BILPLAST
2 105 6 1

Opinie o BILPLAST

ROBI49

Niestety firmę Bilplast oceniam na coraz gorszą... Praca za najniższe możliwe pieniądze, absolutnie firma nic nie zapewnia a co najgorsze przez co się już tu nie chce pracować to nowa Dyrektor do spraw produkcji... makabra moim skromnym zdaniem jest to najgorszy dyrektor produkcji który tu był. Odnoszę wrażenie że ta Pani nie ma zielonego pojęcia jak zarządza się produkcją... bałagan bałagan i jeszcze raz bałagan! aż się pracować nie chcę przez ten nieład na hali produkcyjnej. UCIEKAĆ STĄD JAK NAJSZYBCIEJ!!!! Moje sugestie dla BILPLAST: Zacząć słuchać ludzi. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: W tym momencie chyba nie da się już tego cofnąć

klapek
@ROBI49 17.12.2018 16:31

S.B. właśnie tego balaganu sie czepia mimo iż za to odpowiedzialny jest Cania i jego podwładni

as
@klapek 19.12.2018 20:55

Masz rację ktoś za to bierze pieniądze, a operatorzy codziennie biegają po hali ze szczotkami i jeszcze dostają j.. za bałagan

E.C.

Powiem tak - byłam ostatnio na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Bilplast. Jestem pod wrażeniem bardzo profesjonalnie przeprowadzonego procesu. Mimo że odpadłam.. Od początku pozytywne nastawienie, normalni ludzie, bardzo sympatyczni, punktualni. Co więcej - mimo że nie przeszłam, informacja zwrotna przez telefon (!) z podziękowaniem, wyjaśnieniem powodu itp. To się nie zdarza w innych firmach, gdzie albo nie ma informacji, albo krótki mail skopiowany z formatki. Osoby, które narzekają na pracę, zachęcam do poznania innych miejsc pracy bo chyba nie mają porównania :) idźcie np. do innej firmy "rodzinnej" którą jest Petecki - gdzie na porządku dziennym jest mobbing albo stanie 4h na baczność kiedy prezes nie ma humoru i mówi swoje kazania... :) Albo idźcie do korpo gdzie wasz przełożony nawet nie będzie wiedział jak macie na imię :) zachęcam do poznania innych firm, wtedy naprawdę docenicie czym jest normalność i dbałość o pracownika :) ja polecam Bilplast, byłam bardzo pozytywnie zaskoczona. Szkoda że tak krótko, może kiedyś :) Lubię atmosferę w BILPLAST za: profesjonalna kadra zarządcza

Ew
@E.C. 24.11.2018 08:48

Przez kilkanaście minut poznałas atmosferę w niewłaściwe śmiechu warte

zx
@E.C. 24.11.2018 08:48

Fajna, kryptoreklama

sto
@E.C. 24.11.2018 08:48

sam dyrcio chyba to sobie napisał ;)

lubie tyrac

Hej, mam pytyanie kto to jest ten pajac co robi przerzuty? chodzi po hali jak prezes, a w dodatku kiedys bral sobie wkrety bajka.

ciapanelo
@lubie tyrac 15.12.2018 22:18

What the (usunięte przez administratora) O jakie przerzuty ci chodzi? ????

Fy

Pracodawca polaka chce zameczyc bo priorytet domaga sie lzejszej pracy

elo
@Fy 08.12.2018 09:45

A nie słyszałeś co oni mówią ,że przyjechali tutaj zarobić, a nie się narobić.A od (usunięte przez administratora)są Polacy!

Sudaflen
@Fy 08.12.2018 09:45

Do tego weszla w zycie nowa regula - pani korpodyro zabrania pomocy na fiacie. Czy to już czasem nie mobbing?

@54
@elo 08.12.2018 14:07

Slyszalem ukraincy pracuja jak pracuja nikt ich nie rozlicza z ilosci jakosci ani brakowosci ale zarzad boi sie ich bo jak odejda to zaklad kaput a polacy musza zapiepszac

Asd
@Sudaflen 10.12.2018 22:48

Te 'nowe reguły" to prawie wszystkim premie zabrały

zibi
@@54 11.12.2018 09:27

dlatego na biznesach gdy pracowali polacy to byla obsada 3 osoby na dwie zgrzewarki, teraz jak pracuja ukraincy to jest ich tam 5,chyba ze idzie inna wersja to 6 przy trzech zgrzewarkach. Jak nazwac taka sytuacje, ktos wie ;) ?

