1.5/5

• Pobórka Wielka

3. Opinie o pracodawcach Wysoka
  5. Opinie o STALOBREX

Opinie o STALOBREX Wysoka

Nie przegap nowości o STALOBREX!

laser

25.03.2021 07:00

Tam bez przerwy na te wypalarki szukaja..... to (usunięte przez administratora) musi byc niby kasa powiedziala netto 3700-3800 ale cos jest nie teges ze ludzi szukaja nawet z katowic czy sosnowca
    Baron

14.09.2021 11:03

Co do "Nepotyzmu i nierownym traktowaniu pracownikow" wystarczy przejrzec nadgodziny,soboty,niedziele z 2-3 lat i zobaczysz 'Pracodawco' o czym ludzie pisza.Ile nadgodzin poszlo min. na wypalarkach w rodzinny busines

14.09.2021 16:41

Drogi Baronie! Ponawiamy prośbę o bezpośredni kontakt i przedstawienie sytuacji, które Twoim zdaniem, świadczą o nierównym traktowaniu pracowników. Potrzeba nadgodzin wynika z bieżącej sytuacji firmy. Nadgodziny w tygodniu oraz w dni wolne od pracy proponowane są osobom, które mogą je wykonywać (co wynika z czasu pracy danej osoby i zależy od tego na której zmianie pracuje). Zapraszamy do kontaktu na maila : [email protected] . Przypominamy także, że istnieje możliwość pisemnego zgłaszania chęci pracy w nadgodzinach do Kierownika Produkcji. Pozdrawiamy Stalobrex sp. z o.o.
    Aaa

11.08.2021 06:11

Odradzam nawet aplikować do tych (usunięte przez administratora)... zarobki to jakaś tragedia. Wymagania ogromne, a w dodatku firma dzwoni do miejsca gdzie pracujecie i pytają o opinię czy jesteście dobrym pracownikiem! Tragedia. Narobicie sobie tylko problemu składając CV....

24.08.2021 16:46

Dziękujemy za Twój wpis AAA. Informujemy iż nasze procedury zakładają pełną poufność danych w procesie rekrutacji. Kontakt z byłymi lub obecnym pracodawcą kandydata nie jest praktykowany w naszej firmie, chyba że sam kandydat proponuje taką formę sprawdzenia jego kompetencji. Dlatego też treść wpisu bardzo nas zaniepokoiła. Chcielibyśmy podjąć skuteczne działania w tym zakresie i prosimy o indywidualny kontakt na mail : [email protected] i opisanie konkretnie tego co się wydarzyło. Z góry dziękujemy. Pragniemy także przypomnieć, że zakres wymagań oraz wynagrodzenie są omawiane i ustalane indywidualnie. Każdy kandydat podejmuje następnie decyzję o tym czy warunki mu odpowiadają i czy je przyjmuje. Zachęcamy każdego do kontaktu bezpośredniego i wzięcia udziału w procesie rekrutacji, dzięki czemu będzie możliwe określenie oferty pracy dla kandydata. Pozdrawiamy serdecznie Stalobrex sp. z.o.o.
    NN

12.08.2021 03:51

Nie wiem kto pisze te negatywne opinie, chyba ludzie którzy myśleli, że przyjdą do pracy poleżeć, odpocząć i jeszcze im za to zapłacą. Prawda jest taka, że tutaj trzeba pracować i praca nie jest lekka bez względu na dział tj szlifiernia, wypalarnia, lasery czy cmc jest głośno i brudno. Ale to taka produkcja i trzeba się z tym liczyć. Za to zarobki spoko. Pensja zawsze na czas i za nadgodziny dobrze płacą. Z przerwy na papierosa nikt cię nie rozlicza co do minuty. Ludzie którzy odchodzili do pracy na hutę po czasie wracają to chyba nie jest tak źle. Co do ludzi to chłopy spoko są wyjątki ale to jak wszędzie, zresztą tu przychodzi się do pracy po kasę a nie szukać przyjaciół ot i wszystko.

20.08.2021 11:01

Dziękujemy za Twoją opinię. Pozdrawiamy Stalobrex sp.zo.o.

