VTS
2 19 6 1

Opinie o VTS

Filtruj opinie po kryteriach:

Kinga
 Opinia

Zawsze pozostaje nam wybór w jakiej firmie chcemy pracować i jak zarabiać. VTS ma dobrą opinię jako pracodawca.

Pomocna?
TakNie
G
 Opinia

,

Pomocna?
TakNie
Xxccxxx
 Opinia

Co tu duzo mowic typowy kolchoz mozna zarobic ale dzieki nadgodzinom inaczej placa normalnie tylko robota ciezka no i to kierownictwo szkoda gadac

Pomocna?
anonymous
 Opinia

Boże co za śmieci i to nie tylko tutaj. Przecież to nie ma sensu. Wystarczy przeczytać faq i co?Każdy tu może pisać, przeciż to idiotyzm. Jeśli opinia ma być o danym pracodawcy to pracownik aktualny albo były powinien się zarajestrować i udokumentować że jest albo był pracownikiem tej właśnie firmy. Dopiero wtedy opinia jest wiarogodna. jak to gowork ma zorganizować nie jest moim problemem ale jak coś takiego wymyśleli to powinni zadbać o ręce, nogi i głowę. A tak to np jak jest mi nudno i postanowię zrobić kawał i wpiszę na dziko do paru firm że oszukują i zniważają albo że darują złote góry. A później będę się śmiał z rozpaczliwych prób wytłumaczania się tych firm. Przcież to chore!!! Pierdoły!!! Masakra!!! Jestem ciekaw ilu już czytało te opinie na goworku i się nimi pokierowało. Tandeta i tyle i to w wykonaniu wielkiego goworka. Więcej słów nie mam i żal mi tych wszystkich którzy biorą te wpiski tutaj na poważnie.

Pomocna?
Maniek
 Opinia
@anonymous 28.12.2017 22:09

Nie zgadzam sie sprawdzalem i w 99% opinie pisane o różnych firmach z ktorych dzwonili w sprawie rozmowy o pracę, wszystko potwierdzilo

Pomocna?
Najs
 Opinia
@anonymous 28.12.2017 22:09

i pisze to ziomuś z nickiem "anonymous" ...

Pomocna?
Iwona
 Opinia
@anonymous 28.12.2017 22:09

@anonymous, częściowo oczywiście masz rację. Na tym forum często można natknąć się na subiektywny punkt widzenia obecnych lub byłych pracowników VTS, dodatkowo podyktowany emocjami. Warto zapoznawać się z wpisami zamieszczanymi w tym wątku, jednak warto również weryfikować bezpośrednio na rozmowie kwalifikacyjnej i w trakcie współpracy z danym pracodawcą czy informacje płynące z treści opinii pokrywają się z rzeczywistością.

Pomocna?
TakNie
Prac
 Opinia

Jeżeli komuś odpowiada praca w typowej korporacji to ok, ale proszę nie spodziewać się niczego innego poza traktowaniem pracownika jak zasobu ludzkiego. Atmosfera mocno średnia, ludzie boja się rozmawiać na luźne tematy, więc nie oczekujcie koleżeńskiej atmosfery.

Pomocna?
TakNie
Były współpracownik
 Opinia

VTS Gdańsk- Corporate service Auditor. Facet ,który jest tam Managerem Serwisu kompletnie nie nadaje się do współpracy. Wydaje mu się, że pozjadał wazystkie rozumy. Współpraca odbywa się na zasadzie Pan- Sługa a jego zagrywki zakrawają o mobing. Pan ma na imię M...ej. Jeżeli będzie przełożonym to wasza praca zmieni się w koszmar. Pan próbuje wymusić nadgodziny aby pracować bezpłatnie. Oczywiście w dobrym tonie u niego zawsze należałoby siedzieć dłużej w pracy niż tryb pracy przewiduje. Za nie podpożądkowanie się tnie pieniądze. Pozdrawiam i nie polecam pracy z tym Panem w serwisie.

Pomocna?
Iwona
 Opinia

@Bartek, jakiego typu informacje Cię interesują dotyczące pracy w VTS? Wolne wakaty, czy specyfika zatrudnienia? Jeżeli chciałbyś współpracować z tą firmą, to polecam Ci skontaktowanie się bezpośrednio z nią lub zajrzeć na stronę internetową tego pracodawcy. Jakim stanowiskiem najbardziej byłbyś zainteresowany?

Pomocna?
TakNie
Bartek
 Opinia

Może wiecie coś o pracy w firmie? Warto aplikować?

Pomocna?
TakNie
Żyrek
 Opinia

Generalnie druga najgorsza praca do jakiej trafiłem. Atmosfera taka, że lepiej się nie odzywać, a kasa wcale nie najlepsza. Praca jak praca - normalna, jednak kierownictwo "miejscowe" nie ma pojęcia o zarządzaniu zasobami ludzkimi. Bardzo dużo i regularnych zwolnień na prośbę pracowników. Nie polecam.