Tu
@Asd 11.12.2018 11:33

Musiala jakos ukryc swoja nieudolnosc tym faktem i jakosc zdobyc finanse na pokrycie brakow priorytetow Napewno ten fakt zabrania premi napawa JA DUMA Polak polakowi wilkiem brawo

@5

I znow skonczylo sie na obietnicach ze podwyzki beda na swiete nigdy Tu oprocz ciezkiej pracy nie maja nic do zaoferowania Priorytetem sa ukraincy

Lin
@@5 23.11.2018 08:48

Kiedy były takie obietnice? Teraz dostaliśmy dwie, że od kwietnia jakieś te podwyzki będą a na same święta zwiekszony dodatek. Czy wcześniej bylo jakies zebranie na którym byla podana konkretna data?

Tu
@Lin 23.11.2018 17:53

W tym zakładzie wiele obiecywali i tylko na tym sie skończyło A może wyjaśniszjak to jest produkcja ciągle sie zwiększa a pieniędzy dla produkcji ciągle nie ma

Alicja
@Tu 23.11.2018 19:32

Możliwe, że pracownicy jednak dostaną podwyżki? Czy ktoś próbował o tym rozmawiać z szefostwem? Jeśli nie są one dostępne w okresie świątecznym, być może po Nowym Roku pracownicy będą mogli je otrzymać. Czy jest tu ktoś, kto może rozwiać wątpliwości? Zachęcam do dyskusji.

Tu

Dużo Polaków zwolnilo sie i jeszcze odejdą Ciekawe kto będzie poprawiał te buble po tych priorytetach I na podwyżkach zaoszczędza Potrzebują pol roku żeby wymyślić takie kryteria ażeby jednostka szacowana komisja przyznała podwyzke

Wik

Jeden wielki bałagan nad którym nikt nie panuje

Aga

Znalazłam ofertę pracy samodzielnej księgowej i mam prośbę o krótkie info do osób zorientoanych czy warto, bo czytanie wypowiedzi na forum wzbudziło we mnie mieszane uczucia.

Alicja
@Aga 15.10.2018 13:15

To całkowicie zrozumiałe, że z uwagi na mnogość i różnorodność opinii wahasz się czy podjąć pracę w danym miejscu. Od czasu opublikowania Twojej wypowiedzi minął niemal miesiąc. Czy powiesz nam jak potoczyła się Twoja kariera zawodowa? Zdecydowałaś się podjąć pracę w firmie BILPLAST?

Rtu

Niewiele Polaków przewaga Ukraińców zarobki marne ciężka praca podwyżki nie bedzie

.
@Rtu 01.10.2018 19:39

zarobki normalne a podwyżka została zapowiedziana

Top
@. 05.10.2018 15:39

Chyba w biurze od zapowiedzi do realizacji długa droga Na zebraniach z prezesem od 16 lat ciągle słyszymy ,,pracujecie więcej to będziecie zarabiać ,,tylko Kiedy to będzie ?

Bob
@. 05.10.2018 15:39

Juz nikt się na to nie nabierze, tylko z biura takie farmazony mogą napisac. Ci co z ludźmi trzymali to już nie pracują, wymienili ich na droższych dużo obiecujących i nic nie robiących.

:)
@. 05.10.2018 15:39

Ale podwyżka norm na maszynach

Robert

Jak wyglada u was rekrutacja i wysokość zarobków? Widzę ciglę nowe oferty pracy i nie wiem czy firma się rozwija czy zwija. Ja i moja dziewczyna chcemy aplikować ale jak firma się zwija to szkoda czasu.

Niezadowolony
@Robert 08.10.2018 07:53

Rekrutacja ma dwa etapy. Zadzwonią i umówią się na rozmowę. Zarezerwuj duzo czasu, bo rozmowa będzie jak facet nieimponujacego wzrostu przypomni sobie, że się z tobą umówił. Inaczej posiedzisz lub postoisz na korytarzu no bo po co będziesz głowę zawracać. Ale w tym czasie możesz się dowiedzieć jak firma od środka wygląda. Kasa pewnie zależy od stanowiska, patrz co dostaniesz na papierze jakieś pokręcone dodatki. Przy mnie było spięcie ze co innego facet obiecał. Na pewno profesjonalizmu tam nie znajdziesz.

nikt
@Niezadowolony 08.10.2018 10:17

niestety :-(

Er

Zwłaszcza tych TOP MODELI

Nowy

A ja mam pytanie odnośnie pracy jako wózkowy. Jak to tam wygląda? Tylko szczerze.

Stary
@Nowy 11.09.2018 21:50

Chaos, brak miejsca, brak bhp, praca za 2 itp. przez większość czasu.

Sh

A jak wygląda praca w biurze- dział handlowy? Warto aplikować?

Obserwator
@Sh 07.09.2018 23:24

Warto. Tam to luźna robota. Siedzisz, zrobisz swoje a później udajesz że pracujesz. Codziennie w ramach pracy chodzisz na obiady a przy dobrych układach z szefem zaczynasz po 8 a konczysz o 15...i tak codziennie :-) Aż żal nie aplikować.

anonim

(usunięte przez administratora)

BODO

Chyba wam upał do łba uderzył. Przecież możecie brygade zmienić. To ta pisze która zmieniła brygade i sobie nie polepszyla a dalej ferment sieje. Czas się zastanowić IP tez można sprawdzić

:)

Głuchy słyszał jak ślepy widział, że szczerbaty odgryzł włosy łysemu.

obserwator
@BODO 04.08.2018 15:12

Chyba sobie zdajesz sprawę ,że to jest pomówienie tym bardziej że,wiadomo o kogo chodzi. Może najpierw sprawdź to IP zanim sformułujesz takie zarzuty,chyba że jesteś na to za głupia. Dobrze że,twojego IP nie trzeba sprawdzać !!!

55j
@BODO 04.08.2018 15:12

Aż tak nie lubisz naszej koleżanki, że insynuujesz że to ona?

Zigi

Coraz wiecej dlugoletnich pracownikow produkcji ucieka z tego zakladu niedlugo zostanie tylko ukraina

ive
@Zigi 23.08.2018 18:12

mowa o tym usuniętym za alko? ;)

Zigi
@ive 25.08.2018 12:13

Nie O tych ktorzy sie sami zwalniaja Jakis problem z czytaniem?

55j
@Zigi 25.08.2018 22:40

Rozumiem, w że Ty tam nadal jesteś i cierpisz, skoro jesteś na bieżąco i reagujesz już w tej chwili złością. Może daj kolejny dobry przykład i też się zwolnij. Rynek bogaty w oferty.

Upa

Te nowe detale to jakaś porażka. Brakuje ludzi a zatrudniają kolejnych 20 ukraińców, którzy wiadomo jak pracują. Skończy się tak, że resztki polaków będą zap..lać na korpusach a reszte - ukraina.

lubie tyrac

Witam, nie jest zle za dwie duze maszyny do obslugi na jednej zmianie dopisuje sie nadgoziny, poprostu bajka jak ktos lubi tyrac. Polecam brygade B. I jak tu nie zarobic wiecej, a mowia ze sa ciecia.

Master
@lubie tyrac 30.07.2018 17:23

Szkoda że bhp nie pozwala rolek założyć na nogi, bo ja bym 3 maszyny dał radę ku chwale brygady B, ale nie nadążam biegać :(

Up

Brygada B to panstwo w panstwie ale jest na to przyzwolenie

Up

Propanuja ciezka prace dla polskich kobiet

Stary wyjadacz
@Up 09.07.2018 12:35

To czas zmienić płeć!

Gender Rafalala
@Stary wyjadacz 10.07.2018 15:16

A jak ktoś jest kobietą, ale identyfikuje się jako mężczyzna to też dostaje ciężką pracę?

Rob
@Gender Rafalala 12.07.2018 22:28

Niedlugo wszyscy na produkcjibeda mieli jeszcze wiecej pracy Przyjeli 4 inzynierow i produkcja musi na nich zarobic Juz jest reogarnizacja tam gdzie pracuja 4 osoby beda 3 tam gdzie 2 bedzie jedna a podwyzek nie bedzie

Robson46

Witam. Jeśli ktoś wpadnie na pomysł żeby przyjść tutaj do pracy na produkcję to niech bardzo mocno się zastanowi... Chyba że jesteś osobą bardzo zdesperowaną i musi pracować w tak beznadziejnych warunkach. Przyszli pracownicy tej Januszowej firmy tutaj nawet Dyrektor produkcji nie jest wstanie wytrzymać 2 lat na stanowisku ponieważ nie ma żadnej decyzyjności... bo dział produkcji jest kopany przez inne działy. Myślę że właściciele firmy nie mogą znieść tego że mają taki dział jak produkcja :) bo przecież ten dział przynosi same straty :) omijać tą firmę! Zarobki marne, warunki marne.

Tu
@Robson46 07.07.2018 08:41

A moze zlikwidowac dzial produkcji nie bylo by strat Jest tyle dyrektorow kierownikow asystentow technologow inzynierow Z nich stworzyloby sie jakis zaklad

Lol
@Tu 07.07.2018 18:14

Chyba zakład pracy chronionej ;)

Ew

Bardzo ciezka praca za marne pieniadze brak podwyzek i

Robot
@Ew 19.06.2018 05:06

Ale pamiętaj że pieniądze to nie wszystko, a praca uszlachetnia w szczególności ta ciężka.

Cub
@Robot 20.06.2018 10:50

To badz szlachetny i pracuj charytatywnie

Fik

Nie polecam tego zakladu Ogromne wymagania za marne grosze

Upa
@Fik 24.05.2018 21:42

Nie musisz polecać, jest już 5 ukraińców na Twoje miejsce.

Fik
@Upa 25.05.2018 10:43

Na moje to ich tak wielu nie ma ale na twoje to bedzie sporo

Upa
@Fik 26.05.2018 21:05

I dobrze niech będą, bo się zwalniam z tej firmy, a Ty będziesz tylko płakał i lamentował w internecie i bał się odezwać żeby Cię ukraincem nie zastapili.

Anna, dział personalny
@Fik 24.05.2018 21:42

Napiszcie proszę jaki efekt chcecie osiągnąć prowadząc między sobą pyskówki na forum. Jak chcecie porozmawiać zapraszam po raz kolejny do 107. Niebawem będzie też ankieta w której można wszystko napisać i nie będą jej zbierać kierownicy.

Zmotywowany

Podwyzek na produkcjinie bedzie beda kamery Motywacja jest !!

Big Brother
@Zmotywowany 03.05.2018 12:27

Trzeba najpierw zobaczyć okiem kamery czy na tę podwyżkę zasugujesz.

Rut
@Big Brother 04.05.2018 17:31

Szkoda ze sie tu robi wszystko zeby zniechecic ludzi do pracy

theke
@Big Brother 04.05.2018 17:31

Nie, trzeba okiem kamery zobaczyć za co jeszcze można człowiekowi upier..ć i tak niską premię, bo do tego to sie sprowadzają wszystkie te działania.

Anna, dział personalny

Dzień dobry ja niezmiennie pozostaje na stanowisku, że jeżeli występuje jakiś problem to trzeba go rozwiązać wewnątrz firmy, a pisanie na różnych forach temu nie służy i nic nie załatwia. W firmie nie ma tajemnic i wszystko jest zawarte w dokumentacji. Zapraszam kolejny raz do pokoju 107 gdzie porozmawiamy o wartościowaniu stanowisk, hierarchii wynagrodzeń, jak wyglądają ścieżki kariery, o kompetencjach przypisanych do stanowisk oraz rozwoju pracowników zarówno w firmie Bilplast jak i w innych. Dodam, że jest mi bardzo miło, że osoby, które podają się za pracowników produkcji posługują się tak wyrafinowanym językiem. To bardzo dobrze świadczy o organizacji. Gdyby okazało się, że jest większa grupa osób zainteresowanych spotkaniem odbędzie się ono w sali szkoleniowej 201 lub na stołówce. Proszę o informację zwrotną wykorzystując wskazane wcześniej komunikatory lub do pokoju 107.

Ty
@Anna, dział personalny 13.04.2018 10:57

Jaka kariera Pracownicy ktorzy pracuja tu kilkanascie lat maja stawki na granicy najnizszej krajowej Nowe osoby przychodzace do pracy dostaja wieksze stawki A jesli chodzi o wyrafinowany jezyk to na produkcji pracuja nie tylko nieroby i niuki

My
@Anna, dział personalny 13.04.2018 10:57

To że ludzie z "góry" nie potrafią ułożyć składnego zdania co pokazują chociażby na ogłoszeniach wywieszanych na tablicach to nie znaczy że ludzie z produkcji mają zniżać do ich poziomu.

Anna, dział personalny
@Ty 13.04.2018 18:39

Cytat " Dodam, że jest mi bardzo miło, że osoby, które podają się za pracowników produkcji posługują się tak wyrafinowanym językiem. To bardzo dobrze świadczy o organizacji." - Moje pytanie gdzie jest tu napisane, że na produkcji pracują nieroby i nieuki?

Anna, dział personalny
@My 14.04.2018 11:00

Taka dyskusja do niczego nie prowadzi. Ja zaproponowałam rozwiązanie proszę przyjść i porozmawiamy. Porównamy benchmarking wynagrodzeń dla konkretnego stanowiska pracy oraz wyjaśnię skąd się to bierze. Do każdej osoby odnoszę się z szacunkiem i proszę, aby ta forma została zachowana, komentarz na temat osób z góry jest niepotrzebny. Osoby z góry to często osoby, które podejmują bardzo trudne decyzje, mające wpływ na los całej organizacji gdyby nie potrafiły ułożyć składnego zdania to pracownicy nie otrzymywaliby wynagrodzeń na czas. Popytaj znajomych czy wszędzie jest taka praktyka??? Zgodnie z przysłowiem „wszędzie dobrze gdzie nas nie ma”

Rto

Na produkcji najmniej sie zarabia a najciezej pracuje Nie ma zadnych perspektyw rozwoju

Ja
@Rto 07.04.2018 20:45

Są tylko tego nie dostrzegasz. Np. to że pracujesz na nowych maszynach, lub to że na początku pracuje się na 1 maszynie, a później na kilku plus w miedzy czasie się wężyk składa, wiec progres jest i to wszystko robisz za te same pieniądze.

Anna, dział personalny

Witam Państwa serdecznie, od dłuższego czasu obserwuję wpisy na forum, które są coraz bardziej niepokojące. Ponieważ Zarząd bardzo dba o relacje międzyludzkie i właściwe warunki pracy w Bilplast S.A. upoważnił mnie, aby rozwiązać sygnalizowane problemy. Na początek przypominam, że mamy kilka narzędzi w firmie gdzie wszystkie problemy możemy anonimowo zgłaszać. Jest to skrzynka mailowa na.kazdy.temat(at)bilplast.com.pl. Na parterze w korytarzu wisi skrzynka stacjonarna do której również można wrzucić opisane sytuacje, problemy lub propozycje zmian. Co roku w maju przeprowadzamy ankietę gdzie każda opinia jest skrupulatnie odnotowana i przekazywana do osób zarządzających celem poprawy funkcjonowania na każdej płaszczyźnie w firmie. Mamy jeszcze inne rozwiązania dla Państwa, ale żeby podjąć działania naprawcze musimy mieć pewność, że zamieszczone informacje są prawdziwe, a nie są to fake newsy. Pracowników, którym zależy na dobrych relacjach w firmie oraz współtworzeniu lepszych warunków pracy zapraszam do dzielenia się opiniami przy pomocy wyżej wymienionych komunikatorów. Każda osoba jest również mile widziana w dziale personalnym, będziemy wdzięczni za każdy pomysł, opinię jak również krytyczną uwagę pamiętajmy, że wszyscy razem tworzymy tą firmę.

NN
@Anna, dział personalny 14.03.2018 15:48

Nie jedna osoba była na skardze. A wy i tak sobie z tego nic nie robicie!!!!

Anna, dział personalny
@NN 15.03.2018 09:00

Zapraszam do pokoju 107, a jak nie chce Pan/i przyjść osobiście to proszę opisać sytuacje w mailu lub wrzucić opis do skrzynki na parterze. Żadna sprawa nie pozostanie bez odpowiedzi. Uczynimy wszystko co w naszej mocy, aby współpraca w całej organizacji była na najwyższym poziomie.

zxx
@Anna, dział personalny 14.03.2018 15:48

Ankiety nie są anonimowe odbiera je kierownik

Pfg

Zatrudnili na kierowniczym stanowisku osobe niezrownowazona emocjonalnie ktora wydzieraja sie na pracownika i uwaza ze wszystko moze powiedziec

Alina
@Pfg 09.03.2018 19:05

Pracuje tu już kilka ładnych lat i takich niezrownowazonych jest tu bardzo dużo i ciągle przybywa. Zaczynając od stanowisk najwyzszych dyrektorskich na samym dole kończąc.

Gop
@Alina 09.03.2018 23:24

To jest wyjatek i nikt jej nie przebije a ty nie pisz bzdur

Alina
@Gop 10.03.2018 11:50

Pracujesz na jej brygadzie czy powtarzasz ploty z palarni? Goni ludzi do pracy widocznie ty jestes nierobem i masz z tym problem.

Gop
@Alina 10.03.2018 13:23

Niedlugo nie bedzie miala kogo gonic bo wszystkich wykonczy psychicznie i fizycznie a ty co jestes w jej klubie wzajemnej adoracji

Alina
@Gop 10.03.2018 13:49

Nie jestem ale jak sie czyta to co piszesz to widac że piszesz to co mówią ludzie nie z jej brygady. Kiedyś potrzebowalem od niej pomocy i pomogła. Tez mialem pretensje ze sie czepia normy i braków ale przyszedł czas ktory pokazal jej pozytywne oblicze.

Gop
@Alina 10.03.2018 14:56

Prawdziwe oblicze to despotysm

Czytelnik
@Alina 10.03.2018 13:23

Tak czytam i nie wierze Przepraszam ale czy to oboz ze trzeba gonic ludzi do pracy chyba kazdy przychodzi tu zeby pracowac

Asd
@Czytelnik 11.03.2018 19:28

A ty co z księżyca spadles i nie wiesz że jak kota nie ma to myszy harcuja

Czytelnik
@Asd 12.03.2018 14:41

To tam musza byc same nieroby bo wydziera sie jak opetana

Sławny skoczek na S

BILPLAST jest OK.

Rty
@Sławny skoczek na S 27.02.2018 13:39

Ktos kto pisze ze bilplast jest ok to jakis slup co tu moze byc ok w takim chaosie i balaganie

Silver

Czy ktoś może napisać jakie wynagrodzenie macie na rękę ze wszystkimi dodatkami?

Administrator

Czy poszukiwane są nowe osoby do pracy w BILPLAST? Co trzeba spełnić, by zostać członkiem waszego teamu?

Pracuś
@Administrator 12.02.2018 08:22

Tak, potrzebin są ludzie i to dużo!! Ktoś musi zapracować żeby prezes mógł kupić sobie Tesle, a nie tylko wypożyczać, bo teraz musi starym Astonem jeździć. Najważniejsze że żebyś pracował jak wół za marne pieniądze, większych wymagań nie ma.

Ell
@Pracuś 17.02.2018 09:24

No ej, teraz przez Ciebie nie dostaniemy podwyżek, których i tak byśmy nie dostali :p Średnia pensja 2200- 2300 brutto plus dodatki ;)

Czytelnik
@Ell 20.02.2018 16:50

To zeczywiscie slabe zarobki na prace systemie czterobrygadowym w biedronce maja lepsze warunki

Silver
@Ell 20.02.2018 16:50

A jakie dodatki? Na jaką kwotę?

Zostaw opinię o BILPLAST - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BILPLAST