20.08.2021 11:17

Dziękujemy za to pytanie. Wysokość wynagrodzenia uzależniona jest od stanowiska pracy oraz kompetencji i kwalifikacji pracownika, w związku z czym ustalana jest indywidualnie. Doświadczenie jest mile widziane, ale zatrudniamy również bez doświadczenia. Zapraszamy na rozmowę kwalifikacyjną, w czasie której wszystkie te kwestie będą omówione oraz odpowiemy na wszystkie Twoje pytania. Pozdrawiamy serdecznie Stalobrex sp. z o.o.
    Baron

09.08.2021 22:44

Do "pracodawcy" ludzie wam pisza jak jest prawde a wy zbywacie info art.hallo?

16.08.2021 09:15

Dziękujemy za Twoją wypowiedź. Każda obiektywna opinia jest dla nas cenna dlatego zachęcamy wszystkich Pracowników jak również Kandydatów do bezpośredniego kontaktu lub poprzez mail [email protected]. Zapewniamy, że odpowiemy na wszystkie pytania i uwagi. Pozdrawiamy serdecznie. Stalobrex sp. zo.o
    TajnusAgentus

16.05.2021 06:11

Witam,możecie mi powiedzieć jak wyglada tam praca na gieciu?chodzi mi o samych ludzi i kierowników,doświadczenie na prawach mam...czy ciężka robota,czy gonią ludzi,jak atmosfera noo i przede wszystkim jak wyglada to finansowo?czy 4.200 brutto na początek to dobra pensja chociaż w miarę?Pozdrawiam :).
    tuk tuk

27.07.2021 23:05

a niech ci pracodawco będzie. Ludzie widzą jak jest, a jak piszą prawdę to piszecie im że nie wolno szkalować firmy. Właściwie jak przeczyta się te wpisu od początku istnienia go work czyli chyba od 2009roku to te wpisy są podobne z tą tylko różnicą że pracodawca nigdy w to nie ingerował. Ludziska poczytajcie co pracodawca pisze - czy wy naprawdę chcecie pracować w takim zakładzie gdzie nawet na forum Wam nie dadzą się swobodnie wypowiedzieć?
    Tim

28.07.2021 08:48

Troszkę tu robię i powiem tak zanim przyszedłem jakiś(usunięte przez administratora)Wrzucał tu oferty pracy z innych zakładów ja nie wiem czy myśli że ludzie co to czytają niepełnosprawni są i nie umieją sobie znalesc innej pracy i trzeba im tu oferty wrzucać? Dla mnie praca ok będą podwyżki to będę tu robił a jak nie to inna robotę znajdę inflacja spora ostatnio.
    Cyc

18.02.2021 09:14

Ile zarabia "na reke" przecietny pracownik stalobrex bez nadgodzin?
    wanda co robiła dobrze

16.07.2021 23:27

(usunięte przez administratora)nawet jakby zapłacili 4,50 to trzeba brać taką ofertę w dzisiejszych czasach.
    tuk tuk

18.07.2021 13:02

Pracodawca napisał że wynagrodzenia za pracę to dane wrażliwe i nie powinny być ujawniane --- wynagrodzenie jest dobrem osobistym w rozumieniu art. 23 i 24 Kodeksu cywilnego i jego ujawnienie bez zgody pracownika stanowi naruszenie tego dobra Czytaj więcej na Prawo.pl: (usunięte przez administratora) . Poczytajcie sobie o ujawnianiu wynagrodzeń. Prawda jest taka że to pracodawca nie może ujawniać waszych wynagrodzeń bo to wasze dobro osobiste -tak piszą w artykule. W tym artykule także piszą że pracownik może sam informować o swoim wynagrodzeniu np. żeby przyczynić się do wyeliminowania dyskryminacji płacowej. Jeśli pracodawca usuwa informacje o tym jak płacą w zakładzie to chyba świadczy o tym zakładzie źle. O tym że pracownik może rozmawiać o swoim wynagrodzeniu wypowiedział się Sąd Najwyższy -Sąd Najwyższy w wyroku z 26 maja 2011 r. (sygn. akt II PK 304/10), poczytajcie sobie. Pracodawca chce wam wmówić we wpisach jakie dokonuje że nie można rozmawiać o wynagrodzeniach bo to dane wrażliwe - ale chyba tylko dla pracodawcy nie są to dane wrażliwe tylko DRAŻLIWE. Drażnią go te informacje bo mogą wystraszyć potencjalnie nowych kandydatów do pracy. (usunięte przez administratora)
    Blaszka

