BILPLAST

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 98 ocen.

BILPLAST
2 98 6 1

Opinie o BILPLAST

Aga

Znalazłam ofertę pracy samodzielnej księgowej i mam prośbę o krótkie info do osób zorientoanych czy warto, bo czytanie wypowiedzi na forum wzbudziło we mnie mieszane uczucia.

Rtu

Niewiele Polaków przewaga Ukraińców zarobki marne ciężka praca podwyżki nie bedzie

.
@Rtu 01.10.2018 19:39

zarobki normalne a podwyżka została zapowiedziana

Top
@. 05.10.2018 15:39

Chyba w biurze od zapowiedzi do realizacji długa droga Na zebraniach z prezesem od 16 lat ciągle słyszymy ,,pracujecie więcej to będziecie zarabiać ,,tylko Kiedy to będzie ?

Bob
@. 05.10.2018 15:39

Juz nikt się na to nie nabierze, tylko z biura takie farmazony mogą napisac. Ci co z ludźmi trzymali to już nie pracują, wymienili ich na droższych dużo obiecujących i nic nie robiących.

:)
@. 05.10.2018 15:39

Ale podwyżka norm na maszynach

Robert

Jak wyglada u was rekrutacja i wysokość zarobków? Widzę ciglę nowe oferty pracy i nie wiem czy firma się rozwija czy zwija. Ja i moja dziewczyna chcemy aplikować ale jak firma się zwija to szkoda czasu.

Niezadowolony
@Robert 08.10.2018 07:53

Rekrutacja ma dwa etapy. Zadzwonią i umówią się na rozmowę. Zarezerwuj duzo czasu, bo rozmowa będzie jak facet nieimponujacego wzrostu przypomni sobie, że się z tobą umówił. Inaczej posiedzisz lub postoisz na korytarzu no bo po co będziesz głowę zawracać. Ale w tym czasie możesz się dowiedzieć jak firma od środka wygląda. Kasa pewnie zależy od stanowiska, patrz co dostaniesz na papierze jakieś pokręcone dodatki. Przy mnie było spięcie ze co innego facet obiecał. Na pewno profesjonalizmu tam nie znajdziesz.

nikt
@Niezadowolony 08.10.2018 10:17

niestety :-(

Er

Zwłaszcza tych TOP MODELI

Nowy

A ja mam pytanie odnośnie pracy jako wózkowy. Jak to tam wygląda? Tylko szczerze.

Stary
@Nowy 11.09.2018 21:50

Chaos, brak miejsca, brak bhp, praca za 2 itp. przez większość czasu.

Sh

A jak wygląda praca w biurze- dział handlowy? Warto aplikować?

Obserwator
@Sh 07.09.2018 23:24

Warto. Tam to luźna robota. Siedzisz, zrobisz swoje a później udajesz że pracujesz. Codziennie w ramach pracy chodzisz na obiady a przy dobrych układach z szefem zaczynasz po 8 a konczysz o 15...i tak codziennie :-) Aż żal nie aplikować.

anonim

(usunięte przez administratora)

BODO

Chyba wam upał do łba uderzył. Przecież możecie brygade zmienić. To ta pisze która zmieniła brygade i sobie nie polepszyla a dalej ferment sieje. Czas się zastanowić IP tez można sprawdzić

:)

Głuchy słyszał jak ślepy widział, że szczerbaty odgryzł włosy łysemu.

obserwator
@BODO 04.08.2018 15:12

Chyba sobie zdajesz sprawę ,że to jest pomówienie tym bardziej że,wiadomo o kogo chodzi. Może najpierw sprawdź to IP zanim sformułujesz takie zarzuty,chyba że jesteś na to za głupia. Dobrze że,twojego IP nie trzeba sprawdzać !!!

55j
@BODO 04.08.2018 15:12

Aż tak nie lubisz naszej koleżanki, że insynuujesz że to ona?

Zigi

Coraz wiecej dlugoletnich pracownikow produkcji ucieka z tego zakladu niedlugo zostanie tylko ukraina

ive
@Zigi 23.08.2018 18:12

mowa o tym usuniętym za alko? ;)

Zigi
@ive 25.08.2018 12:13

Nie O tych ktorzy sie sami zwalniaja Jakis problem z czytaniem?

