Kompania Piwowarska
1 227 114 5 1

Opinie o Kompania Piwowarska

Filtruj opinie po kryteriach:

Tadek
 Opinia

Jakie benefity przysluguja wozkowym? Multisport? Bony na swieta?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia
@Tadek 13.12.2018 10:58

multisport i medicover. Bonów nie ma żadnych na żadne święta.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ludek
 Opinia
@gość 15.12.2018 10:33

A wczasy pod gruszą? Premie kwartalne czy produkcyjne? Nie ma nic, nic ??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia
@Ludek 17.12.2018 23:56

wcasów też nie ma. Premia roczna płatna na dwa razy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia
@gość 11.01.2019 11:32

Jest system benefitowy ladowany co kwartał w zależności od zarobków 200-400zl

Pomocna?
TakNie
Laborantka
Nazwa działu: Laboratorium
 Rekomendacja

Jak wygląda praca sezonowa w laboratorium? Ile można dostać na początek na rękę?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia
@Laborantka 27.03.2019 00:09

Browar marnie płaci, na cuda nie licz jeszcze jako sezonowy.

Pomocna?
Tak2Nie1
1
Anonim
 Opinia
@gość 29.03.2019 12:50

Teraz to 3600zl brutto.. Dużo? Mało?

Pomocna?
TakNie
Anonim
 Opinia
@Anonim 10.06.2019 23:09

Plus dodatkowo praca na 3 zmiany w systemie 4 brygadowym za marne dodatki

Pomocna?
TakNie
były pracownik
 Opinia

Proponuję omijać z daleka pracę w Browarze w Tychach - brak kompetencji przełożonych, kolesiostwo oraz układy i układziki. Ogólnie - słaba atmosfera wzajemne podkopywanie i nabijanie kasy Japończykom.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktoś coś
 Opinia
@były pracownik 15.10.2018 14:59

Zgadzam się. Tutaj na układy, nie ma rady. Wpuszczają firmy zewnętrzne do prostych prac, a korzystają... pracownicy, którzy nie robią, ale biorą na boku. Kolesie obiadki noszą tym z zewnątrz z naszej stołówki. Żenada.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Antoni
 Opinia
@były pracownik 15.10.2018 14:59

Uważasz, że przełożeni nie są kompetentni. Skąd ta opinia? Czy według Ciebie źle zarządzają firmą? Myślałeś o tym, co mógłbyś zrobić, żeby poprawić atmosferę w pracy i relacje z szefami? Na stronie https://www.kp.pl/kariera/oferty-pracy-i-praktyk pracodawca szuka ludzi do pracy, a także ma specjalną ofertę dla studentów. Oferuje bogaty pakiet benefitów i dodatków pozapłacowych. Swoim pracownikom pozwala na ciągłe doskonalenie swoich umiejętności i daje jasną ścieżki kariery. Zajrzyjcie tam, może znajdziecie coś dla siebie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia
@Antoni 24.11.2018 16:19

Bogata oferta hahaha.. Darmowe praktyki? No ja podziękuję.. A pracujesz jak normalny pracownik..

Pomocna?
TakNie
Arek
 Opinia

Taka praca i umowa więc każdy decyduje bez pretensji do firmy.

Pomocna?
Tak1Nie
Anonim
 Opinia
@Arek 05.06.2019 10:42

Ale zarobki marne.. Jak na standardy Tyskie

Pomocna?
TakNie
Didi
 Opinia

Witam czy naprawdę oni tak wyrzucają wszystkich jak się kończy sezon ? Nie dają szansy żeby przejść na jakiś dział co jest praca cały rok ? Pozdro

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia
@Didi 07.03.2019 08:35

Tak, umowa się kończy i papa

Pomocna?
TakNie
Mikexxx
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Co to sie stalo na zmianie u (usunięte przez administratora)ze 3 sezonowcow sie zwolnilo?

Pomocna?
TakNie
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Antoni
 Opinia

@Kandydat, a czy Ty jesteś zatrudniony w firmie? Napisz proszę o swoich doświadczeniach. Czy jesteś zadowolony z oferowanych warunków? Czy osoby zatrudnione w Kompanii Piwowarskiej mają możliwość skorzystania ze zniżek pracowniczych? https://www.kp.pl/kariera/oferty-pracy-i-praktyk?start=1 Pod tym linkiem można znaleźć aktualne oferty pracy, czy ktoś z was ostatnio aplikował?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia
@Antoni 19.06.2018 16:41

Oferty na stronie KP to pić na wodę :) zawsze wygrywa ktoś z rekrutacji wewnętrznej, najczęściej z polecenia :)

Pomocna?
Tak2Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
inkwizytor
 Opinia
@Anonim 05.03.2019 14:34

(usunięte przez administratora)to klakier opłacany przez KP - nie warto czytać jego wypocin !

