Florentyna

• Kowalew
  • Dobra Nadzieja
  • Korzkwy
  • Pacanowice

3. Opinie o pracodawcach Pleszew
  5. Opinie o Florentyna Sp. z o.o.

Opinie o Florentyna Pleszew

Nie przegap nowości o Florentyna Sp. z o.o.!

Zarzenowany

30.03.2022 08:53

Jednak te opinie maja cos w sobie. Wyslalem aplikacje. Zadzwonili w poniedzialek, ze rozmowa online na 14 30. Po czym dzwonia znowu, ze rozmowa przelozona na srode, poniewaz nie mogli znalezc na moim cv emaila zeby linka wyslac. Oczywiście email jest jak byk. Linka dostalem. Ale za duzo kandydatów na dzis maja. W srode dowiaduje sie, ze rozmowa nie aktualna bo juz kogos wybrali bardziej pasujacego do profilu. Ludzie badzmy powazni. Szanujmy siebie i swoj czas... w taki sposób daleko nie zajedziecie. Żenada

15.03.2022 14:56

FLORENTYNA ZpChr chce zatrudnić na stanowisko Samodzielna Księgowa kogoś z doświadczeniem. Czy zarobki takie jak 10000 będą osiągalne?
    Misia

16.03.2022 14:30

tak..idź :-)
    O nie

21.06.2020 22:00

Jedyny plus pracy w tej firmie to wypłata na czas i na tym zalety się kończą. Brak szacunku dla pracowników a sama atmosfera między pracownikami również nie jest najlepsza. Kolega koleżankę sprzeda żeby mieć trochę lepiej na 5 min. Tutaj łatwo można wspiąć się na szczyt i tak samo łatwo z niego spaść i zostać potępionym. Firma ma tylko jeden cel, aby wyssać z pracownika jak najwięcej, a jak już nie jest potrzebny to najlepiej się go pozbyć. Dyrektorzy co chwilę się zmieniają, nie potrafią zarządzać ludźmi-to ludzie którzy pracują tutaj wiele lat dyktują zasady. Nowe osoby mają ciężko. Prezesi to a'la bogowie, ich polecenia i zachcianki zaskoczylyby niejednego. Nie polecam osobom które szukają stałego i stabilnego zatrudnienia bez zbędnych nerwów związanych z panującą atmosfera.
    Na czas

28.12.2020 16:05

Wypłata na czas to obowiązek pracodawcy. To tak jakbyś ty mówił - No przecież przychodzę do pracy wiec bądźcie mi wdzięczni. No nie. Nikt tutaj nikomu łaski nie robi. Ja pracuję najlepiej jak mogę, poświęcam swoj czas i umiejętności - ty mi płacisz w swoim czasie wynagrodzenie. Mam być wdzięczny za to Że się pracodawca nie spóźnił? To tak jakbym ja oczekiwał wdzięczności ze wykonałem w terminie i o czasie swoje zadanie. To jest wzajemna transakcja - nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej. Ja Pracuje - Ty płacisz. Nie płacisz - to nie pracuję. I w druga stronę tak samo - ja się obijam to mnie zwalniasz. Jeśli jesteś dumny ze mi zapłaciłeś - to odwróć sobie role, pomysl ze dla kogoś pracujesz, umawiasz się na stawkę i termin a ktoś ci nie wypłaca. Pytanie - co robisz?
    PH

26.10.2021 17:28

Dlatego ja coraz poważniej rozważam przejście do Galicji.
    Arek

27.08.2021 15:36

Od dłuższego czasu widzę ogłoszenie na księgowego, taka rotacja w dziale czy jak ? Ktoś coś więcej powie ?
    pracuje

18.10.2021 09:34

mało wiesz, jeszcze pracuje i odchodzi w grudniu :) , dlatego szukają
    pracuje

18.10.2021 09:35

chyba sam o sobie pisze , dobre :)
    Beka

12.09.2021 19:53

Hejka.Wlasnie mnie doszły słuchy iż jeden z lepszych kierasow za starych czasów przeszedł na zła stronę ,,mocy,,Oj ta firma niszczy.Nic do gościa nie miałem nawet alko z ni spożywałem.No a to co się dowiedziałem.yyy yyy.Zostalo mi w samotności spijanie w VW bo ostatnio widziany w traspotro....chu..j wie co widziany.No ale jak powiadają ,,Każdy jest kowalem własnego losy,,Jak macie okazję uciekajcie.
    ciekawy pracownik

16.09.2021 11:57

ale kto to?
    Nowy

16.09.2021 11:16

Dzień dobry. Niestety obserwuję duże braki w asortymencie? Co jest tego powodem? i Kiedy można liczyć na poprawę?

04.08.2021 10:39

Czy w FLORENTYNA ZpChr wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?
    Zadowolony

09.09.2021 18:02

Oczywiście że tak.Co tydzień voucher do ,,Ząbki,, za piataka,co miesiąc do ,,Biedronki,,za dyszke.Raz w roku wyjazd integracyjny nad morzem lub w górach pod namiotami.Ale najlepsze na koniec.Jak jesteś dobrym kilku letnim pracownikiem i nikogo nie podp...dostajesz wyroznienie w postaci ,,WYPOWIEDZENIA,,No chyba że dobrze strzelasz z ,,UCHA,,to żyjesz jak paczek w maśle.Pozdrawiam
    To Ja

04.07.2021 11:39

Jest tu dużo niepochlebnych opinii o tej firmie Trudno się dziwić Zasłużyli sobie na to Jednakże trzeba być obiektywnym Firma ma potencjał Zawsze tak jest w każdej branży że ściąga się najlepszych by móc swoją firmę wynieść do góry Błędem Florentyny było i jest nadal to że nie szanuje ludzi Wyciąga co chce a potem się z nimi żegna lub ludzie sami odchodzą Niesprawiedliwiść w traktowaniu pracowników głównie pod kątem finansowym jest tak rażąca że uciekają stamtąd Oprócz finansów jest jeszcze pochwała, szacunek, wdzięczność, duma że się danego pracownika ma i robi świetną robotę Tego brakuje i tu i u większości polskich pracodawców Szefostwo kiedyś jeszcze działało ba bieżąco i żyło firmą Wtedy to jakoś funkcjonowało Ale odkąd zaczęli oddawać władzę swoim dyrektorom różnym po kolei to zaczęło się wszystko sypać No nic Trudno i szkoda Dział HR widać albo nie ma wiedzy i umiejętności albo nie ma szans by je wykazać Ale tak to już jest Gdy szanujesz drugiego człowieka on odda Ci podwójnie wdzięczność w pracy Wtedy Ty jako pracodawca zyskasz Gdy go zlewasz i każesz pracować za miskę ryżu zaczyna kombinować by jakoś przeżyć a efekt jest taki że Ty pracodawco tracisz Stara kadra zarządzająca która została patrzy tylko na siebie nie na firmę nie na ludzi tylko na to by sami mieli dla siebie Są już tak ustawieni że nawet zwolnienie im krzywdy nie zrobi No nic Póki Florentyna nie zrozumie że to pracownik jest wartością to będzie się dalej chylić ku upadkowi A spadkobiercy nie dźwigną tematu bo wychowali się w czasach gdy się wszystko ma a nie walczy się o coś A Wy wszyscy którzy tak na nich najeżdżacie to po co tam jesteście? A jeśli jesteście i nic z tym nie robicie to jakby tracicie głos bo się na to godzicie Tyle merytorycznej wypowiedzi
    Ola

05.07.2021 23:10

Kto jest w temacie to wie o co chodzi
    SF

10.07.2021 19:44

Szefom o mentalności cinkciarzy/sbeków trudno radzić w tych czasach Można zaklejać tablice i (usunięte przez administratora) ile firma dała na swoich amg do Wawy, ale nie da się pozbyć słomy z butów i mentalności typowych Januszków biznesu. Nawet taki wiejski przygłup im nie wiele pomoże
    Pl

16.11.2020 13:06

Bardzo nieprofesjonalne podejście do procesu rekrutacji. Atmosfera podczas rozmowy jest przyjemna ale traktowanie kandydatów po rozmowie woła o pomstę do nieba. Pomimo moich próśb o poinformowanie mnie w przypadku podjęcia decyzji co do mojej osoby takiej informacji się nie doczekałam. Po moim telefonie do firmy również się niczego nie dowiedziałam. Panowie przeprowadzający rozmowę zapewniają o tym że oczystym jest informowanie kandydatów o decyzji firmy co do zatrunienia...z tego co wiem nie jestem jedyna osobą potraktowaną w ten sposób.
    Mirka

22.05.2021 07:35

Już starzy polują na tego z Atomu ?
    zdenek

31.05.2021 12:06

polują ?
    Zdenek

07.02.2021 14:55

Nie polecam tej firmy. Atmosfera fatalna. Starzy pracownicy żeby się utrzymać jak najdłużej wchodzą w (usunięte przez administratora) prezesowi bez mydła. Możesz dorobić się depresji w tej robocie. Człowiek jak już wchodzi to jest zdołowany. Ludzie nawet na okresie próbnym rezygnują. Nawet sekretarki nie dają rady już tego wytrzymać. Co 3 miesiące jest nowa.
    Zdenek

22.05.2021 07:39

Już 4 sekretarka...ciekawe jak dlugo
    Zdenuś

22.05.2021 10:21

@Zdenek a co ty się przejmujesz? Nie twój interes chyba... jak im coś nie pasuje to niech wymieniają do woli aż się trafi ta JEDYNA. Proponuje wsiąść się za robotę a nie żyć pierdołami.
    Przelotem

14.05.2021 12:32

Najgorsza firma w jakiej pracowałem, wyzysk,wyzwanie zero szacunku.Mozna się dobeabiac ale nie krzywda ludzi,którzy ciężko dla nich pracują.Nie polecam i sam szukam nowej pracy.

25.02.2021 20:25

Pracus

25.02.2021 20:41

To zalezy jaki teren dostaniesz
    Aras

08.12.2020 13:42

Cześć, zostałem zaproszony na rozmowę na stanowisko PH, może ktoś powiedzieć jaką kasę proponują, jaką mają flotę, oraz ogólna sytuacja w firmie. Dziękuję
    Ola

16.02.2021 09:56

To jest dramat. Sklepy otwierają się o 9 to już o 7 każą Ci wyjeżdżać z domu. W rezultacie siedzisz przed sklepem 2h jak kolek. Parkometry w centrum opłacasz z własnej kieszeni, prywatne badania medycyny pracy też. Niska podstawa, na zysk z prowizji nie ma co liczyć. A jak coś idzie nie po ich myśli to dzwoni dyrektor i wyzywa Cię od najgorszych
    Bigi

23.02.2021 11:12

@Ola to ino szybko zmieniaj robotę a nie blokujesz stanowisko. Chce się zarabiać trzeba (usunięte przez administratora)Proponuje iść na ochronę do Lidla. Pozdrawiam
    nowy

23.02.2021 09:47

Pracuje w firmie Florentyna ok 1 roku , pracuje jako pracownik biurowy i jestem zadowolony z pracy. Uważam , ze jakość pracy poprawiła się i to wszystko dzięki jednej osobie, która tez pracuje tu od nie dawna i chyba większość ludzi ma do niej zaufanie i dobrze wpływa na szefów. Oby tylko starzy pracownicy nie zniechęcili jej bo się starają z każdej strony. podejrzewam , ze kiedyś tak było jak jest napisane ale dużo się zmieniło i to na lepsze. ja osobiście polecam tego pracodawce i nie pisze ściemy.(usunięte przez administratora). Szkoda po poprzednia była bardzo profesjonalna .... Pozdrawiam
    kinia

11.02.2021 14:34

pracuje miesiąc i jest ok, praca jest super :) kurcze a piszecie takie głupoty , atmosfera pracy jest bardzo dobra , wszyscy są bardzo pomocni i mili .... może powiecie , ze zwariowałam, ale jestem na ten moment zachwycona. Raz moze była nerwowa atmosfera ale gdzie nie jest - to jest handel ....
    Dramat

02.02.2021 17:11

Załadunki dramat mówią przyjedz na 12 a ładują wieczorem. Dobrze ze z Ochroną idzie się dogadać są w porządku. (Prawie wszyscy) Z tego co słyszałem to ludzi paskudnie traktują....

30.01.2021 11:57

WITAM .Chciałbym cos napisać odnośnie zaistniałej sytuacji ktora miała miejsce w piatek i można ją nazwac,,kradziej obieraka,,Jaki ona miała cel Złapać,upokozuc czy nastraszyć.Może w końcu zajmiecie wszystkimi pracownikami tymi którzy wczoraj do wewnątrz magazynu z plecaczkami,i zarabiają grube pieniądze za robienie...no właśnie po oni robią siedzą w ciepłych biurach ,na zebraniach podpuszczają a jak co do czego of bas się odwracają.Bo patrzą na swoje cztery litery.Ale to juz odrebny temat.Chodzi o to ze po takich akcjach wszyscy jesteśmy wzuceni do jednego wora,wora zlodzieji i bóg wie co jeszcze.A sa osoby którym naprawde się starają i zależy im na pracy a wy tego nie widzicie i tego nie doceniacie.Otworzie oczy.Pozdrawiam izdowka życzę w tych trudnych cowidowych czasach.
    Kaśka

24.01.2021 15:00

Cześć wszystkim A czy pracują w tym zakładzie Ukraińcy?
    kinia

12.01.2021 11:48

tak, dostałam prace, jestem po szkoleniach. nie chce pisać działu bo się boję :( nick kinia to tez nie moje imię . Ale obiecuje, ze napisze prawdę jak jest .
    nowy pracownik

13.01.2021 15:55

tez jestem po szkoleniach, szkolenie sprzedażowe super, jakiego jeszcze w życiu nie miałam, serio, trochę mnie to wszystko zastanawia przez te opinie czasami drżę, uczę się jeszcze, obserwuje, trochę mam daleko bo jestem z Ostrowa.
    Kinia

16.12.2020 09:40

też byłam na rozmowie, byłam pełna obaw czytając te komentarze i było ok. nawet pojawił się Pan prezes i był bardzo miły. rozmowa bardzo sympatyczna, pytania (trochę trudne.), miałam podać dużo przykładów, Zobaczymy, w środku, bardzo ładnie , czysto, warunki pracy fajne, dużo młodych ludzi, pieniądze tez ok, jestem Z Kalisza i chcą mi zwracać za dojazdy. Piszę szczerze bo te opinie mnie przerazają, pytałam o pieniądze, wszystko na umowie, czarno na białym. zobaczę czy oddzwonią bo piszecie , że nie dzwonią.

20.12.2020 13:10

@Pracuję , napisał samą prawdę . Na początku jest bardzo miło, prezes potrafi wszystko obiecać. Popracujesz to przestanie cię zauważać. Nie raz dostaniesz opeer. Zależy na jakie stanowisko aplikowałaś. Jeśli na wyższe to współczuję. Nie ma wtedy hamulców przy doborze epitetów . Jeśli masz szansę dostać się do innej pracy , to tam nie startuj. Naprawdę szkoda czasu i zdrowia. Sama napisałaś , że same młode osoby tam pracują . Starzy pracownicy uciekają stamtąd , i uwierz mi nie są to przypadki sporadyczne.
    W środku

21.12.2020 21:50

Na święta nie dostalismy w tym roku nic a myślisz, ze ktoś ci odda za koszty dojazdu? Tutaj nie raz każą ci zostać dłużej lub zrobić coś dla nich w weekend i nie dostaniesz nawet od szefa zwykłego dziękuje. Ciagle krzyki, podnoszenie głosów na pracowników jakbyśmy byli jakimiś psami - wiecznie siedzisz w napięciu czy nie wpadnie ten miły szef, który akurat obok przechodzi i nie dostaniesz akurat solidnego opierniczu bo siedziałeś akurat obok... Nie pytaj co się dzieje na spotkaniach - nie ma merytorycznych rozmów, są tylko epitety i liczy się tylko jedno zdanie. Gdyby tylko mogli zwolniliby nas wszystkich z czym szefowie nawet się nie kryją a i tak rotacja jest taka, ze nie wiadomo czy szybciej oni zwalniają czy szybciej ludzie sami odchodzą bo nie wytrzymują tego co się dzieje. (usunięte przez administratora)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Florentyna?

Specjalista ds. sprzedaży

09.12.2020 23:20

ola

Przebieg rekrutacji było miło, mało stresująca rozmowa Pytania merytoryczne, duzo casow

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna
    #SpecjalistaDsSprzedazy
    zainteresowana

09.12.2020 23:13

czytając te opisy, zastanawia mnie, czy na pewno tak jest, ale pracowałam u różnych ludzi w różnych firmach, teraz odchodzę bo podobno jestem za stara a mam 32 lata :) wiec sami widzicie wszędzie dobrze, ze gdzie nas nie ma. Jestem po rozmowie rekrutacyjnej, była bardzo mila i mega merytoryczna, pieniądze też ok i zwracają za koszty dojazdu. Do końca tyg. jeśli będą zainteresowani to zadzwonią . jestem ciekawa , może uda się to sama sprawdzę. trzymajcie kciuki !

07.11.2020 12:10

W każdej firmie panują pozytywne i negatywne momenty. Wypłata na czas. Pracownicy bardzo pozytywne, pracowite osoby. Atmosfera pozytywna, chęć współpracy. Polecam pracodawcę.

11.11.2020 11:43

Ciekawe , który lizus napisał tę opinię? Może podpisz się imieniem i nazwiskiem . Jeśli piszesz prawdę , to masz plusy u szefów , a i koledzy i koleżanki cię nie zlinczują , bo przecież mówisz prawdę.
    Dostawca

04.08.2020 14:44

Dzień dobry. Co tam słychać w szerokich progach. Kiedyś próbowałem się tu zatrudnić ale dobitnie mi to odradzono. Pytam tak z ciekawości czy już po tych burzach, zwolnieniach jesteście? Pozdrawiam Zadowolony z nowej pracy
    NOWY

11.05.2020 20:55

Cześć wszystkim. Mam pytanie czy Florentyna to dobry pracodawca? Szukam obecnie pracy (niestety objęła mnie redukcja). Opinie są różne ale może coś co teraz się dzieje. Za pomoc będę wdzięczny
    Xyz

24.05.2020 18:40

Człowieku jak Ci coś nie pasuje to sobie odejdź. Ja pracuje tu już od 12 lat jestem zadowolony, mam prace na miejscu i przede wszystkim robię to co lubię. Najważniejsze to wypłata jest zawsze na czas. Nie miałem nigdy żadnego problemu pracując we Florentynie.
    Situ

01.06.2020 21:51

Widac duzo do szczescia Ci nie potrzeba. (usunięte przez administratora) nie mydl ludzia oczu, wszyscy wiedza co tam sie dzieje w tej super firemce =D
    Mocny

24.05.2020 18:47

No ewidentnie tutaj żale i płacze wylewają osoby które zostały zwolnione lub są na wypowiedzeniu. Ciekawe czy jak by każda z tych osób upublicznić i powiedzieć za co wyleciała to tez by była taka wygadana. We firmie jak w każdej innej robisz co do ciebie należy to pasuje. (usunięte przez administratora)Pracuje tu 8 lat i jestem zadowolony. Czasy są trudne wiec na pewno maja mnóstwo problemów do rozwiązania.nie zazdroszczę. Pozdrawiam wszystkich z mojej zmiany !!
    Niestety

27.05.2020 23:44

Niestety się mylisz. Ja pracuję nadal. Przyjemnie jest myśleć, ze narzekają tylko osoby zwolnione ale tak niestety nie jest. Głosy tutaj podniesione są glosami ludzi z magazynów i z biur. Z wyższych i niższych stanowisk. Jeżeli myślisz, ze te narzekania są głosem ludzi zwolnionych to nie masz pojęcia co się dzieje i jak to wpływa na morale pracy - ludzi ze wszystkich szczebli. Wystarczy ze porozmawiasz szczerze z pracownikami.Kazdy się boi co będzie dalej...

Kontakt - Florentyna Sp. z o.o.

31 63-300 Pleszew

Branża główna: Sprzątanie i utrzymanie czystości

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon
    Dziub

21.05.2020 21:25

Rozwazalem zatrudnienie w tej firmie, ale czytajac te opinie oraz opinie wypowiadane na miescie nikt mnie w tej organizacji nie zobaczy. Malo tego nie kupie juz ani jednego ich produktu. Nie bede przykladal wiecej reki do tych strasznych rzeczy. Wielki szacunek dla pracownikow ze jeszcze to wszystko znosza. Plus jest taki ze obojetnie gdzie pojdziecie indziej do pracy to bedzie tylko lepiej
    NOWY

22.05.2020 12:44

Mimo wszystko dziwię sie jak to sie dzieje że tyle produktów F jest w Carrefour, Arhelan, Społemach. Przygotowując się do rozmowy pojeździłem po rynku i to wszystko jest dziwne? Ludzie tak narzekają a na półkach firma wygląda obiecująco. Co jest prawdą? Może nie jest jednak tak źle?
    To ja

22.05.2020 21:41

To że produkty są na półkach to zasługa pracowników Od Carefourów jest dziewczyna Pracuje tam bardzo długo To dzięki jej pracowitości i umiejętności sprzedaży I dlatego przykre jest to że ich nie doceniają Kasę zarabiają do góry a Ci co powinni mają strzępy A ilu było co się wkurzyli i odeszli? Zmądrzeli po latach Rzucili papierem i powiedzieli Nara Teraz się cieszą Gdziekolwiek nie trafisz po Flo Nawet za niższą kasę to odzyskujesz spokój psychiczny i szacunek do samego siebie Bo niestety tam Cie zniszczą i obedrą z godności Ale jedno na plus trzeba um oddać Zyskujesz zahartowanie siebie Co Cię nie zabije to Cię wzmocni Jak wytrwasz tam to wszędzie indziej będzie pestka
    Dostawca

14.04.2020 10:05

Co to znaczy dobre praktyki? Pytam bo szukam pracy?
    Ewa

14.05.2020 23:07

Tak... dokładnie tak jest
    Obserwator

08.04.2020 14:06

Słyszałem ze firma zdjęła maskę i wraca do starych dobrze znanych praktyk, czy ktoś z pracowników to potwierdzi ?
    Nieważny

18.04.2020 10:32

Co masz na myśli, że firma wróciła do starych praktyk?
    Ph

20.04.2020 00:13

Ja słyszałem o zwolnieniu ph na Lublinie?
    PH

24.03.2020 20:28

Zastanawiał się ktoś nad przejściem do Galicji? Podobno oferują bardzo dobre warunki.
    Waldemar

23.03.2020 22:14

@Luck Dlaczego tak dziwne zapytanie stawiasz? Firma ok więc może to inspiracja konkurencji?
    Luck

24.03.2020 13:23

@Waldemar jak to dziwne? Pytam o to, co dla mnie interesujące. Nie konkurencji. Myślę że ta ma swoje problemy.
    Luck

23.03.2020 20:49

Co we Florentyna? Zwalniają czy wytrzymała?
    Zmartwiony

06.11.2019 16:11

Miesiąc październik 3 wypowiedzenia pracowników .Super.Jak tak dalej pójdzie to po nowym roku zrobią tylko jedna zmianę.I to są ich oszczędności.Bravo
    Szczęśliwy

06.11.2019 18:46

Oj widzę że znów macie wspaniałą atmosferę w firmie.Jedna zmiana (usunięte przez administratora) Czyli wszystko po staremu.(usunięte przez administratora)
    Paulina

12.10.2018 11:56

@Taki see, zwracam się do Ciebie z prośbą o to, aby dodawane przez Ciebie opinie były bardziej powściągliwe i nie obrażały nikogo. Przypominam, że to obszar w którym powinny znajdować się opinie o pracodawcy. Potencjalni kandydaci poszukują tu merytorycznych informacji na temat zatrudnienia w firmie Florentyna. Czy możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia oferowanych przez pracodawcę? Czy można liczyć na jakieś benefity pozapłacowe?

07.09.2019 22:26

Kandydat na pracownika oczekuje godnej placy i ze wynagrodzenie poczatkowe bedzie ujawnione juz w ogloszeniu a nie na 3czy4 rozmowie o prace . bo hr nie jest upowazniony do udzielania info o wynagrodzeniu kierownik dzialu rowniez tylko dyrektor z takim podejsciem zycze powodzenia nikt nie jest glupi i nie bedzie tracil 3 czy 4 dni aby na koniec uslyszec ze wynagrodzenie to niecale 2000netto

07.09.2019 22:08

To moze firma zamiast wpisywac atrakcyjne wynagrodzenie poda jakie jest wynagrodzenie poczatkowe.Bo tak to szukacie naiwniakow co beda pracowac za najnizs,a krajowa we wizje awansu i wzrostu wynagrodzenia juz nikt nie wierzy
    Zly

04.09.2019 16:09

Witam.Szczerze to nie polecam chyba że ktoś jest naprawdę zdesperoeany.Kiedys szło się do pracy z uśmiechem na twarzy teraz ten uśmiech jest kiedy się z niej wychodzi.Wszystko zmieniło się kiedy od kiedy jest nowa władza na magazynie.Przyjeli nowego ,,uzdrowiciela ,,który szczerze to...Może ugryze się w język.Pozmieniali ale chyba na gorsze.Nowe umowy oczywiście gorsze no i te ich normy.Najlepsi mają co szarpać A co z tymi słabszymi.Wszyscy mieli być traktowani równo A tu masz doszły mnie słuchy że jeden z wozkowych ma stałą pensyjke.Jesli on to kto jeszcze .Moze ktos na picingu czy na zaladunkach.A mieliśmy być jednym timem.Jestem ciekaw czy szefostwo wie co się dzieje na magazynie.Pozdrawiam
    Gor

04.09.2019 17:54

Na szykowaniu perne osoby tez są na stałej lub na starych zasadach.(usunięte przez administratora)
    Zainteresowany

28.12.2018 06:11

Macie u siebie takie stanowisko jak dyrektor logistyki i ewentualnie czy jest to miejsce wolne czy kimś obsadzone, Jestem zainteresowany ofertą
    HMH123

12.06.2019 12:59

Wlasnie szukaja Dyrektora Logistyki
    młody

11.04.2019 00:33

czemu tak cisza jak jest rewolucja z RD
    nina

20.02.2019 16:04

Muszę to napisać i podzielić się radością jaka spotkała nie ze strony firmy FLORENTYNA. Otórz reklamowałam garnek ,w którym zrobiła się dziórka na ściance garnka,.Proszę sobie wyobrazić, że dostałam w zamian piękny garnek, z bajerkami jakich do tej pory nie widziałam,po prostu jestem przeszczęśliwa . Zostałam profesjonalnie obsłużona od pierwszgo kontaktu z przemiłymi pracownikami . Nie było ,żadnego ale! Po prostu super!!! Składam serdeczne podziękowania wszystkim osobom, które mnie tak uszczęśliwiły.Zyczę wszystkiego dobrego . Serdecznie pozdrawiam Janina Maślińska
    Jack

31.01.2019 12:05

Może mi ktoś nakreslić jakie zarobki na ph?
    Tadek

31.01.2019 19:31

przedstawiciel handlowy? a masz doświadczenie, czy świeżak?
    Jack

04.02.2019 11:06

13 letnie doświadczenie w handlu

Zostaw merytoryczną opinię o Florentyna Sp. z o.o.

Oferty pracy - Florentyna Sp. z o.o.

Merchandiser / Zastępca przedstawiciela handlowego (k/m)

Lublin

Przedstawiciel handlowy / Przedstawicielka handlowa