21.03.2021 18:13

Są jakieś aktualne przyjęcia do pracy? Ostatnie ogłoszenie jest z przed świąt. Te (usunięte przez administratora)to czasem nie z Kromołowa?

09.07.2021 16:09

Dziękujemy za Twoje pytanie BLASZKA. Wszystkie aktualne ogłoszenia są w zakładce OFERTY PRACY. Zapraszamy do zapoznania się. Przypominamy iż ujawnianie danych osobowych jest zabronione prawem i moderowane przez administratora. Pozdrawiamy serdecznie Stalobrex sp. z o.o.
    znany nieznany

09.02.2021 07:34

Jak to jest że tylu operatoruw wypalarek odchodzi i nikt sie tym nie zajmuje dlaczego tak jest, sprawy są tu tuszowane kliki rodzinne działają w najlepsze. Nikt sie mnie nie pytał czemu odchodze, nie zalerzało mi aż tak na pieniądzach choć wiadomo jest to warzne. Atmosfera słaba nawet nie wiem kto był moim kierownikiem bo jak trzeba coś załatwić to nie było nikogo. Morze telefony pani z centrali cos dzadza chodz watpie, jakby wyrzucili kilku (usunięte przez administratora)to by sie cos zmieniło. ja jusz tego nie zobacze, powodzenia tym kturzy zostali

09.07.2021 15:57

Dziękujemy za Twoją opinię. Rozumiemy z niej, że odbył Pan rozmowę z działem kadr po zakończeniu pracy w naszej firmie. Informacje przekazane w czasie tej rozmowy na pewno pomogą nam poprawić warunki pracy. Dziękujemy za pracę w naszej firmie i serdecznie pozdrawiamy Stalobrex sp. z o.o.

07.07.2021 12:08

Szanowni Państwo,
    zachęcamy wszystkich kandydatów do zapoznania się z poniższymi opisami rozmowy rekrutacyjnej na stanowiska Spawacza oraz pozostałe stanowiska produkcyjne (Operator maszyn, Szlifierz). Mamy nadzieję, że te informacje odpowiedzą na Państwa pytania i wątpliwości, gdyby jednak potrzebne były dodatkowe wyjaśnienia, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu na mail : [email protected] .

Pozdrawiamy
    Stalobrex sp. z o.o.

SPAWACZ:
    Rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko spawacza przeprowadzana jest przez Głównego Spawalnika. Odbywa się bezpośrednio na hali produkcyjnej i w jej trakcie kandydat wykonuje próby, w związku z czym istotne jest, aby kandydat był ubrany w ubranie robocze (długie spodnie, długi rękaw, buty z noskami) oraz miał ze sobą certyfikat spawacza i życiorys.
    Stalobrex udostępnia do prób kask, okulary, rękawice, przyłbicę spawalniczą oraz oczywiście spawarkę i próbki.
    Uwaga ! Pozytywne wykonanie wszystkich spoin nie jest niezbędnym warunkiem zatrudnienia. Wykonanie prób pozwala na określenie aktualnych umiejętności kandydata i skierowanie go do spawania odpowiednich wyrobów.
    Rozmowa przebiega następująco:

1. W przypadku kandydatów na spawacza, którzy mają ukończony kurs ale nie mają doświadczenia w ogóle lub mają małe doświadczenie :

1. Kandydat przedstawia certyfikat ukończenia kursu, informuje czy posiada doświadczenie w spawaniu, jeśli tak to jakie (typy stali, typy spoin, ile lat)

2. Kandydat uruchamia spawarkę (samodzielnie lub z pomocą Głównego Spawalnika)

3. Kandydat wykonuje podstawową próbę : złącze teowe ze spoiną pachwinową jednościegową a4 w pozycji PB

4. Jeśli wyżej wymieniona próba jest poprawnie wykonana, kandydat robi kolejną próbę : spoinę pachwinową wielościegową a8 również w pozycji PB

5. Jeżeli wyżej wymieniona próba także jest poprawnie wykonana, kandydat może podjąć próbę wykonania trzeciej spoiny : złącze doczołowe na pełen przetop w pozycji PA

6. Główny Spawalnik ocenia wykonane próby i przekazuje informację zwrotną kandydatowi

7. Kandydat, który uzyska pozytywną opinię Głównego Spawalnika, kierowany jest do Kierownika Produkcji lub Kierownika Zmiany, z którym omawia wszystkie kwestie związane z zatrudnieniem (od kiedy, wysokość wynagrodzenia, godziny pracy etc.)

2. W przypadku kandydatów na spawacza, którzy mają doświadczenie :

1. Kandydat przedstawia certyfikat ukończenia kursu, informuje jakie posiada doświadczenie w spawaniu (typy stali, typy spoin, ile lat)

2. Kandydat samodzielnie uruchamia spawarkę

3. Kandydat otrzymuje dokumentację techniczną (rysunek konstrukcji) i WPS i proszony jest o wykonanie prób zgodnie z przekazaną dokumentacją

4. Kandydat wykonuje podstawowe 3 próby : złącze teowe ze spoiną pachwinową jednościegową a4 w pozycji PB; spoinę pachwinową wielościegową a8 również w pozycji PB; złącze doczołowe na pełen przetop w pozycji PA

5. Jeżeli wyżej wymienione próby są poprawnie wykonane, kandydat wykonuje jeszcze dodatkową próbę : złącze teowe ze spoiną HY s8

OPERATOR MASZYN / SZLIFIERZ :

Rozmowa kwalifikacyjna odbywa się bezpośrednio na hali produkcyjnej i jest prowadzona przez Kierownika Produkcji lub Kierownika Zmiany. Kandydat proszony jest o przyjście na rozmowę ze swoim życiorysem.
    Podczas rozmowy kandydat jest pytany o :
    - doświadczenie zawodowe,
    - umiejętność czytania rysunku technicznego,
    - umiejętność posługiwania się przyrządami pomiarowymi,
    - dodatkowe umiejętności,
    - uprawnienia (np. obsługa suwnic, wózek widłowy etc.)
    W czasie rozmowy Kandydat omawia z Kierownikiem wszystkie pozostałe kwestie zatrudnienia (od kiedy, wysokość wynagrodzenia, godziny pracy etc.).
    Wyczyścić chwasty

27.05.2021 06:20

Ja licze ze jak wlosi przyjada w piatek to najlepsi kierownicy zaczną sie w koncu tlumaczyc z tego co tu nawyprawiali. Z tego czemu ludzie odchodza, jaka atmosfere wprowadzili te (usunięte przez administratora) ludzie od kielni powinni trzymac sie kielni a nie dawac im biale kaski, ci co chcieli jeszcze tu pracowac to odeszli bo nie mogli na to patrzec, najbardziej wkurza niekompetencja a oni beda wciskac swoja racje. Ja rozumiem ze nigdzie nie ma idealnie w zadnym zakladzie ale to co robia "murarscy"to przechodzi ludzkie pojecie. Szwagier, brat, brat brata jeszcze moze nastepne pokolenie tu sprowadzicie. Juz nikt nie chce z wami pracowac

07.07.2021 09:29

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię. Rozumiemy, że ma Pan uwagi i spostrzeżenia, które mogą pomóc nam w poprawie organizacji pracy i wydajności produkcji. W związku z tym uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt na adres : [email protected] i przesłanie merytorycznych informacji na temat niedociągnięć, które Pan zauważył. Pozdrawiamy Stalobrex sp. z o.o.

