Orkla care S.A.

Radzymin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 510 ocen.

Orkla care S.A.
2 510 6 1

Opinie o Orkla care S.A.

Jasia

Pracuję w dziale sprzedaży i powiem Wam że z msc na miesiąc jest gorzej, udziały rynkowe spadają dramatycznie, kolejne nowości to buble kosmetyczne, farmacja -35% spadek obrotów, kosmetyki -28% w stosunku do roku poprzedniwego, klienci delistują produkty i zabierają półki, KAM szukają pracy, nowy KAM od Rossmana z Eveline już rozkłada największego klienta i ma być zwolniony. GM klepie każdego po ramieniu i się uśmiecha, a zamiast pracować trenuje do kolejnych maratonów bo też już psychicznie nie daje rady. jesienią przyjeżdża zarząd więc czekamy na zmianę zarządu w Polsce!!

Było
@Jasia 26.08.2018 09:58

??? Kilka lat temu farmacja tak pięknie hulała. Ech...

Ja
@Jasia 26.08.2018 09:58

Pamiętam jeszcze czasy świetności Soraya, kampanie z Maciąg, Herbuś, Górniak, Janda były naprawdę dobre. Potem połączenie z Dermiką, wielkie zachłyśnięcie się z niej pseudospecjalistami, którzy finalnie rozłożyli wszystkie marki w ciągu 7 lat. Tak to jest na szefa R&D awansowało się 30-latka, bez doświadczenia, ale z dobrym PR dot. własnej osoby. Dopóki nie zmieniony zostanie zespół R&D w tym jego dyrektor, żaden udział w rynku nie zostanie odbudowany. Proces tworzenia marek zaczyna się od R&D, które jest bardzo słabe, jak nie mierne.

Zięba
@Ja 30.08.2018 01:25

Bez przesady w R&D sa też kompetentne osoby. Pani Anna np..Ale brak konkretnej strategii. Dział przez długii czas nie wzmacniał się ludźmi to i marazm się wytworzył. Teraz też jest od niedawna nowa krew w dziale.

Carrris
@Zięba 05.09.2018 14:30

Sam sobie przeczysz. Gdyby były kompetentne, to nie było marazmu i sukcesywnej eliminacji produktów z rynku, bo dobry produkt zawsze się obroni. W ciągu 5-7 lat, Soraya ze środkowej półki w Rossmanie spadła na samo dno. Brak pomysłu na produkt, na marketing, potem na sprzedaż, nie mówiąc już o "nowe" starej twarzy, która raczej odstrasza, niż zachęca do zakupów. Nowa krew w dziale nie jest decyzyjna, jej rekrutacja była ściśle przemyślana, by nie zaszkodzić dyrektorowi R&D, czytaj wybieramy osobę, która nie będzie mieć ambicji dotyczących awansu. Najpierw jest pomysł, potem cała reszta. Jak widać każdy pomysł R&D jest to kitu.

anonymous
@Jasia 26.08.2018 09:58

To widać niestety po beznadziejnej jakości produktów np. Colon C z piaskiem.

Tom
@anonymous 10.09.2018 08:58

No to będzie odświeżanie działu R&D. I walka o rynek.

Eryk
@Tom 23.09.2018 17:02

Przecież firma w tym roku szukała głównego technologa i technologa. Więc nowa krew w dziale być powinna.

Woda
@Jasia 26.08.2018 09:58

To trzeba było wziąć GM, który ma pasję do pracy, a nie pasję po pracy. Rzeczywiście słabo się sprawdził, bo faktycznie firma idzie na dno. Powodzenia panie K. Tak trzymać. Będą kolejni na Pana miejsce.

Zainteresowany

Jakieś podpowiedzi dostanę? Chciałbym tu pracować.

XYZ

Jak nowy kierownik produkcji? Czy pseudomanagerowie już drżą o własne 4-litery?

Czek Noris
@XYZ 07.06.2018 16:23

oo pseudopracownik się odezwał a jest nowy kierownik produkcji ?? czy pytasz o dyrektora i sam się boisz o swoje 4 litery niech przyjdzie zobaczymy co pozwolą mu zrobić czy tak jak technicznemu uzdrów maszyny nie inwestując...

XYZ
@Czek Noris 07.06.2018 18:57

Akurat na szczęście już tu od dawna nie pracuję ;D Moje pytanie było z ciekawości, co teraz u Was słychać, bo straszna tu cisza zapanowała, a wiem że jakieś duże zmiany nastąpiły... Z tego co wiem, to nie należałem do pseudopracowników i raczej takich nie kojarzę za moich czasów, zaś managerowie... szkoda gadać. Ale trzymam kciuki, żeby nowi dyrektorzy i kierownicy dali radę.

Czek Noris
@XYZ 07.06.2018 21:05

To miałem rację że pseudopracownik z Ciebie bo musisz pisać na goworku żeby się dowiedzieć co w byłej firmie słychać!

XYZ
@Czek Noris 07.06.2018 22:13

Jeśli już o moją osobę chodzi, to były pracownik, a nie pseudo... A jak Ci bardzo zależy, to owszem mam kontakt ze sporą grupą osób jeszcze pracujących w Orkla, ale ciekaw byłem, co inni myślą o tych zmianach, które nastąpiły. Domyślam się, że Ty z kadry zarządzającej...

ABC
@XYZ 08.06.2018 18:42

A może "Czek Noris" to pseudonim Technicznego, który również wyleciał z Orkla Care ? Nie musiałby uzdrawiać beznadziejnych maszyn, gdyby sam wcześniej nie zdecydował o ich zakupie.

Czek Noris
@ABC 28.06.2018 09:08

PUDŁO!

Agnieszka

@rrr Napisz, proszę kilka słów o pracy w Orkla care S.A.. Każda opinia poparta konkretami będzie bardzo cenna dla potencjalnych kandydatów? @Róża, jeśli zdecydujesz się aplikować, wróć, proszę z informacją zwrotną jak przebiegała rekrutacja?

rrr

Kij tam z produkcją....ale co się dzieje w marketingu...ludzie uciekaja gdzie pieprz rośnie.Jedna po drugiej!

Róża
@rrr 08.06.2018 22:01

Możesz powiedzieć cos wiecej o pracy w marketingu?

rrr
@Róża 18.06.2018 09:09

Róża, a co chcesz wiedzieć?

Róża
@rrr 19.06.2018 20:25

co takiego dzieje się w marketingu, czemu ludzie uciekają? Widziałam ostatnio ogłoszenie na stanowisko Specjalista ds. Trade Marketingu. I zastanawiałam się nad aplikacją, ale komentarze tutaj bardzo mnie przestraszyły.

rrr
@Róża 20.06.2018 14:07

Trade marketing to nie dział marketingu. W tradzie jest ok lecz tez odchodzi szefowa...więc będą zmiany.

Agnieszka

@XYZ @Ulka Wasze wypowiedzi sugerują, że jesteście obecnymi pracownikami Orkla care S.A.. Czy moglibyście przytoczyć kilka argumentów na plus dla Orkla care S.A.? Czy rzeczywiście zachodzą zmiany personalne, a co pewnie za tym idzie i organizacyjne? Czy te zmiany należy zaliczyć na plus?

Ulka

Niektórzy to chyba tylko narzekać potrafią.

Agnieszka

@Anita, rozumiem, że pracowałaś lub pracujesz w Orkla care. Czy mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat pracy w tym miejscu? Czy praca w firmie Orkla care jest rozwojowa? Czy pracownikom przysługują jakieś dodatkowe benefity socjalne typu dofinansowanie do karty sportowej lub prywatna opieka medyczna?

Fb

Jak atmosfera ? Warto dołączyć do działu r&d?

A la
@Fb 08.02.2018 19:40

To najlepszy oprócz trade marketingu dział polecam serdecznie super szef i zgrany zespół

Kasia
@Fb 08.02.2018 19:40

Czy już zakończyli rekrutację na technika w dziale rozwoju? Bo nie wiem czy jeszcze czekać na zaproszenie na rozmowę?

ciekawy

Główny technolog też odszedł czy firma ze względu na rozwój szuka dodatkowych rąk do pracy? Sporo nowych ogłoszeń do R&D.Czy firma wymienia kadry na takie które mają mniejsze wymagania finansowe? Ktoś napisze o kwestiach finansowych? Benefity, premie?

Anita
@ciekawy 16.03.2018 09:25

Nie. Wymieniają ludzi na bardziej odpornych psychicznie, bo po latach pracy starzy się wyczerpali przy współpracy z wszechwiedzącym i nie lubiącym konkurencji a mającym wysokie ego Dyrektorem R&D.

Agnieszka

Jak aktualnie wygląda sytuacja w Orkla care w Radzyminie? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu? W Internecie nie znalazłam aktualnych ogłoszeń o pracę w Orkla care, ale może obecnie toczą się jakieś rekrutacje? Jeśli ktoś z Was wie coś na ten temat zachęcam do podzielenia się informacjami.

Orman

Jak tam Pan Bzowy się sprawuje ?

Agnieszka

@Fb, jakim stanowiskiem jesteś zainteresowany w Orkla care S.A.? Składałeś już swoje CV? @A la, możesz napisać coś na temat pracy w tym miejscu? Czy bez problemu można dostać umowę o pracę lub wziąć urlop? W jakim trybie odbywa się praca? @Konrad, a Ty co sądzisz o pracy w Orkla? Masz inną opinię? W Internecie nie znalazłam aktualnych ogłoszeń - czy ktoś wie coś na temat toczących się właśnie rekrutacji?

Good news
@Agnieszka 19.03.2018 11:13

Jest od dziś wakat na dyr. operacyjnego, czarodziej od wykresów i koszów pod kontrolą jest już byłym. O kurcze tak fajna kariera....

Życzliwy
@Good news 19.03.2018 21:04

Jeszcze docenicie tych których teraz krytykujecie

Czek Noris
@Życzliwy 23.03.2018 08:02

ojj widać że byłaś/byłeś daleko zrobił dużo bo mu na to pozwolili innym nie pozwalał żeby tylko jego chwalili ot takie małe królestwo. Ja jestem ciekaw czy będzie spotkanie o premii albo czy na jajku się pokaże. Bo już lans się skończył umiał się maskować jak mało kto ... życie zweryfikuje było 7 lat tłustych teraz czas na chude...

Pa

Tyle się dzieje w firmie, a tu taka cisza. Teraz już wiadomo, że żarliwi komentatorzy na tym portalu od jakiegoś czasu już nie pracują w Orkla.

123wqsds
@Pa 10.03.2018 12:44

pracują tylko przeżywają w ciszy, a fama o rozpierdzielniku w marketingu i tak się rozejdzie po rynku

wqsds123
@123wqsds 10.03.2018 20:35

uderz w stół, a nożyce się odezwą

Taki tam
@123wqsds 10.03.2018 20:35

Niestety już się rozchodzi bo rekruterzy mają pelne rece roboty mam wrazenie ze wszyscy szukaja pracy lub chociaz sie zastanawiaja. Po 19tym trzeba bedzie uciekac....

Niepewny

Odradzacie prace w tej firmie?A jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna?

Konrad

Jak ktoś nie potrafi dobrze pracować to zawsze dużo i negatywnie pisze !!!!!!

ula
@Konrad 11.01.2018 11:42

no znalazł się pracuś co ślizga się na cudzych plecach. Bo sam nic nie potrafi

Alina
@Konrad 11.01.2018 11:42

Co o ciężkiej pracy na produkcji może wiedzieć Dyrektor Operacyjny, który podczas zorganizowanych przez siebie Manewrów zagonił kierowników do pracy na linii, a sam, przebrany w ogrodniczki mechanika, bawił się w nadzorcę ?

Pracownik

Podoba mi się że firma idzie do przodu tu pakiet Enel med tu karta Multisport, otwierają fundację. Trzeba się cieszyć a nie tylko odgadywać i plotkować ????

rrr
@Pracownik 16.01.2018 22:34

szkoda że nie zostało wspomniane nic o samochodach...

Pracownik
@rrr 21.01.2018 16:29

Tylko najlepiej hejtowac

poco
@Pracownik 16.01.2018 22:34

a co to za fundacja? dla naiwnych pracowników, którzy czekają na podwyżki od co najmniej X lat??? czy dla zarządu żeby dostał jako jedyny premie roczne za 2017 rok?

Najusz

Ludzie uciekajcie z tej firmy, bo to tonący okręt, obie marki Soraya i Dermika wystawione już są na portalach dla inwestorów i funduszy inwestycyjnych, więc pewnie zaraz je sprzedadzą i będą zwalniać znowu ludzi.

rozczarowana

No wczoraj to się dopiero firma popisała. Zwolnili dziewczynę z marketingu od Jordana bo wraca jej poprzedniczka z macierzynskiego. To byla jedna z niewielu osób z biura, która miała głowę na karku, obrotna, pomyslowa, a jej nowe reklamy dla dzieci ram pam pam ...byly super!!! Jordan za jej czasow super sie sprzedawal. Wiecie co jest smutne jeszcze w ten poniedziałek bidula produkowala sie na cyklowce i przezywala ze tyle jej sie udalo do konca roku jeszcze reklam zalatwic.....a dzis juz nie pracuje, a wiemy ze nie miala umowy na zastepstwo... w tym momencie nie wiadomo co sie w tej firmie liczy ?! bo ona miala wyniki, pomysly i na pewno nie zasluzyla na to co ja spotkalo....jak mozna tracic tak wartosciowych pracownikow? nie wierze ze nie mozna bylo jej gdzies przesunac mamy tyle produktow ktore by na jej osobie skorzystaly... bo tyle zrobila dla Jordana

sabina
@rozczarowana 07.10.2017 08:45

Widać jaka firma. Miałam tam aplikować i dzięki tym wpisom w życiu moja noga tam się nie skieruje. wynika że tam można tylko zawału dostać .

X
@rozczarowana 07.10.2017 08:45

Niestety nie tylko w marketingu, ale i w innych działach (np.mikrobiologia, produkcja) decyzje kadrowe podejmowane są na podstawie osobistych animozji. Kierownicy kierując się tylko i wyłącznie strachem przed tym aby nikt ich nie wygryzł ze stanowiska, pozbywają się wieloletnich, kompetentnych pracowników, a zatrudniają lub pozostawiają osoby , które nic nie potrafią. Działają ewidentnie na szkodę całej firmy. Ciekawe kiedy ktoś się tego wreszcie dopatrzy...

Niepopieramtejpolityki
@rozczarowana 07.10.2017 08:45

To jest kompletnie niezrozumiałe. Była bardzo kreatywna, miała fantastyczne pomysły i chęci do pracy. Ona sobie poradzi, bez problemu znajdzie nową pracę a Orkla..?

karola
@rozczarowana 07.10.2017 08:45

niejaka pani dyrektor od hr też ma braki w kulturze osobistej. jej poprzednik na zastępstwo miał klasę i z szacunkiem traktował ludzi. w przypadku tej pani widać brak kompetencji, obycia biznesowego . wielkie rozczarowanie pod wielkimi aspiracjami

Sylwia
@Niepopieramtejpolityki 09.10.2017 12:46

a jak się nazywa ta dziewczyna od Jordana bo chętnie ją zatrudnię

Rychu
@Sylwia 16.11.2017 21:30

Agnieszka znajdziesz ją na Linkedin , ale w dwa dni znalazła pracę w Bonduelle. Talenty się nie marnują :)

BądźmyPoważni
@Sylwia 16.11.2017 21:30

rozczarowana, sabina, x, Niepopieramtejpolityki, karola, Sylwio, Rychu - Twoje wpisy Agnieszko potwierdzają Twoje wielkie EGO i słuszność decyzji o zwolnieniu. To naprawdę nie wygląda zbyt poważnie,

Rychu
@BądźmyPoważni 16.11.2017 23:14

Ta firma wygląda bardzo poważnie pełen profesjonalizm. Agnieszką to chyba nie jestem bo wydaje mi się że w spodniach coś tam jeszcze mam może nie za wiele ale wariat a latka lecą:) Chyba musicie popracować trochę nad wizerunkiem bo rynek mały a smrodek się rozchodzi

Agnieszka L.
@BądźmyPoważni 16.11.2017 23:14

Drogi anonimie "bądźmypoważni" to ja Agnieszka L. Bardzo mi przykro rozczaruje cię, ale nie ukrywam się pod żadnym z tych nicków, nie bawię się w taką dzieciolandie, bo jaki miałabym mieć w tym cel i poco ryzykować? a od serdecznych mi osób dowiedziałam się o dzisiejszym zamieszaniu na Gowork. Moje EGO nie jest tak duże jak piszesz, bo jeśli by takie było to bym nie przepracowała tyle lat w Orkla tylko dawno bym zamieniła pracę albo praca wymieniłaby mnie wcześniej. Słuszności decyzji o moim zwolnieniu nie będę oceniać, bo mnie to już nie interesuje, bo mam nową pracę. Wiem, że uwielbiałam tą pracę i ludzi z którymi pracowałam ( miałam świetną szefową Joannę, a Grzegorz dyrektor generalny dał mi ogromną szansę pracy na różnych ciekawych projektach) , wierzyłam w tą firmę i jej produkty, a moja ciężka praca broniła się sama wynikami Nielsen i exfactory, a żaden czarny PR temu nie zaszkodzi, bo to dzięki swojemu zaangażowaniu zyskałam szacunek i sympatię wielu osób, a jak bym była osobą z takim EGO jak piszesz, to by NIKOGO nie poruszyło moje zwolnienie, a wiele osób mi pomagało szukać nowej pracy, tak wiele osób mnie wspierało, że ten przykry czas wypowiedzenia i zamykania spraw był lżejszy i miły na tyle ile to możliwe, poza tym wiele osób wystawiało mi referencje co było by niemożliwe przy wielkim EGO. Jestem wdzięczna firmie Orkla za możliwość rozwoju zawodowego i zwiększanie swojej wartości na rynku pracy, bo to dzięki temu znalazłam pracę w dwa dni ( czego świadkiem było duże grono osób więc może dlatego ktoś o tym napisał bo ludzie cieszyli się razem ze mną) oczywiście jak widać po tym wpisie są osoby bardzo złośliwe ale i życzliwe, ale pamiętajcie tak jest w każdej firmie. Ja pomimo całej tej sytuacji polecam tą firmę, ma wiele zalet wyżej opisanych, ale jak w każdej firmie zawsze jest coś co mogłoby być zarządzane czy zrobione lepiej, no bo skąd się biorą negatywne wpisy na Gowork? Na pewno warto aktywnie popracować nad wizerunkiem jako pracodawcy , bo warto i jest to możliwe czego przykładem dla Orkla może być Loreal, który jeszcze rok temu miał tak samo hot line na Gowork.

BądźmyPoważni
@Agnieszka L. 17.11.2017 19:16

Nie znam Cię i nie mam nic wspólnego z Orklą, ale Twoje "hot line" na gowork jest zastanawiające i ciekawe do śledzenia. A już publiczne dobre rady dla byłego pracodawcy są PR-owsko "oryginalne". Po przeczytaniu tej telenoweli nowemu pracodawcy na pewno zapali się czerwone światło.

Aga
@BądźmyPoważni 18.11.2017 13:57

Dobrze mi się pracowało w Orkla tak jak opisałam, a i firma mnie bardzo dobrze potraktowała na koniec więc nie miałam powodu ryzykować i złe rzeczy pisać o firmie, bo świat jest mały. Życzę Ci spokoju i znalezienia nowego hobby niż wyżywanie się na Gowork.

Tom
@Aga 18.11.2017 15:15

Firma pewnie też nie chciała ryzykować, bo co tu by się działo na forum gdyby źle potraktowała hehehe

Grzegorz G.

Orkla care to firma dla desperatów którzy nie mają pracy, w każdym dziale jest (usunięte przez administratora), oszukuje się pracowników na premiach, raporty przychodzą z błędami, nikt nie chce kupować tych kosmetyków bo są stare a kremy Dermika śmierdzą i uczulają. Nie ma żadnej polityki personalnej i zwalniają jak potrzebują stanowiska dla znajomych i kolesi.

Clok

Czesc, poprosze o konkrety, jak pracuje sie jako przedstawiciel medyczny? Jaka flota, i czy uczciwie pracujac mizna zagrzac miejsce chociaz z 5 lat?

Kot
@Clok 08.11.2017 08:00

Halo, bardzo potrzebna ta inf. Prosze o odp.

Nowy

I po premi...

Stary pracownik co dużo już tu widział
@Nowy 18.10.2017 21:51

Ejj Nowy przecież Pan Dyrektor był tak łaskawy że dał nam szanse na odzyskanie tej kasy...Mamy tylko rozwiązać problemy operacyjne ciągnące się od ponad 10 lat i to w dwa miesiące coś za coś nie słyszałeś...to do roboty pilnować jeden drugiego i donoś przez kogo możemy zawalić te dwa tematy etykiety i braki to dostaniesz indywidualną chociaż... żenada miały być wyniki działów a wyciąga slajd z 2016.

Nie polecam
@Stary pracownik co dużo już tu widział 19.10.2017 17:50

Bo ta firma taka jest że masz zapitalać za obietnice a nie za pieniądze, bo podwyżki są tylko dla wybranego kolesiostwa zarządu.

Ula
@Stary pracownik co dużo już tu widział 19.10.2017 17:50

Ale na szkolenia Lean dla kierowników po kilka tysięcy od uczestnika panu Dyrektorowi nie było szkoda kasy. Jak widać została wyrzucona w błoto, bo problemy wciąż te same. Wydał na nie co najmniej roczną premię całego Działu Operacyjnego. A teraz pracownicy mają zamiast kierownictwa rozwiązywać problemy ?!

XYZ
@Stary pracownik co dużo już tu widział 19.10.2017 17:50

Z jednej strony marchewka czyli pochwalno-dziękczynne maile za usprawnienia techniczne i ekspresowe wykonanie zamówienia na Bliwy dla Norwegów, a z drugiej kij czyli brak premii kwartalnej dla pracowników Dz.Operacyjnego. Tylko ta marchewka jakaś strasznie cienka. Nie warto się dla niej starać. Zresztą już przy poprzednim podsumowaniu kwartału Pan Dyrektor zapowiedział, że premia będzie dwa razy większa, ale żeby ją dostać, trzeba będzie się wykazać. Szkoda, że nie dodał, że odwalaniem roboty za kierowników.

Stary pracownik
@XYZ 25.10.2017 11:00

Orkan Grzegorz nadciąga nad Polskę....Może i nasz Grzegorz K.pomoże wprowadzić normalność do operacji...

basia
@XYZ 25.10.2017 11:00

w tej firmie zawsze tak było że obiecywali i na tym się kończyło . Premie w operacji to jakiś uśmiech numeru z bajki o rudobrodym. Wszyscy wiedzą że zawsze trzeba wszystko zrobić aby był powód aby nie dać premii. Kogo interesuje że etykiety krzywo się kleją zawsze się tak kleiły i kobiety rwały i na nowo oklejały. Jak się kupuje maszyny i nie ma się pojęcia co się kupuje to tak jest , a potem wszyscy są winni tylko nie rudy .

basia
@Stary pracownik 28.10.2017 20:57

Tak samo jest z jakością jaki kierownik taka jakość . Zero kompetencji i wyksztalcenia to jaka może być jakość ?????? dla inteligentnych

Bomba

Na szczęście pracownicy produkcji są fair i nie ma z nimi klopotow -problemow :)

str
@Bomba 03.10.2017 23:17

bo są zastraszeni i boją się o utratę pracy. Jak ma się szefa którego kompetencje to wielki znak ?. T o czym dyskusja

Agnieszka

@Karo @Zyta jeśli jakiś post został usunięty, to znaczy, że naruszył on regulamin forum. Warto zapoznać się z regulaminem, który znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/regulamin Proszę o pozostawianie na forum merytorycznych opinii i informacji na temat pracy w firmie Orkla care S.A.

Karo

Czemu Rudy ciągle kasuje wpisy o maszynach... Prawda w oczy kole. Jak są wpisy na temat jego teamu to nie reaguje. Wiadomo martwi się tylko o swój stołek.

Zyta
@Karo 22.09.2017 19:06

Skasowali też wpis o pani pseudo kierownik KJ i jej pseudo mikrobiologach. Pewnie boją się, że jak Grzegorz się dowie, że mikrobiologia praktycznie nie istnieje, to się zorientuje, że zwolnili niewłaściwą osobę?

Daro
@Zyta 22.09.2017 20:31

Najlepiej jest udawać że na pozór wszystko jest dobrze a tak naprawdę wszystko jest robione dla oka bo wszystko jest źle. Mam nadzieję że w końcu w tej firmie znajdzie się ktoś kto prześwietli te kombinacje bo póki co nie znalazł się taki inteligentny.

Marcel

A Tomcio taki chwalony przez Kondzia a go wywalił. Szczyt hipokryzji.

Agnieszka

@99999jeśli jakiś komentarz został usunięty na forum to znaczy, że naruszał on regulamin. Warto zapoznać się z regulaminem http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem komentarza. @Kolega co możesz powiedzieć o pracy w firmie Orkla care S.A.?

Kolega

Obecnie mikrobiologa szuka Eveline.

Kwiecień

To czemu skoro taka biedna to tak wiele osób czekało na ten dzień? "Przyjaciółka twojej skóry" jej nie pomogła. Oczywiście szkoda jako człowieka ale jakby było wszystko z jej strony w porządku to nikt by jej nie zwolnił.

A teraz ja

Biedna Ela, życzę jej powodzenia i znalezienia pracy w bardziej sprzyjajacym otoczeniu.... A wy dalej tłoczcie bezsensowna dyskusje na tym forum, ktora nota bene ośmiesza Was samych. Bo jeśli komuś nie odpowiada miejsce pracy to sie je zmienia. A nie za plecami wylewa swoje żale, tyle drodzy "państwo"

Kokos

Ale najważniejsze że zwolnili w piątek Elę panią dyrektor marketingu kosmetycznego, więc jest szansa że teraz będzie już tylko lepiej.

piotrek

Male sprostowanie kierownik Magazynu.

barnaba
@piotrek 30.08.2017 18:12

a jak było kiedyś jak byli inni kierownicy . Czy też tak samo

ciepło wspominająca
@barnaba 31.08.2017 11:05

Kierowników magazynu było wielu . Byli różni ale nie zapomina się tych fajnych i szanujących ludzi . A byli tacy , ale jak to bywa . Zwolnili się bo znaleźli inny sposób na życie lub mieli dosyć współpracy z Panem tabelka . A tak na marginesie to jest zastanawiające ile ludzie są w stanie znieść zanim zdecydują się powiedzieć dosyć i podjąć decyzję zakończenia współpracy..

Zostaw opinię o Orkla care S.A. - Radzymin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orkla care S.A.