3.3/5

• O Labo Print S.A.
  • Dlaczego warto do nas dołączyć?
  • Jak przebiega proces rekrutacji?
  • Czego możesz się spodziewać?
  • Jak do nas trafić?
  • Najczęściej zadawane pytania

O Labo Print S.A.

Dlaczego warto do nas dołączyć?

Jak przebiega proces rekrutacji?

Czego możesz się spodziewać?

Jak do nas trafić?

• Suchy Las
  • Czapury
  • Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Labo Print S. A.

Opinie o Labo Print S. A. Poznań

Nie przegap nowości o Labo Print S. A.!

Stepan

13.10.2022 18:37

Kto odpowiada za niewłaściwe dodanie tuszu do maszyny drukującej i wszystkie konsekwencje powstałe w wyniku tego ? Czy źle nadrukowane nadruki powinny być zutylizowane natychmiast przez dział druku ? Czy Brygadzista odpowiada za powstałe szkody ?

28.10.2022 12:29

Odpowiedzialność za błąd ponosi osoba, która błąd popełniła. Staramy się precyzyjnie i jasno tłumaczyć wszystkie czynności tak, by uniknąć tego rodzaju pomyłek. Nikt nie jest jednak nieomylny, błędy zdarzają się każdemu i wszyscy mamy tego świadomość. Staramy się wyciągać wnioski i przykładać jeszcze większą staranność do procesów, żeby zminimalizować ryzyko występowania tego rodzaju błędów. Zespół Labo Print

02.11.2022 10:02

Panie Łukaszu, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Nie podajemy w ogłoszeniach widełek wysokości zarobków na danym stanowisku, dlatego że zależą one także od wiedzy i doświadczenia kandydata, stąd to sprawa bardzo indywidualna. Zapraszamy serdecznie do aplikowania na wybrane stanowisko. Wybrane osoby zapraszamy do nas na rozmowę i wówczas można zadać wszelkie nurtujące pytania i zapoznać się ze szczegółami, dotyczącymi pracy na danym stanowisku. Życzymy powodzenia w rekrutacji :) Zespół Labo Print
    cola

05.10.2022 21:50

zróbcie coś żeby w szatni męskiej nie śmierdziało (usunięte przez administratora) podobno problem był już zgłaszany może wentylacja nie działa ogólnie po 12.00 jest nie do wytrzymania bardzo prosimy o zareagowanie to bardzo ważne

20.10.2022 14:26

Dziękujemy za zgłoszenie. Awaria odpływów toalet i pryszniców została usunięta. Po raz kolejny pojawił się ten sam kłopot - mimo licznych i wyraźnych oznaczeń, czego nie należy spłukiwać w toaletach, zapchaniu uległy specjalne młynki rozdrabniające w odpływach toalet. Niestety sytuacja powtarza się notorycznie. Kolejny raz w ciągu ostatnich tygodni z zatkanych odpływów toalet i pryszniców wyciągnięto między innymi: zużyte podpaski i tampony, całą rolkę papieru toaletowego, śrubki, kule ręczników papierowych, opakowania od maszynek do golenia i całą listę podobne rzeczy, które z całą pewnością nie powinny się tam znaleźć. Zwracamy się raz jeszcze z uprzejmą prośbą, by wszystkie rzeczy niebędące papierem toaletowym, umieszczać w koszach na (usunięte przez administratora) Zdecydowanie zmniejszy to liczbę awarii i znacząco poprawi jakość użytkowania powierzchni wspólnych. Wszystkim będzie przyjemniej i pachnąco. Dziękujemy za zrozumienie Zespół Labo Print
    pepsi

09.10.2022 19:35

masz racie cola w męskiej szatni jest nie do wytrzymania śmierdzi to mało powiedziane gdyby bhp nie było opłacane przez firmie to może coś by się w tym kierunku zadziałało

20.10.2022 14:24

Dziękujemy za pozostawienie wpisu. Awaria odpływów toalet i pryszniców została usunięta. Po raz kolejny pojawił się ten sam kłopot - mimo licznych i wyraźnych oznaczeń, czego nie należy spłukiwać w toaletach, zapchaniu uległy specjalne młynki rozdrabniające w odpływach toalet. Niestety sytuacja powtarza się notorycznie. Kolejny raz w ciągu ostatnich tygodni z zatkanych odpływów toalet i pryszniców wyciągnięto między innymi: zużyte podpaski i tampony, całą rolkę papieru toaletowego, śrubki, kule ręczników papierowych, opakowania od maszynek do golenia i całą listę podobne rzeczy, które z całą pewnością nie powinny się tam znaleźć. Zwracamy się raz jeszcze z uprzejmą prośbą, by wszystkie rzeczy niebędące papierem toaletowym, umieszczać w koszach na (usunięte przez administratora) Zdecydowanie zmniejszy to liczbę awarii i znacząco poprawi jakość użytkowania powierzchni wspólnych. Wszystkim będzie przyjemniej i pachnąco. Dziękujemy za zrozumienie Zespół Labo Print

09.10.2022 11:09

Witam..jak wygląda praca w labo , jakie zarobki, ile zmian ? Weekendy wolne ? Pozdrawiam

20.10.2022 10:02

Dziękujemy za zainteresowanie firmą. Nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie, bo wszystko zależy od działu, w którym się pracuje, charakteru pracy i zajmowanego stanowiska. Biura pracują w godzinach 9-17, natomiast część produkcyjna pracuje w trybie zmianowym. Więcej informacji można uzyskać każdorazowo na spotkaniach rekrutacyjnych. Zapraszamy do aplikowania na wybrane stanowisko. Zespół Labo Print

20.10.2022 10:43

Dziękujemy za dodanie opinii. Jak wynika z wpisu, pracuje Pani/Pan na stanowisku obróbki wydruków. Każdorazowo publikując ogłoszenie, opisujemy dokładnie zakres obowiązków. Następnie w trakcie rozmów rekrutacyjnych, tłumaczymy na czym polega praca na danym stanowisku. Dodatkowo po przyjściu do pracy, pracownik otrzymuje raz jeszcze pisemnie zakres obowiązków na danym stanowisku i ma możliwość zapoznać się z narzędziami, jakich używamy i zadać pytania. Proces obróbki wydruków wygląda pokrótce tak, że banery są wycinane za pomocą noży tnących do precyzyjnego cięcia plandek. Zaletą rękojeści jest wygoda przy cięciu i absolutnie nie trzeba tego robić w skłonie. Zgrzewanie termiczne, polega na uplastycznieniu pvc pod wpływem wysokiej temperatury i późniejszym połączeniu warstw materiału. Temperatura jest wysoka, ale w procesie jest rzecz jasna uwzględniony czas na chłodzenie tworzywa. Co do delikatnej i wrażliwej skóry, są oczywiście dostępne rękawiczki ochronne oraz kremy do rąk, jeśli ktoś używa. Zwijanie banerów na siedząco to inicjatywa pracownicza, wynikająca po prostu z wygody, ale zgodnie z opisem stanowisk,a można to oczywiście robić na stojąco przy dedykowanym stole. Jeśli ma Pani/Pan wątpliwości co do sposobu wykonywania jakiegokolwiek zadania, zawsze można zwrócić się o wyjaśnienie do starszego stażem kolegi z działu. W przypadku problemów z brygadzistą czy innym współpracownikiem, zawsze można zwrócić się do Dyrektora Produkcji, bądź na adres [email protected] , nawet anonimowo. Zapewniam, że żadnego zgłoszenia nie pozostawiamy bez rozpatrzenia. Mam nadzieję, że wyjaśniłem poruszone kwestie. Proszę też o chwilę refleksji, czy pisanie nie merytorycznych komentarzy o tym, że wybrana przez siebie samego praca jest „nudna” czy „mało płatna” lub „z ludźmi którzy polubią lub nie” jest rzeczywiście na miejscu i w porządku. Pracownik Labo Print

13.10.2022 14:07

Czy praca jest od poniedziałku do piątku?

15.10.2022 20:02

Ja pracuję od poniedziałku do piątku ale są np działy co i w weekendy pracują i są trzy zmiany...ja akurat mam jedną zmianę

20.10.2022 09:59

Dziękujemy za zapytanie. Wszystko zależy od działu, do którego się aplikuje. Produkcja pracuje w tygodniu w trybie zmianowym, zdarzają się także weekendy. Jeśli chodzi o pracę biurową, godziny pracy to 9-17. Pozdrowienia Zespół Labo Print

18.10.2022 23:28

Czy Labo Print oferuje prace chałupniczą

20.10.2022 09:56

Dziękujemy za zapytanie. Nie oferujemy pracy chałupniczej, bo nie mamy tego rodzaju produktów, które nadawałyby się do obróbki w warunkach domowych Pozdrawiamy Zespół Labo Print

08.04.2022 14:04

Czy w Labo Print S. A. wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?
    north

12.06.2022 09:51

...nie ,,żadnych ...mogą tylko zabrać premię

06.10.2022 04:48

Nigdy
    pszczułka

24.09.2022 21:32

kierowniku zgłoś mikołaja na badania psychologiczne bo nie nadaje się na brygadziste ( duża wykańczalnia ) jest nie miły obraża innych przeklina a nie ma prawa tak mówić do innych pracowników ja jestem dziewczyną i się trochę go boję bardzo łatwo się unosi może w domu go biją

26.09.2022 10:18

Szanowna Pszczułko, bardzo dziękujemy za tę informację. To dla nas bardzo ważne, by wiedzieć o takich rzeczach, które absolutnie nie powinny mieć miejsca. Dzięki Twojemu zgłoszeniu, już podjęliśmy stosowne kroki w tej sprawie. Wszelkie tego typu zgłoszenia prosimy kierować, nawet anonimowo na adres [email protected] - każde zgłoszenie natychmiast rozpatrujemy, by wszystkim pracowało się lepiej. Pozdrawiamy Zespół Labo Print
    Osoba

16.09.2022 18:25

Czy firma Laboprint akceptuje osoby (usunięte przez administratora) ? Czy raczej są one narażone na agresję że strony współpracowników ze względu na orientację ?

19.09.2022 09:19

Cześć OSOBO, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Jesteśmy otwarci na każdego człowieka. Nie ingerujemy w czyjeś prywatne sprawy, a poglądy czy orientacja z pewnością do takich należą. Zapraszamy serdecznie wszystkich, a my dokładamy wszelkich starań, aby każdy pracownik czuł się w LaboPrint komfortowo :) Zespół Labo Print
    Katia

27.08.2022 12:24

Czy jest sens iść tam pracować ?
    M.Z.

28.08.2022 16:39

Warto spróbować na krótką chwilę i sprawdzić czy jest to ta praca o której się myśli

28.08.2022 16:48

Każdy bezsens ma sens

25.07.2022 22:22

Brygadzisci nie raczą odpowiadać dzień dobry. Ignorują pracowników zatrudnionych przez agencję
    Lukas

27.07.2022 20:02

co tu duzo gadac, najwiekszy olew jest ze strony szefa KF - ten to nigdy dzien dobry nei mowi. w przeciwienstwie do drugiego szefa - Wiesław zawsze uprzejmy, nawet w drzwiach przepusci. Klasa vs brak klasy - ludzie to widzą!
    Koza

28.07.2022 15:41

Dokładnie! Ryba psuje się zawsze od głowy
    Roman

12.06.2022 00:16

W firmie promowane są osoby przeciętne. Jeśli studiujesz lub masz dyplom to nie awansujesz. Brygadzistami zostają osoby o wątpliwej kulturze wypowiedzi, nie zagrażające swoją wiedzą przełożonym( bo kierownicy oczywiście też bez szkoły) Mało tego, jeden z dyrektorów to też fenomen. Ale kto pracował ten wie. Są oczywiście też osoby bystre, studiujące i z pomysłami, ale niestety są blokowane i szybko odchodzą. Szkoda, że firma nie inwestuje w takich ludzi, bo jest potencjał w druku.

14.06.2022 10:47

Dziękujemy za pozostawienie opinii, mimo wszystko. Prawdę mówiąc przykre, że tak oceniasz swoje koleżanki i kolegów. Wykształcenie owszem jest bardzo ważne, ale równie mocno liczy się przecież zaangażowanie, umiejętności i pracowitość. Informacje, które przekazujesz są i nieprawdziwe, a przede wszystkim krzywdzące dla osób, które dzięki swojemu zaangażowaniu, objęły kierownicze stanowiska. A dodam tylko, że większość awansów w firmie odbywa się w wewnątrz struktur. Szkoda Roman, że czujesz się niedoceniony przez bezpośredniego przełożonego, ale jeśli masz rzeczywiście pomysły o których piszesz i odwagę, napisz na [email protected] i przekonaj się, że firma potrafi docenić kreatywne rozwiązania. Powodzenia i zapraszamy do rozmowy :) Zespół Labo Print
    roger

27.07.2022 20:00

Serio taka odpowiedz? Ty, ktory piszesz odpowiedzi - popatrz jakich brygadzistow macie, jak elokwentnie sie wypowiadaja i jaką wizytówke firmie robia. Jak chcecie utrzymac pracownikow faworyzując takie osoby? Wulgarni, chamscy, bezczelni. Proste - wiecie, ze taki nei odejdzie i dlatego dostaje stanowisko.
    Aga

13.06.2022 10:55

Witam, Dlaczego usuwane są informacje, które są jak najbardziej merytoryczne i mówią o metodach wypłacania wynagrodzenia? To dość istotny aspekt dla potencjalnych kandydatów. Sama pracowałam w LaboPrint i te informacje były prawdziwe. Czy to forma 'dobrej' współpracy portalu i Labo? Kiepsko to wygląda. Platforma w swoim założeniu ma być obrazem złożonym z opinii, a nie nacisków i wpływów firm. Sama miło wspominam Labo, fajni ludzie, dobra atmosfera, można sobie dorobić jeśli ktoś potrzebuje. Tych nadgodzin naprawdę sporo się robiło i dla mnie to było na plus bo druga wypłata niekiedy wpadła. Kierownik jest jaki jest, ale można trafić gorzej ;)

14.06.2022 10:14

Szanowna Pani Ago, dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii. Nie wiem na jakiej podstawie sądzi Pani, że usuwane są jakiekolwiek opinie, ale spieszę z informacją, że GoWork może moderować tylko takie wpisy, które są niezgodne z regulaminem, dotyczą personalnie poszczególnych osób wymienionych z nazwiska, czy są zarzutem popełnienia przestępstwa etc. Skoro zatem jakieś wpisy zostały zmoderowane, najwyraźniej łamały któreś z postanowień regulaminu. Cieszymy się, że pozytywnie wspomina Pani czas spędzony w naszej firmie ;) Pozdrawiamy Zespół Labo Print
    Lilianna

06.06.2022 17:54

Czy ktoś może powiedzieć jakie są stawki dla szwaczek?

09.06.2022 14:03

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Stawki każdorazowo są uzależnione od doświadczenia i realnych umiejętności. Proszę aplikować na wybrane ogłoszenie i jeśli zostanie Pani zaproszona na rozmowę, wówczas uzyska Pani odpowiedzi na wszelkie, nurtujące pytania :) Pozdrawiamy i zapraszamy
    Gold

14.05.2022 12:16

Hej, co myślicie o pracy jako konstruktor opakowań? Jaka atmosfera na dziale?

09.06.2022 14:01

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Stawki każdorazowo są uzależnione od doświadczenia i realnych umiejętności. Proszę wybrać interesujące Pana ogłoszenie, aplikować i jeśli zostanie Pan zaproszony na rozmowę, wówczas uzyska Pan odpowiedzi na wszelkie, nurtujące pytania :) Pozdrawiamy i zapraszamy
    DD

08.06.2022 14:23

Dzień dobry, Od dłuższego czasu widzę ogłoszenie na Operatora DTP . Jakie są widełki zarobków na UOP oraz kontrakcie B2B? Jaka panuje atmosfera w zespole grafików? Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników? W jaki sposób funkcjonują graficy w trybie pracy hybrydowej?
    Masmedia

19.02.2022 22:01

Poszukuje pracy w systemie jedno zmianowym spore doswiadczenie z ludzmi call center 'menager od spraw organizacyjnych.Oraz moze jakas oraca na zamowieniach.Cos z klientem biznesowym.Lub w praca biuro asystent itp.Poszukuje cos na poziomie rozwojowego.Produkcja nie koniecznie .Dzial marketing 'reklama sprzedaz doractwo itp .Jestem z okolic piatkowa .Jaka placa .zarobki czas pracy i umowa .proszę o odp.

21.02.2022 10:05

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Zapraszamy do udziału w rekrutacji, wszystkie aktualne oferty pracy wraz z wymaganiami, oczekiwaniami i ofertą, znajdziesz na platformie Pracuj.pl ;) Zapraszamy do współpracy Zespół Labo Print
    @Lena

23.01.2022 23:09

Dzień dobry Czy zatrudniacie cudzoziemców?

24.01.2022 09:21

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Oczywiście, zatrudniamy cudzoziemców. Ze względu na specyfikę pracy, warunkiem jednak jest znajomość języka polskiego. Zapraszamy ;) Zespół Labo Print
    Aga

24.06.2021 15:16

Czy praca jako krawcowa w tej firmie jest wygodna?

06.01.2022 08:43

Na szwalni jest bardzo nieprzyjemny kierownik. Nie polecam.

07.01.2022 21:22

Bzdura, jak w ogóle możesz tak pisać :( Nie jednej dziewczynie pomógł na szwalni. Jest super kierownikiem który stoi za pracownikami murem, zawszę kwiatki przynosi na dzień kobiet :) Na spotkaniu integracyjnym też było super i w ogóle. Chłopaki na dole raczej też nie mają na co narzekać. Nie ma w ogóle co gadać ponieważ rotacja na szwalni praktycznie żadna i pracuję się tu dobrze. Wszystko jest też fajnie zorganizowane i widać że szwalnia idzie "do przodu"
    Real

01.01.2022 20:59

Dzień Dobry Czy jest dział produkcyjny w którym byłaby możliwość pracy na dwie zmiany?
    Real

03.01.2022 18:23

Czy w wymienionych działach na dwie zmiany to oferta pracy także dla kobiet?

03.01.2022 21:43

Oczywiście ???? Zapraszamy do śledzenia ogłoszeń w internecie Zespół Labo Print

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Labo Print S. A.?

Kontakt - Labo Print S. A.

Rabczańska 1 60-476 Poznań

KRS:0000472089

Branże: Materiały reklamowe

03.01.2022 11:54

Poznański Labo Print S.A. z najnowocześniejszym parkiem maszynowym w Polsce!

W ostatnich tygodniach w mediach społecznościowych Labo Print S.A. pojawiły się wpisy o kolejnych inwestycjach. Pokazano wielkie skrzynie oraz znacząca ilość miejsca, przeznaczonego na instalację tego, co w nich zawarte. Treść mówiła o rozwoju, jednak nie zdradzała szczegółów.
    Obecnie wiemy już, że Labo Print S.A. po raz kolejny poczyniło znaczące inwestycje w rozwój. Park maszynowy wzbogacił się o dwa nowoczesne urządzenia, pierwsze tego typu w Polsce. Dzięki poczynionym zakupom, Spółka wyraźnie postawiła na rozwój dwóch segmentów – etykiet cyfrowych oraz opakowań e-commerce i produktów z tektury.
    Pierwsze z urządzeń - Konica-Minolta, które zasiliło dział produkcji etykiet to maszyna, która z niezwykłą precyzją i co ważne – cyfrowo – pokrywa etykiety wybranymi typami uszlachetnień. Złocenie, srebrzenie, lakier wybiórczy, folia z efektem 2D i 3D, a to wszystko w technologii roll to roll.
    Wspomniane możliwości w połączeniu z najwyższej jakości ploterem drukującym oraz laserem tnącym w jednej linii, tworzą bardzo wydajną i najbardziej nowoczesną linię produkcyjną etykiet cyfrowych w kraju. Dzięki technologii LED, niskiemu zużyciu energii i minimalnych stratach materiałowych, zakupione przez firmę urządzenie jest zdecydowanie PRO-ekologiczne.

Drugim urządzeniem, o które wzbogacił się park maszynowy spółki, rozstawionym na ponad 100m² powierzchni, jest ultranowoczesna, pierwsza tego typu maszyna w Polsce – ZUND BHS150!

Maszyna jest ostatnim elementem linii produkcyjnej do produkcji opakowań z tektury, która zautomatyzuje cały proces w zakresie cięcia tektury czy innych, miękkich materiałów wielkoformatowych, jak choćby polipropylen czy spienione PVC. Dodatkowo, dzięki dwóm systemom tnącym oraz dwóm ruchomym trawersom, cięcie materiałów będzie znacząco szybsze, a podaż i następnie odbiór prac, będą się odbywać w pełni automatycznie. Dzięki tak skonfigurowanym urządzeniom w jednej linii produkcyjnej, Labo Print znacząco zyska na wydajności w tym obszarze, co przełoży się bezpośrednio na jeszcze większy komfort klientów i dostępność produktów z tektury.

News image

28.12.2021 10:49

Jaka umowa obowiązuje w Labo Print S. A. podczas okresu próbnego?

30.12.2021 13:32

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie. Podczas okresu próbnego obowiązuje umowa o pracę na okres próbny, najczęściej jest to 3 miesiące. Pozdrawiamy Zespół Labo Print
    Cora

07.08.2021 22:54

Firma jest nierzetelna wykorzystuje pracowników,wiekszosc pracowników sama ucieka lub firma zwalnia a w swiadectwie jest napisane ze nie wykonuje sie ich poleceń a to jest nie prawda.A dyrektor z kijewa J.K.sceptyczny "kawał (usunięte przez administratora) "

08.08.2021 11:00

Anonimowo rozsiewasz bardzo niemerytoryczne i jednocześnie krzywdzące, bo nieprawdziwe informacje, obrażając przy tym i używając prostackiego języka, który administrator portalu musiał ocenzurować. Dodatkowo stawiasz poważne zarzuty o fałszerstwa w dokumencie. Rozmowa na tym poziomie nie wchodzi w grę i pamiętaj, że w sieci nikt nie jest anonimowy i bezkarność w tym zakresie to już dawno mit

09.06.2021 11:24

Czy Labo Print S. A. ma ściśle ustalone godziny pracy?

09.06.2021 12:14

Biura pracują w godzinach 9-17, natomiast produkcja pracuje na trzy zmiany
    Mirabelka

01.04.2021 17:58

Witam...jaki firma ma stosunek do pracowników i jakie są zarobki? Czy jest socjal?jakie profity dla pracownika?

11.05.2021 14:34

Szanowna Mirabelko, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Warunki zatrudnienia są zależne od stanowiska i umiejętności kandydata. Jeśli chodzi o stałe profity, udostępniamy pracownikom możliwość korzystania z prywatnej opieki medycznej LuxMed, a także (poza okresem pandemicznym, kiedy kluby sportowe są zamknięte) z programu Multisport. Zapraszamy ;) Zespół Labo Print
    Mentos

07.05.2021 15:16

Totalny brak profesjonalizmu i rekrutacja rozwleczona w czasie całego miesiąca! Oczywiście brak odpowiedzi zwrotnej. Gość prowadzący rekrutację w ogóle nie ogarniał, kandydaci mijali się dosłownie w drzwiach, kiedy przyszedłem, ktoś jeszcze siedział w gabinecie, a w czasie mojej rozmowy przybył już kolejny! Dosłownie hot seat. W ogóle nie rozumiem uporu przy takim trybie rekrutacji w obecnych czasach, miałem kilka rozmów w tym roku i wszystkie odbywały się zdalnie. Siedzenie w maseczce przez godzinę przy stole z wodą, której i tak nie wolno się napić. Warunki i specyfika pracy na tym stanowisku dziwna. Ogólnie nie polecam i radzę unikać.

11.05.2021 14:25

Szanowny Mentosie, dziękujemy za czas poświęcony na napisanie komentarza. Przykro nam, że zderzyłeś się z takim przyjęciem, nie otrzymując odpowiedzi zwrotnej. Taka sytuacja nigdy nie powinna mieć miejsca. Niepokoi także fakt, że twierdzisz, że nie miałeś wyboru trybu rekrutacji, gdyż podkreślamy rekruterom znaczenie rekrutacji zdalnej, zwłaszcza w obecnych czasach. Rzeczywiście wyszło niefortunnie, przepraszamy. W miarę możliwości poprosimy o krótką wiadomość na adres: [email protected] ze wskazaniem stanowiska, na które Pan aplikował, byśmy mogli wyjaśnić sytuację i podjąć stosowne kroki, zapobiegając tego typu zdarzeniom w przyszłości. Zespół Labo Print

07.11.2020 15:57

Nie zarobisz A się narobisz
    Nn

27.01.2021 10:49

Ile można zarobić na pocAtek
    Mydłem go

28.04.2020 21:09

Firma się sypie. Nie przetrwamy pandemii. Brakuje nawet mydła. Co począć?
    były

26.05.2020 20:16

pracowałem tam parę lat... jak na taką pracę, to strasznie śmieszne te pensje. A to, że na czas, to was zakichany obowiązek. Zmieniłem pracę i nie żałuję, mniej się narobię, a więcej zarobię

15.12.2020 05:40

Firma posiada nowy dział reklamy 3D. W którym jest duży potencjał rozwoju
    Wera

27.09.2020 12:07

Witam Was! Czy firma zatrudnia krawcowe? Z góry dzieki za info

30.09.2020 10:54

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Tak, mamy dużą szwalnię na terenie zakładu, więc zdarza nam się rekrutować krawcowe. Proszę śledzić nasze ogłoszenia o pracę w internecie. Z pozdrowieniami, Zespół Labo Print
    Marchew

19.08.2020 09:39

Hej, mam pytanie. Jak powszechnie wiadomo praca w drukarni często wiąże się z dużą ilością nadgodzin. Niestety- co może szokować- w dzisiejszych czasach nadal zdarzają się firmy, które np: nie płacą "setek" czy "pięćdziesiątek", płacą "pod stołem", albo wcale nie płacą. Jak ta kwestia wygląda w Labo Print?

