STALOBREX

Łazy

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 785 ocen.

Opinie o STALOBREX

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALOBREX

xyz

Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu Szczegóły oferty - operator CNC IDENTYFIKACJA OFERTY Nazwa stanowiska:operator CNC Nazwa zawodu:Operator maszyn do obróbki skrawaniem Kod zawodu:722303 Identyfikator oferty:StPr/17/1878 INFORMACJE DOTYCZĄCE ZGŁASZANEGO MIEJSCA PRACY Liczba wolnych miejsc pracy:4 Rodzaj umowy:Umowa na okres próbny Wymiar czasu pracy:Pełny etat Data rozpoczęcia pracy:2017-10-02 Zmianowość:trzy zmiany Miejsce wykonywania pracy:42-480 Poręba, Zakładowa 2 System wynagradzania:Czasowy ze stawką miesięczną Minimalne wynagrodzenie brutto:3500.00 Liczba godzin pracy w tygodniu:40 Praca w wolne dni:NIE Zapewnienie zakwaterowania:NIE OCZEKIWANIA PRACODAWCY WOBEC KANDYDATÓW DO PRACY Preferowany poziom wykształcenia:zasadnicze zawodowe Minimalny poziom wykształcenia:zasadnicze zawodowe Inne wymagania:wykształcenie zawodowe lub średnie, bardzo dobra znajomość rysunku technicznego, doświadczenie zawodowe, umiejętność programowania maszyn CNC do obróbki skrawaniem itp. umiejętność korzystania z narzędzi pomiarowych, dokładność, samodzielność, rozwinięte zdolności manualne, dobra organizacja pracy rysunek techniczny Programowanie i obsługa obrabiarek sterowanych numerycznie CNC Wymagane dokumenty:CV na rozmowę z pracodawcą proszę umawiać się telefonicznie pod nr 32 735 72 57 OGÓLNY ZAKRES OBOWIĄZKÓW Zakres obowiązków:wykonywanie prac z zakresu obróbki mechanicznej na hali produkcyjnej zgodnie z dokumentacja techniczną, programowanie maszyn CNC, praca w Porębie KONTAKT Nazwa pracodawcy:ENITEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ w organizacji Preferowana forma kontaktu:brak informacji Kontakt z pracodawcą:Dorota Dorobisz, tel: 32 735 72 57, e-mail: ddorobisz@energoinstal.pl Adres:42-480 Poręba, Zakładowa 2 Okres aktualności oferty:2017-10-30 Sposób aplikowania:Bezpośrednio do pracodawcy Dane do Mapy ©2017 Google Warunki korzystania z programu Zgłoś błąd w mapach Mapa Satelita Zamknij Drukuj Ta witryna internetowa wykorzystuje technologię plików cookie (tzw. "ciasteczek"). W tym przypadku, cookie przechowuje informację o unikalnym identyfikatorze sesji. Innymi słowy, sprawdza czy użytkownik przeglądający stronę, jest zalogowany do serwisu. "Ciasteczka" nie przechowują danych prywatnych dotyczących użytkownika, takich jak: imię, nazwisko, hasło, lokalizacja lub adres IP. Zamykając poniższe okienko, automatycznie wyrażasz zgodę na wysyłanie cookies do Twojej przeglądarki. Wtedy też, okienko z tą informacją nie będzie pojawiać się ponownie. Więcej informacji na temat polityki prywatności [x] Zamknij

BUBU

Ofert pracy dużo w Stalobreksie, tylko nie napisali, że przyjmują młodych do 30.

Bubel

Jak funkcjonuje dział Zakupów? Są jakieś wolne posady?

majk

ja tam pracuje w stalobrexie i nie narzekam na kase, zalezy od tego ile ustaliliscie na poczatek. A przewaznie wypowiadaja sie tu ci co im sie nie chce robic. Jakby tak zle było to czemu bardzo duzo osób robi tu długo?

Stalobolec :)
@majk 20.09.2017 13:58
ja tam pracuje w stalobrexie i nie narzekam na kase, zalezy od tego ile ustaliliscie na poczatek. A przewaznie wypowiadaja sie...

Kolego głównym czynnikiem jest przyzwyczajenie, jeśli ten ktoś nie postanowi radykalnie zmienić pracy to będzie siedział w tym "błotku" aż mu podziękują

znawca

miał byc podwyzki i ni ma, skoncza sie urlopy to na hali bedzie pusto, w innych miastach 2500 zł na ręke to juz codziennosc tylko nie tu

z

czy to prawda ze mażna u was zarobić 3000 tys/ brutto - takie ogłoszenie jest w urzedzie pracy DENTYFIKACJA OFERTY Nazwa stanowiska:Operator maszyn CNC Nazwa zawodu:Operator obrabiarek sterowanych numerycznie Kod zawodu:722308 Identyfikator oferty:StPr/17/1427 INFORMACJE DOTYCZĄCE ZGŁASZANEGO MIEJSCA PRACY Liczba wolnych miejsc pracy:10 Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony Wymiar czasu pracy:Pełny etat Data rozpoczęcia pracy:2017-07-27 Zmianowość:trzy zmiany Miejsce wykonywania pracy:42-450 Wysoka, Paderewskiego 24 System wynagradzania:Czasowy ze stawką miesięczną Minimalne wynagrodzenie brutto:3000.00 Liczba godzin pracy w tygodniu:40 Praca w wolne dni:NIE Zapewnienie zakwaterowania:NIE OCZEKIWANIA PRACODAWCY WOBEC KANDYDATÓW DO PRACY Preferowany poziom wykształcenia:zasadnicze zawodowe, typ wykształcenia: techniczne Inne wymagania:min. roczne doświadczenie w obsłudze maszyn typu frezarki, wiertarki-mile widziane. Umijejętność posługiwania się przyrządami pomiarowymi. rysunek techniczny Wymagane dokumenty:Na rozmowę z pracodawcą należy umówić się telefonicznie: 32 67 24 700, 784 059 383. Godziny zgłaszania się kandydatów na rozmowę: 8:00-16:00 OGÓLNY ZAKRES OBOWIĄZKÓW Zakres obowiązków:Obsługa maszyn CNC, produkcja części na podstawie rysunku technicznego i dokumentacji technicznej. Możliwość dalszego rozwoju zawodowego z obszaru obsługi i programowania maszyn CNC KONTAKT Nazwa pracodawcy:STALOBREX Sp. z o.o. Preferowana forma kontaktu:brak informacji Kontakt z pracodawcą:Małgorzata Bliżycka, tel: 32 67 24 700, e-mail: sekretariat@stalobrex.pl Adres:42-450 Wysoka, Paderewskiego 24, tel: 32 358 940 30 Okres aktualności oferty:2017-08-25 Sposób aplikowania:Bezpośrednio do pracodawcy

zzzzz

BArtku może ktoś skorzysta z tych ogłoszeń. Powyższe ogłoszenie dotyczy pracy na stanowisku operatora maszyn CNC w Stalobrex. Nowym, pracownikom zakład nasz oferuje 2500 tys, czyli około 1800 do ręki. Bartku na takim stanowisku u nas w zakładzie to mają pracownicy takie wypłaty ale z nadgodzinami.

Bartek

czemu te debilne ogłoszenia o prace nie sa usuwane? i co podali stawke? wiecej mamy w stalobrexie

oferta pracy

Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu Szczegóły oferty - programista CNC - Fanuc i Siemens IDENTYFIKACJA OFERTY Nazwa stanowiska:programista CNC - Fanuc i Siemens Nazwa zawodu:Programista aplikacji Kod zawodu:251401 Identyfikator oferty:StPr/17/0762 INFORMACJE DOTYCZĄCE ZGŁASZANEGO MIEJSCA PRACY Liczba wolnych miejsc pracy:1 Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślony Wymiar czasu pracy:Pełny etat Data rozpoczęcia pracy:2017-04-18 Zmianowość:ruch ciągły Miejsce wykonywania pracy:42-400 Zawiercie, Okólna 10 System wynagradzania:Czasowy ze stawką miesięczną Minimalne wynagrodzenie brutto:3200.00 Maksymalne wynagrodzenie brutto:3500.00 Liczba godzin pracy w tygodniu:40 Praca w wolne dni:NIE Zapewnienie zakwaterowania:NIE OCZEKIWANIA PRACODAWCY WOBEC KANDYDATÓW DO PRACY Preferowany poziom wykształcenia:wyższe Minimalny poziom wykształcenia:średnie zawodowe 4-letnie Inne wymagania:wymagania: wykształcenie wyższe lub średnie, umiejętność programowania maszyn CNC, doświadczenie min. 2 lata Programowanie i obsługa obrabiarek sterowanych numerycznie CNC Wymagane dokumenty:CV na rozmowę z pracodawcą proszę umawiać się telefonicznie pod nr 508 032 734 OGÓLNY ZAKRES OBOWIĄZKÓW Zakres obowiązków:tworzenie programów do obróbki walców hutniczych oraz obsługa tych tych maszyn KONTAKT Nazwa pracodawcy:Obróbka Walców i Osprzętu Hutniczego " ROLLS" Piotr Rotarski Preferowana forma kontaktu:brak informacji Kontakt z pracodawcą:Piotr Rotarski, tel: 508 032 734 Adres:42-400 Zawiercie, Okólna 10, tel: 508 032 734 Okres aktualności oferty:2017-05-30 Sposób aplikowania:Bezpośrednio do pracodawcy Dane do Mapy ©2017 Google Warunki korzystania z programu Zgłoś błąd w mapach Mapa Satelita Zamknij Drukuj Ta witryna internetowa wykorzystuje technologię plików cookie (tzw. "ciasteczek"). W tym przypadku, cookie przechowuje informację o unikalnym identyfikatorze sesji. Innymi słowy, sprawdza czy użytkownik przeglądający stronę, jest zalogowany do serwisu. "Ciasteczka" nie przechowują danych prywatnych dotyczących użytkownika, takich jak: imię, nazwisko, hasło, lokalizacja lub adres IP. Zamykając poniższe okienko, automatycznie wyrażasz zgodę na wysyłanie cookies do Twojej przeglądarki. Wtedy też, okienko z tą informacją nie będzie pojawiać się ponownie. Więcej informacji na temat polityki prywatności [x] Zamknij

drewno łyko

Marcin już sie nie broń

PKP -oferta pracy-OPERATOR MASZYN SKARWAJĄCYCH

Operator maszyn skrawających PKP CARGOTABOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Dąbrowa Górnicza, śląskie Część etatu WARUNKI PRACY I PŁACY Miejsce pracy: Zakawie 1, 42-530 Dąbrowa Górnicza, powiat: m. Dąbrowa Górnicza, woj: śląskie Zakres obowiązków: Obróbka materiałów metalowych Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE Wymiar etatu: 1.000 Zmianowość: ruch ciągły Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.00 Data rozpoczęcia: 17.02.2017 Wynagrodzenie brutto: 2 000 - 3 000 PLN System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną Zawód: operator maszyn do obróbki skrawaniem Zapewnienie wyżywienia: NIE Zapewnienie zakwaterowania: NIE Zatrudnienie od zaraz: NIE Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE WYMAGANIA Wymagania konieczne Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Pozostałe wymagania Inne wymagania: wymagane uprawnienia do obsługi maszyn skrawających możliwość korzystania z ZFŚS oraz wykupu uprawnień do ulgowych przejazdów PKP DANE PRACODAWCY Pracodawa: PKP CARGOTABOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Krótki opis działalności gospodarczej: kolej Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy Nazwa urzędu pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Górniczej Adres: Zakawie 1, 42-530 Dąbrowa Górnicza, powiat: m. Dąbrowa Górnicza, woj: śląskie Osoba do kontaktu: Grażyna Jaworska Numer telefonu: 514 966 817 E-mail: rekrutacja@cargotabor.pl Język aplikacji: polski Wymagane dokumenty: CV przesłać drogą elektroniczną wskazując miejsce pracy ZNT Dąbrowa Górnicza dla osób zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Dąbrowie Górniczej skierowania do pracy wydawane są u doradców klienta Sposób kontaktu / przekazania dokum.: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: codziennie w dni robocze, Godziny : w godzinach pracy 5 dni temu oferta na stronie źródłowej

pkp -spawacz-oferta pracy

PKP CARGOTABOR Sp. z o.o. PKP CARGOTABOR Sp. z o.o. jest jedną z największych Spółek zajmującą się naprawą, utrzymaniem i modernizacją taboru kolejowego w Europie. Spółka należy do Grupy PKP CARGO Logistics - największego na rynku krajowym i drugiego w UE operatora świadczącego kompleksowe usługi logistyczne. Obecnie poszukujemy osoby na stanowisko: Spawacz Miejsce pracy: Dąbrowa Górnicza, Tarnowskie Góry, Zabrzeg (pow. bielski) Region: śląskie Opis stanowiska: Wykonywanie prac spawalniczych związanych z naprawą taboru kolejowego, zgodnie z wymaganiami obowiązujących norm, instrukcjami technologicznymi spawania oraz przyjętymi w Spółce procedurami i standardami. Wymagania: Certyfikaty potwierdzające kwalifikacje co najmniej w jednej z metod spawania: MAG 135, MAG 136, Gazowe 311, Elektroda 111, Uprawnienia ręcznego przecinacza tlenowego (cięcie), Wykształcenie min. zawodowe, Mile widziane doświadczenie zawodowe. Oferujemy: Stabilne zatrudnienie (umowę o pracę) w pełnym wymiarze czasu pracy, Wynagrodzenie uzależnione od umiejętności i fachowości, Możliwość długofalowej współpracy, Ubrania robocze oraz sprzęt do pracy, Możliwość korzystania z ZFŚS, Dodatkowe informacje: Zatrudnienie w jednej z 15 lokalizacji PKP CARGOTABOR Sp. z o. o. : Zakład Napraw Taboru w Czerwieńsku, Zakład Napraw Taboru w Dąbrowie Górniczej, Zakład Napraw Taboru w Gdyni, Zakład Napraw Taboru w Gorzowie Wielkopolskim, Zakład Napraw Taboru w Jaworzynie Śląskiej, Zakład Napraw Taboru w Karsznicach (Zduńska-Wola), Zakład Napraw Taboru w Kluczborku, Zakład Napraw Taboru w Krakowie, Zakład Napraw Taboru w Olsztynie, Zakład Napraw Taboru w Ostrowie Wielkopolskim, Zakład Napraw Taboru w Szczecinie, Zakład Napraw Taboru w Tarnowskich Górach, Zakład Napraw Taboru w Tczewie Zakład Napraw Taboru w Toruniu, Zakład Napraw Taboru w Zabrzegu-Czarnolesiu, Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania. W tytule wiadomości proszę o wpisanie nazwy stanowiska oraz lokalizacji. Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662).

Men

Najbardziej zaskakuje mnie obecna postawa kierownika M., który kiedyś pracował na produkcji. Wtedy zachowaniem właściwym dla niego było spożywanie .... oraz wychodzenie na nocnej zmianie do domu o godzinie 24:00 pod wpływem... Dziś robi z siebie wzór do naśladowania, pod każdym względem, nawet BHP.

CCC
@Men 27.12.2016 10:53
Najbardziej zaskakuje mnie obecna postawa kierownika M., który kiedyś pracował na produkcji. Wtedy zachowaniem właściwym dla ni...

Men-jeśli daliby ci do zarobienia tyle co kierownikowi M. to był ich po du__ całował i też byś był wzorem wszelkich cnót.

ja

Pracownikom działu wypalania zabrano premie za to, że ktoś narysował hu-a na parawanie a pracownicy działu wypalania hu-a zrobili.

df

@xxxxxxlllll ale jaki jest ku temu powód ? bo przecież to czy będzie oferowana premia od wielu czynników zależy

aolaol

Uwaga spawacze w tej firmie odpisują godziny, za poprawki.

anonim

(usunięte przez administratora)

xxxxxxxllllll

premie są, ale są obcinane. Np. w zeszłym roku Pani dyrektor zabrała premie pracownikom działu wypalania bo koło stanowisk pracy (na wypalaniu) ktoś narysował na parawanie nazwijmy po imieniu Hu-a. Pomimo tego, że cały zakład przechodził koło tych parawanów tylko pracownicy działu wypalania zostali ukarani zabraniem premii. Ponadto nikt nie został złapany na rysowaniu tego rysunku, dlatego zabranie im premii, było to wielce niesprawiedliwe. Niestety pracownicy działu wypalania nie byli zbyt asertywni i zgodzili się na takie załatwienie sprawy. Według mnie powinni iść wszyscy do dyrektorki i się sprzeciwić zabraniu im premii.

ale cyrk

Czy coś się zmieniło w firmie na lepsze ? Nadal pracownicy przychodzą i odchodzą? W dalszym ciągu takie narzekanie ,że jest źle? A narzekali Ci którym się nie chciało robić np. na Centrum.

Kkk

Złodziejstwo odpisują godziny za urojone poprawki spawalnicze. Nic dodać nic ująć. Nie warto tu pracować

lewak

Magazynier ARCELORMITTAL DISTRIBUTION SOLUTIONS POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Białystok, podlaskie Część etatu WARUNKI PRACY I PŁACY Miejsce pracy: Plażowa 37, 15-502 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie Zakres obowiązków: x Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE Wymiar etatu: 1.000 Zmianowość: jedna zmiana Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.00 Data rozpoczęcia: 05.05.2016 Wynagrodzenie brutto: od 2 600 PLN System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną Zawód: magazynier Zapewnienie wyżywienia: NIE Zapewnienie zakwaterowania: NIE Zatrudnienie od zaraz: TAK Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE WYMAGANIA Wymagania konieczne Pozostałe wymagania DANE PRACODAWCY Pracodawa: ARCELORMITTAL DISTRIBUTION SOLUTIONS POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy Nazwa urzędu pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku Adres: Plażowa 37, 15-502 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie E-mail: danuta.domaszuk@arcelormittal.com Język aplikacji: polski Wynagrodzenie od 2600 brutto na okres próbny a u nas szlifierz 2200 brutto na 3 zmiany. Ale nas dymają !!!!!!!!!Taki wyzysk jaki ma tutaj miejsce jest karygodny.

Tolek Monolek

Dlaczego ludzie pracują w Stalobrex? Bo się przyzwyczaili, praca stała, wypłata bez opóźnień co miesiąc, jakieś premie są, fundusz socjalny, pracują od czasów Poręby, mają rodziny i nie mogą sobie pozwolić na skakanie z zakładu do zakładu. A jak trafią na gorsze warunki, to co? Narzekają , ale chyba nie jest aż tak źle. Odchodzą tak naprawdę nowi pracownicy, ludzie młodzi którzy przychodzą bo nie mają innej pracy, gdy znajdują lepszą to rzucają Stalobrex.

anonim

(usunięte przez administratora)

krawędziarka

nowi pracownicy maja 2100 brutto + urojone premie i oczywiście praca pod agencja tymczasową.

KOLEŚ

ponarzekać - analfabeto!

on pracappp

Witam powiedzcie mi ile zarobie na poczatek na krawedziarce?? z gory dziekuje..

ale cyrk

Fakt jest taki,że w Stalobrexie nikt związków nie założy bo pełnoprawni pracownicy dużo tylko mają do powiedzenia w czasie przerwy i między sobą, a jak jest co tygodniowe zebranie to stoją jak qnie ze spuszczonymi głowami i niec nie mówią. Do kierownictwa nie ma po co iść bo oni i tak nic nie wiedzą ani nie umią tylko wymagać od roboli.Dopóki się pani dyrektor nie dowie prawdy od pracowników jak jest naprawde dopóty będzie źle i coraz gorzej.Zarobki z miesiąca na miesiąc coraz mniejsze bo trzeba oszczędzać na czym się da. Tylko pytam po co tyle bezproduktywnych biało-kaskowców w biurze? Jeżeli ludzi nie ma do pracy bo nikt pod agencją na śmieciówce przez 18 miesięcy dymać to może ich by trzeba zza tych biurek wysłać na produkcje choć na kilka dni żeby poznali co to za praca w firmie.

Che Guevera
@ale cyrk 24.02.2016 20:48
Fakt jest taki,że w Stalobrexie nikt związków nie założy bo pełnoprawni pracownicy dużo tylko mają do powiedzenia w czasie prze...

Pamiętajcie jedną ważną zasadę obowiązującą praktycznie wszędzie. Ryba zawsze psuje się od głowy. I tak też jest u nas. Słabe zarządzanie = słaba firma, w której nam nigdy dobrze nie będzie.

sss

Śledzę te wasze wpisy już parę lat. Panowie nic nie robicie żeby było lepiej. Dopóki nie załóżcie związku zawodowego będziecie rąbani na każdym kroku. Będziecie pracować na śmieciówkach, premia będzie zabierana przez dyrektorkę wtedy kiedy będzie maiła zły humor i z byle powodu np. napisanie "HU_" na tablicy, a na spotkaniach będzie wam się wciskało kity że nie ma zysku a zakład ma straty. W tym zakładzie niestety nie ma człowieka który miałby na tyle odwagi, żeby założyć taki związek. Boicie się o swoje stanowiska i nikt nie chce się wychylać, dlatego macie tak jak macie.

terminator

Panowie zastanawia mnie jedna rzecz jak długo jeszcze nasza pani prezes będzie się dała wodzić za nos każda wprowadzana zmiana to jest niepowodzenie poprzedniego pomysłu. Normalna procedura to się nie udało to zrobimy zmiany może się uda ale nie koniecznie a co najważniejsze na jakiś czas uspokoimy LWA. Wprowadzenie kierowników zmianowych co wniosło: nic specjalnego gorszy bałagan przychodzi godzina 14 zmienia się kierownik przychodzi następny który to każe robić całkiem co innego niż poprzedni mimo że pracownik się mordował przykładowo 60 min i ustawiał stanowisko. Teraz najlepsze brygady. Niewypał który pani prezes mogłaby sobie sama wziąć pod lupę i przeanalizować.

eeeeej

czesc kiedyś fajnie było kasa byłą (spawacz) ale się łozdupiło miałem 18,5 brutto plus premia od wyrobu i tam jakas inna i tak koło 3 tyś się wychodziło sobota co niektóra a jak nawet nadgodziny były i niedziela wpadła nawet to się i 4 5 tyś wyszedło ale jak se pomyślę jaka tam była atmosfera to mnie w .... drze baba z bhp latała na około zakładu i łapała ludzi na papierosie dejta spokój codzienne zebrania tych białych zakutych kasków zdjęcia palet że krzywo stoją chore fajnie że tam już nie robię bo tam się pracą człowiek nie dorobi co to jest 3 tyś za spawacza wielkie nic tam robią ludzie którzy nigdzie indziej nie robili za spawacza no może 3 co jeszcze gdzieś indziej robili i myślą że umiom spawac nie umita ! dobra już późno a mi sie chce spac ogólnie odradzam lepiej na budowę albo spawać płoty tam lepiej płacą