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Możecie opisać aktualną sytuację VTS? Przyda się to wielu użytkownikom zainteresowanym pracą tam.

Pomocna?
TakNie
Iwona
 Opinia

@Stanisław W., @Marcin - forum GoWork.pl nie jest odpowiednim miejscem na tego typu plotki o kolegach i koleżankach z pracy. Jeśli macie do powiedzenia coś rzeczowego na temat tego pracodawcy - zachęcam. @WariatJoe, a w jakim trybie się pracuje w VTS? Czy praca jest ciężka? @WALSIE, rozumiem, że też pracujesz w VTS. Jak oceniasz tego pracodawcę? Co możesz powiedzieć o warunkach, które oferuje?

Pomocna?
robol
 Opinia
@Iwona 11.05.2018 11:42

powiedziała co wiedziała,pewnie siedzi na górze i pi......dzi w stołek.

Pomocna?
WariatJoe
 Opinia
@Iwona 11.05.2018 11:42

Przeważnie 2zmiany po 8h, w sezonie od czerwca 2x9-12. Potem wprowadzają 3 zmianę nocna, mała 6-7osob

Pomocna?
TakNie
Stanisław W.
 Opinia

Pracuje tam jeszcze w VTS ta fajna sprzątaczka Monika?

Pomocna?
Marcin
 Opinia
@Stanisław W. 17.03.2018 12:07

Monika pracuje cały czas. Ale ma już paru adoratorów-:)Bardzo energiczna dziewczyna-:)

Pomocna?
WariatJoe
 Opinia

Pracowałem tam kilka miesięcy. Robota w większości spoko, fizyczna, ale lepsza jak łopata. Niestety są inne minusy. Brak kultury zastępcy kierownika magazynu to jakaś totalna masakra. Gość potrafi zwyzywać i siać k....wami na każdego jak tylko się zdenerwuje - chodzący w bojówkach i czapce z daszkiem po magazynie. Stronniczy dla kumpli, resztę ma za pachoły i kretynów. Jedyny plus to kierownik magazynu, właściwa osoba na właściwym miejscu. Brygadziści do dogadania jeżeli masz racje.

Pomocna?
WALSIE
 Opinia
@WariatJoe 19.04.2018 18:29

swięta PRAWDA

Pomocna?
Franek
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Pomocna?
Strazak
 Opinia

Ciekawe czy pracuje jeszcze ten (usunięte przez administratora) bo jak tak to tam nie moze byc dobrze ?

Pomocna?
TakNie
Tomek
 Opinia
@Strazak 20.03.2018 13:08

Chyba są dwie Moniki, o która pytasz?

Pomocna?
TakNie
Stanisław W.
 Opinia
@Tomek 30.03.2018 15:25

Niska,ciemne włosy,szczupła- bardzo rozmowna i przyjemna.

Pomocna?
Tomek
 Opinia
@Stanisław W. 31.03.2018 00:29

A tak, chyba jeszcze pracuje, szkoda ze ma męża

Pomocna?
Sztos
 Opinia

Jeden wielki (usunięte przez administratora) Pracuje tam jeszcze Przemek Dymek?

Pomocna?
STRAZAK
 Opinia

(usunięte przez administratora) nie przestrzegają niczego szkoda ze ta kobitka co tym trzesie o tym nie wie bo zawsze jak ma przyjechać to widzi to co nie ma nic wspólnego z tym co się dzieje naprawdę powinni wywalić ta kadre kierownicza bo oni nie maja szacunku sami do siebie co dopiero do ludzi których reprezentuja

Pomocna?
Iwona
 Opinia

@starzec, a może mógłbyś powiedzieć coś konstruktywnego i rzeczowego o pracy w VTS? W tym momencie Twoja wypowiedź niewiele wnosi do toczącej się dyskusji. @sunisnxis, dawno odszedłeś z pracy w tym miejscu? Może ktoś jeszcze mógłby wypowiedzieć się na temat tego pracodawcy?

Pomocna?
TakNie
Iwona
 Opinia

@sunisnxis piszesz, że pracownicy są blokowani przez nieudolne zarządzanie. Co masz na myśli? Nie pracujesz już w VTS? A co było głównym powodem Twojego odejścia?

