Semi Serwis

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 312 ocen.

Opinie o Semi Serwis

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Semi Serwis

Qwerty

Witam jms poszukuje ludzi do pracy do niemiec czy ta firma jest warta podjęcia u niej pracy ?

qwerty2017
@Qwerty 25.10.2016 13:09
Witam jms poszukuje ludzi do pracy do niemiec czy ta firma jest warta podjęcia u niej pracy ?

Nie wiem dlaczego na stronach semi szukasz opinii o jms. Ta firma nie ma nic wspólnego z semi oprócz tego ze zajmuje teren który wcześniej należał do semi. Zarządza tą firmą Marcin Kowal, a właściciele to jakieś fundusze z warszawy. Semi to jest na bielskiej 67 i nazywa się teraz techniczni EU.

ja123
@qwerty2017 26.10.2016 14:15
Nie wiem dlaczego na stronach semi szukasz opinii o jms. Ta firma nie ma nic wspólnego z semi oprócz tego ze zajmuje teren któr...

Dla zainteresowanych Techniczni.eu to nie semi serwis!!! We wszystkich ogólnodostępnych dokumentach jako Prezes Zarządu Spółki Semi występuje Pani ( usunięte przez administratora ) Prosimy Panią S.S. o zachowanie resztek godności i nie wprowadzanie opinii publicznej w błąd!

Aronson

A mają ustalony jakiś deadline @prywatny? Muszą ci to wypłacić skoro wygrałeś i tyle. Zastanawiam się czy teraz wyciągnęli z tego wszystkiego wnioski i czy robota jest bardziej stabilna bo szukam czegoś na szybko a tutaj bym się ze swoim doświadczeniem nadał

prywatny

Sprawa wygrana, kasy jeszcze nie ma. Chodzi o to właśnie że nie indywidualna, bo tak samo mają Ci co ze mną pracowali, chłopacy za niemcy itd

prywatny

3 miesiące? oni wiszą mi kasę za kwiecień i maj 2015. 3 miesiące to za kwatery nie płacili. Sprawa wygrana czekam na przelew albo idę do komornika

prywatny

Jakoś za kwatery też nie płacili i po kilka razy musieliśmy zmieniać, bo pani prezes przelewu nie wysłała od 3 miesięcy. Nie pisz że Szwedowa nie ma nic z tym związanego, bo ona wtedy była prezesem zarządu, nie odbierała telefonu, chowała się przed pracownikami i nagle przestała być prezesem. Nie znasz sytuacji to się nie wypowiadaj. Wcześniej nie było problemu z kasą, odkąd postawili hale to przestali płacić. A to że popłynęli na kontraktach to sory, nie obchodzi mnie to. Jakoś ja musiałem dać radę bez 1,5 pensji i komornik nie powie - ok spoko to nie twoja wina. Wypowiadają się ci, co nie znają sytuacji i ci z biura :)

gdańsk

pisane po 350h? śmieszny jesteś, pracowałem w gdańsku i takich sytuacji nie było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] my po 10h dziennie plus soboty, wypłacili połowe za jeden miesiąc, za drugi nic. i nie gadaj że ktoś kradł na nadgodzinach bo chyba właśnie ty jesteś słabo poinformowany. sprawa jakoś wygrana więc jakby było kradzione to by inaczej się potoczyło.

prywatny

12 osób z różnych miast ma z nimi sprawe to był jakiś powód? Powód był jeden - Szwedowa kasy nie wypłaciła i spiedzieliła taka prawda

poinformowany
@prywatny 22.06.2016 20:41
12 osób z różnych miast ma z nimi sprawe to był jakiś powód? Powód był jeden - Szwedowa kasy nie wypłaciła i spiedzieliła taka...

Problem z kasą był bo ludzie sami kradli na godziny. Pisali ze przepracowali po 350 godz. na projektach a kierownicy brali łapówy i potwierdzali takie ilości. A teraz Ci co oszukiwali na godz. to sprawy pozakładali i płaczą że wypłat nie było. Poza tym pare firm im nie wypłaciło pieniędzy za kontrakty. Popłynęli na Niemczech i w Polsce. W sumie na pare baniek.

prywatny

Wypłaty jak nie było tak nie ma, sprawa leży w sądzie

prywatny

niech jeszcze kasę oddadzą co od roku wiszą to będzie w porządku

Płockie Echo

Chodzą słuch w miejsce Płocku ze Oni teraz działają pod pseudo ''Techniczni'' z siedziba też na Bielska ale na samym początku tej ulicy ???

prywatny

gdzie jest biuro?

prywatny

bielska 57a tam jest siedziba (google tak mówi) ?

magistero

no oni zawsze tak wysyłali

pracownik12

a kasę kiedy oddasz???????