55j
@Zigi 25.08.2018 22:40

Rozumiem, w że Ty tam nadal jesteś i cierpisz, skoro jesteś na bieżąco i reagujesz już w tej chwili złością. Może daj kolejny dobry przykład i też się zwolnij. Rynek bogaty w oferty.

Upa

Te nowe detale to jakaś porażka. Brakuje ludzi a zatrudniają kolejnych 20 ukraińców, którzy wiadomo jak pracują. Skończy się tak, że resztki polaków będą zap..lać na korpusach a reszte - ukraina.

lubie tyrac

Witam, nie jest zle za dwie duze maszyny do obslugi na jednej zmianie dopisuje sie nadgoziny, poprostu bajka jak ktos lubi tyrac. Polecam brygade B. I jak tu nie zarobic wiecej, a mowia ze sa ciecia.

Master
@lubie tyrac 30.07.2018 17:23

Szkoda że bhp nie pozwala rolek założyć na nogi, bo ja bym 3 maszyny dał radę ku chwale brygady B, ale nie nadążam biegać :(

Up

Brygada B to panstwo w panstwie ale jest na to przyzwolenie

Up

Propanuja ciezka prace dla polskich kobiet

Stary wyjadacz
@Up 09.07.2018 12:35

To czas zmienić płeć!

Gender Rafalala
@Stary wyjadacz 10.07.2018 15:16

A jak ktoś jest kobietą, ale identyfikuje się jako mężczyzna to też dostaje ciężką pracę?

Rob
@Gender Rafalala 12.07.2018 22:28

Niedlugo wszyscy na produkcjibeda mieli jeszcze wiecej pracy Przyjeli 4 inzynierow i produkcja musi na nich zarobic Juz jest reogarnizacja tam gdzie pracuja 4 osoby beda 3 tam gdzie 2 bedzie jedna a podwyzek nie bedzie

Robson46

Witam. Jeśli ktoś wpadnie na pomysł żeby przyjść tutaj do pracy na produkcję to niech bardzo mocno się zastanowi... Chyba że jesteś osobą bardzo zdesperowaną i musi pracować w tak beznadziejnych warunkach. Przyszli pracownicy tej Januszowej firmy tutaj nawet Dyrektor produkcji nie jest wstanie wytrzymać 2 lat na stanowisku ponieważ nie ma żadnej decyzyjności... bo dział produkcji jest kopany przez inne działy. Myślę że właściciele firmy nie mogą znieść tego że mają taki dział jak produkcja :) bo przecież ten dział przynosi same straty :) omijać tą firmę! Zarobki marne, warunki marne.

Tu
@Robson46 07.07.2018 08:41

A moze zlikwidowac dzial produkcji nie bylo by strat Jest tyle dyrektorow kierownikow asystentow technologow inzynierow Z nich stworzyloby sie jakis zaklad

Lol
@Tu 07.07.2018 18:14

Chyba zakład pracy chronionej ;)

Ew

Bardzo ciezka praca za marne pieniadze brak podwyzek i

Robot
@Ew 19.06.2018 05:06

Ale pamiętaj że pieniądze to nie wszystko, a praca uszlachetnia w szczególności ta ciężka.

Cub
@Robot 20.06.2018 10:50

To badz szlachetny i pracuj charytatywnie

Fik

Nie polecam tego zakladu Ogromne wymagania za marne grosze

Upa
@Fik 24.05.2018 21:42

Nie musisz polecać, jest już 5 ukraińców na Twoje miejsce.

Fik
@Upa 25.05.2018 10:43

Na moje to ich tak wielu nie ma ale na twoje to bedzie sporo

Upa
@Fik 26.05.2018 21:05

I dobrze niech będą, bo się zwalniam z tej firmy, a Ty będziesz tylko płakał i lamentował w internecie i bał się odezwać żeby Cię ukraincem nie zastapili.

Anna, dział personalny
@Fik 24.05.2018 21:42

Napiszcie proszę jaki efekt chcecie osiągnąć prowadząc między sobą pyskówki na forum. Jak chcecie porozmawiać zapraszam po raz kolejny do 107. Niebawem będzie też ankieta w której można wszystko napisać i nie będą jej zbierać kierownicy.

Zmotywowany

Podwyzek na produkcjinie bedzie beda kamery Motywacja jest !!

Big Brother
@Zmotywowany 03.05.2018 12:27

Trzeba najpierw zobaczyć okiem kamery czy na tę podwyżkę zasugujesz.

