Swedwood Poland

Skoczów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 169 ocen.

Swedwood Poland
2 169

Opinie o Swedwood Poland

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland

Dominika

@666 Dziękuję Ci za odpowiedź. Rozumiem, że kwestia, którą opisujesz może być dosyć kłopotliwa. A czy pracodawca, jakim jest Ikea Industry oferuje sowim pracownikom jakieś dodatki pozapłacowe? Jak z tym jest?

Dominika

@666 Dziękuję za odpowiedź. Ale jak myślisz - dlaczego jest mało ludzi do pracy? Chyba na żadnym portalu nie widziałam ofert pracy z Swedwood Poland. Skoro jest tak mało pracowników, to chyba powinni prowadzić rekrutację. @Zeno Dziękuję Ci za informacje - nazwa zostanie wkrótce zmieniona. Dalej u nich pracujesz? Czy uważasz, że praca tam będzie odpowiednia dla osób dopiero rozpoczynających swoją karierę zawodową, a może firma stawia na bardziej doświadczonych pracowników? @abc Dziękuję za informację o nazwie, zostanie ona zmieniona. Jak długo jesteś pracownikiem tej firmy? Co jeszcze możesz powiedzieć nam o tym pracodawacy?

666
@Dominika 06.06.2018 11:36

Cały czas prowadzą rekrutację.Nowi przychodzą,popracują tydzień,albo nawet mniej i odchodzą.Teraz nawet starzy pracownicy zaczynają szukać innych prac.Oferty pracy były na różnych portalach.Nawet na bramie wisi wielki baner zachęcający do pracy w tym zakładzie.Tylko zapomnieli na nim dopisać że straszą systemem czterobrygadowym.2 maszyny już na nim są.Pracujesz 3 soboty i 3 niedziele w miesiącu.A dni weekendowe masz w tygodniu.Małżonkowie w pracy,dzieci w szkole a ty masz weekend.Dobra premia to 250zł.brutto a ta premia kwartalna to nic innego jak tak zwane ,,za niechorowanie,,.Idziesz na L4 i już masz po premii.Po 3 miesiącach zaczynasz od 100 zł.brutto.Zawsze stracisz tą najwyższą część tej premii czyli 400 zł.

abc

do administratora to juz nie swedwood a ikea indastry niestety znowu wrocila 4-ro brygadówka nasze dzieci znowu w wekendy beda same ... placa marna po 13 latach 16 zl brutto pracowac trzeba wszedzie niestety w ikea brakuje ludzi a noma rosnie

Dominika

@666 Serdecznie Ci dziękuję za to, że postanowiłeś podzielić się z nami informacjami na temat pracy w Swedwood Poland. Myślę, że w ten sposób być może pomożesz osobom, które szczególnie chciały dowiedzieć się czegoś więcej o tej firmie. Czy problem z wzięciem urlopu jest naprawdę tam aż tak duży? I z czego może wynikać?

666
@Dominika 31.05.2018 15:02

Teraz jest w miarę spoko z urlopami bo ludzie mają ich jeszcze dużo -zeszłoroczne.Na tej nieszczęsnej czterobrygadówce będzie znowu problem-głównie w weekendy-.Wiem że jeden z majstrów twierdził że ten kto chce urlop w sobote czy niedziele okrada zakład.Bo wtedy muszą komuś innemu zapłacić 100% żeby przyszedł na zastępstwo.Słyszałem też że zdarzały się urlopy na żądanie wypisywane z tygodniowym wyprzedzeniem.A ponoć wynika to z tego że jest mało ludzi do pracy,nie ma kim robić.