Pomocna?
TakNie
sunisnxis
 Opinia
@Iwona 02.06.2017 14:13

tak nie pracuje np.: kierownik produkcji który nie ma pojęcia jak zarzadzac ludzmi tylko ich straszy albo gra nie do jednej braki karze obcinac premie a później mowi ze on nic nie mowil , na trudne pytania nie odpisuje tylko przychodzi i udaje dobrego wujka i wiele innych na szczęście już nie musze tego znosic a teraz jeszcze podobno brygadzista który moim zdaniem robil tam swietna robote odszedł od niego

Pomocna?
grojcak
 Opinia

dzisiaj tj.zwolnili siedmiu lub dziesięciu ludzi z agencji pracy,a nastepnie stwierdzili robimy nadgodziny bo nie ma ludzi :)

Pomocna?
anonymous
 Opinia

kozak w necie frajer w świecie

Pomocna?
volare
 Opinia
@anonymous 28.12.2017 22:15

następne dziecko neostrady

Pomocna?
krasiwyj
 Opinia

taaa a teraz rządzi wielki patriota w spodniach i czapeczce z moro z karabinem na plecach na kulki peintballa ,który zna jedno słowo .które powtarza na zebraniach po stokroć a brzmi ono k...a oraz kozak

Pomocna?
upa
 Opinia

głównym powodem odejścia @sunisnxis było zwolnienie go przez zarząd za jego nieudolność i ściemę na L4 non stop :) dlatego teraz żale wylewa.

Pomocna?
TakNie
sunisnxis
 Opinia

Coś więcej w firmie jest tak jak dostaną cynk że ma szefowa być to sprzątanie ponad wszystko a ona przyjeżdża i myśli że tak jest na codzień poza tym kierownicy do bani nic od siebie zero inicjatywy własnej tylko Cisna brygadzistow i zmianowych poza tym jest ok ludzie chcą pracować tylko są blokowanie przez nieudolnie zarządzanie bhp maskra zero przestrzegania dobrze ze juz tam nie robie

Pomocna?
TakNie
Iwona
 Opinia

@sunisnxis długo pracujesz w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat panujących w niej warunków.

Pomocna?
sunisnxis
 Opinia

witam firma bardzo dziwna trzesie nia kobieta a te jej pacholki to porazka wlaza jej w d..... choć nie maja pojęcia o robocie szkoda gadac bo praca spoko ale atmosfera masakra dla glabow nikt normalny psychicznie nie da rady

Pomocna?
TakNie
miko
 Opinia
@sunisnxis 20.02.2017 18:40

witam, możesz napisać coś więcej

Pomocna?
TakNie
balbina
 Opinia

Dosłownie dwa dni temu wrzucili ogłoszenie na analityka finansowego @darek więc może Cię to zainteresuje. Trzeba mieć min. 5 lat doświadczenia no i skończone studia kierunkowe. Może akurat to coś dla Cb bo ja z kolei szukam czegoś w hr i też wyczekuje ofert

Pomocna?
TakNie
oso
 Opinia

o wywalili dużo fajnych postów o borsuku.ciekawe dlaczego,czyżby przynosił wstyd?

Pomocna?
borsuk
 Opinia

Witam wszystkich zainteresowanych. Firmę jak zawsze tworzą ludzie, zarząd, struktura polityka. W VTS LC pieczę na magazynem sprawuje niejaki K.S. zwany potocznie BORSUKIEM(śmiech). Typ za grosz nie ma pojęcia o zarządzaniu ludzimi, utrzymywaniu właściwych relacji z pracownikami, współpracy itp. To zwykły prostak bez szkoły,z kompeleksami, który sądząc zachowaniu miał cieżke dzieciństwo, a teraz odreagowuje na podwładnych, gość nie ma za grosz przyzwoitości,jego sposób bycia i zachwanie kompletnie nie jest godne stanowiska kierownika, tymbardziej szanującej się Firmy.Otoczył się żołnierzami, którzy na każdym kroku donoszą mu,i knują kogo by tu udupić i uciąć z premi. Jest to książkowy przykład mobingu psychicznego na pracownikach;znęcanie psychiczne, ucinanie premi za nic, drwiny w obecności swoich przydupasów z kogoś kto nie gra po jego myśli, itp. Typek wyrobił już sobie opinie tyrana i zwykłego chama za kadencji w siódemce, kto miał okazje pracować zapewne wie o czym piszę. Podsumowując po odpaleniu Mr Borsuka ze stanowiska można śmiało tu pracować lata, kasa nie najgorsza, nadgodziny są i płacą. Mam nadzieje że zarząd się w końcu obudzi ze snu wykopią tego typka z odpownim komentarzem w papierach. Takich ludzi powinno się izolować!!!

Pomocna?
MAkismus
 Opinia

Powiedzcie mi, bo wiem, że VTS pracuje na klimatyzatorach. Czy głównymi odbiorcami usług, montażów itp. są zwykle korporacje i firmy działające bądź budujące biurowce, czy również zdarzają się klienci indywidualni, osoby prywatne wyrażające chęć skorzystania z usług? Zastanawiam się jaki jest profil działalności firmy.

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o VTS - Młochów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VTS

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.