Firma zatrudniający spawaczy i monterów
praktycznie "na lewo". Nie wiadomo czy odprowadza składki, zatrudnienie to fikcja, wykazywana co najwyżej najniższa krajowa, powinny się tym zainteresować odpowiednie służby (Urząd Skarbowy, Państwowa Inspekcja Pracy). Poprzednio działała jako Glaz-Bud System. Przyjmuje duże zlecenia chcąc dorobić się na ludziach m.in. Koluszki, Nowa Wieś k. Bydgoszczy, Szczecin, a stabilność finansowa zerowa. Tzw. "agencja pracy". Będąc zatrudnionym nie masz żadnej gwarancji wypłaty chyba że jesteś spokrewniony z szefostwem. Firma nie płaci pracownikom nawet do 20dnia następnego miesiąca lub płaci w ratach.. Wypłaty za październik do dziś (26.11.2018r.) pracownicy nie otrzymali mimo zapewnień szefostwa i obietnic,że w kolejnym miesiącu wypłata będzie terminowo do 15tego. Słowo pana D. są nic nie warte, puste obietnice i kpina z ludzkiej pracy, nie wspominając już o tym,że ludzie zmuszeni są porzucać pracę i protestu (cała zmiana) by zmusić firmę do uczciwie zarobionych swoich pieniędzy. Ciągłe tłumaczenia że inna firma nie zapłaciła itp. itd. co miesiąc te same wymówki i kpina ze swoich zobowiązań - bo obowiązkiem pracodawcy jest zapłacenie za należną pracownikowi pracę bez względu na to czy jakiś wykonawca mu terminowo płaci czy nie. Ten pan nie ma pojęcia o prowadzeniu firmy, stabilności finansowej i żadnego poszanowania do ludzkiej pracy. Nawet nie wysila się by swoim pracownikom na których niemało się dorabia, zapewnić choć przetrwanie i jakąkolwiek zapłatę na czas jak w umowie do 15tego. Nie wiadomo czy wgl zapłaci. Najgorszemu wrogowi nie polecam pracodawcy, omijać z daleka. A byłym pracownikom radzę wytoczyć proces zbiorowym powiadomić PIP i US nim ten pan po raz kolejny ogłosi upadłość firmy i oszuka kolejnych naiwniaków. Idąc tam do pracy trzeba się liczyć z psychicznym wykończeniem, niepewnością co do wypłaty i ciągłym kłamstwom. Innymi słowy przymusowy wolontariat na rzecz jaśnie pana z Płocka.