IFM ECOLINK

• Sławice
  • Górki
  • Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o IFM ECOLINK SP. Z O.O.

Opinie o IFM ECOLINK Opole

Nie przegap nowości o IFM ECOLINK SP. Z O.O.!

15.06.2020 10:19

Jaki dress code obowiązuje w IFM ECOLINK SP. Z O.O.?

02.07.2020 07:08

koszulka firmowa, buty firmowe a spodnie/spódnica/spodenki/leginsy jakie chcesz ☺
    Asia

08.06.2020 12:10

P&M Group chyba z Wrocławia. Chcesz założyć klimatyzację, czy wziąść numery do chłopaków? ;)
    Jadwiga

01.06.2020 14:32

Czy można prosić nazwę firmy, która wykonuje klimatyzację?
    Kinia

15.05.2020 12:58

Czy na dzień dzisiejszy są przyjęcia?
    Kinia

16.05.2020 11:12

Jest ogłoszenie na Pracuj.pl więc w jakim celu?
    Pik

09.05.2020 23:23

co roku są podwyżki w zależności od stażu pracy do inflacji czy troszkę więcej? dodatek za nocki jest w 3000 brutto czy osobno?
    Pp

13.05.2020 17:02

W zeszłym roku były bardzo wysokie podwyżki, jakoś w granicach 500-700 zł w zależności od stażu. W tym roku nie wiemy jeszcze jak będzie ale pandemia nie wpłynęła chyba bardzo na firmę skoro nie mieliśmy postojowego. Dodatek za nocki to jakoś 100 zł brutto i liczy się on od podstawy.
    Pracownica 2

13.05.2020 18:06

Podwyżki są co roku. Czasami sa tylko takie jak inflacja( czyli 4%) ale są. Firma dba o pracowników bo wie że wszystko drozeje.
    nowy

15.04.2020 00:26

Może ktoś coś napisać szczegółowo o zarobkach,premiach,karpiowym itd.

20.04.2020 00:37

na początek 3000zl brutto, do tego premia 500zl brutto (jeżeli wyrobi się normę, nie ma zaległości w zleceniach i przejdzie sie comiesięczny audyt i najważniejsze zabierają premie jak się jest na l4 dłużej niż 2dni). oczywiście co roku podwyżki w zależności od stażu pracy. a karpiowe - to są w grudniu bony (a ile to nie powiem bo co roku się zmienia sposób przyznawania i co roku są inne stawki)
    hehe

25.03.2020 08:37

Witam. Nie mam za dobrych wspomnień z tą firmą. Praca dla ludzi bez żadnych marzeń i aspiracjii. Nudna i monotonna. Wynagrodzenie? Pozostawie bez komentarza najniższa krajowa za prace na 3 zmiany? Już wiecie dlaczego to jedyna firma w Polsce? Ludzie z innych miast przyjezdzaja bo nikt tam nie chce pracować. Gbury i wieśniaki zjadają się nawzajem. Każdy sam sobie rzepke skrobie. Obserwują z ukrycia i uprzejmie donoszą. Biją punkty u brygadzistów - bo myślą, że w ten sposób zabłysną. Nikt tam nie jest równo traktowany. Faworyzacja. Dziecinada. Na rozmowie obiecują złote góry a w rzeczywistości okazuję się, że jest inaczej. Odradzam. Mobbing w firmie to prawda.
    Zawiedziona

12.03.2020 19:47

Firma prorodzinna a jak jest sytuacja kryzysowa to 500 złoty premii zabierają dla rodziców bo muszą iść na l4 żeby z dziećmi w domu zostać. Dopiero nagrodę odebrali chwalą się jak dla nich liczy się jednostka a pracownicy mają problem to jeszcze premie zabiorą
    kobieta

