IFM ECOLINK

• Sławice
  • Górki
  • Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o IFM ECOLINK SP. Z O.O.

Opinie o IFM ECOLINK Opole

Nie przegap nowości o IFM ECOLINK SP. Z O.O.!

Sprawiedliwa

03.02.2022 18:49

Dlaczego na tej samej linii niektóre osoby nie obsługują wszystkich stanowisk pracy tylko lubiane przez siebie a nie wymigujące się osoby chodzą wszędzie, pracują ciężej a wszyscy zarabiają takie same pieniądze?

03.02.2022 20:46

Jeśli ma Pani zastrzeżenia dotyczące organizacji pracy zapraszamy do kontaktu z kierownikiem zmiany. Pozdrawiamy Zespół ifm ecolink

02.01.2022 10:13

Co możecie powiedzieć o pracy w firmie IFM ECOLINK SP. Z O.O.? Jakie macie spostrzeżenia?
    Załamana

26.01.2022 16:43

Dlaczego góra nie weźmie się za brygadzistke . Odkąd przyszła do nas to ile osób się zwolniło albo przenioslo (nikt tego nie widzi) dlaczego z nami nikt nie porozmawia co się dzieje na linii. Dlaczego my tylko mamy zostawiać dużo rozpoczętych zleceń i robić trudne kable. zmiana po nas wybiera łatwe zlecenia. My chcemy pracować w spokoju a nie wiecznie w stresie

26.01.2022 17:19

Szanowna Pani Trudno jest rozpatrywać sytuację zgłaszaną anonimowo. Nie chcielibyśmy nikogo skrzywdzić. Jeśli ma Pani zastrzeżenia dotyczące organizacji pracy zapraszamy do kontaktu z kierownikiem zmiany lub działem HR. Pozdrawiamy serdecznie Zespół ifm ecolink
    Ktoś

27.02.2020 15:47

Praca jak praca, spokojna i nie wymagająca. Jest jednak jedna rzecz, która bardzo przeszkadza pracy. I tutaj taka moja rada dla wszystkich tam pracujących - jeśli macie jakieś pretensje, zarzuty czy problem do kogoś, to powiedzcie mu o wprost, a nie róbcie (usunięte przez administratora) podchodów czy oskarżeń bezpodstawnych - wtedy będzie się wszytkim lepiej pracowało. Pozdrawiam
    czarny

19.01.2022 21:09

Zgadzam się w 100% ponieważ szczerość i rozmowa prosto w oczy potrafi wiele zdziałać, natomiast knucie i obmowa za plecami świadczy tylko o tym że dana osoba jest fałszywa, nieszczera i niegodna zaufania.

17.12.2021 13:11

Jaka podwyżka płacy jest planowana dla nowych pracowników z początkiem stycznia?
    Covid19

11.01.2022 21:32

500zł tak wynika z nowej oferty pracy, ciekawe ile dostaną starzy pracownicy? Pewnie grosze
    Tiktak

12.01.2022 21:53

Poruszyłeś / poruszyłaś drażliwy temat i oferta pracy została zdjęta :D Ale są jeszcze na olx :D Na hali wszyscy liczą na takie same podwyżki jak dla nowych pracowników, ale chyba się przeliczą.
    ?

04.01.2022 09:28

Mam pytanie. Dlaczego pracownicy produkcji zeby dostać dzień wolny w okolicach Świąt, np. Wigilię muszą to odpracować a pracownicy administracji mogą wypisać na ten dzień urlop?
    Asia

04.01.2022 17:56

A czemu tak?? :o Tak od zawsze to działa??
    Były

06.01.2022 11:18

Bo robole na produkcji muszą robić na pseudointeligentów w biurze. Gdyby nie produkcja to biuro w ogóle nie miałoby pi co przychodzić. Kawkę piliby w domu
    Grzegorz

22.12.2021 11:59

Witam jaka umowa jest podpisywana na początku zatrudnienia? O pracę czy zlecenie? I na jak długo? Dzieki za info

22.12.2021 12:03

Dzień dobry Od samego początku oferujemy pracownikowi umowę o pracę. Pierwsza umowa jest na okres próbny na 3 miesiące. Pozdrawiamy Zespół ifm ecolink
    Person

21.12.2021 11:52

Czy są przyjęcia do pracy??

