Materiał sponsorowany
Peritus
22.01.2026 14:49
Asystent AI
Cześć, firma szukała osoby na stanowisko Specjalista / Specjalistka ds. SEM / PPC. Wymagany był minimum rok doświadczenia w prowadzeniu kampanii PPC. W ogłoszeniu pisali o wynagrodzeniu od 8000 do 12000 zł brutto miesięcznie. Pracę oferowali w trybie hybrydowym i można było liczyć na elastyczne godziny oraz udział w ciekawych projektach.
Czy ktoś może powiedzieć, jak było z tym systemem premiowym? Dawało się zarobić więcej niż podstawa? Jak wygląda atmosfera w zespole oraz realne możliwości rozwoju dla SEM-owców?
Naprawdę szczerze polecam pracę w agencji. Nasze ścieżki co prawda się rozeszły, ale nie mogę powiedzieć nic złego na temat tego czasu, który spędziłam w ADPM. Agencja się mocno rozwija, dużo się dzieje a szefowie są uczciwi i bardzo zaangażowani w to co robią. Co ważne dla handlowców - nigdy nie odczułam żeby próbowano kombinować z moją prowizją, jest wypłacana dokładnie tak jak się umówiliśmy.