10.03.2020 19:44

super firma, że nawet jednego cukierka na dzień kobiet nie dali.
    Juike

18.01.2020 19:46

Jestem pracownikiem Ifm produkcja, lecz za chwile byłam pracownikiem :-) jako nowy pracownik wiem co to znaczy praca pod presją u jednej Pani brygadzistki S. Słyszałam już nie jedno ze nie jedna nowa się zwolniła przez nią ale dałam sobie czas i niestety nie wytrzymałam gonitwy więcej więcej. Ta(usunięte przez administratora) nie potrafi miło i grzecznie wytłumaczyć systemu pracy, co chwile uczył mnie ktoś inny. Nie interesuje się nowym pracownikiem tylko czemu tak mało zrobione i czego ja znów nie rozumiem. Nikt nie poświecił mi czasu na naukę ale wymagać to potrafi i miny robić. Tej brygadzistki nie polecam, ta Pani powinna się zmienić bo ludzie uciekają i nikt z tym nic nie robi. Dziewczyny fajne na lini ale znają ja i cicho siedzą bo chcą zrobić swoje i wyjść. Praca fajna czysto ciepło i wypłata na czas do 10-tego zawsze była. Imprezy wigilia bony za to wielki plus. Proszę zróbcie coś z panią S. Ja już decyzje podjęłam - a szkoda mogło być inaczej. Może to dla innych będzie lepiej lub chociaż dla tych co są i wiem co o niej się mówi. A koleżankę ma to traktuje ja inaczej a inni to (usunięte przez administratora)Jeśli ktoś to czyta z kadry to dajcie sobie coś powiedzieć a będzie miło i lepiej. Pozdrawiam i trzymam kciuki za innych jesteście ok.
    hmm

31.01.2020 23:13

może i pomaga, ale zawsze ma minę jak by jaką łaskę robiła. i zachowuje się tak jakby chciała udowodnić, że pracownik się do niczego nie nadaje.
    Reniątko

02.03.2020 17:41

Liderka jest dobra tylko dla mnie, resztę ludzi ma gdzieś, mi przyznała kategorie choć wybieram sobie sama co chce robić ,a czego nie . I mimo że parę lat pracuje to nie wiele umiem ale mam fory u S.

23.02.2020 01:30

ort

24.02.2020 19:03

ortografia!... aż mi oczy wypaliło....
    Llll

22.02.2020 11:49

Po kiblach się nie zamykają jak nie które,a mężów też maja.
    do Wika i tym podobnym

22.02.2020 11:45

NIE jesteście anonimowi w internecie!!!,jest coś takiego jak adres IP. Wasze telefony są na abonament lub kartę prepaid która jest zarejestrowana na osobę fizyczną.. Ostrzegam- Zniesławienie, pomówienie, obmówienie, oszczerstwo– występek polegający na pomówieniu innej osoby, grupy osób, instytucji, osoby prawnej lub jednostki organizacyjnej niemającej osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności.Ponieważ internet jest środkiem masowego komunikowania, na podstawie art. 212 § 2 k.k. można zostać skazanym na grzywnę, karę ograniczenia wolności lub karę pozbawienia wolności do roku. W razie skazania za przestępstwo pomówienia sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża lub inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. Orzeka się ją w wysokości do 100 tysięcy złotych!!!! Więc przemyśl co piszesz, bo możesz skazać swoja rodzinę na problemy finansowe. Pozdrawiam

Oferty pracy - IFM ECOLINK SP. Z O.O.

Lider/ka Magazynu (m/k)

Opole

Elektronik w Dziale Jakości (m/k)

Informatyk (k/m)

Opole

Inżynier ds. Testów w R&D (m/k)

Opole

Programista Systemów Wbudowanych (m/k)

Lider Magazynu (m/k)

Moza

13.02.2020 11:53

Od kiedy będą te zmiany na cięciu i z zapytaniem chciałam się zapytać dlaczego tylko kobiety będą robić na tych stanowiskach skoro wszyscy są równi
    Problem

