2.9/5

Opole - Carrière

3. Opinie o pracodawcach Gliwice
  5. Opinie o Carrière

Opinie o Carrière Gliwice

Nie przegap nowości o Carrière!

boos

06.09.2015 13:28

Powiem wam tak biuro samo w sobie nie jest zle uwierzcie mi pracowalem przez hc pare lat wszystko zalezy od tego na jakich ludzi sie trafi jak trafisz na cpunow ktorych nie brakuje to niestety jest ciezko ale jak trafisz na dobra ekipe to ok sa duzo gorsze biura w Nl niz Hc.
Agata

06.09.2015 09:45

Warunki skandaliczne w domkach smród grzyb na ścianach ohydne warunki mieszkalne za 90eur tyg.

06.09.2015 09:34

Nie polecam firma totalna lipa.
Miro

05.09.2015 19:57

Uwaga beduin atakuje holandcontracting. Scierwa nr 1 w Holandii
Miro

05.09.2015 19:55

Nie mają żadnych normalnych ofert pracy żadne magazyny. Produkcja czegoś normalnego nie mają tylko szklarnie dla beduinow.
Nikos

05.09.2015 19:50

Dajcie sobie spokój tylko tyle.
Anty

05.09.2015 19:39

Prawda agencja. Oszust i (usunięte przez administratora) Polecam E&A
Lutek

05.09.2015 12:06

(usunięte przez administratora) prawda co ludzie piszą pracowałem przez tych oszustów ale chwile bo nie jestem głupi są dużo lepsze agencje pracy np. Aldora. Sba. T&S. E&A. Te agencje polecam. Holand to jest gownoo jedna z najgorszych agencji w Holandii.
Dyzio

05.09.2015 11:54

Holand ŚMIEĆ Holand ŚMIEĆ nie pracujecie dla ZŁODZIEJA Ta agencja jest śmieszna totalny rozpizdziel KARY PRZEPROWADZKI żerują na ludziach. Wypierdalacc z tą agencja
Marcys

05.09.2015 11:50

Holandcontracting ZLODZIEJSKA agencja pracy psychopaci.
Gregor

04.09.2015 20:10

Biuro pracy Lump dobra nazwa dla HC bo ta są lumpy. Kary przeprowadzki wymysły żeby cię z kroić z kasy.
Gg

04.09.2015 20:04

Nie polecam HC oszusty patole.
Gg

04.09.2015 20:02

Biuro PATOLOGIA.

Oferty pracy - Carrière

Magazyn DHL: Order picker z EPT (M/K)– Szkolenie na wózki masz od nas!

Weert

15.32 - 17.59 EUR / h

Order Picker w Centrum Dystrybucyjnym AH (M/K) OD ZARAZ

Tilburg

17.38 - 17.38 EUR / h

Magazyn DHL: Order picker z EPT (M/K) – Szkolenie na wózki masz od nas!

Weert

15.32 - 17.79 EUR / h

Pracownik magazynu M/K – Rozładunek kontenerów - DHL Supply Chain

Tiel

15 - 17.8 EUR / h

PRACA W NIDERLANDACH: BEZ JĘZYKA - Magazyn/Dystrybucja/e-Commerce- OD ZARAZ

Hertogenbosch

14.99 - 18 EUR / h

NOWA OFERTA PRACY: Magazyn Albert.Heijn Almere – Order Picker M/K - Nowa lokalizacja

Almere Stad

16.86 - 19.66 EUR / h

D&D

04.09.2015 16:19

Pracowałem przez HC Agecja śmieć
Sba

03.09.2015 19:52

Pracowałem przez holandcontracting zdzierusy kary wymyślone odradzam. POLECAM SBA holand musiał by się dużo uczyć od SBA.
Kraina

03.09.2015 19:34

Pracujecie całe życie przez jedną gowniana agencje pracy i macie nasrane ze siedzicie w holandcontracting popieram wszystkie negatywy piszą prawdę. Kary za byle co. Kierowcy to wogole mała ryska odprysk nie z twojej winy KARA sąd może karać a nie takie ścierwo jak holandcontracting AGENCJA PATPLOGIA NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ W BIURACH OPOLE I GLIWICE.
Darek

03.09.2015 18:59

Nie polecam holandcontracting firma powinna się nazywać. KARA ZA BYLE GOWNNO. Ta nazwa pasuje idealnie do tej agenci pracy.
Marecki

03.09.2015 18:42

Maja to chyba holendrom i turasom jaja lizesz a holandowi dupssko.
maja 0004

03.09.2015 09:31

Witam pracuje w holandzie i naprawde jest ok , pracuje na jajkach dużo godzin cetelki po 350 euro .tygodniowo .
Nicol0000

24.02.2016 15:09

Prosze powiedz jak było na jajach. Chce jechać z narzeczonym ale waham się
Lidia30

20.02.2017 15:17

Skoro ciągle szukają osób na jaja i jedni odchodzą a drudzy przychodzą to chyba jasne że praca, firma i zarobki nie są ciekawe. Lepiej unikać takich prac gdzie ciągle pojawia się ta sama oferta pracy.
Marecki

02.09.2015 18:16

Alldora super biuro pracy polecam. Hc za dużo kłamie słaba agencja pracy. Pozdro

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Carrière?

Ola

02.09.2015 18:11

Polecam Aldore biuro pracy. Opłaty małe warunki dobre godz pewne. Holandcontracting zdecydowanie odradzam firma dno.
Marcys

02.09.2015 10:21

Sobol Otto od dawna jest lepsza agencja pracy od Holandcontracting.Maja Lepsza warunki płacowe i mieszkalne. Mieszkanie w Otto 75eur tydz nie 90eur jak Hc. Ubezpieczenie 21eur tydz a nie jak Hc 38eur tydz. Sobota za 150%. HC 125%. NIE PORÓWNUJ OTTO DO WSIURSKIEJ AGENCJI JAKA JEST HOLANDCONTRACTING. POZDROWIENIA 600
Damian

02.09.2015 10:08

Powiem krótko kiedyś hc było jedną z lepszych agenci pracy teraz tam jest gnoj odradzam zdecydowanie
Martyna

02.09.2015 09:56

Mieszkania w dobrym stanie ludzie co wy piszecie pracowałam przez tą agencje mój pies ma lepszą budę na podwórku niż holandcontracting mieszkania sami pewnie mieszkacie w takich warunkach w Pl dlatego piszecie że hc ma dobre warunki na mieszkaniach oni łapią okazję na mieszkania biorą najgorszy syf za małe pieniądze wdupia tam 8 osób wezmą z każdej po 90eur tydz to mają z takich buraków 720eur oni tyle za ten syf płacą miesięcznie a polskie buraki dają się robić w hhuujjaa.Polskie buraki pracujący przez agencję ZŁODZIEJ. POZDRAWIAM BEZ MÓZGÓW
Browar

02.09.2015 09:35

Prawda ścierwo. Za 40godz pracy w syfie budzie 210eur jak macie coś w głowie to w Polsce da się to zarobić chyba że jesteście burakami bez szkoły i bez mózgu to róbcie przez tych oszustów a oni się śmieją z was i jeszcze jak im się coś nie spodoba to karę dostaniecie.
Dawid

02.09.2015 09:23

Polecam Direct People sobota 150% płatna nie jak hc 125 (usunięte przez administratora) Niedziela 200%. Żadnej opieki smiesznej ubezpieczenie 20eur tydz. Hc 38eur (usunięte przez administratora) Mieszkanie 70eur tydz. Hc 90eur (usunięte przez administratora) adnych kar za byle goowno. Praca na magazynach stawka 11.60 eur godz. Hc praca w syfie za 9.16eur. (usunięte przez administratora) ODRADZAM HC SYF SMRÓD BRUD I UBÓSTWO. POZDRAWIAM

Kontakt - Carrière

Partyzancka 2C 46-060 Gliwice

Branża główna: Rekrutacja i HR

FacebookIconInstagramIcon
My

30.08.2015 22:54

Polecamy się przekonać jak jest. My z mężem tam nie widzimy żeby okradali. Mieszkania są różne ale kasa jest zawsze zgodna. Zawsze można zgłosić jak się coś nie zgadza czy jak ci coś nie pasuje. Łatwo od złodzieji wyzywać jak pewnie samemu się zawaliło temat już się na takich sporo napatrzyło. Sporo tam takich naszych i to jeszcze chyba się długo nie zmieni. Pozdrawiamy E-KI-PE.
mati

30.08.2015 20:12

Zgadzam się z tobą stary w 100%,hc to (usunięte przez administratora) razem z tymi koodrynatorkami z (usunięte przez administratora) wysranymi
Marta

30.08.2015 11:00

Prawda OSZUSTY okradają ludzi kary za byle co. Najgorsza agencja pracy w której pracowałam a pracowałam przez 6 agencji pracy.

19.08.2015 12:49

Ludzie dajcie sobie spokój z hc okradają z każdej strony. Mieszkanie 90e warunki żenada. Ubezpieczenie i opieka koordynatora 38e niema żadnej opieki a kasę kradną. Odradzam ta agencje totalne dno.
Hc

19.08.2015 12:43

Hc oszusty (usunięte przez administratora) dno odradzam ta agencje zdecydowanie

10.08.2015 12:28

Anna

12.08.2015 13:31

Jest to umotywowane tym, ze hc glownie zapelnia zapotrzebowanie na pracownikow tymczasowych. Jesli w danym miejscu takie zapotrzebowanie sie konczy, przenosza cie gdzie indziej. Bez zapowiedzi i bez prosb.
sobol

03.08.2015 19:12

PATOLOGia
boos

03.08.2015 12:51

A dokladnie to gdzie Twoj maz mieszka bo tez mialem podobna sytuacje.
izabela

02.08.2015 19:50

Wywiezli mi męza na jakieś zadupie,gdzie nawet nie ma dobrzego zasięgu do domku gdzie nawet nie było dla niego miejsca same ćpuny nawet nie miał sie z kim dogadać brud syf na smieciach sie mozna wywrócić takie agencje powinno sie zamykać bo w Gl;iwicach mówili co innego, dajcie spokój żeby człowiek po tylu godzinach jazdy nie miał sie gdzie nawet położyc, tragedia narazilismy sie tylko na koszty nikomu nie polecam tej firmy
kris

25.07.2015 21:59

Tylko co do jednego macie rację.Chodzi o przenoszenie z domku na domek to jest masakra .pracujesz około 12 godzin jedziesz na domek a tu ci dzwonią ze masz się przeprowadzić. .Wtedy cię jasny ślak trafia.Pozatem jest wszystko wporządku wypłata na czas.Panie koordynatorki są bardzo miłe.
Mongolia

03.07.2015 17:49

"HAHA" tak określę tą patologiczna firmę. koordynatorki lizą du*e zdzierają z ludzi nie male pieniądze i jeszcze im mało. jeżeli trafisz na fajną ekipę to jest luz aaa i o ile nie przeniosą Cie gdzieś indziej co jest znane w tej firmie. nie ma co się rozpakowywać bo nie wiesz kiedy przeniosą Cie na inny domek. Z pozdrowieniami dla 10 w Lepelstraat. POKÓJ.
Rodak

26.06.2015 21:49

Mam takie przemyślenia że pracując w Hollandcontracting nie wszyscy wiedzą na co się umawiali. Czystość w mieszkaniach jest sprawdzana bo bez tego zaczyna się tam masakra. Ja tez kilka lat jeżdże do Holland i dobrze to znam. Jak trafisz na syfiarzy to ich siłą nie zmusisz żeby zbierali za sobą swoje graty. Jedyne co ich mobilizuje to te kontrole (i to nie wszystkich).Nie macie pojecia co Polacy zcasem potrafią zrobić, sikać na materace i jeszcze inne gorsze rzeczy o jakich wstyd tu pisać. Jest jasne że jak masz zakaz palenie to jak masz pety w popielniczce to łamiesz zakaz. Zwolnień widziałem wiele ale ci co się pojawiali to czasem kompletna pomyłka. Baidolicie ale jedziecie z agencjom. Jak masz wszystko prywatne i sam sobie umiesz poradzić to sobie radzisz i nic od nich nie potrzebujesz. A tu ciągle wydzwanianie do koordynatorek i marudzenie o wszystko, jakieś skarżenie. W autach jest jak na domkach jak dbasz to masz. Przedszkole rodacy! Przedszkole! A porządni ludzie, którzy cierpią przez takich co nam opinię wystawiają tylko się wstydu muszą najeść.
inona

26.06.2015 15:35

witam wybiera sie ktos w niedziele 28.06 z gliwic
matt

26.06.2015 13:54

van der sar, czy mogłbyć pomóc w aklimatyzacji i znalezieniu pracy na miejscu??

Zostaw merytoryczną opinię o Carrière