PROFI CREDIT Polska

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Łódź - Profi Credit sp. z o. o.
Ostrów Wielkopolski - Profi Credit Polska S.A
Poznań - PROFI CREDIT Polska S.A.
Warszawa - Profi Credit Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o PROFI CREDIT Polska S.A.

Opinie o PROFI CREDIT Polska Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o PROFI CREDIT Polska S.A.!

anita

14.10.2015 09:50

Pracował ktoś z was w tej firmie w dziale windykacji? Jak wygląda praca i czy da się zarobić?, bo nikt z windykacji nie zostawił żadnej opinii
    jakajakaja

19.10.2015 22:00

Uderz w stół, nożyce się odezwą. Spacja przed znakiem interpunkcyjnym, czyli taki sam błąd interpunkcyjny, sugeruje tą samą osobę :) Znamy tylko jedną osobę z takim stylem.
    uważny

20.10.2015 11:29

Może tak miało być dla zmylenia .Nie pomyślałeś ?

10.10.2015 22:16

WHFDIEWUH

18.10.2015 21:04

a chociaż wiesz co to znaczy ,bo o swojej głupocie to nawet tu zaznaczyłyscie - wpisujecie na formum Torunia ,no cóż to świadczy tylko o kolejnej Waszej bystrości i inteligencji .Nie ma się co dziwic ,że nie jesteście w zespole Wrocławia ,nie pasujecie do nas blondynki buhaha
    kłodzko

19.10.2015 08:50

Również pozdrawiamy ,pochwal się kiedy znajdziesz pracę :) pewnie tak długo jak jej nie znajdziesz ,będziesz tu bywalcem numer 1 Pozdrawiam z Kłodzka ,pięknego Dolnego Śląska

09.10.2015 19:52

pracuję w firmie od kilku miesięcy , w żadnej innej pracy tyle nie zarabiałam , super Pani Dyrektor, w każdym calu w Ani jest wsparcie , wsparcie w 10000% , wszędzie dobrze gdzie nas nie ma , przecież można iść na kasę do biedronki i nie narzekać, nigdzie w bankowości nie jest lekko a tu można zarobić i w dodatku możesz to robić kiedy chcesz nie normowany czas pracy to rewelacja , czasy PRL się skończyły, w Profi można zarobić naprawdę fajne pieniądze jeśli się oczywiście chce, samo nic nie przyjdzie ,POLECAM w przeciwieństwie do banków nie ma mobingu codziennego spowiadania się , ale swoje trzeba zrobić tak jak w każdej pracy , a nażekają Ci którzy chcieliby zarabiać i nic nie robić a to już przeszłość
    ka

10.10.2015 17:38

w 100% zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Można zarobić i to duże pieniądze. W moim zespole bardzo dobrze zarabiają i doradcy i ja jako kierownik. Ludzie, wy nie jesteście przyzwyczajeni do pracy! jesteście nastawieni roszczeniowo.
    jeszcze kierownik rejonu

09.10.2015 08:37

jak dla mnie to kalkulacja "na pracownika" to jakies 8 miesiecy :)
    jeszcze kierownik rejonu

08.10.2015 08:44

od 6 miesiecy nie udalo mi sie wyrobic planow odnosnie rekrutacji . Przez półtora roku przwineło sie 70 doradców .Zostało 5 .zjadła ich recydywa

06.10.2015 19:06

Jola,Ewelinka ,magdusia

18.10.2015 20:55

żałosne jesteście ,a najlepsze jest to ,że każdy Wasz tekst jest przejrzysty .Jola,Madzia ,Ewelina - porażki naszego Regionu - miesiąc w mieisac najsłabszy wynik ,no cóż ...
    AnkaLublin

28.09.2015 17:11

Witam sa jakies opinie z Lubelszczyzny?? warto isc na rozmowe??

22.09.2015 19:40

pc dolny

18.10.2015 20:47

Jolu i Ewelino ,każdy wie że to wasze wpisy .,pracowałyście zbyt krótko ,żeby cokolwiek powiedzieć .Nie wciągajcie nas kierowników w swoje porażki .Wiekszośc z Nas pracuje w obedcną dyrektorką od ponad 2 lat i jak widzisz jesteśmy dalej a wy nie .
    olk

22.09.2015 14:26

I nie dziwi Cię że cały czas szuka?Tam jest rotacja niesamowita.Ale spróbować możesz bo to jest firma która ma dobry produkt sprzedażowy.
    eewwii

25.08.2015 13:27

Czy ktoś obecnie pracuje na stanowisku team menagera? chciałabym uzuskac info jak się pracuje?

22.08.2015 00:33

kaska

30.08.2015 14:02

polecam stronę antywindyk
    omo

12.08.2015 03:55

Wszystko co zostało napisane złego o Profi Credit jest prawdą. Jeżeli wam się wydaje, że to niemożliwe lub że na pewno to konkurencja to jestescie w błędzie. Tutaj naprawdę tak jest. Zbyt późno przejrzałem na oczy, szukam czegoś innego... Za długo już to trwa.

10.07.2015 10:44

Szefowa1

12.10.2015 16:23

Witam. Ja też byłam KR ale na działalności..skad taka kwota i jakim prawem?
    Szefowa2015

14.10.2015 12:07

Jeśli pracujesz jako KR w ramach prowadzenia działalności, NIE MAJĄ PRAWA potrącać ci niczego na jakiekolwiek składki. To ty jako właściciel jednoosobowej działalności gospodarczej ponosisz wszelkie opłaty związane ze składkami do ZUS i US- jeśli nie wygenerujesz odpowiednio wysokich kosztów. Mogą to robic tylko i wyłącznie KR-om na umowie -zleceniu!!!

09.06.2015 13:43

misiu

12.06.2015 15:02

Wiesz, jeśli sie nie wyrabia planu to wszędzie są potrącenia. I to dotyczy i banków i skoków. Pracowałem w różnych firmach i tylko PC ma jasno określone zasady wynagradzania i to mi sie podoba. Wiem ile musze zrobić żeby zarobić tyle co potrzebuje.
    Klara

07.06.2015 18:36

Słyszałam coś odnośnie tej sprawy. Powiem szczerze,ze według mnie to ludzi są winni sami sobie. Ja znam wiele ludzi, którzy wzięli pożyczkę w Profi Credit i byli zadowoleni w 100%.
    Shrek

01.06.2015 14:52

Ja również jestem bardzo zadowolony z obsługi i szybkości w jakiej dostałem pożyczkę. Wszystko szło i idzie jak spłatka. Polecam.
    Michał Zieliński

31.05.2015 16:26

Ja pożyczkę z ProfiCredit otrzymałem 14 dni po zaakceptowaniu wniosku. Bardzo się ucieszyłem, bo przyznali mi pieniądze bez BIKu. Teraz jestem już na półmetku spłat i wszystko idzie dobrze.
    Kleopatra11

27.05.2015 09:15

Spoko ludzie, bez jakichkolwiek uwag mogę polecić firmę wszystkim, którzy potrzebują gotówkę odrazu i bez BIK.
    Kuternoga

26.05.2015 20:26

Jak koś chciał być poszkodowany to po prostu jest. Ja nie widzę negatywów dla firmy. Warunki umowy jasne tylko trzeba umieć czytać.

26.05.2015 18:01

wings

31.05.2015 21:40

dobrze, że wkleiłaś ten artykuł.. ja przesłałam cały link to został usunięty.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PROFI CREDIT Polska?

Kontakt - PROFI CREDIT Polska S.A.

Browarna 2 43-300 Bielsko-Biała

NIP:5472003132

Branża główna: Pośrednictwo finansowe
    praca

24.05.2015 12:40

hehehe, cay czas kogos tam szukaja bo taka jest rotacja i to w kazdym dziale. (usunięte przez administratora)
    Raffi

23.05.2015 18:49

Kiedy zostałem zaproszony na rozmowę wstępną oczekiwałem tego, że będę poinformowany o wszystkim. Rekruter, z którym się spotkałem był otwarty na wszystkie pytania, które mu zadałem, zresztą ni miałem ich wiele, bo rozmowa była bardzo rzeczowa i konkretna. Miałem poczucie tego, że rozmawiam z profesjonalistą. Pracuję dla Profi Credit od paru miesięcy i jestem zadowolony.
    NIEEEE

29.05.2015 21:07

Co marketing Cie nasłał :P?
    Magi

24.06.2015 11:03

Hej. Ja też byłam już na rozmowie i było podobnie jak u Ciebie - pełna profeska..:)
    Kubielka

22.05.2015 16:19

Witajcie. Maskara jakaś totalna. Nie narzekajcie na ta firmę bo są gorsze. Tak jest godna Polecania. Ja też uważam , że wszystko w firmie ok.
    Julja87

20.05.2015 11:03

Uważam, że firma Profi Credit to jedna z lepszych. Zatrudniają na uczciwych warunkach i nie ma co narzekać. Jak się pracuje to na pewno się dobrze na tym wyjdzie. Polecam.
    Marlena

20.05.2015 11:01

O matko! Jaka dyskusja:) Co tu się dzieje? Nie wiedziałam, że tyle opinii jest na temat firmy Profi Credit. Uważam, że ludzie, którzy nie mają nic wspólnego z firmami i się wypowiadają na ich temat są nieuczciwi. Dlatego trzeba umieć wybierać między zdaniami, czytać opinie, które są prawdziwe, ale do tego trzeba rozumu! Własnego rozumu! Większość z was pisze rzeczy, o których nie ma pojęcia. Wszędzie są plusy i minusy, ale niektóre wypowiedzi są bezczelne - a jak wiadomo ponoć te osoby pracują w tej firmie. Z tego co mówiła mi koleżanka wszystko w firmie jest ok, pracuje tam 3 lata i jest zadowolona.
    NataliaGrz

18.05.2015 18:31

Według mnie firma jest uczciwa. Pracuję u nich od niedawna i jestem pod wielkim wrażeniem mojej pensji. Nie powiem ile ona wynosi, bo to nie stosowne aczkolwiek zadowala wszelkie potrzeby życiowe. Na rozmowie kwalifikacyjnej panowała bardzo miła atmosfera. Ogólnie firma godna polecenia.
    aśka

18.05.2015 18:10

ja też złożyłam u nich cv mam nadzieję ze zaproszą mnie na rozmowę koleżanka pracuje w Profi Credit i chwali sobie ogólnie jest zadowolona, w końcu każda praca ma swoje dobre i złe strony a nich podobnież nie jest źle

09.05.2015 09:09

tez TM

10.05.2015 21:42

Wydaje mi sie że piszesz o innej firmie. Ja też pracuje jako TM, jestem zadowolony i z atmosfery w pracy i z moich zarobków...
    ....

01.05.2015 22:41

to dobra rada dla co mądrzejszych dobre CV + NOWA PRACA+ PRZEPROWADZKA DO INNEGO MIASTA

29.04.2015 21:39

raz, każdego 15go dnia miesiąca każdy zleceniobiorca otrzymuje pełne wynagrodzenie za miesiąc ubiegły. Spełniając wszystkie przesłanki do otrzymania premii tj wykonany plan na poziomie min 85% oraz rozliczenie się ze wszystkich oryginałów w terminie do 25go każdego dnia miesiąca za miesiąc ubiegły.
    ////

29.04.2015 13:27

A JAKO TM MASZ PREMIE WYPŁACANA W OSOBNYM PRZELEWIE CZY RAZEM Z PODSTAWA? I KIEDY?
    długoletni TM

29.04.2015 12:39

słuchajcie kierownicy, wiem, że nie jest kolorowo być kierownikiem w PC, i tu i gdzieś indziej, ale rownież kandydaci na doradców czytają to forum i odbierają to personalnie. Mi się wydaję, że doradcy super zarabiają, jeśli się starają po 3-6 tyś miesięcznie, poświęcając minimum swego czasu, wg mnie nie zarobią ze swoimi kwalifikacjami w swoim mieście takich pieniędzy i to nie pracując 8 godz dziennie. Jestem kierownikiem od kilku lat, mam wzloty i upadki, walczę do końca o wynik, mimo iż plan mam mega wywalony w kosmos i wg mnie odrealniony jak na potencjał mego miasta. faktem jest również, że firma sama sobie robi konkurencje, ale dajmy na luz, każdy z nas wie jak jest i nie trzeba o tym pisać głośno. Ze swojej strony zachęcam do spróbowania nawet, aby zatrudnić się jako doradca, bo wiem że nie każdy do tej pracy pasuje i ta praca rownież nie każdemu podpasuje. Na stanowisko TM nie polecam osobom, które są ambitne i pragną się rozwijać, bo niestety tego w tej firmie nie znajdą. Można zarobić, ale o rozwoju osobistym trzeba zapomnieć.
    John Snow

12.05.2015 21:43

Masz racje. I bez sensu jest skupiać się tylko na minusach. Ja pracuje tu od roku i jestem zadowolony. Plusem jest elastyczny czas pracy i wysokie zarobki. A minusy są, ale... w każdej pracy je znajdziesz

13.05.2015 08:54

Super, że to napisałeś. Dostałam właśnie zaproszenie na rozmowę.. I to co napisałeś przekonuje mnie.. W obecnej pracy tyle nie zarobię..
    anita79

23.04.2015 08:18

Zgadzam się z Tobą. PC przestrzega terminów wypłat wynagrodzeń. Wiem, bo pracuję tu od 2 lat i nigdy nie było problemów.
    JOANNA B.

20.04.2015 10:29

Na pracodawcy ciąży obowiązek wypłaty wynagrodzenia w miejscu, terminie i czasie określonym w regulaminie pracy lub w innych przepisach prawa pracy (art. 86 §1 KP). Pracownik nie może zrzec się prawa do wynagrodzenia ani przenieść tego prawa na inną osobę (art. 84 KP). przy umowie o pracę a sa pracownicy co taką mają min AM DYREKTORZY ITD. JEST REGULACJA : WYNAGRODZENIE :Termin wypłaty wynagrodzenia Wypłaty wynagrodzenia dokonuje się co najmniej raz w miesiącu, w stałym i ustalonym z góry terminie. Wynagrodzenie płatne raz w miesiącu – wypłaca się z dołu, niezwłocznie po ustaleniu jego wysokości, lecz nie później niż w ciągu pierwszych 10 dni następnego miesiąca kalendarzowego. W przypadku przelewów bankowych za dzień przekazania wynagrodzenia liczy się dzień, w którym pracownik otrzymał kwotę na konto. Jeżeli wypłata wynagrodzenia przypada na dzień wolny od pracy, wówczas wynagrodzenie wypłaca się w dniu poprzedzającym dzień wolny. NIE WPROWADZAJCIE LUDZI W BŁAD WIĘC: PODSTAWA JEST DO 30 LUB OSTATECZNIE DO 10 NASTĘPNEGO MIESIĄCA A PREMIA MOŻE BYĆ WYPŁACANA TEGO SAMEGO DNIA LUB ANEKSOWANA NA INNY DZIEŃ MIESIĄCA W ZALEŻNOŚCI CZY WASZA PREMIA JEST TAKŻE NA UMOWĘ O PRACĘ CZY OSOBNO Z MNIEJSZYMI SKŁADKAMI NA UMOWĘ ZLECENIE. A JEŻELI MACIE WSZYSTKO NA UMOWĘ ZLECENIE TO JEST PODANA KONKRETNA DATA LUB ZAPIS ŻE OD PODPISANIA ZLECENIA PRACODAWCA W CIĄGU X DNI ROBI PRZELEW

19.04.2015 22:37

a rozdzielają to na 2 przelewy ? ci c mają umowę o pracę muszą mieć do 30 wypłacane a premia z poprzedniego miesiąca zapewne do 15 km
    do TM

19.04.2015 19:39

Wypłata całości jest zawsze 15 dnia km.

18.04.2015 22:33

ale nadal nie wiem którego jest wypłata a którego premia :)

18.04.2015 16:41

BYŁAM NA ROZMOWIE NA TM TYLKO NIE DOPYTAŁAM JAK MOŻECIE TO DZIĘKI ZA INFO . którego jest wypłata z umowy o pracę a którego wypłacają premię. czy to są 2 oddzielne przelewy ? w poprzedniej firmie podstawę miałam 30 km a premia np w styczniu za miesiąc grudzień była wypłacana do 5 dnia miesiąca stycznia. i kolejno co miesiąc taki sam system wypłat.
    odp na tm

18.04.2015 22:27

byłaś na rozmowie na TM na umowę o pracę? PC zatrudnia na umowę zlecenie , a potem własna działalność

16.04.2015 19:18

aua

16.04.2015 22:06

no widzę że kaska ma do wykonania misje - niespłacenia pożyczki :-) gratki , wielkie gratki
    Zla FIRMA

16.04.2015 18:17

Gorszej firmy pod wzgledem pracowników nie widziałam

Zostaw merytoryczną opinię o PROFI CREDIT Polska S.A.