Rut
@Big Brother 04.05.2018 17:31

Szkoda ze sie tu robi wszystko zeby zniechecic ludzi do pracy

theke
@Big Brother 04.05.2018 17:31

Nie, trzeba okiem kamery zobaczyć za co jeszcze można człowiekowi upier..ć i tak niską premię, bo do tego to sie sprowadzają wszystkie te działania.

Anna, dział personalny

Dzień dobry ja niezmiennie pozostaje na stanowisku, że jeżeli występuje jakiś problem to trzeba go rozwiązać wewnątrz firmy, a pisanie na różnych forach temu nie służy i nic nie załatwia. W firmie nie ma tajemnic i wszystko jest zawarte w dokumentacji. Zapraszam kolejny raz do pokoju 107 gdzie porozmawiamy o wartościowaniu stanowisk, hierarchii wynagrodzeń, jak wyglądają ścieżki kariery, o kompetencjach przypisanych do stanowisk oraz rozwoju pracowników zarówno w firmie Bilplast jak i w innych. Dodam, że jest mi bardzo miło, że osoby, które podają się za pracowników produkcji posługują się tak wyrafinowanym językiem. To bardzo dobrze świadczy o organizacji. Gdyby okazało się, że jest większa grupa osób zainteresowanych spotkaniem odbędzie się ono w sali szkoleniowej 201 lub na stołówce. Proszę o informację zwrotną wykorzystując wskazane wcześniej komunikatory lub do pokoju 107.

Ty
@Anna, dział personalny 13.04.2018 10:57

Jaka kariera Pracownicy ktorzy pracuja tu kilkanascie lat maja stawki na granicy najnizszej krajowej Nowe osoby przychodzace do pracy dostaja wieksze stawki A jesli chodzi o wyrafinowany jezyk to na produkcji pracuja nie tylko nieroby i niuki

My
@Anna, dział personalny 13.04.2018 10:57

To że ludzie z "góry" nie potrafią ułożyć składnego zdania co pokazują chociażby na ogłoszeniach wywieszanych na tablicach to nie znaczy że ludzie z produkcji mają zniżać do ich poziomu.

Anna, dział personalny
@Ty 13.04.2018 18:39

Cytat " Dodam, że jest mi bardzo miło, że osoby, które podają się za pracowników produkcji posługują się tak wyrafinowanym językiem. To bardzo dobrze świadczy o organizacji." - Moje pytanie gdzie jest tu napisane, że na produkcji pracują nieroby i nieuki?

Anna, dział personalny
@My 14.04.2018 11:00

Taka dyskusja do niczego nie prowadzi. Ja zaproponowałam rozwiązanie proszę przyjść i porozmawiamy. Porównamy benchmarking wynagrodzeń dla konkretnego stanowiska pracy oraz wyjaśnię skąd się to bierze. Do każdej osoby odnoszę się z szacunkiem i proszę, aby ta forma została zachowana, komentarz na temat osób z góry jest niepotrzebny. Osoby z góry to często osoby, które podejmują bardzo trudne decyzje, mające wpływ na los całej organizacji gdyby nie potrafiły ułożyć składnego zdania to pracownicy nie otrzymywaliby wynagrodzeń na czas. Popytaj znajomych czy wszędzie jest taka praktyka??? Zgodnie z przysłowiem „wszędzie dobrze gdzie nas nie ma”

Rto

Na produkcji najmniej sie zarabia a najciezej pracuje Nie ma zadnych perspektyw rozwoju

Ja
@Rto 07.04.2018 20:45

Są tylko tego nie dostrzegasz. Np. to że pracujesz na nowych maszynach, lub to że na początku pracuje się na 1 maszynie, a później na kilku plus w miedzy czasie się wężyk składa, wiec progres jest i to wszystko robisz za te same pieniądze.

