Orkla care S.A.

Radzymin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 383 ocen.

Opinie o Orkla care S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orkla care S.A.

Pracownik

Podoba mi się że firma idzie do przodu tu pakiet Enel med tu karta Multisport, otwierają fundację. Trzeba się cieszyć a nie tylko odgadywać i plotkować ????

Konrad

Jak ktoś nie potrafi dobrze pracować to zawsze dużo i negatywnie pisze !!!!!!

Najusz

Ludzie uciekajcie z tej firmy, bo to tonący okręt, obie marki Soraya i Dermika wystawione już są na portalach dla inwestorów i funduszy inwestycyjnych, więc pewnie zaraz je sprzedadzą i będą zwalniać znowu ludzi.

rozczarowana

No wczoraj to się dopiero firma popisała. Zwolnili dziewczynę z marketingu od Jordana bo wraca jej poprzedniczka z macierzynskiego. To byla jedna z niewielu osób z biura, która miała głowę na karku, obrotna, pomyslowa, a jej nowe reklamy dla dzieci ram pam pam ...byly super!!! Jordan za jej czasow super sie sprzedawal. Wiecie co jest smutne jeszcze w ten poniedziałek bidula produkowala sie na cyklowce i przezywala ze tyle jej sie udalo do konca roku jeszcze reklam zalatwic.....a dzis juz nie pracuje, a wiemy ze nie miala umowy na zastepstwo... w tym momencie nie wiadomo co sie w tej firmie liczy ?! bo ona miala wyniki, pomysly i na pewno nie zasluzyla na to co ja spotkalo....jak mozna tracic tak wartosciowych pracownikow? nie wierze ze nie mozna bylo jej gdzies przesunac mamy tyle produktow ktore by na jej osobie skorzystaly... bo tyle zrobila dla Jordana

Aga
@BądźmyPoważni 18.11.2017 13:57

Dobrze mi się pracowało w Orkla tak jak opisałam, a i firma mnie bardzo dobrze potraktowała na koniec więc nie miałam powodu ryzykować i złe rzeczy pisać o firmie, bo świat jest mały. Życzę Ci spokoju i znalezienia nowego hobby niż wyżywanie się na Gowork.

Tom
@Aga 18.11.2017 15:15

Firma pewnie też nie chciała ryzykować, bo co tu by się działo na forum gdyby źle potraktowała hehehe

Grzegorz G.

Orkla care to firma dla desperatów którzy nie mają pracy, w każdym dziale jest (usunięte przez administratora), oszukuje się pracowników na premiach, raporty przychodzą z błędami, nikt nie chce kupować tych kosmetyków bo są stare a kremy Dermika śmierdzą i uczulają. Nie ma żadnej polityki personalnej i zwalniają jak potrzebują stanowiska dla znajomych i kolesi.

Clok

Czesc, poprosze o konkrety, jak pracuje sie jako przedstawiciel medyczny? Jaka flota, i czy uczciwie pracujac mizna zagrzac miejsce chociaz z 5 lat?

Kot
@Clok 08.11.2017 08:00

Halo, bardzo potrzebna ta inf. Prosze o odp.

Nowy

I po premi...

basia
@XYZ 25.10.2017 11:00

w tej firmie zawsze tak było że obiecywali i na tym się kończyło . Premie w operacji to jakiś uśmiech numeru z bajki o rudobrodym. Wszyscy wiedzą że zawsze trzeba wszystko zrobić aby był powód aby nie dać premii. Kogo interesuje że etykiety krzywo się kleją zawsze się tak kleiły i kobiety rwały i na nowo oklejały. Jak się kupuje maszyny i nie ma się pojęcia co się kupuje to tak jest , a potem wszyscy są winni tylko nie rudy .

basia
@Stary pracownik 28.10.2017 20:57

Tak samo jest z jakością jaki kierownik taka jakość . Zero kompetencji i wyksztalcenia to jaka może być jakość ?????? dla inteligentnych

Bomba

Na szczęście pracownicy produkcji są fair i nie ma z nimi klopotow -problemow :)

str
@Bomba 03.10.2017 23:17

bo są zastraszeni i boją się o utratę pracy. Jak ma się szefa którego kompetencje to wielki znak ?. T o czym dyskusja

Agnieszka

@Karo @Zyta jeśli jakiś post został usunięty, to znaczy, że naruszył on regulamin forum. Warto zapoznać się z regulaminem, który znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/regulamin Proszę o pozostawianie na forum merytorycznych opinii i informacji na temat pracy w firmie Orkla care S.A.

Karo

Czemu Rudy ciągle kasuje wpisy o maszynach... Prawda w oczy kole. Jak są wpisy na temat jego teamu to nie reaguje. Wiadomo martwi się tylko o swój stołek.

Daro
@Zyta 22.09.2017 20:31

Najlepiej jest udawać że na pozór wszystko jest dobrze a tak naprawdę wszystko jest robione dla oka bo wszystko jest źle. Mam nadzieję że w końcu w tej firmie znajdzie się ktoś kto prześwietli te kombinacje bo póki co nie znalazł się taki inteligentny.

Marcel

A Tomcio taki chwalony przez Kondzia a go wywalił. Szczyt hipokryzji.

Agnieszka

@99999jeśli jakiś komentarz został usunięty na forum to znaczy, że naruszał on regulamin. Warto zapoznać się z regulaminem http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem komentarza. @Kolega co możesz powiedzieć o pracy w firmie Orkla care S.A.?

Kolega

Obecnie mikrobiologa szuka Eveline.

Kwiecień

To czemu skoro taka biedna to tak wiele osób czekało na ten dzień? "Przyjaciółka twojej skóry" jej nie pomogła. Oczywiście szkoda jako człowieka ale jakby było wszystko z jej strony w porządku to nikt by jej nie zwolnił.

A teraz ja

Biedna Ela, życzę jej powodzenia i znalezienia pracy w bardziej sprzyjajacym otoczeniu.... A wy dalej tłoczcie bezsensowna dyskusje na tym forum, ktora nota bene ośmiesza Was samych. Bo jeśli komuś nie odpowiada miejsce pracy to sie je zmienia. A nie za plecami wylewa swoje żale, tyle drodzy "państwo"

Kokos

Ale najważniejsze że zwolnili w piątek Elę panią dyrektor marketingu kosmetycznego, więc jest szansa że teraz będzie już tylko lepiej.

piotrek

Male sprostowanie kierownik Magazynu.

barnaba
@piotrek 30.08.2017 18:12

a jak było kiedyś jak byli inni kierownicy . Czy też tak samo

ciepło wspominająca
@barnaba 31.08.2017 11:05

Kierowników magazynu było wielu . Byli różni ale nie zapomina się tych fajnych i szanujących ludzi . A byli tacy , ale jak to bywa . Zwolnili się bo znaleźli inny sposób na życie lub mieli dosyć współpracy z Panem tabelka . A tak na marginesie to jest zastanawiające ile ludzie są w stanie znieść zanim zdecydują się powiedzieć dosyć i podjąć decyzję zakończenia współpracy..

piotrek

Niestety dzial operacyjny to jedna wielka farsa. Zero kompetencji kierownicy ponizej krytyki, tylko kierownik produkcji godna swojego stanowiska. Niestety Rudy i reszta skladu juz dawno nie ogarniaja tej kuwety.

Agnieszka

@Rjdhdjpracujesz w firmie CEDERROTH POLSKA? Czy powiesz coś o swoich doświadczeniach? Na jakim stanowisku pracujesz? @@!!! a może to coś z systemem jest nie tak? To przecież system robi raporty. Dlaczego uważasz, że kogoś zwolnią? Czy to często się zdarza w firmie?

Rjdhdj
@Agnieszka 30.08.2017 13:04

Rzadko ostatnio zwalniają, ale jak już nie raz sytuacja pokazała metodą oszczędności w tej firmie nawet za czasów starego Cederrotha, są w pierwszej kolejności zwolnienia nas szaraczków. A stanowiska nie podam bo jeszcze tu pracuje. Jest tu wielu fajnych ludzi, ale jak w każdej firmie są układy na które nic nie poradzisz możesz patrzeć i pisać tu a jak coś się trafi to zmienić.

Rjdhdj

Pani dyrektor marketingu części kosmetycznej dalej pracuje i pogrąża Soraye, co widać po wynikach i nie poniesie żadnej odpowiedzialności za swoje działania.

Słońce
@optyma 29.09.2017 19:14

Panią dyrektor marketingu zwolnili w końcu. Teraz Joanna szefowa farmacji ma część marek, a część Michał. Joanna to bardzo ogarnięta kobieta, więc światło w tunelu się pojawiło na pozytywną zmianę w zarządzaniu.

wyrocznia
@Słońce 30.09.2017 23:52

Aby to światełko w tunelu nie okazało się rozpędzoną kolejką wązkotorową która wjedzie w sam środek wielkiej i tu się domyśl.

Kdjrhccj

Myślę że można odpuścić śmieszkowi bo on tylko raportuje to co mu system podaje. Aczkolwiek rozumiem wasze pretensje. A poza tym mamunia ma za wysokie stanowisko żeby mu coś zrobili. Mnie martwi to że wyniki są jakie są a Zarząd nic z tym mądrego nie robi. Tylko kółko wzajemnej adoracji do biegania w maratonach się wzajemnie klepie po plecach a wyniki lecą na pysk. Ciekawe czy będą zwalniać dla ratowania wyników czy pomalują trawę na zielono nawciskają kitów Norwegom i będzie kolejny rok do przodu.

@!!!
@Kdjrhccj 24.08.2017 09:03

Jak mu odpuścić?? Gdyby on pokazywał faktycznie to co mu system pokazuje to w raportach byłyby dobre wyniki. I nie mielibyśmy sytuacji gdzie w ciągu jednego dnia wysyła 3 razy ten sam raport i za każdym razem z innymi wynikami. Albo wysyła kilka różnych raportów w których pokazuje te same dane i w każdym raporcie inną wartość. Widzę dwa powody takiej sytuacji. Raz to nie umie się posługiwać systemami i dwa nie umie myśleć. Bo jak inaczej to wytłumaczyć? Co do zarządu to tak było jest i będzie że trawę pomaluja na zielono i pokażą wyniki z raportu śmieszka czyli z du.py wzięte. I pewnie przy okazji zwolnią kilka osób, plan rozrzucą po innych i będzie dobrze. Wszystko aby Norwegia była zadowolona. Ale śmieszka nie rusza. Przecież to synek dyrektor. Pracownik roku.

Black

Oczywiście że nikt się do biura nie wybiera. Byłaby to strata czasu i zero efektów. Śmieszek i tak zareagowalby w jeden możliwy dla niego sposób. Wyszczerzylby zęby i tyle. Na najbliższej cyklówce będzie doskonała okazja aby wyrazić swoją opinię. Mam tylko nadzieję że będzie ktoś z HR i że AW i boss nie opuszczą w tym czasie sali. I jeszcze jedno pytanie do obserwatora: Czy wg Ciebie raporty są dobrze robione??? Bo błąd na błędzie to chyba świadczy o tym że są złe. Nieustanne wysyłanie poprawionych raportów które nadal są złe to chyba też rażący błąd. Chyba że to nowa polityka firmy i motto typu "radź sobie sam nędzny przedstawicielu na nasze wsparcie i tak nie masz co liczyć. Z poważaniem dział wsparcia sprzedaży"...

Obserwator

Oczywiście, że się nie wybieracie, bo trzeba byłoby powiedzieć komuś w oczy: "śmieszku, jestes do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;. A przecież łatwiej anonimowo pojęczeć w internecie.

Obserwator

A może w takim razie trzeba udać się osobiście do działu analiz i powiedzieć, że raporty są według Was źle robione i należałoby coś z tym zrobić?? A może należy osobiście udać się do Grzegorza i powiedzieć o swoich zastrzeżeniach co do pracy działu analiz?? A nie anonimowo rozpruwać się w internecie i srać komuś na głowę za jego plecami?

1111
@Obserwator 21.08.2017 14:07

To aż osobiście trzeba się udać do jaśnie pana śmieszka i mu palcem pokazywać że wszystko źle robi?!?!?!?! Mało maili i telefonów było od ludzi z zastrzeżeniami do jego pracy?!?!?!?! Ile jeszcze to ma trwać? Co musi być jeszcze źle robione. Wydaje mi się że wszystko już zjebał co miał do zjebania. Przecież on tu nie pracuje od wczoraj tylko od kilku miesięcy!!! Każdy inny w tej firmie po kilku miesiącach takiej pracy wyleciałyby na zbity pysk. Łącznie z panem panie obserwatorze. Więc mam nadzieję że w końcu coś się zacznie dziać.

Hłehłe
@Obserwator 21.08.2017 14:07

Skoro twierdzisz ze mamy zapie...w rynku a nie głupotami sie zajmować to z przykrością stwierdzam że do śmieszka się nie wybieramy! A maile do Grzegorza i hr juz poszły! Śmieszek i Tomek z tego co pamiętam to Dział Wsparcia Sprzedaży Dział analiz Wiec chyba poza raportami przyda się też u nich odrobina analitycznego myślenia a nie robienie wszystkiego na tzw pałę....m

Obserwator

A może Szanowni Państwo zamiast siedzenia i pierdzenia w stołki, oraz myślenia jak kogoś wywalić z firmy, wzięliby się za pracę i wymyślili, jak zwiększyć sprzedaż?? Ja wiem... to teudniejsze niż stękania i jęczenia w i ternecie, ale za coś pieniądze w końcu bierzecie.

Hłehłe
@Obserwator 21.08.2017 12:42

A może sprzedaż jest duża ale dział analiz ma problem z czytaniem danych? Na razie brak poprawnych danych a co za tym idzie może wynik jest całkiem całkiem?

???????

Właśnie od przyszłego tygodnia trzeba zacząć działać. I nie po jednej osobie tylko wszyscy niech piszą do HR i Krzysztofa!!! DH, DM, KAS, KAM. Jak nas będzie dużo to może przestaną mieć to gdzieś. Tak samo osoby z biura powinny robić. Każdy jeden komu to nie pasuje powinien wyrazić swoje zdanie. Może coś to zmieni. Bo pytam się jak długo mamy pracować w takim syfie?!?!?! A Tomek może i rozsądny ale jak długo wszyscy mają cierpieć z powodu braku jakichkolwiek kompetencji synka pani dyr. Tomek sam tego nie pociągnie. Jakby Michał wrócił było znów dobrze. We dwóch dali by radę.

lalka
@??????? 18.08.2017 10:02

w takim syfie to wątpliwe aby było ok . Tu to dawno temu powinny być użyte taczki i to w całej organizacji a początek to powinien być zrobiony w operacyjnym, rudy na taczkach to dopiero wyzwanie i dalej pseudo marketing itp.

szok123

Zgadzam się z informacja na temat Śmieszka - mam tylko nadzieję,że ktos to ogarnie... Dojdzie to info do Prezesa , HR lub Krzysztofa... Bo pracujemy tu dla dobra organizjacji :-)

Dodi

W przyszłym tygodniu wraca Kasia O. Z hr proponuje do niej dzwonić i pisać Może uda się by ściągnęła Michała dla dobra zespołów i przede wszystkim firmy Niech po jednej osobie z regionu ktoś da jej znać plus dm niech też się wypowiedzą i temat załatwiony Potrzebujemy konkretnych wyników a nie takie g...no jakie daje nam Natan! On się do tego nie nadaje!

Black

To że AW ma lekko wywalone raczej dziwić nie może. Ale dziwi mnie bardzo że tak samo wywalone ma Sebastian albo może mu tak dobrze. Nie widzi jak złe są wyniki to się cieszy. Ciekawe co zrobią jak na koniec roku ktoś ich podliczy i jednak kilka baniek zabraknie. Ciekawe jak oni chca naliczyc premie nie znajac wynikow. Jak byli AO MO i Lubiś to jednak tych wyników bardzo pilnowali żeby było na czas i to co trzeba a nie tak jak teraz. Mimo tego jacy byli to człowiek jednak wiedział na czym stoi. Wystarczył jeden tel czy mail i zaraz widziało się swój wynik jak na dłoni. Szczerze mam nadzieję że szef szefów tu wejdzie i sobie to poczyta. Może wtedy coś zrobi. A narazie niestety pozostaje nam pracować w takich a nie innych warunkach. Bo nie wierzę że śmieszek nawet za dwa lata coś ogarnie skoro ma wywalone na jeden system bo mu się nie podoba... I tak jak pisze @Nice: Michał wracaj do nas i to szybko!!!

Nic

Co do raportów to już się wypowiadać chyba nie muszę bo widzę że każdy wie jak jest pozatym to temat rzeka i niezłą powieść można by stworzyć a raczej horror psychologiczny. Jednakże naprawdę powinni tego śmieszna wywalić na zbity pysk albo odsunąć od tego typu pracy. Tak niekompetentnego i niekomunikacyjnego człowieka nie powinni w ogóle brać ale dyr finansowa musiała wcisnąć synka bo żadna normalna firma by to przecież nie zatrudniła. Ona musi zadbać o jego przyszłość. Niech ktoś się w końcu weźmie za ten temat bo to źle wygląda jak jeszcze nigdy

Aaaaaa

Naprawdę sądzicie,ze pisanie do kogoś coś da?Mieli czelność go zatrudnić to będą mieli czelność go zostawić pomimo braku kwalifikacji. Po 2 latach się wyrobi...Szczesciarz...kto komu daje dzisiaj taką szansę.Ale jak mu nie wstyd, ze mama mu załatwiła robotę!!!

Black
@?!?! WTF 16.08.2017 09:05

Fakt tak tragicznych raportów w tej firmie jeszcze nie było i wątpię że komukolwiek jest to na rękę. Zapewne każdy w firmie kto w jakimś stopniu zna excela zrobiłby to lepiej. Po drugie nie wiem czemu firma miałaby niechętnie patrzeć na ściągnięcie Michała skoro chodzą słuchy że on sam chętnie by wrócił i dzięki temu ogarnął ten b.....

Nice
@Black 16.08.2017 10:17

To może ktoś wreszcie będzie mieć na tyle odwagi by napisać do może szefa szefów? IronMan może zareaguje? Sebastian niewiele chce przeforsować, AW ma lekko wywalone na wszystko to może Boss by pokazać wreszcie w Norwegii jakie mamy mega wyniki wbrew pozorom i wbrew temu co pokazują raporty?! A może link do gowork wystarczy? A Michał niech wraca i to szybko!!!

@!!!

oby oby oby wrócił bo pracować się nie da z tym liczę że się ludzie z rynku i biura zgrają i pójdzie mail gdzie trzeba

@!!!

pięknie usunęli mi post... napisze więc raz jeszcze do k.... nędzy zabierzcie tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> co on musi zrobić albo ile osób jeszcze wk.... żeby ktoś zaczął mu patrzeć na ręce?!?!?! żyć się nie da...

Smile
@@!!! 10.08.2017 11:46

Może czas zacząć mówić coś dalej wyżej skoro hr ma to w d...ie Może czas zgrać wszystkich i napisać jednego maila? Chodzą słuchy że Michał byłby gotów wrócić do firmy i może wreszcie znów zapanował by ład

Black
@Smile 10.08.2017 13:48

Proponuję rozesłać po wszystkich osobistościach w firmie linka do tych opinii albo zdjęcie kilku ostatnich. A tak poważnie taki mail jak najbardziej powinien powstać. Im więcej osób się podpisze pod nim tym lepiej. Gdyby faktycznie Michał wrócił to byłoby w końcu znów jak pracować.

Black

Co by się nie działo "śmieszek" i tak dalej będzie pracował jak pracuje a raczej udawał że pracuje. Mamusia nie da go ruszyć. Przecież on się tu spełnia i dostanie nagrodę za pracownika roku. Ta cała sytuacja to poprostu żałosne...

Smile

Przecież raporty to taki mały istotny szczegół Po co raporty pilnujcie sprzedaży sami i tak musimy to robić bo jeszcze nie było raportu który by był zrobiony dobrze A nasz "śmieszek" totalnie się tym i tak nie przejmuje ważne ze mama zadowolona ze zdolnego syna! Ciekawe czy będzie zamknięcie miesiaca czy od razu Q?!?!

Nic

To co dzieje się od dłuższego czasu z raportami to jedno wielkie nieporozumienie. W lipcu pierwszy raport na koniec miesiąca. Doprosić się o coś to cud a i tak wszystko co wysyła trzeba sprawdzać bo błąd na błędzie. Jak tu człowiek ma pracować i plan robić...

Grrrr

Czy syn Pani Dyr zacznie wreszcie pracować czy nadal będzie się tylko szczerzył do wszystkich

Dddd
@Grrrr 27.07.2017 13:10

Wiele osób uważa, że nie ogarnia tematu (częste błędy w raportach, nieodpowiednia komunikacja)... Ale przecież mu nie podziekuja:)

Lala land

Zdadzcie jak to jest ze jest nowa,od maja, osoba na stanowisku PF a DM nie ma jej danych w raporcie? Czyli jest czy jej nie ma? Ktoś o biduli zapomniał? Czy nikt tego nie widzi? A co do zwolnień były są i będą na to nikt nie ma wpływu :-(

sisi
@Lala land 30.06.2017 10:04

bo to taka nędzna firma tylko potrafi szukać oszczędności za pomocą zwolnień pracowników.

wrwrwrwr

no i jak to bywa z końcem miesiąca znowu wypowiedzenie . Bo zbyt dużo było kierowców aż 2 . Oszczędności są na 1 miejscu bez względu na logikę . Bo w tej firmie logiki to nie ma i nigdy nie będzie dopóki tacy amatorzy dalej będą zatrudniani na stanowiskach kierowniczych lub dyrektorskich. Pojawiają się informacje o tym że szukają do pracy . Ludzie mijajcie ten zakład wielkim łukiem jak nie chcecie stracić zdrowia w tej jednej wielkiej klice. Nie bez powodu jedna laska jest na zwolnieniu na depresję.

qawsed

I kolejna wartościowa osoba opuszcza pokład firmy - dawny dyrektor sprzedaży obecny exportu, szkoda. Tak to jest jak firma nie docenia pracowników to w końcu zmieniają pracę.

mmmmm
@qawsed 31.05.2017 22:56

W tej firmie to tylko odejścia i odejścia . Ciekawe kiedy Rudy lisek i jego wspaniała świta bez wykształcenia kierunkowego poleci na zbity .......

Sentymentalna

Czasem, wchodzę tutaj, aby zobaczyć czy soraya-dermika-cederroth-orkla ma się dobrze. Mam sentyment, bo zostawiłam w tej firmie kawał czasu, zaangażowania i serca. Z powodu Big Bossa "Gerarda Depardieu" od kilku lat jestem już na innym pokładzie. Niestety jak czytam Wasze opinie to widzę, że od trzech lat nic się nie zmienia. Nadal nikt nie myśli o ludziach, każdy dba tylko o własny tyłek, robienie wirtualnych planów i własnego dobrego PR-u. W takich warunkach nie da się normalnie pracować (wiem, bo sama nie dałam rady). Pamiętam czasy, że byłam dumna z pracy w tej firmie, a ludzie trzymali się razem (mimo, że się kłócili). Przykro mi, bo wiem, że potencjał w tej firmie jest ogromny. Jednak dopóki nie dostaniecie prawdziwego szefa, który zajmie się ludźmi i budowaniem zgranego zespołu, a nie dupochronkami, nic z tego nie będzie :(. Przykład zawsze idzie z góry. Trzymajcie się! i serdeczne pozdrowienia dla starej gwardii, która pamięta czasy fajerwerków na kopcu Kościuszki i kręcenia seksmisji!!!

Soraya Maxima
@Sentymentalna 25.05.2017 10:26

To fakt ,były super czasy ????,a właśnie oglądam nakręcane filmy ;))jeżu jaka to była super ekipa ,ilu ludzi poznałem takich z którymi do dziś mam kontakt ,tego właśnie mi teraz brakuje ,dużo bym dał za takie spotkanie :)) powodzenia dla wszystkich z lat 2008-...i dalej

2wfr343d5

A ja mam lepszego niusa...pani dyrektor finansów zatrudniła swojego synka....hm...czyli zmiany polegają na zmianie kliku i zatrudnianiu RODZINY! Nowa nazwa, nowa góra i nowe UKŁADZIKI=NOWA JAKOŚĆ! !! Szacunek. ... zmiany pierwsza klasa

Rodjrnfj
@Hmm 16.05.2017 11:02

Nie pracuje, to już ściema, trzymajmy się faktów bo inaczej to zamienimy gowork w pudelek. To że syn pracuje to fakt i uważam że to nie w porządku bo klika zastępuje klikę i to jest fakt. Mnie jednak bardziej zastanawia dyrektor sprzedaży ktory tylko bryluje i ślizga sie ze swoimi żarcikami a tak na prawdę niezbyt wiele robi, zrzuca odpowiedzialność na innych i niko nie wspiera.

Oj oj oj
@Rodjrnfj 17.05.2017 20:24

Dyrektor jak dyrektor A co z DM...ich temat pozostawia wiele do życzenia! Kiedyś za czasów MO było nie do pomyślenia by DM nie pracowal choć raz w miesiącu z handlowcami. Nie ważne było czy DH był z sieci trade czy farmacji. Teraz uwaga jest skupiona tylko na farmacji... Chociaż jak to mówią jaki Pan taki kram.... współczuję osoba zatrudnionym w rynku....

Kilorek

Żeby była jasność pani dyrektor w Radzyminie jest tylko jedna. Musi mieć niezłe plecy żeby doprowadzić firmę i marki do ruiny i nadal tu pracować.

lolok

wszyscy marudzą i straszą, ale z doświadczenia wiem że nikt nic nie zrobi, nie pójdzie do sądu pracy, bo szkoda nam nerwów, zdrowia i rodziny, więc szybko zmieniamy pracę i odpuszczamy, no chyba że firma nas niesprawiedliwie potraktuje i zwolni to czasem raz na 1000 przypadków ktoś pójdzie walczyć z niesprawiedliwością. Ogólnie póki co rządzi stara gwardia ciężarnej prawniczki i jej kółka różańcowego, pani dyrektor marketingu i wszyscy którzy bronią swojego podwórka, bo mają blisko do domu a i niewiele umieją, więc w innej pracy to już by dawno wylecieli.... dlatego tak mocno bronią swojej pozycji.

bellla donna
@lolok 05.05.2017 10:04

Lolok wiesz nie do końca to tak jest. Bo firma przegrała w różnych latach wiele spraw z pracownikami i wypłacali duże odszkodowania.

hihihi

Zgadzam się w 100 % z przedmówczynią!! Podobno też po stronie operacyjnej niektórzy managerowie pojechali z oceną najlepszych pracowników. Ale czego można się spodziewać po osobach bez wykształcenia... I mobbing tam też nie jest czymś obcym. Tak to właśnie broń ludzi zakompleksionych.

Wers
@ospa 08.05.2017 11:21

Czego sie spodziewać po kolesiowskim układzie, tu tylko takie panują... szkoda, liczyliśmy na nowego generalnego zwanego prezesem ale poki co kółko różańcowe się trzyma.

@@@@222@@@777
@Wers 08.05.2017 19:17

To tak będzie trwało dopóki nie zaliczy plajty. Jedna marka która odrobinę się jeszcze sprzedaje to nie zdoła utrzymać tych arcy pseudo fachowców. Ciekawe gdzie będzie pracowała macocha i kopciuszek w jednej osobie czyli szefowa kj która nie zna się na kierowaniu działem robi tylko wiatr i terroryzuje personel . No ale jak się nie ma wykształcenia to trzeba szumieć i tylko tyle. Pozostali również kierownik od papieru toaletowego wielki szef prod który nie potrafił nawet samodzielnie napisać pracy. Rudy który widzi tylko tabelki i tabelki i tabelki i tabelki ale wyczucia i intuicji to wielkie 0. Jak widać to w tym całym wesołym miasteczku wszędzie jest do niczego . Dyrektor marketingu syczy jak żmija i nie ma złotego środka jak działać więc syczy i sieje terror. Wielki inwestor od inwestycji zero wykształcenia ale zabierać premie ludziom to pierwszy. Ta cała świta jest siebie warta. Można wiele tu pisać ale również byli tacy o których się do dzisiaj mówi i ich wspomina .

niezapominajka

ludzie tam ciągle ściemniają i na jakieś dodatkowe grosiki to nie liczcie. Sam fakt iż ludzie uciekają bo nie są w stanie z takimi jak blondi lalka z profeski vel loczek która nie ma wiedzy i umiejętności zarządzania ludźmi . Dodatkowo ludzi ma za nic i stara się nimi wycierać podłogę. Dodatkowo pewne zachowanie tej osoby można zaliczyć do rodzaju mobingu wobec podwładnych. Ciekawe jak ktoś wytoczy proces tej extra w cudzysłowie firmie to co zrobi nowy prawnik. Natomiast pani dyrektor marketingu no no proponuję o więcej powściągliwości w ocenach rocznych bo sama kobieto to nic nie zrobisz a tak na marginesie to chyba sama zaakceptowałaś metamorfozę w wizerunku Soraya i co leży i kwiczy bo odsprzedaży nie ma i już nie będzie. Dużo można pisać a pan rudy to co wielka figura pozbył się ludzi z wiedzą lub spowodował że sami odeszli bo najlepszy personel to bez wykształcenia którym łatwo sterować bo nie potrafi samodzielnie myśleć i wszystko ślepo podpisze i zrobi bo gdzie znajdzie prace jak zostanie wywalony z tak "wspaniałej firmy".

qaxderw
@niezapominajka 03.05.2017 13:55

W 100% się zgadzam z oceną Pani Dyrektor Marketingu, wiem że jej pracownicy się jej boją, modlą się o jej dobry humor bo na 5 dni 4 chodzi z jadem na ustach i jak już ktoś napisał bez kija nie podchodź. Podsumowując każdy czeka na ten 1 dzień kiedy na nikogo nie warczy i nikogo nie obraża. Ta osoba nie nadaje się na Dyrektora, tylko niezwłocznie na szkolenie z zasad pracy z zespołem, bo to pomogłoby całej firmie.

kukuruku
@niezapominajka 03.05.2017 13:55

Dział HR, który powinien być przykładem, działem godnym zaufania i podporą dla pracownika, a on obmawia pracowników i to jeszcze nie taki problem jeśli w głos w swoim pokoju, aż słychać na korytarzu, ale we wspólnej kuchni to już poniżej krytyki. Podsumowując Panie nie są warte zaufania.... Jedyna osoba godna zaufania z tej części to Krzysztof, który słucha, mówi otwarcie i nie wyśmiewa.

Kilorek

Norwegowie ważni przyjechali, Polacy trawę na zielono pomalowali i niestety nikogo z głównych ściemniaczy ani terrorystek nie zwolnili... A to znaczy że dalej będą liczyć się układy lub jak ktoś mądrze napisał uprawiane sporty

Wdseer

Ja lubię tą firmę i świetni ludzie tu pracują, no tylko szkoda bo chyba czas porzucić sentymenty, bo pozytywnych efektów zmian póki co nie widać tak samo jak wielokrotnie wspominanych podwyżek. Też mam wrażenie że stara gwardia pracuje za dużo mniejsze pieniądze niż nowi pracownicy.

qwesdwq

ja uważam że jak komuś ie pasuje to niech zmieni pracę

asdf4sd

ja wiem od przedstawicielki że mają teraz mnóstwo konkursów, którymi nadrabiają premie bo plany są z kosmosu , wiec to jedyna opcja na normalną kaskę

rokismk

zastanawialiście się kiedyś po co są oceny roczne? teraz były oceny roczne w Orkla... śmiech na sali, pierwszy raz on-line, ale i tak nikt tego nie czyta, wiec jak se napiszesz że co się wali to tyle twoje. Nowym hitem w firmie jest to, że podobno pani dyrektor marketingu tak dała czadu na ocenie rocznej że jedna laska od razu poszła na L4.... wszyscy wiedzą że bez kija do niej nie podchodź ale aż tak.... łoł

Zostaw opinię o Orkla care S.A. - Radzymin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orkla care S.A.