Zeno

Na początek do administratora strony to nie Swedwood tylko IKEA Industry Skoczów (choć nie wiadomo jak długo). Praca jak praca nie różni się niczym jak w innych fabrykach, zarobki porównywalne co do innych, u jednych gorsze u innych lepsze. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Z mojego punktu widzenia nie jest to złe miejsce pracy, lecz jest zawsze jakieś ale. Tym ,,ale" jest sześciu ,,poganiaczy", którzy nie mają w ogóle merytorycznego przygotowania do kierowania zasobem ludzkim o maszynach i ich ustawianiu, pomocy operatorowi nie wspominając (podpowiadam to są ,,mistrzowie" Ikea Industry). Żeby nie było tak źle dwóch z nich bym dopuścił warunkowo (Goleszów i Bielsko). Pozostali: parkingowy, przerost ambicji nad treścią czyli gość po ZSZ rolniczej, najmłodszy z nich (donosiciel), ostatni który nie ma pojęcia o niczym to według mnie są ludzie przez, których pracownicy odchodzą z pracy nawet po trzech dniach. Tu pytanie do administracji zakładu czy należy dalej utrzymywać takich szkodników i jak to się stało że takie im...cyle zajmują takie stanowisko? Myślę że praca w tej firmie nie jest zła tylko trzeba być odpornym na tych czterech toksycznych gości może ktoś z nimi w końcu zrobi porządek. pozdrawiam Zeno

XVZ
@Kamila 31.05.2018 23:50

Są przeniesieni jako zwykli robole na produkcje.

Administrator

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Swedwood Poland o opisanie świeżej sytuacji panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

666
@Administrator 08.05.2018 09:29

Czterobrygadówka powróciła jak zły sen.Zostaliśmy o tym poinformowani na 3 dni przed jej powtórnym wprowadzeniem.Czy to w porządku w stosunku do nas-NIE!!!O takich rzeczach wypadało by powiedzieć trochę wcześniej.Pracownik fizyczny to też człowiek,ma swoje plany.Choćby zaplanowana od pół roku wizyta u lekarza,i co?Znowu urlop udzielany z wielką łaską.Nikt się z FIZOLAMI nie liczy.Reszta to chyba lepszy sort.A tak poza tym praca jak to praca.Stoisz przy maszynie,robisz to samo przez 7,5godz.pot leje się po tyłku.Wypłata?Jak zrobisz 100% i jest premia(nie mylić z namiastką premii)a do tego jeszcze ta sławna premia kwartalna(za niechorowanie)to może 2500 dostaniesz.Podwyżki?Raz do roku,średnio 0,50zł.brutto.Stawka po 10 latach pracy ,przy dobrych wiatrach 16zł.brutto.Podnoszenie kompetencji- :))))).Podnoszenie ciśnienia-!!!!!! I tyle w temacie.

Daniel

Czy coś zmieniło się w firmie? Warto aplikować?

XYZ

A co z nami?Zakład przeznaczony do sprzedaży.W Zbąszynku ma kto walczyć,u nas nawet porządnych związków nie ma.A 2400 netto o który Michał wspominał to jest czasami,ale żeby tyle było trzeba spełnić kilka warunków.Długi miesiąc,w miarę normalna premia,dodatek za niechorowanie,ewentualnie z 2 setki.Wtedy MOŻE na wypłatę dostaniemy te 2400 netto.No chyba że znowu ktoś zarządzi że trzeba nam zabrać z premii jaką stówkę ,w końcu ktoś musi pokryć straty.