10.02.2020 22:49

Ja zapytam z czystej ciekawości, czy ty Kobieto masz jakiś problem ze mną?? Czy ja coś Tobie złego zrobiłam?? (usunięte przez administratora) Jeżeli to czytasz a nie masz pojęcia, o co mi chodzi w tej chwili?? Przypomnij sobie, co zrobiłaś w sobotę 08.02.2020r. Miej odwagę powiedzieć mi to wprost a nie za moimi plecami podkładasz świnie na mnie!!! Wiem, kim jesteś i lepiej uważaj z kim zaczynasz. Bo możesz ponieść wielkie konsekwencje!!!
    Hall of fame

10.02.2020 09:31

Firma jest rozwojowa. Praca na produkcji jest specyficzna jeśli ktoś wcześniej nie miał z nią do czynienia. Przerwę masz o ustalonej godzinie, tryb pracy 3 zmianowy. Nieprawdą jest, że ludzie zwalniają się masowo! Na początku roku dostaliśmy dobre podwyżki, więc niech ktoś mi znajdzie pracę w okolicy z te same pieniądze. Jeśli pracujesz uczciwie, nikt ci krzywdy nie zrobi. Jeżeli chodzi o brygadzistki: one jadą na tym samym wózku, też chcą dostać premię, więc czasem gonią ludzi, jest to taki rodzaj motywacji wg niektórych z nich. Na początku się uczysz, z czasem wyrobisz sprawność i jest ok. Sama praca nie jest trudna, tyle, że manualna, bardzo rzadko się zdarza, żeby ktoś sobie nie radził, a pracują młodzi, starsi, kobiety, mężczyźni. Ludzie wykształceni i mniej wyuczeni. Z miasta i z wiosek. Nie ma co się zrażać i zaraz się zwalniać, bo coś poszło nie tak. Zawsze rozmawiać o problemach! Jeżeli chodzi o zarzuty co do innych pracowników, że poganiają, że są niemili.... A kto Ci da gwarancję, że w innej firmie na takich nie trafisz? Loteria. W każdym razie firma jest ok, zawsze wypłata na czas, imprezy, wycieczki itp. Hale produkcyjne dobrze wyposażone, bezpieczne, jest czysto i ciepło. Jeżeli chcesz pracować na poważnie to się decyduj. Czasem w soboty są nadgodziny, więc można fajnie zarobić. Ja pracuję już 8 lat i daję radę. Polecam :)
    P.

10.02.2020 15:24

Hahaha powodzenia ???? widocznie masz dobra brygadzistke która szanuje chociaż trochę ludzi
    Hall of fame

10.02.2020 19:43

Dokładnie tak jak napisałam - loteria :)

09.02.2020 00:22

Nie jestem pracownikiem tej firmy,ale owszem zainteresowana. Firma ogłasza że potrzebuje pracowników produkcji. To jak to jest? Może te osoby najbardziej niezdyscyplinowane piszą takie komentarze.

09.02.2020 01:31

a prace ogólnie polecam :) dach nad głową jest, ciepło, sucho, wypłata na czas i nawet fajnie można zarobić. (tylko zależy do jakiej brygadzistki trafisz.)

09.02.2020 09:56

Szukają ludzi bo Ci co tam byli masowo się zwalniają nikt nie chce tam pracować

30.01.2020 16:22

hmm

31.01.2020 23:02

które?
    Katerina

15.01.2020 10:41

Nieeeee polecam firmyyy!!!!!!!!!! Zrobili z s1 (usunięte przez administratora) dziewczyny nie mogą nawet wyjśc do toaletyyy uwieźione są do krzesel na superrr glue muszą czekac az ktos łaskawie je zastapi i tak z każdą linią będzie, to juz nie jest praca tyllo (usunięte przez administratora) są obserwowane na kamerach coś strasznego, na chwile nie moga zejsć z krzesła ,proponuje do szafy z odzieżą ochronną wsadzić pampersy bo teraz dziewczyną bardzo będą potrzebne :(
    Lola

18.01.2020 00:49

Jaka szkoda :(
    Koleżanka z ifm

18.01.2020 15:12

Ona była już na innej lini i nie poradziła sobie. Dali ją na łatwiejszą i radzi sobie bardzo dobrze ale przy Parzeniu kawy- herbaty i dbaniu aby spódniczka się nie pobrudziła. A jak idzie kierownik produkcji to wybiega z biura i zagaduje jaka to ona niezbędna jest. Dlaczego brygadzistki nie przestrzegają zasad panujących w Ifm - związane włosy, koszulka firmowa. Kto tym się zajmie bo jak narazie widać przyzwolenie kierownika ze one mogą nic nie robić i łamać zasady. Jak by taka wyszła na produkcje i popracowała trochę to by zrobiła np. 100 sztuk kabli więcej i dowiedziała by się co się dzieje na lini....... a tak to teraz tylko wyszła i dalej nic bo tylko plotkuje oj dużo by pisać ale nic z tego a szkoda bo mogli by posłuchać zwykłych ludzi i można by więcej osiągnąć

17.01.2020 17:27

Czy IFM ECOLINK SP. Z O.O. ma ściśle ustalone godziny pracy?

17.01.2020 18:21

I zmiana od 6 do 14 druga od 14 do 22 nocka od 22 do 6 rano

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w IFM ECOLINK?

Opolanin

06.11.2019 22:56

Justyna a pracujesz tam nadal czy się zwolniłas? Zawsze też trzeba popatrzeć na siebie może to z tobą jest coś nie tak a nie z innymi ludźmi....

03.01.2020 15:43

Również popieram co napisała Justyna
    K...

16.01.2020 16:26

Zgadzam się w 100%! Pracowałam na tej Lini i połowa osób która się zwolniła z tej Lini to właśnie przez brygadzistke... Zrobiłam to samo i to była najlepsza decyzja w moim życiu!

16.01.2020 14:13

Hej. Czytam te opinie i po części śmiać się chce. Jak dla was największym problemem jest podlizywanie sie czy obgadywanie to macie problem. W każdym zakładzie pracy tak będziecie mieć. Pracuje tam pare lat. Owszem nie zaprzecze sa minusy, nawet się ich trochę nazbiera, choć tez z waszych opinii jak czytam to znajda się jakieś brednie. Radze po prostu - róbcie swoje , miejcie (usunięte przez administratora) na plotki , obgadywanie itd bo tez za nic wam nie będą płacić
    Justyna

02.01.2020 18:03

Co do s17 to prawda. Dziewczyny tam są okropne. Ta stara wulgarna blondyna rozstawia wszystkich po kątach. Nawet swoją brygadzistka rządzi. Laski z s17 potrafią tylko obgadywac i wysmiewac innych, ale na siebie nigdy nie spojrzą. A brygadzistka razem z nimi ma beke z niwych osób. Żałosne...
    xxxxx

06.01.2020 11:15

Jeśli ktoś nie radzi sobie sam ze sobą to będzie szukał winy w innych.To czysta zazdrość przemawia przez te osoby.Ja tam pracuję i nie mam z tymi osobami żadnego problemu.Więc dziewczyny ogarnijcie siebie a nie obgadujecie innych .
    Prawdziwy

06.01.2020 20:55

To jest prawda, a nie obgadywanie kogoś.. tyle osób które sie tutaj negatywnie wypowiedziały nie radzą sobie ze sobą? Najwidoczniej jestes taka jak one i pewnie jeszcze pracujesz na s17 i jak widać to ty sobie nie radzisz ze sobą i nie masz swojego zdania, wygodniej Ci przystawać z takimi osobami bo po prostu by Cie zniszczyły i tyle...
    Nirznajoma

