to najwazniejsze.
    Darek F

27.01.2021 09:03

Pracuje w tej firmie ponad 2 lata: Plusy Długie frachty, lekka robota najczęściej jeden załadunek jeden rozładunek nie ma problemu z płatnymi parkingami. Teraz minusy: Co wyjazd inny samochód Jak dostaniesz fracht do Polski to masz Dietę 70 zł. Diety średnio przychodzą ok 20 każdego miesiąca. Każą robić serwisy przeglądy itp Choć nie masz samochodu dla siebie. Dostajesz obciążenie nie wiadomo za co dział finansów to kpina 0 odpowiedzi. Dział techniczny ma dewiza że póki Samochód jedzie to po co zawracamy (usunięte przez administratora) Na koniec spedycja wszystko fajnie tylko jak nie będziesz się upominać to z 3 na 1 wyjdzie 4 na pół. Polecam dla kierowców na początek później radzę szukać spokojniejszy pracy gdzie nie trzeba się o wszystko upominać
    Kulfon

17.01.2021 13:16

Kolejny raz opóźnione wynagrodzenie za prace.
    Pijoter

06.01.2021 15:10

Mało robię dużo stękam żadnej pracy się nie lękam.
    Paweł

22.12.2020 16:36

To prawda ze za l4 zwalniają ?

23.12.2020 19:25

W tej firmie nie zwalniają. Sam się zwolnisz.

14.12.2020 18:40

Kik

14.12.2020 23:20

Czy opinia dotyczy wszystkich działów?
    DzIKI

12.12.2020 11:08

Dzień dobry czy na weekend to 0,7 czy może 0,5 jest ktoś w stanie mi pomóc ?

12.12.2020 23:41

Ciężko doradzić bo czasami produkt ten sam a jakość inna. Np. Mar.. boro w miękkim opakowaniu jest dla mnie gorsze od zapakowanego w klasycznej paczce. Ale najlepsze są jak dla mnie setki. Więc ja bym wybrał 0,7
    Borys

04.11.2020 18:45

Ludzie ! Tak na zdrowy rozsądek. Jeśli jest tak wspaniale w tej firmie jak piszą w ogłoszeniu "terminowe wynagrodzenia, szkolenia, elastyczne planowanie dostosowane do potrzeb kierowcy itp." to dlaczego bez przerwy szukają nowych kierowców. Odpowiedź jest prosta. To wszystko bajka wciskana przed podpisaniem umowy. Doświadczeni kierowcy i nie tylko odchodzą bo ta firma to jedno wielkie kłamstwo

04.11.2020 19:59

A może po prostu firma się rozwija. Dwa nowe zestawy na chemię. Z 7 ciągników na bitumen zrobiło się 16 sztuk. W porcie Gdańsk też szukają kierowców bo chiński plastik ciągle przypływa. Na śmieciarki w Gdańsku również jest zapotrzebowanie bo coraz więcej chińskiego plastiku wyrzucamy.

Zostaw merytoryczną opinię o Trans Polonia