Nick

Jest tak samo . Niewiele osób słyszało o IKEA Industry Zbąszynek, ale to właśnie tam, w kompleksie składających się z czterech fabryk (w Zbąszyniu, Zbąszynku i Babimoście) zatrudniającym łącznie ponad 3 tys. pracowników, powstają meble BESTA, STUVA, PAX, KOMPLEMENT, PLATSA oraz EKET, sprzedawane na całym świecie. Pierwszy zakład IKEA Industry w Zbąszynku powstał 25 lat temu. Z relacji pracowników wynika, że przez wiele lat warunki zatrudnienia były konkurencyjne, jednak pod koniec roku negocjacje dotyczące podwyżek utknęły w martwym punkcie. Związki zawodowe żądają podwyżek na poziomie 10 proc., zarząd fabryki proponuje 6 proc. W efekcie pracownicy fabryk wraz z rodzinami protestowali w niedzielę na rynku w Zbąszyniu. Pracownicy biorący udział w proteście, cytowani w materiale TVP3 Gorzów Wielkopolski największe zastrzeżenia mieli m.in. do braku premiowania pracowników z długoletnim stażem, którzy ich zdaniem zarabiają tyle samo bądź mniej od nowo przyjętych osób. Jedno z haseł podczas pikiety mówiło o tym, że pracownicy fabryk nie chcą pracować "za miskę ryżu". Piotr Brambor, przewodniczący Związku Zawodowego Budowlani tłumaczył, że przy bezrobociu najniższym od 25 lat "Ikea musi coś więcej dać pracownikom". Ile zarabiają pracownicy fabryki? Nie wiadomo, ponieważ zarówno oni, jak i pracodawca nie podają stawek. Kwot można się jedynie domyślać na podstawie niektórych wypowiedzi. Michał Kukuła z NSZZ "Solidarność" IKEA Industry Zbąszynek, cytowany przez serwis wolsztyn.naszemiasto.pl mówił, że "chcemy przekonać koncern, aby zastosował się do opinii Komitetu Niezależnych Ekspertów Rady Europy w sprawie art. 4 Europejskiej Karty Społecznej (art. mówi o tym, że minimalne wynagrodzenie w kraju powinno wynosić 68 proc. przeciętnego wynagrodzenia"). Kwota, o której wspomina Kukuła to ok. 2400 zł netto. Dyrekcja IKEA Industry Zbąszynek, w oświadczeniu przesłanym wolsztyn.naszemiasto.pl tłumaczła, że "W tym roku podjęliśmy wyjątkową decyzję o wprowadzeniu podwyżek bez pełnego porozumienia ze związkami zawodowymi. Jako zespół zarządzający jesteśmy odpowiedzialni za zachowanie równowagi między zwiększeniem wynagrodzeń, a zabezpieczeniem konkurencyjności naszej firmy w dłużej perspektywie. Tylko takie podejście pozwoli zagwarantować miejsca pracy w fabrykach oraz zapewnić stały rozwój." IKEA informuje, że pensje po podwyżkach wraz z obowiązującym pakietem benefitów znacznie przewyższają poziom inflacji na rynku. Zarówno IKEA jak i przedstawiciele związków zawodowych są dobrej myśli co do finalnego porozumienia. Pracownicy nie wykluczają jednak zorganizowania strajku pod centralą firmy, jeżeli ostateczna oferta nie będzie zadowalająca.

Administrator

Jak przedstawia się sytuacja Swedwood Poland na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, związane m.in. z warunkami zatrudnienia mogą okazać się bardzo istotną wskazówką dla osób pochodzących z Skoczów i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania zatrudnienia.

Stefan

Czy warto starać się o pracę w firmie?

xax
@Stefan 17.01.2018 11:06

nie warto

Xxx

Chcieliście to macie narzekać i zrzędzić tylko potraficie. Przyjdzie nowy właściciel to was zwolni

123456
@Xxx 18.10.2017 17:09

Ciebie też :)

Amon Gott

Ikea Indastry w Skoczowie to chyba jedyny zakład na świecie który utrzymuje system czterobrygadowy na dwóch maszynach na których nie ma co robić . Pogratulować kierownictwu poczucia humoru, oraz biegłości w planowaniu. Trudno się dziwić szwedom że chcą się pozbyć tego cyrku mając takich "managerów"

123456
@Amon Gott 08.12.2017 16:27

Dokładnie!To nic innego jak uprzykrzanie ludziom życia.W tygodniu maszyny stoją żeby w sobotę i niedziele mieli co robić.Albo w tygodniu robią w okrojonym składzie,za to w sobote czy niedziele dowalą lizodupów na 100%.Poronione planowanie pracy!

abc

Poczekajmy, może będzie lepiej nie ma tego zlego...Tylko od nas zależy nasza przyszłość .Gorzej nie będzie , czasami zmiana jest potrzebna by oczyścić ''powietrze''.

@lola

Praca ciężka. Zarobki małe. Brak szacunku do pracownika. Mistrzowie chcą ilości nie jakości.

Sema
@@lola 22.08.2017 22:35

Ostatnio niestety kierownictwo podjęło pewne środki - stosując odpowiedzialność zbiorową - uznając wszystkich pracowników za potencjalnych pijaków i złodziei. Łapanki na bramie są żałosne.... Kto będzie chciał sobie chlapnąć to i sposób znajdzie, tak samo z kradzieżą (jedno i drugie potępiam), ale na litość boską nie pogrążajcie tej firmy jeszcze bardziej takimi decyzjami....

wyjebanenato

Powiem tyle,poganiają Cię jak psa,zero szacunku,kasa marna a majstrowie boją się o swoje cztery litery i jeszcze na niczym się nie znają,szczerze -odradzam

On

Gdyby tylko dawali lepszą kasę to by się przymkneło oko na inne rzeczy. Ale co prawda mistrzowie jak i majstry cisną żeby robic norme. Ale prawda jest taka że na glueboardzie i na komponetach jest ciężko ale da się żyć. Pozdro dla ekipy.

XYZ
@On 25.06.2017 13:04

Majstry nas poganiają bo mają premię zależną od tego ile zejdzie na magazyn.Oni nie mają marnych premii tak jak my.Co do samej pracy to wiadomo że przychodzi się żeby robić ale i też zarobić.Człowiek zapiepsza cały miesiąc a wypłaty niestety (jak na te warunki pracy)marne.W lipcu znowu będzie marna premia albo jej wcale nie będzie bo dochodzą wczasy pod gruszą.Co mnie wkurza też to niesprawiedliwość w stawkach.Po 10 latach pracy stawka jest prawie taka sama jak po 3 miesiącach-KPINA!Też pozdro :)

Yyyyyyyyuu

W Ikei żeby dostać podwyżkę i lepsze stanowisko trzeba mnie wtyki u nie których. A zwłaszcza u mistrzów. Powodzenia dla nowo przyjętych najlepiej kobiety by były na co patrzeć w trakcie pracy bo mistrza sie nudzi. Dziękuję Ci Boże że tam już nie pracuje

XYZ
@Yyyyyyyyuu 27.05.2017 13:36

W tym zakładzie wcale kobiety nie mają lepiej od facetów.Twierdze że nawet mają gorzej.A to dlaczego? A to dla tego że odpiepszają najcięższą robotę np.lamela.Mało który facet by tam wytrzymał,oni tylko stoją na ,,rampie,,i się napierdzielają.Pracuję tam już kilka ładnych latek i dużo już tam widziałam odnośnie tego kto tam jest lepiej traktowany.Można by dużo przykładów podać.

Sema

W każdej plotce jest ziarnko prawdy...

xxx

Czterobrygadowka?? Jak oni nie maja pelnej obsady na 3 zmiany. Ludzie zajmnijcie sie praca a nie plotkami.

Sema

Obiła się komuś o uszy jakaś czterobrygadówka na komponentach?

Zapierdalacz

Byle do pierwszego ....zawału . Cała ta pisanina tu to ch.... warta . Serio . Spieszmy się kochać - cokolwiek , bo i tak wszyscy dostaniemy łopatą po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A Ci co w biurze myślą inaczej , hm , mój respect .

MIŁOSIERDZIE

MIŁOSIERDZIE BOŻE ZMIŁUJ SIĘ NAD NAMI! DAJ NAM LEPSZĄ PŁACE ZA TĄ PRACĘ!

123

123 roboty po uszy a premia ... sami wiecie.Tak się motywuje pracownika ...żal ...serce ściska.

wyzwolony
@123 14.03.2017 20:47

Narzekacie ok,to po co ( usunięte przez administratora ).. tam pracujecie, nie macie odwagi się zwolnić pracy jest coraz więcej idzie wiosna szukajcie,kiedyś jak tam przyszłem narzekali na rum..... i co teraz macie może LEPIEJ MIEJCIE ODWAGĘ COŚ ZMIENIĆ macie to na co poniekąd!!! pozwalacie mi się udało i teraz wiem za co PRACUJĘ. ŻYCZE WAM WSZYSTKIM ODWAGI I JESZCZE RAZ ZMIANY POWODZENIA

pracownik

Co kupisz?? Zabraknie nawet na obiady z naszej zajebistej stolowki

XYZ

Firma przechodzi samych siebie.Premia w tym miesiącu powaliła mnie na kolana,wprost szaleństwo!!!!!Lepiej żeby w ogóle takich ochłapów nam nie dawali bo tylko wkurzają pracowników.Tak sobie myślę -na co wydamy taką kasę.Nawet na dobra flaszkę za mało.Po co piszą w ogłoszeniach że jest premia skoro jej praktycznie nie ma.Ludzi maja za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To było do przewidzenia bo przecież będzie wypłacane za nie chorowanie a wtedy (to się sprawdza)albo nie ma w ogóle premii albo tez jest prawie zerowa.Tak do wiadomości potencjalnych ,chętnych do zatrudnienia w zakładzie, premia tym razem 20 zł.na rękę.Tyle jesteśmy warci dla szefostwa.Nasze wypłaty składają się z godzin przez nas wypracowanych plus 20zł.za pranie i oczywiście ,,PREMIA,,Czyli można powiedzieć pracujemy za gołą stawkę.A nie daj boże wyrazić swoją opinię przed majstrami,jest wtedy oburzenie że przecież mamy premię w stawce.Napiszcie propozycję -co kupię za premie :)

123

Niestety znowu pokazali co wart jest pracownik produkcji.. Nikt się z nami nie liczy grafiki rozdali w ostatniej chwili a my mamy małe dzieci ,współmałżonków ,jakieś inne zajęcia no i dojazdy. Szanowne Biuro ma nas .... to nic, że to my pracujemy na nich ,ważne targety a nie pracownik .ciekawe ile dają premii łaskawcy 20 zeta to chyba zbyt duuzoooo

Nick

Czterobrygadówka.. Ciekawe ile wypowiedzeń wpłynie do biura, bo z tego co wynika z rozmów między innymi pracownikami to sporo osób nie zamierza pracować w takim systemie.. Także wszędzie będzie jeszcze więcej ogłoszeń o przyjęciach do zakładu ☺

JO
@Nick 28.02.2017 07:05

Ja ogłoszenia już przeglądam...

Zainteresowany

Napiszcie jaka jest faktycznie stawka, kasa jest tu ważna, a nie czy ciężko. Pojęcie względne. Dla jednego ciężko, dla drugiego norma. Piszcie konkrety, a nie jakieś żale...

Zainteresowany
@Pracownik 22.02.2017 20:52

Dzięki za konkrety :) Pozdrawiam :)

ABC

Hej wyobrażcie sobie że jest taka firma w Skoczowie Sobik co płaci mi po 10 latach pracy 1570zł. Jest tam stawka stała wszyscy tak samo bez wyjątku czy nowy czy stary pracownik. NIE RADZĘ NIKOMU TAM SIĘ PRZYJMOWAĆ A NAJGORSZA ZMIANA JEST ZMIANA OD SZ..,

XYZ
@ABC 05.02.2017 10:09

A co to niby ma do Ikea???Deski z nabiałem nie mają nic wspólnego.

Zostaw opinię o Swedwood Poland - Skoczów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland