Porządna firma , pieniądze zawsze na czas i tyle na ile się umówiłeś .Praca od 7 do 15 , soboty do 11.Jeśli chodzi o dodatki to są możliwe nadgodziny bardzo dobrze płatne .Atmosfera jest ok , najważniejsze aby pisać prawdę w CV nie czarować jakim jestem fachowcem i czego nie potrafię bo to tylko pogarsza sytuację a nie raz szybko to zweryfikowaliśmy na warsztacie .Chętnie przyjmują osoby bez doświadczenia które chcą się czegoś nauczyć i słuchają .Jeśli chodzi o telefony w pracy to bez przesady jak jest ważna sprawa to możesz odebrać ale nadmierne chodzenie z telefonem denerwuje nie jednego pracodawcę a przecież pracujesz przy pile ,szlifierce czy heblarce wiec ze względów Twojego bezpieczeństwa nie jest mile widziane korzystanie z telefonu w trakcie pracy .Przepracowałem w firmie 7 lat i niestety musiałem z niej zrezygnowac z powodu zmiany miejsca zamieszkania .Firma zapewnia wszystko czego potrzebujesz do pracy . Polecam szczerze
Szef jest taki że jak złapał pracownika na % to dawał mu kolejną szansę i starał się pomóc niejednokrotnie .
Urlop przed świętami dla całej firmy prawie 16 dni , urlop w okresie ferii 14 dni więc Tomuś coś czarujesz .