IFM ECOLINK

• Sławice
  • Górki
  • Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o IFM ECOLINK SP. Z O.O.

Opinie o IFM ECOLINK Opole

Nie przegap nowości o IFM ECOLINK SP. Z O.O.!

Jolka

20.11.2019 18:01

Słuchajcie, pracujemy ze sobą po 8 godzin 5 dni w tygodniu. A czasem nawet nadgodziny nam się trafią.Każdy ma jakieś problemy, każdy ma lepszy czy gorszy dzień, ale póki w tej firmie pracujemy to jesteśmy na siebie skazani. Czy nie lepiej być dla siebie miłym, częściej się (szczerze :D) uśmiechać i wypracować miłą koleżeńską atmosferę. Po co rzucać sobie wzajemnie kłody pod nogi? Może to naiwne co napisałam, ale, kochani, jesteśmy razem coś około 1/3 doby. Niech to będzie miły ułamek doby.
    celafon

29.10.2019 17:06

Zbyt długo w tej firmie nie pracuję, ale parę rzeczy rzuca się w oczy. Obgadywanie za plecami jest normą. Nie włazisz "kierowniczkom" na linii w (usunięte przez administratora) - masz przerąbane. Brygadzistki raczej się tym nie interesują, chyba że wyjdzie jakaś grubsza awantura. Organizacja pracy na linii: produkcja-ustawiacze to lepiej nie gadać. Wbijasz zgłoszenie i czekasz a ustawiacz trzyma swoją dziewczynę za kolano i ma na wszystko wyrąbane. Jakby to jego wiszenie nad dziewczyną zebrać do kupy to z 1,5 godziny dziennie mu to w pracy zajmuje jak nie więcej. Dziwne, że nikt tego nie widzi i nie reaguje a ustawiacze to chyba pod specjalną ochroną. W sumie po co? I tak to ciebie zrąbią, bo stoisz z produkcją.Ktoś mógłby się tym zainteresować i popatrzeć jak wygląda praca w wykonaniu co niektórych. Nikt się nie interesuje atmosferą na produkcji. A tam często zwykły mobbing. Człowiek nie jest ważny. Jeden pójdzie , drugi przyjdzie.
    Celafon

18.11.2019 19:19

Wiadomo kto, świetnie, że przyznajesz się do opierd....nia w pracy. Prawda w oczy kole. Brawo ty. Jak taki bohater jesteś to czemu sam się nie podpisałeś imieniem i nazwiskiem. Forum jest po to m.in. żeby "góra" sobie to wszystko poczytała (a widzę, że negatywów przez lata się uzbierało) i wprowadziła zmiany, które firmie wyszły by na dobre. Ludziom pracującym w niej też. A dziewczynę za kolano lepiej potrzymać w domu-bardziej komfortowo.
    Stanisława

19.11.2019 15:17

O kogo dokładnie chodzi, czy można prosić o imię?
    [email protected]

10.11.2019 18:27

Kierownictwo zakładu nie wie lub nie chce wiedzieć co dzieje się na produkcji nie reaguję na prywatne sprawy pracownika, uważam że to jest przyczyna że jest duża rotacja pracowników, przyjmują się a po jednym czy dwóch miesiącach się zwalniają bo mają dość atmosfery jaka jest na zakładzie.

07.10.2019 11:20

Jak jest z pakietem medycznym w IFM ECOLINK SP. Z O.O.? Można dołączyć rodzinę?
    Gosia

07.11.2019 18:52

Nie ma pakietu medycznego. Pozdrawiam
    Justyna

06.11.2019 10:29

Najgorsze co mnie spotkało ! Praca fajna ale dziewczyny i brygadzistka totalna porażka , dziwię się że nikt się nie chce tym zainteresować , to trzeba zgłosić gdzieś traktują ludzi jak śmieci , a co do poniektórych brygadzistek jakby były boginiami , zwykły (usunięte przez administratora) , zakaz urlopów na żądanie ???? , nadgodziny obowiązkowe , norma na odpoczynek porażka , łamanie kodeksu pracy !!!!!!! Plotki , odgadywanie , ustawiacze porażka erotomani obrzydliwstwo ! Szkoda bo jakby się zmieniło parę rzeczy ludzie by dawali z siebie wszystko i przychodzili do pracy z uśmiechem na twarzy a przecież o to chodzi :) , wiekszosc pracownic to dziewczyny z wiosek , które myślą że złapały Boga za nogi bo dojeżdżają busem do pracy ???????? upokarzają na każdym kroku a słoma im z butów wystaje , porażka zastanówcie się dobrze zanim podejmiecie tam pracę .
    Kamil

03.11.2019 15:58

Jest u was dział R&D? Laboratorium? Na ile zmian praca?
    Malutka

24.10.2019 19:58

Dlaczego nowych traktuje się jak nieukow. W pierwszy dzień pracy a wymagania jakby się pracowało lata. Nowym nie można rozmawiać ze sobą. Ale starym pracownica to można rozmawiać i się śmiać. Po za pytaniem czemu nie można rozmawiać to odpowiedź.. Jak będziesz tyle pracować co ja to też będziesz mogła rozmawiać. To jakiś dramat. A te obgadywanie za plecami i klamanie. Rozmowa z brygadzista nic nie skurala. Jest jeszcze gorzej. Dobrze ze umowa się konczy.
    Pp

18.10.2019 21:51

Pracownik produkcji traktowany jest jedynie jako tania siła robocza,jako ktoś na najniższym szczeblu w firmie. Ktoś kto powinien dużo i szybko pracować, nie marudzić i siedzieć cicho.
    Pp

22.10.2019 13:44

Tak
    Riddick

13.07.2019 22:22

Nie polecam pracy w tej firmie. Na rozmowie obiecują złote góry,oraz jacy to oni są najlepsi we wszystkim. Audyty? Porażka! Wszyscy pracują jak chcą,a jak ma przyjść audyt zewnętrzny to panikują i trzeba nagle pracować przepisowo,wszystko na ostatnią chwilę.Po audycie wszystko wraca do normy. Praca na przestarzałych urządzeniach. Kontrole urządzeń-przeglądy elektryczne polegały na przeklejaniu naklejek z datami żeby na audytach wszystko było zgodnie z przepisami na tym koniec przeglądów. Kiedy zwróciło się uwagę że coś się dzieje z maszyną odpowiedź brzmiała"pracuj aż się nie rozleci" oszczędzanie na wszystkim,ale wymagania więcej i więcej to tak! Scieżka kariery? Kompletnie żadna. Jeśli nie "liżesz tyłka"brygadzistkom nie licz na to że daleko zawędrujesz,mają za dużą władzę w tej firmie,a kierownik produkcji nie bierze pod uwagę zdania innych osób. W czasie lata upały na hali brak klimatyzacji,tylko porozstawiane wentylatory które nic nie dają bo cyrkulują gorące powietrze. Dostaniesz loda i masz siedzieć cicho. Ahh ten wszechobecny sztuczny akt przyjaźni,a za twoimi plecami jadą z tobą równo.Praca na 3 zmiany,finansowo dramat. Praca albo dla ludzi bez życia prywatnego,chyba że ktoś lubi cudze to idelanie trafił,albo na przetrwanie. Dziwią się że doświadczenj pracownicy odchodzą.Zamiast być nagradzanym,to się jest karanym,po prostu mają dosyć bycia niedocenianym. Można by było pisać o tej firmie bez końca. Rada dla przyszłych kandydatów. Jak masz możliwość pójścia gdzie indziej-Nie zastanawiaj się idź!
    Riddick

23.08.2019 17:41

Wojciech????. To pytanie kieruj do Kadr. Niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na twoje zapytanie.
    Ona

17.10.2019 12:06

Co możecie zrobić dobrze wiecie co trzeba zrobić tylko udajecie że problemów nie ma. Ile czasu prosza o nowe krzesła o klime o podwyżki. Jest zakaz brania urlopów na żądanie ciągle nadgodziny OBOWIĄZKOWE bo jak odmowisz to straszą utrata premii upomnieniem nikt nie rozumie że nie możesz przyjść masz być i koniec. Albo dowody przynieść dla kierownika dlaczego cię nie było jak w obozie. W tamtym roku bony świąteczne od 50 złoty do 500 śmiech na sali tak bogata firma nawet bonów konkretnych nie potrafi dać. Firma chwali się rozwojem, nagrodami tak się rozwijacie to dajcie tym pracownikom więcej na święta. Wyrownajcie te bony bo młody pracownik robi większą robote od tego doświadczonego który tylko marudzi żeby młodzi za nich robili.
    Młoda

25.12.2018 21:54

Witam sama doswiadczyłam nieprzyjemnosci z ludzmi na produkcji juz po tygodniu pracy. Starzy pracownicy traktuja nowych jak śmieci co niekture nie chamuja sie i wyzywaja nowych a najlepsze jest to ze malolaty niemaja szacunku do starszych ...beznadzieja . Praca jest fajna ale ludzie tam sa jebnieci i niekture powinny byc dyscyplinarnie zwolnione ,mozna wpaść w depresje i to bardzo szybko..
    Mloda

06.01.2019 01:38

.....sprawa byla zglaszana liderce byla rozmowa z ta pania i na tym koniec nawet pewnie upomnienia nie dostala .. a na czlowieka patrza z gory bo byla na skardze gdzie tu mila atmosfera pracownikowi który pracuje 2miesiace kaza pracowac jak stary pracownik ,a jak cos zle zrobisz albo za wolno to czlowieka obgadaja i wysmiewaja ....
    Ona

17.10.2019 11:54

Z kierownikiem którym jak żaden nie ma czasu dla pracownika produkcji
    mike

25.08.2019 19:12

Pomimo fatalenj opinii o firmie , byłem na rozmowie ds inżyniera elektryka utrzymania ruchu . Propozycja to 2500 pln brutto , no i tyle na temat firmy
    PP

01.10.2019 15:35

a co ma rekrutacja do realnej pracy ? atmosfera spotkania ??? a co to ma do atmosfery pracy? jak rekruterka wpływanie na to ??
    Heinrich Potter

18.09.2019 14:09

Pracowałem przez 3 lata w laboratorium i na prośbę pana Andrzeja S. opiszę najważniejsze punkty: Ekipa: grupa indywidualistów ale na poziomie, np.taki Norbi, kupił okazyjnie 9 kur z miejscowośći Prypjat od kolegi z Ukrainy,mają więc wydajność ponadnaturalną, podchodzi zawsze usmiechnięty, wy jeszcze tego nie wiecie ale on już wie że właśnie kupiliście od niego jajka. Mam nadzieję że w końcu zrobią go liderem i nie będzie już musiał handlować jajkami. W tej samej grupie jest niejaki Pioter M. zwany Księciem Valium. Zanim wyjaśni o co mu chodzi zazwyczaj jest już fajrant ???? Grupy: RnD dzieli się na poszczególne grupy. Liderzy grup mają ciężko bo muszą ogarniać wszystkich indywidualistów. Lider Marcin ogarnia np. wymienionych powyżej,lider Krzysiek ogarnia Kube który często chodzi mocno wk…y ale zrobi wszystko żeby wam pomóc. Lider Paweł zawiaduje ekipą w której co troche ktoś zostaje ojcem,tym sposobem zawsze kogoś brakuje i nie da się ostatecznie ustalić jak porozstawiać meble żeby bezkolizyjnie latać dronem po biurze. Kierownik jak porozdziela obowiązki cała brygada idzie to omówić przy kawie w aneksie a że wszyscy na raz się nie zmieszczą to brygada dzieli się na 2 wycieczki,jak kierownik rozgoni jedną grupę, druga schowana za rogiem zajmuje jej miejsce. Póżniej obie grupy idą porównać informacje…przy kawie ???? Praca: Przyjemna i spokojna, po 3 latach badań wiemy że Bóg wymyślił weekendy a poniedziałek Niemcy. Płaca: Firma płaci tyle ile może a że może dużo to płaci dużo…ale Niemcom….Polacy dostają trochę mniej…. :) Kobiety w firmie: Nie tylko ładne ale jeszcze inteligentne….. ;P Ubarwieniem i dodatkową atrakcją są codzienne odwiedziny ekipy akrobatów od klimatyzacji,“ekspert nr.1“ przestawia jedną z 357 dzwigni a na drugi dzien „ekspert nr.2“ musi zgadnąc i odszukać tą która została przestawiona oraz przestawić kolejną. Tym sposobem zima marzną wszyscy po równo a latem poci się raz jedna strona biura a pożniej druga. Ogólnie jest ok,nie żałuję czasu tam spędzonego….było dobrze. Pozdrowionka.
    Furianin

27.06.2019 19:29

Firma w porządku, jeżeli dajesz z siebie coś to premie dostaniesz, pracuje tu już trochę i miałem zawsze premie. Co do ludzi też jest ok, może nie pójdzie sie na piwo ale w większości ci pomogą. Chociaż pieniądze mogłyby być większe bo to bogata firma, żarcie też spoko nie ma co narzekać. Polecam dla ludzi którzy starają się w pracy a nie liczą na pieniądze z nieba. Pozdrawiam.
    Łysy

02.07.2019 16:41

A na jakim stanowisku pan pracuje ?
    Furianin

03.07.2019 11:40

Pracownika produkcji

Oferty pracy - IFM ECOLINK SP. Z O.O.

Lider/ka Magazynu (m/k)

Opole

Elektronik w Dziale Jakości (m/k)

Informatyk (k/m)

Opole

Inżynier ds. Testów w R&D (m/k)

Opole

Programista Systemów Wbudowanych (m/k)

Lider Magazynu (m/k)

Ignacy

26.06.2019 08:41

Można coś napisać na temat pracy w utrzymania ruchu?
    produkcyjna

06.12.2018 11:41

(usunięte przez administratora)na porządku dziennym. Ubliżanie, poniżanie, wyzwiska, traktowanie z góry. Szczerze nie polecam. Opolanki i inni pobliscy przełożeni traktują pracowników jako zło konieczne, siebie mając za lepszych, choć reprezentują niziny kultury osobistej i dno w stosunkach międzyludzkich. Niełatwo się odnaleźć po kiepskim onboardingu (o ile w ogóle jest, to trwa pierwsze dwa dni, potem oczekują od Ciebie pracy jak po co najmniej roku wdrożenia). Poganianie, niejasne komunikaty co do oczekiwań jak wykonywać zawodowe obowiązki, wyśmiewanie, gdy zadawane są pytania (można poczuć się nikim, choć po beznadziejnym wdrożeniu- dobrze jeśli w ogóle masz odwagę zadawać owe pytania). Nie polecam. W czasach, gdy masz wybór, zastanów się czy ta firma to miejsce warte straty Twojego czasu. I zdrowia.
    opole

17.06.2019 14:51

Jak to Polacy, lubia pokazywac kto tu rzadzi. Takie kompleksy narodowe.
    Jedenaście

16.03.2019 13:44

hehe Janusze biznesu z Niemiec otworzyli firmę w Polsce, gdzie wiadomo ludzie będą tyrać na 3 zmiany za 1700 netto i co? Udało im się, takie rzeczy tylko w PL, a IFM to kropla w morzu... firmy sąsiadujące mają tak samo... wyzysk i oszukiwanie uczciwych ludzi
    Opolanin30

29.03.2019 22:55

Czego się Państwo spodziewacie. Firmy zachodnie przenoszą tu produkcje żeby nie płacić. Jedyne co się liczy to ograniczenie kosztów. Jak najmniejszy wydatek, zysk ma być największy. Smutne że pracownicy się na to godzą i psują tym samym rynek.
    Seru

31.05.2019 12:50

dokładnie, a w ogłoszeniach piszą, że 3000 brutto, gdzie jest 2400+premia 500 której nikt nie widział :D
    Dawid

31.05.2019 12:12

Nie czytają CV a zapraszają na rozmowe.
    Zainteresowany

22.02.2019 12:54

To prawda, że pierwsze szkolenie odbywa się za granicą?
    Pq

22.02.2019 15:29

Nie, to były początki istnienia firmy, teraz nie ma wyjazdów.
    Mnbv

31.01.2019 23:56

Temat: podwyżki. Kto zacznie?
    Janusz

07.01.2019 15:00

Jakie są oferty na teraz ? Może ktoś coś wie .
    Ilona

09.01.2019 20:42

A czym konkretnie jesteś zainteresowany? Masz coś już na oku?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w IFM ECOLINK?

Rozczarowana

14.12.2018 16:07

Ludzie firma spada w dol. Doswiadczeni pracownicy odchodza bo maja dosc tego co sie wyrabia. Ciagle trwa rekrutacja jedni odchodza drudzy przychodza i tez odchodza.Pracownik produkcji nic nie znaczy ma przyjsc zrobic swoje i nie oczekiwac wiecej. Jest premia 500 zloty jak wyrobisz norme jak nie chorujesz dwa dni chorobiwego i po premii. A karty podarunkowe to tak smieszne pieniadze ze pan Jacek to chyba cen w sklepie nie widzi bo za 100 zl to mam prawie pusty koszyk. Odradzam ta firme . Moje sugestie dla IFM ECOLINK SP. Z O.O.: Dbajcie bardziej o pracownikow produkcji bo bez nich biuro i nikt nie zarobi oni sa wazni bo odwalaja kawal dobrej roboty pod stresem. I zrobcie cos z tymi audytami bo to wiecej stresu dla pracownika i zabrane pieniadze. Docencie ich moze pracownicy biura za duzo biora Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Usunac audyty dac wiecej swobody pracownikom produkcji, docenic ich bo pracuja na 3 zmiany a nie tylko zabieracie im pieniadze za byle co. Nie zabierac calej premii jak ktos idzie na chorobowe
    STEFAN

03.12.2018 13:55

Nie polecam. Ciezko sięstam pracuje przez ciągle kontrole.Byłem pracownikiem produkcji.Dom wariatów. Depresji można dostać!!!Już lepiej prac pod mostem niż pracować w tej firmie. OBRZYDLIWIE Moje sugestie dla IFM ECOLINK SP. Z O.O.: Nigdy tam się bie zatrudniać Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nie robić awanturę o byle bzdury.Niepodpisana butelka z wodą- awantura, papierek nie w tym śmietniku- trzeba zdjęcie zrobić. Chore.
    Pani Inżynierowa

08.10.2018 12:12

Hm...mój chłopak pracuje w R&D,ja sama niedawno aplikowałam na kadrową,niestety nie zaproszono mnie nawet na rozmowę. Sam rodzaj pracy i warunki sobie chwali,dlatego ja tzkże aplikowałam. Mimo to po paru latach w firmie on także myśli o zmianie pracodawcy. Z tego co wiem dwóch jego kolegów ma zamiar złożyć wymówienie a trzech kolejnych szuka i jeżdzi na jakieś rozmowy. Szef podobno obiecuje prawdziwe podwyżki od dłuższego czasu ale kończy się zwykle na bajkach. Pozatym każdy zarabia tam inaczej. Rotacja pewnie jest nieunikniona. O produkcji wiem niewiele ale słyszałam że praca w miarę spokojna i czysta,praca w administracji także dobrze oceniana przez znajomych.
    Hahahaha

31.08.2018 08:18

Hej, już od prawie roku są oferty pracy w IFM Opole. I co ? nikt nie przyjdzie do pracy za 2200 brutto na 3 zmiany buahahahahahaha za takie pieniadze, człowiek znajdzie oferte pracy na 1 zmiane na 3/4 etatu. hahahaha
    Opolanka-niemodlińska

12.05.2018 09:31

2200 brutto i premia uznaniowa po odliczeniu wszystkiego wychodzi 1600 zł z hakiem + premia hmmm nie dostaniesz nie napalaj się że będziesz mieć 2,500-2,700 na rękę mydlenie mózgu na rozmowie, a potem brygadzistki, śmieszne to jest oceniają czy się nadaje czy nie po 2,3 dniach odradzam tą pracę nie marnujcie czasu skoro pracujesz na 3 zmiany praktycznie robisz każdą sobotę, teraz pracuję w diverse i jest super zarobki na poziomie 1900 a nie mydlenie mózgu że będziesz gogaty/a śmiechu warte, a i jeszcze jedno jak ktoś was bez podstawy zwolni na okresie szkolenia okresie próbnym ma prawo nie musi opisywać na okresie próbnym co dlaczego, gdyby to była umowa o pracę na określonym czasie to co innego, ale i tak takie przypadki zgłasza się do PIP bo jest to naruszenie, skoro praca była wykonywana z wytycznymi ale mimo to zostałeś /aś zwolniona jest to nie na miejscu, jest kupę miejsc pracy w opolu wybór jest ogromny ale nie pracujecie w ifm północna
    Hania

23.08.2018 21:24

Ha ha ha widać po wypowiedzi jak znasz kodeks pracy. Ludzie wymagacie a podstaw k.p nie znacie. Żory ale to jest żenujące co piszą „pewne” osoby.
    Ciekawa

25.08.2018 18:43

Napisz mi gdzie to pisze ze na okresie próbnym jestem nie do ruszenia. Skoro ty znasz się na tym to ja idę do sądu i wygram albo zostanę adwokatem i pomogę tys ludzi. Oni będą zadowoleni i ja. Hhhhhhhaaaaaa
    Wkurwiony

06.08.2018 12:36

Nie polecam nikomu bo za darmo nikt nie chce robić a wypłaty pensji nie ma jeszcze z czerwca???????????? nawet nie wszyscy dostali zaliczki. Wiec jak ktoś chce za darmo rypac za psie pieniądze to prisze
    Abc

11.08.2018 08:08

Bzdury piszesz! Pracuję tam 6 lat, a nigdy nie było opóźnienia z wypłatą. A zaliczek firma nie daje więc coś nie tak, chyba ci się firmy pomyliły!!!
    Rozsądny

22.08.2018 23:14

Chyba cię pogięło kolego. Jeśli tak jest to każdy sąd ci tą sprawę wygra. (usunięte przez administratora) po prostu

Kontakt - IFM ECOLINK SP. Z O.O.

Północna 6 45-805 Opole

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika

Rozsądny

22.08.2018 23:13

Czytam te wszytkie komentarze i brak mi słów.. Firma porządna a jak ktoś nie nadaje się do pracy to dlaczego pracodawca ma cię trzymać? Narzekać każdy potrafi ale docenić nikt. Praca stała więc (usunięte przez administratora) o zatrudnieniu na jakiś czas w ogóle nie wchodzi w rachubę. Wynagrodzenie 2300 + premia 500 to podstawa w tej firmie dla nowych osób. Te śmieszne komentarze wkurwionych ludzi.. haha ^^ a idźcie gdzieś indziej.. Mi się bardzo podoba. Jest woda non stop do picia, praca siedząca i stojąca zależnie od stanowsika. Wiadomo, że praca monotonna ponieważ to linia produkcyjna a nie budowa ludzie. Nikt nad nikim z batem nie stoi i nikt na siłę nikogo nie trzyma ale skąd te wszystkie bzdurne opinie to nie wiem.. pewnie od ludzi, którzy nic nie potrafią i nic nie robią. Mają płacone za prace a wolą brzuchem do góry leżeć i nie wiadomo co jeszcze. Chcesz zarabiać to do szkoły albo własny biznes. Ludzi do pracy brak bo przyjdzie jeden burak i drugi. wszystko się im nie podoba, mają w (usunięte przez administratora) robote to nie dziwota, że was zwalniają śmierdzące lenie. Za pracę jest się docenianym.
    AnymoussSs

16.08.2018 10:43

Witam. Nie mam za dobrych wspomnień z tą firmą. Praca dla ludzi bez żadnych marzeń i aspiracjii. Nudna i monotonna. Wynagrodzenie? Pozostawie bez komentarza 2100 brutto za prace na 3 zmiany? Już wiecie dlaczego to jedyna firma w Polsce? Ludzie z innych miast przyjezdzaja bo nikt tam nie chce pracować. Gbury i wieśniaki zjadają się nawzajem. Każdy sam sobie rzepke skrobie. Obserwują z ukrycia i uprzejmie donoszą. Biją punkty u brygadzistów - bo myślą, że w ten sposób zabłysną. Nikt tam nie jest równo traktowany. Faworyzacja. Dziecinada. Na rozmowie obiecują złote góry a w rzeczywistości okazuję się, że jest inaczej. Np. Dofinansowanie do obiadów - wow super. Ale nikt nie powiedział, że poza godzinami pracy. Stołówka czynna od 12:00 więc zapomnij ze na przerwie zjesz jakąś kanapke, wypijesz dobrą kawe czy zjesz obiad. Jedynie co ci pozostanie to gumiasta zimna kanapka z automatu. A jak już ktoś ma na II zmiane, to chyba sobie już sam w domu ugotuje prawda?. Jak wejdziesz do firmy i będziesz chciał/ła wyrobić sobie zdanie poczytaj wyżej komentarze innych ludzi a jak nie to przyjżyj się tym otyłym, zgarbionym, ślepym wyglądajacym jak Alieny ludzi i zastanów się czy naprawde twoje życie ma tak wyglądać ? i czy chcesz tak skończyć. Pozdrawiam z betenowej dżunglii.
    Uczciwy

15.08.2018 01:19

Nie polecałem już firmy nikomu po pierwszym tygodniu swojej pracy. Przepracowałem okres próbny i starczy. Firmy z obcym kapitałem nie wyrównały do 2018 roku w Polsce poborów nawet do 40% płacy minimalnej unijnej, co jest skandalem!
    Dzaga

02.08.2018 09:42

Witam.Co tu duzo pisac!Zakompleksione osoby rywalizują miedzy sobą,ponizaja i wykorzystują nowych pracowników..Kilka osob sprawia dziwne wrazenie jakby byly na kacu albo na czyms innym...Slaba organizacja koordynatorów brak klimatyzacji w budzie metalowej nagrzanej gdzie sie pracuje po 12 godzin...Nie polecam
    Aniołek

10.07.2018 14:17

Cześć ja też miałem okazję przejść przez piekło. Odradzam. 3 zmiany za grosze ?? pff wszedzie tyle dostaniecie za przyjemniejsza i jeszcze lżejszą prace na chociażby jedną zmiane. Faktycznie kwaśny klimat, donosiciele... też przez to przechodziłem. Jak ktoś ma większe aspiracje i umie trzymać chociażby miotłe, to ucieknie z tego miejsca.. inne osoby które mają czelność powiedzieć że jest fajnie to 100% z Nysy i Okolice - starsi ludzie ze wsi - nie wiem czy coś więcej potrafią robić... raczej nie, ale w sumie prawda też bym się trzymał przy robieniu kupy, trawy ; ) Ps . współczuje ludziom którzy tam pracuja i muszą zasięgać pomocy spychologa a nawet psychiatry. No taki dramat. Czołem
    Pracująca na zmiany

22.07.2018 14:31

Gdzie jest to wszędzie ? Jak twierdzisz ze będzie przyjemniej i lżej. Ja jak narazie pracuje i nie korzystam z opcji wizyty u psychologa. Robię swoje o wychodzę z pracy i nie interesują mnie nic więcej. Płaca na czas jak dla mnie jest dobrze. Pozdrawiam
    Nie zadowolona

06.06.2017 13:20

Starzy odchodzą, nowi przychodzą i co? I reklamację, poprawki bo zamiast pracować lataja na plotki, ciągle telefony w rękach, wszystko mają w (usunięte przez administratora) bo im wolne, nikt ich nie pilnuje i maja więcej praw niż "starzy". No tyko tak dalej
    Pracownik zwijanie kabli

13.05.2018 15:41

Z początku wszystko ok po kilku dniach jesteś nikim
    pracownik produkcji

27.03.2018 15:42

Firma sama w sobie ok, gorzej z rzeczywistością. Praca - jeśli sama nie zapytasz, nie zaczaisz, nikt Ci nie powie co i jak. Atmosfera straszna. Plotki, obgadywanie, pupilki brygadzistek. Kasa nijaka jesli chodzi o prace na 3 zmiany. Ciągła rotacja pracowników, non stop ktos przychodzi i odchodzi.
    Stary pracownik mechanik

13.05.2018 15:35

Ano Brygadzistki szczególnie z 9tki trzeba by tak skontaktować się z tą dziewczyną co jej umowę rozwiązała po bodajże 2 czy jednym dniu i tego chłopaka po 7 dniach sprawę powinna zbadać wnikliwie państwa inekcja pracy, a tą panią zwolnić dyscyplinarne
    ????

18.04.2018 19:46

Ludzie i ludziska piszą brednie praca jest naprawdę fajna jest kultura którą cenię ludzie przy produkcji fajni większość Pań nie mogę wystawić negatywnej opini ponieważ nie ma sensu kłamać, piszą ci co mają jakieś problemy osobiste, skupcie się i pracujecie spokojnie tylko tyle w mym wzniesieniu... Bądź kulturalny i uprzejmy staraj się szanować ludzi i wymagaj tego od siebie na co dzień ludzie się odwdzięczą tym samym
    Lab

13.05.2018 15:29

Piszą to Brygadzistki albo doświadczone 6 letnie robokopy śmieszne że aż żal za 1660 na rękę
    Ony

12.05.2018 09:40

Ludzie co sobie chwalą to tacy co od początku pracują bo im tak dobrze a tak w rzeczywistości powiesili by tą firmę wystarczy posłuchać na przestanku lub na dworze na fajce jak się żalą płaczą śmieszne
    Radosław

12.05.2018 09:36

Z tego co rozumim nie warto wysyłać cv mam też tak ziomka z Nysy kasa jak piszą no naprawdę lipa jak na 3zmiany
    )))))))

12.05.2018 09:08

Jeszcze nie napisałem opini o tej firmie ale czas pokaże może byłby to najgorszy wybór w moim życiu, jeszcze poczekam.
    Obserwator

11.05.2018 17:17

Polscy pracodawcy pseudo brygadzisci pracowałam 7dni zostałem zwolniony bez przyczyny, to zwykli (usunięte przez administratora) żerujący na pracownikach, znający prawo pracy, a przede wszystkie luki prawne, które w nim są! Irytuje mnie wasze zakłamanie i cwaniactwo, ale pamiętajcie o powstaniu Bolszewickim, bo niedługo to czeka Oligarchów i Całe to plebstwo, które okradając Polskę i jej społeczeństwo po upadku komuny napchało sobie w kieszenie
    Anka

11.05.2018 20:19

Ja bym napisał jak Kuba Bogu tak bóg Kubie (usunięte przez administratora) w ifm od początku nie pozdrawiam
    Stary pracownik

25.04.2018 18:27

Robić swoje spokojnie praca wymaga skupienia to nie akord co niektórzy chcą mieć to na już tak się nie da
    Magda

24.04.2018 16:51

Pracują robokopy tam ale niech sobie sami robią od innych wara bo jak przedmówa pisał zostaną sąsiedzi i robokopy śmieszne i smutne

Zostaw merytoryczną opinię o IFM ECOLINK SP. Z O.O.