były pracownik

Kiedy wreszcie ktoś w tej firmie pójdzie po rozum do głowy i dostosuje ją do obecnie panujących standardów wprowadzając pojęcie "norma". Skończy się wreszcie wożenie się cwaniaczków na garbach pracujących na nich ludzi bo każdy swoje będzie musiał zrobić. Wzrośnie przy tym wydajność pracy. Polecam zastosowanie instytucji "gwałciciela normy". Osoba, która w danym miesiącu wypracuje najwyższą nadnormę uzyskuje tytuł gwałciciela normy i otrzymuje w nagrodę artefakt nietykalności gwarantujący mu miesięczny immunitet. Osoba ta w następnym miesiącu zwolniona będzie z konieczności wypracowania nadnormy oraz pominięta zostanie w procesie szykanowania a wszelkie na nią donosy utracą tytuł skuteczności. Perspektywa oddechu psychicznego będzie dla pracowników tej firmy na tyle kusząca, że każdy będzie o tytuł walczył co bezpośrednio wpłynie na kulturę pracy jej jakość oraz efektywność. Można jednocześnie wprowadzić pewną gratyfikację pieniężną w wysokości powiedzmy 50zł chociaż istnieje ryzyko, iż w tym przypadku rywalizacja przestała by przebiegać w sposób czysty i dojść może do zamachów jednych na zdrowie innych by utrudnić im osiągnięcie wyznaczonego celu lub całkowicie wykluczyć ich z rywalizacji. Celem zwiększenia dynamiki pracy można też uwarunkować otrzymanie premii od uzyskanych wyników i nie mam tu na myśli obecnego systemu 2zł brutto za donos na współpracownika dla wybranych a równe prawo do nieotrzymania premii dla wszystkich. W kwestii bezpieczeństwa też jest wiele do poprawy. Na wstępie należało by zacząć od zastosowania nakaz poruszania się pracowników po hali w parach z jednoczesnym trzymaniem się za ręce. Taka asekuracja potencjalnie ograniczy ilość urazów pracowniczych ponieważ upadający pracownik zawsze zostanie podtrzymany przez udzielającego mu asekuracji kolegę. Tak więc szanowna kadro decyzyjno-wykonawcza pora skupić swoją uwagę na rzeczach istotnych zamiast poświęcać czas na kultywowanie niepraktycznych metod rozedm z minionej epoki.

barbarzyńca

Masz rację. Za jego czasu wszystko było poukładane. Jak się do niego przyszło to wiedział o co chodzi. Ci obecni to jakby błądzili we mgle i nie wiedzieli kiedy z niej wyjdą.

anonim

Już chyba ze 4 lata jak nie ma naszego dyrektora. Wszyscy bardzo żałują, że od nas odszedł. Gdyby był teraz z nami przynajmniej produkcja byłaby zorganizowana. Mnie już totalnie wkurza niewiedza naszych przełożonych i wszechwładny burdel wokoło. Nasi mocodawcy rurę będą niedługo nazywać dziurą owiniętą blachą a ARKU magiczną puszką prostującą. Niech wreszcie prezeska pójdzie po rozum do głowy i ściągnie do nas wreszcie dyrektora.

pracownik

Witam, czy warunki pracy się poprawiły ? Widzę dużo negatywnych opinii ? Może poradzicie czy warto aplikować ?

eni usis

a czy ta chora kadrowa kapusta nadal pracuje w stalobrexie?

jajo
@eni usis 30.01.2015 16:39
a czy ta chora kadrowa kapusta nadal pracuje w stalobrexie?

nie

Anna

ZARABIASZ!

HR
@Anna 23.01.2015 00:47
ZARABIASZ!

POPIERAM w całej rozciągłości ....

Anna

Mam radę dla pracowników, dowiedzcie się na czym polega systematyczna praca w grupie i nie donoszenie na siebie nawzajem. Jak wszyscy weźmiecie się do roboty to będzie O.K. i przynajmniej bezrobocie w powiecie zmaleje. Jest jedną zasada, a mianowicie JAK PRACUJESZ TAK ZARAZEM SZ!

