Bartgrafic - Przeźmierowo

Adres: Składowa 10, 62-081 Przeźmierowo

NIP: 7772454489 REGON: 634507389

Bartgrafic - Przeźmierowo
1 1262 6 1

Opinie o Bartgrafic - Przeźmierowo

Sia

@barburka Mam nadzieję, że zajrzysz tutaj i odczytasz moją wiadomość. Daruj sobie aplikowanie do tej firmy (usunięte przez administratora) To strata czasu, oszczędzisz sobie późniejszy rozczarowań. Tu jest (usunięte przez administratora) kiła i mogiła. Progu 2700 netto nie przeskoczysz, możesz pracować za trzech ( co szefom będzie się podobało ), a i tak tego nie docenią. W każdej innej firmie jako Junior Account Specialist dostaniesz grubo więcej niż tutaj. W Kreativii za benefit uznaje się już sam fakt, że dostajesz laptop i komórkę jako narzędzie pracy ( paranoja ). W firmie jest mało miejsca, dodatkową przestrzeń biurową zrobiono w piwnicy, jest ciasno, a nawet bardzo ciasno, ogólnie słabo to wygląda. Jest tam " chilling room " miejsce zaadoptowane po garażu, w którym jest zimno jak w prosektorium, aż można skostnieć. Nie ma kasy na poprowadzenie ogrzewania. Nie wiem z czego się tu cieszyć, że mam gdzie usiąść i chwilę się zrelaksować, skoro jest tak zimno . Pozostaniesz niezauważona jak wielu innych z teamu. Podwyżek nie widziałam odkąd tu pracuje, nawet nic o tym nie słyszałam od innych :(. Firma boryka się z ustawicznym brakiem płynności finansowej, więc zapomnij o jakiejkolwiek premii, bonusie czy dodatkowej gratyfikacji finansowej. Awansu też się nie spodziewaj, bo tutaj się tego nie praktykuje. Służbowego samochodu na dojazdy z pracy i do pracy nie dostaniesz. Takie przywileje mają tylko wybrańcy firmy, Ty na pewno nim nie będziesz. Na większy rozwój osobisty w tej firmie też bym nie liczyła, sama już przejechałam się jak na lodzie w Kreativii, więc wiem co pisze. Prowizję od sprzedaży są na bardzo niskim pułapie i tylko wtedy, gdy zrobisz spory obrót i co miesiąc liczą się od nowa, więc blado to wypada. Nie ma tego w umowie, więc wiesz czym to śmierdzi, resztę sama sobie dopowiedz. Jak przyjdziesz tu pracować jednym słowem jesteś w czarnej du***.

Grażyna
@Sia 04.01.2019 15:37

Mimo negatywnych komentarzy firma Bartgrafic - Przeźmierowo w dalszym ciągu funkcjonuje, więc musi też być coś dobrego, co moglibyście napisać o tej firmie. Nie od dziś wiadomo, że najłatwiej o krytykę i wszelkiego rodzaju roszczenia. Czy rzeczywiście jako pracownicy tej firmy - niektórzy z długim stażem - nie jesteście w stanie napisać niczego pozytywnego? Może ktoś zestawi plusy i minusy tej firmy?

Stella

Każda z firm zajmuje się swoją działalnością . Ważne jest to , że Bartgrafic to dobry pracodawca.

yhy
@Stella 04.03.2018 10:55

Co za bzdura. Zostaw w wypowiedzi samo stwierdzenie ze Kreativia to pracodawca to się zgodzę. Ta firma dla pracownika to porażka i tyle. Owszem kreci sie bo polityka taka w firmie ze dla pracowników mało a od klientów duzo wiec jakoś to się kupy trzyma (mniej lub bardziej) ale pracować tam nie polecam.

Shell
@Stella 04.03.2018 10:55

Ty chyba spoglądasz przez zakrzywione okno na świat albo nosisz kolorowe okulary i musisz się umawiać z psychiatrą na sesje terapeutyczne. Kreativia i Bartgrafic to ta sama firma. Wszyscy doskonale wiedzą jak traktuje pracowników. Teraz CEO to chodzi z tymi samymi pytaniami: ile dzisiaj sprzedałeś, kiedy zwiększysz sprzedasz w swoim regionie. Ostatnio zatrudnił młody narybek za mniej niż 2500 netto, a za kilka miesięcy wszyscy na drzwiach wyjadą z firmy za zbyt małe zaangażowanie w rozwój firmy. Problem pozostaje ciągle ten sam: nieumiejętne i nieefektywne zarządzanie. Brak wizji, brak niszy w którą firma mogłaby się wstrzelić. Pracownicy są traktowani jak więźniowie na Kremlu. Nie mają prawa głosu, tylko Putin ( CEO ) wie najlepiej jak powinno być.