07.07.2021 09:32

Dziękujemy za Twoją wypowiedź. Pragniemy przypomnieć iż opinie obrażające osoby są zabronione prawem i usuwane przez administratora. Rozumiemy jednak, że ma Pan obserwacje i uwagi, które mogą pomóc nam w usprawnieniu produkcji i poprawie organizacji, dlatego zachęcamy do bezpośredniego kontaktu na adres [email protected] i przesłanie nam konkretnych informacji, abyśmy mogli się z nimi zapoznać i podjąć stosowne działania. Pozdrawiamy Stalobrex sp. z o.o.

16.06.2021 10:24

Jakich pytań można się spodziewać podczas procesu rekrutacyjnego w STALOBREX na stanowisko Spawacz?
    Rekrutier marcin

01.07.2021 17:46

Zależy ale najczesciej pytaja czy jestes ze znanej rodziny pracujacej w tej firmie. Mozesz byc kuzynem, szwagerem, wujkiem... Z automatu dostajesz 500+ wiecej plus soboty

01.07.2021 18:29

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię. Jednocześnie jesteśmy zaniepokojeni zarzutem, obok którego nie możemy przejść obojętnie. Nepotyzm nie jest dopuszczalny w miejscu zatrudnienia. Nie jest również akceptowalne nierówne traktowanie pracowników. W związku z wagą tego zarzutu, oraz w celu zbadania i wyjaśnienia całej sytuacji, uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt i dokładne opisanie tego co się wydarzyło w mailu oraz przesłanie na adres : [email protected] Pozdrawiamy Stalobrex sp. z o.o.
    Miśtomobing

08.05.2021 17:07

Zgodnie z przepisami kodeksu pracy, które obowiązują od 25 maja 2018 r., stosowanie monitoringu wymaga m.in. uprzedniego poinformowania pracowników, oznakowania obserwowanego pomieszczenia lub terenu oraz określenia celu i zakresu oraz sposobu zastosowania nadzoru w układzie zbiorowym, regulaminie pracy albo w obwieszczeniu jeśli firma nie jest objęta układem lub nie musi wydawać regulaminu. Stosowanie urządzeń monitorujących obecność pracownika nie można próbować uzasadniać zapewnieniem właściwego wykorzystania czasu pracy, czyli np. przypilnowania, aby podwładni prawidłowo wykorzystywali przerwy. Ten cel można osiągnąć w inny, nie ingerujący w prywatność sposób, np. przez nadzór kierownika nad pracownikami. Omawiana forma monitoringu jest bardzo inwazyjna, bo pracodawca może nawet w praktyce pozyskać informację o tym, jak często zatrudniony idzie do toalety. Pracownik, który uważa, że nadzór narusza jego prywatność lub nie został o tym poinformowany może zgłosić ten fakt do Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

26.02.2021 09:34

Łyzy

12.03.2021 19:21

Ja bym tu wpisał tego (usunięte przez administratora) idziesz do niego z problemem a ten " robić ci się nie chce" najbardziej chamski z całej 3 . Drze się na ludzi . I to jego słynne " co ja wam kurłła mówiłem '
    Czlowiek pyza

16.03.2021 16:30

Wątpie ze pracowales z bracmi, szczegolnie z jednym z nich a wypowiadasz sie na temat najbardziej ogarnietego kierownika. A moze jestes wlasnie tym bratem i myslisz ze jak bedzie negatywna opinia o (usunięte przez administratora) to polepszy sie twoja sytuacja?
    GGGXXX

28.05.2020 21:59

Ciekawe,kiedy tak naprawdę przestaną udawać, że mają kryzys. Jak tak dalej będzie, to większość pracowników odejdzie, ponieważ nikt sobie nie pozwoli na : - zmniejszenia czasu pracy do 80%, a co za tym idzie zmniejszenia podstawy wynagrodzenia także do 80%, - odebraniu dodatku stażowego, - zabraniu premii miesięcznej ; które po dokładnej analizie obniżają wynagrodzenie pracowników od 1000 zł. do 2500 zł.(z tego co mi wiadomo po rozmowie z pracownikami) TO ZA DUŻO!!! KTOŚ MUSI SIĘ ZA TO WZIĄĆ!!! P.S. Panie od związku pracowników,powinieneś odejść tej firmy, bo swoją osobą niestety nie reprezentujesz pracowników!

10.11.2020 16:31

średni szczebel to jakieś 8-10 tysięcy miesięcznie w tym zakładzie. jak się zarabia tyle kasy to chyba stać ich na mieszkanie i samochód. Te pieniądze (dodatkowe) są zabierane zwykłym pracownikom w postaci niższych premii zabieranych za byle co. Właśnie na takie rzeczy idą wasze zabrane premie
    Xyx

17.02.2021 06:06

(usunięte przez administratora) miśty dalej dostaną Rodzina naswoim
    Tomek

15.02.2021 11:45

Jaki system pracy i jakie zarobki?
    Xyx

17.02.2021 05:19

Nie warto trafisz na zmianę (usunięte przez administratora) Niejakiego Marcina miśty tragedia kompletne zero szkoda zdrowia Pracownik z szlifierki
    MamyGoDosc

02.09.2018 12:36

Apel do rodziny (usunięte przez administratora). Zabierzcie do siebie swojego najstarszego brata bo nie da sie z nim pracowac. Z pozdrowieniami dzial spawalnia
    Zdichu z 3 zmiany

12.10.2020 16:56

No jak to o kogo chodzi o glazurnika koszule
    Xy

17.02.2021 04:38

Tego (usunięte przez administratora). Chyba bili w szkole albo mu zabierali zabawki teraz musi odreagować Marcinek Mista jako ,,kierownik,,
    Tomek

16.02.2021 10:51

Dojeżdża ktoś z Ogrodzienca??
    Karol

31.10.2020 21:12

Witam chcialbym zaczerpnac informacji o firmie odnosnie warunkow pracy w stalobrexie bo zastanawiam sie nad zaaplikowaniem prosze o powazne odpowiedzi bo koledzy sie śmiali że jest tam jakas rodzinna (usunięte przez administratora) kierownikow i jakis powiazanych przydupasow i niewiem czy zartowali ze mnie czy co. Prosze o powazne odpowiedzi bo zalezy mi na pracy w okolicy

13.02.2021 18:13

i co za to że czekasz u nich na prace nic płacą żadnych pieniędzy?
    krzychu

13.02.2021 18:17

a ile dali ci pensji (brutto-netto) i na jakim dziale
    Abc

31.12.2020 11:07

Bylem tam na rozmowie o pracę... Janusze biznesu jakich wielu. Sama pani z agencji pracy powiedziała, że można "dobrze" zarobić, ale z narodzinami i 3 sobotami... (usunięte przez administratora)
    olo

31.12.2020 14:16

pośrednik super jak cię ściga komornik za alimenty lub inne długi kasa pod stołem bez przelewu na konto co innego na papierze co innego do ręki SUPER
    xyz

30.12.2020 17:10

Mam okazje zatrudnienia w Stalobrexie przez pośrednika /Jacek Grabowski Pilicy / co o tym sądzicie czy warto

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w STALOBREX?

Kontakt - STALOBREX

Paderewskiego 24 42-450 Wysoka

Branża główna: Konstrukcje metalowe
    Obserwtor z Wysoki

18.12.2020 20:02

No i co pisałem do prezydenta żeby załatwił godzinę policyjną i załatwił. Będę go prosił żeby na dłużej przedłużyli tę godzinę policyjną.
    Leon

04.12.2020 09:25

Pracowałem w dziale obróbki kilka miesięcy, ale znalazłem pracę bliżej domu. W firmie Stalobrex dostałem szansę mimo braku doświadczenia, za co duży plus dla kierownika produkcji. Wiele się nauczyłem, pozwolono mi pracować na różnych maszynach, zostawać na nadgodziny. Ludzie w porządku, sama praca dość spokojna, bez wielkiego ciśnienia, z jakim spotkałem się w poprzedniej firmie. Pozdrowienia dla załogi z działu obróbki :)
    Zostane w stx do śmierci

03.12.2020 21:14

Witam jak myslicie kiedy ktos sie skapnie ze za chwile wszyscy uciekna z tego zakladu glownie ze wzgledu zarobkow i mafii rodzinnej? Nikt sie tym nie zajmuje a jak robota ruszy od stycznia to w tym zakladzie beda lataly tylko okragle krzaki jak na filmach z dzikiego zachodu.
    Witold

02.12.2020 14:03

Wysoka sprzedała Łazom ziemię i nie jestem w stanie tego udowodnić. Adres zakładu powinen być na WYSOCE a nie w ŁAZACH.
    Obserwator z Wysoki

28.11.2020 20:19

Do szanownej Administracji gowork. Na stronie jest błąd adresu firmy Stalobrex. Napisaliście że firma jest w miejscowości Łazy a znajduje się w miejscowości Wysoka. Błąd ten prawdopodobnie wynika z niewiedzy pracowników gowork iż w momencie jak powstawał zakład to znak z nawą miejscowości był w innym miejscu.

25.09.2020 10:19

Czy STALOBREX zapewnia kartę multisportu?
    Baba

28.11.2020 15:10

Tak
    Wk*&^y Obywatel

25.10.2020 11:15

Do rodziców z Wysoki. Zainteresujcie się swoimi bandytami co robią w wolnym czasie. Bo tylko ich stworzyliście dla pozyskania świadczeń 500+. Domagam się aby w całej polsce była godzina policyjna od 18 do 6 rano.

10.11.2020 16:37

a co takiego zrobili ci "bandyci" z 500+
    Wk*&^y Obywatel

12.11.2020 19:45

A to że pasożyty nie pracują narobili na tej Wysoce dzieciarni i pałętają się po ulicach osobiście do prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej będę pisał o wprowadzenie godziny policyjnej od 18 do 6 rano. Jak trzeba będzie to do innych instytucji co zajmą się tymi g&^%$mi.
    chomosapiens

15.10.2020 09:37

witam co taka cisza na forum? podwyżki pewnie dostaliście i jesteście zadowoleni tak jak ci co składają wypowiedzenia. czemu tak jest że ci co sie najbardziej (usunięte przez administratora).w tej firmie dostają największe podwyżki, czemu
    Obywatel

11.10.2020 10:40

Dlaczego na na wsi Wysoce nie ma monitoringu który nagrywałby zachowanie g^&%$y ze szkoły podstawowej. Czy ktoś kompetentny tym marginesem społecznym się zainteresuje.!!!!!!
    Mieczysław

25.08.2020 20:09

Narodzie zakładam partię. Chcę żeby w Polsce została wprowadzona na obszarach wiejskich typu Wysoka i Chruszczobród godzina policyjna od 18.00 do 6.00 mniej wtedy będzie bandytyzmu na ulicach bandytyzmu spowodowanego młodocianymi bandytami ze szkoły podstawowej na Wysoce. Kiedy zdobędę władzę zlikwiduję program dla pasożytów 500+ oraz emerytury dla matek co narobiły czwórkę czy pięciorga bąków. Zlikwiduję kartę dużych rodzin, oraz zerwę kontrakty z NATO Wyrzucę amerykańskie wojsko z obszaru mojej Ojczyzny. Po co oni tu za darmo wszystko mają zakwaterowanie i nawet paliwo. Niech jadą tam zkąd przyszli. Zlikwiduję telewizję publiczną wyrzucę dziennikarzy co prowadzą program #jedziemy, oraz M. Ogórek (czemu nie była taka mądra jak w SLD była) no i tego dziennikarza co tę dziewczynę z Senatu kamerą udeżył. Czy będziecie na mnie głosować?
    Mieczysław

30.08.2020 13:09

Proszę nie wypisywać zmyślonych głupot na forum po pierwsze: Wysoka nie ma burmistrza to raz. Dwa nikt w małych zakładach nie zarabia 10k. Niezłą głupotą mi tu czuć.

10.10.2020 12:17

Po co do stx lepiej do jednego z nowych zakładów w Zawierciu na strefie. Nazwy nie będę na forum podawał.
    Henryk

02.10.2020 21:13

Kiedy w Polsce zostanie wprowadzona godzina policyjna?

30.09.2020 20:55

Znam taki zakład na Śląsku gdzie dominuje dzień w dzień słowo NORMA

30.09.2020 20:54

Norma jest?

23.05.2020 14:17

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w STALOBREX?
    Uczciwy pracownik

26.05.2020 20:59

Nie znam zadnego kierownika a pracuje tu kilka lat. Znam tylko kogos kto bardzo by chcial byc kierownikiem ale sloma z butow... To opinia neutralna
    mieciu

15.09.2020 23:25

Jak kierownik glazurnik został kierownikiem to w żartach powiedziałem żeby mnie wziął do siebie i dał podwyżkę. Kierownik glazurnik odpowiedział że mnie to by zwolnił i nie powiedział tego w żartach. Jak się stołek dostało to szajba odbiła
    gepard

31.05.2020 10:13

Ten łysy jeszcze jest kierownikiem? Są szanse na zatrudnienie w czerwcu?
    mieciu

15.09.2020 23:21

W tucznawie otwierają Koreańczycy nową fabrykę. rekrutują już kadrę kierowniczą, chyba po nowym roku będą przyjmować
    Kiszka stolcowa

02.09.2020 14:53

Ludzie opamietajmy sie i chodzmy do tej pracy, czego wy chcecie. Macie dach nad glowa na hali nie leje sie deszcz. Ludzie usmiechnieci i zadowoleni opowiadaja kawaly na przerwach. Ile razy kierwonictwo mnie pochwalilo to nawet nie wspomne. Ja ciezko haruje zeby w wigilie z cala zaloga polamac sie oplatkiem. Dobrze zarabiam z premiami i nadgodzinami. Juz nie mowie ze podwyzki wlasciwie bez przerwy. Teraz sie skapnalem ze nie na tym forum to napisalem co potrzeba. Pozdrawiam cmc zawiercie
    Radosław majdan

14.08.2020 14:32

Witam czy pseudo kierownicza (usunięte przez administratora) z przyjaźni dalej tam grasuje? Co ludzie maja w glowie zeby ich tam dalej trzymac. A to co odwalil lider do sprzataczki to mistrzostwo swiata. Jestes chlopie bohaterem swojej wsi. Gdyby to dotyczylo np mojej siostry to bys uczyl sie oddychac przez wode w kiblu
    A idź pan w

19.08.2020 13:02

Ta firma to jakaś masakra seksizm ok (usunięte przez administratora) ok pijaństwo też przymykali oko . Ale jak ktoś coś powie złego na przybysza ze wschodu to odrazu afera mobbing itd
    Henry

17.03.2019 12:15

Czy firma w ogóle potrzebuje aktualnie kogoś do pracy?

26.08.2019 20:13

Idź w ślady Wódek ;) lubi to co robi innym
    Stefan

18.08.2020 20:50

Słowo norma kojaży mi się z innym zakładem z Sosnowaca tam dzień w dzień do lidela podchodzili i o norme się pytali.
    Kj

11.08.2020 14:57

Jakie stawki warhnkinpracy w KJm
    znawca

13.08.2020 09:21

marne, trzeba ciac koszty na pracownikach bo włosi musza miec na makarony,ludzie zwalniają sie jeden po drugim
    Mamdosc

24.06.2020 14:30

Kolega z wypalarni sobie przywłaszczył klucz do wszystkich szafek i nikt w tym nie widzi problemu . Super firma która toleruje złodzieja w swojej załodze
    oaoaoa

21.07.2020 20:21

to jest najważniejszy klucz w stalobrexie. Nie powinien byc zgubiony
    xxxxx

11.08.2020 11:25

Ten klucz został w zamku szafki, zapomniany ale nie zgubiony. Coś jakby Ci wyciągnął (ukradł) kluczyk z szafki jak idziesz pod prysznic. Ch**j komuś do kluczyka w czyimś zamku.

Zostaw merytoryczną opinię o STALOBREX