były pracownik

Pragnę w tym miejscu stanąć w obronie firmy i zaprzeczyć bezpodstawnym opinią jakoby w w/w firmie zatrudnienie podejmowało się za wspomniane 1680z brutto. Wszyscy tak namiętnie twierdzący z perwersyjną wręcz dozą konsekwentności zwyczajnie kłamią szkalując dobre imię firmy. Zapominają oni, że do w/w podstawy dochodzi dodatek za pracę w godzinach nocnych i premia stanowiskowa łącznie ok. 100zł. Prawda jest taka, że nikt w tej firmie (pomijając sprzątaczki i ochronę, którzy nie mają nawet minimalnej) nie pracuje za 1200zł na rękę ponieważ firma Stalobrex będąca częścią grupy AlcelorMittal pragnącej zostać liderem BHP branży stalowej zapewnia swoim pracownikom na początku drogi kariery co najmniej 1300 a czasem nawet i 1320zł na rękę. Jako, że osiągnięcie sukcesu to droga długa wiąże się to z konsekwencją gratyfikacji za pracę we wspomnianej firmie na zbliżonym poziomie przez czas nieoznaczony. Użyłem tutaj słowa gratyfikacja dlatego, że w firmie tej czas wyraźnie oznaczony ma natomiast długość umowy i wnosi on 30 dni z możliwością zawarcia następnej ale tym razem na czas 4 tygodni. Jeżeli potencjalny pracownik zdecyduje się po raz kolejny pozostać w stosunku pracy podpisując kolejną umowę może liczyć już na 1 miesiąc. Ludzie bądźcie poważnie. Myślenie nie boli. Jeżeli w ofercie o pracę nie porusza się kwestii wynagrodzenia to chyba dlatego, że nie ma się w tej materii czym pochwalić i by nie odstraszyć potencjalnego pracownika od aplikowania, którego zawsze będzie można na rozmowie kwalifikacyjnej urobić wciskając mu kit, że te grosze to tylko tak na początku. Z resztą o czym tu mówić. Kogo interesuje firma wystarczy, że podjedzie pod bramę o godzinie 14 i poczeka, aż zakład opuszczać będzie poranna zmiana. Widok powie sam za siebie. "nie przesadzajmy już z tymi negatywnymi wpisami, jeśli ktoś pisze, że jest źle bo tak, to zastanówcie się co nam daje taka opinia? jak piszecie coś to prosze z argumentem od razu i tak ufamy sobie tylko na słowo... " Ufasz sobie tylko na słowo a piszesz "nam". To pracujesz tam czy nie ? A skoro pracujesz to nie wiesz gdzie pracujesz i potrzebujesz się tego z forum dowiedzieć? Z resztą wystarczy spojrzeć na post (pisownię, formę itp.) by wiedzieć, że nie można zbyt wiele wymagać. "Dobra! szybka piłka, potrzebuje pracy - widziałem ogłoszenie na stronie, ale nic tam nie ma konkrewtnego napisanego o pieniądzach jakie oferuje stalobrex. a to mnie najbardziej interesuje. Mig maga mam ale najważniejszą informacją dla mnie będzie kwestia wypłaty kasy ! czekam na te informacje pilnie! " Stolec kogo obchodzi co masz. I tak pójdziesz na szlifierę za 1680 brutto + 100zł dodatku jak wszyscy bo taka jest polityka tej firmy. Może dzięki temu, że coś tam masz po roku dwóch uda Ci się od szlifiery uwolnić ale warunkiem jest to, że wcześniej nie pójdziesz po rozum do głowy i nie zmienisz roboty. "chętnie się dowiem jak tam z kaską u Was?" A dziękujemy nie ma problemu. Nie ma kaski to i problemu nie ma. "Trzeba było chodzić do szkoły i uczyć sie a nie latać na wagary z winami. Wydaje mi sie, że sie polepsza bo przyjmują ludzi.A jak sie komuś nie podoba to może myć gary za angoli, ja w Stalobrexie nie narzekam pozdro " Przyjmują ludzi bo się pogorsza i coraz więcej ludzi jest skłonna robić za cokolwiek byle mieć co dzieciom do gara włożyć zwłaszcza na takim zaścianku jakim jest powiat Zawierciański gdzie trudno móc w ofertach przebierać. Ale żeby to zrozumieć trzeba nie bać się bólu. Mitycznego bólu myślenia. Gdybyś chociaż miał możliwość wypowiadania się o rzeczach jakie rozumiesz wiedział byś, że taki myjący gary dla Anglików żyje na o niebo lepszym poziomie finansowym i w o wiele lepszym komforcie fizycznym i psychicznym niż każdy z Was pracowników stalobrexu. Poza tym nie wiem jaką dla takowych ujmą jest używanie szmaty w pracy. Wydaje mi się, że lepiej jak człowiek w pracy szmaty używa niż kiedy jak ona jest traktowany a tak właśnie traktowani są pracownicy w/w firmy. No ale skoro ktoś w życiu tylko Stalobrex widział to jaki może mieć punkt odniesienia. Pozdrowienia dla wszystkich pracowników Stalobrexu i nie przejmujcie się niebawem problemy się skończą bo albo wykończy was bieda albo firma.

były pracownik
@Bartek 15.12.2014 19:35
Podobno jesteś bylym pracownikiem, tak patrząc na to co piszesz być może twoja głowa miala styczność z Arku bo kto inny mógłby...

Pomyśl jak moja głowa mogła mieć styczność z Arku skoro stalobrex to część grupy jakiej nadrzędnym celem jest zostanie liderem BHP branży stalowej. Oczywiście dochody finansowe to tylko smutny skutek uboczny tegoż dążenia bo celem polityki tej firmy jest jedynie zapewnienie szczęścia jej pracownikom. A szczęśliwi oni tacy, że połowa w między czasie szuka sobie nowej pracy i nie są to tylko ci co na szlifierkach robią bo i biurowi. Kolego HR pracujesz w biurze a nie znasz zasad interpunkcji nie wspominając już o podstawach jakimi jest rozpoczynanie zdań wielką literą ? Poza tym jeśli próbujesz być elokwentny poprawnie posługuj się językiem jakim operujesz i jeśli chcesz już pisać o zarobkach to mów o wysokości zarobków bo wartość to mogą mieć aktywa a nie zarobków. Konkretną macie kadrę biurową w tej firmie. Gratuluję procesu rekrutacji i kompetencji samych rekrutujących. cytując klasyka: "ale czemu się tutaj dziwić wartość zarobków odpowiada kwalifikacją (umiejętnością i wiedzy) i to niestety wprost proporcjonalnie ... " Dlatego właśnie zarabiasz tyle ile zarabiasz i więcej nie będziesz. Nie napadaj na osobnika 1234 bo ma najzwyczajniej rację. 1680zł brutto za pracę w systemie brygadowym to nawet nie zdzierstwo to potwarz.

hong
@były pracownik 08.01.2015 20:10
Pomyśl jak moja głowa mogła mieć styczność z Arku skoro stalobrex to część grupy jakiej nadrzędnym celem jest zostanie liderem...

i tu od razu nie masz racji bo nie 1680 a 1750, dziękuje jeszcze cos elokwentnego masz do napisania?

1234

a teraz będą brygady wprowadzać a zarobki 1680 brutto to jest dobre. może jeszcze do biura niech przyjmą parę osób niedługo będą musieli biurowiec wybudować bo już wypadają drzwiami i oknami a jak się chcesz o cos zapytać to ja nie od tego następny nie wie musi zadzwonić a jak zadzwoni to i tak nie wie.

MamWiecejNiz1680brutto
@1234 11.11.2014 17:37
a teraz będą brygady wprowadzać a zarobki 1680 brutto to jest dobre. może jeszcze do biura niech przyjmą parę osób niedługo będ...

Trzeba było chodzić do szkoły i uczyć sie a nie latać na wagary z winami. Wydaje mi sie, że sie polepsza bo przyjmują ludzi.A jak sie komuś nie podoba to może myć gary za angoli, ja w Stalobrexie nie narzekam pozdro

HR
@1234 11.11.2014 17:37
a teraz będą brygady wprowadzać a zarobki 1680 brutto to jest dobre. może jeszcze do biura niech przyjmą parę osób niedługo będ...

pracuję w tej firmie właśnie w biurze i opinie uważam za zgoła śmieszną, ale czemu się tutaj dziwić wartość zarobków odpowiada kwalifikacją (umiejętnością i wiedzy) i to niestety wprost proporcjonalnie ...

anonim

(usunięte przez administratora)

mick

teraz cie nikt nie przyjmie bo beda wiedziec że jak jakis spawacz bedzie sie pytał o kase to bedziesz ty

fero

chętnie się dowiem jak tam z kaską u Was?

kuzguwu
@fero 21.09.2014 14:06
chętnie się dowiem jak tam z kaską u Was?

nie ma u nas żadnej Kaśki;(

Lores

Witam. Poszukują na stanowisko operator CNC - warto w ogóle składać aplikację? Bo po opiniach widzę, że to kołchoz.

rotor

(usunięte przez administratora) co do pracy nie jest źle, każdy ma wymagania

ciekawy

Mam zamiar aplikować na kupca w tej firmie. Jak wygląd praca w biurze? Bo widzę że na produkcji jest jak wszędzie.

xxxxxxxxxx

Nie orientuje się ktoś czy fucha operatora banasiaka CNC jest teraz wolna ? Najlepsza fucha na zakładzie. Wrzucasz program na 300 lasiek załączasz banasiaka i idziesz drzemać. Po 8 h przychodzisz 300 lasiek gotowe i można iść do domu a za dniówkę zapłacone. Idzie i podkręcić na 120%, że się zagrzeje do czerwoności ale maszyna nie do zdarcia a nawet jak się zepsuje to nie problem wymienić na nową bo to najtańsza maszyna na zakładzie. Jakby ktoś coś wiedział to napiszcie. I ile teraz taki operator tam zarobi ?

Kajet
@xxxxxxxxxx 16.11.2013 07:19
Nie orientuje się ktoś czy fucha operatora banasiaka CNC jest teraz wolna ? Najlepsza fucha na zakładzie. Wrzucasz program na 3...

Jaja jak berety. Mam wrażenie ze to jakiś cyrk)karteczki do wypisania na wymianę tarczy na machnięcie ręka,na puszczenie bąka itd.jakieś zebrania z jakaś baba( chyba prezeska)nieogarnięta kadra "zarządzająca". Jak chcesz Się nauczyć jaj nie prowadzić firmy to przyjdź chociaż na tydzień . Ciekawe kiedy zbankrutuje ta śmieszna "firma"bez kitu można się pośmiać )

?

Po prostu tragedia, nie polecam nikomu kto ma po kolei w głowie. Pani (usunięte przez administratora) niczym się nie przejmuje a czasem warto było by wyjść i zerknąć na ten cyrk.Kierownik (usunięte przez administratora)otoczył się pachołkami na zawołanie a sam wychodzi tylko po to żeby komuś dzień (usunięte przez administratora) jak mu coś nie idzie,osobiście proponuję psychoterapie albo relanium w wysokiej dawce bo za niektóre teksty to można sobie krzywdy narobić:P Gratulacje w zakładzie pracujący ludzie ledwo do końca miesiąca żyją a po hali szukają się nawzajem nie potrzebne stanowiska które biorą pieniądze za tak zwane (usunięte przez administratora) i za nic innego więcej. Fajna perspektywa na dłuższy czas. Taka prośba do (usunięte przez administratora) zrób ludziom dobrze i odejdź fajansie :-P

Diabeł

Pozdrowienia dla naszego jak że tępego kierownika (usunięte przez administratora) (chudego) i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia p(usunięte przez administratora)

lkjhgf

dziadostwo i rozpierducha [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizanie dobrze że już tam nie robię przez agencje tam teraz przyjmują cwaniaki ręce umywają żeby tylko dla siebie dobrze było i pochwalić się ile to obrotu mięli a (usunięte przez administratora) to jeszcze robi ?? podobną ją odsunęli od pracy? wie ktoś czytasz to? tak do ciebie pisze chciałbyś tam robić? ( na jedzenie nie zarobisz) czytasz to? jeszcze tam robisz? i co brakuje ci kasy? oszczędzasz szpachle jesz albo salceson niczego sie tam nie dorobisz a emerytury i tak nie dożyjesz a (usunięte przez administratora) łazi jescze po hali i śmieje się z was jak (usunięte przez administratora) ? w żywe oczy wam się śmieje a wy (usunięte przez administratora) do niego się śmiejecie żal męczcie się chłoPY

