STALOBREX

• Pobórka Wielka

3. Opinie o pracodawcach Wysoka
  5. Opinie o STALOBREX

Opinie o STALOBREX Wysoka

Nie przegap nowości o STALOBREX!

Wielki Szu

20.09.2011 08:34

Czy ktoś wie, że szukany jest do nas nowy dyrektor techniczny?

04.08.2011 14:06

Masz rację tak było. Jednak teraz mamy porównanie i naszego (usunięte przez administratora)nie zamienilibyśmy na tego obecnego. Nie ta liga, nie ten poziom. Teraz jest katastrofa!!!!! A (usunięte przez administratora) ma pewnie lepiej i wybaczy nam. Więc niech tak zostanie

03.08.2011 22:15

teraz nikt nie pamięta jak obrzucaliście błotem \\\"starą\\\" ekipę...? a teraz nagle tęsknota Was ogarnia - poczytajcie wpisy kilka stron wcześniej... i zastanówcie się nad sobą trochę.

31.07.2011 19:54

Racja kolego - pomysł świetny !!!!

29.07.2011 08:10

Wiecie co byłoby najlepszym rozwiązaniem - żeby szefowa spowrotem ściągnęła naszego byłego dyrektora (usunięte przez administratora). i niech on zaprowadzi tu wreszcie porządek bo daleko tak nie uciągniemy. Obecny paproch prowadzi nas do przepaści.
    Bangladesz

26.06.2011 08:14

Masz rację, ten chłop był O.K. Miał wiedzę, pojęcie o robocie, a nie tylko znajomości. Obecni to jedna wielka katastrofa, ludzie godni politowania. Skąd oni się wogóle wzięli. Zostali zatrudnieni po totalnej znajomości. Proponuję wysłać nowego (usunięte przez administratora) do Bangladeszu do sadzenia ogórków. Są one tam tak potrzebna jak on nam tutaj.

23.06.2011 23:01

Wszystko sie zmienilo odkad pana (usunięte przez administratora)naszego dyrektora nie ma nigdy nic nie ma na czas , samochód stoi na parkingu a blacha jest na parku blach.... bo to możę jedzie w ten piątek możę nie w ten a możę w nastepny. od kąd przyjeli nową kadre to chodzimy bez premi... nie wiem z kad oni tych ludzi biorą do pracy w tym biurze. sorki za błedy pierwsza wersja była lepsza ale się skasowala, to tak w skrócie.
    Ciekawski

08.06.2011 13:55

Czy kadrowa dalej ta sama czy coś się zmieniło?

04.06.2011 14:43

14.5zł brutto + ewentualne 1.50zł premii na początku
    FFFF

03.06.2011 19:40

Witam. Jaka stawke na spawacz w tej firmie?

30.05.2011 12:43

Mogli by podnieść za pranie bo te pomarańcze doprać to trzeba 2 razy dłużej prać, albo niech załatwią pralnie chemiczną i biora sami do prania! To co płacą za pranie to smiech na sali.

18.04.2011 14:33

Tak, pracuje.

17.04.2011 23:51

gość - 2011-04-03 22:56:53 tak umowy są bardzo korzystne nic się nie zmieni tak ze panowie głowa do góry zakład nie jest taki zły A co z premiami??? Na tych też opiera się nasza wypłata, czy nowa umowa zagwarantuje Ci takie same zarobki jak do tej pory??? Czy będziesz miał premię stażową (od przerobu), stanowiskową. Tego w np.: w umowach ze Stalobrex'em nie ma. Powiedz cos więcej niż tylko "umowy ok, wszystko dobrze"
    gość

03.04.2011 22:56

03.04.2011 22:51

mam pytanie czy jesteście zadowoleni z nowych umów
    Partia Równych Brzuchów

03.04.2011 15:39

Tak przyjacielu, masz niewątpliwie rację. Tylko w wielu przedsiębiorstwach nikt wobec podwładnych nie używa wulgarnych słów, nie straszy i grozi im. Obowiązują pewne elementarne zasady, które bez względu na płeć, rodzaj wyznania zajmowane stanowisko obowiązują. A stwierdzenie jak ci się nie podoba to znajdź sobie coś innego nie przystoi.
    lon

27.03.2011 16:08

niestety ale (usunięte przez administratora) wszystkie zakłady są w ręku obcego kapitału i nam pozostaje na nich pracować....niestety . oni to wykorzystują i tworzą (usunięte przez administratora) na naszym terenie. macie na nich (usunięte przez administratora) pieniądze.... albo?! godnie zaczniecie walczyć o swoje prawa....

27.03.2011 15:26

ludzie Wasze narzekania nic nie dadzą - tu się nic nie zmieni na lepsze, niestety spodziewam się, że tylko w drugą stronę... i odrobinę kultury w tych wypowiedziach, bo poziom co niektórych to totalne dno.
    Partia równych brzuchów

27.03.2011 15:08

Masz rację przyjacielu. O tym chyba wszyscy na hali już wiedzą. I kiedy mówi ta nasza (usunięte przez administratora) o tych kryzysach, stratach, ciągłych problemach z wydajnością to my wszyscy patrzymy na nią jak na wariata i myślimy - czy ona myśli, że my tacy głupi? Może ktoś kiedy zapyta na czym polega wyprowadzanie osiągniętych zysków, alokacja kosztów etc.
    mlody

27.03.2011 07:33

Może nie proponuj (usunięte przez administratora) zwolnień, nie bierz pokaźnych rocznych premii czt to jest kryzys czy go nie ma, tylko daj ludiom godnie żyć. Twoje wypowiedzi i tak są jasne na tym forum.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w STALOBREX?

Kontakt - STALOBREX

Paderewskiego 24 42-450 Wysoka

Branża główna: Konstrukcje metalowe
    SUSA

25.03.2011 11:54

Proponuje wszystkim niezadowolonym zmienić pracę!
    ssss

22.03.2011 12:55

Sądzac po ckliwym stylu gróźb to chyba jaja ci urwalo - czy to na tym twoja choroba polega? - Pomogłeś Pani (usunięte przez administratora)? - to może pochwal sie jak pomogleś i czego w zamian oczekiwaleś - a nie bredź bez sensu.......
    vbnm,

31.12.2010 02:07

tiaaa, a ja jestem dziewczyną , robię technika bhp , mam trochę teorii jeśli chodzi o maszyny , śrubki itp. mimo że mąż ekspert w dziedzinie śrubek:) jak usłyszał pytania testowe jakie mam na egzaminie obronnym to zwątpił :P ,cóż ....technik czasem lepszy niż student, lub po zawodówce, różnie...
    pantera

30.12.2010 11:27

Ja właśnie kończę studia ale wiem co to jest kontrola PT i jak przebiega choć nigdy na studiach technicznych nie widziałem jak się ją przeprowadza. Na szczęście jak człowiek jest ciekawy to w necie można łatwo znaleźć różne rzeczy i się dowiedzieć no ale to chyba trzeba chcieć. Podobnie jest z różnymi zagadnieniami jak np wszyscy tłumaczą jak wygląda gwint trapezowy symetryczny i że jest stosowany np. w tokarkach głównie w posuwie. W teorii wiem o co chodzi tylko że nikt tej tokarki nigdy nam nie pokazał !!! Tak więc moim skromnym zdaniem po zawodówce można wiedzieć więcej niż po studiach, no ale to trzeba chcieć się czegoś nauczyć i trochę pomyśleć żeby to co się wie wykorzystać.

23.12.2010 07:56

Powiem Ci nawet więcej, kierownicy są tak świetni, że nie znając rysunku technicznego, nie mając zielonego pojęcia o produkcji i wydajności, po przeprowadzonej kontroli PT pytają swoich podwładnych dlaczego rama po tejże kontroli malowana jest na różowo. Chłopcy patrząc na nich z politowaniem odpowiadają, że taka jest procedura. Na to kierownicy odpowiadają twierdząco - acha. Zarząd całym sercem, duchem i rozumem wspiera ich aby się nie załamali w tej swojej niewiedzy. Taki chłopie Nibyland.
    Templariusz

15.12.2010 20:08

Są w tej firmie rachunki krzywd; obca dłoń ich dziś nie poddźwignie. Ale przyjdzie w przyszłości ten czas, który naszą godność poddźwignie. Wtedy godność nasza zabłyśnie tak by każdy mógł powstać. Aby wszystkie obrazy godności mogły zostać na zawsze pomszczone......
    Zawsze czujny Gucio

15.12.2010 19:57

Panowie, obrażacie się wzajemnie a tu nie chodzi o to kto jest z jednej czy drugiej wsi. Wszyscy jesteście wykorzystywani przez jednego ciemiężyciela w celu osiągnięcia jego korzyści majątkowych. Wy opluwacie się błotem a on patrzy na to, wzbogaca się i wymienia Was jak (usunięte przez administratora) Szanujcie się wzajemnie tak by po latach móc sobie spojrzeć z godnością w oczy. Stary Przyjaciel
    mig

13.12.2010 19:13

kolego spawacze tak mało zarabiają że nie posiadają internetu bo ich niestać.
    aaaa

12.12.2010 15:05

niepotrafi nikt odpowiedzieć na moje pytanie?
    lok

06.12.2010 18:19

ile zarobi spawacz w waszej firmie?
    ja

04.12.2010 11:59

dziecinada - porostu jak jakieś małolaty! jak lubisz plotki to wejdź na "pudelka" !
    kaka

27.11.2010 21:28

to ile zarobi w tej chwili spawacz???w normalnych godzinach?
    ritik

12.11.2010 19:17

...bo nie ma już chyba prawdziwych ludzi z krwi i kosci którzy mają serce dla drugiego człowieka, liczy się to aby zniszczyć innego i jeszcze się z tego cieszą prymitywy jedne, z ludzkiego nieszczęścia!!!!!!!!
    były

10.11.2010 13:17

witam,jak tam panowie nowi kierownicy???fajni czy jakieś (usunięte przez administratora)

09.11.2010 23:16

nie wiem co mam na to wszystko powiedzić ja poprostu do teraz nie moge w to uwierzyć no cóż po 1,5 miecha w tym zakładzie nie zaufam już chyba nikomu i nie pomoge ,, życie''

09.11.2010 23:08

Siema , wszedłem po raz pierwszy na to forum ... .... zapytam was jo edeno A ja co mam na to wszystko powiedzieć pracowałem na E-boxie po kilku dniach po zatudnienia no ale co tam , co było to było ale jak mi jeden z brygadzistów powiedział : ,, wiedziałeś gdzie sie zatrudniasz'' a drugi po mojim zwolnieniu powiedzał mojemu staremu że ,, nie chciało mu sie robić '' to mi sie aż przykro zrobiło . THX dla Was Brygadziści sami skomentójcie czy mi sie robić nie chciało bo to wy wiecie najlepiej bo widzieliście na własne oczy więc????? (usunięte przez administratora) to mało powiedziane

03.11.2010 11:25

był jeden taki co go na maszyne od razu dali i kazali dzwigać i szlifować takie ciężkie elementy że szok ( jak nie pasuje to do zwolnienia ) chłopak sie przerwał a oni i tak go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] :) w końcu porobił im zapasy . . .. ,, zużyć do końca i wyrzucić '' [usunięte przez moderatora]też świnie mówią że PIP z Częstochowy dostaje [usunięte przez moderatora]że siedzą cicho ale jaja :) ,, Mafia ''
    do xxx

26.10.2010 17:32

ale się magistrze podsumowałeś:) ocenka w indeks i w ogóle:) widac ta firma nie działa zbyt dobrze na wykształconych magistrów, poprostu zbyli twoje ambicje do zera a ty w tym tkwisz, powodzenia
    gala

07.10.2010 21:41

Jak wam podoba sie pożądek na hali za nowych kierownikow
    fizol

07.10.2010 21:39