Florentyna

• Kowalew
  • Dobra Nadzieja
  • Korzkwy
  • Pacanowice

3. Opinie o pracodawcach Pleszew
  5. Opinie o Florentyna Sp. z o.o.

Opinie o Florentyna Pleszew

Nie przegap nowości o Florentyna Sp. z o.o.!

grape

08.01.2015 19:32

ludzie odchodzą i przychodzą jak w tej czy innej firmie i jak w każdej innej czasem trzeba kogoś wywalić i przyjąc nowego. Jak robisz swoją robotę to nikt nie przyjdzie i nie zwolni cię od tak sobie. wcześniej pracowałem tylko na umowach śmieciowych. tutaj doczekałem się umowy o pracy i to od samego początku. z wypłatą też nie zdarzył mi się żaden problem.
    magazyn

08.01.2015 13:36

nie przypominam sobie zeby ludzie ktorzy pracuja tam na magazynie musieli pracowac w swoich ciuchach. przychodzisz do pracy i normalnie dostajesz uniform. mowicie ze nadgodzin nie kaza robic. a od kiedy pracownikowi tak pilno do robienia nadgodzin? jak ktos chce pracowac to nie ma na co narzekac. jak komus wiecznie w tylku zle to bedzie psioczyl nawet na najlepszego pracodawce
    WPK

04.01.2015 19:47

cieszcie się, że w tym naszym pożal się Boże Pleszewie jest taka firma, która może zapewnić tyle miejsc pracy, bo gdyby nie oni, to Adamek nie wypłaciłby się z zasiłkami dla bezrobotnych. A co do samej firmy to Zbyszek podpisuje się pod pomysłami innych i przedstawia je jako swoje. Łysy nie ogarniał tematu, może to lepiej, że go nie ma... Kierownik weteran teraz musi ten syf po nim sprzątać, ale pewnie źle nie ma. Wypłaty ZAWSZE na czas, nie opłaca się chorować bo z wypłaty dużo leci, a jak się sumiennie pracuje to można naprawdę dobre pieniądze zarobić. Możliwość rozwoju. Jetem bardzo zadowolony.
    NIESTETY mieszkaniec Pleszewa

05.01.2015 00:03

ŚWIĘTE SŁOWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ADAM

05.01.2015 17:51

SZKODA TYLKO ŻE PO KILKU MIESIĄCACH ZWALNIAJĄ DOBRYCH PRACOWNIKÓW TYLKO PO TO ŻEBY ZATRUDNIĆ NOWYCH. NIE ROZUMIEM O CO W TYM CHODZI ????????????
    zorientowany

06.12.2014 18:55

Ogólnie byłoby ok, gdyby nie zbyszek-demolka.Spartoli wszystko, za co się weźmie. Aż dziw, że prezesi jeszcze go trzymają. Zbychu, kończ, wstydu oszczędź
    kamera 2

02.12.2014 11:30

To prawda umowa o prace i dokumenty zawsze ok co z tego ze dostaniesz umowę na 10 lat jak oni wywalają za nic kiedy chcą powiedzą że jesteś niepotrzebny i tyle...a młodych co 3 miesiące wyjazd albo po miesiącu i kolejnych uczą tego samego
    były

01.12.2014 15:18

To ja Podziękuje już sołtys game over :)
    KIM

01.12.2014 15:35

Florentyna ma jeden plus UMOWA O PRACE, bo u pier... ogrodnika czy kotlarza o umowie można zapomnieć.
    kamera nr 4

01.12.2014 13:17

zatrudniaja na 3 miesiace i dowidzenia nawet jak dobrze robisz pewnie jakies dofinansowania albo musza tworzyc miejsca pracy zatrudniasz sie i l4 odrazu i nara bo jak bedziesz pracował i sie starał to cie wywalą no chyba ze rodzina albo z gołuchowa jestes
    rudy

01.12.2014 13:15

Pracujesz 7-8 godz wiecej nie bo niechca placic nadgodzin w targi można zostac dłuzej ale tez cie okłamia na $
    don.

27.11.2014 14:39

Robiłem tam na magazynie porażka nawet ciuchów nie dali tylko ze wnatrz ładnie to wygląda ...
    don.

27.11.2014 14:38

obserwator towarzystwa

24.11.2014 18:38

(usunięte przez administratora) kierownik weteran całkiem niezły tylko łyka co mu mechanik doniesie a mechanik kłamie i ściemnia jak z nut po prostu brak mu kursów i szkoleń inteligencji studia niestety nie skonczone zwykły mechanik paluszek trzymie
    BYŁY

27.11.2014 16:07

Pracowałem we Florentynie ( magazynier ) 10 lat temu na dwie zmiany po 12 godzin. Czy teraz też pracujecie po 12 godz. Bardzo proszę o odpowiedz.
    jacek

19.11.2014 15:20

coraz gorzej z tej i z ta firmą dobrych pracowników wyrzucają a zostaje tylko rodzina !!!!!
    staelita

17.11.2014 15:07

Mechaniku a co wyjeżdża ze śmieciami z firmy ? Twój kolega pja wywozi śmieci i co my tam mamy ?
    sołtys

16.11.2014 00:11

sama prawda....
    fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

20.11.2014 18:35

Nie życzę sobie żeby ktoś podszywał się pod moim nazwiskiem mam inne zdane na ten temat na drugi skończy się inaczej
    waldi

14.11.2014 14:25

stawka za nadgodziny śmiech 8-9zł aż pracownicy po czole się klepię kadry płace wszystko dobrze praca i dokumenty dobrze wykonane.
    edmund

14.11.2014 14:24

część na konto dostajesz najniższą resztę w kopertę nie opodatkowane nadgodziny tez nie zgłoszone nigdzie wkładają na centralnym ciągle brakuje nawet jak zarobiłeś w kopercie na Kazimierza w miarę ok z terminami płatności żadnych problemów nie ma.

14.11.2014 00:52

dobrze ze lysego pogonili z centrali bo tez kłamał jak z nut:)jak jestes w rodzinie itd to zostajesz jak masz palec zostajesz jak jestes zbyt madry wylatujesz ja siedzisz cicho to się wyzywają kierowcy nie maja zle ale sie najada full

14.11.2014 00:43

jestem wstanie rozrysować całą tą firme

14.11.2014 00:41

co chcecie wiedzieć to narysuje rozrysuje i pokaże :)
    szwagry

13.11.2014 22:51

jak masz gdzie to uciekaj...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Florentyna?

albert

13.11.2014 22:47

kontenerowcy są ok choc zarabiaja na przeżycie sa ok nie łykaja bzdur mechanika kierownika...
    kasia

13.11.2014 22:41

dobra firma na przeczekanie szefostwa nie ma maja od tego ludzi ale coraz gorszych po bokach dzieje się źle jeden dyrektor Zbyszek nie ogarnie całości mega słabi kierownicy mega zero kultury ....
    albert

12.11.2014 13:57

bardzo dobra praca za pół darmo :) umowa o prace zawsze pod tym względem jest porządek wyrzucają za nic zmieniają ludzi jak rękawiczki
    darek

12.11.2014 11:02

Z tym Łukaszem to prawda chodzi zagubiony od drzwi do drzwi i powtarza co inni mówią nieraz chce zaswiecić ale wszyscy leją z mechanika kierownika :P
    radek

11.11.2014 18:10

Jedyna mądra osoba to Pan Zbyszek dyrektor reszta to słabi kierownicy zarabia się słabo system godzinowy ok praca prosta. Ochrona popija to fakt "ryba" kierownik Łukasz nie ma zielonego pojęcia firma dobrze rozwinięta.
    waldi

12.11.2014 18:29

zależy na jakie stanowisko idziesz Kaziu ma tam dobrze co zamiata i sprząta liście 6 razy skoczy do sklepu trochę w kotłowni przedrzemie ale jest w porządku teraz mało zarabia ale ma rentę wiec siedzi tam
    kaziu

11.11.2014 17:58

kasa słaba ciągle zwalniają i zatrudniają nowych z grupami nawet nadgodziny już tną kierownicy teraz polecieli i trochę z ochrony co popijało choć popijają dalej. Porobili słabych nie mających o niczym pojęcia kierowników ogólny zastój w firmie...

Kontakt - Florentyna Sp. z o.o.

31 63-300 Pleszew

Branża główna: Sprzątanie i utrzymanie czystości

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon
    fffdgh

01.11.2014 23:17

Faktem jest, ze jak na pleszewskie warunki zarobki sa dobre, chociaz w konia nas tez robili, bo ile zarabiasz wiesz dopiero w dniu wyplaty. co do kierownika J... (stoperan) to faktem jest, ze alkomat czasem by sie przydal.
    pracownicy

01.11.2014 22:54

Kierownik przychodzi na cyku do pracy i teroryzuje zmiane az robic sie nie chce burak skończony! !!

01.11.2014 22:19

Dokładnie, kolega został kierownikiem magazynu to "srace" "stoperanowi" sie we łbie poprzewracalo. Na dodatek "pan" kierownik na % do pracy przychodzi.
    Sms

31.10.2014 19:48

Niech lepiej w tej smiesznej firmie zamontuja alkomat przed biurem kierownikow bo jeden z nowych kierownikow ( czlowiek sraka ) lubi sobie przyjsc do pracy po drinku..
    cross

30.10.2014 07:40

Z kasą zawsze na czas.ani dnia obsuwy a to najważniejsze bo chyba nie ma nic gorszego jak pracować za darmo. pod tym względem jest porządek
    maxi

19.09.2014 21:52

Umowa o pracę jest.W sumie to ni słyszaałam żeby ktoś na innych warunkach tam pracował. pod tym względem w tej firmie jest porządek a że czasem zdarzają się ciśnienia, to chyba jak w każdej innej pracy
    xyz

10.08.2014 21:04

dajcie sobie spokój z ta firma po prostu nie jest tu dobrze i nie słuchajcie bzdur ze jest.
    była*p

30.07.2014 07:40

Praca na normalnych warunkach czyli takich które zapewniają umowę o pracę i dobre wynagrodzenie. W biurze pracują sami młodzi ludzie wiec atmosfera jest naprawdę w porządku. Jak jest jeszcze szansa to spróbuj
    nick

17.06.2014 19:41

Jak ktos nie lubi pracowac to nawet najmilszs firma pod sloncem mu nie podpasi
    pracujący anonim

16.06.2014 11:49

firma na maksa rozwojowa. jestem tu od 4 lat raz jeszcze z górki raz pod górkę, ale ogólnie jest na plus. jakby nie było, jedna z większych firm w wielkopolsce która stale sie rozwija a to o czymś świadczy.
    on

13.06.2014 11:26

Tak, jak pisał stary wyjadacz, dużo szumu na mieście i tyle. Firma jak każda inna i praca jak każda inna.
    xxx

02.06.2014 15:38

idź i się przekonaj
    natalie

28.05.2014 10:09

hej, dostałam tam propozycję pracy. to jak w końcu jest? ktoś pomoże?
    szukajacy pracy

27.05.2014 16:06

jak tu cudnie, jak wspaniale, ja tez pojde tu pracowac wezme brata i siostre i babcie. bedziemy miec jak w niebie, i poznamy karola i brata siostry i tracka. bedzie supcio

Zostaw merytoryczną opinię o Florentyna Sp. z o.o.

Oferty pracy - Florentyna Sp. z o.o.

Merchandiser / Zastępca przedstawiciela handlowego (k/m)

Lublin

Przedstawiciel handlowy / Przedstawicielka handlowa