były pracownik

Nie. Nie robią. Dostajesz je bez ostrzeżenia i możesz się go spodziewać w każdym momencie. Z resztą gdzie tu mowa o wypowiedzeniu jak umowy dostaje się na miesiąc przez agenturę. Tylko kłopot bo z byle czym trzeba jeździć po Sosnowcah czy Katowicach. Pracowałem tam i jedno co mogę o tej firmie powiedzieć to - dramat. Kpina z ludzi w żywe oczy i jeden wielki cyrk. W wojsku nie robią takiego prania mózgu jak tam do tego dochodzę fatalne warunki jak zapylenie hałas (usunięte przez administratora). Nadziwigać się trzeba prawie na każdym stanowisku pracy. Ciągły stres bo banda komików tam nazywanych kadrą kierowniczą tylko łazi i patrzy do czego by się (usunięte przez administratora). Ciągłe szukanie dziury w całym i próby podnoszenia norm. Z resztą w firmie tej niby pojęcie "norma" nie obowiązuje gdyż takowyh nie ma jest natomiast nagminne używanie słowa "mało". Ile by czego kto gdzie nie zrobił to jest wiecznie mało i mało. Atmosfera fatalna gdyż duża część trzymanych tam pracowników to tzw. przydatni. To, że nie nadają się do roboty nie stanowi problemu gdyż służą do wypatrywania i donoszenia wszystkiego i na każdego co tylko dopełnia dokręcania śruby i przyp...a się kadry zarzązająej. Konfidentwo to przynajmniej 1/4 załogi a kadra kierownicza to ludzie nie mający w ogóle pojęcia o gałęzi przemysłu jakim się zajmuje. Zasada pracując w tej firmie jest jedna: dzień się jeszcze na dobre nie zacznie a Ty już wiesz, że i go (usunięte przez administratora) Premie rzędu czasem i 40zł średnio to około 150zł z czego patrzy się jeszcze zabrać pod byle pretekstem. Żadnych dodatków, szkodliwego, bonu na święta czy paczki. Totalne nic poza gołą wypłatę dla nowego pracownika około 1250zł a przy odrobinie szczęścia po roku moża liczyć na 50 gr brutto podwyżki i jakiś bonus pod postacią nerwicy albo problemów z kręgosłupem. Ludzie wychodzący po pracy wyglądają jak banda niedobitków powracjących z frontu po wojnie. Aż żal patrzeć na tą nieszczęsną, zastraszoną, uciemiężoną bandę. Merytoryki w tej firmie uświadczyć nie można. Rację ma zawsze ten kto ma raję bo on ma rację i tyle pogadane. Nie ma mowy o możliwości podjęcia jakiegokolwiek dialogu. O fatalnej sytuacji w tej firmie świadczyć może to, że ma ona (i tu uwaga) problem ze znaleziemniem pracowników. Tak to nie pomyłka w dobie bezrobocia ludzie wolą nie praować niż pracować tam a byli pracowniy mówią bez wyjątków jedno: nigdy więcej stalobrexu (użyłem rzecz jasna eufemizmu). Zasłanianie się dobrem pracowników i dbaniem o bezpieczeństwo gdzie pojęcia te są tak notorycznie nadużywane, że straciły jakikolwiek sens a za chwilę widzi się pracowników pracujących przy maszynach zagrażających bezpieczeństwu z uwagi na ich fatalny stan czy sidła w postaci prowizorycznych napraw. Ciekawe czy już doszło do tego, że mówi się tam pracownikom, iż zagraża bezpieczeństwu to, że zrobili za mało. Obiecywanie gruszek na wierzbie w postaci rychłej drogi awansu i rozwoju celem zachęenia pracowników do podjęcia a później nie porzucania pracy to też praktyka typowa. Najpierw przedstawia się zachęcający potencjalnego pracownika pełen perspektyw plan drogi jego rozwoju a potem na każde pytanie o szkolenie, awans czy podwyżkę odpowieda się jednym: będziemy o tym rozmawiać. Niektórzy po 2-3 lata słyszą to permanentnie stojąc w tym samym punkie co te 2-3 lata wstecz. O firmie tej można by napisać całkiem przyzwoitą tragikomedię ale ja już poprzestanę na tym co napisałem a i tak uważam poświęciłem zbyt dużo czasu na rozpamiętywanie tego przykrego epizodu w moim życiu. Czas swój poświęiłem jedynie dlatego by ostrzec tych, którzy już w życiu swoje wycierpieli by sobie przypadkiem tego nie przedłużali wiążąc się z tą firmą. Nie ubliżając nikomu jest to firma dla ludzi bez ambicji, charakteru, pijoków i ćpunków, których można traktować jak konie pociągowe za przysłowiową strawę.

x
@były pracownik 16.08.2013 22:53
Nie. Nie robią. Dostajesz je bez ostrzeżenia i możesz się go spodziewać w każdym momencie. Z resztą gdzie tu mowa o wypowiedze...

na jakim stanowisku?

Jacunia
@x 23.12.2013 21:47
na jakim stanowisku?

Mylisz się na mnie w Stalobrexie mowia szalony Jacuś pytajcie o mnie kazdego mam ładną buzie i uszka :)

cyrkielek

Koledzy wszystko opisali jak tu jest hałas , zapylenie wynagrodzenie nie adekwatne do wykonywanej pracy podział na tych lepszych, jak krasnal bez brody i cyborgi biurowi. Pensja dobra w pierwsza wypłatę potem juz tylko na dół. Najlepiej być sekretarką przynieść wynieść pozamiatac to do lata zostaniesz kimś przy boku cyborga jak jego reka i umieć z ucha strzelać takich się docenia , za dwa złote brutto do wypłaty będzie za każde strzelenie co i jak kto robi. Tyle ich tam jest w biurze a załatwiają sprawy z pracownikami jak by byli ulomni , wystarczy pomyśleć stanąć i pomyśleć białe kaski wszystko wiedza a dalej są problemy jak były, to nie (usunięte przez administratora) ze konserwy i budynie maja być poukładane równo na półkach. Dobrze że juz tam nie pracuje przestało mi się tam chcieć robić no i nie robię.

Twardowski

"Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą ze Stalobrexu".

Ania

Też tak sądzę, zacznijcie trochę myśleć tam w biurach. Kiedyś atmosfera pracy w tej firmie była inna, przykładowo w Porębie, mniej ludzi w biurze i lepiej i wydajniej się pracowało. Teraz to nie żałuję, że z tej firmy odeszłem, teraz mam normalną atmosferę w pracy i przede wszystkim współpracę a nie współzawodnictwo i dyskryminację przez tych z \" wyższego\" szczebla, którzy(usunięte przez administratora). w rzeczywistości robią, a kasę lepszą od tych co zapierniczają mają za nic.

x-menedżer

Wasza kadra biurowa to wielki znak zapytania, sami nie wiedzą czym tak naprawdę Stalobrex się zajmuje i na czym polega dobra atmosfera pracy, która. jak wiadomo sprzyja jej efektywności. Dam Pani (usunięte przez administratora)dobrą radę, jeśli Stalobrex ma poszerzać grono swoich klientów i zarazem mieć dobrą opinię wśród społeczeństwa, które tą firmę otacza, jak również wśród innych firm z jakimi współpracuje - należałoby zastanowić się, czy nie istotna jest opinia pracowników niższego szczebla? Dobra rada, nie zawsze pracownicy biurowi w swojej pracy mają na uwadze dobro firmy, raczej Ci, którzy ciężko w niej pracują wiedzą, jakie znaczenie ma dla nich samych jej istnienie na rynku i dobre funkcjonowanie - tylko czy oni są za to doceniani???

Zostaw opinię o STALOBREX - Łazy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALOBREX