Orkla care S.A.

Radzymin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 434 ocen.

Opinie o Orkla care S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orkla care S.A.

Agnieszka

Jak aktualnie wygląda sytuacja w Orkla care w Radzyminie? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu? W Internecie nie znalazłam aktualnych ogłoszeń o pracę w Orkla care, ale może obecnie toczą się jakieś rekrutacje? Jeśli ktoś z Was wie coś na ten temat zachęcam do podzielenia się informacjami.

Orman

Jak tam Pan Bzowy się sprawuje ?

Agnieszka

@Fb, jakim stanowiskiem jesteś zainteresowany w Orkla care S.A.? Składałeś już swoje CV? @A la, możesz napisać coś na temat pracy w tym miejscu? Czy bez problemu można dostać umowę o pracę lub wziąć urlop? W jakim trybie odbywa się praca? @Konrad, a Ty co sądzisz o pracy w Orkla? Masz inną opinię? W Internecie nie znalazłam aktualnych ogłoszeń - czy ktoś wie coś na temat toczących się właśnie rekrutacji?

Czek Noris
@Życzliwy 23.03.2018 08:02

ojj widać że byłaś/byłeś daleko zrobił dużo bo mu na to pozwolili innym nie pozwalał żeby tylko jego chwalili ot takie małe królestwo. Ja jestem ciekaw czy będzie spotkanie o premii albo czy na jajku się pokaże. Bo już lans się skończył umiał się maskować jak mało kto ... życie zweryfikuje było 7 lat tłustych teraz czas na chude...

Fb

Jak atmosfera ? Warto dołączyć do działu r&d?

ciekawy

Główny technolog też odszedł czy firma ze względu na rozwój szuka dodatkowych rąk do pracy? Sporo nowych ogłoszeń do R&D.Czy firma wymienia kadry na takie które mają mniejsze wymagania finansowe? Ktoś napisze o kwestiach finansowych? Benefity, premie?

Pa

Tyle się dzieje w firmie, a tu taka cisza. Teraz już wiadomo, że żarliwi komentatorzy na tym portalu od jakiegoś czasu już nie pracują w Orkla.

Taki tam
@123wqsds 10.03.2018 20:35

Niestety już się rozchodzi bo rekruterzy mają pelne rece roboty mam wrazenie ze wszyscy szukaja pracy lub chociaz sie zastanawiaja. Po 19tym trzeba bedzie uciekac....

Niepewny

Odradzacie prace w tej firmie?A jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna?

Konrad

Jak ktoś nie potrafi dobrze pracować to zawsze dużo i negatywnie pisze !!!!!!

Alina
@Konrad 11.01.2018 11:42

Co o ciężkiej pracy na produkcji może wiedzieć Dyrektor Operacyjny, który podczas zorganizowanych przez siebie Manewrów zagonił kierowników do pracy na linii, a sam, przebrany w ogrodniczki mechanika, bawił się w nadzorcę ?

Pracownik

Podoba mi się że firma idzie do przodu tu pakiet Enel med tu karta Multisport, otwierają fundację. Trzeba się cieszyć a nie tylko odgadywać i plotkować ????

poco
@Pracownik 16.01.2018 22:34

a co to za fundacja? dla naiwnych pracowników, którzy czekają na podwyżki od co najmniej X lat??? czy dla zarządu żeby dostał jako jedyny premie roczne za 2017 rok?

Najusz

Ludzie uciekajcie z tej firmy, bo to tonący okręt, obie marki Soraya i Dermika wystawione już są na portalach dla inwestorów i funduszy inwestycyjnych, więc pewnie zaraz je sprzedadzą i będą zwalniać znowu ludzi.

rozczarowana

No wczoraj to się dopiero firma popisała. Zwolnili dziewczynę z marketingu od Jordana bo wraca jej poprzedniczka z macierzynskiego. To byla jedna z niewielu osób z biura, która miała głowę na karku, obrotna, pomyslowa, a jej nowe reklamy dla dzieci ram pam pam ...byly super!!! Jordan za jej czasow super sie sprzedawal. Wiecie co jest smutne jeszcze w ten poniedziałek bidula produkowala sie na cyklowce i przezywala ze tyle jej sie udalo do konca roku jeszcze reklam zalatwic.....a dzis juz nie pracuje, a wiemy ze nie miala umowy na zastepstwo... w tym momencie nie wiadomo co sie w tej firmie liczy ?! bo ona miala wyniki, pomysly i na pewno nie zasluzyla na to co ja spotkalo....jak mozna tracic tak wartosciowych pracownikow? nie wierze ze nie mozna bylo jej gdzies przesunac mamy tyle produktow ktore by na jej osobie skorzystaly... bo tyle zrobila dla Jordana

Tom
@Aga 18.11.2017 15:15

Firma pewnie też nie chciała ryzykować, bo co tu by się działo na forum gdyby źle potraktowała hehehe

Grzegorz G.

Orkla care to firma dla desperatów którzy nie mają pracy, w każdym dziale jest (usunięte przez administratora), oszukuje się pracowników na premiach, raporty przychodzą z błędami, nikt nie chce kupować tych kosmetyków bo są stare a kremy Dermika śmierdzą i uczulają. Nie ma żadnej polityki personalnej i zwalniają jak potrzebują stanowiska dla znajomych i kolesi.

Clok

Czesc, poprosze o konkrety, jak pracuje sie jako przedstawiciel medyczny? Jaka flota, i czy uczciwie pracujac mizna zagrzac miejsce chociaz z 5 lat?

Kot
@Clok 08.11.2017 08:00

Halo, bardzo potrzebna ta inf. Prosze o odp.

Nowy

I po premi...

basia
@Stary pracownik 28.10.2017 20:57

Tak samo jest z jakością jaki kierownik taka jakość . Zero kompetencji i wyksztalcenia to jaka może być jakość ?????? dla inteligentnych

Bomba

Na szczęście pracownicy produkcji są fair i nie ma z nimi klopotow -problemow :)

str
@Bomba 03.10.2017 23:17

bo są zastraszeni i boją się o utratę pracy. Jak ma się szefa którego kompetencje to wielki znak ?. T o czym dyskusja

Agnieszka

@Karo @Zyta jeśli jakiś post został usunięty, to znaczy, że naruszył on regulamin forum. Warto zapoznać się z regulaminem, który znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/regulamin Proszę o pozostawianie na forum merytorycznych opinii i informacji na temat pracy w firmie Orkla care S.A.

Karo

Czemu Rudy ciągle kasuje wpisy o maszynach... Prawda w oczy kole. Jak są wpisy na temat jego teamu to nie reaguje. Wiadomo martwi się tylko o swój stołek.

Marcel

A Tomcio taki chwalony przez Kondzia a go wywalił. Szczyt hipokryzji.

Agnieszka

@99999jeśli jakiś komentarz został usunięty na forum to znaczy, że naruszał on regulamin. Warto zapoznać się z regulaminem http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem komentarza. @Kolega co możesz powiedzieć o pracy w firmie Orkla care S.A.?

Kolega

Obecnie mikrobiologa szuka Eveline.

Kwiecień

To czemu skoro taka biedna to tak wiele osób czekało na ten dzień? "Przyjaciółka twojej skóry" jej nie pomogła. Oczywiście szkoda jako człowieka ale jakby było wszystko z jej strony w porządku to nikt by jej nie zwolnił.

A teraz ja

Biedna Ela, życzę jej powodzenia i znalezienia pracy w bardziej sprzyjajacym otoczeniu.... A wy dalej tłoczcie bezsensowna dyskusje na tym forum, ktora nota bene ośmiesza Was samych. Bo jeśli komuś nie odpowiada miejsce pracy to sie je zmienia. A nie za plecami wylewa swoje żale, tyle drodzy "państwo"

Kokos

Ale najważniejsze że zwolnili w piątek Elę panią dyrektor marketingu kosmetycznego, więc jest szansa że teraz będzie już tylko lepiej.

piotrek

Male sprostowanie kierownik Magazynu.

ciepło wspominająca
@barnaba 31.08.2017 11:05

Kierowników magazynu było wielu . Byli różni ale nie zapomina się tych fajnych i szanujących ludzi . A byli tacy , ale jak to bywa . Zwolnili się bo znaleźli inny sposób na życie lub mieli dosyć współpracy z Panem tabelka . A tak na marginesie to jest zastanawiające ile ludzie są w stanie znieść zanim zdecydują się powiedzieć dosyć i podjąć decyzję zakończenia współpracy..

piotrek

Niestety dzial operacyjny to jedna wielka farsa. Zero kompetencji kierownicy ponizej krytyki, tylko kierownik produkcji godna swojego stanowiska. Niestety Rudy i reszta skladu juz dawno nie ogarniaja tej kuwety.

Agnieszka

@Rjdhdjpracujesz w firmie CEDERROTH POLSKA? Czy powiesz coś o swoich doświadczeniach? Na jakim stanowisku pracujesz? @@!!! a może to coś z systemem jest nie tak? To przecież system robi raporty. Dlaczego uważasz, że kogoś zwolnią? Czy to często się zdarza w firmie?

Rjdhdj
@Agnieszka 30.08.2017 13:04

Rzadko ostatnio zwalniają, ale jak już nie raz sytuacja pokazała metodą oszczędności w tej firmie nawet za czasów starego Cederrotha, są w pierwszej kolejności zwolnienia nas szaraczków. A stanowiska nie podam bo jeszcze tu pracuje. Jest tu wielu fajnych ludzi, ale jak w każdej firmie są układy na które nic nie poradzisz możesz patrzeć i pisać tu a jak coś się trafi to zmienić.

Rjdhdj

Pani dyrektor marketingu części kosmetycznej dalej pracuje i pogrąża Soraye, co widać po wynikach i nie poniesie żadnej odpowiedzialności za swoje działania.

wyrocznia
@Słońce 30.09.2017 23:52

Aby to światełko w tunelu nie okazało się rozpędzoną kolejką wązkotorową która wjedzie w sam środek wielkiej i tu się domyśl.

Kdjrhccj

Myślę że można odpuścić śmieszkowi bo on tylko raportuje to co mu system podaje. Aczkolwiek rozumiem wasze pretensje. A poza tym mamunia ma za wysokie stanowisko żeby mu coś zrobili. Mnie martwi to że wyniki są jakie są a Zarząd nic z tym mądrego nie robi. Tylko kółko wzajemnej adoracji do biegania w maratonach się wzajemnie klepie po plecach a wyniki lecą na pysk. Ciekawe czy będą zwalniać dla ratowania wyników czy pomalują trawę na zielono nawciskają kitów Norwegom i będzie kolejny rok do przodu.

@!!!
@Kdjrhccj 24.08.2017 09:03

Jak mu odpuścić?? Gdyby on pokazywał faktycznie to co mu system pokazuje to w raportach byłyby dobre wyniki. I nie mielibyśmy sytuacji gdzie w ciągu jednego dnia wysyła 3 razy ten sam raport i za każdym razem z innymi wynikami. Albo wysyła kilka różnych raportów w których pokazuje te same dane i w każdym raporcie inną wartość. Widzę dwa powody takiej sytuacji. Raz to nie umie się posługiwać systemami i dwa nie umie myśleć. Bo jak inaczej to wytłumaczyć? Co do zarządu to tak było jest i będzie że trawę pomaluja na zielono i pokażą wyniki z raportu śmieszka czyli z du.py wzięte. I pewnie przy okazji zwolnią kilka osób, plan rozrzucą po innych i będzie dobrze. Wszystko aby Norwegia była zadowolona. Ale śmieszka nie rusza. Przecież to synek dyrektor. Pracownik roku.

Black

Oczywiście że nikt się do biura nie wybiera. Byłaby to strata czasu i zero efektów. Śmieszek i tak zareagowalby w jeden możliwy dla niego sposób. Wyszczerzylby zęby i tyle. Na najbliższej cyklówce będzie doskonała okazja aby wyrazić swoją opinię. Mam tylko nadzieję że będzie ktoś z HR i że AW i boss nie opuszczą w tym czasie sali. I jeszcze jedno pytanie do obserwatora: Czy wg Ciebie raporty są dobrze robione??? Bo błąd na błędzie to chyba świadczy o tym że są złe. Nieustanne wysyłanie poprawionych raportów które nadal są złe to chyba też rażący błąd. Chyba że to nowa polityka firmy i motto typu "radź sobie sam nędzny przedstawicielu na nasze wsparcie i tak nie masz co liczyć. Z poważaniem dział wsparcia sprzedaży"...

Obserwator

Oczywiście, że się nie wybieracie, bo trzeba byłoby powiedzieć komuś w oczy: "śmieszku, jestes do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;. A przecież łatwiej anonimowo pojęczeć w internecie.

Obserwator

A może w takim razie trzeba udać się osobiście do działu analiz i powiedzieć, że raporty są według Was źle robione i należałoby coś z tym zrobić?? A może należy osobiście udać się do Grzegorza i powiedzieć o swoich zastrzeżeniach co do pracy działu analiz?? A nie anonimowo rozpruwać się w internecie i srać komuś na głowę za jego plecami?

Hłehłe
@Obserwator 21.08.2017 14:07

Skoro twierdzisz ze mamy zapie...w rynku a nie głupotami sie zajmować to z przykrością stwierdzam że do śmieszka się nie wybieramy! A maile do Grzegorza i hr juz poszły! Śmieszek i Tomek z tego co pamiętam to Dział Wsparcia Sprzedaży Dział analiz Wiec chyba poza raportami przyda się też u nich odrobina analitycznego myślenia a nie robienie wszystkiego na tzw pałę....m

Obserwator

A może Szanowni Państwo zamiast siedzenia i pierdzenia w stołki, oraz myślenia jak kogoś wywalić z firmy, wzięliby się za pracę i wymyślili, jak zwiększyć sprzedaż?? Ja wiem... to teudniejsze niż stękania i jęczenia w i ternecie, ale za coś pieniądze w końcu bierzecie.

Hłehłe
@Obserwator 21.08.2017 12:42

A może sprzedaż jest duża ale dział analiz ma problem z czytaniem danych? Na razie brak poprawnych danych a co za tym idzie może wynik jest całkiem całkiem?

Zostaw opinię o Orkla care S.A. - Radzymin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orkla care S.A.