PROFI CREDIT Polska

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Łódź - Profi Credit sp. z o. o.
Ostrów Wielkopolski - Profi Credit Polska S.A
Poznań - PROFI CREDIT Polska S.A.
Warszawa - Profi Credit Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o PROFI CREDIT Polska S.A.

Opinie o PROFI CREDIT Polska Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o PROFI CREDIT Polska S.A.!

adam poznań

29.11.2016 20:15

Profi Credt często jest atakowane w sieci przez konkurencję, nieprawdziwe komentarze to jakaś plaga. Prawda jest taka jak mówią o firmie byli klienci, mój brat mieszkający w innym mieście wziął u nich pozyczke ok 15 tys zł i opowiadał dokladnie jak to działa. W skrócie, wniosek jest taki, że firma jest ok, sporo ludzi bierze tam pozyczki i nie mają żadnych problemów, brat splacil sie w 3 lata, wszystko było ok, żadnych niejasności
    do zadowolony

29.11.2016 20:14

ja miałem kiedyś akcje z jednym bankiem, że właśnie ciągali mnie po sądach i nigdy wiecej nie chce przechodzić tego całego stresu, za duzo nerwow mnie to kosztuje. Profi Credit było ok, musiałem u nich wziąć troche kasy bo nie mialem wyjscia ale pozytywnie sie zdziwilem bo nie mialem problemów później żadnych, okazali się bardziej ludzcy niz bank
    profi ok

29.11.2016 20:12

jak sie komus nie chce pracowac to zarabia mniej, jak ktos jest ambitny i pracuje to zarobi więcej, niestety komuna się skończyła, za siedzenie się nie płaci. Pracuje w Profi Credit już ponad 2 lata i jestem w stanie miesięcznie zarobić 4 tys zł przy normalnym obłożeniu pracy po prostu trzeba sobie dobrze zorganizować prace, niektórzy jednak nie sa samodzielni i narzekają Jak dla mnie Profi Credit jest dobrą firmą do pracy. Kasa mi pasuje, nie zmieniam pracy.
    hubert

29.11.2016 20:11

no to okazali się całkiem spoko nie ma na co narzekać, jakie raty masz? Dla mnie Profi też jest ok mam z nimi już jakąs historię ale wszystko wyszło ok, ja się już spłaciłem, przyznali mi mały kredyt, 2 lata po krzyku
    napoleonBon

29.11.2016 19:17

Pracowałem, ale nie w windykacji. Tzn kiedyś w windykacji też, ale nie w profi. W sumie to przeszedłem do nich z windykacji właśnie. A niedawno znowu do innej firmy. Taka branża:) Ale ludzie, to byli najlepsi właśnie w profi, nie tylko pracownicy ale też przełożeni. No i kazali po ludzku traktować klientów, co jest rzadkością w tej branży. Więc pewnie w windykacji jest podobnie u nich.
    przed pracą

29.11.2016 18:52

do @windykacja mozesz zdradzić ile zarabiasz aktualnie? Czy stawki sie zmieniaja po jakims czasie? jaka umowa?
    windykacja

29.11.2016 18:50

ja pracuje w windykacji jestem zadowolony, nie jest tak źle tylko szkoda, że klienci nie rozumieją umowy, którą zawarli. Tak to warunki pracy sobie chwalę, jest dobrze, nie zmieniam pracy, kasa w porządku.
    jaro 123

29.11.2016 18:49

Wiadomo że jak się pożycza pieniądze to trzeba później oddać, raty sa ustalane na początku i pewnie jak spojrzysz w umowe to nic się nie zmieniło. Profi Credit jest ok, o wszystkim wiedziałam z góry a to że komuś czasami coś się wydaje to już inna sprawa, nie można zmieniać ustaleń w trakcie umowy Profi Credit nie zmienia, a często klienci chcieli by zmienić i mają później pretensje nie wiadomo o co
    spoko

29.11.2016 18:47

Tata brał w Profi Credit 10 tys. zł na firme, znalazłem ich tutaj https://proficredit.pl/dla-twojej-firmy/ gadałem też z doradcą, byłem też na spotkaniu, zeby wiedzieć jak to działa, warunki ok, do przyjęcia, firma okazała się uczciwa, sa bardzo elastyczni, mozna sie z nimi dogadać.
    mioko

29.11.2016 18:47

W Internecie krążą różne opinie, ale bardziej wierzę w to, co mówią moi znajomi, większość z nich ma jakieś swoje biznesy. Sporo osób poleca jednak Profi Credit, wcześniej o nich nie słyszałem, ale skoro oni brali pożyczki i sa zadowoleni, firmy działają dalej, raty spłacone to chyba firma jest ok.
    cezi op

29.11.2016 14:37

Firma uczciwa, nie ma co tutaj dużo gadać, Profi Credit swojego czasu bardzo mi pomógł. Szybka pożyczka, chciałem szybką spłatę, mniej rat, bo później miałem dodatkową kasę i wiedziałem, ze się uda wiec nie robili mi z niczym problemu, dobra firma do współpracy.
    pracownik 3200zl

29.11.2016 14:36

mi wychodzilo 3200zl na rękę, całość ze wszystkim, ale widzę już, że w listopadzie wyjdzie lepiej, podchodzę prawie pod 4k zł :) akurat na święta się przyda kaska
    do pracownik

29.11.2016 14:32

3200zl miales podstawy czy byly jakies prowizje jak dokladniej?
    pracohohlik

29.11.2016 13:43

Ja z innej beczki. Byłem dawno temu w profi. Praca jak praca, nie ma co się zagłebiać. Ale wtedy nie narzekalem. Pracowalem 1,5 roku. Pozniej potrzebowalem kredytu, 10 tys. W profi sie nie staralem, bo jakos tak glupio, ze wszyscy by widzieli. Ale ze juz tam (i nigdzie chwilowo) nie pracowalem, to nigdzie nie chcieli tyle przyznac. I co? I okazalo sie, że w końcu dali w Profi Credit, jak tylko złożyłem wniosek. DLatego jak dla mnie - szacunek.
    pracownik 3200zl

29.11.2016 13:29

Ja pracuję w Profi Credit www.proficredit.pl niecały rok i udaje mi się wykrecić jak na razie 3200zł tyle mi wyszło w październiku, praca jest ok, są obowiązki, wiadomo, jest dużo pracy, ale chyba o to w tym chodzi? W pracy się pracuje. Mi się podoba.
    poirytowany bankami

29.11.2016 13:28

W banku miałem problem z jakakolwiek pożyczka, nie chceli dać kasy bo nie mam stałego zatrudnienia. kumpel ze studiów mówił kiedyś o Profi Credit, wziął pożyczkę jeszcze w trakcie studiów już zdążył spłacić ja wziałem w tym roku 8 tys zl żeby dołożyć sobie do nowego auta.
    ewik

29.11.2016 13:27

Znajoma polecała bardzo Profi Credit, poczytałam trochę jak to wygląda w przypadku gdy ma się firmę https://proficredit.pl/dla-twojej-firmy/ i wzięłam z męzem w końcu 10 tys. na początku tego roku, w przyszłym roku skończy się spłata ostatniej raty. Jak do tej pory nie mam do czego się przyczepić, jest ok.
    Jacek

29.11.2016 12:03

Ktoś z was pracował w dziale windykacji?
    gregory

29.11.2016 12:02

Pracowalem kiedys u nich, ale dawno temu. Nie wiem jak teraz ale wtedy bylo fajnie. Przedewszystkim super ekipa. Bo praca jak praca. Ale placili dobrze za dobre wyniki. To trzeba przyznac.
    Gosia

29.11.2016 11:48

polecam, byłam na rozmowie wczoraj, pełen profesjonalizm, jasne warunki. Na pewno spróbuję

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PROFI CREDIT Polska?

Kontakt - PROFI CREDIT Polska S.A.

Browarna 2 43-300 Bielsko-Biała

NIP:5472003132

Branża główna: Pośrednictwo finansowe
    princessa

29.11.2016 11:45

Różne są opinie, ale ja polecam. Jednak trzeba samemu sprawdzić, a nie opierać się na podpowiedziach innych. Każdy pewnie ma jakieś swoje zdanie. Pracowałam i było w porządku.
    kimi

29.11.2016 11:26

W profi jest tak, że im więcej dajesz z siebie, tym więcej zarabiasz. Więc raczej uczciwie. Dla mnie to jest ok.
    tomason

28.11.2016 20:53

Kredyt czy pożyczka, które chcesz przeznaczyć na inwestycje jest chyba najbezpieczniejsza opcją, pod warunkiem, że wiesz, ze biznes się uda. Brałem w Profi Credit 15 tys bo brakło mi żeby kupić 2 najważniejsze maszyny do firmy, co wiązało się ze zwolnieniem 5 pracowników, w długim okresie przynosi to duże oszczędności. Profi Credit okazał się bardzo uczciwą firmą, polecił mi ich mój klient, stały odbiorca, gdyby nie jakieś polecenia zaufanych osób, nie wiem czy bym się zdecydował tak szybko.
    bizz

28.11.2016 20:53

Profi Credit swojego czasu uratował mi biznes, prowadzę firmę, rozkręciłem się na dobre dopiero w tym roku, sprzedaje drewno opałowe, czasami wiąże się to z większymi nakładami zanim zobaczy się pierwszy zarobek
    ekstudent

28.11.2016 20:04

Mam niezbyt wysoka pensja, czasami na wakacje czy na święta nie udaje się odłożyć tyle ile bym chciał, bo wypadają dodatkowe wydatki w ciągu roku. Czasami wspieram się małą pożyczką, brałem w tym miesiącu w Profi Credit, bo chciałem trochę poprawić coś w domu przed świętami no i kupić coś ciekawszego na prezenty dla dzieci i żony w tym roku, żeby znowu nie skończyło się na słodyczach i niepraktycznych rzeczach. Oprocentowanie ok, żadnych problemów, polecił mi kolega, info znalazlem w necie https://proficredit.pl/
    czarnygrozny

28.11.2016 20:03

Wielkie banki często robią problemy z kredytami i mniejszymi pożyczkami, zazwyczaj bez logicznego wytłumaczenia. Profi Credit nie robił mi problemów, ani przy zaciągnięciu pożyczki, ani później przy spłacie
    fiolka

28.11.2016 20:03

Profi Credit, firma ok, potwierdzam rozliczyłam się z nimi wg umowy, spłaciłam wszystko w terminie. Miałam cały czas kontakt z doradca zanim jeszcze byłam u ich klientem pokierował mnie po kolei a przyznaje na początku byłam zielona Tu jest info https://proficredit.pl/dla-twojej-firmy/
    domino

28.11.2016 20:01

Miałem w wakacje niespodziewany duży wydatek, zalało nam mieszkanie, a ubezpieczyciel się na nas wypiął, znalazł paragraf, która go zabezpieczał i nie musiał nam wypłacać odszkodowania, nie będę wchodził w szczegóły, niemiła sytuacja. W lipcu wziąłem 5 tys w Profi Credit (www.proficredit.pl), ja i żona jesteśmy pracujący więc w ciągu 1 roku udało się spokojnie spłacić, tylko akurat byliśmy spłukani, bo wydaliśmy w czerwcu na wakacje rodzinne w 4 osoby.
    Ramzes

28.11.2016 16:12

Z profi jest akurat zdecydowanie lepiej niż z innymi firmami w tej branży. Przynajmniej uczciwie podchodzą do pracownika. Tak jak i klienta.
    kaja30

25.11.2016 17:22

Brałam w Profi Credit pożyczkę, kwota 8 tys zł. Już spłacona. Brałam jakieś 3 lata temu, w tym roku uporałam się z ratami, nie było tak źle jak sie spodziewałam, dobry %
    alo

19.10.2016 15:15

Oferty pracy maja bardzo ciekawe tym bardziej,ze szukaja nie tylko pracownikow do obsługi klienta ale i managerów i kierowników. Wiec praca dla jeszcze nie doświadczonych i tych z doświadczeniem a oferuja szkolenia?

24.08.2016 09:30

Nocna Zmiana

24.08.2016 10:30

Masowe rekrutacje? Zawsze były. Firma jest typową akwicyzją stanowisko doradca finansowy powinno nazywać się - sprzedawca, ekspedient. Zadaniem osoby rekrutującej jest zatrudnic pracownika ww. sprzedawce. Jak by to nie zabrzmiało sprzedac miejsce pracy.

24.08.2016 09:12

ola3

26.08.2016 23:39

Też czytałem i nie ma tych prawdziwych opinii.

26.08.2016 23:42

tak niestety jest
    Nickie1

05.08.2016 13:45

Mogę polecić tę firmę z czystym sumieniem. Oferują uczciwe warunki udzielania pożyczek. Pieniądze dostałem szybko , a spłaciłem w wygodnym dla siebie terminie.
    ola3

06.08.2016 22:35

zdecydowanie popieram
    HRowiec

02.08.2016 11:41

Piekna otoczka profesjonalizmu, a na koniec wielkie rozczarowanie niska kwota podstawy.

10.07.2016 18:59

10.07.2016 20:51

zazwyczaj jak ktoś sie nie przejedzie na wlasnej skórze to nie wierzy.Popieram Klaudię zdecydowanie
    Doradca

16.06.2016 00:46

Skąd takie bzdurne i zawistne opinie? Pracuję jako Doradca Finansowy w rejonie Strzelce Opolskie. Kierownik jest świetny, są szkolenia, kontakty, dużo mam sprzedaży na 5%. Średnia moja pensja to kolo 2400zł netto. Atmosfera rodzinna, wszystko czego sie nie wie, kierownik wyjaśnia, dbają o pracownika. Widzę że komentują tutaj osoby, które nie potrafią nic. To jest praca w której trzeba PRACOWAĆ. Po to się przychodzi do PRACY! Nie jest to praca, dla osób które chcą gołą podstawe i najlepiej nic nie robić, siedząc 8 godzin na (usunięte przez administratora) br /> Pozdrawiam i pracę naprawde polecam ...
    profi

17.05.2016 00:56

czesc, jestem pracownikiem dzialu windykacji w Profi Credit od 8 lat. Praca wielowatkowa, rozwijajaca umiejetnosci. Przelozeni zazwyczaj specjalisci, wymagajacy ale chyba o to chodzi przeciez. Zarobki w zaleznosci od wynikow, od przyzwoitych do dobrych lub bardzo dobrych- kwotami wole nie operowac.

02.05.2016 11:41

piotrek

16.05.2016 21:47

wielkie dzieki za pomoc oby sie udalo

16.05.2016 23:24

złóż wypowiedzenie umowy,rozlicz się z dokumentów i to tyle chyba nie bedziesz dokładał do firmy z której nic nie masz zadnych kar za rozwiazanie umowy zlecenia nie mogą ci naliczyć bo i za co?

18.03.2016 20:49

15.05.2016 00:39

tak niestety jest jak napisał bolt
    wujasz

21.07.2016 14:23

Profi Credit jako firma jest uczciwa, dużo klientów, ja spotkałem samych zadowolonych o dziwo.

Zostaw merytoryczną opinię o PROFI CREDIT Polska S.A.