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LechPremiowany
 Opinia

Mam pytanie. Czy jako wózkowy idzie zarobić te 3500 zeta na mc z jakimiś nadgodzinami ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lech Free
 Opinia
@LechPremiowany 29.11.2018 09:33

3500 brutto dostaniesz na początek jak się załapiesz od razu pod browar, przez pośrednika jest chyba 3000 brutto.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LechPremiowany
 Opinia
@Lech Free 01.12.2018 19:41

No dobra. OK. Ale mnie chodziło czy z nadgodzinami to można wyciągnąć. W sensie, ze ile tego musiałbym przerobić i w jakim systemie. Jeśli wszyscy tam są tak pomocni to aż się boję. Jak masz hejtować , to lepiej zamilcz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wózek
 Opinia
@LechPremiowany 09.12.2018 14:56

Ludzi z grupą inwalidzką nie przyjmują.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
patric
 Opinia

Zarobie tu chociaż te 2,5 tyś na renke jako operator maszyn?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ktoś
 Opinia
@patric 22.09.2018 09:10

Na renke?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ulong
 Opinia
@ktoś 25.09.2018 08:51

Jak będzie pracował na dwie rence to zarobi ;)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monika
 Opinia

Cześć, szukam informacji na temat stanowiska Przedstawiciela Handlowego w KP: 1. Na jaką podstawę netto można liczyć? 2. Jak wyglądają premie, czy są realne do uzyskania? 3. Czy samochód służbowy można użytkować prywatnie, np. w weekendy, ile to kosztuje? 4. Ile wizyt dziennie do wykonania. Dzięki za informacje :-)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Antoni
 Opinia

@Stefan, czy pracujesz na produkcji? Wspominasz w swoim komentarzu kadrę kierowniczą. Czy spokojna rozmowa z przełożonym mogłaby pomóc i zmienić Twoje nastawienie? Czy praca jest na zmiany, a grafik elastyczny? Możesz liczyć na dodatki do pensji takie jak premie lub pakiet socjalny? Czekam na Twoją opinię.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Antoni
 Opinia

@zxc, skąd masz takie informacje? Czy są sprawdzone, czy to tylko pogłoski? Obecni kierowcy zatrudnieni w tej firmie mają też takie informację? Jeśli firma przejdzie pod inną wewnętrzną, może nic się nie zmieni i pracownicy pozostaną na swoich stanowiskach? Jeśli będziesz miał sprawdzone i potwierdzone informacje na ten temat napisz o tym na forum. To ważna informacja dla zatrudnionych osób.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stefan
 Opinia
@Antoni 14.07.2018 17:27

W browarze warunki pacy słabe a liderów jest jak mrówek i wszyscy by chcieli rządzić a pracować niema komu jak tak dalej pójdzie to ludzie zaczną się zwalniac.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowcy
 Opinia

Jak kierowcy z kat c+ę wychodzą finansowo?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zxc
 Opinia
@Kierowcy 05.07.2018 14:34

Do końca roku kp likwiduje swój transport, kierowcy do zwolnienia, wszystko przechodzi pod firmy zewnętrzne

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Nie polecam praca tylko na sezon bez perspektyw na dłuższe zatrudnienie praca tam to wyzysk pracownicy stali na liniach wyzyskują pracowników sezonowych nie szanują ich i poniżaj pracując w kp znając bardzo dobrze linie zostałem potraktowany jak z pracownik sezonowy chodzi zostałem zatrudniony przez kp podczas dobiegania końca kolejnego sezonu otrzymałem wcześniejsze wypowiedzenie przed końcem umowy kp na liniach wszyscy koledzy a gdy się obrócisz nóż wbija ci w plecy i donoszą wszystkie informacje jak na tacy przełożonym jeden wielki wyścig szczurów podwyżki jak kot napłakał nawet wypracowanej i należącej się słusznie premi nie można sie doprosić na sezon liczysz się jako pracownik a po sezonie kopną w (usunięte przez administratora) i nawet dziękuję za współprace nie usłyszysz

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kandydat
 Opinia
@Pracownik 08.11.2017 22:39

Tak strasznie narzekać potrafisz a jednak pracujesz dalej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Antoni
 Opinia

@Xyz, w którym dziale pracowałeś? Według informacji zawartej na ich stronie internetowej wiadomo, że jest utworzonych więcej działów więc w przypadku tej firmy trudno uogólniać. @Norbert, czyli Tobie praca odpowiada? Czy polecasz pracę w Kompania Piwowarska? Co jeszcze możecie dodać do tych opinii?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia

W życiu bym już tam nie wrocil! PS. Pracuje jeszcze Grzegorz i Sławek na sortowni i linii gdzie oczyszcza butelki?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kiero
 Opinia

A ja mam grade I+ zgarniam hajs i jest git. Co dzień kawka fajka i eurest.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
abc
 Opinia
@kiero 12.10.2017 22:29

i tak cieniki jesteś slave`ie

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Norbert
 Opinia

Dobry pracownik z całą pewnością znajdzie zatrudnienie na dłuższy czas.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
laktus
 Opinia

Sezonowcy zaraz będą wyjebani

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Znudzony
 Opinia

Widzieliście co daje SPM w swoich ogłoszeniach Warunki płacowe: Stawka godzinowa 13,77 pln brutto 15 pln netto dodatku za każdy dzień pracy 300 pln brutto premii miesięcznej 31 pln netto na miesiąc dodatku na pranie odzieży 100% do stawki godzinowej za pracę w weekendy Danone tez mocno podgonił Robi się ciekawie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
laki
 Opinia

Zgadzam się z kolegą browar to wyzysk na pare miesięcy śmigałem na widlaku sezonowi są smieszni że tam tyrają w lato sauna a w zime won do domu byle by stali urlopy wykorzystali.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sergio
 Opinia

Pracowałem na sezonie niełudzcie sie że po sezonie zostaniecie,zostają tylko wazeliniarze,rozdupcza mnie z tą kratą albo deputatem niektórzy tylko o tym marzą jakby niemożna było se w sklepie kupić pozdro dla Irasa z l3 jedyny konkretny koleś.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mart
 Opinia

Witam na operatora wozka widlowego sa przyjecia i jaka kwota na okres probny 3-miesiecy idzie zarobic

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JAN
 Opinia
@mart 28.02.2017 15:24

na wózki są przyjęcia. Stawka spoko i dodatki zmianowe, również za II zmianę, zgrzewka piwa

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomi
 Opinia

Ile dostanie miesięcznie operator maszyn produkcyjnych takich jak kister, multipacker czy palletiser??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Niv
 Opinia

Witam, jak obecnie kształtują się zarobki dla osób nowo przyjmowanych??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dupen
 Opinia
@Niv 21.02.2017 09:54

Od 3000 do 30000 brutto :p zalezy od stanowiska!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
szczęśliwieuwolnionyodkorpo
 Opinia

Praca w tej firmie przeznaczona jest dla ludzi, którzy nie mają uczuć. Właściwy przełożony nie przywita Cię na pokładzie, a ten pseudo będzie Cię traktował jako materiał do budowania własnego ego. Rozmowy w drugim pokoju, wieczne pretensje, zero szkoleń mimo obietnic w ofercie (jedynie te on-line do zdania na ileś %)Jakieś chore relacje z innymi działami, wyścig, kto kogo wkopie i jak bardzo, zero pracy zespołowej, wręcz przeciwnie. Układy, układziki, heheszki e-mailowe do wybranych osób na temat innych obecnych w pokoju, atmosfera godna nakręcenia parodii o korpo.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ewak
 Opinia

Ostatnio pojawiło się ogłoszenie dla specjalisty. Nie polecam pracy ludziom z wyższym wykształceniem i dużym doświadczeniem programisty. Kierownictwo działu utrzymania ruchu ds. produkcj nie potrafi zarządzać ludźmi, wydają niejasne dla pracowników polecenia, nie rozwiązują istniejących konfliktów i dają sobą manipulować. Brak kompetencji i chęci współpracy. Nie polecam.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maniek
 Opinia
@Ewak 16.12.2016 20:49

to pewnie napisał ten co się nie sprawdził i teraz szuka wymówek na swój brak wiedzy :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JAN
 Opinia
@Ewak 16.12.2016 20:49

cóż nie jeden pracując w KP uważał, że jest niedoceniany ale jak opuścił nasze mury okazało się, że w innej firmie nie popracował zbyt długo bo był cieńki.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marian
 Opinia
@Ewak 16.12.2016 20:49

jeśli ktoś został zatrudniony na konkretne stanowisko a chciał zostać od razu kierownikiem bo ma wyższe to trochę się pomylił. To że masz papierek nie znaczy że będziesz rządził ludźmi. Byli już tu tacy co wyższe mają i tylko kierownikami chcieli być a pojęcia żadnego. Jak się nie podoba to na tereny przemysłowe i tam zatrudnią ciebie zgodnie z kwalifikacjami jak się nie podoba w KP. Poza tym pracując z ludźmi trzeba ich szanować a nie dawać do zrozumienia że inni są nikim. Nie pasuje to nie aplkikuj

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ika
 Opinia
@Maniek 17.12.2016 12:20

Może być. Ale ja stawiam na któregoś co go zdegradowali. Słyszałam że sobie nie radzą z decyzjami góry.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia
@Ika 21.12.2016 14:11

bardziej chodzi o to, że większość po studiach uważa że nie są doceniani, chcieli by zostać kierownikami i rządzić innymi a predyspozycji nie maja a potem opowiadają jak im tu źle, zwolniaja się bo niby gdzie indziej bedzie lepiej a potem wychodzi kim są i co reprezentują. Jednak nie przyznają się że gdzie indziej im nie poszło tylko opisują jak to w KP jest.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
A ja wiem
 Opinia
@Marek 21.12.2016 19:54

Tak. Ale w tym akurat dziale kręcą lody na boku. Po co tam mają firmy zewnętrzne skoro sa spece? Nie potrzebni im prawdziwi specjaliści bo źródło uschnie... mieli by więcej roboty i mniej kasy

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia

Nie polecam, zwłaszcza pracy na wyższych stanowiskach na warzelni. Liczą się tu znajomości i układy. Specjaliści to kmiotki po technikum, bez wiedzy i umiejętności, na wolnym rynku szybko zweryfikowało by ich życie, ale w browarze czują się bożkami. Chamstwo, prymitywny brak elementarnego koleżeństwa i kultury.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xyz
 Opinia
@Ja 01.12.2016 17:16

to siedź gdzuie siedzisz jak sie nie podoba w KP to zmykal na tereny przemysłowe, tam potrzeba takich jak TY. Pewnie to jeden z tych żekomo nie docenianych w KP a potem okazuje się ile jest wart bo po kilku miesiacach gdzie indziej poznaja się na takich. Jak Ci nie pasuje praca w KP to składaj papiery gdzie indziej i bedziesz pracować z podobnymi sobie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
juz nie w KP
 Opinia
@xyz 02.12.2016 10:30

Ten komentarz to albo pisala osoba "na stanowisku", albo jakis bystrzak, co dostal robote w browarze i mysli, ze wygral los na loterii. Sadzac po ortografii stawiam na to drugie. Cwaniaczku za dyche, takich jak ty KP potrzebuje najbardziej. Wypruwaj sobie flaki i pracuj za smieszne pieniadze. Beda zamiatac toba wszystkie katy, a potem dostaniesz kopa. Chyba ze jestes jednym z tych, co dobrze wchodzi w pupe przelozonemu. Wtedy jest ok i pracujesz bez obaw o zwolnienie

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były piwowar
 Opinia
@Ja 01.12.2016 17:16

Absolwent absolwentowi nierówny. Po Technikum Browarniczym wychodzili kiedyś dobrze przygotowani pracownicy, a teraz po studiach pojawiają się specjaliści ds. niepotrzebnych.IMO.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prazubr
 Opinia

Swietna firma a narzekaja tylko ludzie ktorym sie w d poprzewracalo bo nie wiedza jak gdzie indziej jest przewalone. Zapraszam do dowolnej montowni na strefie to zobaczycie co to normy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracowałe
 Opinia

Pieniądze znośne bo dostaniesz 3000 brutto. Ja wsłanie sie zwolniłem bo nie daja gwrancji i praca jedynie na sezon. Lepiej szukać w Żabce, Spmie, Dayco bo oni zatrduniaja pod siebie w podbnych stawka co KP ale bez pośredników

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
brudas
 Opinia
@Pracowałe 08.07.2016 14:59

Czy to prawda, że zamiast chmielu dajecie do piwa żółć bawolą?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pata
 Opinia
@brudas 29.07.2016 19:42

oczywiscie ze nie prawda.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Kompania Piwowarska - Tychy

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej