2.9/5

Opole - Carrière

3. Opinie o pracodawcach Gliwice
  5. Opinie o Carrière

Opinie o Carrière Gliwice

Nie przegap nowości o Carrière!

aaaa

03.09.2014 22:05

Z Citta Romana fakt faktem jest 30 min do sklepu ! ale można jechać na zakupy, nawet przy tankowaniu ! a spacerek nikomu nigdy nie zaszkodził. Ludzie mieszkają na mega slamsach! a tam domki są naprawdę bardzo przyzwoite (patrząc się na to, iż Niemcy przyjeżdżają tam na wakacje). Także nie ma co słuchać opinii ludzi, którzy sami koło(usunięte przez administratora). Pieniądze wypłacane na czas, nadgodziny także.
kris

02.09.2014 14:19

Ludzie, już trochę pracuje w Holland i widzę , ze na forach najbardziej niezadowolenia są ci co sami smrodu za sobą narobili. Jeden koleś dwa samochody zdemolował-poskakał sobie po dachu hehehe, i co miał za to nie zapłacić? To kto zapłaci? ja co pracuję uczciwie? Ci co dobrze robią siedzą cicho. Ci co nie rozumią o co chodzi i się nie spełniają w robocie piszą. Duzo można gadać o pośrednikach. Holland płaci i kasa jest jasna. Tyle mówie na 100%.
nowa

05.10.2014 11:31

hej możesz się do mnie odezwać na maila mam pilne pytania bo zamierzam wyjechać z holand w tym miesiącu mój mail [email protected]
Kasia 94

02.09.2014 13:51

Hej :) dzwoniła do mnie dzisiaj Pani z biura w Gliwicach. Zapytała mnie kiedy pasowałby mi wyjazd, po czym powiedziała, ze muszę sobie założyć konto walutowe przed podpisaniem umowy i umówiła się ze mną na czwartek. Nie wiem czy te spotkanie gwarantuje mi prace. W każdym razie opinie, które tutaj wyczytałam trochę mnie zraziły.
Tomiii25

02.09.2014 11:01

Czekam juz miesiac na oferte, dzis dzwonilem, babka z biura powiedziala ze najpierw szukaja ofert dla ludzi ktorzy siedza w Holandii a nie w PL :/
pinki

02.09.2014 00:00

hejka jechałem z hollandu na gotowa oferte nie specjalna jak sie okazało po przyjezdzie wlepili mi opinie specjalna jesli idzie o domki to sa ok ale ludzi mieszaja czasem jest koles z laska w jednym pokoju byłem równiez kierowca w biurze oferuja 25 euro za tydzien gdy w rzeczywistosci jest 17 euro druga sprawa kary za jezdzenie autem to koszt 235 euro a jak sie nie zglosi 475 euro czasem jest tak ze placi sie kare za szkode kturej sie nie zrobilo ale z dockholland sie nie wygra upierdalaja kase od razu system plac tez nie za ciekawy nie bylem na wiekowce a takie jest traktowanie czy sie robi na ranoi na noc czy na południe to bez ruznicy kasa ta sama 200 euro na tydzien tak jak w firmie WEKO zmiana obojetna nie wyplacaja sobót ani świat czy niedziel tak jak jest w umowie ogulnie firma ok ale z kasa kłamia i zdzieraja z karzdego ile tylko idzie jeśli chodzi o koordynatorów - na poczatku ok ale po 2 tygodzniach pracy koordynatorzy zaczynają okłamywać i oczerniac ludzi w ciągu 12 tygodni pracy mialem 7 przeprowadzek a z Cita Romana do najbliższego sklepu po jedzenie jest 30 minut drogi ogulnie nie polecam tego biura
ja94

01.09.2014 13:59

Witam, ile zarobie tygodniowo po odciagnieciu wszystkich kosztow mając 20 lat?
daria

29.08.2014 22:06

Cześć, Czy wybiera się ktoś z pomorskiego na rozmowę do biura w Opolu? Jeśli tak - zapraszam na maila: [email protected] Razem łatwiej znieść trudy podróży :)
Tomek

29.08.2014 17:19

Witam. wyjeżdżam teraz w niedziele ( 31.08.2014 r ) z Gliwic do NL wysyła mnie tam Holland Contracting i mam mieszkać na terenie CAPELLE AAN DEN IJSSEL / REVIUSRONDEEL ... zamieszkiwał ktoś już tam ? jak tam jest i ile mieści się osób w jednym mieszkaniu ?

28.08.2014 15:14

Gabuska jak wygląda praca przy filetowaniu piersi z kurczaka? Z góry dziękuje za odpowiedź :)

30.08.2014 15:54

Poprostu stoisz przy stole i sciagasz filety z hakow i wycinasz tluszcz skory i kosci

30.08.2014 15:55

27.08.2014 21:22

Za ciężko mi było...

25.08.2014 18:03

a jest opcja żeby wyjechać na pierwszy raz na 5- 6 miesięcy czy słabo teraz z pracą na jesień/zimę ?
kris

25.08.2014 12:35

Ja najpierw nie brałem specjalnej i długo czekałem, potem pojechałem na specjalnom i po tygodniu dorywczej czyli idziesz tam gdzie cię potrzebują, już była stała robota. Po urlopie wracasz już do swojej firmy. wszystko zależy jak trafisz.

24.08.2014 23:23

Nie ma za co :) W biurze w Gliwicach dawali za free karty do tel z sieci Lebara. Co prawda na koncie nie ma środków, zanim nie doładujesz, ale ktoś z rodziny bedzie mógł się z Tobą skontaktować. Ja zabrałem ze sobą dwa aparaty. Przez całą drogę do Holandii (Polska, Niemcy, Holandia) miałem sieć z Orange. Roaming aktywował się sam (Xperia Z) Są bardzo wysokie stawki za połączenia i SMS. Jeśli nawet ktoś do Ciebie dzwoni to i tak kasa ucieka z Twojego konta... Może inaczej jest po zakupie jakiś pakietów z Orange. A co do bagażu to można ze sobą zabrać DWIE DUŻE TORBY oraz PLECAK PODRĘCZNY.

Oferty pracy - Carrière

Zbieracz zamówień z EPT (M/K) – DHL-kurs na wózek!

Weert

15.32 - 17.79 EUR / h

Praca za granicą: Magazyny – Pracownik magazynu (M/K) - OD ZARAZ

16.2 - 18 EUR / h

Order Picker (M/K) - artykuły spożywcze. SZYBKI TERMIN WYJAZDU - MAGAZYN JUMBO OMNICHANNEL

16.5 - 18.34 EUR / h

16.5 - 18.3 EUR / h

Order Picker (M/K) - artykuły spożywcze. OD ZARAZ - MAGAZYN JUMBO OMNICHANNEL

16.2 - 18 EUR / h

24.08.2014 23:11

Nie sądze a... Mnie ściągnęli na ofertę specjalną i od środy jak tutaj jestem nie znaleźli dla mnie pracy. Przedwczoraj byłem na jeden dzień w pracy (14h) i był zaje*. Nie gódźcie się na OFERTĘ SPECJALNĄ!!

24.08.2014 22:55

Dzięki za odpowiedź Adrian :) a jak wygląda kwestia z tel załatwiać na miejscu ? czy swój z roamingiem? i ile bagażu można wziąć ?
a

24.08.2014 13:37

Siema moze ktos wie czy na jesien maja duzo wyjazdow do pracy i czy idzie cos zarobic z gory dzieki

24.08.2014 12:59

Zabrałem 100 €.

23.08.2014 12:45

Mam pyt: ile kasy trzeba wziąć na pierwszy wyjazd opcjonalnie?

22.08.2014 18:53

ok juz mam umowe.zaraz wysle Ci meila pozdro

22.08.2014 16:19

kurcze z tego pośpiechu pomyliłam maila:( [email protected] :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Carrière?

22.08.2014 09:46

Kasiek dzisiaj jadę podpisać umowę.Mój mail [email protected]

21.08.2014 21:17

to super ja jutro do Gliwic jade podpisac umowe a Ty mala skad jestes? Moze sie poznamy blizej bo jakos tak glupio samemu jechac:-)

21.08.2014 18:24

Hej Kasiek ja jadę 24 z Katowic :)

21.08.2014 13:12

Witam ja czekalam tydzien od wizyty w biurze i jade w niedziele z Katowic do pracy na oferte specjalna.Mam nadzieje ze szybko znajda mi prace:-) jedzie ktos moze 24.08 z Katowic 5.30?
LaceUp LaceUp

21.08.2014 05:16

Hey ja jeżdżę z moją kobietą,przez Holland już dłuższy czas,domki są spoko,wszędzie blisko zazwyczaj,he he jak się trafi na Citta Romana to do sklepu jakieś 3KM700M w jedną stronę,na Berkel En Rodenrjis jakieś 2KM w jedną stronę Bleiswjik Około 1KM w jedną stronę,Den Haag spoko wszędzie blisko Rotterdam(dzielnica Cappelle En De Jisel) tak samo,mieszkania są spoko każdy na pewno znajdzie swój kąt,kobiety z kobietami,faceci z facetami mieszkania nie mieszane lecz tylko pokoje na danym domku...stawki wiekowe nie robią furory to zależy ile masz lat,hmm ale wtedy im mniej zarabiasz ty mniej podatku odprowadzasz do Belastingdienst,i więcej masz w kieszenie,zaś ludzie którzy są po za stawkami wiekowymi odprowadzają większy podatek,jeżeli ma się 22lat to przy 40h dostajesz 220e na czysto,osoba po za strefą wiekową 200e,dlatego moim zdaniem lepiej jest nie tyrać po 60h tylko około 47-51h tygodniowo,oferta specjalna wygląda tak jedziesz w ciemno,możesz 2dni posiedzieć na domku resztę pracować lub odwrotnie,plus tego taki że 1 tydzień nie płacisz za domek,minus mogą cię 3razy przeprowadzić w przeciągu kilku dni;/...wiec radze zaczekać z wypakowywaniem się,moja narzeczona była na specjalnej,1tydzień nic 2tydzień średnio,dopiero od 3tygodnia ruszyła z pracą,tak konkretnie,wiec warto pojechać na specjalną bo na miejscu czekasz na pracę a nie w PL w domu,po prostu tam gdzie cię potrzebują na danej firmie,zakładzie pracy tam idziesz...:)...jeżeli chodzi o czekanie na telefon to warto poczekać,ale i też na nich naciskać i również dzwonić i pytać...minusy Holland Contracting są różne jednak wydaje mi się że człowiekowi trudno jest "dogodzić",więc dla każdego będzie to inny minus...pozdrawiam:)
ola

16.08.2014 16:03

Siema czy ktos wyjezdza do pracy 18 na holandie do Rijk Zwaan B.V.

Kontakt - Carrière

Partyzancka 2C 46-060 Gliwice

Branża główna: Rekrutacja i HR

FacebookIconInstagramIcon
Dg :)

16.08.2014 11:58

Dzieki , teraz zostaje tylko czekac na telefon i sie zobaczy na co sie trafi :)
boss

15.08.2014 08:11

Zalezy jak trafisz mozesz trafic na pokoj 2 osobowy 2 na 2 doslownie ale rowniez na super mieszkanie.Mieszkania przewaznie mieszane choc nie zawsze...
Dg :)

13.08.2014 17:12

Mam pytanko do tych co juz tam sa lub jezdzili. Ile pokojowe sa mieszkania czy domy ? I czy kobiety sa z kobietami czy mieszane ? Bardzo Prosze o odpowiedz w miare szybko :)
Aśka

13.08.2014 14:01

Witam!w niedziele wypełniłam formularz a w poniedziałek zadzwonili i we wtorek bylam na rozmowie w Gliwicach,rozmowa calkiem luzna ale na chwile obecną nie mieli ofert i kazali czekac.z tego co tu czytam to roznie bywa z tym czekaniem.zgłosiłam gotowosc do wyjazdu na juz,jest ktos moze z Chorzowa co tez sie wybiera????
UWAGA

09.08.2014 10:12

Wszystkie odnosniki powyzej dodane przez prawda_ona prowadza do strony zainfekowanej wirusem, nic tam nie ma poza infekcja kompa!!!
xyz

22.07.2014 19:42

wyjeżdżał ktoś na OFERTĘ SPECJALNĄ z holland contracting? bo jestem ciekawa jak to wygląda

17.07.2014 22:43

kasiek34 czy wyruszyłaś już krk na rozmowę? bo ja wybieram się w przyszłym tygodniu

16.07.2014 23:22

Gabi, masz możliwość np.ściągnięcia mnie do siebie? Pytam bo ja np.ściągnąłem dwie osoby a Ty też możesz?

21.08.2014 21:33

Hej Gabuniu. Ja pracuję już w Polsce na umowę zastępstwo, po czym chyba dalej wrócę do NL.

27.08.2014 19:25

hejka piotrus ja jestem w holandi ale z innego biura bo nie mieli narazie dla mnie ofert jest masakra pracuje na filetowaniu piersi z kurczakow a czemu zjechales z tamtad
boos

16.07.2014 09:06

Hej Piotrek mialem podobna sytuacje a gdzie pracowales

16.07.2014 22:28

A zarobiles cos ile ty tam byles

16.07.2014 23:21

2 miesiące. Mają niskie stawki na wiekówkach... Przywiozłem do Polski 6,5 tys.

15.07.2014 19:39

Hej Gabi, zerwałem umowe bo sie wytrzymać z dziadami nie dało.

14.07.2014 13:53

Hej Gabuśka, ja już w domu i teraz rozglądam sie za innymi firmami. HC nie dzwoni więc...

15.07.2014 13:07

Hejka dlaczego juz w domu jestes ja na urlopie ale w niedziele chyba juz bede wracac
oliwia.12

11.07.2014 14:17

witam.czy macie jakies doswiadczenia z tą firmą ? jak wyglądają zarobki i jak są przekazywane na konto ? na ich stronie czytałam, że konto zakłada się samemu w Polsce. ale też doczytałam się opinii dotyczących wynagrodzenia płatnego z dużym opóźnieniem - po powrocie do Polski lub w czasie powrotu z pierwszego urlopu ! czy umowa jest zobowiązująca - uwzględnia jakieś kary ? chcę jechać z tego biura, ale to będzie mój pierwszy raz. interesuje mnie dlugofalowa wspolpraca, ale nie wiem przeciez w chwili obecnej czy mi się spodoba.

12.07.2014 23:31

Hej ja bylam z tej firmy teraz jestem na urlopie i chce wrocic z tej firmy wynagrodzenie na czas a jakie to zalezy od ilosci godzin jakie masz warunki mieszkaniowe sa ok
madzia555123

11.07.2014 00:05

a i zycze powodzenia wszystkim czekajacym, troszke sie boje, ale to u mnie normalka przed kazdym wyjazdem
Stach

18.07.2014 09:46