Orkla care S.A.

Radzymin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 476 ocen.

Orkla care S.A.
2 476

Opinie o Orkla care S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orkla care S.A.

Zainteresowany

Jakieś podpowiedzi dostanę? Chciałbym tu pracować.

XYZ

Jak nowy kierownik produkcji? Czy pseudomanagerowie już drżą o własne 4-litery?

Czek Noris
@ABC 28.06.2018 09:08

PUDŁO!

Agnieszka

@rrr Napisz, proszę kilka słów o pracy w Orkla care S.A.. Każda opinia poparta konkretami będzie bardzo cenna dla potencjalnych kandydatów? @Róża, jeśli zdecydujesz się aplikować, wróć, proszę z informacją zwrotną jak przebiegała rekrutacja?

rrr

Kij tam z produkcją....ale co się dzieje w marketingu...ludzie uciekaja gdzie pieprz rośnie.Jedna po drugiej!

rrr
@Róża 20.06.2018 14:07

Trade marketing to nie dział marketingu. W tradzie jest ok lecz tez odchodzi szefowa...więc będą zmiany.

Agnieszka

@XYZ @Ulka Wasze wypowiedzi sugerują, że jesteście obecnymi pracownikami Orkla care S.A.. Czy moglibyście przytoczyć kilka argumentów na plus dla Orkla care S.A.? Czy rzeczywiście zachodzą zmiany personalne, a co pewnie za tym idzie i organizacyjne? Czy te zmiany należy zaliczyć na plus?

Ulka

Niektórzy to chyba tylko narzekać potrafią.

Agnieszka

@Anita, rozumiem, że pracowałaś lub pracujesz w Orkla care. Czy mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat pracy w tym miejscu? Czy praca w firmie Orkla care jest rozwojowa? Czy pracownikom przysługują jakieś dodatkowe benefity socjalne typu dofinansowanie do karty sportowej lub prywatna opieka medyczna?

Fb

Jak atmosfera ? Warto dołączyć do działu r&d?

Anita
@ciekawy 16.03.2018 09:25

Nie. Wymieniają ludzi na bardziej odpornych psychicznie, bo po latach pracy starzy się wyczerpali przy współpracy z wszechwiedzącym i nie lubiącym konkurencji a mającym wysokie ego Dyrektorem R&D.

Agnieszka

Jak aktualnie wygląda sytuacja w Orkla care w Radzyminie? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu? W Internecie nie znalazłam aktualnych ogłoszeń o pracę w Orkla care, ale może obecnie toczą się jakieś rekrutacje? Jeśli ktoś z Was wie coś na ten temat zachęcam do podzielenia się informacjami.

Orman

Jak tam Pan Bzowy się sprawuje ?

Agnieszka

@Fb, jakim stanowiskiem jesteś zainteresowany w Orkla care S.A.? Składałeś już swoje CV? @A la, możesz napisać coś na temat pracy w tym miejscu? Czy bez problemu można dostać umowę o pracę lub wziąć urlop? W jakim trybie odbywa się praca? @Konrad, a Ty co sądzisz o pracy w Orkla? Masz inną opinię? W Internecie nie znalazłam aktualnych ogłoszeń - czy ktoś wie coś na temat toczących się właśnie rekrutacji?

Czek Noris
@Życzliwy 23.03.2018 08:02

ojj widać że byłaś/byłeś daleko zrobił dużo bo mu na to pozwolili innym nie pozwalał żeby tylko jego chwalili ot takie małe królestwo. Ja jestem ciekaw czy będzie spotkanie o premii albo czy na jajku się pokaże. Bo już lans się skończył umiał się maskować jak mało kto ... życie zweryfikuje było 7 lat tłustych teraz czas na chude...

Pa

Tyle się dzieje w firmie, a tu taka cisza. Teraz już wiadomo, że żarliwi komentatorzy na tym portalu od jakiegoś czasu już nie pracują w Orkla.

Taki tam
@123wqsds 10.03.2018 20:35

Niestety już się rozchodzi bo rekruterzy mają pelne rece roboty mam wrazenie ze wszyscy szukaja pracy lub chociaz sie zastanawiaja. Po 19tym trzeba bedzie uciekac....

Niepewny

Odradzacie prace w tej firmie?A jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna?

Konrad

Jak ktoś nie potrafi dobrze pracować to zawsze dużo i negatywnie pisze !!!!!!

Alina
@Konrad 11.01.2018 11:42

Co o ciężkiej pracy na produkcji może wiedzieć Dyrektor Operacyjny, który podczas zorganizowanych przez siebie Manewrów zagonił kierowników do pracy na linii, a sam, przebrany w ogrodniczki mechanika, bawił się w nadzorcę ?

Pracownik

Podoba mi się że firma idzie do przodu tu pakiet Enel med tu karta Multisport, otwierają fundację. Trzeba się cieszyć a nie tylko odgadywać i plotkować ????

poco
@Pracownik 16.01.2018 22:34

a co to za fundacja? dla naiwnych pracowników, którzy czekają na podwyżki od co najmniej X lat??? czy dla zarządu żeby dostał jako jedyny premie roczne za 2017 rok?

Najusz

Ludzie uciekajcie z tej firmy, bo to tonący okręt, obie marki Soraya i Dermika wystawione już są na portalach dla inwestorów i funduszy inwestycyjnych, więc pewnie zaraz je sprzedadzą i będą zwalniać znowu ludzi.

rozczarowana

No wczoraj to się dopiero firma popisała. Zwolnili dziewczynę z marketingu od Jordana bo wraca jej poprzedniczka z macierzynskiego. To byla jedna z niewielu osób z biura, która miała głowę na karku, obrotna, pomyslowa, a jej nowe reklamy dla dzieci ram pam pam ...byly super!!! Jordan za jej czasow super sie sprzedawal. Wiecie co jest smutne jeszcze w ten poniedziałek bidula produkowala sie na cyklowce i przezywala ze tyle jej sie udalo do konca roku jeszcze reklam zalatwic.....a dzis juz nie pracuje, a wiemy ze nie miala umowy na zastepstwo... w tym momencie nie wiadomo co sie w tej firmie liczy ?! bo ona miala wyniki, pomysly i na pewno nie zasluzyla na to co ja spotkalo....jak mozna tracic tak wartosciowych pracownikow? nie wierze ze nie mozna bylo jej gdzies przesunac mamy tyle produktow ktore by na jej osobie skorzystaly... bo tyle zrobila dla Jordana

Tom
@Aga 18.11.2017 15:15

Firma pewnie też nie chciała ryzykować, bo co tu by się działo na forum gdyby źle potraktowała hehehe

Grzegorz G.

Orkla care to firma dla desperatów którzy nie mają pracy, w każdym dziale jest (usunięte przez administratora), oszukuje się pracowników na premiach, raporty przychodzą z błędami, nikt nie chce kupować tych kosmetyków bo są stare a kremy Dermika śmierdzą i uczulają. Nie ma żadnej polityki personalnej i zwalniają jak potrzebują stanowiska dla znajomych i kolesi.

Clok

Czesc, poprosze o konkrety, jak pracuje sie jako przedstawiciel medyczny? Jaka flota, i czy uczciwie pracujac mizna zagrzac miejsce chociaz z 5 lat?

Kot
@Clok 08.11.2017 08:00

Halo, bardzo potrzebna ta inf. Prosze o odp.

Nowy

I po premi...

basia
@Stary pracownik 28.10.2017 20:57

Tak samo jest z jakością jaki kierownik taka jakość . Zero kompetencji i wyksztalcenia to jaka może być jakość ?????? dla inteligentnych

Bomba

Na szczęście pracownicy produkcji są fair i nie ma z nimi klopotow -problemow :)

str
@Bomba 03.10.2017 23:17

bo są zastraszeni i boją się o utratę pracy. Jak ma się szefa którego kompetencje to wielki znak ?. T o czym dyskusja

Agnieszka

@Karo @Zyta jeśli jakiś post został usunięty, to znaczy, że naruszył on regulamin forum. Warto zapoznać się z regulaminem, który znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/regulamin Proszę o pozostawianie na forum merytorycznych opinii i informacji na temat pracy w firmie Orkla care S.A.

Karo

Czemu Rudy ciągle kasuje wpisy o maszynach... Prawda w oczy kole. Jak są wpisy na temat jego teamu to nie reaguje. Wiadomo martwi się tylko o swój stołek.

Marcel

A Tomcio taki chwalony przez Kondzia a go wywalił. Szczyt hipokryzji.

Agnieszka

@99999jeśli jakiś komentarz został usunięty na forum to znaczy, że naruszał on regulamin. Warto zapoznać się z regulaminem http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem komentarza. @Kolega co możesz powiedzieć o pracy w firmie Orkla care S.A.?

Kolega

Obecnie mikrobiologa szuka Eveline.

Kwiecień

To czemu skoro taka biedna to tak wiele osób czekało na ten dzień? "Przyjaciółka twojej skóry" jej nie pomogła. Oczywiście szkoda jako człowieka ale jakby było wszystko z jej strony w porządku to nikt by jej nie zwolnił.

A teraz ja

Biedna Ela, życzę jej powodzenia i znalezienia pracy w bardziej sprzyjajacym otoczeniu.... A wy dalej tłoczcie bezsensowna dyskusje na tym forum, ktora nota bene ośmiesza Was samych. Bo jeśli komuś nie odpowiada miejsce pracy to sie je zmienia. A nie za plecami wylewa swoje żale, tyle drodzy "państwo"

Kokos

Ale najważniejsze że zwolnili w piątek Elę panią dyrektor marketingu kosmetycznego, więc jest szansa że teraz będzie już tylko lepiej.

piotrek

Male sprostowanie kierownik Magazynu.

ciepło wspominająca
@barnaba 31.08.2017 11:05

Kierowników magazynu było wielu . Byli różni ale nie zapomina się tych fajnych i szanujących ludzi . A byli tacy , ale jak to bywa . Zwolnili się bo znaleźli inny sposób na życie lub mieli dosyć współpracy z Panem tabelka . A tak na marginesie to jest zastanawiające ile ludzie są w stanie znieść zanim zdecydują się powiedzieć dosyć i podjąć decyzję zakończenia współpracy..

piotrek

Niestety dzial operacyjny to jedna wielka farsa. Zero kompetencji kierownicy ponizej krytyki, tylko kierownik produkcji godna swojego stanowiska. Niestety Rudy i reszta skladu juz dawno nie ogarniaja tej kuwety.

Zostaw opinię o Orkla care S.A. - Radzymin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orkla care S.A.