21.12.2021 11:56

Dzień dobry Tak , w tej chwili mamy kilka wolnych wakatów. Prosze przesłac swoje CV na adres [email protected] Pozdrawiamy Zespół ifm ecolink
    Stała

16.12.2021 23:33

Czy jak się jest na macierzyńskim,to nie należy się bon Świąteczny od firmy? I dlatego... Mogła by firma odpowiedź na moje pytanie?

17.12.2021 08:09

Dzień dobry Zasady przyznawania świadczeń z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych odbywają się zgodnie z regulaminem ZFŚS. Proszę o kontakt w tej sprawie z Komisją Socjalną. Pozdrawiamy Zespół ifm ecolink

16.12.2021 21:02

Dla większości osób, które pracują w ifm praca jest bardzo ciężka, nie przychodzą tu dla przyjemności ani z przyjemnością, przychodzą po to aby zarobić na rachunki. Odmawia nam się urlopów wolnych weekendów. Nie dla wszystkich pracowników produkcji piorytetem są pieniądze, większość z nas bardziej sobie ceni dzień wolny a zarazem dłuższy wypoczynek.
    asd

13.12.2021 11:03

Witam, Jaka jest jest sytuacja w branży informatyki? Będę z góry wdzięczny za info zwrotne.

14.12.2021 15:22

Dzień dobry, Aktualnie poszukujemy specjalisty ds. IT oraz osób, które mają doświadczenie z programowaniem niskopoziomowym ( inżynier embedded C ) Jeśli jest Pan zainteresowany prosimy o przesłanie swojego CV na adres [email protected] Pozdrawiamy Zespół ifm ecolink

14.12.2021 13:18

Kończący się 2021 rok jest dla naszej firmy szczególnie ważny. W tym roku celebrujemy wyjątkowy Jubileusz. Już 10 lat działamy na opolskim rynku!

W IFM ecolink wiemy, że miejsce pracy tworzą ludzie, dlatego dbamy o atmosferę i świetne relacje pomiędzy pracownikami. Dla nas żadne wyzwania nie stanowią problemu! Lubimy się, dzielimy wspólne pasje i z chęcią spędzamy razem czas, także ten po pracy.

Z tej wyjątkowej okazji przygotowaliśmy film, który upamiętnia tę wyjątkową rocznicę

Dziękujemy naszym pracownikom za zaangażowanie i poświęcony czas Bez Was nie byłoby Nas!!!
    Stara

07.12.2021 22:17

Dla nowych pracowników ta firma jest super. Nie musisz za dużo robić, byle byś się nie zwolnił. Biegaj na skargę ze wszystkim do brygadzistki i się podlizuj. Tylko firmo z takimi ,,pracownikmi " to Ty zginiesz. Co oni za normę wyrobią? Jak tylko myślą z czym by na skargę iść. Bo przecież na linii to im się nie spieszy, bo ,,starzy" i tak za nich zrobią. Także nic tylko sie zwolnić i zatrudnić na nowo
    Margolcia

13.12.2021 19:44

To prawda nowi przychodzą aby przetrwać osiem godzin,starzy pracownicy robią co mogą aby wyrobić normę ale premię chcą wszyscy taką samą,tylko czyimi rękami wyrobioną,jak długo dadzą radę tak pracować za trzech na dodatek bez szacunku brygadzistki
    Pracuś

04.12.2021 12:26

W tej firmie warto być kapusiem. Biegaj co chwilę na skargę do brygadzistki a zajdziesz bardzo daleko. Może za jakiś czas Cie zastępca swoim zrobi. A i na linii robić za dużo nie będziesz musiał.
    Pytanko

02.12.2021 10:57

W związku z billboardem na ulicy 1-go Maja w Opolu... Czy będzie prezent dla obecnych pracowników w postaci dni wolnych między świętami Bożego Narodzenia a nowym rokiem ? Nadgodziny cały rok non stop, może trochę odpoczynku by się przydało ....

02.12.2021 11:30

A co jest napisane na tym bilbordzie?
    Zdzich

02.12.2021 08:02

Witam czy na halach jest głośno? Jak jest z przerwą kiedy są nadgodziny?
    Zdesperowany pracownik

01.11.2021 23:35

Firmo!!! Zastanów się co robisz... bo zmuszać ludzi do pracy 11.11 to już lekka przesada!

26.11.2021 13:29

Nie znasz prawa,to się nie udzielaj. Byłem i rozmawiałem już tam gdzie trzeba.
    Ooooooo

29.11.2021 11:03

Oooo bardzo się boimy.

14.11.2021 19:09

Jakie są zarobki ? Czy jest u was dział kontoli jakości ? Czy są przyjęcia do pracy ? warto czy nie warto ?

16.11.2021 21:08

3000 brutto + 500 zł dla nowego pracownika produkcji. ( plus jakieś grosze ze nocki). Tak mamy dział kontroli jakości. A pracowników produkcji cały czas szukają. Czy ja wiem czy warto? Wszystko zależy do jakiej brygadzistki trafisz i na jaką linie... Bo praca jak praca

17.11.2021 22:33

Firma,to skandal. Dużo przyjmują i dużo zwalniają. Szkoda czasu na tą pracę.
    VBiMS

08.10.2021 20:17

Osoba będąca na stanowisku koordynatorki uważa się za bezkarna i ponad wszystkim i wszystkimi pracownikami. Największy w tej firmie jest (usunięte przez administratora) Nie można wziąć nawet jednego dnia urlopu z dużym wyprzedzeniem, każą brać tylko urlop na żądanie. Jeżeli potakujesz i się nie odzywasz to jestes dobrze traktowana. Gnojenie i „uczenie pokory młodych” (czyli osób które maja więcej do powiedzenia niż „jakie kable robimy?”) przez brygadzistki i gwardie „starych wyjadaczy” jest na porządku dziennym. Musisz się ubierać jak im się podoba, czyli nie ładniej niż one. Najpierw cię skomplementują, a zaraz na papierosie pójdą obrobić ci(usunięte przez administratora). Apropo przerw na papierosa- nowa osoba bez znajomosci nie może wychodzic więcej niż raz na 4h. Osoba będąca koordynatorką nie powinna być na tym stanowisku ponieważ do tej osoby nie powinno się bać przychodzić z problemem. Jeżeli z mechanikiem rozmawiasz dłużej niż 5 minut to od razu cała hala huczy o tym ze macie romans. Zmuszanie do nadgodzin i maratonów pracy np12 dni również jest norma. Jeżeli nie chcesz na nie przyjść, nawet jeżeli masz przymiarkę sukni ślubnej to jesteś straszona konsekwencjami i rozmawia z prezesem lub kierownikiem hali. Dostajesz polecenie służbowe do nadgodzin, gdzie nie jest to zgodne z kodeksem pracy. Praca meczy fizycznie i psychicznie przede wszystkim. Na pakowaniu musisz zapieprzac i pakować za inne linie jak maja ochotę ale ty pomocy nie otrzymujesz. Nie polecam ogólnie xd
    Obserwatorzy

27.10.2021 21:42

Racja, koordynatorka powinna rozwiązywać problemy a nie doprowadzać do płaczu młodych dziewczyn, np. bo nie nie chce przyjść na nadgodziny, lub nie przedłużając umowy bo kiedyś nie przyszła na nadgodziny, koordynatorka powinna wzbudzać respekt i mieć szacunek u pracowników a na dzień dzisiejszy to wszystko idzie w drugą stronę, nikt jej nie cierpi i jest obgadywana, zresztą wyniki tej zmiany to pokazują, produkcja to siła napędowa firmy a zarabiają najmniej, do tego nikt ich nie szanuje, ludzi do pracy nie ma i nie będzie, ogólnie do tego dochodzą słabe zarobki, można spróbować pracy ale to raczej będzie krótki epizod,
    Hala

13.11.2021 19:36

Nie ma koordynatorki, nie ma poleceń służbowych :-) jak jest koordynatorka to wiecie jak było. Trzeba się tłumaczyć ….. dlaczego nie można przyjść…. Troszkę zrozumienia prosimy ….
    ...

22.10.2021 22:27

Zmuszanie do nadgodzin to strzał w kolano dla firmy...wstrzymane urlopy... ileż można...to praca jest dla nas a nie my dla niej...

27.10.2021 19:11

A czego można się spodziewać. Szukają białych (usunięte przez administratora)

19.12.2019 15:56

Lobo

24.08.2021 00:16

Czytam tak te Pani wpisy i stwierdzam że tabletki się Pani skończyły

07.10.2021 17:01

Jak ktoś był na L4,to niestety jest traktowany jako gorszy pracownik. O dłuższym L4 nie ma mowy,bo zwalniają za to często takie osoby. Nie liczą się umiejętności,tylko jak dobrym lizusem i kapusiem się jest dla brygadzisty.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w IFM ECOLINK?

Ludwik

30.07.2021 16:58

Pracowałem w różnych branżach. Tutaj nie jest źle..Zarobki nie należą do najwyższych ale gdzie indziej zarabia się mniej .. Są soboty więc można dorobić.. Firma zdobywa nagrody,  organizuje wycieczki.Warunki pracy nie są złe. Można palić tylko trzeba zgłaszać to brygadziście. Na hali czysto , jest klimatyzacja. Ludzie są różni jak wszędzie. Zawsze coś się dzieję..aktualnie cała Hala nawija o panu brygadziście T który ponoć się zabujał w dziewczynie z linii cięcia .  W firmie są zatrudnienia cały czas.
    John

31.07.2021 10:53

Pracowałem u tego gościa na zmianie, dziwne ze on tam jeszcze pracuje. Przez tego typa zwolniło się bardzo wielu dobrych pracowników. Całe szczęście już tam nie pracuje i nie muszę patrzeć na bajzel jaki jest w tej firmie. Nie polecam pracy w tej firmie.

06.10.2021 21:57

Szczera prawda. Opinia po całym Opolu już jest negatywna o tym brygadziscie. Dziwię się dlaczego jeszcze pracuje. Ręka rękę myje tam.
    Hhhh

22.09.2021 20:38

Straszenie brakiem podwyżki przez koordynatorai za nie przychodzenie w soboty jest żałosne ludzie już mają dość nadgodzin .Od stycznia dwie soboty obowiązkowe a mamy wrzesień ..Już nie miało być nadgodzin a dalej mus masakra. .

23.09.2021 18:07

Dokładnie, a jeszcze od marca ciągle wstrzymane urlopy i wycofywane planowane, że już nie wspomnę że ludzie o tej poże roku mają jeszcze po 10 dni starego urlopu. Człowiek musi się płaszczyć przed wielką PANIĄ KOORDYNATORKĄ żeby dostać chociaż jeden dzień, masz pogrzeb w rodzinie to trudo trzeba urlop na żądanie bo taka znieczulica, a wielkiej PANI KOORDYNATORKI notorycznie w pracy nie ma.
    Ala

25.07.2021 15:25

Za dużo płacicie 3000brutto .Proponuję 2800 napewno przyjadą młodzi energiczni ludzie chetni do pracy za takie ogromne pieniądze. Tylko brać
    Niestety

12.08.2021 07:23

Staruchy myślą że są właścicielami tej montowni pff a propos tej zaje..ej firmy na 10lecie chwalą się na bilbordach jaki super pracodawca a pracownikom w nagrodę dali.. babeczkę hahjahaha na święta 3 stówy od 4 lat gdzie podwyżki żywności ponad 30% że już nie wspomnę o kategoriach i awansach, musisz być pupilem albo nieźle lizać brygadzistce twoje umiejętności nic nie znaczą ani ilość obsługiwanych stanowisk pracy, praca dla zdesperowanych ewentualnie starych bez perspektyw żaden młody nie będzie się zajeżdzał za parę groszy we wszystkie weekendy, szkoda życia
    Stara

13.08.2021 14:52

Jak te staruchy odejdą to młodzi rozniosà tą montownię w pył swoim kombinatorstwem i olewatorstwem
    Pracownik produkcji

05.08.2021 08:59

Pracuje tu już dobrych kilka lat i ta firma nie przestaje mnie Negatywnie zaskakiwać . Każda zmiana w zarządzaniu firmą wychodzi na gorsze. Koordynatorki, śmiech na sali. Nie potrafiły dopilnować żeby pracownicy dostali to co im się należy, A mianowicie premii wakacyjnej. Brygadzistka przekazalana nam maila w czerwcu że jeżeli do końca lipca będziemy na 80 % z 6 nadgodzin uzyskamy premier 1000 zł. (pomijając fakt że przymuszaja nas do nadgodzin od stycznia, min 2 razy w msc) Po 2 miesiącach pracowania na nadgodzinach na obiecaną premię, dowiadujemy się że jednak trzeba mieć cale 6 dni nadgodzin. Coś im się uwidziało. Skandal. Jaki pracodawca traktuje tak swoich pracowników, których ciągle przecież brakuje. Taki który 2 lata z rzędu uzyskał nagrodę top employer ? Żarty. Zero poszanowania dla człowieka. Pozdrawiam
    +++

07.08.2021 13:05

Na drzwiach jadalni wisi od dwóch miesięcy informacja o premii wakacyjnej. I nie ma wzmianki o zmianie jej przyznawania. Więc chyba ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem. A dopowiadanie sobie różnych rzeczy to standard w tej firmie.

09.08.2021 12:00

W tej firmie ludzie nie potrafią chyba słuchać że zrozumieniem i z każdej informacji wyciągaja nieprawdziwe wnioski. W czerwcu była podana informacja ze każdy kto przyjdziedodo końca sierpnia na min. 80 %nadgodzin dostanie z wrześniową wypłata dodatkową premie. I jasno było powiedziane ze będzie 6 nadgodzin czyli po 2 w każdym miesiącu. A wy sobie dopowiadacie ze nadgodziny miały być do końca lipca a teraz was oszukali. Ręce opadają jak się czyta takie bzdury. Lepiej 3x dopytajcie zanim zaczniecie rozsiewać kłamstwa bo wstyd mi z kim muszę pracować
    BLOODY

15.07.2021 19:22

Ogólnie rzecz mówiąc praca jak każda inna jak robisz swoje nikt do ciebie nie ma pretensji i nawet dobrze zapłacą jedyne co mi sie nie spodobalo to to ze firma ma 10 lecie i co najlepsze w tym wszystkim jest to ze pojechało 90 % biurka i 10 %reprodukcji a to pracownicy produkcji biją cyferki na koncie a co dostali za to babeczke zeby zamknęli usta smutne lecz prawdziwe
    Pp

08.12.2020 20:05

Bardzo niezrozumiała w tej firmie jest kwestia przyznawanych pracownikom kategorii D i C. Osoba z Kategorią D wyżej opłacana ma za zadanie jedynie zmieniać listwę lub program na wtryskarce co jest banalnie proste lub czyścić głowice na pakowarce. Zdając pseudo egzamin jest przepytywana jedynie z tego jednego stanowiska. Natomiast osoba z Kategorią C marniej opłacaną jest egzaminowana z 3 stanowisk ale musi itak mieć umiejętności na wszystkich bo nie wiadomo które 3 wypadnie Ci o mówić. Na dodatek do jej obowiązków będzie należało przyuczanie nowych pracowników. Więc gdzie tu sens i sprawiedliwość.? Może w końcu ktoś kompetentny zainteresuje się tematem i zrobi z tym porządek. Również wymagałoby zmiany nominowanie osób do kategorii. Wybieranie ich przez brygadzistki jest nieobiektywne i niesprawiedliwe. Co roku te same osoby są typowane Proponuję aby pracownicy sami mogli zgłaszać chęć przystąpienia do egzaminu a komisja zdecyduje komu należy dać kategorię
    samarytanin

29.04.2021 14:07

Piękna składnia:)
    Ktos

15.07.2021 15:07

Firma chwali się rozwojem jak dbają o pracownika koordynatorki tylko straszą poleceniem służbowym zabraniem premii urlop wstrzymany. Ludzie już są na skraju wytrzymania a tu ciągle nadgodziny obowiązkowe nikt do tej pracy niech e już przychodzić a jak przyjdą to zaraz odchodzą. Firma 10 lat dla pracowników babeczki dali tak dbają o swoich pracowników prezes nawet z produkcją słowa nie zamienia niewie co się dzieje nawet żadnych podziękowań tylko babeczka

Kontakt - IFM ECOLINK SP. Z O.O.

Północna 6 45-805 Opole

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika

Helena

20.06.2021 13:33

Jakie to ważne, by poczytać sobie opinię o danej pracy przed zatrudnieniem... Uniknęło by się wielu mało przyjemnych sytuacji. To, co mówi pani z działu kadr podczas rozmowy rekrutacyjnej, nijak się ma do tego, co dzieje się na produkcji. Nowy, przyuczający się pracownik ma wyrabiać taką samą normę, jak ci, co już pracują dłużej. Od pierwszego dnia jest popędzany przez brygadzistę, która powinna raczej wdrażać nową osobę.lub przydzielić jej trenera... O tym mówiła pani z kadr, ale to bajka, tak jak między bajki można włożyć wolne soboty. Ktoś napisał, że jest to praca dla ludzi silnych psychicznie. To prawda, biorąc pod uwagę poniżające zachowanie brygadzistek i pracowników niektórych linii, na które ta pierwsza nie reaguje. Podlizywanie się jest tu normą. Nie każdemu się to podoba, bo ludzie się od siebie różnią i wart o tym pamiętać. Cały czas jest rotacja pracowników. Czy paniom w biurze nic to nie daje do myślenia? Jakiś tego powód jest. Jak się zatrudnia ludzi, to trzeba ich po ludzku traktować, bo to nie są bezduszne roboty.
    Ona

28.01.2020 13:01

Organizujecie wycieczki dużo osób na nie nie jeździ i nic z tego nie mają może im wypłacicie wartość tej wycieczki. Albo dajcie nam na wczasy pod grusza.

18.06.2021 07:46

A kto Ci broni jechać na wycieczkę.A jak chcesz wczasy pod gruszą to sobie na nie zarób

18.06.2021 22:14

Już się zdarzało tak, że za dużo chętnych na wycieczkę było -to firma zrobiła losowanie! I dziwnym trafem tylko Ci ze znajomościami pojechali.

18.04.2021 21:43

Wszystko co się dzieje w tej firmie,to nic innego co w innych. Czyli notoryczny (usunięte przez administratora) i wyzysk. Brak słów. Wstyd,że taka firma istnieje.

13.05.2021 17:42

- za 1go maja wolne dostanie tyllo biuro a pracownicy produkcji NIE - wstrzymane urlopy od marca ( nawet jak ktoś miał zaplanowany już w styczniu i miał zaplanowany i zapłacony wyjazd lub np. wyjazd rodzinny tj. chrzciny czy komunia) - zmuszanie do nadgodzin i straszenie że zabierze się premie - pracowanie 12 dni bez przerwy i nikt nie patrzy że ktoś może być zmęczony - zabieranie części premi za to że ktoś nie założył smyczy jak wchodził bądź wychodził z pracy, za to że raz się zdarzyło że ktoś nie miał maseczki na nosie, że ktoś raz miał swoją koszulke bo służbową akurat wyprał i nie wyschła

14.06.2021 18:53

To jest (usunięte przez administratora) Inaczej się nie da opisać.
    ***

20.02.2021 18:31

Czytając te wszystkie negatywne komentarze zastanawiam się w jaki sposób firma po raz drugi otrzymała tytuł Top Employer -( najlepszy pracodawca.)?
    abc

04.05.2021 06:41

nagroda przyznana pracownikom biurowym produkcja się pod tym nie podpisuje. Jedynie biuro się chwali tą nagrodą i najwięcej ma do powiedzenia
    CBA

04.05.2021 06:47

Kuta są se zapodaj ja osobiście zakupiłem moim dziewczynka do zabawy
    kandydat

03.03.2021 14:28

I znowu szukają osoby do rekrutacji... hahahaha chyba coś tam się dzieje ZŁEGO....
    Zzz

05.03.2021 20:58

O ile uruchamianie trzech nowych linii to coś złego to rzeczywiście, dzieje się ????
    nick

22.04.2021 08:44

niech najpierw na starych liniach porządek zrobią hahaha i uzupełnią te braki, bo nowe linie ok- ale nie dla zysku firmy kosztem wyzysku ludzi.... tandetna odpowiedź o tych nowych liniach.... wiadomo że dobrze jak się firma rozwija, ale za tym musi też iść poprawa warunków pracy i zatrudniania i traktowania ludzi, a nie nowe linie, robić nie ma komu, ale już DLA KOGO to wiadomo...
    Nati

13.04.2021 20:02

Placa 3000na produkcji gdzie minimalna 2800 to są oszolomyy . Niech zamkną zakład jezeli chcą wykorzystywać tylko ludzi
    Zenek

12.04.2021 15:45

W tej firmie pracowałam 5,5 roku. Sama się dziwię, jak mogłam tak długo wytrzymać. Tam musisz (usunięte przez administratora)za dwóch jak nie za trzech. Brygadzistki tylko chcą szybko i dużo ale większość zmiany siedzą przy kawce i plotkach, oczywiście na nockach i II zmianie, gdy kierownika nie ma. Straszenie utratą premii, bo nie są przestrzegane przepisy BHP (w tym maseczki) a brygadziści sami tego nie przestrzegają. Najlepiej jak na wszystko będziesz przytakiwać, to wtedy jesteś w miarę spoko pracownikiem, jeśli nie, to robisz wszystko najcięższe i nikogo do pomocy nie dostaniesz. Obgadywanie brygadzistek przez zastępców i na odwrót. O wyśmiewaniu szeregowych pracowników już nie wspomnę. Kategorie C i D – brygadzistki wybierają wśród swoich ulubienic. Ale gdy jednej osoby z kat. D nie ma to jakoś szeregowy pracownik potrafi zmienić listwę i program. Oczywiście szkolić nowego pracownika nie będzie, ponieważ nie ma cierpliwości (chyba chęci i wiedzy), ale kasę fajnie się bierze, a brygadzistki na to pozwalają, tylko, żeby Pani G i K nie widziały. Podsumowując: kierownik jest w porządku, jeśli jesteś w porządku dla niego. Porządek trzeba zrobić z brygadzistkami, ponieważ one czują się ważniejsze od prezesa i to nie jest dobry wizerunek firmy. Nie mówię, że brygadzistka ma zapier****ć całe 8h. Ale przeważnie było tak, że tylko rozdała robotę, uciekła do biura i siup na fajeczkę z innymi. I tak kilka razy na zmianę. Dodam, że one bardzo lubią przechodzić przez wyjście ewakuacyjne, byle się „kartą nie odbić” i kierownik tego nie widzi. Robić, byle się nie narobić. Praca monotonna jak się SIEDZI na linii. Dalej to już różnie się dzieje, ale jak kto woli.
    Pppio

20.03.2021 15:52

W Opolu istnieje zmowa wynagrodzeń firm produkcyjnych . To zostanie rozwiązane
    Pracownik były

14.03.2021 10:35

Praca nawet ok ale cała reszta pozostawia wiele do życzenia. Premia i wypłata i w zasadzie nic więcej, wczasy pod gruszą brak, bony na święta żałosne. Prezes nawet nie raczy życzeń złożyć. Nadgodziny obowiązkowe i straszenie, że jak się nie przyjdzie to nn, odrabianie dni bo urlopów nie chcą dać mimo że mamy ich wystarczająco, ogólnie urlop jest zakazany gdyż są "wstrzymane" jedynie wybrani notorycznie korzystaja????????. Praca dla silnych psychicznie.
    Nająć Naja

28.01.2021 12:12

Praca jest monotonna a ludzie jak wszędzie. Płacą trochę powyżej najniższej krajowej. Imprezy były, szkolenia też, no i dużo barwnych słów. Nie wiem czy Pan (usunięte przez administratora)jeszcze tam jest, ale to największy bajerant pod słońcem. Nie należy wierzyć w wszystko co powie.
    IvAn

10.01.2021 23:13

Elektryk utrzymania ruchu można opinie?

24.09.2020 11:05

Jak długo trwa proces awansu w IFM ECOLINK SP. Z O.O.?
    pracownik2

11.11.2020 20:13

Tak jak juz ktoś tu napisał. Włazisz w tylek brygadzistce to może cie awansuje. Najgorsze jest to ze z reguły kapuś (usunięte przez administratora) najwięcej gada mało robi głównie chodzi i nie wiadomo czego szuka a jest zawsze zachwalany przez bryg. Jaka to cudowna a wszyscy są zli. I jeszcze najgorsze ze naprawdę brygadzistka nie otworzy szeroko oczu i nie spojrzy jak naprawdę pracują pozostali
    Kategoria

20.11.2020 15:00

Co roku to samo kategorie D dosteje pracownik z rocznym stażem pracy który potrafi 3 rzeczy a pracownicy że stała umowa kategorie c. Nie sprawiedliwe powiesz brygadxistce swoje zdanie to później pokazuje kto rządzi

26.09.2020 20:27

TOMEK I EWA

29.09.2020 16:50

PROSILIBYSMY JESZCZE O JAKIES FAKTY PSYCHOLOGICZNE KOSMITO BOS TY BARDZO MADRY A NAS TO INTERESUJE
    Kosmita z M, PSYCHIATRZY

29.09.2020 19:33

Z AKT DZIECI BOŻYCH CO KOMU JEST NA CO KTO CIERPI I tak osoby CHUDE BEZ OKULARÓW to one swojej woli mają do 40 procent resztę 60 procent czynią co inni chcą oni są naśladowcami innych siebie nie spełniają miesą też kreatywny dlatego tylkosa wyuczeni czynią to co zaobserwowali.Póniej są CHUDZI W OKULARACH ci szanują wszystkich.Nastepnie są GRUBI BEZ OKULARÓW ci są N ajpiekniejsi oni są sprawiedliwi ci sądzą ,a są grubi bo wahają się w swych osadach odchodzą od nich chodź słuszne.lub jest niechrzescijaninem i sądzi nie wedle chrześcijaństwa to wtedy też gruncie.te osoby też są niekonsekwetne bo zaniechują swe osady.A także są GRUBI W OKULARACH ci mają przymusu.I są też osoby ŁYSE czyli sadyś oni zazwyczaj nie są troskliwi łagodni i delikatnii,a siła jest nie srogą czy okrutna tylko delikatna bo im silniejszy jest twój tyłek tym delikatniej siedzisz na nim.osobom łysa może być osoba chuda bez okularów czyli naśladować oraz gruby bez okularów lub może być łysy chudy z okularami wtedy jest szanujący wszystkich i sadysta jest poświęcając się za darmo np. za żyda czy inwalidy.A także może być jeszcze osoba GRUBA W OKULARACH I ŁYSA ci z kolei sà bezwzględni czyli Psychopatami są. A osoby troskliwe mają owłosione klaty ,a jak niejestes troskliwy to jesteś chisterykiem i jak dajemy do mcić rzywe szczury z nadprzestrzeni czy bije się ich to oni śmieją się bo chisterycy czy takiemu powiesz że się zraniłeś lub że ktoś ci umarł a on zaczyna się śmiać zamiast troskę okazać i współczucie. A o przymusach o takich językach mówił Jezus że lepiej być ciepłym lub zimnym niż nijaki
    Annon

07.07.2020 17:14

Jak wygląda obecnie praca na produkcji w firmie? Czy posiadają kontrolę jakości i jak z wynagrodzeniem?
    samarytanin

30.07.2020 07:22

Co to za pytanie? Oczywiście, że posiadają kontrolę jakości. Dlaczego mieliby nie posiadać? Praca wygląda stabilnie

Zostaw merytoryczną opinię o IFM ECOLINK SP. Z O.O.

Oferty pracy - IFM ECOLINK SP. Z O.O.

Lider/ka Magazynu (m/k)

Opole

Elektronik w Dziale Jakości (m/k)

Informatyk (k/m)

Opole

Inżynier ds. Testów w R&D (m/k)

Opole

Programista Systemów Wbudowanych (m/k)

Lider Magazynu (m/k)