Anna, dział personalny

Witam Państwa serdecznie, od dłuższego czasu obserwuję wpisy na forum, które są coraz bardziej niepokojące. Ponieważ Zarząd bardzo dba o relacje międzyludzkie i właściwe warunki pracy w Bilplast S.A. upoważnił mnie, aby rozwiązać sygnalizowane problemy. Na początek przypominam, że mamy kilka narzędzi w firmie gdzie wszystkie problemy możemy anonimowo zgłaszać. Jest to skrzynka mailowa na.kazdy.temat(at)bilplast.com.pl. Na parterze w korytarzu wisi skrzynka stacjonarna do której również można wrzucić opisane sytuacje, problemy lub propozycje zmian. Co roku w maju przeprowadzamy ankietę gdzie każda opinia jest skrupulatnie odnotowana i przekazywana do osób zarządzających celem poprawy funkcjonowania na każdej płaszczyźnie w firmie. Mamy jeszcze inne rozwiązania dla Państwa, ale żeby podjąć działania naprawcze musimy mieć pewność, że zamieszczone informacje są prawdziwe, a nie są to fake newsy. Pracowników, którym zależy na dobrych relacjach w firmie oraz współtworzeniu lepszych warunków pracy zapraszam do dzielenia się opiniami przy pomocy wyżej wymienionych komunikatorów. Każda osoba jest również mile widziana w dziale personalnym, będziemy wdzięczni za każdy pomysł, opinię jak również krytyczną uwagę pamiętajmy, że wszyscy razem tworzymy tą firmę.

NN
@Anna, dział personalny 14.03.2018 15:48

Nie jedna osoba była na skardze. A wy i tak sobie z tego nic nie robicie!!!!

Anna, dział personalny
@NN 15.03.2018 09:00

Zapraszam do pokoju 107, a jak nie chce Pan/i przyjść osobiście to proszę opisać sytuacje w mailu lub wrzucić opis do skrzynki na parterze. Żadna sprawa nie pozostanie bez odpowiedzi. Uczynimy wszystko co w naszej mocy, aby współpraca w całej organizacji była na najwyższym poziomie.

zxx
@Anna, dział personalny 14.03.2018 15:48

Ankiety nie są anonimowe odbiera je kierownik

Pfg

Zatrudnili na kierowniczym stanowisku osobe niezrownowazona emocjonalnie ktora wydzieraja sie na pracownika i uwaza ze wszystko moze powiedziec

Alina
@Pfg 09.03.2018 19:05

Pracuje tu już kilka ładnych lat i takich niezrownowazonych jest tu bardzo dużo i ciągle przybywa. Zaczynając od stanowisk najwyzszych dyrektorskich na samym dole kończąc.

Gop
@Alina 09.03.2018 23:24

To jest wyjatek i nikt jej nie przebije a ty nie pisz bzdur

Alina
@Gop 10.03.2018 11:50

Pracujesz na jej brygadzie czy powtarzasz ploty z palarni? Goni ludzi do pracy widocznie ty jestes nierobem i masz z tym problem.

Gop
@Alina 10.03.2018 13:23

Niedlugo nie bedzie miala kogo gonic bo wszystkich wykonczy psychicznie i fizycznie a ty co jestes w jej klubie wzajemnej adoracji

Alina
@Gop 10.03.2018 13:49

Nie jestem ale jak sie czyta to co piszesz to widac że piszesz to co mówią ludzie nie z jej brygady. Kiedyś potrzebowalem od niej pomocy i pomogła. Tez mialem pretensje ze sie czepia normy i braków ale przyszedł czas ktory pokazal jej pozytywne oblicze.

Gop
@Alina 10.03.2018 14:56

Prawdziwe oblicze to despotysm

Czytelnik
@Alina 10.03.2018 13:23

Tak czytam i nie wierze Przepraszam ale czy to oboz ze trzeba gonic ludzi do pracy chyba kazdy przychodzi tu zeby pracowac

Asd
@Czytelnik 11.03.2018 19:28

A ty co z księżyca spadles i nie wiesz że jak kota nie ma to myszy harcuja

Czytelnik
@Asd 12.03.2018 14:41

To tam musza byc same nieroby bo wydziera sie jak opetana

Sławny skoczek na S

BILPLAST jest OK.

Rty
@Sławny skoczek na S 27.02.2018 13:39

Ktos kto pisze ze bilplast jest ok to jakis slup co tu moze byc ok w takim chaosie i balaganie

Silver

Czy ktoś może napisać jakie wynagrodzenie macie na rękę ze wszystkimi dodatkami?

Administrator

Czy poszukiwane są nowe osoby do pracy w BILPLAST? Co trzeba spełnić, by zostać członkiem waszego teamu?

Pracuś
@Administrator 12.02.2018 08:22

Tak, potrzebin są ludzie i to dużo!! Ktoś musi zapracować żeby prezes mógł kupić sobie Tesle, a nie tylko wypożyczać, bo teraz musi starym Astonem jeździć. Najważniejsze że żebyś pracował jak wół za marne pieniądze, większych wymagań nie ma.

Ell
@Pracuś 17.02.2018 09:24

No ej, teraz przez Ciebie nie dostaniemy podwyżek, których i tak byśmy nie dostali :p Średnia pensja 2200- 2300 brutto plus dodatki ;)

Czytelnik
@Ell 20.02.2018 16:50

To zeczywiscie slabe zarobki na prace systemie czterobrygadowym w biedronce maja lepsze warunki

Silver
@Ell 20.02.2018 16:50

A jakie dodatki? Na jaką kwotę?

Alicja

@Hans, jak oceniłbyś BILPLAST jako pracodawcę, odnosząc się do swojego doświadczenia wynikającego ze współpracy z tą firmą? Jak aktualnie zorganizowana jest praca i jakie są warunki zatrudnienia? Twoja opinia posłuży osobom zainteresowanym znalezieniem pracy u tego pracodawcy.

Alicja

@Pracuś, czy chcesz dać do zrozumienia, że w BILPLAST występuje rotacja? Jaka sytuacja aktualnie panuje w tej firmie i jaka atmosfera towarzyszy pracownikom w codziennych obowiązkach?

Hans
@Alicja 17.02.2018 15:53

Rotacja oczywiście że jest, jak ktoś znajdzie lepszą pracę (czytaj. inną) to kogoś na jego miejsce trzeba znaleźć. Najlepiej jak się jest upa z pod znaku bandery i pracuje po 12h. Atmosfera super, czasami można na stołówce usłyszeć jeszcze polski język nawet.

Em

Piszcie coś, bo się aż nudno zrobiło ;)

Sed

Tak to prawda proponuja slabe zarobki za prace za dwoch Najgorzej maja kobiety pracuja ponad sily ciagna paleciaki dzwigaja ciezkie palety pojemniki

były
@Sed 30.09.2017 11:32

Nie wiem jakim stażem się prezentujesz ale kiedyś prezes na jednym z zebrań powiedział że "u mnie w zakładzie na maszynach nigdy nie będą pracowały panie". Jeszcze pracuje wielu którzy słyszeli te słowa.

Git
@były 25.11.2017 20:24

Prezes duzo mowi i wiele obiecuje tylko z realizacja slabo A jesli chodzi o Polki to one nie pracuja tylko tyraja na ciezkich maszynach dzwigaja bardzo ciezkie palety rozkladaja pojemniki metalowe kosze ciagna paleciaki l na lzejszych maszynach pracuje kto inny

@q
@Git 26.11.2017 00:23

Tak to wszystko prawda a najgorzej maja polki na brygadzie prowadzonej przez kobiete tam nikt nowy nie chce przyjsc bo kierownictwo jest bardzo nerwowe i brakuje umiejetnosci pracy z ludzmi

Bil
@@q 26.11.2017 09:43

Brygada prowadzona przez kobiete jest najlepsza ma najbardziej ambitnych ludzi

Tr
@Bil 09.12.2017 01:12

Dodaj jeszcze najbardziej sestresowanych ludzi

Bil
@Tr 09.12.2017 14:44

A pracujesz na tej brygadzie ze tak pierdolisz?czy powtarzasz ploty utworzone przez nierobów?

Tr
@Bil 09.12.2017 15:15

To nie ploty tylko prawda a co te ploty cie tak wyprowadzily z rownowagi Takie wyrazy na forum pyblicznym NIELADNIE

Bil
@Tr 09.12.2017 15:44

Pisanie nieprawdy to też nieładnie

Tr
@Bil 09.12.2017 16:33

Jezeli to nieprawda to czemu sie tak denerwujesz I czemu nikt nie chce przyjsc na brygade prowadzona przez ;kobiete; a jesli przyjdzie to po kilku dniach odchodzi na inna brygade Pewnie to same ;nieroby ;

Bil
@Tr 09.12.2017 16:59

Ciekawe to co piszesz na brygadzie Bsa dwie nowe osoby i pracują nigdzie nie uciekają z tego co widać z brygady A przeniosła się osoba na brygade D wiec Pani Kobieta nie jest taka zła jak o Niej piszesz .Przyjdź na brygade B to może zobaczysz czy jest tak źle.Ps...ja się wcale nie denerwuje tylko ciekawi mnie twoja zła opinia na temat Pani Kobiety .

Tr
@Bil 09.12.2017 18:09

Nie jestem desperatem

Bil
@Tr 09.12.2017 19:44

To znaczy że jestes nierobem

Anonymous
@Bil 10.12.2017 12:47

Jak się komuś coś nie podoba to zawsze może zmienić pracę czy choćby brygadę. Wystarczy nie być (usunięte przez administratora) i powiedzieć w cztery oczy co się nie podoba, czy że źle jest się traktowanym, a nie za plecami w internecie komuś niesłusznie (usunięte przez administratora) obrabiać! Bo mimo jakoś takich złych opinii które piszą jakieś zakompleksione osoby jakoś nie ma masowych zwolnień i ucieczek z brygady pani kierownik.

Tr
@Bil 10.12.2017 12:47

Lepsze to niz depresja

Tr

Czyli wszysko sie zgadza nadzieje mam i nie musze pracowac na brygadzie B i wole byc nazwany nierobem niz byc chorym na depresje Mozesz sobie pisac co chcesz ale prawda jest taka iz p kobieta ma problem

Bil
@Tr 11.12.2017 23:26

Pracuje z Pania Kobieta od samego poczatku i depresji nie mam

Stary
@Sed 30.09.2017 11:32

Nie przesadzacie czasem ? Kiedyś to może było ciężko ale teraz jest większy luz. Nikt tak na prawdę nikogo nie pilnuje, nadzór chyba też odpuścił. Więc pracuje sobie spokojnie, odwalam co mam odwalic i do domu ;-)

Up
@Bil 12.12.2017 11:19

Czopkow sie nie czepia ?

Ss
@Up 13.12.2017 17:25

Jeśli dobrze wykonujesz swoją prace to nikt sie nie czepia

Stary
@Ss 13.12.2017 22:00

Bardziej chodziło mi o to, że nawet jak się nie przykladasz do roboty to obecnie nic za to nie grozi. To samo dotyczy operatorów jak i innych pracowników produkcji. Kiedyś człowiek się trochę bał ze coś straciłam czegoś nie zrobi. A teraz w koło pełno nierobów olewajacych swoja pracę wiec po co ja ma się starać? Kierownictwo i wyżej też mają coraz bardziej wywalone . Nie wyciągają konsekwencji co do olewajacych wszystko pracowników więc po co ja ma się starać? Nagrody nie dostanę więc nie będę sie przemeczal . O taka polityka kadrowa beznadziejna. Zero motywacji do lepszej pracy i zero konsekwencji jak będziesz sobie bimbał.

Ss
@Stary 14.12.2017 09:32

No właśnie a ludzie chcą podwyżek ...więc pytam za co ? Za olewanie pracy ?

@F
@Stary 14.12.2017 09:32

Czlowieku co ty piszesz za bzdury sam sobie podcinasz galaz najpierw piszesz ze odwalasz robote i do domu a potem piszesz ze inni pracownicy to same nieroby a moze tak bys popracowal troche na produkcji i przekonal sie czy tu mozna nic nie robic Operator ma coraz wiecej obowiazkow coraz szybciej ida maszyny formy coraz czesciej sie psuja urzadzenia pomocnicze rowniez sa w zlym stanie dopiero jak sie stanie wypadek to wszyscy otwieraja oczy ze dzdziwienia jak to sie moglo stac a jak sie zglasza to kazdy wzrusza ramionami Ale oczywiscie to wina operatorow bo im sie nie chce pracowac i sa slabo karani a moze : kary cielesne ; by cie satyswakcjonowaly

Stary
@@F 14.12.2017 23:07

Ale żeś się nakręcił tylko właściwie po co. Wiwm co pisze bo tam pracuje. Czytaj zw zrozumieniem młody ze jak sie patrzy na nierobów to samemu się odechciewa pracy. A te nieroby nie sa karane, sa akceptowani. Co do ciaglych awarii i stanu maszyn to racja. Ale tu też nikt nic z tym nie robi. Pisząc o nierobach nie miałem na myśli tylko operatorów!

tissu
@Stary 15.12.2017 13:33

technolodzy są mistrzami w nieróbstwie :P

tissu
@Stary 15.12.2017 13:33

technolodzy są mistrzami w nieróbstwie :P

Ui
@Bil 12.12.2017 11:19

Ty moze nie ale inni Mysle ze wiesz

Alicja

Widzę, że duża część z Was nie jest zadowolona z pracy w BILPLAST. Moglibyście mimo wszystko napisać, na jakie warunki zatrudnienia może liczyć przyszły pracownik tej firmy? Każda informacja będzie cenna z perspektywy osób starających się o zatrudnienie u tego pracodawcy.

Tom
@Alicja 03.12.2017 16:36

Prosze bardzo przychodzac tu do pracy musi byc przedewszystkim silny fizycznie i psychicznie bo jako operator musi sobie radzic ze wszystkim sam Sam przygotowac stanowisko pracy pilnowac surowca podstawiac rozkladac wykladac folia i odstawiac sobie pojemniki na wyroby i w miedzy czasie wykonywac to co do niego nalezy Jak sie zepsuje maszyna to trzeba szukac ustawiacza ktory jak ma dobry humor to przyjdzie odrazu a jak zly to cie opiepszy ze zawracasz mu glowe Jak masz jakis problem to musisz radzic sobie sam bo tylko uslyszysz tak musi byc lub nic sie nie da zrobic Najlepiej nie zawracac glowy nikomu tylko pracowac

Wolf

Witam A jak wyglada przykladowy grafik tygodniowy? Jest tam 4 brygadowka? Po ile godzin dziennie praca? Ile weekendow wolnych w miesiacu? Bk pisza tylko 3 zmiany system ciagly

Dyt
@Wolf 11.10.2017 22:16

Tu pracuje sie w systemie czterobrygadowym po 8 godz O weekendach zapomnij masz jedna sobote i jedna niedziele wolna w miesoacu ale nie razem tylko w jednym tygpdni sobota a w drugim niedziela Za system ten jest dodatek 200zl brutto Prezes obiecywal ze dolozy ale jak zwykle na obiecywaniu sie skonczylo

Dyt
@Wolf 11.10.2017 22:16

Tu pracuje sie w systemie czterobrygadowym po 8 godz O weekendach zapomnij masz jedna sobote i jedna niedziele wolna w miesoacu ale nie razem tylko w jednym tygpdni sobota a w drugim niedziela Za system ten jest dodatek 200zl brutto Prezes obiecywal ze dolozy ale jak zwykle na obiecywaniu sie skonczylo

tomato
@Dyt 12.10.2017 10:02

przed wypowiadaniem sie w tej kwestii warto zajrzeć w grafik - wolny weekend przypada raz na 4 mc, w zeszłym mc miała brygada D, teraz C

Dyt
@tomato 14.11.2017 10:55

O to bardzo przepraszam ze wprowadzam w plad tak tak wekend ma sie raz na 4 miesiace jak sie schodzi w sobote z nocy to sie ma troche soboty i cala niedziele Jeszcze raz bardzo przepraszam za taka ogromna pomylke

tomato
@Dyt 14.11.2017 16:50

dlaczego nie zmienisz pracy? ;)

Dyt
@tomato 14.11.2017 21:03

Jak zmienie to kto tu bedzie pracowal

@abd
@tomato 14.11.2017 10:55

Pytanie bylo ile weekendow w miesiacu ma sie wolnych a nie ile weekendow w roku ma sie wolnych

Pracownik

Dla mnie takie narzekanie to zupełnie taka dziecinada. Jak mi nie pasuje praca to szukam innej i nie marudzę. Idąc do pracy wiedzieliście jak będzie się pracowało więc do kogo pretensje?

Wer
@Pracownik 14.11.2017 10:56

To nie narzekanie tylko informacja jak sie tyra w tym zakladzie

tomato
@Pracownik 14.11.2017 10:56

bo to jest polaczkowatość ;) internety są przepełnione ofertami, tylko ludzie wolą narzekać zamiast chociaż spróbować znaleźć sobie coś innego

Ok
@tomato 14.11.2017 21:06

Wlasnie to jest polaczkowatosc jak sie nie podoba to zawsze mozna sie zwolnic sporo osob z tego skorzystalo A moze cos zmienic zeby sporo zostalo i przyszlo

Zostaw opinię o BILPLAST - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BILPLAST