19.08.2020 14:43

Cześć, dziękujemy za zainteresowanie firmą i zadane pytanie. Wszystko jest transparentne i zgodne z warunkami, zawartymi w umowie. Zapraszamy do aplikowania, szczegółów można się dowiedzieć na rozmowie o pracę. Łączymy pozdrowienia, Zespół Labo Print
    Groszek

23.08.2020 18:29

Ta podejrzanie wymijająca odpowiedź każe mi przypuszczać, że szczegóły na rozmowie kwalifikacyjnej mogłyby okazać się mocno rozczarowujące.
    zainteresowany

22.06.2020 21:08

witam. chciałbym sie zorientować jak kształtują sie zarobki na początek. pomocnik operatora, operator itp czy jest opcja dorobić np nadgodziny. Pozdrawiam

18.08.2020 09:39

Nawet po kilku latach będziesz zarabiać mniej niż dają na start w wielu firmach produkcyjnych w Poznaniu.
    tsk

09.11.2018 22:38

Premie to chyba jakaś legenda (raz na rok jak się trafi to cud), o podwyżki [bardzo] ciężko, roboty więcej dla jednej zmiany, a dla drugiej mniej (bo nie chce się robić); jednym słowem - nieadekwatność zarobków to wykonywanej pracy. Brak premii na święta itd. Jedyne co jest, to chyba ten multisport, ale to wszystko. Tak się dba o pracowników.

14.08.2020 14:59

"Trzymajmy się jednak faktów, a nie opinii, a tym bardziej zasłyszanych od kolegi."? Serio? A komentarz FIU wyróżniony przez Was prawie na samej górze nie jest przypadkiem opinią zasłyszaną od kolegi? Widzę, że wg Was każdy kto napisze negatywną opinię, to frustrat wylewający swoje żale, a jest to tylko moja reakcja na nieprawdziwy komentarz, którym wprowadzacie ludzi w błąd. Po za tym w myśl zasady: "ucz się na błędach, a najlepiej cudzych" oraz czystej dobroci serca, przedstawiam błąd owego kolegi, który nieopatrznie postanowił trochę usprawnić pracę w Labo. Mam nadzieję, że udało mi się w ten sposób uchronić kogoś od podobnego.

16.08.2020 09:25

Mam jeszcze propozycję dla Zespołu Labo Print, żeby nie odchodzić za bardzo od tematu usprawnień i premii... Skoro to taki super przykład tego jak doceniacie pracowników, może napiszecie jakie korzyści przyniósł nowy sposób cięcia materiału, jak było wcześniej, o ile wzrosła efektywność i komfort pracy, no i najważniejsze, o jakiej kwocie premii mówimy?:) Pozdrawiam

10.08.2020 10:23

Czy Labo Print S. A. zatrudnia studentów?
    Mamek

12.08.2020 07:52

Tak ale musisz sie zaopatrzyc we wlasne mydlo bo firma nie zapewnia
    Ciekawski

30.03.2020 23:54

Dzień dobry! Myślę nad zmianą drukarni i takie zasadnicze pytanie z mojej strony. Czy ze względu na obecną sytuację która panuje na rynku pracy prowadzą Państwo aktualnie rekrutacje ?
    Szymo

11.04.2020 19:20

Nie ma rekrutacji. Firma nie zapewnia nawet mydla na czas pandemii XDDD

30.04.2020 07:26

Szanowny Ciekawski, prowadzimy bieżącą rekrutację na 8 stanowisk z różnorodnych działów. Zapraszamy do zapoznania się z ogłoszeniami na naszym profilu w Pracuj.pl. Tam można również bezpośrednio składać aplikacje. Pozdrowienia, Zespół Labo Print
    Gregory

31.03.2020 22:02

Witam osoby ,które nie znają odpowiedzi na moje banalne pytanie mogą sobie darować. Hejterom dziękuję - od tego nie jest ten portal, rozumiem Wasze problemy ale uszanujcie tych, którzy chcą tu uzyskać odpowiedź na konkretne pytania w sposób kulturalny albo chociaż zbliżony standardom moralnym. Pracowałem w kilku krajach europejskich i w tylko w Polsce stopień malkontentów mam wrażenie jest na europejskim podium. Oczywiście za granicą Polacy nie odbiegają swoim brakiem klasy. Jestem dumnym Polakiem i szukam rozwiązań a nie problemów. Jesteśmy wolnymi ludźmi, umowy są wiążące, adwokaci też jak ktoś chce mogą rozwiązać problem albo sprawdzić zapisy umowy. Podpisujcie umowy na spokojnie, większość umów ma zapisy o odstąpieniu od nich. Pracownik wbrew pozorom ma też wiele praw ,które łatwo egzekwować. A jeśli ktoś w tej czy innej firmie czuje się źle to szuka sobie nowej pracy , o którą obecnie jest łatwiej niż kiedykolwiek. Do sedna: Firma oferuje obecnie wakat na stanowisko doradcy klienta z językiem niemieckim Proszę o jakiekolwiek widełki finansowe osoby zorientowane - od /do brutto na starcie Z góry bardzo dziękuję i pamietajcie hejterzy - jesteście wolnymi ludźmi i jeśli akceptujecie sponiewierania i jego różne przejawy to znaczy ,że sami stawiacie się w roli (usunięte przez administratora) Zdrówka wszystkim ! G.
    Kryzys

28.03.2020 16:39

Coś ktoś wie jaka sytuacja? Jest praca?
    Ciekawy

31.01.2020 15:16

Witam, na OLX-ie pojawilo sie ogloszenie na stanowisko Magazynier/Logistyk. Czy ktos obecnie pracujacy na magazynie w Labo moze okreslic na jakie warunki finansowe mozna liczyc na start na tym stanowisku? Z gory dziekuje za odpowiedz.
    sowa666

08.05.2019 12:44

Witam was, jakie pieniążki netto może zarobić nowy pracownik produkcji ? Nadgodziny i praca w weekendy są płatne czy oddawane jako wolne ?
    ja

24.01.2020 10:21

to prawda

24.01.2020 10:27

Nie, to nieprawda :) Prócz karty sportowej, mamy także prywatną opiekę medyczną dla pracowników i ich rodzin. Gdyby było tak, jak napisano w tym emocjonalnym komentarzu, to naprawdę nie miałby kto pracować, a firma zamiast się rozwijać, raczej musiałaby się zwijać... z rynku. Pozdrawiamy i życzymy sukcesów, Zespół Labo Print

17.01.2020 14:08

Jak długo czekaliście na odzew z Labo Print S. A.? Oddzwaniają zawsze?

23.01.2020 10:47

O jakim odzewie to pytanie? Kto ma do kogo i w jakiej sprawie oddzwonić? Zespół Labo Print

23.01.2020 10:48

Ciekawa odpowiedź, na tak mało precyzyjne pytanie :)
    Grzegorz

05.06.2019 20:31

Mam pytanie. Interesuje mnie praca jako drukarz i na jakiej wysokości zarobki może liczyć operator maszyny i czy to są konkurencyjne zarobki w stosunku do innych firm. Czy na początek można liczyć na pensje podstawowa rzędu 3000netto bez premii i nadgodzin?
    Meryyy

14.01.2020 01:47

Przy takiej rotacji pracowników jakoś ciągnięcia swoją działalność, harowac jak wół i z pocałowaniem w (usunięte przez administratora) Wiadomo wasza praca jest bronić mienia firmy ale przez pewnych ludzi,, kierownikow'' zanirzaja wam opinie o rozchodzi się tylko o szacunek do ludzi którzy dają wam te sukcesy i dzięki tym ludziom zamieniliscie z 5 osobowej firmy na 300 osób oni dali wam klucz do bram, ale wy te bramy zamykacie...

14.01.2020 10:31

Szanowna Pani Meryy, dziękujemy za komentarz. Nasze bramy stawiamy przed wszystkimi otworem :) Zresztą najlepiej to pokazuje, jak słusznie Pani zauważyła, przyrost liczby naszych współpracowników. Widać, że nie do końca znalazła Pani wspólny język ze swoim przełożonym, tak też bywa. Gdyby jednak było tak fatalnie, jak Pani pisze, firma raczej zmierzała by ku upadkowi, niż święciła triumfy w branży. Dziękujemy za dotychczasowy wkład i życzymy powodzenia w dalszym rozwoju zawodowym. Zespół Labo Print

Zostaw merytoryczną opinię o Labo Print S. A.