Ja
@pracownik12 07.03.2016 14:38
a kasę kiedy oddasz???????

jutro

poinformowany

PITy zostały wysłane tylko trzeba odbierać polecone. Ja już dostałem PIT i kontaktowałem się z chłopakami że tez już dostali.

były

czy ona znowu wyprowadza kasę? Jest taka .nowoczesna? a służby milczą?

magistero

dostał ktoś pit11? bo wypłaty jak nie było tak nie ma. lub ma ktoś kontakt do biura?

wałek
@magistero 02.03.2016 14:53
dostał ktoś pit11? bo wypłaty jak nie było tak nie ma. lub ma ktoś kontakt do biura?

Zbożowa

biuro

JMS INDUSTRY to następna nowa firma Sylwii

małolat2
@biuro 23.02.2016 11:17
JMS INDUSTRY to następna nowa firma Sylwii

JMS to nie firma Sylwi Szwed, firma zarządza człowiek który pracował kiedyś w grupie Petro. właściciele to jakies spółki z Warszawy nie związanez branżą. Także przestańcie tu się uzewnętrzniać i głupoty pisać.

Były Pracownik

Może ktoś mi udzielić informacji czy ta firma jeszcze istnieje i kto ta teraz rządzi dalej Sylwia ??

GRZEGORZ

Znam osobę która może ci pomóc w technologiach z semi serwisu

GRZEGORZ

Witam . Andrzej B jakie potrzebujesz technologi spawania ?? WPQR i WPSY

tre435343

heheh.ta banda zwyrodnialców semi serwis jeszcze istnieje .sadziłem ze już dawno siedzą w wiezieniu zamknęli ich czy coś .. HEHE ODRADZAM TO Coś < .max xo dostaniecie to KOPA . Gdzieś słyszałem ze dochodziło tam do rękoczynów nawet ,, tak motywowali do pracy/... i TE BABSKA Z BIURA < RURY BEZ SUMIENIA >A WŁAŚCICIEL >

pracownik

Niewypłacalna firma ! Właściciele kręcą i niewiadomo o co chodzi . Wypłat nie ma i nie zapowiada się żeby były . Trzeba wziąć się garść i zrobić z tym porządek bo nie rozumiem tego ,ze kogoś oszukali o odpuścił . Trzeba się zebrać i zrobić wszystko ,żeby nie było już pokrzywdzonych mężczyzn . I ubiegać się o pieniądze zarobione , których nie dostaliśmy .

AndrzejB
@pracownik 21.10.2015 13:05
Niewypłacalna firma ! Właściciele kręcą i niewiadomo o co chodzi . Wypłat nie ma i nie zapowiada się żeby były . Trzeba wziąć s...

potrzebuję kontakt do kogoś z Semi Serwis. Potrzebne mi sąich dokumenty - uznanie technologii spawania Jeśli ktoś potrafi mi pomóc to jestem w stanie się zrewanżować

m

dlaczego nie są dodawane opinie?

pracownik

Dostał ktoś już wypłatę w tym miesiącu lub coś o niej wie?

m

semi serwis płock zglenickiegonowa halai biura przy izotechniku

anonim

(usunięte przez administratora)

koleżanka

I don't know who are You, ale Cie I loVe You :-*

M

Zgadza sie to jest prawda i teraz mi powiedzcie (jeśli ktoś ma taką wiedzę) czy w praktyce mamy szansę (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

m

semi serwis płock firma zakupiła hale matam biura płock zglenickiego44

Oferty Pracy

Specjalista ds ofertowania ze znajomością kosztorysowania Semi Serwis S,A, 2015-02-08 Żródło: Gowork.pl Warszawa (mazowieckie)     W związku z realizacją bieżących projektów Semi Serwis S.A. poszukuje kandydata na stanowisko: Specjalista ds. ofertowania ze znajomością kosztorysowania   Miejsce pracy:  Oddział  - Płock Zakres obowiązków: - Dobór wykonawców, dostawców i partnerów niezbędnych do złożenia oferty, - Opracowywanie na potrzeby ofert: kosztorysów, preliminarzy ofertowych, wycen materiałowy

prywatny

a wyplaty nadal nie ma ...

pracownik

(usunięte przez administratora) Wypłat na czas (usunięte przez administratora) , do 10 wypłacają tylko ok. 400zł reszte do 20, a zazwyczaj to kilka dni po. (usunięte przez administratora) . (usunięte przez administratora)

welder888

Witam wiecie coś o pracy na hali Semi Serwisu? Mają gdzieś halę podobno i tam podobno dobrze płaco i praca spoko. Jestem z Sochaczewa, oni w Sochaczewie też prowadzą roboty, ale w Płocku chyba hale mają.

gosc

Zadne wymagania,na malarz piaskarz beda przyjmowac bo dzisiaj siedmiu wylecialo,trzeba jeszcze (usunięte przez administratora) sluchac pan z biura

gruby gienek

(usunięte przez administratora) ,takiego bałaganu organizacyjnego nigdzie nie widziałem.Do tego te ich umowy (usunięte przez administratora)

Pytający

Witam, Mam pytanie, ponieważ przesledziłem internet. Sprawdziłem ze 100 firm. Na zadnej nie zostawiono suchej nitki! (usunięte przez administratora)/> To napiszcie bracia spawacze, do której firmy warto zapukać? Bo ja jestem już głupi. Nie ma zadnej dobrej firmy w POLSCE?!

Hornet

Jak dla mnie firma dobra nigdy nie miałem problemów z pieniędzmi zawsze wypłacane na czas. Zawsze dawali ciuchy z atestami do pracy itp. nie mam nic do powiedzenia złego na tą agencję.

anonim

(usunięte przez administratora)

xxx

zgadza się objecuja złote góry a tuż przed wyjazdem dają zupełnie inne warunki i licza na to że ktoś podpisze bo nie ma wyjścia często się zdaz że tak jest ale dzięki temu forum może uda sie ocalić nerwy iluś chłopakom

Zeldik

...wiecie może co się się stało z panią Asią? Nie ma jej od dłuższego czasu, szkoda bo spoko kobitka była :(

orlen

marnota(usunięte przez administratora)

ciekawski

Wciąż piszecie o tych pindrujcych się paniach tylko ze tam sami faceci pracują.

ernest1234

Firma to co proponuje zawsze płaci. Przeważnie w dwóch transzach. A te osoby które źle piszą to przeważnie ludzie bez doświadczenia wymagający nie wiadomo jakich pieniędzy za nic lub konkurencja, bo to firma która utrzymuje się najdłużej ze wszystkich założonych w tym samym czasie.

Jozek

Czy jest warto zaczynać współprace z firmą Semi Serwis. Zadzwonili do mnie z propozycją pracy 25zł za godzinę. Proszę o informację na temat tej firmy.

xxx

cześć podobno szukają konterów na rafinerie w Płocku od 1 maja no mieśąc praca po 12 godzin a w niedziele 8 i póżniej w anwilu we Włocławku 18 zł na godzine umowa zlecenie , z tego co czytałem wczesniej to (usunięte przez administratora) może ktoś potwierdzić i podzielić sie swoimi doświadczeniami w tej firmie ?

xxx
@xxx 04.04.2014 16:46
cześć podobno szukają konterów na rafinerie w Płocku od 1 maja no mieśąc praca po 12 godzin a w niedziele 8 i póżniej w anwilu...

chodziło mi o monterów a tak włściwie to pierwszy raz sie spotkałem ze stawka roboczo godzina poczytajcie sobie co to jest dla mnie to już wykorzystywanie ma maksa .

spawacz 141

Witam panowie napiszcie cos jak ss placi na dzialalnosci. Prosze o szybka odpowiedz pozdrawiam

Eryk

Firma Semi Serwis ma otwartą rekrutację na stronie, piszą, że odzywają się niezwłocznie, ale coś mi tu nie pasuje, po tym komentarzu powyżej.

ermag

Zweryfikuje ktoś to co napisał Ignacy cytując ogłoszenie? Serio w semi serwis taki dobry system motywacyjny, czy długoterminowe kontrakty?

janosik
@ermag 10.12.2013 16:42
Zweryfikuje ktoś to co napisał Ignacy cytując ogłoszenie? Serio w semi serwis taki dobry system motywacyjny, czy długoterminowe...

(usunięte przez administratora) Pracownik jest ostatnim ogniwem w tej maszynie. A zgadnij gdzie jest ostatnie ogniwo w organizmie ludzkim? To właśni tym jest pracownik w ss.

boniek

Zauważcie ile ludzi (kobiet) wydzwania za Wami z Semi ... Zgadnijcie kto na nich pracuje i zarabia? Reszta kasy zostaje dla Ciebie. Są ludzie co twierdzą, że "najważniejsze, że jest robota" i właśnie to jest coś dla nich(Semi ...)

?

Dostajesz oba egzemplarze równocześnie. Jedna umowa jest z Semi Serwis a druga z Tap Serwis , a dlaczego tak , to przeczytaj wyżej. Zauważyliście,że Weteran pracuje równocześnie w Kielcach i w Gdyni. Ciekawe jak on to robi?

weteran

za granice inaczej się nie oplaca, mieszkanie zapewnione. Chlopacy wyjezdzaja jutro a kolejna ekipa w przyszłym tygodniu.

Zostaw opinię o Semi Serwis - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Semi Serwis