Dam wam opinie zupełnie obiektywną dzięki której sami zdecydujecie czy warto się tutaj zatrudnić.
Pracowałem w Voice 3 lata i całe 3 lata sie opierdzielałem jak w żadnej dotychczas pracy, byłem na wielu projektach, po tygodniu skrypy zna sie nie pamięć i klepie sie z głowy cały czas tą samą formułke.
Żeby jednak pracować na słuchawce trzeba mieć gadane, ja akurat miałem, miałem bardzo dobre momenty jak i beznadziejne ale zawsze sie obijałem w tej firmie i gadałem ze znajomymi podczas pracy - Takich ludzi jakich poznałem w Voicie nie poznałem przez całe swoje życie, polecam serdecznie bo naprawde towarzystwo jest super i pozdrawiam starą ekipe AKPP.
Co do liderów, są od tego żeby nas motywować do sprzedaży, czasami są denerwujący ale czlowiek musi umieć sobie z nimi poradzić bo są zupełnie nie szkodliwi, dużo gadają a nie mają
żadnej władzy, raz pocisnąłem liderce tak mocno że wogóle nie miałem z nią żadnych problemów - trzeba poprostu pokazać że ma sie własne zdanie, wtedy milkną.
Co do awansów to po 1,5 roku sam zostalem liderem tyle że ten \"pseudo-awans\" to śmiech na sali, dobre było tylko to że obijałem sie jeszcze bardziej niż dotychczas motywując konsultantów do robienia sprzedaży, zarobki około 100zł więcej niż dobry konsultant plus soboty :D także żenada 6 dni w tygodniu za smieszne 1300zł.
Następna sprawa kierownictwo, rzadko sie wtrąca co jest dobre ale wyjątkowo nie przyjemny typek jest teraz kierownikiem ale zostawmy to.
Obijałem sie przez te 3 lata na wszelkie możliwe sposoby, tęsknie troche za tym i pracowal bym tam dalej gdyby nie to że pensja była głodowa teraz pracuje w podobnym charakterze, kieruje ludźmi , voice dał mi kwalifikacje za co im dziękuje i pozdrawiam wszystkich przyjaciół których tu poznałem.
Warto spróbować jeżeli ma się gadane! A jeżeli jesteś cichą myszą to niestety to nie jest praca dla ciebie. Stres jest jak w każdej pracy, twoja w tym brożka jak sobie z nim radzisz i czy dajesz sobie wchodzić na glowe czy nie, ja nie dawałem i pracowało mi sie świetnie nawet jak były gorsze dni.
Polecam spróbować, fajna przygoda, nowe doświadczenie które wam zaowocuje w przyszłości jeżeli planujecie prace w takim charakterze na przyszłośc.