3.2/5

• O Labo Print S.A.
  • Dlaczego warto do nas dołączyć?
  • Jak przebiega proces rekrutacji?
  • Czego możesz się spodziewać?
  • Jak do nas trafić?
  • Najczęściej zadawane pytania

O Labo Print S.A.

Dlaczego warto do nas dołączyć?

Jak przebiega proces rekrutacji?

Czego możesz się spodziewać?

Jak do nas trafić?

• Bielany Duże
  • Bielany
  • Józefów Duży

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Labo Print S. A.

Opinie o Labo Print S. A. Poznań

Nie przegap nowości o Labo Print S. A.!

Ciekawy

31.01.2020 15:16

Witam, na OLX-ie pojawilo sie ogloszenie na stanowisko Magazynier/Logistyk. Czy ktos obecnie pracujacy na magazynie w Labo moze okreslic na jakie warunki finansowe mozna liczyc na start na tym stanowisku? Z gory dziekuje za odpowiedz.
sowa666

08.05.2019 12:44

Witam was, jakie pieniążki netto może zarobić nowy pracownik produkcji ? Nadgodziny i praca w weekendy są płatne czy oddawane jako wolne ?
ja

24.01.2020 10:21

to prawda

24.01.2020 10:27

Nie, to nieprawda :) Prócz karty sportowej, mamy także prywatną opiekę medyczną dla pracowników i ich rodzin. Gdyby było tak, jak napisano w tym emocjonalnym komentarzu, to naprawdę nie miałby kto pracować, a firma zamiast się rozwijać, raczej musiałaby się zwijać... z rynku. Pozdrawiamy i życzymy sukcesów, Zespół Labo Print

17.01.2020 14:08

Jak długo czekaliście na odzew z Labo Print S. A.? Oddzwaniają zawsze?

23.01.2020 10:47

O jakim odzewie to pytanie? Kto ma do kogo i w jakiej sprawie oddzwonić? Zespół Labo Print

23.01.2020 10:48

Ciekawa odpowiedź, na tak mało precyzyjne pytanie :)
Grzegorz

05.06.2019 20:31

Mam pytanie. Interesuje mnie praca jako drukarz i na jakiej wysokości zarobki może liczyć operator maszyny i czy to są konkurencyjne zarobki w stosunku do innych firm. Czy na początek można liczyć na pensje podstawowa rzędu 3000netto bez premii i nadgodzin?
Meryyy

14.01.2020 01:47

Przy takiej rotacji pracowników jakoś ciągnięcia swoją działalność, harowac jak wół i z pocałowaniem w (usunięte przez administratora) Wiadomo wasza praca jest bronić mienia firmy ale przez pewnych ludzi,, kierownikow'' zanirzaja wam opinie o rozchodzi się tylko o szacunek do ludzi którzy dają wam te sukcesy i dzięki tym ludziom zamieniliscie z 5 osobowej firmy na 300 osób oni dali wam klucz do bram, ale wy te bramy zamykacie...

14.01.2020 10:31

Szanowna Pani Meryy, dziękujemy za komentarz. Nasze bramy stawiamy przed wszystkimi otworem :) Zresztą najlepiej to pokazuje, jak słusznie Pani zauważyła, przyrost liczby naszych współpracowników. Widać, że nie do końca znalazła Pani wspólny język ze swoim przełożonym, tak też bywa. Gdyby jednak było tak fatalnie, jak Pani pisze, firma raczej zmierzała by ku upadkowi, niż święciła triumfy w branży. Dziękujemy za dotychczasowy wkład i życzymy powodzenia w dalszym rozwoju zawodowym. Zespół Labo Print
Ada

07.11.2019 18:00

Super firma! Przyszłam do pracy w firmie, nie wiedząc nic o reklamie. Wiele się nauczyłam podczas moich lat pracy) Ludzie, którzy tu pracują, są zawsze przyjaźni i zawsze pomogą) Jeśli chodzi o wyższe kierownictwo, mogę tylko powiedzieć że działa zgodnie z systemem wzajemnej pomocy. Jeśli zgodzisz się pomóc w trudnych czasach, zawsze ci pomogą później) Cieszę się, że tu pracuję i mam nadzieję, że firma rozwinie się dalej w takim samym tempie, w jakim obecnie ma) Bardzo duże perspektywy dla pracowników, którzy chcą pracować (zamiast udawać praca ...), którzy chcę pracować na dłuższy okres i chcą się rozwijać, a nie stać w miejscu

14.01.2020 10:15

Dziękujemy za dobre słowo. Dokładamy wszelkich starań, żeby było tak, jak Pani pisze :) Zespół Labo Print
Drukarz

13.12.2019 13:50

Już jakiś czas nie pracuje w Labo a opinii pozostawionej brak. Jeśli mam wypowiadać się o twj firmie to głównie pozytywnie. Wiele firm deklaruje pracę w "dynamicznie rozwijającej się firmie". W Labo to prawda. Najnowocześniejszy park maszyn, materiały, logistyka, planowanie produkcji, marketing i sprzedaż. Niezależnie od działu obserwuje się top ligę. Jeśli ktoś kuma czaczę i chce się uczyć to po pierwsze bedzie to ważna pozycja w jego CV a po drugie można wiele wynieść. Widzę wiele głosów gdzie ludzie wypowiadają się na temat górnej belki wynagrodzenia... tylko że to ich belka! Wiem że każdy dostaje wynagrodzenie adekwatne do swojej postawy i wiedzy. Po ok. Roku byłem na poziomie ok 2900netto - a to tylko dzięki zaangażowaniu i chęci rozwoju. Niektórzy dwa lata siedzą na dwóch maszynach i boją się wychylać. Ja po roku znałem wszystkie maszyny i aktywnie zgłaszałem pomysły na rozwój firmy. Mało dodruków zgłaszanych na mnie, stanowisko zawsze posprzątane, brak problemów z przychodzeniem na czas. Za darmo nikt nic nie dostaje. Z Labo można spokojnie związać się na lata. Kto wie jak by się tam ułożyła moja kariera. Wyplaty na czas, calkiem spoko ludzie, nowa hala nie jest idealna ale i tak jest nieźle. Wolne zawsze można było dogadać albo z brygadzistami albo z kierownikiem. Mówię to jako osoba która nie jedną drukarnię widziała. Z minusów to dałbym chyba tylko wprowadzanie rodziny do struktur firmy przez kadre zarządzającą. W wyniku tego pojawiają się ludzie 'nietykalni' ktorzy ze względów ochrony z góry stają się "równiejsi od równych". Mało benefitów dla pracowników. Jest multisport i ubezpiecznie grupowe, ale jak na firmę ktora jest na GPW i sprzedaje wydruki na Anglię, Danię, Norwegię, Niemcy, Holandię, Francję itd. mogłaby sobie pozwolić zdecydowanie na więcej. Podsumowując dobrze wspominam i polecam innym.

07.10.2019 11:06

Jakie narzędzia pracy zapewnia Labo Print S. A.? Można liczyć na służbowe auto? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?

07.10.2019 16:21

Dzień dobry, wszystko zależy od zajmowanego stanowiska i faktycznych konieczności posiadania auta. Jeśli chodzi o stanowiska handlowe, nie prowadzimy sprzedaży w postaci akwizycji od punktu do punktu, do której niezbędne jest auto. Pracownicy mogą korzystać z dostępnych samochodów służbowych, jeśli zachodzi potrzeba wizyty u klienta czy innej podróży służbowej. Z pozdrowieniami, Labo Print
Mały

13.09.2019 15:03

Witam.Chciałbym wysłać CV ale mam pytanko.Czy jak mam komornika na plecach to mam szansę aby dostać pracę? Czy takim osobom firma podziękuje?

13.09.2019 15:22

Dzień dobry, dziękujemy za wiadomość. Nie widzę powodu, dla którego mielibyśmy odrzucać takie osoby. Różne sytuacje się przecież w życiu zdarzają, w pełni to rozumiemy. Zobowiązania będzie musiał Pan z pewnością uregulować, a podjęcie pracy na pewno może w tym pomóc :) Zapraszamy, Labo Print
grzegor

11.09.2019 07:47

Dzień dobry. Chciałbym aplikowac na stanowisko drukarza. Czy na początek jak w innych tego typu firmach można liczyć na zarobki rzędu minimum 3000 złoty netto plus normalne zapłacone nadgodziny 100 %? Czy są problemy z przyznawaniem urlopu na dane dni i czy nadgodziny są dobrowolne?

13.09.2019 14:31

Dzień dobry Panie Grzegorzu, odpowiedzi na wiele pytań znajdzie Pan w dziale "Najczęściej zadawane pytania", a pozostałe kwestie z pewnością rozstrzygnie Pan na rozmowie rekrutacyjnej. Zapraszamy do składania aplikacji. Z pozdrowieniami, Labo Print
Jaro

10.09.2019 08:00

Witam Zanim wyślę CV, mam pytanie - praca w jakich godzinach?, mowa o produkcji.

10.09.2019 15:00

Dziękujemy za przesłane zapytanie. Produkcja pracuje u nas w trybie trzyzmianowym. Zachęcamy do odwiedzin podstrony "Najczęściej zadawane pytania", gdzie znajdzie Pan więcej odpowiedzi na temat funkcjonowania firmy. Z pozdrowieniami, Labo Print

01.08.2019 19:35

Kierownicy powinni być szkoleni jak traktować pracowników bo obecnie to jakaś farsa traktują ludzi jak roboli.
LaboSzympek

06.08.2019 07:12

Można zrozwinąc swoją myśl? Wszyscy są ciekawi myśli

21.08.2019 21:19

Szanowna/y "JA", z przykrością czytamy tego rodzaju opinię. Zawsze powtarzamy, że ludzie są motorem napędowym naszej firmy. Prosimy o przesłanie na adres: [email protected], szerszej informacji nt. wspomnianego traktowania, byśmy mogli zbadać sprawę i podjąć jakiekolwiek kroki. Z pozdrowieniami, Labo Print
Zbyszek

16.06.2019 16:32

kto pracował w Labo Print ten w cyrku się nie śmieje ????
Zbyszek

20.06.2019 11:18

w poniższych komentarzach masz wszystko wyjaśnione od A do Z.
Uxw

10.04.2019 16:44

kamery, kamery, wszędzie kamery
lol

16.04.2019 09:30

hahah przecież kamery tam NIE są dla bezpieczeństwa
Czarny

17.05.2019 00:17

Dlaczego jest tak malo kamer? Taki skarb trzeba chronic!
John Smith

07.04.2019 22:55

Na szczęście już tam nie pracuję, nie odpowiadała mi atmosfera tworzona przez kierownika działu. Wiem, że są działy, na których kierownicy dbają o współpracowników i bronią ich.(usunięte przez administratora)Podwyżek na tym dziale nie ma, premia była raz, już po moim odejściu. Praca super, ekipa super, kasa słaba ale da się znieść. Niestety kierownictwo to loteria
Nik

19.03.2019 16:10

Jako pracownik, który niedawno zakończy pracę w tej "drukarnii" chciałbym zapytać kogoś kompetentnego. Co musiałoby się stać, aby drukarnia zaczęła płacić nadgodziny jako 100% i szanowala pracowników?
RZ4272708757777777

21.03.2019 15:32

SĄD PRACY URZĄD SKARBOWY PAŃSTWOWA INSPEKCJA PRACY
LaboXYZ

04.02.2019 15:20

Atmosfera między pracownikami na najlepszym poziomie. Premii brak - raczej mają ją tylko brygadziści i kierownicy Premii na Święta brak kierownicy czepiający się o każdą głupotę (usunięte przez administratora) nadgodziny pod presją, że musisz przyjść bo inaczej nie otrzymasz urlopu pomysły pracowników przywłaszczane przez kierownictwo, że niby oni to zrobili a nie podrzędny pracownik duża rotacja pracowników swiadcząca o niskiej kompetencji kadry kierowniczej Nie polecam Moje sugestie dla Labo Print S. A.: Niech firma zacznie szanować pracowników, płacić im należycie, a nie marne grosze. Nadgodziny 100 % i premie muszą być zauważalne a nie tylko zatrzymujące się w kieszeniach kierowników Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Szacunek dla pracowników, nadgodziny 100 %
pracown1k

28.02.2019 14:06

Zgadzam się ze wszystkim! Benefitów brak, premii brak, ludzi czasem też brakuje. Ale kto chce pracować za taką pensję. Firma dobra raczej dla studentów. Prędzej dostanie się kopa w (usunięte przez administratora) niż pochwałę od kierownictwa. Jedyny plus, tak naprawdę, to tylko atmosfera między pracownikami [produkcyjnymi].
Ma7

06.03.2019 16:03

Niestety potwierdzam, bardzo duża rotacja, niekompetentna kadra kierownicza oraz zarządzająca produkcja. Karny za palenie papierosów po za ustalonymi godzinami. (usunięte przez administratora)
Monika

30.11.2018 20:41

Pracowalam kiedys w Labo i uwazam ze nie jest zle. Jest duza swoboda dzialania jezeli chodzi o prace w sprzedazy i mozna dobrze zarobic . Nowo zatrudnieni pracownicy sa wspierani przez kadre. Polecam te prace osobom ktore chca zwiazac sie z firma na dluzej.
nol

27.02.2019 11:32

A niby kto ich tak wspiera , traktują ich jak dzieci na które można pokrzykiwać. Kadra kierownicza uważa się za wszystkomogących. Ludzie nie są na posyłki .Jakby zaczęli ludzi traktować bardziej po partnersku to może by było fajniej.
aga

15.12.2018 18:32

Jakie sa zarobki dla kobiet na 3 zm i jaki socjal czy kobieta u was zarabia koło 3 tys zł na reke tak mniej więcej bądź 2500zł na reke.
Lonia

29.12.2018 20:57

Rozumiem, że mówicie o stawkach netto? A nadgodziny często są dostępne?

30.12.2018 12:17

Zależy ile zleceń danego dnia ;) Raz są nadgodziny, raz nie ma, zależy od sezonu. Oczywiście są dla chętnych. A atmosfera jak najbardziej OK.
Były

10.10.2018 12:04

Co tam się dzieje, że akcję lecą na dnoo...
Masakracja

08.11.2018 22:21

Dzięki za info ;) pozdrawiam
kaziu

13.11.2018 17:24

wcale nie takie cienkie warto wiedzieć co nieco o pracodawcy jeśli chce się zatrudnić. W każdym tekście jest coś prawdy .Poza tym wszędzie dobrze tam gdzie nas niema
Joanna

12.09.2018 10:40

@Olafinho, czy poza stałą stawką, którą przedstawiłeś w komentarzu firma Labo Print zapewnia jeszcze jakieś dodatki, które podnoszą końcowe wynagrodzenie? Dla sumiennych i rzetelnych pracowników są przewidziane premie bądź nagrody? Może firma Labo Print prowadzi inne systemy motywacyjne, które motywują pracowników do wydajniejszej pracy? Napisz, jak to wygląda.
Olafinho

02.11.2018 19:05

Nie byli chętni dać dodatkowo 300 zł na dojazdy , więc wątpie żeby jakaś motywacja jeszcze tam była.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Labo Print S. A.?

Kontakt - Labo Print S. A.

Rabczańska 1 60-476 Poznań

KRS:0000472089

Branża główna: Materiały reklamowe
Olafinho

06.09.2018 18:24

Nic ciekawego ogolnie - pomocnik drukarza stawka 2700 brutto na start. Zrezygnowałem bo muszę dojeżdzaćdo Poznania i musi mi się opłacać a tam na pewno nie. Z tego co widziałem to ciągle kogoś szukają na te same stanowiska zle to swiadczy.
Produkcja

04.06.2018 19:13

Firma jest ok :-), jeżeli pracownik przykłada się do pracy to jest doceniany, jeżeli przychodzi odbębnić swoje 8h to nie, firma szanuję dobrych lojalnych pracowników, jest dobra atmosfera jak na produkcję, kasa zawszę na czas, nadgodziny + premie(dla osób zaangażowanych). Dużo stałych pracowników od lat, oczywiście jest też dużo nowych osób które "rotują" ponieważ nie łatwo znaleźć dobrego pracownika. Firma rozwojowa, dużo w niej jest jeszcze do zrobienia ale idzie to wszystko w dobrym kierunku.
Ktosiuuu

04.07.2018 09:14

Doceniają pracownika?? Nie wierzę w to co czytam, nie znam tego
Bg

02.08.2018 22:53

Doceniają lojalnych i zaangażowanych pracowników, widocznie się nie zaliczasz do tej grupy...

06.06.2018 12:50

Robson

05.07.2018 12:13

Dalczego tak myślisz? przecież się rozwijamy i jest coraz więcej maszyn itp
Róża

27.06.2018 10:56

Witam,mam pytanie...czy szukają u Was też zwykłych pracowników?jaki macie system pracy?czy wekendy są wolne?Pracuję w drukarni opakowań na Podolanach zarobki są dobre,ale pracujemy w wekendy i to jest minus.Pracuję w takim systemie 20lat i mam dość...
Anastazja

04.12.2017 15:08

Witam, jakie są godziny pracy na produkcji? Sa trzy zmiany, dwie czy jedna?
W

29.04.2018 14:00

Kilkanaście lat temu to ciebue nue było chyba jeszcze na świecie, sądząc po tym, jakim kulturalnym językiem się posługujesz, pisząc nawet nie wiedząc do kogo. Nie zazdroszczę i współczuję.
Titi

29.04.2018 14:02

I nie pogrążaj się więcej człowieku, bo ośmieszasz siebie i swoją firmę
Zainteresowany pracą

28.03.2018 13:41

Konkretne pytanie - na jakie warunki finansowe mogę liczyć na stanowisku specjalisty ds. druku cyfrowego, jaka umowa i godziny pracy? Proszę o jasną odpowiedź.
Zdegustowany

30.03.2018 11:33

Wyślij aplikację, idź na rozmowę (jeśli Cię w ogóle zaproszą) i wtedy o wszystko zapytasz. Ty liczysz, że ktoś Ci tu coś wiarygodnego powie?! No bez jaj ku... Przecież nikt Cię nie zna, nie wie jakie masz doświadczenie, czy coś w ogóle potrafisz, czy jesteś jako-tako ogarnięty, a Ty się pytasz jakie warunki możesz dostać i jaką umowę?! I nawet jak ktoś Ci odpowie, to chcesz się tym sugerować?! Bitch please. Nie przyszło Ci do głowy, że to kwestia indywidualna?! Ludzie, przestańcie się o wszystko pytać wujka Google i ludzi na forach. Zacznijcie trochę sami myśleć. Czas najwyższy...

16.04.2018 16:34

Nie warto tracić czasu, ostrzegam wszystkich, zanim będą żałować. Niech Was nie zwiedzie proponowana stawka i sztuczna miła atmosfera, bo tam chcą otaczać się tylko ludźmi swojego pokroju, oczywiście nie tyczy się to dosłownie wszystkich, ale jak jesteś za inteligentny/a i Masz swoje zdanie, a przy tym znasz swoją wartość, to się zastanów, bo jak nie spasujesz do sztandaru to....Ogólne zakłamanie, obłuda i traktowanie pracownika, jak zło konieczne, z góry, prostacko i podle. Komu się spodoba to znaczy, ze może czuje się dobrze z takimi ludźmi, w atmosferze zakłamania i wyścigu szczurów. Tylko nie wiadomo po co, bo z takim podejściem do ludzi ta firma długo nie utrzyma się na rynku.
Krzysztof

20.03.2018 15:42

Witam, Mam pytanie czy ktoś ma informację na temat stanowiska profesjonalisty ds. Obsługi klienta ponieważ zostałem zaproszony na rozmowę, jak to wygląda z umową? Jakie godziny pracy?? i wszelkie inne informację na temat tego stanowiska?? Czy może ktoś pracował na takim stanowisku?? Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna??
Krzysztof

22.03.2018 08:34

Owszem tak, ale jest możliwość ze ktoś już był na takiej rozmowie i jest mi wstanie podpowiedzieć, chociażby jak wygląda to stanowisko:) Chyba pewne rzeczy warto jest wiedzieć wcześniej prawda??:)
profesjonalista

27.03.2018 13:39

Jak sama nazwa wskazuje... Obsługa klienta... Handlowiec. Troche więcej wyobraźni... Poczytaj i w internetach co robi handlowiec...

19.03.2018 20:57

Riposta

20.03.2018 12:00

Ktoś tu widzę zajmuję się cudzym interesem. Czyżby tęsknota za kolegą? A może nadmiar wolnego czasu u siebie?
xoxo

20.03.2018 12:01

Współczucia? My nie narzekamy. :D
Wróżka prawdę Wam powie..

05.11.2017 11:07

Firma z ogromnymi perspektywami. Cóż z tego, jak szefowie nadal mentalnie siedzą w latach 90'. Zarobić, ale kosztem taniej, anonimowej siły roboczej. Teraz warunki doskonałe, przy napływie robotników i robotnic z Ukrainy. Labo Print już się nie rozwinie, ale zostanie sprzedane póki ma jeszcze dobre notowania na GPW. W firmie brakuje prawdziwego menadżera oraz działu zasobów ludzkich, którzy tchnęli by w tą organizację ducha zarządzania ludźmi i strukturami wewnętrznymi. Dalekowzroczność szefów skutkuje upadkiem Labo. Dla zainteresowanych: firma pozwala odchodzić wieloletnim, dobrym, wykwalifikowanym pracownikom, nie mając odwagi i honoru uścisnąć im dłoni i publicznie podziękować za dotychczasowy wkład w rozwój firmy. Powinni się wstydzić (i pewnie wstydzą), ale wolą udawać, że mają ich w du..e, bo TAKA firma jak ich, poradzi sobie bez Krysi, Marysi, czy Mietka. Przekonamy sie Panowie. :D
notak

01.03.2018 08:50

Bardzo dobrze napisane. Samo sedno. Gdyby bardziej szanowali pracowników to rozwój byłby na pewno na wysokim poziomie.
anonymous

18.02.2018 11:02

Hej na ile zmian pracujecie? Jedna dwie czy trzy? Prosze o.szybka odpowiedź
szzuru

10.02.2018 21:27

Jedyny, aczkolwiek niewątpliwie przyjemny pozytyw z pracy w tej firmie to możliwość zjedzenia pysznych naleśników z nutellą, serkiem, bitą śmietną i malinami od kierownika, które przynosi codziennie od mamy. Czasami można nabyć okazyjnie razem z nim akcje bo maszyna stojąca = akcja spadająca. Rodzinna atmosfera i pyszne naleśniki. Polecam
Ciekawy

07.01.2018 13:09

Witam. Czy warto pracować w tej firmie? Jestem osobą która żadnej pracy się nie boję. Jak warunki finansowe i godziny pracy?
Gerard_48

07.12.2017 13:49

W porównaniu z innymi drukarniami jest dobrze. Jest ciągłość zleceń więc nie ma przestojów w robocie. Są takie momenty w roku że idzie zrobić dużo nadgodzin. Kasa jest regularnie płacona bez opóźnień. Wiadomo że są sprawy co można poprawić. Pracuje dużo młodych i też ukraińców i też są ok.
Zadowolony

06.12.2017 10:47

Witam, pracuję w firmie długo podobnie jaki wielu innych pracowników. Jeżeli dobrze wykonujesz swoją robotę masz święty spokój i rozsądną kasę. Dobry klimat i fajni ludzie ( gro 20 - 30 lat ).
Zyk

04.11.2017 18:30

Firma bez perspektyw Pieniądze marne. Każdy teraz woli iść do konkurencji Niedoceniaja pracowników. Kierownicy którzy nie wiedzą na czym polega pracy ich pracowników. Super zapowiadając się premia 100% której nigdy na oczy nie zobaczysz. Nie polecam.
Frank

27.08.2017 10:26

Jest ogłoszenie na krawcową w waszej firmie czy ktoś coś wie bliżej? Jaka stawka ? Bo nic nie podane. Dobra ta firma chociaż? Dziękuję z góry za info.

10.07.2017 09:23

sasza

13.07.2017 09:17

może warto by zrobić listę takich skoczków :) było by prościej
zatrudniony

22.08.2017 06:33

A Labo się nie rozwija...? Rekordowe obroty u progu lata 2017, do tego zakup nowych maszyn. Zaraz miejsca zabraknie, żeby stawiać kolejne. Zakup nowych maszyn pociągnie za sobą oczywisty wzrost zatrudnienia. Kreativii życzę powodzenia, ale póki co to zupełnie inna liga.
Goszaa

10.08.2017 13:14

Witam! Złożyłam cv na specjalistę ds. sprzedaży i zostałam zaproszona na rozmowę. Nie wiem czego się można spodziewać? Jak wygląda praca na tym stanowisku i czy zarobki są adekwatne do wykonywanej pracy?
Joanna

10.08.2017 10:12

@zawiedziony na jakim stanowisku tak wygląda praca? Co konkretnie masz na myśli? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne. Co warto wiedzieć przed przesłaniem CV do Labo Print?
zawiedziony

13.08.2017 11:58

produkcja ale w dziale handlowy jest podobnie, targety i ciśnienie jak w szybkowarze.

28.06.2017 12:04

Stary

07.07.2017 10:47

(usunięte przez administratora) jesteśmy wielcy i jest super! dostajemy nagrody a prezes nosi coraz dziwniejsze spodnie i okulary haha :) Jak nie chcesz być naszym wyrobnikiem to uciekaj do miejsca gdzie pracownik jest równy szefowi. Do miejsca gdzie szef ramie w ramie na produkcji rozwiązują problemy i działają dla waszego wspólnego dobra. Nic tu po tobie jeśli nie chcesz zauważyć naszej wielkości i naszych sukcesów. (usunięte przez administratora) Aha i pamiętaj wyciśnięta cytryna nie jest dla nas wartością więc jeśli sam się nie zwolnisz my zrobimy to za ciebie.

Zostaw merytoryczną opinię o Labo Print S. A.