Adek

Bartek nie zapomnij jeszcze usunąć wszystkie nieprzychelne Tobie i firmie opinie i komentarze na profilu Kreativia.

Fiona
@Adek 12.11.2018 20:55

Zarząd skutecznie usuwa wszelkie przejawy niesubordynacji, wszystkie negatywne komentarze są usuwane. Jeszcze nie zauważyłeś tego?

Somebody

Spoko firma . Niczego nie mozna zarzucic temu pracodawcy.

Radek
@Somebody 22.09.2018 21:29

A jak to nie można? Chyba ty nie możesz bo poniżej to jakos sie wypowiadajom ci co mogom.

Kozak

Kreativia to super firma. Nie zwracajnie uwagi na glupi chejt konkurencji i psychopatow.

Grażyna
@Kozak 20.09.2018 23:19

Jak sam widzisz opinie na temat warunków pracy w firmie Bartgrafic są różne. Najczęściej niestety bywa tak, że osoby dodające negatywne opinie rozpisują się na ich temat a Ci, co dodają pozytywne komentarze milkną po jednym zdaniu. Piszą, że jest dobrze lecz nie piszą dlaczego. Podaj więc proszę parę argumentów ZA dla tej firmy. Skoro już zaczęłaś ten temat, zachęcam do jego rozwinięcia.

anonim

(usunięte przez administratora)

Brzydki ludek

Jak byli dobrzy to sobie poradzą na rynku pracy:)

...

Koszmar i Fabian. Zgłoscie się pilnie do specjalisty. Widzę, że Wasz stan jest poważny, martwię się o Wasze zdrowie. Macie obsesję na punkcie Bartgrafic i Kreativi. Wasz jedyny cel w życiu, to zniszczyć te firmy. Ja rozumiem Wasze rozgoryczenie, że zostaliście zwolnieni, ale trzeba żyć dalej. Nie możecie cały czas żyć w nienawiści, bo to Was zniszczy od środka. Szkodzicie najbardziej sobie, kiedy to w końcu zauważycie?

anonymous

A jak traktują grafików? Też lepiej nie ubiegać?

Grafik
@anonymous 20.07.2018 09:54

Super.

Pedro
@anonymous 20.07.2018 09:54

Kolejna nieprawdziwa wypowiedz na tym forum. Przejrzyj sobie post Koszmara. Tam znajdziesz link do dysku google a w nim listę zwolnionych ludzi, są wśród nich również graficy. To jest jeden z tych postów, których nie należy czytać i słuchać, bo to pracownik Kreativii pisze, który okłamuje potencjalnych kandydatów. W poprzednich postach macie wszystko co niezbędne, żeby wyciągnać prawdziwe wnioski na temat tego szamba zwanego KREATIVIA.

Sindy
@anonymous 20.07.2018 09:54

W tej firmie jako grafik nie rozwiniesz swoich skrzydeł i nie popłyniesz na szerokie morza i oceany. Pensje niskie, nie licz na podwyżkę, nawet jeśli będziesz się wyróżniał. Kiedyś ten dział był lepiej rozbudowany ale z ostatnią falą zwolnień, poszło kilkoro grafików. W pracy nie popracujesz nad ambitnymi projektami, raczej robisz wszystko pod szefuncia Bartka. Ten dział podobnie jak i inne w tej firmie cierpią z braku niedofinansowania, a Twoja praca głównie skupia się na dopracowaniu plików reklamowych, sporadycznie wpadnie coś od klienta. Nie nastawiaj się tutaj na osobisty rozwój, bardziej bym powiedziała na niedorozwój. Ambitniejsze cele i zadania da Ci wiele innych firm, poza Kreativią oczywiście.

PłynącyNaSzerokieMorzaiOceany
@Pedro 26.07.2018 22:37

Jeżeli jest pytanie do pracowników jak jest, to kto ma odpowiadać? Pani z warzywniaka? Czy może tylko Ty- Pedro? No i jeszcze pani Sindy. Ps. Z tymi morzami i oceanami to troszkę popłynęłaś. Nie ten kraj - nie ten zawód. Pokaż mi firmę gdzie tak można popłynąć, poza PŻM i PŻH oczywiście (no i paroma rybakami z Łeby). Ambitniejsze projekty? Gdzie? W tym kraju najlepiej na projektach znają się klienci. Nawet ci, którym groził "kibel" z plastyki w piątej podstawowej. Wskaż mi proszę jakąkolwiek firmę gdzie są realizowane owe ambitne cele.

A.

Pracuje w Bartgrafic dość długo. Bywało różnie, jako wszędzie. Ale jeśli chodzi o całokształt, to uważam, że to świetna firma i mega fajni ludzie. I tyle mam do powiedzenia.

Grażyna

@Fabian po raz kolejny muszę zwrócić Ci uwagę. Na forum gowork nie można pisać imion osób pracujących w firmie oraz nie wolno nikogo obrażać i używać wulgaryzmów. Możesz prezentować krytyczną opinię, ale z zachowaniem szacunku dla innych osób. W przeciwnym razie Twoje posty mogą zostać skasowane. @Śmieszek również Tobie pragnę przypomnieć, że nie wolno pisać komentarzy wskazujących na konkretnego pracownika. Proszę o respektowanie regulaminu.

Grażyna

@Fabian Twój ostatni post jest niezgodny z zasadami forum, ponieważ zawiera imiona i inicjały pracowników firmy Bartgrafic - Przeźmierowo. Zależy nam, aby opinie, które tu się znajdują, służyły naszym użytkownikom pomocą przy wyborze pracodawcy. Znaczenia czy są pozytywne czy negatywne. Na forum gowork.pl posty są usuwane jedynie w sytuacji, gdy łamią regulamin, do którego ponownie zostawiam linka: https://www.gowork.pl/regulamin

Grażyna

@Śmieszek @Koszmar w serwisie gowork mile widziane są merytoryczne i wiarygodne komentarze, które są pomocne dla osób zainteresowanych zatrudnieniem w danej firmie. Niemniej jednak niezgodne z regulaminem jest pisanie w sposób wskazujący na konkretnego pracownika. @Fabian mimo że się ocenzurowałeś, to jednak nadal Twój komentarz ma obraźliwą formę. Jest to niezgodne z regulaminem i takie wpisy są zgłaszane do administratora. Wszystkim użytkownikom przypominam, że forum nie służy do kłótni. Zachęcam również do przeczytania naszego regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin

Obserwator

To są totalne bzdury pisane przez zdesperowanych byłych pracowników ( lub prawdopodobnie tylko jedną osobę ! ) który postanowili się w chory sposób wyżyć na forum i w chamski niesprawiedliwy sposób oczernić byłego pracodawcę. Te osoby chcą być anonimowe żeby bezczelność uszła im na sucho, dlatego nie polecam czytania ich żałosnych wynurzeń. Moim zdaniem Firma Kreativia ma się bardzo dobrze i polecam tego pracodawcę.

KOSZMAR
@Obserwator 28.05.2018 12:07

Pragnę Panu zauważyć, że jest tu wrzuconych sporo dowodów w formie linków do przejrzenia, dodatkowo wypowiada się tutaj o firmie więcej niż 10 osób, więc ten Twój post z próbą wykrochmalenia i zakłamania brutalnej rzeczywistości w firmie wypadł naprawdę blada. Spróbuj jeszcze raz!!!

Tadziu

Firma Bartgrafic i Kreativia to to samo - 2 spółki prowadzone przez te same osoby, czyli guru CEO i żonę z pomocą 2 dyrektorów. Jeśli szukacie opinii o firmie Bartgrafic wejdźcie równiez na opinie Kreativia i będziecie mieć klarowną sytuację, oraz powinna zapalić się czerwona lampka- nie nie żółta, lecz czerwona: stop, to nie jest firma z która mogę wiązać przyszłość.

Olga

Teorie spiskowe można zostawić sobie na dobranoc. Pracownicy nie spełniali oczekiwać i odeszli. Jak ktoś nie wie jak to się dzieje ze zmiana na stronie to tak pisze!

Cezary

Widocznie firma ma zaufanie do pracowników i można to zaakceptować lub zmienić pracę!

Janusz

Najgorsze jest to , że doskonale widzimy wady wszędzie dookoła natomiast u siebie niestety nic!!!!

Opinia

Firma rzetelna, wynagrodzenia płaci na czas. Personalnie- mega fajna atmosfera, super ludzie. Negatywne komentarze piszą osoby, które zostały zwolnione. W ten sposób wyładowują swoją frustrację. Nie bronie pracodawcy. Chce Wam uświadomić, że do pracy zgłaszają się różne osoby. Przychodzą odbębnić swoje, niczym się na nie przejmują. Zamiast pracować krążą po firmie, a efektów pracy nie mają żadnych. Więc nic dziwnego że dostają wypowiedzenie. A później w odwecie piszą komentarze, żeby ukarać firmę. A przecież sami są sobie winni, bo swoim działaniem i na własne życzenie zostali zwolnieni. Są też osoby, które są bardzo zaangażowane w pracę, starają się jak mogą, by wszystkie zlecenia były odpowiedniej jakości i w terminie. I jakoś tak się dziwnie składa, że te osoby są zadowolone z pracy, pomimo wysiłku jaki muszą włożyć w pracę, by wszystko się udało zrealizować na czas.

Maciek
@Opinia 13.03.2018 23:22

Główno prawda to co piszesz. Pracowałem w tej firmie na 1/8 etatu i tylko się nabawiłem Problemów przez nich. Nie traktują Cię poważnie i chcą abyś zapierdzielał najlepiej po 14 godzin dziennie za śmieszne pieniądze. A jak jesteś w delegacji to płacą ci marne diety. Przez okres który byłem zatrudniony zwolnili i zatrudnili minimum 40 osób. Kasa zawsze z opóźnieniem. Szefostwo mało profesjonalne. Robotę w Selgrosie którą robiłem była jedna wielka ściema. Dziś nawet tego klienta już nie mają. Chcecie zapierzać jak w obozie to zapraszam do Bartgrafic.

Opinia
@Maciek 29.03.2018 21:06

Szczerze? Trzeba być debilem, żeby zgodzić się na umowę na 1/8 etatu. Zwłaszcza, że pracy jest wszędzie pełno i jest w czym wybierać. Coś ściemniasz... A diety z tego co wiem to są zgodne z ustawą, więc żal to możesz mieć do tych, co je ustanowili na takim poziomie.

anonim

(usunięte przez administratora)

3

Sprostowanie Byłam/łem świadkiem przekazywania kopert pracownikom, woni alkoholowej od współpracowników, rozmowy tel z której wynikała odmowa w zakupie surowca / towaru ze względu na zaległości. Reszta to osobiste odczucia które znajdują potwierdzenie w wpisach pozostałych osób na forum do których to opini subiektywnych maja prawo.

Megiera

Zapraszam wszystkich na opinie Kreativia to ta sama firma co Bartgrafic tylko pod inna nazwa ale siedziba ta sama https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1040299

anonim

(usunięte przez administratora)

Nick

Tak cierpisz po zwolnieniu? Dlaczego zwolnili?

Dobry pracownik
@Nick 09.12.2017 12:50

Mylisz osoby chyba, ja swoje rzeczy zabralem i w swiat

QQQQ
@Nick 09.12.2017 12:50

Kolega Alex wszystko trafnie opisał. Ja nie cierpię z wolnienia. Z moim wykształceniem i doświadczeniem na oferty pracy nie muszę narzekać.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

brawo za celną ripostę :)

qqqqqq

Anna I. przebija wszystko i wszystkich. To dziecko ludu Abrahama :D obywatel polski, dziecko z Hajfy, czarny koń, gen ktory niszczy zdrowe organizmy, bezwzgledna nauczycielka, kara porzadkowa, twoj koszmar, omam po alkoholowej imprezie.

janusz

freszu' a czy też zatudniają w najbiższych tygodniach? Przebywam w Polsce teraz wiec zalezy mi na podłapaniu czegoś na 3-4 miesiace bo pozniej wyjezdzam.

Robert

Tak, to prawda firma jest na dobrym poziomie, wzorcowa, nie mam się czego doczepić jako polak, wszyscy życzliwi i serdeczni, kasa spoko i zawsze na czas. Tyle w temacie

freszu

Jako były pracownik muszę przyznać, że firma na poziomie europejskim - jeden z najlepszych szefów w historii budowlanki z jakim się spotkałem w Polsce. Płatności pracownicze na czas - aczkolwiek diety zagraniczne pozostawiały wiele do życzenia. Wykonanie projektów u klienta często z małym opóźnieniem - myślę, że wszystko ze względu na ilość realizacji :)

Primoszko

Pracowałem w Bartgrafic i co mogę powiedzieć to że przez czas spędzony tam nastąpił u mnie w projektach znaczący progres. Mało jest firm gdzie będzie możliwość projektowania, używania, realizowanych projektów w tak różnych formach. Także z tak różnorakich materiałów. Nie zgodzę się z opinią powyżej bo to kwestia indywidualna kogo się zatrudnia. Jedyne co to przydał by się projekt manager, który by spinał wszystkie działy. Są wstanie zrealizować każde zlecenie, liczy się efekt końcowy, a nie czas realizacji.

zawiedziony K

firma nierzetelna. często zwlekająca z płatnościami. na każdym kroku korelacje rodzinne co utrudnia prace. krojąca ciągle etaty i stawiająca na niemerytorycznych pracowników. całkowicie nieprofesjonalne podejście do klienta i zarządzania firmą. hasło firmy to złapać klienta niech zleci coś a się zobaczy czy da się przyciąć na materiale a sprzedać za najwyższą cenę no bo jak zlecił to nie zrezygnuje. nie wspominam o zwłokach z terminami realizacji. ogólnie despotyzm i dyktatura taki carat-kierat.

bob

Kolego czy można prosić o więcej szczegółów ?

Solo

Totalne dno. Niepolecam ani dal pracowników i klientów. Nie wywiązują się z zamówień. [usunięte przez moderatora]. Są bardzo niegrzeczni. Nie polecam.

Zostaw opinię o Bartgrafic - Przeźmierowo - Przeźmierowo

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bartgrafic - Przeźmierowo