06.01.2020 12:59

Xxxxx ile tam pracujesz? Ja ta pracowałam kilka lat na początku było ok ale jak raz sprzeciwilam się brygadzistce z S17 to zcazley się problemy i tak było z mzda jedna osoba albo jesteś z nią i klika tych dziewczyn albo wylatujesz a może być też tak że zostajesz i robią z Ciebie (usunięte przez administratora) i one siedzą i gadają a Ty odwalasz robotę i jeszcze dostajesz ochrzan za nic

03.01.2020 15:41

Dziewczyny z S17 to jedna wielka klika ich kilka i brygadzistka opieprzaja tylko wszystkim one siedzą i gadają a reszta zapiernicza a spróbuj się odezwać niejedna fajna dziewczyna z tamtej linii albo sama poszła albo brygadzistka się jej pozbyla bo nie pasowała do reszty
    nika

03.01.2020 11:45

Pracowałam tam kiedyś i żałuję straconego czasu oczywiście nie wszyscy są wredni ale..... Co do S17 czysta prawda naslucha łam się o tych dziewczynach i widać to prawda ciekawe tylko tko to jest ta blondyna bo nie kojarze

Kontakt - IFM ECOLINK SP. Z O.O.

Północna 6 45-805 Opole

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika

Kociak

19.12.2019 01:58

Żenada po podwyżkach co to jest odnoszę się co do choroby jeżeli zachorujesz to nie masz już nic dziecinada czym się tu chwalić więcej Ukraińców powodzenia
    Siema

20.12.2019 14:29

Kicia idz do lysego z warsztatu ten elktryk wie jak to zalatwic. On za malowanie sobie kase zalatwił. Teraz go proszom aby im po domach robil to mu płacom. Ja tam tez sobie radze.
    Byłem Tam

20.11.2019 06:22

Odnosząc się do komentarzy o trzymaniu z kolano i takie tam . Chłopaki na warsztacie robią swoje. Tzn nie chodzi Tutaj teraz o trzymanie za kolano ale zgłoszenia. Od strony pracownika produkcji wygada to trochę inaczej. Chodzą, gadają z każdym i nie reagują na zgłoszenia ale tak na prawdę maja na głowie cała produkcje. Zaś kiedy ktoś z produkcji potrzebuje pomocy żeby mu pomoc jak najszybciej to każdy jest najlepszym ustawiaczem. Obojętne kto byle pomógł. Chłopaki robią swoje tylko trzeba na to spojrzeć z drugiej strony z ich strony. Maszyn przybywa. Ustawiaczy jest tyle samo albo o mniej. Maszyn coraz więcej. BRAK profesjonalnych szkoleń dla ustawiaczy. Ale późnej pretensje dlaczego to tak długo trwa. Skoro kierownictwo czyta te komentarze i są dla nich takie ważne to może odniesie się do tego. To ze chłopak podjedzie do swojej dziewczyny to chyba nic dziwnego. Każdy na ich miejscu chciałby zamienić ze sobą słowo przez te 8 godzin. Są tez albo były pary albo są rodziny na wyższych stanowiskach i zapewne tez rozmawiają albo rozmawiali w czasie pracy. Lepiej rozmawiać z własna dziewczyna niż bajerować co chwila inna mając żony i dzieci w domu. Prawda ? Chłopaki? Na pewno to przeczytacie. Uważajcie na siebie bo kierownictwo patrzy. Pozdrawiam
    Qwerty

20.11.2019 16:16

Problem polega na tym, że każdy patrzy na pracę innych zamiast zająć się swoją robotą. Wszyscy wiedzą lepiej jak kto ma pracować. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. To, że ktoś zatrzyma się na chwilę przy znajomym, aby zamienić dwa słowa to już gadka, że się op******a. Przecież nie jesteśmy robotami! I to dotyczy dosłownie wszystkich na produkcji, także biur usytuowanych na halach! Wszyscy zasuwamy w tej firmie, taka prawda. To, że idziesz przez halę, a nie biegasz jak porąbany to już słyszysz: no tak, ten czy ta to ma czas, temu się nie spieszy!!! Ludzie zajmijcie się własną pracą, a będzie lepiej i przyjemniej:)
    Chopak

11.12.2019 06:38

Grozisz mi???:D
    Aga

27.11.2019 11:10

Praca super wycieczki na wysokim poziomie. Płaca na żadnym zakładzie tyle nie ma. Pracowałam ponad rok w Opolu i se chwalę. W wy jak nie umiecie pracować to nigdzie się wam nie bd podobać praca nie jest monotonna nigdy nie wiadomo jakie kable bd jakie zmiana zostawi. Pracowałam w innym zakładzie i nie było czegoś takiego jak premia za frekwencję aż tyle co Ifm daje
    Xxxxx

04.12.2019 23:15

Premia za frekfecje no uśmiałam się od paru lat taka sama a mozesz ją stracić za złom co nie jest winą pracownika a lepsze jest że zabierają za terminowość co dobrze wiemy że ludzie na produkcji sami sobie zleceń nie wybierają .
    Dies sind keine deutschen Stan

29.11.2019 00:50

Witam serdecznie, moją prace w tej firmie rozpoczełam/ łem ok. 3 lata temu i nadal tam pracuję. Z wielką niecierpliwością czekam aż moja umowa dobiegnie końca i na pewno nie będę jej przedłużał/ ała z tą firmą. Produkcja Brygadziści personel który prawdopodobnie nie ma żadnego doświadczenia w zarządzaniu ludźmi, mistrzowie przechytrzeń i mobbingu z tego akurat tematu to chyba robią im jakieś specjalne szkolenia jak manipulować człowiekiem. (zatrudniają ludzi którzy dają się podporządkować i siedzą cicho tych którzy mają swoje zdanie eliminują na różne sposoby.) Non stop gonienie z produkcją byle jak najwięcej, mszczenie się za niepodporządkowanie, nie jednokrotnie pracownicy na produkcji potrafią i wiedzą więcej niż swoi brygadziści.(Jak by wszyscy się rozchorowali i poszli na l4 to ci pseudo brygadziści kabla sami nie zrobią ;* ) Nadgodziny które podobno są obowiązkowe gdy będziesz odmawiać dostaniesz polecenie służbowe do podpisania i jakieś art. z kodeksu pracy których zwykły kowalski nie ogarnia, lub dowiesz się od swojego brygadzisty że twoja umowa nie zostanie przedłużona jak nie będziesz przychodzić i się stosować... Urlopy które są wstrzymane oprócz tych zaplanowanych w styczniu i tych które firma ci planuje sama i następnie kilka razy do roku zmienia zdanie kiedy będzie wolne a kiedy nie, ogólnie firma nie chce dawać urlopów bo robi zbyt duże zamówienia i ciągle jesteśmy gonieni z produkcja... Audyty (niezapowiedziane) polegające na odstawieniu pokazówki pt. 6S z którą na co dzień praca w tej firmie ma niewiele wspólnego po wyjściu audytorów wszystko wraca do normy i dalej jesteśmy gonieni z normą i z produkcją ( w czasie audytów możemy mieć zaledwie kilka szt. kabli) a w rzeczywistości musimy wyrabiać normy co nie jest realne przyjmując tempo produkcji podczas audytu lub przyjazdu gości z NIEMIEC. także niezła szopka... Ukrainki biedne kobiety które pracują (wyzyskiwane) po 12h gdy wszyscy inni pracują po 8h! Wszyscy którzy tam pracują i znają specyfikę tego zakładu i monotonii pracy po 8h i trzech zmianach mają dosyć a co dopiero po 12! Brak szacunku do człowieka... Ustawiacze a raczej przestawiacze i Obelix ;) ps. Przeglądy maszyn polegające na przyjściu łysego przyklejeniu naklejki. pozorny porządek a pod maszynami(usunięte przez administratora), w maszynach(usunięte przez administratora). i jest jeszcze wiele rzeczy do poruszania ale to już w liście który zostanie wysłany do siedziby firmy w Niemczech. Dies sind keine deutschen Standards.
    Interessant

29.11.2019 03:16

(usunięte przez administratora) Jakie niemieckie standardy byłyby tu opisane? Czy nie powinny tu obowiązywać normy krajowe? Nadgodziny są dość powszechne w DE. Audyty są również powszechne w DE. Ogólnie dość ciekawy opis. Czy jest coś jeszcze niezwykłego? Pozdrowienia
    Rrrrr

04.12.2019 18:00

Zgadzam sie ze wszystkim

04.12.2019 10:24

Co do kategorii to się zgadzam co rok dostają te same osoby plus jedna nowa żeby nie wyglądało głupio. Brygadzistki kategorie przyznają tylko swoim koleżankom z którymi wiecznie plotkują. Nieważne co potrafisz jak brygadzista cię nie lubi zapomnij o kategorii. Kategoria D najwyżej opłacana a dostaję ją osoba która robi tylko na jednej maszynie to jest jakiś żart .
    Anonymous.

22.11.2019 19:05

Czytając komentarze niektórych osób to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Nie ma to jak na forum wylewać swoje żale , bo w rzeczywistości nie macie odwagi powiedzieć o tym, co was boli. Podsumować was można tylko zdaniem : (usunięte przez administratora) Wiele opini wyssanych z palca. Największy problem wg. mnie to niedocenienie starych pracowników. Może czas najwyższy, żeby kierownictwo coś w tym kierunku zrobiło. Podobno ostatnim czasem bacznie obserwuje forum .
    Joe Black

22.11.2019 20:04

Zgadzam sie z anonimusem co do niedoceniania starych pracownikow. Jeselli chodzi o wychodzenie na tzw dymka to jest to bardzo naduzywane przez biura na pieterku , ale co wolno wojewodzie .....
    Gocha

02.12.2019 20:42

Nie tylko biura. Bo Brygadzistki też potrafią wychodzić co pół godziny oczywiście nie odbijając się. A nam liczą każda minute.
    Refresh Anymous :D

26.11.2019 14:38

Witam. Nie mam za dobrych wspomnień z tą firmą. Praca dla ludzi bez żadnych marzeń i aspiracjii. Nudna i monotonna. Wynagrodzenie? Pozostawie bez komentarza 2100 brutto za prace na 3 zmiany? Już wiecie dlaczego to jedyna firma w Polsce? Ludzie z innych miast przyjezdzaja bo nikt tam nie chce pracować. Gbury i wieśniaki zjadają się nawzajem. Każdy sam sobie rzepke skrobie. Obserwują z ukrycia i uprzejmie donoszą. Biją punkty u brygadzistów - bo myślą, że w ten sposób zabłysną. Nikt tam nie jest równo traktowany. Faworyzacja. Dziecinada. Na rozmowie obiecują złote góry a w rzeczywistości okazuję się, że jest inaczej. Np. Dofinansowanie do obiadów - wow super. Ale nikt nie powiedział, że poza godzinami pracy. Stołówka czynna od 12:00 więc zapomnij ze na przerwie zjesz jakąś kanapke, wypijesz dobrą kawe czy zjesz obiad. Jedynie co ci pozostanie to gumiasta zimna kanapka z automatu. A jak już ktoś ma na II zmiane, to chyba sobie już sam w domu ugotuje prawda?. J(usunięte przez administratora)
    Ona

26.11.2019 13:06

Egzaminy na kategorie może coś w tym zmienicie może brygadzistki same będą takie osoby wybierały bo one najlepiej wiedzą kto jak się stara. Po co mam komuś opowiadać co potrafię dodatkowy stres
    Barta

25.11.2019 23:29

Czytając te wypowiedzi mam odczucie ze to już jakaś zabawa dziecinna. Praca jak praca. Powinno się zrobić co do niego należy i tyle w temacie. Ludzie sami się nakręcacie, te złe opinie pisane to rozumiem ze komuś coś nie odpowiada ale nikt was tam nie trzyma na siłę, czemu tam jeszcze pracujecie jest tyle innych super prac to czemu nie szukacie ich. No tak kto lub co jest wstanie was zadowolić. Najlepiej nic nie robić i wymagać. Ze się należy za nic - kto was takich zatrudni to mu współczuje. Ten kto znajdzie pracodawcę który płaci nie mało i nic nie trzeba robić to szczęściarz. Tylko ilu takich jest ....... kto zarabia 3 - 4 tys za nic. Tyle pewnie każdy chce ale sami odpowiedzcie sobie na to pytanie kto płaci za picie kawy i przerwy 30 - 60 min.
    Pracowita

22.11.2019 15:26

Mam krótkie konkretne pytanie. Dlaczego osoba z kategorią D , najwyżej płatną , potrafi pracować tylko na jednym stanowisku ewentualnie dwóch. Nic więcej nie potrafi chociaż ma mnóstwo szkoleń, a osoba bez kategorii pracuje na różnych liniach i może wykonywać pracę na różnych stanowiskach bez dodatkowego wynagrodzenia. To bardzo demotywujace i nie docenianie pracownika......a brygadzistka to widzi, albo nie chce widzieć bo tak najwygodniej.
    Prawilna

22.11.2019 08:33

Praca może i spoko zarobki nie są zle Ale ludzie.... Cięcie od Pana T to klęska nic tylko wszystkich pozwalniac. Hamskie to holerstwo i zero kultury . A jak maja dociac kable to robia wielką łaskę.
    Tomasz

22.11.2019 14:33

Witam. Nikt nigdy nie zgłaszał jakiegokolwiek problemu. Nie mam nawet pojęcia o jaką sytuację może chodzić. Proszę nie nazywać ludzi (usunięte przez administratora) tylko dlatego, że wykonują swoje obowiązki. O docinaniu kabli decyduje brygadzista i tylko do niego należy się zgłaszać w tej sprawie, jak również w każdej innej która ma wpływ na Pani komfort pracy. Gwarantuję, że zwrócenie uwagi zdziała znacznie więcej niż pisanie anonimowych oskarżeń w internecie. Pozdrawiam.
    Michal

22.11.2019 09:05

Jak mają na imię 2 nowe dziewczyny z s8
    Maja

22.11.2019 09:08

Powiedzmy.. ja ruwniesz z podobnym pytaniem . Mlodzik z cięcia c2 ??
    Karynka :)

21.11.2019 05:47

A mi się wydaje że te wszystkie opinie są tu zbędne... JAK KTOŚ ma coś do kogoś to niech powie mu to prosto w oczy a nie piszę ukradkiem w NECIE. Pracuje w tej firmie wiele lat i zawsze mówię co mi na sercu siedzi, ludzie zajmijcie się swoimi sprawami a nie zawracajcie du... Y, idziecie do pracy 8 godzin i do domu do swoich spraw :) a co do ustawiaczy to przepraszam ale ja żadnego Erotomana nie znalazłam, dziewczyny trochę dystansu do siebie :)
    Jolka

20.11.2019 18:01

Słuchajcie, pracujemy ze sobą po 8 godzin 5 dni w tygodniu. A czasem nawet nadgodziny nam się trafią.Każdy ma jakieś problemy, każdy ma lepszy czy gorszy dzień, ale póki w tej firmie pracujemy to jesteśmy na siebie skazani. Czy nie lepiej być dla siebie miłym, częściej się (szczerze :D) uśmiechać i wypracować miłą koleżeńską atmosferę. Po co rzucać sobie wzajemnie kłody pod nogi? Może to naiwne co napisałam, ale, kochani, jesteśmy razem coś około 1/3 doby. Niech to będzie miły ułamek doby.

Zostaw merytoryczną opinię o IFM ECOLINK SP. Z O.O.